Απόφραξη Σιφωνιού Δαπέδου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για την κατηγορία Απόφραξη Σιφωνιού Δαπέδου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Γιατί Βούλωσε το Σιφώνι Δαπέδου;

Για να έχεις μια αποτελεσματική απόφραξη του σιφωνιού δαπέδου σου, πρέπει να γνωρίζεις αρχικά, τι είναι αυτό που το έκανε να φράξει. Στο σιφώνι καταλήγουν όλα τα νερά από τη ντουζιέρα, το νιπτήρα και το πλυντήριο. Οποιοδήποτε σκουπίδι ή βρωμιά υπάρχει εκεί, θα καταλήξει αργότερα κι αυτό στο σιφώνι σου, οπότε θα το κάνει να βουλώσει. Τα πιο συνηθισμένα είναι οι τρίχες,  τα υπολείμματα από φαγητά, σαπούνι, τρόφιμα και χαρτιά. Όλα αυτά δε φράζουν το σιφώνι ξαφνικά. Συσσωρεύονται με το πέρασμα του χρόνου και δημιουργούν μία μάζα. Αυτή η μάζα, εμποδίζει τα νερά να κινηθούν προς την αποχέτευση και τα αναγκάζει να μείνουν στην επιφάνεια.

Πώς θα Καταλάβεις ότι Χρειάζεσαι Απόφραξη Σιφωνιού Δαπέδου;

Ευτυχώς, υπάρχουν 2 τρόποι να καταλάβεις πολύ εύκολα ότι έχει βουλώσει το σιφώνι και να προβείς αμέσως σε μία απόφραξη σιφωνιού δαπέδου.

1. Έχει υπερχειλίσει το σιφώνι

Όταν υπάρχει υπερχείλιση, φράζει στην ουσία ο κεντρικός σωλήνας που οδηγεί στην αποχέτευση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, το σιφώνι, να μην μπορεί να απορροφήσει τα νερά όταν αδειάζει η ντουζιέρα ή ο νιπτήρας σου και να τα αποβάλλει. Με λίγα λόγια, το μπάνιο σου πλημμυρίζει.

2. Το σιφώνει δαπέδου μυρίζει άσχημα

Όταν έχει βουλώσει το σιφώνι, τα βρώμικα νερά δεν οδηγούνται στην αποχέτευση, αλλά παραμένουν στην επιφάνεια μαζί με ένα μέρος συσσωρευμένης βρωμιάς. Είναι λογικό λοιπόν, να βγαίνει από το σιφώνι μία άσχημη μυρωδιά. 

Κανένα από τα 2 συμπτώματα που αναφέραμε παραπάνω δεν εμφανίζεται ξαφνικά. Και τα 2 εμφανίζονται σταδιακά, αλλά σε μικρότερο βαθμό. Είναι καλύτερο λοιπόν να λάβεις δράση και να οργανώσεις την απόφραξη του σιφωνιού δαπέδου σου, αμέσως μόλις τα εντοπίσεις!

Πως να Κάνεις Απόφραξη Σιφωνιού Δαπέδου στο Σπίτι;

Σε περίπτωση που το σημείο φραγής δεν είναι πολύ βαθιά μέσα στις σωληνώσεις μπορείς να καταπολεμήσεις το πρόβλημα εύκολα, με φυσικούς τρόπους. Δε θα σου συνιστούσαμε να χρησιμοποιήσεις αποφρακτικά υγρά. Οι σωληνώσεις είναι φτιαγμένες από ευαίσθητα υλικά και συνήθως καταστρέφονται αν έρθουν σε επαφή με αποφρακτικά υγρά του εμπορίου.

Βήμα 1: Αρχικά, είναι αναγκαίο να φορέσεις γάντια, να βάλεις τη σχάρα και να απομακρύνεις όσο δυνατόν περισσότερες τρίχες γίνεται από το σιφόνι δαπέδου σου.

Βήμα 2: Στη συνέχεια μπορείς να πάρεις κάποιο σύρμα, στο οποίο θα έχεις δημιουργήσει πριν ένα άγκιστρο στην άκρη. Με αυτό, μπορείς να δοκιμάσεις να απομακρύνεις τρίχες και βρωμιά που βρίσκονται λίγο πιο μέσα.

Βήμα 3: Τέλος, ρίξε μισή κούπα μαγειρική σόδα στο σιφώνι δαπέδου και στη συνέχεια μισή κούπα ξύδι. Σκέπασε το μείγμα με μία πετσέτα και άφησε το να δράσει για 15 λεπτά. Δώσε πολύ μεάλη προσοχή στο βήμα αυτό. Το μείγμα θα ξεκινήσει να αφρίζει και θα προκαλέσει αναθυμιάσεις. 

Βήμα 4: Αφαίρεσε την πετσέτα και ρίξε μπόλικο ζεστό νερό.

Γιατί να επιλέξεις τους Επαγγελματίες του Douleutaras.gr για την απόφραξη σιφωνιού δαπέδου;

Η παραπάνω λύση είναι αρκετά αποτελεσματική στην περίπτωση που το σιφώνι δεν είναι πολύ βουλωμένο και η απόφραξη σιφωνιού δαπέδου, σχετικά εύκολη υπόθεση. Αν τη δοκίμασες και παρόλα αυτά δεν κατόρθωσες να αποφράξεις αποτελεσματικά το σιφώνι, μην απελπίζεσαι. Το σημείο φραγής είναι πιο βαθιά, οπότε τα κοινά εργαλεία δε μπορούν να δώσουν τη λύση. Σε αυτή τη περίπτωση, θα χρειαστεί να απευθυνθείς σε κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρα και αξιολογημένα συνεργεία για την απόφραξη σιφωνιού δαπέδου. Διαθέτουν εξελιγμένο εξοπλισμό ώστε να λυθεί το πρόβλημά σου, γρήγορα και αποτελεσματικά. Έρχονται στο χώρο σου άμεσα και πραγματοποιούν την εργασία σου με πλήρη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Σκέφτεσαι να προχωρήσεις άμεσα σε απόφραξη σιφωνιού δαπέδου; Η λύση είναι απλή. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε άμεσα την καλύτερη προσφορά για να αντιμετωπιστεί ριζικά το πρόβλημά σου.

 

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΒΑΙΟΣ Μ.
4 αξιολογήσεις
Eξαιρετικός επαγγελματίας με συνέπεια και άμεση εξυπηρέτηση
Πάνος Σ.
22 αξιολογήσεις
Τέλειος επαγγελματίας συνεπείς και ευγενικός
ΑΠ- Ο.
13 αξιολογήσεις
Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Άμεση ανταπόκριση και εκτέλεση της εργασίας χωρίς καθυστερήσεις.
Αλέξανδρος Χ.
8 αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση , εξαιρετική ποιότητα εργασίας, εξαιρετική συμπεριφορά.
Αποφρακτική Π.
6 αξιολογήσεις
Πολυ εξυπηρετικος
Παναγιώτης Α.
21 αξιολογήσεις
Επαγγελματίας ευγενής άμεσος και ειλικρινής στην εργασία του.
Σχετικά άρθρα
Διάβασε πώς να κάνεις απόφραξη αποχέτευσης με σόδα και θα σου φανεί παιχνιδάκι!
Το τελευταίο διάστημα παρατηρείς ότι ο βόθρος γεμίζει με ταχύτερο ρυθμό συγκριτικά με παλαιότερα. Που οφείλεται το πρόβλημα και ποια είναι
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει