Ξεβούλωμα Νεροχύτη

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξεβούλωμα Νεροχύτη

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε δωρεάν την παρακάτω φόρμα & θα σε συνδέσουμε την ίδια στιγμή με τον καλύτερο επαγγελματία για Αποχέτευση - Απόφραξη στην περιοχή σου
Τελευταία ενημέρωση: 05/7/2018

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το ξεβούλωμα νεροχύτη και νιπτήρα!

Το ξεβούλωμα νεροχύτη για το μπάνιο και την κουζίνα είναι μια απαραίτητη εργασία, που πρέπει να γίνεται στο σπίτι. Ο νιπτήρας σου έχει τον τρόπο να σου υποδείξει ότι είναι ώρα για άμεση απόφραξη νεροχύτη και αρκεί να δώσεις σημασία στα σημάδια, για να καταλάβεις ότι πρέπει να καλέσεις τεχνικό.

Χρειάζεσαι απόφραξη νεροχύτη κουζίνας; Αναρωτιέσαι πως ξεβουλώνει ο νιπτήρας; Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι! Συμβουλευτήκαμε τους έμπειρους τεχνικούς αποφράξεων της πλατφόρμας μας και είμαστε εδώ, για να σε βοηθήσουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για το ξεβούλωμα νεροχύτη στο χώρο σου.

Πότε θα χρειαστείς ξεβούλωμα νιπτήρα, ή απόφραξη νεροχύτη;

Τα σημάδια ότι θα χρειαστείς απόφραξη νεροχύτη κουζίνας ή μπάνιου είναι μόλις 3 και δε θα δυσκολευτείς να τα παρατηρήσεις. Αν και δε θα είσαι σε θέση να εντοπίσεις πού ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα, οι ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά είναι αρκετά εμφανείς.

Αν, λοιπόν, παρατηρήσεις κάτι από τα παρακάτω, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με ένα συνεργείο αποφράξεων, άμεσα.

  • Μυρίζει η αποχέτευση της κουζίνας. Αν έχεις μόλις καθαρίσει την κουζίνα σου, αλλά παρόλα αυτά παρατηρείς στο χώρο μια δυσάρεστη οσμή, τότε μάλλον είναι ώρα για επαγγελματικό ξεβούλωμα νεροχύτη.

  • Ο νιπτήρας δεν αδειάζει τα νερά. Παρατηρείς ότι ο νιπτήρας στο μπάνιο, ή την κουζίνα, δυσκολεύεται να αδειάσει το νερό της βρύσης; Αν ναι, αυτό είναι βέβαιο σημάδι, ότι χρειάζεται απόφραξη νιπτήρα.

  • Το σιφόνι του μπάνιου μυρίζει. Οι δυσάρεστες οσμές στο μπάνιο είναι σημάδι που δε μπορείς να αγνοήσεις. Μια άσχημη μυρωδιά μπορεί να σε προειδοποιήσει, ότι χρειάζεσαι ξεβούλωμα νεροχύτη, ή ακόμα απόφραξη στην αποχέτευση.

Γιατί βούλωσε ο νεροχύτης του μπάνιου, ή της κουζίνας;

Είναι λογικό, για όποιο πρόβλημα και να αντιμετωπίζεις, να επιθυμείς να μάθεις πού οφείλεται. Πέρα όμως από αυτό, αναγνωρίζοντας τις αιτίες του βουλωμένου νεροχύτη, θα ξέρεις τι πρέπει να προσέξεις για να αποφύγεις μια ακόμα απόφραξη.

1. Τρίχες ή άλλα μικροαντικείμενα

Οι τρίχες αποτελούν, ίσως, τον πιο συνηθισμένο λόγο για τον οποίο θα χρειαστείς ξεβούλωμα νεροχύτη. Χωρίς να το καταλαβαίνουμε, στο σιφόνι του μπάνιου συγκεντρώνονται μεγάλες ποσότητες που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία της αποχέτευσης μας.

2. Λίπη και υπολείμματα τροφών

Από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε είναι, ότι δεν αδειάζουμε προσεκτικά τα πιάτα μας πριν τα πλύνουμε. Τα υπολείμματα φαγητού και τα λίπη που προσκολλώνται στα τοιχώματα των σωληνώσεων, εμποδίζουν τη ροή των αποβλήτων και φέρνουν την ανάγκη για ξεβούλωμα νεροχύτη ένα βήμα πιο κοντά.

3. Χημικά καθαριστικά

Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά σκευάσματα, που υπόσχονται άμεση απόφραξη νεροχύτη, ή ταχύτατο ξεβούλωμα νιπτήρα μπάνιου. Ωστόσο, η δράση τους είναι τόσο ισχυρή, που καταλήγουν να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Τα χημικά καθαριστικά φθείρουν σταδιακά τα τοιχώματα των σωληνώσεων και εμποζίδουν τη λειτουργία τους.

Πώς μπορείς να ξεβουλώσεις το νεροχύτη;

Οι επιλογές που υπάρχουν για το ξεβούλωμα νεροχύτη είναι αρκετές, με την καθεμιά να έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Οι πιο δημοφιλείς από αυτές είναι:

1. Ξεβούλωμα νεροχύτη με φυσικά υλικά.

Πρόκειται για την πιο απλή λύση που μπορείς να δοκιμάσεις, δεν είναι βέβαιη όμως η αποτελεσματικότητά της. Χρησιμοποιώντας απλά υλικά που όλοι έχουμε σπίτι μας, όπως το ξύδι ή η σόδα, μπορείς να δοκιμάσεις να ξεβουλώσεις το νεροχύτη μόνος σου. Αν και πρόκειται για φθηνή και εύκολη λύση, είναι καταλληλότερη κυρίως για πρόληψη και όχι για καταπολέμηση του προβλήματος.

2. Ξεβούλωμα νιπτήρα με βεντούζα.

Ένας άλλος απλός, σχετικά, τρόπος απόφραξης είναι με τη χρήση βεντούζας. Αρκετός κόσμος διαθέτει αυτό το μικρό εργαλείο στο σπίτι του και αποτελεί μια εύκολη λύση για έκτακτες περιπτώσεις απόφραξης νεροχύτη. Όπως και τα φυσικά υλικά, η βεντούζα είναι χρήσιμη σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει έντονο πρόβλημα, καθώς τότε απαιτούνται πιο εξειδικευμένα εργαλεία.

3. Επαγγελματική απόφραξη νεροχύτη και νιπτήρα.

Αν για τον οποιοδήποτε λόγο είσαι αντιμέτωπος με ένα βουλωμένο σιφώνι, ένα συνεργείο απόφραξης είναι η μόνη εγγυημένη λύση στο πρόβλημα. Σε περίπτωση που δοκιμάσεις τα παραπάνω χωρίς αποτέλεσμα, το μόνο που σου μένει να κάνεις, είναι να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία για να αποκαταστήσει άμεσα τη λειτουργία της αποχέτευσης σου.

Τι σου προσφέρουν τα συνεργεία αποφράξεων του Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες, για να σε βοηθήσουν με την απόφραξη του νεροχύτη της κουζίνας, ή με το ξεβούλωμα του νιπτήρα μπάνου. Τα συνεργεία μας είναι άμεσα διαθέσιμα, όπου και όποτε εσύ επιθυμείς, αναλαμβάνοντας αξιόπιστα κάθε είδος απόφραξης.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούν να σου εγγυηθούν την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση. Αν αντιμετωπίζεις σοβαρά προβλήματα με βουλωμένους νεροχύτες και σιφώνια, που φράζουν συχνά, είναι η καλύτερη λύση για την περίπτωσή σου.

Αν χρειάζεσαι άμεσα εγγυημένο ξεβούλωμα νεροχύτη για την κουζίνα, ή το μπάνιο, εμείς είμαστε εδώ. Καταχώρησε με λίγα κλικ την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε άμεσα την καλύτερη προσφορά για απόφραξη νιπτήρα από επαγγελματίες της περιοχής σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο συνεργείο απόφραξης στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
309 αξιολογήσεις

Η εργασία αφορούσε καθαρισμό μικρού φρεατίου τριώροφης κατοικίας και ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και επιτυχώς. Είμαι πολύ ...

φωτογραφία επαγγελματία
Λάζαρος Κ.
236 αξιολογήσεις

Άριστος επαγγελματίας, συνεπής και αποτελεσματικός. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Douleutaras.gr λογότυπο
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

Αριστη συνεργασία, επαγγελματισμός, συνέπεια, σωστή ενημέρωση, πολύ καλή δουλειά, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.
88 αξιολογήσεις

Ευγενικοί, εξαιρετικά καθαροί και αποτελεσματικοί. Επικοινώνησαν αμέσως και ήρθαν ακριβώς στην ώρα τους!

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Σ.
82 αξιολογήσεις

Πολύ ευχαριστημένος. Συνεπής, αποτελεσματικός και εξυπηρετικός. Έκανε μια απόφραξη σιφωνιού. Στα θετικά επίσης, η προσιτή τιμή της υπηρεσ...

φωτογραφία επαγγελματία
Άγγελος Π.
61 αξιολογήσεις

Συνεπής,γρήγορος αποτελεσματικός και ευγενικός.

Σχετικά άρθρα

Πού οφείλονται οι βουλωμένες αποχετεύσεις;

Αν αντιμετωπίζεις συνεχώς προβλήματα με τις βουλωμένες αποχετεύσεις του σπιτιού σου

Περισσότερα
5 Εύκολες Λύσεις για να Ξεβουλώσεις το νεροχύτη σου!

Τρίχες, λίπη και υπολείμματα τροφών είναι λίγες μόνο από τις αιτίες που μπορεί να σε αναγκάσουν να «βρομίσεις τα

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Ξεβούλωμα Νεροχύτη

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Χρήστος Σ. Ξεβούλωμα Νεροχύτη - Πειραιάς
82 αξιολογήσεις
Είμαι εξειδικευμένος επαγγελματίας στον τομέα των αποφράξεων και αναλαμβάνω με συνέπεια και επαγγελματισμό το ξεβούλωμα νεροχύτη για το μπάνιο και την κουζίνα. Διαθέτω 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο και χάρη στην τεχνογνωσία και τον εξελιγμένο εξοπλισμό μου, μπορώ να εντοπίζω εύκολα και γρήγορα το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στην αποχέτευσή σας. Ολοκληρώνω την απόφραξη νιπτήρα άμεσα και σε προσιτές τιμές, για να έχετε ένα αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο. Η δουλειά μου χαρακτηρίζεται από σεβασμό στο χώρο του πελάτη, αλλά και ευγενική προσέγγιση, παράγοντες που με έχουν βοηθήσει να κερδίζω την εμπιστοσύνη των πελατών μου. Είμαι στη διάθεσή σας, για οτιδήποτε χρειαστείτε!
Αναστάσιος Κ. Ξεβούλωμα Νεροχύτη - Κερατσίνι
15 αξιολογήσεις
Εδώ και 25 χρόνια, η ομάδα μου κι εγώ δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των αποφράξεων και μπορούμε να αναλάβουμε την απόφραξη νιπτήρα και το ξεβούλωμα νεροχύτη που σας απασχολεί. Είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε κάθε εργασία, εύκολη, ή δύσκολη, χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας. Στόχος μας είναι να φέρνουμε επαγγελματικά αποτελέσματα για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, λύνοντας κάθε πρόβλημα στο σπίτι σας. Είμαστε οι ιδανικοί άνθρωποι για να αναλάβουμε το ξεβούλωμα νιπτήρα, με τον πιο κατάλληλο εξοπλισμό. Είμαστε στη διάθεσή σας!
Ανδρέας Ν. Ξεβούλωμα Νεροχύτη - Κηφισιά
30 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στις αποφράξεις και άλλες τεχνικές εργασίες, εδώ και πολλά χρόνια. Έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία, αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό τις εργασίες για ξεβούλωμα νεροχύτη στο χώρο σας, είτε για την κουζίνα, είτε για το μπάνιο. Η ομάδα έμπειρων τεχνικών μας είναι στη διάθεσή σας, για να σας εξυπηρετήσουν καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο.
Γιάννης Β. Ξεβούλωμα Νεροχύτη - Κορυδαλλός
95 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται στον κλάδο των αποχετεύσεων και των αποφράξεων και αποτελεί ιδανική επιλογή για το ξεβούλωμα νεροχύτη στην κουζίνα, ή το μπάνιο. Απασχολούμαστε με εργασίες που αφορούν οικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους, φέρνοντας άρτια αποτελέσματα με διάρκεια. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας εξυπηρετήσουμε στην απόφραξη νιπτήρα που χρειάζεστε, με αμεσότητα και υπευθυνότητα!
Σταμάτης Κ. Ξεβούλωμα Νεροχύτη - Αιγάλεω
30 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας απασχολείται στο χώρο των αποφράξεων για νιπτήρες και νεροχύτες εδώ και χρόνια και αναλαμβάνει το ξεβούλωμα νεροχύτη που χρειάζεστε, για την κουζίνα και το μπάνιο. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη της αποχέτευσής σας με ειδικό εξοπλισμό και την υλοποίηση του έργου που χρειάζεστε, άμεσα και υπεύθυνα. Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας και τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε είναι τα πλέον κατάλληλα, για να εκτελέσουμε το ξεβούλωμα νεροχύτη με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Είμαστε στη διάθεσή σας, για οτιδήποτε μας χρειαστείτε.

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει