Υδραυλικός Θεσσαλονίκη

Πάρε την πιο ανταγωνιστική προσφορά από Αξιόπιστο Επαγγελματία Υδραυλικό στη Θεσσαλονίκη

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα, και θα σε φέρουμε σε επαφή με τον κατάλληλο επαγγελματία για την εργασία σου!
π.χ.: Υδραυλικά, Θέρμανση
 • Υδραυλικά
 • Θέρμανση
 • Αποχέτευση
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/4/2017

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τους υδραυλικούς μας;

Ο υδραυλικός μας, είναι η λύση για κάθε υδραυλική βλάβη και βρίσκεται ανά πάσα στιγμή έτοιμος να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σου και να αποκαταστήσει κάθε υδραυλική ζημιά.

Οι βλάβες σε υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικά συστήματα, προκύπτουν καθημερινά τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους και ο βασικός λόγος είναι η φθορά από το πέρασμα του χρόνου.

Γιατί να επιλέξεις τον υδραυλικός μας;

Υπάρχουν αμέτρητοι υδραυλικοί στην Θεσσαλονίκη, που μπορούν να αναλάβουν τις υδραυλικές βλάβες του σπιτιού ή του γραφείου σου, ο υδραυλικός μας όμως ξεχωρίζει για τους εξής λόγους:

Εξειδίκευση

Οι υδραυλικοί μας που δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη, είναι εξειδικευμένοι και μπορούν να αναλάβουν μία ευρεία γκάμα εργασιών που καλύπτει από μία απλή υδραυλική βλάβη έως μία μεγάλη υδραυλική εγκατάσταση. Ακόμη διαθέτουμε εξειδικευμένους θερμοϋδραυλικούς που μπορούν να αναλάβουν αξιόπιστα κάθε εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης.

Άμεση Εξυπηρέτηση

Ο επαγγελματίας υδραυλικός μας, εξυπηρετεί όλο το 24ωρο  καθώς αντιλαμβάνεται ότι μία απλή υδραυλική βλάβη εάν παραμεληθεί, μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Θεσσαλονίκη

Ο υδραυλικός είναι δυσεύρετος στις μεγάλες πόλεις εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης και ειδικά σε περιόδους κακοκαιρίας. Οι υδραυλικοί μας, βρίσκονται καλύπτουν όλη την Θεσσαλονίκη και θα βρεθούν άμεσα στον χώρο σου. Έτσι, δεν θα ταλαιπωρηθείς με το ψάξιμο.

Εμπειρία

Οι υδραυλικοί μας, διαθέτουν πολυετή εμπειρία σε υδραυλικές βλάβες και εγκαταστάσεις και μπορούν από την πρώτη επαφή με την ζημιά να αντιληφθούν την πηγή του προβλήματος και να την επισκευάσουν.

Οι εξειδικευμένοι υδραυλικοί και θερμοϋδραυλικοί της πλατφόρμας μας είναι αυτό που χρειάζεσαι για τις υδραυλικές σου εργασίες.

9 λόγοι που θα χρειαστείς υδραυλικό!

Ρωτήσαμε, τους επαγγελματίες υδραυλικούς μας που δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις που πρέπει να απευθυνθείς άμεσα σε έναν υδραυλικό. Ποιες είναι αυτές;

Έχουν βουλώσει οι υδρορροές.

Οι κλειστές υδρορροές, αποτελούν τον συνήθη ένοχο για τις υδραυλικές βλάβες σε ένα σπίτι. Οι επαγγελματίες υδραυλικοί μας, αναλαμβάνουν τον καθαρισμό των υδρορροών σου και επαναφορά της κανονικής τους λειτουργίας.

Υπάρχει διαρροή νερού.

Η αντιμετώπιση ακόμα και μιας μικρής διαρροής νερού πρέπει να γίνεται άμεσα και αποτελεσματικά. Αν θες αποφύγεις προβλήματα με μούχλα και υγρασία, μην καθυστερείς την επισκευή της.

Υπάρχει βλάβη στους σωλήνες του σπιτιού.

Απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις για να εντοπίσεις την βλάβη στους σωλήνες του σπιτιού σου. Οι υδραυλικοί μας, με την τεχνογνωσία που διαθέτουν αλλά και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, μπορούν να εντοπίσουν εύκολα που βρίσκεται το πρόβλημα.

Εάν θες να μην βρεθείς πάλι προ εκπλήξεως με χαλασμένες σωληνώσεις, η μόνωση των σωληνώσεων, το άνοιγμα των ντουλαπιών και ο τακτικός έλεγχος για διαρροές, αποτελούν τα βασικότερα μέτρα πρόληψης.

Έχουν φθαρεί οι μονώσεις των σωληνώσεων.

Η φθορά των σωληνώσεων, μπορεί να είναι η αιτία έλλειψης ζεστού νερού, καθώς και μιας μεγάλης σειράς άλλων προβλημάτων.

Η επισκευή και η αντικατάσταση των σωληνώσεων των υδραυλικών σου εγκαταστάσεων μπορεί να γίνει από ένα αξιόλογο υδραυλικό της πλατφόρμας μας, σε σύντομο χρονικό διάστημα και το τελικό αποτέλεσμα να σε εντυπωσιάσει.

Δεν ζεσταίνει νερό ο ηλιακός θερμοσίφωνας.

Πιθανότατα οφείλεται σε διαρροή νερού εξαιτίας βλάβης στις υδραυλικές συνδέσεις του θερμοσίφωνα. Πρέπει να πραγματοποιηθεί έλεγχος, προκειμένου να βρεθεί η διαρροή και να διορθωθεί η υδραυλική βλάβη.

Ένας έμπειρος υδραυλικός, γνωρίζει τις συχνότερες αιτίες και  μπορεί να εντοπίσει το πρόβλημα και να προχωρήσει στη αποκατάστασή του.

Για διασφάλιση της σωστής λειτουργίας του ηλιακού θερμοσίφωνα, η συντήρησή του θα αυξήσει το όριο ζωής του.

Κι αν θες να είσαι σίγουρος για την μακροχρόνια λειτουργία του, φρόντισε να αναλάβει ένας επαγγελματίας την αρχική εγκατάσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα ώστε να αποφευχθούν μελλοντικές βλάβες.

Χρειάζεται απόφραξη η αποχέτευσή σου

Τα λίπη και τα αντικείμενα που συσσωρεύονται καθημερινά στις υδραυλικές σωληνώσεις, φρακάρουν την αποχέτευση του σπιτιού, με αποτέλεσμα να βουλώνουν οι νιπτήρες του μπάνιου και οι νεροχύτες της κουζίνας.

Η απόφραξη της αποχέτευσης, πραγματοποιείται με τον κατάλληλο εξοπλισμό και με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Οι επαγγελματίες υδραυλικοί μας, έχουν στην διάθεσή τους, οτιδήποτε χρειαστεί για να διορθώσουν τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του χώρου σου.

Εάν το βούλωμα του νεροχύτη καταλήξει σε υπερχείλιση νερών, επέλεξε έναν από τους έμπειρους υδραυλικούς μας για να δώσεις λύση στο πρόβλημά σου.

Οι υδραυλικοί μας, μπορούν να αναλάβουν την άντληση υδάτων από το σπίτι σου και διορθώσουν το μεγαλύτερο ποσοστό της ζημιάς.

Σύνδεση του πλυντηρίου πιάτων

Μπορεί να φαίνεται εύκολη εργασία, όμως εάν πραγματοποιηθεί από έμπειρο και πιστοποιημένο υδραυλικό θα αυξήσει το όριο ζωής του. Η σύνδεση του πλυντηρίου πιάτων, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί έναν επαγγελματία υδραυλικό.

Ο εξειδικευμένος υδραυλικός μας που αναλαμβάνει υδραυλικές εργασίες στην Θεσσαλονίκη, θα αναδρομολογήσει τους σωλήνες, ώστε να αντλεί και να αποβάλει το νερό που χρειάζεται το πλυντήριο πιάτων. Η ερασιτεχνική σύνδεση, μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη και να χρειαστεί επισκευή του πλυντηρίου πιάτων.

Τρέχει το καζανάκι.

Ο ενοχλητικός ήχος όταν τρέχει το καζανάκι, φανερώνει την ανάγκη ενός επαγγελματία υδραυλικού. Συνήθως φταίει το λανθασμένο μήκος της αλυσίδας στο εσωτερικό του ή η βαλβίδα νερού.

Όπως και να έχει, για να γλιτώσεις την υπερχείλιση, πρέπει άμεσα να συμβουλευτείς έναν υδραυλικό.

Ο έμπειρος υδραυλικός μας, θα ελέγξει τις σωληνώσεις της τουαλέτας σου για πιθανή βλάβη.

Ο υδραυλικός μας, μπορεί να επέμβει άμεσα στις υδραυλικές ζημιές που θα παρουσιαστούν και να δώσει οριστική λύση 24 ώρες το 24ωρο.

Ανακαίνιση μπάνιου

Η ανακαίνιση μπάνιου, περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα εργασιών όμως, ο εξειδικευμένος υδραυλικός όμως είναι το ''Α'' και το ''Ω'', για ένα λειτουργικό αποτέλεσμα.

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις του μπάνιου και η σύνδεση των σωληνώσεων με τις κατάλληλες συσκευές, χρειάζονται επαγγελματία υδραυλικό.

Εκείνος, μπορεί να προβλέψει τις ανάγκες του χώρου και να εξασφαλίσει την καλή λειτουργία όλων των υδραυλικών συστημάτων.

Οι υδραυλικοί μας, σε μία ανακαίνιση μπάνιου μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας για τις εξής εργασίες:

 • Κυκλοφορητές
 • Μπόιλερ
 • Υδραυλικά Μπάνιου
 • Τοποθέτηση Ντουζιέρας & Νεροχύτη
 • Εγκατάσταση Αποχέτευσης
 • Επισκευή σωληνώσεων
 • Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Μην ταλαιπωρήσε, με την διαδικασίας της ανακαίνισης, οι επαγγελματίες υδραυλικοί της πλατφόρμας μας, θα εξασφαλίσουν την σωστή λειτουργία των υδραυλικών σου εγκαταστάσεων, άμεσα και αποτελεσματικά.

Ποιες εργασίες αναλαμβάνει ένας έμπειρος υδραυλικός;

Ο υδραυλικός, πολλοί πιστεύουν ότι ασχολείται μόνο με τις εργασίες του μπάνιου, όμως αυτό δεν αληθεύει. Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας υδραυλικός ασχολείται με μία ευρεία γκάμα θερμοϋδραυλικών εργασιών όπως:

 • Τοποθέτηση, Συντήρηση, Επισκευή και Εγκατάσταση Ηλιακού Θερμοσίφωνα
 • Επισκευή ή Αλλαγή στο Καζανάκι
 • Ξεβούλωμα Νεροχύτη
 • Ξεβούλωμα Νιπτήρα
 • Εγκατάσταση φυσικού αερίου
 • Καθαρισμός, Συντήρηση και Ρύθμιση Καυστήρα Πετρελαίου
 • Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου
 • Συντήρηση Λέβητα Πετρελαίου
 • Εγκατάσταση, Επισκευή και Συντήρηση Καλοριφέρ
 • Ενδοδαπέδια Θέρμανση
 • Αποφράξεις Αποχετεύσεων
 • Εκκενώσεις Βόθρων

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τον κατάλληλο υδραυλικό στην Θεσσαλονίκη, που θα σου παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των υδραυλικών εργασιών και των υδραυλικών εγκαταστάσεων, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Οι υδραυλικοί μας, εξυπηρετούν οποιοδήποτε συνοικία της Θεσσαλονίκης και εγγυώνται ότι θα σταθούν δίπλα σου και έπειτα από το πέρας της επισκευής των υδραυλικών βλαβών στο σπίτι σου, για οτιδήποτε χρειαστείς.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Υδραυλικοί για το 2019

Λάζαρος Κ.
257 αξιολογήσεις

Άψογος σε όλα!! Πολύ καλή και γρήγορη δουλειά και λογικές τιμές!! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Καθυστέρηση 50 λεπτών από το ραντεβού. Δεν πειράζει. Μια άσχετη τρύπα στον τοίχο, η οποία μπαλοθηκε πολύ καλά. Δεν πειράζει.. ΠΟΛΎ ΚΑΛΗ Τ...

Άγγελος Π.
72 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά, συγχαρητήρια, εύχομαι να συνεχίσει έτσι...

Γιάννης Στράνας G.
38 αξιολογήσεις

Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ. Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

Παναγιώτης Α.
22 αξιολογήσεις

Επαγγελματίας ευγενής άμεσος και ειλικρινής στην εργασία του.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.
16 αξιολογήσεις

Όλα όπως συμφωνήθηκαν.

Περισσότεροι Επαγγελματίες Υδραυλικοί

Επίλεξε τον επαγγελματία υδραυλικό που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Λάζαρος Κ.

Υδραυλικός Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
257 reviews

Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία και είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα υδραυλικών εργασιών με σκοπό την αρτιότερη εξυπηρέτηση σας την απαλλαγή σας από τις υδραυλικές βλάβες που σας απασχολούν. H εταιρία μας αναλαμβάνει από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη εργασία στον τομέα των υδραυλικών εργασιών. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης ποιότητας που παρέχουν ολοκληρωμένα αποτελέσματα. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υδραυλικών υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυόμαστε λειτουργικά αποτελέσματα. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε ώστε να επιδιορθώσουν τις υδραυλικές βλάβες στις υδραυλικές εγκαταστάσεις του χώρου σας!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.

Υδραυλικός Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
16 reviews

Είμαστε έτοιμοι καθημερινά, να ανταποκριθούμε σε κάθε αίτημα για υδραυλική βλάβη στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο. Η εταιρεία μας, διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα υδραυλικών που πέρα από την τεχνογνωσία τους, διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και μπορούν να επισκευάσουν ακόμη και τις φαινομενικά πιο απαιτητικές υδραυλικές βλάβες.Έχοντας πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, έχουμε πραγματοποιήσει πληθώρα υδραυλικών εργασιών και γνωρίζουμε πολύ καλά τι χρειάζεται ώστε να αποκατασταθεί άμεσα η ζημιά. Στεκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας και έπειτα από το πέρας των εργασιών ώστε να παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές, σε περίπτωση που τις χρειαστούν. Σκοπός μας, είναι να βελτιώνουμε την ποιότητα της ζωής των πελατών μας, παραδίδοντας λειτουργικές υδραυλικές εγκαταστάσεις. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με επιλέξετε. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την υδραυλική σας εργασία, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα!

Μάριος Κ.

Υδραυλικός Θεσσαλονίκη - Βύρωνας
25 reviews

Η επιχείρησή μας, εδώ και αρκετά χρόνια παρέχει άμεσες λύσεις στον τομέα των υδραυλικών βλαβών και εγκαταστάσεων, με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών. Οι εξειδικευμένη ομάδα υδραυλικών μας, μπορεί αν εντοπίσει άμεσα την αιτία του προβλήματος και να δώσει λύση. Πραγματοποιούμε έλεγχο των υδραυλικών συστημάτων του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου και έτσι προλαμβάνουμε και πιθανές μελλοντικές βλάβες. Εξετάζοντας το πρόβλημα, προτείνουμε συμφέρουσες λύσεις που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας. Σκοπός μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση σας, χαρίζοντάς σας λειτουργικά υδραυλικά συστήματα. Ο τελευταίας τεχνολογίας υδραυλικός εξοπλισμός μας, μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο απαιτητικές εργασίες. Χρησιμοποιώντας υλικά της καλύτερης ποιότητας, συνδυάζουμε ποιότητα και προσιτές τιμές.Εμπιστευθείτε τους επαγγελματίες υδραυλικούς μας για ποιοτικά και μακροχρόνια αποτελέσματα!

Ιορδάνης Σ.

Υδραυλικός Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
5 reviews

Παρέχουμε καθημερινά, άμεσες λύσεις σε οποιαδήποτε υδραυλική βλάβη και εξασφαλίζουμε ποιοτικά και λειτουργικά αποτελέσματα. Οι υδραυλικοί μας δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την Θεσσαλονίκη και εγγυώνται ότι θα αντιμετωπίσουν άμεσα το πρόβλημά σας με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Διαθέτουμε την εμπειρία και τον εξοπλισμό να εντοπίσουμε την αιτία που έχουν προκαλέσει βλάβη στο υδραυλικό σύστημα του σπιτιού σας ή του γραφείου σας και να δώσουμε συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις που θα εξασφαλίσουν καλύτερη ποιότητα στην καθημερινότητα των πελατών μας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα των υδραυλικών εργασιών και ενσωματώνουμε νέες μεθόδους και τεχνικές ώστε να εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας επαγγελματικά αποτελέσματα. Η ευχαρίστησή σας, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Προτιμήστε μας και δεν θα απογοητευτείτε από την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας!

Ιωάννης Μ.

Υδραυλικός Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
12 reviews

Η εταιρία μας, παρέχει εγγυημένες λύσεις σε παντός είδους υδραυλικές εργασίες και υδραυλικές εγκαταστάσεις, με επιτυχημένα αποτελέσματα. Διαθέτουμε άρτια καταρτισμένους υδραυλικούς, προκειμένου να είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με εγγυημένη ταχύτητα και αποτέλεσμα, την επιδιόρθωσε οποιασδήποτε υδραυλική βλάβης κτιρίου και εγκατάστασης. Ανταποκρινόμαστε σε κάθε είδους υδραυλική εργασία και εγγυόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Με τα πιο σύγχρονα υδραυλικά εργαλεία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε υδραυλική ζημιά. Η παράδοση μακροχρόνιων αποτελεσμάτων και η καλή λειτουργικότητα των υδραυλικών εγκαταστάσεων, είναι μοναδική μας προτεραιότητα. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας, για άμεση επισκευή των υδραυλικών βλαβών, με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Επαγγελματίες Υδραυλικοί σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει