Υδραυλικός Θεσσαλονίκη

Πάρε την πιο ανταγωνιστική προσφορά από Αξιόπιστο Επαγγελματία Υδραυλικό στη Θεσσαλονίκη

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τους υδραυλικούς μας;

Ο υδραυλικός μας, είναι η λύση για κάθε υδραυλική βλάβη και βρίσκεται ανά πάσα στιγμή έτοιμος να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σου και να αποκαταστήσει κάθε υδραυλική ζημιά.

Οι βλάβες σε υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικά συστήματα, προκύπτουν καθημερινά τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους και ο βασικός λόγος είναι η φθορά από το πέρασμα του χρόνου.

Γιατί να επιλέξεις τον υδραυλικός μας;

Υπάρχουν αμέτρητοι υδραυλικοί στην Θεσσαλονίκη, που μπορούν να αναλάβουν τις υδραυλικές βλάβες του σπιτιού ή του γραφείου σου, ο υδραυλικός μας όμως ξεχωρίζει για τους εξής λόγους:

Εξειδίκευση

Οι υδραυλικοί μας που δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη, είναι εξειδικευμένοι και μπορούν να αναλάβουν μία ευρεία γκάμα εργασιών που καλύπτει από μία απλή υδραυλική βλάβη έως μία μεγάλη υδραυλική εγκατάσταση. Ακόμη διαθέτουμε εξειδικευμένους θερμοϋδραυλικούς που μπορούν να αναλάβουν αξιόπιστα κάθε εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης.

Άμεση Εξυπηρέτηση

Ο επαγγελματίας υδραυλικός μας, εξυπηρετεί όλο το 24ωρο  καθώς αντιλαμβάνεται ότι μία απλή υδραυλική βλάβη εάν παραμεληθεί, μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Θεσσαλονίκη

Ο υδραυλικός είναι δυσεύρετος στις μεγάλες πόλεις εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης και ειδικά σε περιόδους κακοκαιρίας. Οι υδραυλικοί μας, βρίσκονται καλύπτουν όλη την Θεσσαλονίκη και θα βρεθούν άμεσα στον χώρο σου. Έτσι, δεν θα ταλαιπωρηθείς με το ψάξιμο.

Εμπειρία

Οι υδραυλικοί μας, διαθέτουν πολυετή εμπειρία σε υδραυλικές βλάβες και εγκαταστάσεις και μπορούν από την πρώτη επαφή με την ζημιά να αντιληφθούν την πηγή του προβλήματος και να την επισκευάσουν.

Οι εξειδικευμένοι υδραυλικοί και θερμοϋδραυλικοί της πλατφόρμας μας είναι αυτό που χρειάζεσαι για τις υδραυλικές σου εργασίες.

9 λόγοι που θα χρειαστείς υδραυλικό!

Ρωτήσαμε, τους επαγγελματίες υδραυλικούς μας που δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις που πρέπει να απευθυνθείς άμεσα σε έναν υδραυλικό. Ποιες είναι αυτές;

Έχουν βουλώσει οι υδρορροές.

Οι κλειστές υδρορροές, αποτελούν τον συνήθη ένοχο για τις υδραυλικές βλάβες σε ένα σπίτι. Οι επαγγελματίες υδραυλικοί μας, αναλαμβάνουν τον καθαρισμό των υδρορροών σου και επαναφορά της κανονικής τους λειτουργίας.

Υπάρχει διαρροή νερού.

Η αντιμετώπιση ακόμα και μιας μικρής διαρροής νερού πρέπει να γίνεται άμεσα και αποτελεσματικά. Αν θες αποφύγεις προβλήματα με μούχλα και υγρασία, μην καθυστερείς την επισκευή της.

Υπάρχει βλάβη στους σωλήνες του σπιτιού.

Απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις για να εντοπίσεις την βλάβη στους σωλήνες του σπιτιού σου. Οι υδραυλικοί μας, με την τεχνογνωσία που διαθέτουν αλλά και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, μπορούν να εντοπίσουν εύκολα που βρίσκεται το πρόβλημα.

Εάν θες να μην βρεθείς πάλι προ εκπλήξεως με χαλασμένες σωληνώσεις, η μόνωση των σωληνώσεων, το άνοιγμα των ντουλαπιών και ο τακτικός έλεγχος για διαρροές, αποτελούν τα βασικότερα μέτρα πρόληψης.

Έχουν φθαρεί οι μονώσεις των σωληνώσεων.

Η φθορά των σωληνώσεων, μπορεί να είναι η αιτία έλλειψης ζεστού νερού, καθώς και μιας μεγάλης σειράς άλλων προβλημάτων.

Η επισκευή και η αντικατάσταση των σωληνώσεων των υδραυλικών σου εγκαταστάσεων μπορεί να γίνει από ένα αξιόλογο υδραυλικό της πλατφόρμας μας, σε σύντομο χρονικό διάστημα και το τελικό αποτέλεσμα να σε εντυπωσιάσει.

Δεν ζεσταίνει νερό ο ηλιακός θερμοσίφωνας.

Πιθανότατα οφείλεται σε διαρροή νερού εξαιτίας βλάβης στις υδραυλικές συνδέσεις του θερμοσίφωνα. Πρέπει να πραγματοποιηθεί έλεγχος, προκειμένου να βρεθεί η διαρροή και να διορθωθεί η υδραυλική βλάβη.

Ένας έμπειρος υδραυλικός, γνωρίζει τις συχνότερες αιτίες και  μπορεί να εντοπίσει το πρόβλημα και να προχωρήσει στη αποκατάστασή του.

Για διασφάλιση της σωστής λειτουργίας του ηλιακού θερμοσίφωνα, η συντήρησή του θα αυξήσει το όριο ζωής του.

Κι αν θες να είσαι σίγουρος για την μακροχρόνια λειτουργία του, φρόντισε να αναλάβει ένας επαγγελματίας την αρχική εγκατάσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα ώστε να αποφευχθούν μελλοντικές βλάβες.

Χρειάζεται απόφραξη η αποχέτευσή σου

Τα λίπη και τα αντικείμενα που συσσωρεύονται καθημερινά στις υδραυλικές σωληνώσεις, φρακάρουν την αποχέτευση του σπιτιού, με αποτέλεσμα να βουλώνουν οι νιπτήρες του μπάνιου και οι νεροχύτες της κουζίνας.

Η απόφραξη της αποχέτευσης, πραγματοποιείται με τον κατάλληλο εξοπλισμό και με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Οι επαγγελματίες υδραυλικοί μας, έχουν στην διάθεσή τους, οτιδήποτε χρειαστεί για να διορθώσουν τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του χώρου σου.

Εάν το βούλωμα του νεροχύτη καταλήξει σε υπερχείλιση νερών, επέλεξε έναν από τους έμπειρους υδραυλικούς μας για να δώσεις λύση στο πρόβλημά σου.

Οι υδραυλικοί μας, μπορούν να αναλάβουν την άντληση υδάτων από το σπίτι σου και διορθώσουν το μεγαλύτερο ποσοστό της ζημιάς.

Σύνδεση του πλυντηρίου πιάτων

Μπορεί να φαίνεται εύκολη εργασία, όμως εάν πραγματοποιηθεί από έμπειρο και πιστοποιημένο υδραυλικό θα αυξήσει το όριο ζωής του. Η σύνδεση του πλυντηρίου πιάτων, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί έναν επαγγελματία υδραυλικό.

Ο εξειδικευμένος υδραυλικός μας που αναλαμβάνει υδραυλικές εργασίες στην Θεσσαλονίκη, θα αναδρομολογήσει τους σωλήνες, ώστε να αντλεί και να αποβάλει το νερό που χρειάζεται το πλυντήριο πιάτων. Η ερασιτεχνική σύνδεση, μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη και να χρειαστεί επισκευή του πλυντηρίου πιάτων.

Τρέχει το καζανάκι.

Ο ενοχλητικός ήχος όταν τρέχει το καζανάκι, φανερώνει την ανάγκη ενός επαγγελματία υδραυλικού. Συνήθως φταίει το λανθασμένο μήκος της αλυσίδας στο εσωτερικό του ή η βαλβίδα νερού.

Όπως και να έχει, για να γλιτώσεις την υπερχείλιση, πρέπει άμεσα να συμβουλευτείς έναν υδραυλικό.

Ο έμπειρος υδραυλικός μας, θα ελέγξει τις σωληνώσεις της τουαλέτας σου για πιθανή βλάβη.

Ο υδραυλικός μας, μπορεί να επέμβει άμεσα στις υδραυλικές ζημιές που θα παρουσιαστούν και να δώσει οριστική λύση 24 ώρες το 24ωρο.

Ανακαίνιση μπάνιου

Η ανακαίνιση μπάνιου, περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα εργασιών όμως, ο εξειδικευμένος υδραυλικός όμως είναι το ''Α'' και το ''Ω'', για ένα λειτουργικό αποτέλεσμα.

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις του μπάνιου και η σύνδεση των σωληνώσεων με τις κατάλληλες συσκευές, χρειάζονται επαγγελματία υδραυλικό.

Εκείνος, μπορεί να προβλέψει τις ανάγκες του χώρου και να εξασφαλίσει την καλή λειτουργία όλων των υδραυλικών συστημάτων.

Οι υδραυλικοί μας, σε μία ανακαίνιση μπάνιου μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας για τις εξής εργασίες:

 • Κυκλοφορητές
 • Μπόιλερ
 • Υδραυλικά Μπάνιου
 • Τοποθέτηση Ντουζιέρας & Νεροχύτη
 • Εγκατάσταση Αποχέτευσης
 • Επισκευή σωληνώσεων
 • Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Μην ταλαιπωρήσε, με την διαδικασίας της ανακαίνισης, οι επαγγελματίες υδραυλικοί της πλατφόρμας μας, θα εξασφαλίσουν την σωστή λειτουργία των υδραυλικών σου εγκαταστάσεων, άμεσα και αποτελεσματικά.

Ποιες εργασίες αναλαμβάνει ένας έμπειρος υδραυλικός;

Ο υδραυλικός, πολλοί πιστεύουν ότι ασχολείται μόνο με τις εργασίες του μπάνιου, όμως αυτό δεν αληθεύει. Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας υδραυλικός ασχολείται με μία ευρεία γκάμα θερμοϋδραυλικών εργασιών όπως:

 • Τοποθέτηση, Συντήρηση, Επισκευή και Εγκατάσταση Ηλιακού Θερμοσίφωνα
 • Επισκευή ή Αλλαγή στο Καζανάκι
 • Ξεβούλωμα Νεροχύτη
 • Ξεβούλωμα Νιπτήρα
 • Εγκατάσταση φυσικού αερίου
 • Καθαρισμός, Συντήρηση και Ρύθμιση Καυστήρα Πετρελαίου
 • Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου
 • Συντήρηση Λέβητα Πετρελαίου
 • Εγκατάσταση, Επισκευή και Συντήρηση Καλοριφέρ
 • Ενδοδαπέδια Θέρμανση
 • Αποφράξεις Αποχετεύσεων
 • Εκκενώσεις Βόθρων

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τον κατάλληλο υδραυλικό στην Θεσσαλονίκη, που θα σου παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των υδραυλικών εργασιών και των υδραυλικών εγκαταστάσεων, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Οι υδραυλικοί μας, εξυπηρετούν οποιοδήποτε συνοικία της Θεσσαλονίκης και εγγυώνται ότι θα σταθούν δίπλα σου και έπειτα από το πέρας της επισκευής των υδραυλικών βλαβών στο σπίτι σου, για οτιδήποτε χρειαστείς.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Υδραυλικοί για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Λάζαρος Κ.
230 αξιολογήσεις
Ευχάριστος ανθρωπος ο Λάζαρος, συνεπης στο ραντεβού του, εξυπηρετικοτατος και οικονομικος. Ειχεμαζι του ανταλλακτικά και μου τελειωσε τη ...
Άγγελος Π.
58 αξιολογήσεις
Πολύ καλή δουλειά, συγχαρητήρια, εύχομαι να συνεχίσει έτσι...
T.Θ
58 αξιολογήσεις
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ...ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ...
Γιάννης Στράνας G.
38 αξιολογήσεις
Ολα τελεια, γρηγορα και με αψογη συνεννοηση!
Μ. Group
34 αξιολογήσεις
καλα και ευγενικά παιδιά! Η δουλεια εγινε οπως συμφωνήσαμε και το αποτελεσμα υπεροχο! Ευχαριστώ
Παναγιώτης Α.
22 αξιολογήσεις
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ΤΙΜΙΟΣ & ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει