Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Τοποθέτηση Υδρορροής

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Τοποθέτηση Υδρορροής

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα, και θα σε φέρουμε σε επαφή με τον κατάλληλο επαγγελματία για την εργασία σου!
π.χ.: Υδραυλικά, Θέρμανση
  • Υδραυλικά
  • Θέρμανση
  • Αποχέτευση
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
  • Αποκλειστικά σήμερα
  • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
  • Τις προσεχείς ημέρες
  • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 05/9/2018

Τοποθέτηση Υδρορροής - Όλα όσα πρέπει να Γνωρίζεις!

Η υδρορροή είναι μια κατασκευή από σωλήνες οι οποίες συσσωρεύουν κυρίως τα νερά της βροχής και δίνοντάς τους μία κατεύθυνση τα οδηγούν συνήθως στο έδαφος ή το αποχετευτικό δίκτυο. Ταυτόχρονα, πριν την κατασκευή υδρορροής υπάρχει η δυνατότητα να διαλέξεις το χρώμα που επιθυμείς από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων σύμφωνα με αυτό που πιστεύεις ότι ταιριάζει στην εξωτερική αισθητική του σπιτιού ή της πολυκατοικίας σου.

Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ διαφορετικών υλικών υδρορροής, όπως:

Τοποθέτηση Υδρορροής Αλουμινίου

 Οι υδρορροές αλουμινίου είναι οι πλέον χρησιμοποιούμενες, αφού διαθέτουν χαμηλό ειδικό βάρος, υψηλή μηχανική αντοχή και αντοχή σε διαβρώσεις και στο χρόνο. Χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα στη σκουριά ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ οικονομικές.

Τοποθέτηση Υδρορροής Χαλκού

Χάρη στις φυσικές ιδιότητες του συγκεκριμένου μετάλλου εξασφαλίζεται στις υδρορροές χαλκού μεγάλη ανθεκτικότητα και αντοχή στη διάβρωση και το χρόνο. Δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες ενώ χαρακτηριστικά τους είναι η υψηλή αισθητική και η πλήρης ανακυκλωσιμότητα του υλικού.

Τοποθέτηση Inox Υδρορροή

Το inox είναι ένα υλικό που αποτελείται από ανοξείδωτο ατσάλι. Αυτό σημαίνει ότι δε σκουριάζει και χαρίζει διάρκεια στο χρόνο. Οι υδρορροές inox έχουν χαμηλή θερμική αγωγιμότητα, δηλαδή δεν αλλοιώνονται από τις υψηλές θερμοκρασίες. Ταυτόχρονα, έχουν μηχανική αντοχή και μεγαλύτερη αντοχή στη διάβρωση, καθώς προσθέτουν στην αισθητική ενός οικοδομήματος.

Τοποθέτηση Υδρορροής από Πλαστικό- PVC

 Οι υδρορροές PVC προσφέρουν υψηλή αισθητική, εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση και εφαρμογή και λειτουργικότητα. Παράλληλα, λόγω των ενισχυμένων ιδιοτήτων τους δεν παρουσιάζουν σημάδια αλλοίωσης από τις καιρικές συνθήκες ή το πέρασμα του χρόνου.

Τοποθέτηση Υδρορροής από Χάλυβα

 Στα χαρακτηριστικά του χάλυβα περιλαμβάνονται η υψηλή αντοχή του σε ό,τι αφορά το πέρασμα του χρόνου, τις χημικές διαβρώσεις, τις καιρικές συνθήκες, τις δονήσεις και την πυρκαγιά. Οι υδρορροές χάλυβα είναι πλήρως ανακυκλώσιμες, με μικρό χρόνο και κόστος εγκατάστασης.

Τοποθέτηση Υδρορροής από Τιτανιούχο ψευδάργυρο

 Ο συνδυασμός των δύο αυτών υλικών δημιουργεί επιπρόσθετες μηχανικές ιδιότητες, εξαιρετική εφαρμογή και αρκετά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής χωρίς να απαιτείται συντήρηση. Οι υδρορροές με το υλικό αυτό ονομάζονται και υδρορροές zinc.

Όποιο υλικό και να διαλέξεις για την υδρορροή του σπιτιού ή της πολυκατοικίας σου δε θα βγεις ζημιωμένος αφού όλα σου προσφέρουν οφέλη.

Η κατασκευή υδρορροής θα πρέπει να γίνει από έμπειρο επαγγελματία υδραυλικό. Εκείνος θα εξετάσει το χώρο που θα εγκατασταθεί η υδρορροή και τον τρόπο τοποθέτησης αυτής. Δίνεται η δυνατότητα να πάρει τα μέτρα του σημείου εφαρμογής ο τεχνίτης και να φτιαχτεί ειδική μονοκόμματη κατασκευή. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η συγκόλληση πολλών ξεχωριστών κομματιών.

Γιατί Tοποθετούμε Υδρορροές;

Η τοποθέτηση υδρορροής είναι άκρως απαραίτητη για ένα σπίτι ή μια πολυκατοικία. Η υδρορροή αποτελεί μέσο προστασίας του κτιρίου και συγκεκριμένα των τοίχων από την αλλοίωση λόγω των υδάτων. Η υγρασία που μπορεί να προκληθεί λόγω διαρροής ή μη ύπαρξης υδρορροής είναι πιθανό να δημιουργήσει ξεφλούδισμα ή σοβαρότερες φθορές στους σοβάδες των τοίχων και τα ντουβάρια, ή ακόμα και προβλήματα υγείας. Ειδικά σε περιοχές με έντονα καιρικά φαινόμενα όπως οι συχνές βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις η κατασκευή και τοποθέτηση υδρορροής κρίνεται αναγκαία. Όσον αφορά τις πολυκατοικίες, με την εγκατάσταση υδρορροής αποφεύγονται τα προβλήματα μεταξύ των ενοίκων των διαμερισμάτων. Αυτά αφορούν κυρίως τη ρίψη των υδάτων του ενός στον χώρο του άλλου.

Πώς γίνεται η τοποθέτηση υδρορροής;

Οι εξειδικευμένοι υδραυλικοί θα αναλάβουν την εγκατάσταση της υδρορροής. Πρόκειται ουσιαστικά για μια οριζόντια και στη συνέχεια μία κάθετη διαδρομή σωληνών. Οι οριζόντιες σωλήνες είναι ανοιχτές για να δέχονται τα νερά ενώ οι κάθετες κλειστές. Αρχικά, στον οριζόντιο άξονα γίνεται χρήση στηριγμάτων περίπου ανά μέτρο που διαθέτουν ειδική καμπυλότητα για τέλεια εφαρμογή. Ενώ στον κάθετο χρησιμοποιούνται δακτυλιοειδή στηρίγματα. Σε σπίτια με σκεπή κατασκευασμένη από κεραμίδια τα στηρίγματα αυτά τοποθετούνται στα κεραμίδια, διαφορετικά επάνω στον τοίχο. Για την κατασκευή μιας υδρορροής χρησιμοποιούνται συνήθως μεμονωμένα τεμάχια υδρορροής 3-4 μέτρων τα οποία συγκολλούνται μεταξύ τους. Αυτά εφαρμόζονται τέλεια στα στηρίγματα και δημιουργούν μια ροή. Συνίσταται να υπάρχει μία κλίση 0,5% για να κατευθύνονται τα νερά προς την κάθετη σωλήνα. Στη συνέχεια το ένα άκρο της οριζόντιας σωλήνας κλείνεται με τάπα. Τέλος, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί σε γωνίες και σημεία με καμπυλότητα, όπως η ένωση της οριζόντιας με την κάθετη, ώστε να αποφευχθούν οι διαρροές.

Εάν ψάχνεις για επαγγελματία για την τοποθέτηση υδρορροής στο σπίτι ή την πολυκατοικία σου, έχουμε τη λύση. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους υδραυλικούς με σύγχρονο εξοπλισμό που θα αναλάβουν την τοποθέτηση ή την επισκευή οποιασδήποτε υδραυλικής εργασίας.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές με λίγα μόνο κλικ. Άμεσα & αξιόπιστα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία

Συνεπής και αποτελεσματικός!

Douleutaras.gr λογότυπο

Επαγγελματίας και τυπικός συστίνεται

φωτογραφία επαγγελματία

Πολύ εξυπηρετικό και έμπειρο προσωπικό

Douleutaras.gr λογότυπο

Αν εξαιρέσουμε μια μικρή ασυνέπεια ως προς το κομμάτι του ραντεβού και του χρόνου από τα υπόλοιπα κομμάτια η εμπειρία μου ήταν θετική..

φωτογραφία επαγγελματία

Συνεπής, καλός επαγγελματίας, τσιμπημένη αμοιβή στην εργασία του.

φωτογραφία επαγγελματία

Πολυ τυπικός με σεβασμό στο σπίτι του πελάτη και σωστός επαγγελματίας. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!

Σχετικά άρθρα

Υδραυλικές εγκαταστάσεις: 3 τρόποι για να προστατεύσεις τους σωλήνες σου!

Όταν μιλάμε για τη φροντίδα και τη συντήρηση του σπιτιού, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για αποφύγεις ένα πρόβλημα, από την πρόληψη.

Περισσότερα
Πώς θα εξαφανίσεις την υγρασία στο σπίτι σου;

Η υγρασία στο σπίτι δημιουργείται, κυρίως, σαν αποτέλεσμα της διαφοράς μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής θερμοκρασίας.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Τοποθέτηση Υδρορροής

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιώργος Κ.

Τοποθέτηση Υδρορροής - Αθήνα
330 reviews

Είμαι υδραυλικός με μεγάλη εμπειρία και η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις υδραυλικές βλάβες που μπορούν να προκύψουν στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, με συνέπεια και αξιοπιστία. Διαθέτουμε υπεύθυνο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο δεν παύει να εκπαιδεύεται και να δοκιμάζεται καθημερινά με ιδιαίτερα δύσκολες εργασίες. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε αίτημα, εξαιτίας της πολυετούς μας εμπειρίας.Ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας εντός χρονοδιαγράμματος, ενώ λειτουργούμε σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, δίνοντας στον πελάτη τη λύση που επιθυμεί να βρει για να είναι ο χώρος του ξανά λειτουργικός. βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές υδραυλικές εργασίες. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα απογοητευθείτε!

Λάζαρος Κ.

Τοποθέτηση Υδρορροής - Θεσσαλονίκη
261 reviews

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας υδραυλικός και διαθέτω και καταρτισμένη ομάδα, που απαρτίζεται από έμπειρους και εξειδικευμένους στον κλάδο τεχνικούς. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία και είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών, με σκοπό την αρτιότερη εξυπηρέτηση σας! Προτεραιότητά μας η μέγιστη ικανοποίηση του εκάστοτε πελάτη. H εταιρία μας, αναλαμβάνει από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη εργασία στον τομέα των υδραυλικών εργασιών. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε, για την ολοκλήρωση της εργασίας που επιθυμείτε, στο χώρο σας!

Παναγιώτης Β.

Τοποθέτηση Υδρορροής - Πειραιάς
47 reviews

Ονομάζομαι Παναγιώτης Βαγιόπουλος και η εταιρεία μας ασχολείται με υδραυλικές εργασίες παντός τύπου.Προσφέρουμε υπηρεσίες υδραυλικών στην Αθήνα, Πειραία και ακόμη έκτος έδρας και δεσμευόμαστε στο να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. 

Κωνσταντίνος Δ.

Τοποθέτηση Υδρορροής - Βριλήσσια
138 reviews

Είμαι εξειδικευμένος στις υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις και παρέχω άμεσες λύσεις με σκοπό να εξασφαλίσω για τους πελάτες μου επαγγελματικά αποτελέσματα. Οι υπηρεσίες μου αφορούν αποχέτευση και απόφραξη, εγκατάσταση-επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα και τοποθέτηση επίπλων μπάνιου. Διαθέτω υπερσύγχρονα μηχανήματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

ΣΠΥΡΟΣ Π.

Τοποθέτηση Υδρορροής - Αθήνα
113 reviews

Αναλαμβάνουμε να δώσουμε λύσεις στις υδραυλικές βλάβες και τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του χώρου σας καθημερινά με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Τοποθετούμε είδη υγιεινής καθώς και επιμέρους εξαρτήματα χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά και εξασφαλίζοντας το ιδανικό αποτέλεσμα. Συνδυάζουμε άριστης ποιότητας εξοπλισμό και ποιοτικά υλικά, με εμπειρία χρόνων και τα αποτελέσματα που δίνουμε είναι απόλυτα λειτουργικά. Επίκεντρό μας ο πελάτης και η ασφάλεια του και στόχος μας η απόλυτη ικανοποιήσή του, μέσα από τα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε. Μπορούμε να αναλάβουμε από τις πιο μικρές έως τις πιο μεγάλες υδραυλικές βλάβες και να εγγυηθούμε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσεις τις προσδοκίες σας. Είμαστε η λύση για κάθε υδραυλικές εργασία ή βλάβη. Εάν επιθυμείτε άμεση εξυπηρέτηση και επίλυση του προβλήματός σας, απευθυνθείτε σε εμάς. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με τους έμπειρους υδραυλικούς μας, μπορούν να εξασφαλίζουν λειτουργικά υδραυλικά συστήματα!

Σχετικές υπηρεσίες