Τοποθέτηση Υδρορροής

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Τοποθέτηση Υδρορροής

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία
Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/8/2018

Τοποθέτηση Υδρορροής - Όλα όσα πρέπει να Γνωρίζεις!

Η υδρορροή είναι μια κατασκευή από σωλήνες οι οποίες συσσωρεύουν κυρίως τα νερά της βροχής και δίνοντάς τους μία κατεύθυνση τα οδηγούν συνήθως στο έδαφος ή το αποχετευτικό δίκτυο. Ταυτόχρονα, πριν την κατασκευή υδρορροής υπάρχει η δυνατότητα να διαλέξεις το χρώμα που επιθυμείς από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων σύμφωνα με αυτό που πιστεύεις ότι ταιριάζει στην εξωτερική αισθητική του σπιτιού ή της πολυκατοικίας σου.

Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ διαφορετικών υλικών υδρορροής, όπως:

Τοποθέτηση Υδρορροής Αλουμινίου

 Οι υδρορροές αλουμινίου είναι οι πλέον χρησιμοποιούμενες, αφού διαθέτουν χαμηλό ειδικό βάρος, υψηλή μηχανική αντοχή και αντοχή σε διαβρώσεις και στο χρόνο. Χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα στη σκουριά ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ οικονομικές.

Τοποθέτηση Υδρορροής Χαλκού

Χάρη στις φυσικές ιδιότητες του συγκεκριμένου μετάλλου εξασφαλίζεται στις υδρορροές χαλκού μεγάλη ανθεκτικότητα και αντοχή στη διάβρωση και το χρόνο. Δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες ενώ χαρακτηριστικά τους είναι η υψηλή αισθητική και η πλήρης ανακυκλωσιμότητα του υλικού.

Τοποθέτηση Inox Υδρορροή

Το inox είναι ένα υλικό που αποτελείται από ανοξείδωτο ατσάλι. Αυτό σημαίνει ότι δε σκουριάζει και χαρίζει διάρκεια στο χρόνο. Οι υδρορροές inox έχουν χαμηλή θερμική αγωγιμότητα, δηλαδή δεν αλλοιώνονται από τις υψηλές θερμοκρασίες. Ταυτόχρονα, έχουν μηχανική αντοχή και μεγαλύτερη αντοχή στη διάβρωση, καθώς προσθέτουν στην αισθητική ενός οικοδομήματος.

Τοποθέτηση Υδρορροής από Πλαστικό- PVC

 Οι υδρορροές PVC προσφέρουν υψηλή αισθητική, εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση και εφαρμογή και λειτουργικότητα. Παράλληλα, λόγω των ενισχυμένων ιδιοτήτων τους δεν παρουσιάζουν σημάδια αλλοίωσης από τις καιρικές συνθήκες ή το πέρασμα του χρόνου.

Τοποθέτηση Υδρορροής από Χάλυβα

 Στα χαρακτηριστικά του χάλυβα περιλαμβάνονται η υψηλή αντοχή του σε ό,τι αφορά το πέρασμα του χρόνου, τις χημικές διαβρώσεις, τις καιρικές συνθήκες, τις δονήσεις και την πυρκαγιά. Οι υδρορροές χάλυβα είναι πλήρως ανακυκλώσιμες, με μικρό χρόνο και κόστος εγκατάστασης.

Τοποθέτηση Υδρορροής από Τιτανιούχο ψευδάργυρο

 Ο συνδυασμός των δύο αυτών υλικών δημιουργεί επιπρόσθετες μηχανικές ιδιότητες, εξαιρετική εφαρμογή και αρκετά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής χωρίς να απαιτείται συντήρηση. Οι υδρορροές με το υλικό αυτό ονομάζονται και υδρορροές zinc.

Όποιο υλικό και να διαλέξεις για την υδρορροή του σπιτιού ή της πολυκατοικίας σου δε θα βγεις ζημιωμένος αφού όλα σου προσφέρουν οφέλη.

Η κατασκευή υδρορροής θα πρέπει να γίνει από έμπειρο επαγγελματία υδραυλικό. Εκείνος θα εξετάσει το χώρο που θα εγκατασταθεί η υδρορροή και τον τρόπο τοποθέτησης αυτής. Δίνεται η δυνατότητα να πάρει τα μέτρα του σημείου εφαρμογής ο τεχνίτης και να φτιαχτεί ειδική μονοκόμματη κατασκευή. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η συγκόλληση πολλών ξεχωριστών κομματιών.

Γιατί Tοποθετούμε Υδρορροές;

Η τοποθέτηση υδρορροής είναι άκρως απαραίτητη για ένα σπίτι ή μια πολυκατοικία. Η υδρορροή αποτελεί μέσο προστασίας του κτιρίου και συγκεκριμένα των τοίχων από την αλλοίωση λόγω των υδάτων. Η υγρασία που μπορεί να προκληθεί λόγω διαρροής ή μη ύπαρξης υδρορροής είναι πιθανό να δημιουργήσει ξεφλούδισμα ή σοβαρότερες φθορές στους σοβάδες των τοίχων και τα ντουβάρια, ή ακόμα και προβλήματα υγείας. Ειδικά σε περιοχές με έντονα καιρικά φαινόμενα όπως οι συχνές βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις η κατασκευή και τοποθέτηση υδρορροής κρίνεται αναγκαία. Όσον αφορά τις πολυκατοικίες, με την εγκατάσταση υδρορροής αποφεύγονται τα προβλήματα μεταξύ των ενοίκων των διαμερισμάτων. Αυτά αφορούν κυρίως τη ρίψη των υδάτων του ενός στον χώρο του άλλου.

Πώς γίνεται η τοποθέτηση υδρορροής;

Οι εξειδικευμένοι υδραυλικοί θα αναλάβουν την εγκατάσταση της υδρορροής. Πρόκειται ουσιαστικά για μια οριζόντια και στη συνέχεια μία κάθετη διαδρομή σωληνών. Οι οριζόντιες σωλήνες είναι ανοιχτές για να δέχονται τα νερά ενώ οι κάθετες κλειστές. Αρχικά, στον οριζόντιο άξονα γίνεται χρήση στηριγμάτων περίπου ανά μέτρο που διαθέτουν ειδική καμπυλότητα για τέλεια εφαρμογή. Ενώ στον κάθετο χρησιμοποιούνται δακτυλιοειδή στηρίγματα. Σε σπίτια με σκεπή κατασκευασμένη από κεραμίδια τα στηρίγματα αυτά τοποθετούνται στα κεραμίδια, διαφορετικά επάνω στον τοίχο. Για την κατασκευή μιας υδρορροής χρησιμοποιούνται συνήθως μεμονωμένα τεμάχια υδρορροής 3-4 μέτρων τα οποία συγκολλούνται μεταξύ τους. Αυτά εφαρμόζονται τέλεια στα στηρίγματα και δημιουργούν μια ροή. Συνίσταται να υπάρχει μία κλίση 0,5% για να κατευθύνονται τα νερά προς την κάθετη σωλήνα. Στη συνέχεια το ένα άκρο της οριζόντιας σωλήνας κλείνεται με τάπα. Τέλος, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί σε γωνίες και σημεία με καμπυλότητα, όπως η ένωση της οριζόντιας με την κάθετη, ώστε να αποφευχθούν οι διαρροές.

Εάν ψάχνεις για επαγγελματία για την τοποθέτηση υδρορροής στο σπίτι ή την πολυκατοικία σου, έχουμε τη λύση. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους υδραυλικούς με σύγχρονο εξοπλισμό που θα αναλάβουν την τοποθέτηση ή την επισκευή οποιασδήποτε υδραυλικής εργασίας.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές με λίγα μόνο κλικ. Άμεσα & αξιόπιστα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Γιώργος Κ.
294 αξιολογήσεις
Υπήρξε αξιόλογη δουλειά και συνέπεια. Μου εξήγησε το πρόβλημα και ήταν συνεπής. Θεωρώ ότι θα τον ξαναπροτιμούσα.
L. Service
268 αξιολογήσεις
Ο επαγγελματίας βρήκε το πρόβλημα και το έλυσε γρήγορα!
Λάζαρος Κ.
232 αξιολογήσεις
Χρειάστηκε να αλλάξει το σιφόνι και να κάνει απόφραξη της αποχέτευσης. Ήρθε άμεσα και οι εργασίες τελείωσαν μέσα στο αναμενόμενο χρονικό ...
Σάκης Κ.
240 αξιολογήσεις
Ο ΠΕΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!!
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις
για τη βλάβη του θερμοσίφωνα ήρθε ο υδραυλικός ημέρα αργίας, προετοιμασμένος, έκανε τη δουλειά του, καθαρά και γρήγορα. Είχε θερμοσίφωνα ...
Ανδρεας Σ.
196 αξιολογήσεις
Ο κύριος Ανδρέας ήταν πραγματικά επαγγελματίας !!! Πολύ γρήγορος και από θέμα χρόνου και από θέμα στο να περιμένει να δει αν πραγματικά έ...
Σχετικά άρθρα
Όταν μιλάμε για τη φροντίδα και τη συντήρηση του σπιτιού, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για αποφύγεις ένα πρόβλημα, από την πρόληψη.
Η υγρασία στο σπίτι δημιουργείται, κυρίως, σαν αποτέλεσμα της διαφοράς μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής θερμοκρασίας.
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει