Καζανάκι Επισκευή - Αλλαγή

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για να επισκευάσουν ή να αλλάξουν το Καζανάκι σου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Οι πιο συνηθισμένες αιτίες που το καζανάκι σου χρειάζεται επισκευή

Μια βλάβη στο καζανάκι μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητική και να δυσκολέψει αρκετά την καθημερινότητα μας. Αν και συνήθως το πρόβλημα είναι εμφανές, πολλές φορές δεν γνωρίζουμε την αιτία. Για να σε βοηθήσουμε, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και βρήκαμε τους πιο συνηθισμένους λόγους που το καζανάκι σου χρειάζεται αλλαγή.

Τρέχει το καζανάκι

Αποτελεί ίσως το πιο κοινό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς με το καζανάκι του. Ο θόρυβός του διαταράσσει την ηρεμία του σπιτιού και η άσκοπη κατανάλωση του νερού όλο και αυξάνεται. Αιτία του αποτελεί πιθανότατα το φλοτέρ ή η λαστιχένια φούσκα. Το φλοτέρ είναι υπεύθυνο για το γέμισμα με νερό στο καζανάκι και τον έλεγχό του. Ενώ η λαστιχένια φούσκα βρίσκεται στα όρια από το καζανάκι και τη λεκάνη. Ο ρόλος της είναι να φράζει το σημείο από όπου διέρχεται το νερό. Επομένως, είτε έχει γίνει κάποια λάθος ρύθμιση στο φλοτέρ είτε έχει χαλάσει και χρειάζεται αντικατάσταση. Ακόμη, είναι πιθανό να έχει σπάσει η σωλήνα υπερχείλισης. Σε αυτή την περίπτωση, μάλλον θα χρειαστεί ολική αντικατάσταση μηχανισμού στο καζανάκι σου.

Τρέχει νερό εξωτερικά από τη βάση

Όσο εκνευριστικό είναι να τρέχει το καζανάκι, τόσο εκνευριστικό είναι να τρέχει και έξω από τη βάση. Κανείς δε θέλει να χρειάζεται να σφουγγαρίζει συνεχώς το μπάνιο του. Ευτυχώς η λύση του προβλήματος είναι πολύ απλή, καθώς έχουν χαλαρώσει οι βίδες σύσφιξης ή έχει φθαρεί το λάστιχο της βάσης. Αν ελέγξεις τα παραπάνω και η διαρροή συνεχίζεται , τότε μάλλον χρειάζονται αλλαγή οι τσιμούχες. Όσο για το λάστιχο, αν δεν έχει χαλάσει, ενδέχεται απλώς να έχει μετακινηθεί από τη θέση του και να χρειάζεται μια απλή διόρθωση, χωρίς όμως να απαιτείται κάποια ολική αντικατάσταση μηχανισμού στο καζανάκι.

Δεν λειτουργεί το κουμπί

Αν όσο και να πατάς το κουμπί στο καζανάκι αυτό δεν ανταποκρίνεται, ίσως έχει βγει από τη θέση του το σωληνάκι ή έχει τρυπήσει. Εάν απλώς έχει βγει τότε επανατοποθέτησέ το και το πρόβλημα λύθηκε. Διαφορετικά, αν είναι τρυπημένο, δοκίμασε να το αντικαταστήσεις και αν το πρόβλημα συνεχίζει, υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει σπάσει ο θάλαμος αέρος στο κουμπί. Συμβαίνει σπάνια, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις απαιτείται αντικατάσταση όλου του κουμπιού.

Όσο απλό και να σου φαίνεται κάτι , προσπαθώντας να επισκευάσεις το πρόβλημα μόνος σου είναι αρκετά πιθανό να προκαλέσεις μεγαλύτερη ζημιά και να αυξήσεις το κόστος επισκευής. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες που θα σου εξασφαλίσουν άμεση και οριστική αντικατάσταση βλάβης. Διαθέτουν πολυετή εμπειρία, γνώσεις και σύγχρονο εξοπλισμό. Πάρε προσφορές για την επισκευή ή την αντικατάσταση μηχανισμού καζανακίου και βρες τον πιο κατάλληλο επαγγελματία για σένα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία υδραυλικό στην περιοχή σου

Γιώργος Κ.
290 αξιολογήσεις
Ακριβής στο ραντεβού του. Ευγενικός. Θα προτιμούσα να είχε μαζί το μπλοκ των αποδείξεων.
L. Service
262 αξιολογήσεις
Ο επαγγελματίας βρήκε το πρόβλημα και το έλυσε γρήγορα!
Λάζαρος Κ.
230 αξιολογήσεις
Ευχάριστος ανθρωπος ο Λάζαρος, συνεπης στο ραντεβού του, εξυπηρετικοτατος και οικονομικος. Ειχεμαζι του ανταλλακτικά και μου τελειωσε τη ...
Σάκης Κ.
228 αξιολογήσεις
Ο Πέτρος ήταν άψογος σε ολα: στην ώρα του στο ραντεβού που κλείσαμε, ευγενικός και φιλικός, πλήρως εξοπλισμένος και, χωρίς περιττές κινήσ...
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις
Ο συνεργάτης (Νίκος) ο οποίος ήρθε ήταν πολύ συνεπής στην ώρα του, πολύ συνεργάσιμος, ευγενέστατος, βρήκε σχεδόν αμέσως πού ήταν το πρόβλ...
Ανδρεας Σ.
187 αξιολογήσεις
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ανδρέα , ήταν συνεπής , ευγενικός , με άριστη γνώση του αντικειμένου του.Το συστήνω ανεπιφύλακτα και θα συνεχ...
Σχετικά άρθρα
Καταλαβαίνουμε πόσο ενοχλητικό είναι να τρέχει το καζανάκι σου για πολλούς λόγους.
Αν βρεθείς στην άτυχη θέση, να έχεις βουλωμένη λεκάνη, θα διαβάσεις πολλά tips σχετικά με τρόπους απόφραξης της λεκάνης.
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει