Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Κατασκευή Υδρορροών

Βρές τους καλύτερους επαγγελματίες στην κατηγορία Κατασκευή Υδρορροών

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα, και θα σε φέρουμε σε επαφή με τον κατάλληλο επαγγελματία για την εργασία σου!
π.χ.: Υδραυλικά, Θέρμανση
  • Υδραυλικά
  • Θέρμανση
  • Αποχέτευση
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
  • Αποκλειστικά σήμερα
  • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
  • Τις προσεχείς ημέρες
  • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2018

Κατασκευή Υδρορροών: Όσα Πρέπει να γνωρίζεις!

Η κατασκευή υδρορροών αποτελεί ένα πολύ σημαντικό σημείο της εξωτερικής κατασκευής ενός σπιτιού. Η κύρια λειτουργία τους είναι η απορροή μεγάλων ποσοτήτων νερού σε μικρό χρονικό διάστημα, από την στέγη, το μπαλκόνι, την ταράτσα κλπ.  

Υπάρχουν πολλοί τύποι υδρορροών στο εμπόριο. Μπορεί κανείς να βρει υδρορροές αλουμινίου, μεταλλικές υδρορροές, γαλβανιζέ υδρορροές, πλαστικές υδρορροές με αποσπώμενο καπάκι κλπ. Σε κάθε περίπτωση επιλέγεις τα υλικά που χρειάζεται ο ο εξωτερικός χώρος σου και φυσικά εκείνα που θα σου προτείνει ο υδραυλικός σου.

Τι πρέπει να προσέξεις στην κατασκευή υδρορροών;

Θα πρέπει να λάβεις υπόψη κάποιες σημαντικές παραμέτρους για την κατασκευή υδρορροών. Οι υδρορροές θα πρέπει να είναι σε θέση να αποστραγγίσουν το νερό της βροχής, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος της υπερχείλισης της περιμετρικής υδρορροής και εκτόνωσης του νερού προς το εσωτερικό της στέγης ή τους τοίχους. Για αυτό πριν προχωρήσεις στην κατασκευή της υδρορροής θα πρέπει να έχεις αποφασίσει για τα παρακάτω.

1. Επιλογή του σωστού βάθους και πλάτους της περιμετρικής υδρορροής

Είναι σημαντικό να γίνει επιλογή σωστού βάθους και πλάτους της περιμετρικής υδρορροής. Θα πρέπει να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει και μπορεί να τοποθετηθεί στον εξωτερικό χώρο. Να θυμάσαι ότι κάθε πλάτος ή βάθος εξυπηρετεί σε διαφορετικές ανάγκες.

2.  Επιλογή του σωστού αριθμού διατομών και των κάθετων υδρορροών

Κατά την αγορά των υλικών θα πρέπει να γνωρίζεις ακριβώς τα υλικά που πρέπει να αγοράσεις. Είναι πολύ σημαντικό να υπολογιστεί ο αριθμός των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν, ώστε να μην αγοράσεις παραπάνω υλικά, δαπανώντας περισσότερα χρήματα, αλλά ούτε και λιγότερα.

3. Επιλογή καλής ποιότητας υλικών

Θα πρέπει να γίνει επιλογή καλής ποιότητας υλικών με τα οποία θα συνδέονται τα στεγανά μεταξύ τους. Η κατασκευή υδρορροής θα πρέπει να είναι σταθερή και ανθεκτική με την πάροδο του χρόνου. Συνεπώς, η επιλογή καλών υλικών στην κατασκευή σου θα μειώσουν την πιθανότητα να χαλάσει μετά από λίγο καιρό.

4. Σωστή τοποθέτηση

Στην κατασκευή υδρορροών, όπως και σε κάθε κατασκευή, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η τοποθέτηση. Όταν τοποθετείται η κατασκευή υδρορροών θα πρέπει να έχει σωστή κλήση και απόσταση από τα κεραμίδια. Σε αντίθετη περίπτωση, το νερό δεν θα απορρέει σωστά.

5. Χρήση προστατευτικών σχαρών

Τέλος, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν σχάρες που να εμποδίζουν τα βουλώματα από φερτά υλικά (π.χ. Φύλλα δέντρων, φτερά πουλιών κλπ).

Πώς θα καταλάβεις ότι η κατασκευή υδρορροών δεν έχει γίνει σωστά;

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις από τις οποίες θα καταλάβεις ότι κάτι δεν έχει πάει σωστά με την κατασκευή υδρορροών. Οι ενδείξεις αυτές παρατηρούνται εύκολα, χωρίς να υπάρχει σχετική τεχνογνωσία.

Για παράδειγμα, μπορεί να διακρίνεις αν το νερό ακολούθησε την αναμενόμενη πορεία, μετά από βροχή. Ιδανικά, αν είναι η κατακευή σου σωστή θα πρέπει να διοχετεύεται το σύνολο του νερού, μέσα στις υδρορροές και σε κανένα σημείο του να μην στάζει. Έπειτα μπορείς να αξιολογήσεις και την αντοχή του. Μια σωστά τοποθετημένη κατασκευή δεν γέρνει, ούτε παρουσιάζει οπτικά ελαττώματα.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του Douleutaras.gr για την υδραυλική κατασκευή υδρορροών;

Όπως προκύπτει από τα παραπάνω, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη και χρειάζονται προσοχή. Στόχος είναι να γίνει σωστά η κατασκευή, να αγοραστούν τα κατάλληλα υλικά και στις σωστές ποσότητες και να είναι σε θέση να παραμείνει στην θέση της για αρκετό καιρό. Για να κατοχυρώσεις πως όλα τα παραπάνω θα συμβούν, θα πρέπει να επιλέξεις ένα εξειδικευμένο συνεργείο τεχνικών, που θα αναλάβει την ολοκλήρωση του έργου με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας διαθέτουν εμπειρία, αλλά και τεχνογνωσία, για να αναλάβουν την κατασκευή υδρορροών, με ασφάλεια και αξιοπιστία. Μπορούν να έρθουν στο χώρο σου και να αναλάβουν τη μελέτη του χώρου σου, άμεσα και οικονομικά.

Αν θέλεις να προχωρήσεις άμεσα σε κατασκευή υδρορροών, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες της περιοχής σου, στο πιο προσιτό κόστος!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία

Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. ΣΙΓΟΥΑΡΑ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑ_ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ.

Douleutaras.gr λογότυπο

Εξαιρετικός επαγγελματίας, πολύ συνεπής, αποτελεσματικός κι ευγενεστατος.

φωτογραφία επαγγελματία

Πολύ σωστός επαγγελματίας με άμεση ανταπόκριση , πλήρης εξήγηση της εργασίας και του κόστους.

Douleutaras.gr λογότυπο

εξυπηρετικοι και ευγενικοι!

φωτογραφία επαγγελματία

Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ. ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

φωτογραφία επαγγελματία

Εκτέλεσε με ταχύτητα και επαγγελματισμό την εργασία του

Σχετικά άρθρα

5 τρόποι για να αποφύγεις διαρροές στο σπίτι σου!

Oι διαρροές στο σπίτι είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους σου για τον χειμώνα που έρχεται; Μάθε πώς να τις αποφύγεις!

Περισσότερα
Πώς γίνεται ο καθαρισμός υδρορροών σε 3 απλά βήματα;

Ο καθαρισμός υδρορροών είναι μια εργασία που δεν πρέπει να ξεχνάς, ειδικά κατά την διάρκεια των φθινοπωρινών και χειμερινών μηνών!

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Κατασκευή Υδρορροών

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιώργος Κ.

Κατασκευή Υδρορροών - Αθήνα
330 reviews

Η εταιρεία μας ασχολείται με την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τις υδραυλικές βλάβες. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και το προσωπικό μας είναι πλήρως καταρτισμένο και εξειδικευμένο για όλες τις βλάβες που μπορούν να προκύψουν. Αναλαμβάνουμε, εκτός από υδραυλικές βλάβες, και την κατασκευή υδρορροών. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, κάνοντας τον χώρο σας ξανά λειτουργικό. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες σας. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε και δεν θα σας απογοητεύσουμε! 

Λάζαρος Κ.

Κατασκευή Υδρορροών - Θεσσαλονίκη
261 reviews

Η ομάδα μας διαθέτει έμπειρους και καταρτισμένους επαγγελματίες του κλάδου. Βασικός μας στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση του πελάτη. Μπορούμε να αναλάβουμε όλες τις υδραυλικές εργασίες που μπορεί να προκύψουν σε ένα σπίτι, καθώς επίσης και την κατασκευή υδρορροών. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να ολοκληρώσουμε την εργασία που επιθυμείτε! 

ΣΠΥΡΟΣ Π.

Κατασκευή Υδρορροών - Αθήνα
113 reviews

Η ομάδα μου και εγώ είμαστε πλήρως καταρτισμένοι στον τομέα των υδραυλικών και αναλαμβάνουμε υδραυλικές βλάβες και υδραυλικές εγκαταστάσεις. Στοχεύουμε στην άμεση και άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη, με συνέπεια, οργάνωση και αποτελεσματικότητα. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε! 

Παναγιώτης Κ.

Κατασκευή Υδρορροών - Χαλάνδρι
66 reviews

Η ομάδα μας κατέχει πολυετή εμπειρία στον χώρο των υδραυλικών. Μπορούμε να αναλάβουμε κάθε είδους εργασία που χρειάζεται με συνέπεια και αξιοπιστία. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις από δύσκολες υδραυλικές βλάβες έως πιο απλές, όπως είναι η κατασκευή υδρορροών. Προτιμήστε μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα με προσιτό κόστος. 

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.

Κατασκευή Υδρορροών - Πετρούπολη
88 reviews

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υδραυλικές εργασίες και κατασκευές υδρορροών. Διαθέτουμε όλα τα τεχνολογικά μέσα και την κατάρτιση που χρειάζεται, ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί και να κινούμαστε βάσει χρονοδιαγράμματος. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και η επίλυση των προβλημάτων τους.   

Σχετικές υπηρεσίες