Υδραυλικοί στη Θεσσαλονίκη; 24/7 στην πόρτα σου!

Κορυφαίοι επαγγελματίες βρίσκονται στην περιοχή σου για άμεση ανταπόκριση και δράση, για όλες τις υδραυλικές εργασίες

Άμεση επικοινωνία με τον υδραυλικό

Δίκτυο επιλεγμένων τεχνικών

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Οι επαγγελματίες μας είναι κοντά σου όλες τις ώρες. Συμπλήρωσε τη φόρμα για να σε ταιριάξουμε άμεσα με τον κατάλληλο.
π.χ.: Υδραυλικά, Θέρμανση
 • Υδραυλικά
 • Θέρμανση
 • Αποχέτευση
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 29/2/2020

Υδραυλικοί Θεσσαλονίκης: Βρες υδραυλικό 24/7

Ένας έμπειρος υδραυλικός στη Θεσσαλονίκη μπορεί να σου φανεί χρήσιμος για ποικιλία υδραυλικών εργασιών. Πέρα από μια επείγουσα υδραυλική βλάβη, π.χ. Να σπάσει κάποιος σωλήνας, οι υδραυλικοί Θεσσαλονίκης βρίσκονται στο πλευρό σου και για μεγαλύτερες δουλειές, όπως για ανακαίνιση στο μπάνιο.

Για οποιαδήποτε εργασία κι αν το χρειαστείς, στην πλατφόρμα μας μπορείς να επικοινωνήσεις εύκολα και γρήγορα με υδραυλικό στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο ή τα προάστια, οπουδήποτε κι αν τον χρειαστείς. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας, για να σου βρούμε τον κατάλληλο τεχνικό και να επικοινωνήσει μαζί σου μέσα σε λίγα λεπτά!

Γιατί οι υδραυλικοί Θεσσαλονίκης της πλατφόρμας μας αξίζουν να τους επιλέξεις;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους όλο και περισσότεροι ενδιαφερόμενοι επιλέγουν υδραυλικό της πλατφόρμας μας καθημερινά. Μερικοί λόγοι για να τους εμπιστευτείς, είναι:

 • Εξειδίκευση

Οι υδραυλικοί μας που δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη, είναι εξειδικευμένοι και μπορούν να αναλάβουν μία ευρεία γκάμα εργασιών που καλύπτει από μία απλή υδραυλική βλάβη, έως μία μεγάλη υδραυλική εγκατάσταση. Ακόμη διαθέτουμε εξειδικευμένους θερμοϋδραυλικούς που μπορούν να αναλάβουν αξιόπιστα κάθε εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης.

 • Άμεση εξυπηρέτηση

Ένας επαγγελματίας υδραυλικός Θεσσαλονίκης, εξυπηρετεί έως και όλο το 24ωρο, καθώς αντιλαμβάνεται ότι μία απλή υδραυλική βλάβη εάν παραμεληθεί, μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά.

 • Εξυπηρέτηση σε όλη τη Θεσσαλονίκη

Ο υδραυλικός είναι δυσεύρετος στις μεγάλες πόλεις εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης και ειδικά σε περιόδους κακοκαιρίας. Οι υδραυλικοί που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας καλύπτουν όλη τη Θεσσαλονίκη και θα βρεθούν άμεσα στο χώρο σου. Έτσι, δεν θα ταλαιπωρηθείς με το ψάξιμο.

 • Εμπειρία στις υδραυλικές εργασίες

Οι υδραυλικοί μας, διαθέτουν πολυετή εμπειρία σε υδραυλικές βλάβες και εγκαταστάσεις και μπορούν από την πρώτη επαφή με την ζημιά να αντιληφθούν την πηγή του προβλήματος και να την επισκευάσουν.

Πώς θα πάρεις προσφορά από υδραυλικό στο Douleutaras.gr;

Αν χρειάζεσαι άμεσα υδραυλικό στη Θεσσαλονίκη, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου εντελώς δωρεάν, απαντώντας απλώς σε 3 σύντομες ερωτήσεις για τις ανάγκες σου. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα σου βρούμε τον κατάλληλο τεχνικό, για να επικοινωνήσει μαζί σου και να κλείσετε ραντεβού!

Ποιες είναι οι πιο συχνές περιπτώσεις που θα χρειαστείς υδραυλικό στη Θεσσαλονίκη;

Ρωτήσαμε, τους επαγγελματίες υδραυλικούς μας που δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις που πρέπει να απευθυνθείς άμεσα σε έναν υδραυλικό. Ποιες είναι αυτές;

 • Υπάρχει διαρροή νερού.

Η αντιμετώπιση ακόμα και μιας μικρής διαρροής νερού πρέπει να γίνεται άμεσα και αποτελεσματικά. Αν θες αποφύγεις προβλήματα με μούχλα και υγρασία, μην καθυστερείς την επισκευή της.

 • Χρειάζεται συντήρηση το σύστημα θέρμανσης.

Ένας θερμοϋδραυλικός Θεσσαλονίκης της πλατφόρμας μας μπορεί να φροντίσει για το σύστημα θέρμανσης του σπιτιού σου, έτσι ώστε να έχεις πιο αποδοτική θέρμανση το χειμώνα και να ζεσταίνεσαι περισσότερο, ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα για καύσιμα.

 • Υπάρχει βλάβη στους σωλήνες του σπιτιού.

Οι υδραυλικοί μας, με την τεχνογνωσία που διαθέτουν αλλά και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, μπορούν να εντοπίσουν εύκολα που βρίσκεται το πρόβλημα. Η μόνωση των σωληνώσεων, το άνοιγμα των ντουλαπιών και ο τακτικός έλεγχος για διαρροές, αποτελούν τα βασικότερα μέτρα πρόληψης.

 • Έχουν βουλώσει οι υδρορροές.

Οι κλειστές υδρορροές, αποτελούν τον συνήθη ένοχο για τις υδραυλικές βλάβες σε ένα σπίτι. Οι επαγγελματίες υδραυλικοί μας, αναλαμβάνουν τον καθαρισμό των υδρορροών σου και επαναφορά της κανονικής τους λειτουργίας.

 • Υπάρχει πρόβλημα με το θερμοσίφωνα.

Είτε πρόκειται για ηλεκτρικό, είτε ηλιακό θερμοσίφωνα, είναι φυσικό να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, μετά από κάποια χρόνια λειτουργίας. Οι υδραυλικοί Θεσσαλονίκης που συνεργάζονται με την πλατφόρμας μας είναι έτοιμοι να κάνουν διάγνωση και να επισκευάσουν τη βλάβη καθημερινά.

 • Χρειάζεται απόφραξη η αποχέτευσή σου.

Η απόφραξη της αποχέτευσης, πραγματοποιείται με τον κατάλληλο εξοπλισμό και με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Οι επαγγελματίες υδραυλικοί μας, έχουν στην διάθεσή τους, οτιδήποτε χρειαστεί για να διορθώσουν τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του χώρου σου.

 • Σύνδεση πλυντηρίου πιάτων.

Μπορεί να φαίνεται εύκολη εργασία, όμως εάν πραγματοποιηθεί από έμπειρο και πιστοποιημένο υδραυλικό μπορεί να αυξήσει το όριο ζωής του. Η σύνδεση του πλυντηρίου πιάτων, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί έναν επαγγελματία υδραυλικό.

Ο εξειδικευμένος υδραυλικός μας που αναλαμβάνει υδραυλικές εργασίες στην Θεσσαλονίκη, θα αναδρομολογήσει τους σωλήνες, ώστε να αντλεί και να αποβάλει το νερό που χρειάζεται το πλυντήριο πιάτων. Η ερασιτεχνική σύνδεση, μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη και να χρειαστεί επισκευή του πλυντηρίου πιάτων.

 • Τρέχει το καζανάκι.

Ο ενοχλητικός ήχος όταν τρέχει το καζανάκι, φανερώνει την ανάγκη ενός επαγγελματία υδραυλικού. Συνήθως φταίει το λανθασμένο μήκος της αλυσίδας στο εσωτερικό του ή η βαλβίδα νερού. Ένας υδραυλικός Θεσσαλονίκης της πλατφόρμας μας, μπορεί να επέμβει άμεσα στις υδραυλικές ζημιές που θα παρουσιαστούν και να δώσει οριστική λύση 24 ώρες το 24ωρο.

 • Ανακαίνιση μπάνιου.

Η ανακαίνιση μπάνιου, περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα εργασιών όμως, ο εξειδικευμένος υδραυλικός όμως είναι το ''Α'' και το ''Ω'', για ένα λειτουργικό αποτέλεσμα. Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις του μπάνιου και η σύνδεση των σωληνώσεων με τις κατάλληλες συσκευές, χρειάζονται επαγγελματία υδραυλικό.

Οι υδραυλικοί Θεσσαλονίκης της πλατφόρμας μας, σε μία ανακαίνιση μπάνιου μπορούν να καλύψουν εργασίες όπως:

 • Κυκλοφορητές

 • Μπόιλερ

 • Υδραυλικά Μπάνιου

 • Τοποθέτηση Ντουζιέρας & Νεροχύτη

 • Εγκατάσταση Αποχέτευσης

 • Επισκευή σωληνώσεων

 • Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Ποιες εργασίες αναλαμβάνει ένας υδραυλικός Θεσσαλονίκης της πλατφόρμας μας;

 • Υδραυλικές βλάβες (π.χ. διαρροές)

 • Εργασίες για ηλιακούς θερμοσίφωνες

 • Επισκευή ή αλλαγή στο καζανάκι

 • Ξεβούλωμα νεροχύτη - νιπτήρα

 • Εγκατάσταση φυσικού αερίου

 • Συντήρηση φυσικού αερίου

 • Συντήρηση καυστήρα πετρελαίου

 • Συντήρηση λέβητα πετρελαίου

 • Εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση καλοριφέρ

 • Ενδοδαπέδια θέρμανση

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων

 • Εκκενώσεις βόθρων

Για οποιαδήποτε υδραυλική εργασία στη Θεσσαλονίκη κι αν χρειαστείς, σε όλες τις περιοχές, στην πλατφόρμα μας θα βρεις τον κατάλληλο υδραυλικό, καθημερινά. Οι υδραυλικοί Θεσσαλονίκης που συνεργάζονται μαζί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στις υδραυλικές εγκαταστάσεις και θα κάνουν άμεση διάγνωση του προβλήματος που αντιμετωπίζεις, με σκοπό να σου βρουν δραστική λύση.

Αν χρειάζεσαι υδραυλικό στη Θεσσαλονίκη, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε κατάλληλο τεχνικό στην περιοχή σου, για να κλείσετε ραντεβού!

4,63 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που εμπιστεύθηκαν τους υδραυλικούς μας στη Θεσσαλονίκη

Λάζαρος Κ.
278 αξιολογήσεις

ευγενικός και οικονομικός.

Εξαιρετικός επαγγελματίας!

Άγγελος Π.
72 αξιολογήσεις

Πολυ συνεπης, ευγενικος και γρηγορος! Ειχαμε μια αψογη συνεννοηση

Μαστροτεχνική G.
57 αξιολογήσεις

Πολύ εξυπηρετικός και ανταποκρίθηκε άμεσα!

Γιάννης Στράνας G.
38 αξιολογήσεις

Ακριβώς στην ώρα του. Ευγενικός και συννενοήσιμος. Άριστος στη δουλειά του, γρήγορος και καθαρός.

Υδραυλικές Λ.
35 αξιολογήσεις

Πολυ καλή και άμεση εξυπηρέτηση! Επαγγελματίας!

Κορυφαίοι υδραυλικοί της πλατφόρμας μας στη Θεσσαλονίκη

Επίλεξε τον υδραυλικό που σου ταιριάζει σε όλη τη Θεσσαλονίκη

Γεώργιος Μάμαλης

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
16 αξιολογήσεις

Είμαι Αδειούχος Υδραυλικός. Η εταιρία μας από το 1987 δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων. Με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες που μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν, προσφέρουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις για κάθε ανάγκη. Είτε σας έχει προκύψει κάποια απρόοπτη υδραυλική βλάβη, είτε χρειάζεστε άλλες εργασίες για τις υδραυλικές σας εγκαταστάσεις, είμαστε δίπλα σας καθημερινά!

Λάμπρος Τσούφης

Κέντρο Αθήνας
165 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας απασχολεί εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στις υδραυλικές εγκαταστάσεις και τις εφαρμογές τους σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Οι υπηρεσίες μας αφορούν υδραυλικές βλάβες, αλλά και εργασίες θέρμανσης και ηλιακού θερμοσίφωνα. Χάρη στην τεχνογνωσία μας και τον εξειδικευμένο εξοπλισμό, είμαστε οι ιδανικοί άνθρωποι για να φέρουμε εις πέρας το έργο που χρειάζεστε άμεσα, αλλά και σε πολύ λογική τιμή!

Ευάγγελος Θεοχαρόπουλος

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
9 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Ευάγγελος Θεοχαρόπουλος και είμαι έμπειρος υδραυλικός εδώ και 12 χρόνια. Διαθέτω ομάδα τεχνικών, μαζί με τους οποίους αναλαμβάνουμε να προσφέρουμε λύση για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με υδραυλικές βλάβες, βουλωμένες αποχετεύσεις και οτιδήποτε άλλο.

Άλκης Μπαμπούρας

Κέντρο Αθήνας
6 αξιολογήσεις

Η ομάδα μου κι εγώ αναλαμβάνουμε υπηρεσίες για κάθε υδραυλική εγκατάσταση, για το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Είμαστε οι κατάλληλοι άνθρωποι για να αναλάβουμε έργα μεγάλης ή μικρής κλίμακας για το χώρο σας και να βεβαιωθούμε πως θα λύσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε!

Kostas Ntinas

Κέντρο Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Kostas Ntinas και παρέχω υδραυλικές εργασίες παντός τύπου, μελέτη όπως και επισκευή για όλες τις υδραυλικές βλάβες που μπορεί να προκύψουν στον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο. Οι υπηρεσίες μου απευθύνονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις (μικρές ή μεγάλες), έχοντας στη διάθεση μου άρτιο εξοπλισμό και δίνοντας άμεσα λύση στο πρόβλημά σας, υπεύθυνα και αποτελεσματικά.
 

Σχετικές υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Αποχέτευση
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Πέτρος Βλάχος
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αποχέτευση
Είδος εργασίας αποχέτευσης:
Απόφραξη (σιφώνι, νιπτήρας κ.α.)
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 64,51€
Αποχέτευση
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Πέτρος Βλάχος
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αποχέτευση
Είδος εργασίας αποχέτευσης:
Απόφραξη (σιφώνι, νιπτήρας κ.α.)
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα Κόστος: 30,00€
Θέρμανση
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Δημήτριος Λαναράς
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Θέρμανση
Είδος εργασίας θέρμανσης:
Επισκευή
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 100,00€
Αποχέτευση
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Λάζαρος Καράμπελας (Υδροθερμαντικη καλυψη)
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αποχέτευση
Είδος εργασίας αποχέτευσης:
Εγκατάσταση, αντικατάσταση ή επισκευή αποχέτευσης
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό Κόστος: 30,00€
Αποχέτευση
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Πέτρος Βλάχος
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αποχέτευση
Είδος εργασίας αποχέτευσης:
Απόφραξη (σιφώνι, νιπτήρας κ.α.)
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες Κόστος: 40,00€