Αποφράξεις Πειραιάς

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Αποφράξεις Πειραιάς: Όσα θέλεις να ξέρεις, πριν την απόφραξη!

Οι αποφράξεις αποτελούν από τις πλέον σημαντικές εργασίες για κτίρια στον Πειραιά, όταν το αποχετευτικό δίκτυο φαίνεται να μη λειτουργεί, με τον τρόπο που θα έπρεπε. Πρόκειται για μια από τις κατηγορίες εργασιών, που οι περισσότεροι από εμάς αποφεύγουν, μέχρι που το πρόβλημα να μη μπορεί να προσπεραστεί πλέον.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι, για τους οποίους μπορεί να φράξει η αποχέτευση στο σπίτι, ή τον επαγγελματικό σου χώρο στον Πειραιά. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που αντιμετωπίζονται σχετικά εύκολα και άλλες, που μοιάζουν πιο απαιτητικές και χρειάζονται την παρέμβαση έμπειρων συνεργείων αποφράξεων.

Όμως, τι πρέπει να γνωρίζεις πριν κάνεις απόφραξη αποχέτευσης με πρόχειρες, σπιτικές λύσεις; Τι μπορούν να σου προσφέρουν τα έμπειρα συνεργεία με εξειδικευμένους τεχνικούς; Οι επαγγελματίες μας, απαντούν παρακάτω σε όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τις αποφράξεις Πειραιά.

3 λόγοι για να μη χρησιμοποιήσεις χημικά στις αποφράξεις

Εκ πρώτης όψεως, μπορεί η απόφραξη με χημικά που βρίσκεις στο εμπόριο να φαίνεται οικονομική ιδέα. Ωστόσο, οι έμπειροι τεχνικοί αποφράξεων μάς προειδοποιούν να μη χρησιμοποιούμε τέτοιου είδους προϊόντα, γιατί ενέχουν κίνδυνο να δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα. Κάποια βασικά προβλήματα, είναι τα εξής:

 • Βλάβη στις μεταλλικές σωληνώσεις. Οι μεγάλες ποσότητες χημικών προϊόντων μπορούν να διαβρώσουν του σωλήνες στην αποχέτευση του κτιρίου σου, ειδικά αν ήδη είναι παλιοί, ή φθαρμένοι.

 • Ζημιά μεγάλου κόστους. Η χρήση χημικών για μεγάλα χρονικά διαστήματα, καταλήγει να προκαλεί βλάβες στους σωλήνες και άλλα μέρη της αποχέτευσης σε κτίρια στον Πειραιά.

 • Βλάπτουν το περιβάλλον. Είναι σημαντικό να προσέχουμε για το σπίτι μας, αλλά και για το περιβάλλον, το οποίο βλάπτεται από μεγάλες ποσότητες χημικών.

Για τους παραπάνω λόγους, οι αποφρακτικές εταιρείες στον Πειραιά, συμβουλεύουν να μην γίνεται χρήση χημικών και πάντα να ζητάς μία επαγγελματική άποψη για την απόφραξη της αποχέτευσής σου. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες στις αποφράξεις στην πλατφόρμας μας, συνιστούν να ζητάς πάντα μία επαγγελματική συμβουλή πριν προχωρήσεις στη χρήση χημικών ουσιών, ειδικά στο σπίτι.

Ποιες είναι οι κύριες αιτίες για βουλωμένες αποχετεύσεις στον Πειραιά;

Οι αποφράξεις που πραγματοποιούνται σε πολυκατοικίες και μονοκατοικίες στον Πειραιά, συνήθως οφείλονται στους εξής λόγους:

1. Συσσωρεύεται λίπος και τροφές στο νεροχύτη της κουζίνας.

2. Συσσωρεύονται τρίχες στο νιπτήρα του μπάνιου και στη μπανιέρα, έπειτα από το καθημερινό μπάνιο.

3. Βουλώνει του σιφόνι της τουαλέτας από μικροαντικείμενα, ή χαρτιά που έχουν πέσει μέσα.

4. Έχουν φθαρεί οι σωλήνες με το πέρασμα του χρόνου.

5. Βουλώνουν τα φρεάτια αλλά και τα σιφόνια των εξωτερικών χώρων της ταράτσας, ή του μπαλκονιού και της αυλής από φύλλα.

6. Φρακάρουν οι σωληνώσεις από άλατα που συγκεντρώνονται με τον χρόνο.

Σε περίπτωση που το πρόβλημα της απόφραξης των αποχετεύσεων του σπιτιού, ή του επαγγελματικού σου χώρου στον Πειραιά είναι μεγάλης δυσκολίας, ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος να το αντιμετωπίσεις είναι οι επαγγελματικές αποφράξεις αποχετεύσεων από έμπειρα συνεργεία απόφραξης στον Πειραιά.

Οι αποφράξεις που αναλαμβάνουν τα έμπειρα συνεργεία αποφράξεων της πλατφόρμας μας, περιλαμβάνουν από μία απλή απόφραξη ενός νεροχύτη, ή νιπτήρα έως αντλήσεις υδάτων σε περίπτωση διαρροής και πλημμύρας.

Ειδικά σε περιπτώσεις κακοκαιρίας, αυξάνεται η πιθανότητα για πλημμύρες και ανεπανόρθωτη ζημιά στο αποχετευτικό δίκτυο, γι αυτό και οι επαγγελματίες στις αποφράξεις είναι έτοιμοι για άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες.

Πώς θα καθυστερήσεις την ανάγκη για αποφράξεις στον Πειραιά;

Υπάρχουν κάποιες μικρές, καθημερινές συνήθειες, χάρη στις οποίες μπορείς να διατηρήσεις την αποχέτευσή σου σε καλή κατάσταση, για περισσότερο καιρό. Αυτές οι συνήθειες θα κάνουν τη ζωή σου πιο άνετη, προσφέροντας μια πιο λειτουργική αποχέτευση.

1. Προσπάθησε να μαζεύεις τις τρίχες από τη μπανιέρα, αλλά και από το νιπτήρα του μπάνιου. Επίσης, μην αφήνεις τρίχες να μπαίνουν στα σιφόνια.

2. Να χρησιμοποιείς πάντα τον κάδο απορριμάτων στο μπάνιο για χαρτιά και σκουπίδια και να μην τα πετάς στη λεκάνη της τουαλέτας, για να παραμείνει καθαρή.

3. Να καθαρίζεις το πιάτο σου από λίπη και υπολείμματα τροφών, πριν το ρίξεις στο νεροχύτη, γιατί εξαιτίας αυτών, υπάρχει κίνδυνος να φράξουν οι σωλήνες της κουζίνας σε βάθος χρόνου.

4. Μην αφήνεις μικρά αντικείμενα, όπως κοσμήματα, γύρω από τις αποχετεύσεις στο μπάνιο και την κουζίνα, τα οποία μπορεί να καταλήξουν μέσα στις σωληνώσεις.

5. Να φροντίζεις για τον καθαρισμό και τη συντήρηση στην αποχέτευσή σου, τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, έτσι ώστε να μη φράζουν οι σωληνώσεις.

10 εργασίες που αναλαμβάνουν συχνά τα συνεργεία αποφράξεών μας στον Πειραιά

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις αποφρακτικών εργασιών που μπορεί να χρειαστεί η αποχέτευση του σπιτιού. Ένας έμπειρος τεχνικός, μπορεί να κάνει άμεση διάγνωση του προβλήματός σου και με τον εξοπλισμό του να προχωρήσει στην άμεση επίλυσή του.

Οι επαγγελματίες μας στις αποφράξεις στον Πειραιά, αναλαμβάνουν μία ευρεία γκάμα αποφρακτικών εργασιών. Παρακάτω, έχουμε δημιουργήσει μία συνοπτική λίστα με τις βασικότερες:

 • Απόφραξη νιπτήρα κουζίνας

 • Απόφραξη μπανιέρας

 • Συντήρηση για αποχετεύσεις

 • Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας

 • Εκκενώσεις για βόθρους στεγανούς

 • Αντλήσεις υδάτων

 • Ξεβούλωμα νιπτήρα μπάνιου

 • Επισκευή σε φθαρμένους σωλήνες αποχέτευσης

 • Αποφράξεις για φρεάτια

 • Κατασκευή νέου βόθρου

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις τους επαγγελματίες που αναζητείς για οποιονδήποτε καθαρισμό βόθρου ή αποχέτευσης στον Πειραιά, αλλά και για συντηρήσεις, επισκευές και λοιπές αποφρακτικές εργασίες, οι οποίοι θα βελτιώσουν τη λειτουργικότητα του αποχετευτικού δικτύου.

Γιατί να επιλέξεις τα συνεργεία αποφράξεων του Douleutaras.gr στον Πειραιά;

Το πρώτο και βασικότερο στοιχείο που κάνει τα συνεργεία μας να ξεχωρίζουν, είναι η αμεσότητα στην εξυπηρέτηση. Καθώς οι τεχνικοί γνωρίζουν πόσο επείγουσες είναι οι εργασίες για αποφράξεις στον Πειραιά, φροντίζουν για την αυθημερόν εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Οι επαγγελματίες μας συγκεντρώνουν κάποια βασικά στοιχεία, τα οποία σου δείχνουν ότι διαθέτουν την απαραίτητη εξειδίκευση, για να ολοκληρώσουν με επιτυχία το έργο που χρειάζεσαι.

 • Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, διαθέτουν εξελιγμένο εξοπλισμό, αλλά και τα απαραίτητα αποφρακτικά και πιεστικά μηχανήματα, για να φέρουν εις πέρας τις αποφράξεις στον Πειραιά.

 • Σεβασμός στους ενοίκους. Οι τεχνικοί μας στον Πειραιά γνωρίζουν πόσο σημαντικός είναι ο σεβασμός στο χώρο του πελάτη. Έτσι, προσπαθούν πάντα να μην ενοχλούν τους γείτονες με περιττό θόρυβο, αλλά και να μην αφήνουν ακαθαρσίες στο χώρο, όπου δουλεύουν.

 • Ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση. Είναι πολύ σημαντικό για το συνεργείο αποφράξεων που θα διαλέξεις, να αναλαμβάνει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από τη μελέτη του χώρου σου, μέχρι την υλοποίηση του έργου και συμβουλές για την καλύτερη λειτουργία της αποχέτευσης.

Όλα τα παραπάνω προτερήματα, μπορείς να τα βρεις στους αξιολογημένους επαγγελματίες αποφράξεων της πλατφόρμας μας στον Πειραιά. Αν χρειάζεσαι άμεση εξυπηρέτηση, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία και αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια, δε χρειάζεται να ψάξεις αλλού.

Αν χρειάζεσαι άμεσα αποφράξεις στον Πειραιά, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε άμεσα την καλύτερη προσφορά, από έμπειρο τεχνικό αποφράξεων στην περιοχή σου, στην πιο συμφέρουσα τιμή!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Απόφραξης για το 2019

Γιώργος Κ.
294 αξιολογήσεις

αμεση ανταποκριση πολυ καλη και οργανωμενη δουλεια με ενημερωσε για την βλαβη συγκεκριμενα και παρα πολυ καλη και οικονομικη τιμη τον συν...

Mastoras
117 αξιολογήσεις

Ο τεχνικός ήρθε έφτιαξε την ζημιά μου πήρε 90€ χωρίς απόδειξη θέλω την απόδειξη αλλιώς θα έχετε σοβαρό πρόβλημα. .......

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.
88 αξιολογήσεις

ευγενικος, ακριβης στις αναλυσεις του, τακτικος και στην ωρα του

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π.
84 αξιολογήσεις

Εκτέλεσε με ταχύτητα και επαγγελματισμό την εργασία του

Χρήστος Σ.
82 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας και με όλη τη διάθεση να δώσει την καλύτερη λύση!

Άψογοι επαγγελματίες και καλοί τεχνίτες!!! Μπράβο!!!

Υπηρεσίες Απόφραξης

Σχετικά άρθρα

Πού οφείλονται οι βουλωμένες αποχετεύσεις;

Αν αντιμετωπίζεις συνεχώς προβλήματα με τις βουλωμένες αποχετεύσεις του σπιτιού σου

Περισσότερα
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την προστασία σπιτιού από πλημμύρα!

Η ΕΜΥ προειδοποιεί με έκτακτα δελτία επιδείνωσης του καιρού, ενώ οι ειδήσεις κατακλύζονται με εικόνες κατεστραμμένων σπιτιών

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότερα Συνεργεία Απόφραξης

Επίλεξε το συνεργείο απόφραξης που σου ταιριάζει στην περιοχή Πειραιάς

Χρήστος Σ. Αποφράξεις Πειραιάς 210 3000990 | Τιμές & Κόστος - Πειραιάς
82 αξιολογήσεις
Διαθέτοντας 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των αποχετεύσεων και στις αποφράξεις στον Πειραιά, είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αναλάβει την εργασία που χρειάζεστε, άμεσα και με υπευθυνότητα. Μέσα στα χρόνια που εξυπηρετώ αποφρακτικές εργασίες, έχω αντιμετωπίσει από τις πιο εύκολες, έως τις πιο απαιτητικές εργασίες, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μου. Σκοπός μου είναι, να προσφέρω υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για κάθε εργασία που αναλαμβάνω, πάντα με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη. Διαθέτω σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά εργαλεία, με τα οποία μπορώ να ικανοποιήσω τις ανάγκες κάθε χώρου στον Πειραιά για αποφράξεις. Είμαι στη διάθεσή σας καθημερινά, για να σας εξυπηρετήσω στις πιο προσιτές τιμές!
Αναστάσιος Κ. Αποφράξεις Πειραιάς 210 3000990 | Τιμές & Κόστος - Κερατσίνι
15 αξιολογήσεις
Η ομάδα μου κι εγώ διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των αποχετεύσεων, με δραστηριοποίηση εδώ και πάνω από 25 έτη και αναλαμβάνουμε με αξιοπιστία τις αποφράξεις στον Πειραιά. Χάρη στην τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό μας, εξασφαλίζουμε αποτελέσματα με διάρκεια στο χρόνο, για να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Προσφέρουμε υπηρεσίες για διάγνωση αποχέτευσης και υλοιποίηση του απαραίτητου έργου για την αποχέτευσή σας σε προσιτές τιμές. Είμαστε στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε εργασία χρειαστείτε!
Γιάννης Β. Αποφράξεις Πειραιάς 210 3000990 | Τιμές & Κόστος - Κορυδαλλός
95 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας απασχολείται στο χώρο των αποφράξεων εδώ και 20 χρόνια, έχοντας αποκτήσει πολύ μεγάλη εμπειρία, αλλά και τεχνογνωσία, χάρη στην οποία μπορούμε να αναλαμβάνουμε παντός είδους αποφρακτικές εργασίες για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Θέλουμε πάντα να παρέχουμε τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες στις αποφράξεις Πειραιά και είμαστε στη διάθεσή σας, ανά πάσα στιγμή!
Σταμάτης Κ. Αποφράξεις Πειραιάς 210 3000990 | Τιμές & Κόστος - Αιγάλεω
29 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις για τις αποφράξεις στον Πειραιά, στο σπίτι σας, ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των αποφράξεων, σε μελέτη και κατασκευή έργων, μας καθιστά ιδανική επιλογή για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν άρτια κατάρτιση και εκπαίδευση, με αποτέλεσμα να μπορούν να προτείνουν τις πιο κατάλληλες λύσεις για την περίπτωσή σας. Επιλέξτε μας, για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με συνέπεια ως προς το χρόνο παράδοσης του έργου!
ΑΠ- Ο. Αποφράξεις Πειραιάς 210 3000990 | Τιμές & Κόστος - Κορυδαλλός
20 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται στις αποφράξεις Πειραιά, διαθέτοντας άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και ειδικά εργαλεία και εξοπλισμό. Βρισκόμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε απαιτητικές εργασίες στις αποφράξεις, προσφέροντας προσωποιποιημένες λύσεις για το χώρο σας. Είμαστε στη διάθεσή σας, καθημερινά, για να αναλάβουμε την εργασία που χρειάζεστε, οικονομικά και υπεύθυνα!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει