No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Υδραυλικός Θεσσαλονίκη

Κορυφαίοι επαγγελματίες βρίσκονται στην περιοχή σου για άμεση ανταπόκριση και δράση, για όλες τις υδραυλικές εργασίες

Άμεση επικοινωνία με τον υδραυλικό

Δίκτυο επιλεγμένων τεχνικών

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι υδραυλική εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορά

Λαμβάνεις άμεσα επικοινωνία για προσφορά από πιστοποιημένο υδραυλικό.

Επίλεξε τον κατάλληλο υδραυλικό

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία!

Οι επαγγελματίες μας είναι κοντά σου όλες τις ώρες. Συμπλήρωσε τη φόρμα για να σε ταιριάξουμε άμεσα με τον κατάλληλο.
π.χ.: Υδραυλικά, Θέρμανση
 • Υδραυλικά
 • Θέρμανση
 • Αποχέτευση
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
4,64 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που εμπιστεύθηκαν τους υδραυλικούς μας στη Θεσσαλονίκη

Λάζαρος Καράμπελας (Υδροθερμαντικη καλυψη)
302 αξιολογήσεις

O Λάζαρος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας,ήρθε είδε το πρόβλημα,μου έδωσε τιμή(πολύ καλή για αυτά που έκανε)και σε 3μέρες ήρθε και τελείωσε…

Thesservice.gr
296 αξιολογήσεις

Ευγενική συμπεριφορά, επαγγελματική προσέγγιση του προβλήματος και αναλυτική εξήγηση αυτού.

Ηλεκτρολογικές & Υδραυλικές Λύσεις
98 αξιολογήσεις

Πολύ καλή και άμεση εξυπηρέτηση. Θα τον προτιμήσω ξανά!

Άγγελος Παπαδημητρίου
72 αξιολογήσεις

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ - ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ - ΗΡΘΕ ΑΜΕΣΑ - ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ - ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΡΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΠΑ…

Φώτης Ρουσούδης
49 αξιολογήσεις

Ο Φώτης και ο Δημήτρης έδωσαν λύσεις στην ανακαίνιση μπάνιου. Το ραντεβού κλείστηκε για συγκεκριμένη ημερομηνία και συμφωνήθηκε δυο ημέρες …

Γιάννης Στράνας Gs
38 αξιολογήσεις

ΑΨΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ.

Κορυφαίοι υδραυλικοί της πλατφόρμας μας στη Θεσσαλονίκη

Επίλεξε τον υδραυλικό που σου ταιριάζει σε όλη τη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Κουρτέσης

Κέντρο Αθήνας
382 αξιολογήσεις

Είμαι υδραυλικός με μεγάλη εμπειρία και η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις υδραυλικές βλάβες που μπορούν να προκύψουν στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, με συνέπεια και αξιοπιστία. Διαθέτουμε υπεύθυνο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο δεν παύει να εκπαιδεύεται και να δοκιμάζεται καθημερινά με ιδιαίτερα δύσκολες εργασίες. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε αίτημα, εξαιτίας της πολυετούς μας εμπειρίας.Ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας εντός χρονοδιαγράμματος, ενώ λειτουργούμε σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, δίνοντας στον πελάτη τη λύση που επιθυμεί να βρει για να είναι ο χώρος του ξανά λειτουργικός. βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές υδραυλικές εργασίες. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα απογοητευθείτε!

Μανώλης Λαμπαρδάκης

Κέντρο Αθήνας
100 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας Water Thermic στα Πατήσια, στην Αθήνα, παρέχει τις υπηρεσίες που παρέχει ένας υδραυλικός, όπως υδραυλικές εγκαταστάσεις, εγκαταστάσεις θέρμανσης – ψύξης, εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, επισκευές κλπ. Η δεκαπεντάχρονη πείρα μας στον τομέα της παροχής υπηρεσιών έχει εξασφαλίσει σε εκατοντάδες πελάτες μόνιμης συνεργασίας

Αλέξανδρος Κρίσιλας

Θεσσαλονίκη
20 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας παρέχει ολοκληρωμένες υδραυλικές εργασίες, με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Οι υδραυλικοί μας είναι έμπειροι και άρτια καταρτισμένοι και μπορούν να δώσουν λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τις υδραυλικές σας εγκαταστάσεις. Για άμεση εξυπηρέτηση με σύγχρονο εξοπλισμό, είμαστε οι άνθρωποι που ψάχνετε!

Κωνσταντίνος Φούντας

Νότια Προάστια Αθήνας
50 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας βρίσκεται στον χώρο τον υδραυλικών και αποχετευτικών εγκαταστάσεων, με 20 χρόνια εμπειρία στον κλάδο. Μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη, από την πλήρη ανακαίνιση υδραυλικών εγκαταστάσεων ή παλαιών σωληνώσεων ακόμα και την αλλαγή μπαταριών και σιφονιών.

Ιωάννης Μουρατίδης

Θεσσαλονίκη
21 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στις υδραυλικές εργασίες, αποχετεύσεις και κάθε είδους υδραυλικές εγκαταστάσεις. Διαθέτουμε πολλά χρόνια εμπειρία στον σχετικό τομέα, όπου έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία έργα μεγάλης ή μικρής κλίμακας. Συμβαδίζοντας πάντα με την τεχνολογική εξέλιξη, εμπλουτίζουμε συνεχώς τις μεθόδους μας με νέες τεχνικές και σύγχρονο εξοπλισμό και είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε 24 ώρες το 24ωρο!

Trimmis Powercosmos

Θεσσαλονίκη
8 αξιολογήσεις

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει όλες τις υδραυλικές εργασίες που μπορεί να χρειαστεί ένα σπίτι ή ένας επαγγελματικός χώρος. Από μια απλή βλάβη στα υδραυλικά, έως ολοκληρωμένες υδραυλικές εγκαταστάσεις, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας, στις καλύτερες τιμές. 

ALS GREECE CONSTRUCTION

Θεσσαλονίκη
13 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους υδραυλικούς, που αναλαμβάνουν ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας. Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών σας από τις υδραυλικές εγκαταστάσεις στο μπάνιο ή την κουζίνα. Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

Παναγιώτης Δημητρίου

Δυτικά Προάστια Αθήνας
23 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Παναγιώτης Δημητριου και είμαι επαγγελματίας υδραυλικός με 26 έτη στον κλάδο των υδραυλικών εργασιών. Αναλαμβάνω άμεσα και με ταχύτητα εξυπηρέτησης οποιαδήποτε υδραυλική εγκατάσταση και βλάβη οικιακών και επαγγελματικών χώρων.

Ηλεκτρολογικές & Υδραυλικές Λύσεις

Θεσσαλονίκη
98 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των υδραυλικών εδώ και 15 χρόνια και με την εμπειρία μας, το αξιόπιστο προσωπικό μας, την τεχνογνωσία και τον άρτιο εξοπλισμό, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής αποδοτικότητας. Μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη, είτε αυτή αφορά στην πλήρη ανακαίνιση υδραυλικών εγκαταστάσεων ή παλαιών σωληνώσεων, στην αλλαγή μπαταριών και σιφονιών ακόμα και για εργασίες θέρμανσης.

Θανάσης Παπαντώνης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
21 αξιολογήσεις

Είμαι υδραυλικός με πολυετή εμπειρία και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις για τις υδραυλικές βλάβες και εγκαταστάσεις σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Πιο συγκεκριμένα ασχολούμαι με θερμουδραυλικές εργασίες παντός τύπου και με ανακαινίσεις μπάνιων.

Τελευταία ενημέρωση: 12/8/2020

Υδραυλικοί Θεσσαλονίκης: Βρες υδραυλικό 24/7

Ένας έμπειρος υδραυλικός στη Θεσσαλονίκη, δε θα σου φανεί χρήσιμος μόνο όταν παρουσιαστεί μια βλάβη, π.χ. Χαλάσει το καζανάκι. Οι υδραυλικοί Θεσσαλονίκης βρίσκονται στο πλευρό σου και για μεγαλύτερες δουλειές, όπως για ανακαίνιση στο μπάνιο.

Για οποιαδήποτε εργασία κι αν χρειαστείς, υδραυλικό στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο ή τα προάστια, είμαστε έτοιμοι να σου βρούμε τον κατάλληλο 24 ώρες καθημερινά. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας, για να σου βρούμε τον κατάλληλο τεχνικό και να επικοινωνήσει μαζί σου μέσα σε λίγα λεπτά!

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι τεχνικοί μας; Παρακάτω θα βρεις όλες τις πληροφορίες που θέλεις να γνωρίζεις.
 

Πότε πρέπει να βρεις επειγόντως υδραυλικό στη Θεσσαλονίκη;

Κάποιες περιπτώσεις είναι πιο επείγουσες από άλλες. Για υδραυλικές βλάβες στη Θεσσαλονίκη, οι τεχνικοί μας προσφέρουν καθημερινά εξυπηρέτηση, έως και 24 ώρες το 24ωρο. 

Μερικές βλάβες που δεν μπορούν να περιμένουν και θα σε αναγκάσουν να βρεις άμεσα επαγγελματία είναι:

 • Υπάρχει διαρροή νερού.

Η αντιμετώπιση ακόμα και μιας μικρής διαρροής νερού πρέπει να γίνεται άμεσα και αποτελεσματικά. Αν θες αποφύγεις προβλήματα με μούχλα και υγρασία, μην καθυστερείς την επισκευή της.

 • Χρειάζεται συντήρηση το σύστημα θέρμανσης.

Ένας θερμοϋδραυλικός Θεσσαλονίκης της πλατφόρμας μας μπορεί να φροντίσει για το σύστημα θέρμανσης του σπιτιού σου, έτσι ώστε να έχεις πιο αποδοτική θέρμανση το χειμώνα και να ζεσταίνεσαι περισσότερο, ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα για καύσιμα.

 • Υπάρχει βλάβη στους σωλήνες του σπιτιού.

Οι υδραυλικοί μας, με την τεχνογνωσία που διαθέτουν αλλά και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, μπορούν να εντοπίσουν εύκολα που βρίσκεται το πρόβλημα. Η μόνωση των σωληνώσεων, το άνοιγμα των ντουλαπιών και ο τακτικός έλεγχος για διαρροές, αποτελούν τα βασικότερα μέτρα πρόληψης.

 • Έχουν βουλώσει οι υδρορροές.

Οι κλειστές υδρορροές, αποτελούν τον συνήθη ένοχο για τις υδραυλικές βλάβες σε ένα σπίτι. Οι επαγγελματίες υδραυλικοί μας, αναλαμβάνουν τον καθαρισμό των υδρορροών σου και επαναφορά της κανονικής τους λειτουργίας.

 • Υπάρχει πρόβλημα με τον θερμοσίφωνα.

Είτε πρόκειται για ηλεκτρικό, είτε ηλιακό θερμοσίφωνα, είναι φυσικό να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, μετά από κάποια χρόνια λειτουργίας. Οι υδραυλικοί Θεσσαλονίκης που συνεργάζονται με την πλατφόρμας μας είναι έτοιμοι να κάνουν διάγνωση και να επισκευάσουν τη βλάβη καθημερινά.

 • Χρειάζεται απόφραξη η αποχέτευσή σου.

Η απόφραξη της αποχέτευσης, πραγματοποιείται με τον κατάλληλο εξοπλισμό και με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Οι επαγγελματίες υδραυλικοί μας, έχουν στην διάθεσή τους, οτιδήποτε χρειαστεί για να διορθώσουν τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του χώρου σου.

 • Θέλεις να συνδέσεις πλυντήριο πιάτων.

Η σωστή σύνδεση του πλυντηρίου από επαγγελματία υδραυλικό στη Θεσσαλονίκη μπορεί να αυξήσει σημαντικά το όριο ζωής της συσκευής. Θα σε βοηθήσει να αποφύγεις το άγχος της εγκατάστασης και ο τεχνικός μπορεί να σου δώσει και πολύτιμες συμβουλές χρήσης!

 • Τρέχει το καζανάκι.

Ο ενοχλητικός ήχος όταν τρέχει το καζανάκι, φανερώνει την ανάγκη ενός επαγγελματία υδραυλικού. Συνήθως φταίει το λανθασμένο μήκος της αλυσίδας στο εσωτερικό του ή η βαλβίδα νερού. Ένας υδραυλικός Θεσσαλονίκης της πλατφόρμας μας, μπορεί να επέμβει άμεσα στις υδραυλικές ζημιές που θα παρουσιαστούν και να δώσει οριστική λύση 24 ώρες το 24ωρο.

Ποιες εργασίες αναλαμβάνει συχνά ένας υδραυλικός στη Θεσσαλονίκη;

 • Υδραυλικές βλάβες (π.χ. διαρροές)

 • Εργασίες για ηλιακούς θερμοσίφωνες

 • Επισκευή ή αλλαγή στο καζανάκι

 • Ξεβούλωμα νεροχύτη - νιπτήρα

 • Εγκατάσταση φυσικού αερίου

 • Συντήρηση φυσικού αερίου

 • Συντήρηση καυστήρα πετρελαίου

 • Συντήρηση λέβητα πετρελαίου

 • Εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση καλοριφέρ

 • Ενδοδαπέδια θέρμανση

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων

 • Εκκενώσεις βόθρων

 • Ανακαίνιση μπάνιου

Χρειάζεσαι κάποια από τις παραπάνω εργασίες στο κέντρο ή τα προάστια της Θεσσαλονίκης; Οι υδραυλικοί μας είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν άμεσα και στις πιο προσιτές τιμές.

Ποιες περιοχές της Θεσσαλονίκης εξυπηρετούν οι υδραυλικοί μας;

Άνω Τούμπα, Αμπελόκηποι, Ασβεστοχώρι, Βάρνα, Δόξα, Πλατεία Δημοκρατίας, Εύοσμος, Ευκαρπία, Ευξεινούπολη, Ηλιούπολη, Ιωνία, Κάτω Τούμπα, Καλαμαριά, Κορδελιό, Κωνσταντινοπολίτικα, Λαδάδικα, Λουλουδάδικα, Μενεμένη, Ξηροκρήνη, Πανόραμα, Πεύκα, Πολίχνη, Πυλαία, Σταυρούπολη, Συκιές, Τερψιθέα, Τούμπα, Τριανδρία, Τσινάρι, Φίλυρο, Φραγκομαχαλάς, Χαριλάου, Ωραιόκαστρο.

Γιατί οι υδραυλικοί Θεσσαλονίκης της πλατφόρμας μας αξίζουν να τους επιλέξεις;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους όλο και περισσότεροι ενδιαφερόμενοι επιλέγουν υδραυλικό της πλατφόρμας μας καθημερινά. Μερικοί λόγοι για να τους εμπιστευτείς, είναι:

 • Εξειδίκευση

Οι υδραυλικοί μας που δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη, είναι εξειδικευμένοι και μπορούν να αναλάβουν μία ευρεία γκάμα εργασιών που καλύπτει από μία απλή υδραυλική βλάβη, έως μία μεγάλη υδραυλική εγκατάσταση. Ακόμη διαθέτουμε εξειδικευμένους θερμοϋδραυλικούς που μπορούν να αναλάβουν αξιόπιστα κάθε εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης.

 • Άμεση εξυπηρέτηση

Ένας επαγγελματίας υδραυλικός Θεσσαλονίκης, εξυπηρετεί έως και όλο το 24ωρο, καθώς αντιλαμβάνεται ότι μία απλή υδραυλική βλάβη εάν παραμεληθεί, μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά.

 • Εξυπηρέτηση σε όλη τη Θεσσαλονίκη

Ο υδραυλικός είναι δυσεύρετος στις μεγάλες πόλεις εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης και ειδικά σε περιόδους κακοκαιρίας. Οι υδραυλικοί που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας καλύπτουν όλη τη Θεσσαλονίκη και θα βρεθούν άμεσα στο χώρο σου. Έτσι, δεν θα ταλαιπωρηθείς με το ψάξιμο.

 • Εμπειρία στις υδραυλικές εργασίες

Οι υδραυλικοί μας, διαθέτουν πολυετή εμπειρία σε υδραυλικές βλάβες και εγκαταστάσεις και μπορούν από την πρώτη επαφή με την ζημιά να αντιληφθούν την πηγή του προβλήματος και να την επισκευάσουν.

Καταχώρησε την εργασία σου εντελώς δωρεάν, για να σου βρούμε άμεσα υδραυλικό στη Θεσσαλονίκη!

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Υδραυλικά
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Υδραυλικές Λ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Τοποθέτηση/Αντικατάσταση
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες Κόστος: 50,00€
Υδραυλικά
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Φώτης Ρ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Επείγουσα βλάβη/επισκευή
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα Κόστος: 60,00€
Υδραυλικά
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Υδραυλικές Λ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Επείγουσα βλάβη/επισκευή
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα Κόστος: 50,00€
Υδραυλικά
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Υδραυλικές Λ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Επείγουσα βλάβη/επισκευή
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα Κόστος: 40,00€
Υδραυλικά
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Υδραυλικές Λ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Επείγουσα βλάβη/επισκευή
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα Κόστος: 50,00€

Σχετικές υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές