No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Κατασκευή Υδρορροών

Κορυφαίοι επαγγελματίες βρίσκονται στην περιοχή σου για άμεση ανταπόκριση και δράση.

Άμεση επικοινωνία με τον υδραυλικό

Δίκτυο επιλεγμένων τεχνικών

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι υδραυλική εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορά

Λαμβάνεις άμεσα επικοινωνία για προσφορά από πιστοποιημένο υδραυλικό.

Επίλεξε τον κατάλληλο υδραυλικό

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία!

Οι επαγγελματίες μας είναι κοντά σου όλες τις ώρες. Συμπλήρωσε τη φόρμα για να σε ταιριάξουμε άμεσα με τον κατάλληλο.
π.χ.: Υδραυλικά, Θέρμανση
  • Υδραυλικά
  • Θέρμανση
  • Αποχέτευση
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
  • Αποκλειστικά σήμερα
  • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
  • Τις προσεχείς ημέρες
  • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
4,64 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που εμπιστεύθηκαν τους υδραυλικούς μας

φωτογραφία επαγγελματία
ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
328 αξιολογήσεις

Ευχαριστώ πολύ, τό site γιά τήν ταχύτατη εξυπηρέτηση καί τήν άριστη επιλογή τού Κου Παππά.

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτρης Πουλόπουλος
185 αξιολογήσεις

Πολύ γρήγορος άμεσος και γνωστής. Μας εξυπηρέτησε την ίδια μέρα και ήρθε δύο φορές για να τελειώσει την δουλεια

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτρης Πουλόπουλος
185 αξιολογήσεις

Μένω στην Κέρκυρα κι όταν άκουσα πως η αποχέτευση του μπάνιου μου έχει διαρροή, πανικοβλήθηκα. Ποιον να εμπιστευτώ; Οι συγκάτοικοι μου έστειλαν τα τηλέφωνα των δικών τους υδραυλικών, όμως δεν ικανοποιήθηκαν από τη μεταξύ μας κουβέντα. Με πατέρα και σύζυγο μάστορες, μπορώ να καταλάβω ποτέ κάποιος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την απουσία μου από τον χώρο των εργασιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ένας μου είπε για μια εβδομάδα σκάψιμο κι αντικατάσταση των παλαιών σωλήνων, ( εννοείται και τα τριπλάσια χρήματα), εργασία που ο κ. Δημήτρης Πουλόπουλος την ολοκλήρωσε σε λιγότερο από ένα ολόκληρο μεροκάματο, σε δύο επισκέψεις. Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, από την εργασία του, την επιμέλεια του και την αξιοπιστία του στους χρόνους παράδοσης της εργασίας, σημειωτέον πως το σπίτι έχει ένοικο, που ταλαιπωρήθηκε μόνο ένα εικοσιτετράωρο χωρίς τουαλέτα. Ευχαριστώ πολύ για όλα. Ήδη, τον έχω προτείνει καθώς και το σάιτ σας, σε φίλους και συγγενείς στην Αθήνα.

φωτογραφία επαγγελματία
Ηλεκτρολογικές & Υδραυλικές Λύσεις
155 αξιολογήσεις

Επαγγελματίες οι πιο γρήγοροι πραγματικα, μας εσωσαν απο πολυ σοβαρο προβλημα διαρρος και μας προτειναν οικονομικές λυσεις. Το συστινω ανεπιφυλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
Γεώργιος Παυλίδης
136 αξιολογήσεις

Καλος, ευγενής, συνεπής στα ραντεβού, ηρθε 2 φορες γιατι ειχε ξεχασει ενα σωληνα αποχετευσης,

Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2020

Κατασκευή Υδρορροών: Όσα Πρέπει να γνωρίζεις!

Η κατασκευή υδρορροών αποτελεί ένα πολύ σημαντικό σημείο της εξωτερικής κατασκευής ενός σπιτιού. Η κύρια λειτουργία τους είναι η απορροή μεγάλων ποσοτήτων νερού σε μικρό χρονικό διάστημα, από την στέγη, το μπαλκόνι, την ταράτσα κλπ.  

Υπάρχουν πολλοί τύποι υδρορροών στο εμπόριο. Μπορεί κανείς να βρει υδρορροές αλουμινίου, μεταλλικές υδρορροές, γαλβανιζέ υδρορροές, πλαστικές υδρορροές με αποσπώμενο καπάκι κλπ. Σε κάθε περίπτωση επιλέγεις τα υλικά που χρειάζεται ο ο εξωτερικός χώρος σου και φυσικά εκείνα που θα σου προτείνει ο υδραυλικός σου.

Τι πρέπει να προσέξεις στην κατασκευή υδρορροών;

Θα πρέπει να λάβεις υπόψη κάποιες σημαντικές παραμέτρους για την κατασκευή υδρορροών. Οι υδρορροές θα πρέπει να είναι σε θέση να αποστραγγίσουν το νερό της βροχής, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος της υπερχείλισης της περιμετρικής υδρορροής και εκτόνωσης του νερού προς το εσωτερικό της στέγης ή τους τοίχους. Για αυτό πριν προχωρήσεις στην κατασκευή της υδρορροής θα πρέπει να έχεις αποφασίσει για τα παρακάτω.

1. Επιλογή του σωστού βάθους και πλάτους της περιμετρικής υδρορροής

Είναι σημαντικό να γίνει επιλογή σωστού βάθους και πλάτους της περιμετρικής υδρορροής. Θα πρέπει να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει και μπορεί να τοποθετηθεί στον εξωτερικό χώρο. Να θυμάσαι ότι κάθε πλάτος ή βάθος εξυπηρετεί σε διαφορετικές ανάγκες.

2.  Επιλογή του σωστού αριθμού διατομών και των κάθετων υδρορροών

Κατά την αγορά των υλικών θα πρέπει να γνωρίζεις ακριβώς τα υλικά που πρέπει να αγοράσεις. Είναι πολύ σημαντικό να υπολογιστεί ο αριθμός των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν, ώστε να μην αγοράσεις παραπάνω υλικά, δαπανώντας περισσότερα χρήματα, αλλά ούτε και λιγότερα.

3. Επιλογή καλής ποιότητας υλικών

Θα πρέπει να γίνει επιλογή καλής ποιότητας υλικών με τα οποία θα συνδέονται τα στεγανά μεταξύ τους. Η κατασκευή υδρορροής θα πρέπει να είναι σταθερή και ανθεκτική με την πάροδο του χρόνου. Συνεπώς, η επιλογή καλών υλικών στην κατασκευή σου θα μειώσουν την πιθανότητα να χαλάσει μετά από λίγο καιρό.

4. Σωστή τοποθέτηση

Στην κατασκευή υδρορροών, όπως και σε κάθε κατασκευή, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η τοποθέτηση. Όταν τοποθετείται η κατασκευή υδρορροών θα πρέπει να έχει σωστή κλήση και απόσταση από τα κεραμίδια. Σε αντίθετη περίπτωση, το νερό δεν θα απορρέει σωστά.

5. Χρήση προστατευτικών σχαρών

Τέλος, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν σχάρες που να εμποδίζουν τα βουλώματα από φερτά υλικά (π.χ. Φύλλα δέντρων, φτερά πουλιών κλπ).

Πώς θα καταλάβεις ότι η κατασκευή υδρορροών δεν έχει γίνει σωστά;

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις από τις οποίες θα καταλάβεις ότι κάτι δεν έχει πάει σωστά με την κατασκευή υδρορροών. Οι ενδείξεις αυτές παρατηρούνται εύκολα, χωρίς να υπάρχει σχετική τεχνογνωσία.

Για παράδειγμα, μπορεί να διακρίνεις αν το νερό ακολούθησε την αναμενόμενη πορεία, μετά από βροχή. Ιδανικά, αν είναι η κατακευή σου σωστή θα πρέπει να διοχετεύεται το σύνολο του νερού, μέσα στις υδρορροές και σε κανένα σημείο του να μην στάζει. Έπειτα μπορείς να αξιολογήσεις και την αντοχή του. Μια σωστά τοποθετημένη κατασκευή δεν γέρνει, ούτε παρουσιάζει οπτικά ελαττώματα.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του Douleutaras.gr για την υδραυλική κατασκευή υδρορροών;

Όπως προκύπτει από τα παραπάνω, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη και χρειάζονται προσοχή. Στόχος είναι να γίνει σωστά η κατασκευή, να αγοραστούν τα κατάλληλα υλικά και στις σωστές ποσότητες και να είναι σε θέση να παραμείνει στην θέση της για αρκετό καιρό. Για να κατοχυρώσεις πως όλα τα παραπάνω θα συμβούν, θα πρέπει να επιλέξεις ένα εξειδικευμένο συνεργείο τεχνικών, που θα αναλάβει την ολοκλήρωση του έργου με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας διαθέτουν εμπειρία, αλλά και τεχνογνωσία, για να αναλάβουν την κατασκευή υδρορροών, με ασφάλεια και αξιοπιστία. Μπορούν να έρθουν στο χώρο σου και να αναλάβουν τη μελέτη του χώρου σου, άμεσα και οικονομικά.

Αν θέλεις να προχωρήσεις άμεσα σε κατασκευή υδρορροών, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες της περιοχής σου, στο πιο προσιτό κόστος!

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Υδραυλικά
Μαρούσι
Εκτελέστηκε από
Kostas N.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Τοποθέτηση/Αντικατάσταση
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες Κόστος: 40,00€
Αποχέτευση
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Λάζαρος Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αποχέτευση
Είδος εργασίας αποχέτευσης:
Εγκατάσταση, αντικατάσταση ή επισκευή αποχέτευσης
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα Κόστος: 45,00€
Υδραυλικά
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Λάζαρος Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Επείγουσα βλάβη/επισκευή
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 45,00€
Υδραυλικά
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Λάζαρος Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Τοποθέτηση/Αντικατάσταση
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 45,00€
Υδραυλικά
Δήμος Παύλου Μελά
Εκτελέστηκε από
Φώτης Ρ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Τοποθέτηση/Αντικατάσταση
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες Κόστος: 50,00€

Σχετικά άρθρα

5 τρόποι για να αποφύγεις διαρροές στο σπίτι σου!

Oι διαρροές στο σπίτι είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους σου για τον χειμώνα που έρχεται; Μάθε πώς να τις αποφύγεις!

Πώς γίνεται ο καθαρισμός υδρορροών σε 3 απλά βήματα;

Ο καθαρισμός υδρορροών είναι μια εργασία που δεν πρέπει να ξεχνάς, ειδικά κατά την διάρκεια των φθινοπωρινών και χειμερινών μηνών!

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Κατασκευή Υδρορροών

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

SPEEDY ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Γουβιώτης Βασίλης

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
290 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας με πολλά χρόνια εμπειρία στον κλάδο των υδραυλικών εργασιών. Συνεργάζομαι με εξειδικευμένους τεχνικούς, μαζί με τους οποίους είμαστε σε θέση να λύσουμε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, από μια επείγουσα βλάβη, έως την ανάγκη για νέα υδραυλική εγκατάσταση. Εξυπηρετούμε καθημερινά, έως και 24 ώρες το 24ωρο, κατανοώντας πόσο επείγουσα μπορεί να είναι η ανάγκη σας.

ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Πειραιάς
328 αξιολογήσεις

Είμαι υδραυλικός με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων. Στα χρόνια δραστηριοποίησής μου στον κλάδο, έχω αναλάβει με επιτυχία πολλά έργα μικρής ή μεγάλης κλίμακας, προσφέροντας στους πελάτες μου ριζικές λύσεις σε προβλήματα με τα υδραυλικά τους. Είμαι στη διάθεσή σας καθημερινά, για να σας εξυπηρετήσω στην καλύτερη τιμή!

Φώτης Ρουσούδης

Θεσσαλονίκη
65 αξιολογήσεις

Είμαι ο Φώτης Ρουσούδης, υδραυλικός με εμπειρία στο χώρο εδώ και 20 χρόνια. Ασχολούμαι με την εγκατάσταση και συντήρηση υδραυλικών και βρίσκομαι άμεσα κοντά σας όταν με χρειάζεστε. Μπορώ να καλύψω κάθε σας ανάγκη, είτε αυτή αφορά στην πλήρη ανακαίνιση υδραυλικών εγκαταστάσεων ή παλαιών σωληνώσεων, στην αλλαγή μπαταριών και σιφονιών, τη σύνδεση ψυγείου ή πλυντηρίου με την παροχή νερού, είτε στην επισκευή αυτών.

Ιωάννης Ανδρεόπουλος

Δυτικά Προάστια Αθήνας
146 αξιολογήσεις

Είμαι ο Ιωάννης Ανδρεόπουλος, υδραυλικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο. Διαθέτω εξειδικευμένη τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στους κλάδους των υδραυλικών και της θέρμανσης και ολοκληρώνω εργασίες ελέγχου διαρροών. 

Λάζαρος Καράμπελας (Υδροθερμαντικη καλυψη)

Θεσσαλονίκη
317 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας υδραυλικός και διαθέτω και καταρτισμένη ομάδα, που απαρτίζεται από έμπειρους και εξειδικευμένους στον κλάδο τεχνικούς. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία και είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών, με σκοπό την αρτιότερη εξυπηρέτηση σας! Προτεραιότητά μας η μέγιστη ικανοποίηση του εκάστοτε πελάτη. H εταιρία μας, αναλαμβάνει από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη εργασία στον τομέα των υδραυλικών εργασιών. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε, για την ολοκλήρωση της εργασίας που επιθυμείτε, στο χώρο σας!

Γιώργος Αγγελίδης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
45 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις για υδραυλικές εγκαταστάσεις, αλλά και εγκαταστάσεις φυσικού αερίου. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο σχετικό κλάδο, έχοντας φέρει εις πέρας έργα μεγάλης ή μικρής κλίμακας, πάντα με αφοσίωση στη λεπτομέρεια και στο επιθυμητό αποτέλεσμα, με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη. Είμαστε στη διάθεσή σας, για κάθε είδους υδραυλική εργασία ή βλάβη!

Απόστολος Μπουρλής

Δυτικά Προάστια Αθήνας
46 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Απόστολος Μπουρλής και είμαι έμπειρος επαγγελματίας θερμουδραυλικός, με 22 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνω εργασίες που αφορούν: Υδρευση - Αποχέτευση, Θερμάνσεις - Φυσικό Αέριο, Μελέτες - Πιστοποιητικά, Επισκευή Ηλιακών Θερμοσιφώνων, Ανακαινίσεις Μπάνιων. 

Γεώργιος Παυλίδης

Κέντρο Αθήνας
136 αξιολογήσεις

Είμαι υδραυλικός με μεγάλη εμπειρία και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για τις υδραυλικές βλάβες που μπορούν να προκύψουν στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Πιο συγκεκριμένα, μπορώ να αναλάβω οποιαδήποτε υδραυλική βλάβη, εγκατάσταση και εργασία. 
 

ΑΠ- ΟΙΚΟ

Πειραιάς
57 αξιολογήσεις

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για υδραυλικές εργασίες παντός τύπου, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Είμαστε οι ιδανικοί άνθρωποι για να φροντίσουμε τις ανάγκες του χώρου σας, καθώς η αμεσότητα και η συνέπεια είναι για εμάς βασική προτεραιότητα. Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά, για οτιδήποτε χρειαστείτε!

Πέτρος Βλάχος

Θεσσαλονίκη
44 αξιολογήσεις

Εδώ και πάνω από 10 χρόνια, η ομάδα μου κι εγώ προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τις υδραυλικές σας εγκαταστάσεις. Κατανοούμε πόσο δύσκολη μπορεί να γίνει η καθημερινότητά σας από ένα πρόβλημα στα υδραυλικά και γι' αυτό προτεραιότητά μας είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας, πάντα με σεβασμό για το χώρο που γίνεται η εργασία. Για κάθε είδους υδραυλική βλάβη ή εγκατάσταση, είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

Σχετικές εργασίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές