Απόφραξη Λεκάνης Τουαλέτας

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για τη κατηγορία Απόφραξη Λεκάνης Τουαλέτας.

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε δωρεάν την παρακάτω φόρμα & θα σε συνδέσουμε την ίδια στιγμή με τον καλύτερο επαγγελματία για Αποχέτευση - Απόφραξη στην περιοχή σου
π.χ.: Απόφραξη, Άντληση υδάτων
 • Aπόφραξη
 • Καθαρισμό / Συντήρηση αγωγών
 • Εγκατάσταση, αντικατάσταση ή επισκευή αποχέτευσης
 • Αντλήσεις υδάτων
 • Εκκένωση βόθρου
 • Κατασκευή/Επισκευή βόθρου
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 30/7/2018

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την απόφραξη λεκάνης τουαλέτας!

Η απόφραξη λεκάνης τουαλέτας είναι μια εργασία που δε μας φαίνεται ευχάριστη, αλλά είναι πάρα πολύ σημαντική. Πολλές φορές, οι ίδιοι έχουμε ευθύνη για τη βουλωμένη λεκάνη. Για παράδειγμα, αυτό συμβαίνει, αν πετάμε χαρτιά και άλλα αντικείμενα που μπορούν να φράξουν τις σωληνώσεις.

Όμως, υπάρχουν και φορές που βουλώνουν οι σωληνώσεις, παρά το γεγονός ότι κάνεις σωστή χρήση της τουαλέτας. Κατά γενική ομολογία, είναι καλό να μεριμνείς για τη φροντίδα της τουαλέτας κάθε λίγους μήνες, ώστε να μη βουλώνει σε ανησυχητικό σημείο. Εμείς μιλήσαμε με τα εξειδικευμένα συνεργεία αποφράξεων της πλατφόρμας μας και είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε λύσεις στο ξεβούλωμα τουαλέτας.

Γιατί βουλώνουν οι σωληνώσεις της τουαλέτας;

Υπάρχουν τρεις συνήθεις λόγοι, για τους οποίους μπορεί να βουλώσει η τουαλέτα στο μπάνιο του σπιτιού σου. Κάποιοι από αυτούς δημιουργούν μεγαλύτερη ανάγκη για απόφραξη από επαγγελματίες, σε σχέση με άλλους.

Όμως, σε κάθε περίπτωση, είναι καλό να δράσεις γρήγορα για την απόφραξη λεκάνης τουαλέτας. Μια βουλωμένη αποχέτευση είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα υγιεινής στο χώρο σου. Παρακάτω, ακολουθούν οι τρεις πιο συνηθισμένοι λόγοι που οδηγούν σε βουλωμένη λεκάνη τουαλέτας.

1. Χαρτιά και Μικροαντικείμενα

Αν τύχει να πέσει ένα χαρτί μέσα στη λεκάνη, το πιο πιθανό είναι, πως δε θα σου δημιουργήσει άμεσο πρόβλημα. Όμως, αν πέφτουν χαρτιά, ή και σερβιέτες, συστηματικά στη λεκάνη της τουαλέτας, μοιραία θα χρειαστεί απόφραξη. Επίσης, αν πέσει στη λεκάνη κάποιο μικρό αντικείμενο, όπως ένα κόσμημα, ή οτιδήποτε άλλο, είναι πιο πιθανό να βουλώσει τις σωληνώσεις.

2. Τρίχες

Οι συσσώρευση τριχών στις σωληνώσεις είναι ένα σχετικά συχνό πρόβλημα, ειδικά για ανθρώπους με μακριά μαλλιά. Οι τρίχες μαζεύονται στις σωληνώσεις και μπορούν να φράξουν ένα σιφόνι, πριν καν το καταλάβεις. Έτσι, η συσσώρευση τριχών για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να προκαλέσει την ανάγκη για ξεβούλωμα τουαλέτας.

3. Προβληματικές σωληνώσεις

Σε περίπτωση που οι σωληνώσεις για την αποχέτευση του μπάνιου δεν είναι πολύ καλής ποιότητας, ή είναι παλιές και φθαρμένες, μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα με τη σωστή λειτουργία τους. Ειδικά αν οι σωληνώσεις είναι παλιές, χρειάζονται πολλή προσοχή κατά την απόφραξη λεκάνης τουαλέτας. Σου προτείνουμε να ζητάς τη συμβουλή έμπειρων επαγγελματιών για σίγουρα αποτελέσματα.

Πώς θα καταλάβεις ότι χρειάζεσαι ξεβούλωμα τουαλέτας;

Όταν η βουλωμένη αποχέτευση τουαλέτας στο μπάνιο σου χρειάζεται απόφραξη, συνήθως δίνει κάποια προειδοποιητικά σημάδια. Τα σημάδια αυτά θα σου δείξουν, πως κάτι δεν πάει καλά, ή κάτι δε λειτουργεί σωστά με την αποχέτευση, ή τις σωληνώσεις. Έτσι, θα καταλάβεις ότι η απόφραξη λεκάνης τουαλέτας είναι μονόδρομος.

Όταν αντικρίσεις τα σημάδια αυτά, δεν πρέπει να αφήσεις το ξεβούλωμα λεκάνης για αργότερα. Μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να σημαίνει, πως θα υπάρξουν προβλήματα υγιεινής στο μπάνιο σου. Και επειδή η υγεία είναι πάνω από κάθε τι, είναι καλό να δράσεις άμεσα, ή να καλέσεις ένα συνεργείο απόφραξης για να λύσει το πρόβλημα δραστικά.

Τα πιο συνηθισμένα σημάδια που δείχνουν ότι θα χρειαστείς απόφραξη λεκάνης τουαλέτας είναι τα εξής:

 • Η αποχέτευση μυρίζει δυσάρεστα.

 • Η στάθμη του νερού της τουαλέτας είναι λίγο πιο υψηλή.

 • Το νερό από το καζανάκι της τουαλέτας αργεί να αδειάσει.

Πώς θα ξεβουλώσεις τη λεκάνη της τουαλέτας με φυσικό τρόπο;

Σε γενικές γραμμές, είναι καλό να εμπιστεύεσαι έμπειρους επαγγελματίες για το ξεβούλωμα τουαλέτας στο μπάνιο του σπιτιού σου. Ειδικά αν οι σωληνώσεις και η αποχέτευση είναι σχετικά παλιές και έχουν υποστεί φθορά από το χρόνο, υπάρχει ρίσκο στο να τις επισκευάζεις μόνος/ -η σου.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες σπιτικές λύσεις που μπορείς να ακολουθήσεις για την απόφραξη λεκάνης τουαλέτας. Οι λύσεις αυτές είναι εύκολες και γρήγορες και θα σε βοηθήσουν, αν το πρόβλημα δεν είναι πολύ σοβαρό. Αν αυτές αποτύχουν, τότε σίγουρα είναι ώρα να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία με εμπειρία στις αποφράξεις λεκάνης.

1. Ξεβούλωμα λεκάνης με ζεστό νερό και σαπούνι:

Όταν συσσωρεύονται βρωμιές και λίπη στις σωληνώσεις και τις αποχετεύσεις, το πρώτο πράγμα που μπορείς να κάνεις, είναι να ρίξεις ζεστό νερό. Δε χρειάζεται πολύ μεγάλη ποσότητα νερού, μια κατσαρόλα αρκεί για την απόφραξη λεκάνης τουαλέτας. Επίσης, το νερό πρέπει να είναι αρκετά ζεστό, αλλά όχι καυτό, για να μη βλάψει τους σωλήνες.

Κατόπιν, μπορείς να ρίξεις μια μεγάλη ποσότητα υγρού πιάτων, περίπου μισό μπουκάλι και να περιμένεις λίγα λεπτά. Τέλος, τράβηξε το καζανάκι, για να διαπιστώσεις αν έχει λυθεί το πρόβλημα.

2. Ξεβούλωμα τουαλέτας με βεντούζα:

Η απόφραξη λεκάνης τουαλέτας με βεντούζα είναι κλασική σπιτική λύση που εφαρμόζεται εύκολα. Η κίνηση που πρέπει να κάνεις είναι πολύ εύκολη, αρχικά πιέζεις προς τα κάτω και μετά τραβάς προς τα πάνω για 5- 10 επαναλήψεις.

Έπειτα, μπορείς να καθαρίσεις τη λεκάνη με χλωρίνη, για να διασφαλίσεις την υγιεινή του μπάνιου σου μετά το ξεβούλωμα της λεκάνης. Αυτό θα πρέπει να βοηθήσει πάρα πολύ για τη βουλωμένη τουαλέτα.

3. Ξεβούλωμα λεκάνης με σόδα και ξύδι:

Η μαγειρική σόδα και το ξύδι είναι δύο υλικά που υπάρχουν στις περισσότερες κουζίνες σπιτιών. Εκτός από τη χρήση τους στο μαγείρεμα, μπορούν να βοηθήσουν και στο ξεβούλωμα τουαλέτας. Ρίξε μια κούπα ξύδι και μισή κούπα μαγειρική σόδα στη λεκάνη.

Περίμενε για περίπου ένα τέταρτο της ώρας και στη συνέχεια ρίξε και λίγο ζεστό νερό. Ωστόσο, αν οι σωληνώσεις της αποχέτευσης είναι σχετικά παλιές, ή από υλικό που δεν είναι πάρα πολύ καλής ποιότητας, δε σου συστήνουμε αυτή τη λύση. Το ξύδι είναι οξύ και μπορεί να διαβρώσει τους σωλήνες, αν φθείρονται εύκολα.

Γιατί να επιλέξεις τα συνεργεία απόφραξης του Douleutaras.gr για το ξεβούλωμα τουαλέτας;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες στον τομέα των αποφράξεων σωληνώσεων και αποχετεύσεων. Θα εντοπίσουν το πραγματικό πρόβλημα για τις βουλωμένες σωληνώσεις της τουαλέτας σου γρήγορα, για να σε εξυπηρετήσουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Τα συνεργεία μας διαθέτουν εξελιγμένο εξοπλισμό για την απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να κάνεις το παραμικρό, για να λυθεί το πρόβλημά σου. Μπορούν να έρθουν στο χώρο σου άμεσα και να αντιμετωπίσουν την εργασία σου με πλήρη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Αν, λοιπόν, θέλεις να προχωρήσεις άμεσα σε απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, η λύση είναι απλή. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε άμεσα την καλύτερη προσφορά για ξεβούλωμα τουαλέτας, από επαγγελματία της περιοχής σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόπιστο επαγγελματία στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
314 αξιολογήσεις

Η εργασία αφορούσε καθαρισμό μικρού φρεατίου τριώροφης κατοικίας και ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και επιτυχώς. Είμαι πολύ ...

φωτογραφία επαγγελματία
Λάζαρος Κ.
245 αξιολογήσεις

Άριστος επαγγελματίας, συνεπής και αποτελεσματικός. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Douleutaras.gr λογότυπο
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

Αριστη συνεργασία, επαγγελματισμός, συνέπεια, σωστή ενημέρωση, πολύ καλή δουλειά, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.
88 αξιολογήσεις

Ευγενικοί, εξαιρετικά καθαροί και αποτελεσματικοί. Επικοινώνησαν αμέσως και ήρθαν ακριβώς στην ώρα τους!

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Σ.
82 αξιολογήσεις

Πολύ ευχαριστημένος. Συνεπής, αποτελεσματικός και εξυπηρετικός. Έκανε μια απόφραξη σιφωνιού. Στα θετικά επίσης, η προσιτή τιμή της υπηρεσ...

φωτογραφία επαγγελματία
Άγγελος Π.
71 αξιολογήσεις

Συνεπής,γρήγορος αποτελεσματικός και ευγενικός.

Ξεβούλωμα λεκάνης με 5 εύκολους τρόπους, χωρίς χημικά!

Σχετικά άρθρα

Πώς να ξεβουλώσω τη λεκάνη της τουαλέτας;

Αν βρεθείς στην άτυχη θέση, να έχεις βουλωμένη λεκάνη, θα διαβάσεις πολλά tips σχετικά με τρόπους απόφραξης

Περισσότερα
O απόλυτος οδηγός για να αντιμετωπίσεις ένα βουλωμένο σιφόνι!

Ένα βουλωμένο σιφόνι σίγουρα δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα που μπορείς να αντιμετωπίσεις

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Απόφραξη Λεκάνης Τουαλέτας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Χρήστος Σ. Απόφραξη Λεκάνης Τουαλέτας - Πειραιάς
82 αξιολογήσεις
Διαθέτω εμπειρία ετών στο χώρο των αποφράξεων και αποχετεύσεων και μπορώ να αναλάβω την απόφραξη λεκάνης τουαλέτας για το χώρο σας, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Διαθέτω μεγάλη τεχνογνωσία, αλλά και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, για να εντοπίζω το πραγματικό πρόβλημα και να προχωρώ στη λύση του, άμεσα και με υπευθυνότητα. Η εργασία μου χαρακτηρίζεται από αποτελέσματα υψηλής ποιότητας, αλλά και προσιτό κόστος. Προτιμήστε με, για να αναλάβω το ξεβούλωμα τουαλέτας για το χώρο σας, άμεσα!
Αναστάσιος Κ. Απόφραξη Λεκάνης Τουαλέτας - Κερατσίνι
15 αξιολογήσεις
Εδώ και πάνω από 25 χρόνια, εγώ και η ομάδα μου αναλαμβάνουμε παντός είδους εργασίες που χρειάζονται οι αποχετεύσεις και οι αποφράξεις. Χρησιμοποιούμε εξελιγμένο εξοπλισμό και τα πιο ασφαλή υλικά, για να κάνουμε την απόφραξη λεκάνης τουαλέτας εύκολη υπόθεση. Η εργασία μας χαρακτηρίζεται από συνέπεια, αξιοπιστία και συνέπεια για το συμφωνημένα χρονοδιαγράμματα. Θέλουμε πάντα να σεβόμαστε το χώρο του πελάτη μας, προσφέροντας υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα. Αν χρειάζεστε άμεσα απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, είμαστε διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουμε, στις πιο προσιτές τιμές!
ΑΠ- Ο. Απόφραξη Λεκάνης Τουαλέτας - Κορυδαλλός
23 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας απασχολείται στον κλάδο των αποφράξεων έχοντας μεγάλη εμπειρία και μπορεί να αναλάβει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, όπως την απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Είμαστε διαθέσιμοι καθημερινά και παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες με διάρκεια, για να έχετε την πιο λειτουργική αποχέτευση, άμεσα και υπεύθυνα!
Ανδρέας Ν. Απόφραξη Λεκάνης Τουαλέτας - Κηφισιά
30 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας απασχολείται στον κλάδο των αποφράξεων και αποχετεύσεων εδώ και χρόνια, έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε εργασίες, όπως η απόφραξη λεκάνης τουαλέτας. Οι συνεργάτες μας διαθέτουν την απαραίτητη εξειδίκευση και τεχνογνωσία για να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε περίπτωση, εύκολη ή δύσκολη. Ο εξοπλισμός μας για το ξεβούλωμα τουαλέτας είναι ο πλέον κατάλληλος για την ασφαλή ολοκλήρωση της εργασίας σας. Είμαστε στη διάθεσή σας, 24 ώρες το 24ωρο, για να σας προσφέρουμε την πιο ποιοτική εξυπηρέτηση.
Γιάννης Β. Απόφραξη Λεκάνης Τουαλέτας - Κορυδαλλός
95 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας απασχολείται στον κλάδο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και των αποχετεύσεων για πάνω από 20 χρόνια, φέρνοντας εγγυημένα αποτελέσματα σε πολυάριθμες εργασίες για απόφραξη λεκάνης τουαλέτας. Η ομάδα τεχνικών μας διαθέτει εξειδίκευση και τον πιο κατάλληλο εξοπλισμό, για να αναλάβει το ξεβούλωμα λεκάνης εύκολα και γρήγορα. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία!

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει