Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Αποφράξεις με Κάμερα

Εξυπηρετήσου Άμεσα από Αξιολογημένους Επαγγελματίες για Έλεγχο Αποχέτευσης & Αποφράξεις με Κάμερα. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε δωρεάν την παρακάτω φόρμα & θα σε συνδέσουμε την ίδια στιγμή με τον καλύτερο επαγγελματία για Αποχέτευση - Απόφραξη στην περιοχή σου
π.χ.: Απόφραξη, Άντληση υδάτων
 • Aπόφραξη (σιφώνι, νιπτήρας κ.α.)
 • Καθαρισμό / Συντήρηση αγωγών
 • Εγκατάσταση, αντικατάσταση ή επισκευή αποχέτευσης
 • Αντλήσεις υδάτων
 • Εκκένωση βόθρου
 • Κατασκευή/Επισκευή βόθρου
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2019

Έλεγχος αποχέτευσης - Αποφράξεις με κάμερα

Οι αποφράξεις με κάμερα είναι μια σύγχρονη μέθοδος για την άμεση και σωστή διάγνωση - έλεγχο αποχέτευσης. Με απλά λόγια, η κάμερα αποχέτευσης βοηθά να γίνει σωστός έλεγχος της αποχέτευσής σου, για να ακολουθήσει η ανάλογη διαδικασία απόφραξης.

Τα πιο έμπειρα συνεργεία αναλαμβάνουν εργασίες για διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα, γιατί γνωρίζουν, πως μόνο με σωστό έλεγχο, μπορεί να γίνει η απόφραξη εύκολα και με ασφάλεια. Ο έλεγχος με κάμερα γίνεται εύκολα και γρήγορα, ειδικά αν η αποχέτευση βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις αποφράξεις με κάμερα, αλλά και ποιοι είναι οι λόγοι για να ζητήσεις μια τέτοια υπηρεσία; Εμείς συγκεντρώσαμε για σένα κάποιους πολύ σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να γνωρίζεις για τον έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα και τους παρουσιάζουμε παρακάτω.

Πώς γίνεται η διάγνωση & απόφραξη με κάμερα;

Είναι πολύ λογικό, να αναρωτιέσαι για το πώς γίνονται οι αποφράξεις με κάμερα αποχέτευσης και ποια είναι η διαδικασία. Αρχικά, θα πρέπει να γνωρίζεις πως η κάμερα δεν αποτελεί εργαλείο για την απόφραξη. Αποτελεί εργαλείο για τον έλεγχο αποχέτευσης, με ασφαλή και γρήγορο τρόπο.

1. Διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα

Η κάμερα μπαίνει στις σωληνώσεις της αποχέτευσης και δείχνει στον τεχνικό, αν υπάρχει πρόβλημα σε οποιοδήποτε σημείο της εγκατάστασης. Δείχνει αν υπάρχουν ρωγμές και σπασίματα στους σωλήνες και αν βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Επίσης, μπορεί να δείξει, αν υπάρχουν αντικείμενα που φράζουν την αποχέτευση του σπιτιού σου, με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι άμεσα απόφραξη. Η διάγνωση είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα στις αποφράξεις με κάμερα. Αν δεν γίνει σωστή διάγνωση αποχέτευσης, θα είναι πιο δύσκολο για τους τεχνικούς να λύσουν το πρόβλημα.

2. Προτάσεις για λύση από τον τεχνικό

Ανάλογα με τον έλεγχο και τη διάγνωση που έχει γίνει από την κάμερα, ο υπεύθυνος τεχνικός μπορεί να προτείνει τον πιο κατάλληλο τρόπο για να γίνει η απόφραξη. Ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα γίνεται αρκετά γρήγορα, χωρίς καθυστερήσεις και προσφέρει καθαρή εικόνα του προβλήματος. Έτσι, γίνεται πιο εύκολο για τον έμπειρο τεχνικό, να προτείνει την καλύτερη λύση.

3. Διόρθωση βλαβών στην αποχέτευση

Οι αποφράξεις με κάμερα ολοκληρώνονται, φυσικά, με την επίλυση του προβλήματος που έχει αναδείξει ο έλεγχος. Ο επαγγελματίας που έχει αναλάβει την εργασία προχωρά στην απόφραξη της αποχέτευσης, ή στην επιδιόρθωση των σωλήνων, με τον εξοπλισμό και τα μηχανήματα που διαθέτει. Έτσι, σου προσφέρει μια οικιακή αποχέτευση με μέγιστη λειτουργικότητα και υγιεινή.

Γιατί οι αποφράξεις με κάμερα είναι η καλύτερη επιλογή;

Αλήθεια, γιατί σε συμφέρει να κάνεις διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα; Στο παρελθόν, η τεχνολογία δεν ήταν τόσο εξελιγμένη, ώστε να έχουμε αποφράξεις με κάμερα. Ωστόσο, σήμερα υπάρχουν σημαντικά οφέλη που μας ωθούν να προτιμούμε αυτή τη μέθοδο.

Τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα που σου προσφέρει ο έλεγχος με κάμερα παρουσιάζονται παρακάτω:

 • Προσφέρουν άμεση διάγνωση του προβλήματος: Οι αποφράξεις με κάμερα προσφέρουν ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, που είναι η εξοικονόμηση χρόνου. Χάρη στην κάμερα αποχέτευσης, η διάγνωση γίνεται γρήγορα και μαθαίνεις ποιο είναι το πρόβλημα, για να το αντιμετωπίσεις.

 • Η διάγνωση γίνεται με μεγαλύτερη αξιοπιστία: Είναι πιο εύκολο για τον τεχνικό να ανακαλύψει το πραγματικό πρόβλημα στην αποχέτευση του σπιτιού σου, όταν χρησιμοποιεί κάμερα. Η κάμερα προσφέρει εικόνα υψηλής ανάλυσης από το εσωτερικό των σωλήνων και τα περιθώρια λάθος διάγνωσης ελαχιστοποιούνται.

 • Δε χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία: Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνεις, πριν προχωρήσεις σε απόφραξη με κάμερα. Αν θέλεις, μπορείς να ρίξεις στα σιφόνια σου μεγάλες ποσότητες ζεστού νερού, ώστε να καθαριστούν λίγο. Έτσι, η κάμερα θα μπορέσει πιο εύκολα να δώσει καθαρή εικόνα του προβλήματος.

 • Είναι οικονομικά συμφέρουσα επιλογή: Αν σε απασχολεί το κόστος για αποφράξεις με κάμερα αποχέτευσης, δεν υπάρχει πρόβλημα. Η διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα είναι οικονομικά συμφέρουσα, γιατί ελαχιστοποιεί το χρόνο διάγνωσης και ελέγχου. Έτσι, το κόστος για εργασίες μειώνεται, ειδικά αν η αποχέτευσή σου δεν είναι σε πολύ κακή κατάσταση.

Από τι εξαρτάται η τιμή για αποφράξεις με κάμερα;

Οι αποφράξεις με κάμερα αποτελούν τον πιο σίγουρο τρόπο να εντοπίσεις το πραγματικό πρόβλημα της αποχέτευσής σου. Παρόλα αυτά, οι τιμές για έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα είναι σχετικά υψηλές, σε σχέση με παραδοσιακές μεθόδους.

Αν θέλεις να πάρεις συγκεκριμένη προσφορά, ειδικά για τις ανάγκες σου, απλά συμπλήρωσε δωρεάν τη φόρμα μας και μέσα σε λίγα λεπτά θα σε φέρουμε σε επαφή με αξιολογημένο επαγγελματία στην περιοχή σου. Εκείνος θα κάνει μια εκτίμηση της εργασίας σου και θα σε εξυπηρετήσει στην καλύτερη τιμή!

Γιατί να επιλέξεις τα συνεργεία του Douleutaras.gr για αποφράξεις με κάμερα;

Υπάρχουν κάποιες εργασίες για το σπίτι, που μόνο με τη βοήθεια εξειδικευμένων τεχνικών ολοκληρώνονται σωστά. Οι αποφράξεις με κάμερα ανήκουν στην κατηγορία αυτή, καθώς η πολυπλοκότητά τους δεν επιτρέπει τις απόπειρες επιδιόρθωσης από αρχάριους.

Ακόμα και ένα φαινομενικά μικρό πρόβλημα της αποχέτευσης μπορεί να αποδειχθεί βουνό, αν δεν αντιμετωπιστεί από επαγγελματίες με τεχνογνωσία και εμπειρία. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, αλλά και την εμπειρία για να αναλάβουν τη διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα και την απόφραξη με ασφάλεια.

Αν θέλεις να κάνεις έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα ή αποφράξεις με κάμερα, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου εντελώς δωρεάν, με λίγα μόνο κλικ και θα πάρεις άμεσα την καλύτερη προσφορά από έμπειρο τεχνικό στην περιοχή σου, στις πιο προσιτές τιμές!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Εργασία για την Αποχέτευση τους

φωτογραφία επαγγελματία

Συνεπης επαγγελματιας,ενημερωτικος,καθαρος(βασικό για μενα).ανοικτος χαρακτηρας και πολυ καλη τιμη.σιγουρα θα ξανασυνεργαστουμε και θα το...

φωτογραφία επαγγελματία

Άριστος επαγγελματίας, συνεπής και αποτελεσματικός. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Douleutaras.gr λογότυπο

Συνεπέστατοι και ευγενέστατοι. Τους κάλεσα για απόφραξη αποχέτευσης στην πολυκατοικία καθώς και το σιφόνι στην τουαλέτα του γραφείου. Ήρθ...

φωτογραφία επαγγελματία
SPEEDY ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ Γ.
91 reviews

Γρήγορος, άψογος , ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.
88 reviews

Άμεσος και εξυπηρετικός! Περιμένω βέβαια έναν επιπλέον καθαρισμό όπως ζητήθηκε...

φωτογραφία επαγγελματία

Ευσυνείδητος! Δύσκολα το βρίσκεις σήμερα!!! Άμεση εξυπηρέτηση, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Σχετικά άρθρα

Κάνε Μόνος σου Την πιο Εύκολη Απόφραξη Αποχέτευσης με Σόδα

Όλοι μας έχουμε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να διαπιστώσουμε πως έχει βουλώσει η αποχέτευση.

Περισσότερα
4 συνηθισμένοι λόγοι που θα σε αναγκάσουν να κάνεις απόφραξη αποχέτευσης!

Μία βουλωμένη μπανιέρα, τουαλέτα ή ένας νιπτήρας είναι προβλήματα που σχεδόν όλοι έχουμε αντιμετωπίσει

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για Αποφράξεις με Κάμερα

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Χρήστος Σ.

Αποφράξεις με Κάμερα - Πειραιάς
82 reviews

Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον κλάδο των αποχετεύσεων και αναλαμβάνω εργασίες για αποφράξεις με κάμερα αποχέτευσης. Χάρη στον εξοπλισμό μου, μπορώ να εντοπίσω γρήγορα το πρόβλημά σας και να προτείνω την καλύτερη λύση. Σκοπός μου είναι να κάνω τη διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα με ασφάλεια και ταχύτητα. Είμαι στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις!

Αναστάσιος Κ.

Αποφράξεις με Κάμερα - Κερατσίνι
15 reviews

Η ομάδα μου κι εγώ διαθέτουμε εμπειρία στον κλάδο των αποχετεύσεων, εδώ και πάνω από 25 έτη και αναλαμβάνουμε με αξιοπιστία τις αποφράξεις με κάμερα αποχέτευσης. Χάρη στην τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό μας, εξασφαλίζουμε αποτελέσματα με διάρκεια στο χρόνο, για να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Προσφέρουμε υπηρεσίες για διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα και απόφραξη σε προσιτές τιμές και είμαστε στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε εργασία χρειαστείτε!

Ανδρέας Ν.

Αποφράξεις με Κάμερα - Κηφισιά
30 reviews

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αποφράξεις με κάμερα και με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Διαθέτουμε ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων τεχνικών, οι οποίοι είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να αποκαταστήσουν την αποχέτευση του χώρου σας. Η πολυετής εμπειρία μας στον κλάδο, μας καθιστά ικανούς να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δύσκολη κατάσταση. Έδρα μας είναι η Νέα Ερυθραία και είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά, για να εξυπηρετήσουμε κοντινές περιοχές!

Γιάννης Β.

Αποφράξεις με Κάμερα - Κορυδαλλός
95 reviews

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες για αποφράξεις με κάμερα σε σπίτια, αλλά και επαγγελματικούς χώρους, με πλήρη αξιοπιστία. Οι συνεργάτες τεχνικοί μας διαθέτουν εμπειρία στον κλάδο για πάνω από 20 έτη και μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα της αποχέτευσης με επαγγελματισμό. Αν ψάχνετε άμεσα για λύσεις στις αποφράξεις με σύγχρονο εξοπλισμό, είμαστε οι κατάλληλοι άνθρωποι!

Σταμάτης Κ.

Αποφράξεις με Κάμερα - Αιγάλεω
30 reviews

Η ομάδα μου κι εγώ αναλαμβάνουμε αποφράξεις με κάμερα αποχέτευσης για κάθε χώρο, σε οικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Είμαστε εξειδικευμένοι τεχνικοί με χρόνια εμπειρίας, χάρη στα οποία μπορούμε να αναλάβουμε να λύσουμε το πρόβλημά σας, εύκολα και άμεσα. Με το σύγχρονο εξοπλισμό μας, η διάγνωση με κάμερα και ο έλεγχος γίνεται ταχύτατα, ώστε να σας βρούμε και την καλύτερη λύση. Είμαστε στη διάθεσή σας, όταν μας χρειαστείτε!

Σχετικές υπηρεσίες