Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Απόφραξη Λεκάνης Τουαλέτας

Βρες Άμεση Λύση για Απόφραξη Λεκάνης Τουαλέτας με Αξιολογημένους Επαγγελματίες. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Επαγγελματική Απόφραξη στην Περιοχή σου, σε 3’!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε δωρεάν την παρακάτω φόρμα & θα σε συνδέσουμε την ίδια στιγμή με τον καλύτερο επαγγελματία για Αποχέτευση - Απόφραξη στην περιοχή σου
π.χ.: Απόφραξη, Άντληση υδάτων
 • Aπόφραξη (σιφώνι, νιπτήρας κ.α.)
 • Καθαρισμό / Συντήρηση αγωγών
 • Εγκατάσταση, αντικατάσταση ή επισκευή αποχέτευσης
 • Αντλήσεις υδάτων
 • Εκκένωση βόθρου
 • Κατασκευή/Επισκευή βόθρου
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2019

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας - Βρες λύση άμεσα!

Η απόφραξη λεκάνης τουαλέτας είναι μια εργασία που δε μας φαίνεται ευχάριστη, αλλά είναι πάρα πολύ σημαντική. Πολλές φορές, οι ίδιοι έχουμε ευθύνη για τη βουλωμένη λεκάνη. Για παράδειγμα, αυτό συμβαίνει, αν πετάμε χαρτιά και άλλα αντικείμενα που μπορούν να φράξουν τις σωληνώσεις.

Όμως, υπάρχουν και φορές που βουλώνουν οι σωληνώσεις, παρά το γεγονός ότι κάνεις σωστή χρήση της τουαλέτας. Οι ειδικοί συστήνουν να μεριμνείς για τη φροντίδα της τουαλέτας κάθε λίγους μήνες, ώστε να μη βουλώνει σε ανησυχητικό σημείο. Εμείς μιλήσαμε με τα εξειδικευμένα συνεργεία αποφράξεων της πλατφόρμας μας και είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε λύσεις για ξεβούλωμα τουαλέτας.

Πώς θα καταλάβεις ότι χρειάζεσαι ξεβούλωμα τουαλέτας;

Όταν η βουλωμένη αποχέτευση τουαλέτας στο μπάνιο σου χρειάζεται απόφραξη, συνήθως δίνει κάποια προειδοποιητικά σημάδια. Τα σημάδια αυτά θα σου δείξουν, πως κάτι δεν πάει καλά, ή κάτι δε λειτουργεί σωστά με την αποχέτευση, ή τις σωληνώσεις. Έτσι, θα καταλάβεις ότι η απόφραξη λεκάνης τουαλέτας είναι μονόδρομος.

Όταν αντικρίσεις τα σημάδια αυτά, δεν πρέπει να αφήσεις το ξεβούλωμα λεκάνης για αργότερα. Μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να σημαίνει, πως θα υπάρξουν προβλήματα υγιεινής στο μπάνιο σου. Και επειδή η υγεία είναι πάνω από κάθε τι, είναι καλό να δράσεις άμεσα ή να καλέσεις ένα συνεργείο απόφραξης για να λύσει το πρόβλημα δραστικά.

Τα πιο συνηθισμένα σημάδια που δείχνουν ότι θα χρειαστείς απόφραξη λεκάνης τουαλέτας είναι τα εξής:

 • Η αποχέτευση μυρίζει δυσάρεστα.

 • Η στάθμη του νερού της τουαλέτας είναι λίγο πιο υψηλή.

 • Το νερό από το καζανάκι της τουαλέτας αργεί να αδειάσει.

Πώς θα ξεβουλώσεις τη λεκάνη της τουαλέτας με φυσικό τρόπο;

Σε γενικές γραμμές, είναι καλό να εμπιστεύεσαι έμπειρους επαγγελματίες για το ξεβούλωμα τουαλέτας στο μπάνιο του σπιτιού σου. Ειδικά αν οι σωληνώσεις και η αποχέτευση είναι σχετικά παλιές και έχουν υποστεί φθορά από το χρόνο, υπάρχει ρίσκο στο να τις επισκευάζεις μόνος/ -η σου.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες σπιτικές λύσεις που μπορείς να ακολουθήσεις για την απόφραξη λεκάνης τουαλέτας. Οι λύσεις αυτές είναι εύκολες και γρήγορες και θα σε βοηθήσουν, αν το πρόβλημα δεν είναι πολύ σοβαρό. Αν αυτές αποτύχουν, τότε σίγουρα είναι ώρα να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία με εμπειρία στις αποφράξεις λεκάνης.

1. Ξεβούλωμα λεκάνης με ζεστό νερό και σαπούνι:

Το πρώτο πράγμα που μπορείς να δοκιμάσεις, είναι να ρίξεις ζεστό νερό. Δε χρειάζεται πολύ μεγάλη ποσότητα νερού, μια κατσαρόλα αρκεί για την απόφραξη λεκάνης τουαλέτας. Επίσης, το νερό πρέπει να είναι αρκετά ζεστό, αλλά όχι καυτό, για να μη βλάψει τους σωλήνες.

Κατόπιν, μπορείς να ρίξεις μια μεγάλη ποσότητα υγρού πιάτων, περίπου μισό μπουκάλι και να περιμένεις λίγα λεπτά. Τέλος, τράβηξε το καζανάκι, για να διαπιστώσεις αν έχει λυθεί το πρόβλημα.

2. Ξεβούλωμα τουαλέτας με βεντούζα:

Η απόφραξη λεκάνης τουαλέτας με βεντούζα είναι κλασική σπιτική λύση που εφαρμόζεται εύκολα. Η κίνηση που πρέπει να κάνεις είναι πολύ εύκολη, αρχικά πιέζεις προς τα κάτω και μετά τραβάς προς τα πάνω για 5-10 επαναλήψεις.

Έπειτα, μπορείς να καθαρίσεις τη λεκάνη με χλωρίνη, για να διασφαλίσεις την υγιεινή του μπάνιου σου μετά το ξεβούλωμα της λεκάνης. Αυτό θα πρέπει να βοηθήσει πάρα πολύ για τη βουλωμένη τουαλέτα.

3. Ξεβούλωμα λεκάνης με σόδα και ξύδι:

Η μαγειρική σόδα και το ξύδι είναι δύο υλικά που υπάρχουν στις περισσότερες κουζίνες σπιτιών. Εκτός από τη χρήση τους στο μαγείρεμα, μπορούν να βοηθήσουν και στο ξεβούλωμα τουαλέτας. Ρίξε μια κούπα ξύδι και μισή κούπα μαγειρική σόδα στη λεκάνη.

Περίμενε για περίπου ένα τέταρτο της ώρας και στη συνέχεια ρίξε και λίγο ζεστό νερό. Ωστόσο, αν οι σωληνώσεις της αποχέτευσης είναι σχετικά παλιές, ή από υλικό που δεν είναι πάρα πολύ καλής ποιότητας, δε σου συστήνουμε αυτή τη λύση. Το ξύδι είναι οξύ και μπορεί να διαβρώσει τους σωλήνες, αν φθείρονται εύκολα.

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για απόφραξη λεκάνης τουαλέτας;

Αν οι παραπάνω λύσεις αποτύχουν, είναι ώρα να αφήσεις τα πειράματα και να καλέσεις επαγγελματία για απόφραξη λεκάνης τουαλέτας. Οι τεχνικοί που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στις αποφρακτικές εργασίες και μπορούν να λύσουν το πρόβλημα σου εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και χωρίς κόπο από την πλευρά σου.

Αρκεί να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας για να σε φέρουμε σε επαφή με τον κατάλληλο επαγγελματία για απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στην περιοχή σου. Εκείνος θα σου δώσει ανταγωνιστική προσφορά για την εργασία σου και θα ξεβουλώσει την τουαλέτα με εγγυημένο αποτέλεσμα που θα κρατήσει περισσότερο. Κλείσε στην καλύτερη τιμή, σε μόλις λίγα λεπτά, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες καθημερινά!

Γιατί βουλώνουν οι σωληνώσεις της τουαλέτας;

Υπάρχουν τρεις συνήθεις λόγοι, για τους οποίους μπορεί να βουλώσει η τουαλέτα στο μπάνιο του σπιτιού σου. Κάποιοι από αυτούς δημιουργούν μεγαλύτερη ανάγκη για απόφραξη από επαγγελματίες, σε σχέση με άλλους.

Όμως, σε κάθε περίπτωση, είναι καλό να δράσεις γρήγορα για την απόφραξη λεκάνης τουαλέτας. Μια βουλωμένη αποχέτευση είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα υγιεινής στο χώρο σου. Παρακάτω, ακολουθούν οι τρεις πιο συνηθισμένοι λόγοι που οδηγούν σε βουλωμένη λεκάνη τουαλέτας.

1. Χαρτιά και Μικροαντικείμενα

Αν τύχει να πέσει ένα χαρτί μέσα στη λεκάνη, το πιο πιθανό είναι, πως δε θα σου δημιουργήσει άμεσο πρόβλημα. Όμως, αν πέφτουν χαρτιά - σερβιέτες ή άλλα αντικείμενα, συστηματικά στη λεκάνη της τουαλέτας, μοιραία θα χρειαστεί απόφραξη. 

2. Τρίχες

Η συσσώρευση τριχών στις σωληνώσεις είναι ένα σχετικά συχνό πρόβλημα. Οι τρίχες μαζεύονται στις σωληνώσεις και μπορούν να φράξουν ένα σιφόνι, πριν καν το καταλάβεις. Έτσι, η συσσώρευση τριχών για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να προκαλέσει την ανάγκη για ξεβούλωμα τουαλέτας.

3. Προβληματικές σωληνώσεις

Κακής ποιότητας υλικά στους σωλήνες της αποχέτευσης ή φθορά από το πέρασμα του χρόνου, μπορεί να προκαλέσουν ανάγκη για απόφραξη λεκάνης τουαλέτας. Ειδικά αν οι σωληνώσεις είναι παλιές, χρειάζονται πολλή προσοχή κατά την απόφραξη λεκάνης. Σου προτείνουμε να ζητάς τη συμβουλή έμπειρων επαγγελματιών για σίγουρα αποτελέσματα.

4,71 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Εργασία για την Αποχέτευση τους

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
352 αξιολογήσεις

Συνεπης επαγγελματιας,ενημερωτικος,καθαρος(βασικό για μενα).ανοικτος χαρακτηρας και πολυ καλη τιμη.σιγουρα θα ξανασυνεργαστουμε και θα τον …

φωτογραφία επαγγελματία
Λάζαρος Κ.
270 αξιολογήσεις

Άριστος επαγγελματίας, συνεπής και αποτελεσματικός. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Douleutaras.gr λογότυπο
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

Συνεπέστατοι και ευγενέστατοι. Τους κάλεσα για απόφραξη αποχέτευσης στην πολυκατοικία καθώς και το σιφόνι στην τουαλέτα του γραφείου. Ήρθε …

φωτογραφία επαγγελματία
SPEEDY ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ Γ.
148 αξιολογήσεις

Ο Βασίλης είναι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος και επαγγελματίας. Με εξυπηρέτησε άμεσα και έλυσε το πρόβλημα μου προσέχοντας ακόμα και την π…

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.
88 αξιολογήσεις

Πολύ καλή τιμή, πάρα πολύ αξιόπιστος επαγγελματίας. Εξαιρετικά συνεπής!

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Σ.
82 αξιολογήσεις

Ευσυνείδητος! Δύσκολα το βρίσκεις σήμερα!!! Άμεση εξυπηρέτηση, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Ξεβούλωμα λεκάνης με 5 εύκολους τρόπους, χωρίς χημικά!

Σχετικά άρθρα

Πώς να ξεβουλώσω τη λεκάνη της τουαλέτας;

Αν βρεθείς στην άτυχη θέση, να έχεις βουλωμένη λεκάνη, θα διαβάσεις πολλά tips σχετικά με τρόπους απόφραξης

Περισσότερα
O απόλυτος οδηγός για να αντιμετωπίσεις ένα βουλωμένο σιφόνι!

Ένα βουλωμένο σιφόνι σίγουρα δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα που μπορείς να αντιμετωπίσεις

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για Απόφραξη Λεκάνης Τουαλέτας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΑΠ- Ο.

Απόφραξη Λεκάνης Τουαλέτας - Πειραιάς
39 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας απασχολείται στον κλάδο των αποφράξεων έχοντας μεγάλη εμπειρία και μπορεί να αναλάβει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, όπως την απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Είμαστε διαθέσιμοι καθημερινά και παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες με διάρκεια, για να έχετε την πιο λειτουργική αποχέτευση, άμεσα και υπεύθυνα!

Αναστάσιος Κ.

Απόφραξη Λεκάνης Τουαλέτας - Πειραιάς
15 αξιολογήσεις

Εδώ και πάνω από 25 χρόνια, εγώ και η ομάδα μου αναλαμβάνουμε παντός είδους εργασίες που χρειάζονται οι αποχετεύσεις και οι αποφράξεις. Χρησιμοποιούμε εξελιγμένο εξοπλισμό και τα πιο ασφαλή υλικά, για να κάνουμε την απόφραξη λεκάνης τουαλέτας εύκολη υπόθεση. Η εργασία μας χαρακτηρίζεται από συνέπεια, αξιοπιστία και συνέπεια για το συμφωνημένα χρονοδιαγράμματα. Θέλουμε πάντα να σεβόμαστε το χώρο του πελάτη μας, προσφέροντας υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα. Αν χρειάζεστε άμεσα απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, είμαστε διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουμε, στις πιο προσιτές τιμές!

Ανδρέας Ν.

Απόφραξη Λεκάνης Τουαλέτας - Βόρεια Προάστια Αθήνας
30 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας απασχολείται στον κλάδο των αποφράξεων και αποχετεύσεων εδώ και χρόνια, έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε εργασίες, όπως η απόφραξη λεκάνης τουαλέτας. Οι συνεργάτες μας διαθέτουν την απαραίτητη εξειδίκευση και τεχνογνωσία για να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε περίπτωση, εύκολη ή δύσκολη. Ο εξοπλισμός μας για το ξεβούλωμα τουαλέτας είναι ο πλέον κατάλληλος για την ασφαλή ολοκλήρωση της εργασίας σας. Είμαστε στη διάθεσή σας, 24 ώρες το 24ωρο, για να σας προσφέρουμε την πιο ποιοτική εξυπηρέτηση.

Γιάννης Β.

Απόφραξη Λεκάνης Τουαλέτας - Πειραιάς
95 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας απασχολείται στον κλάδο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και των αποχετεύσεων για πάνω από 20 χρόνια, φέρνοντας εγγυημένα αποτελέσματα σε πολυάριθμες εργασίες για απόφραξη λεκάνης τουαλέτας. Η ομάδα τεχνικών μας διαθέτει εξειδίκευση και τον πιο κατάλληλο εξοπλισμό, για να αναλάβει το ξεβούλωμα λεκάνης εύκολα και γρήγορα. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία!

Γιάννης Σ.

Απόφραξη Λεκάνης Τουαλέτας - Ροδόπη
12 αξιολογήσεις

Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον τομέα των αποφράξεων και αποχετεύσεων και αναλαμβάνω εργασίες για την απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Ο εξοπλισμός μου είναι ο πλέον κατάλληλος για τις εργασίες που χρειάζεστε και εγγυάται τα πιο λειτουργικά αποτελέσματα για το ξεβούλωμα τουαλέτας στο χώρο σας. Επίσης, αναλαμβάνω και άλλες υπηρεσίες και αποφρακτικές εργασίες, με σκοπό να προσφέρω ολοκληρωμένη φροντίδα για την αποχέτευσή σας. Είμαι στη διάθεσή σας καθημερινά, για να σας προσφέρω τις υπηρεσίες μου, άμεσα και οικονομικά!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές