Κατασκευή Υδρορροών

Κορυφαίοι επαγγελματίες βρίσκονται στην περιοχή σου για άμεση ανταπόκριση και δράση.

Άμεση επικοινωνία με τον υδραυλικό

Δίκτυο επιλεγμένων τεχνικών

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Οι επαγγελματίες μας είναι κοντά σου όλες τις ώρες. Συμπλήρωσε τη φόρμα για να σε ταιριάξουμε άμεσα με τον κατάλληλο.
π.χ.: Υδραυλικά, Θέρμανση
  • Υδραυλικά
  • Θέρμανση
  • Αποχέτευση
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
  • Αποκλειστικά σήμερα
  • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
  • Τις προσεχείς ημέρες
  • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
4,63 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που εμπιστεύθηκαν τους υδραυλικούς μας

φωτογραφία επαγγελματία
Κωνσταντίνος Διακογεωργίου
161 αξιολογήσεις

Είναι λόγω των ημερών της καραντίνας, δύσκολο να βρω τεχνίτη. Όμως ο κύριος Διακογεωργίου ήταν άμεσος και ήρθε πολύ γρήγορα για την επισκευ…

φωτογραφία επαγγελματία
WMD Solution
70 αξιολογήσεις

Όλα καλά. Και ο Γιώργος πολύ ευγενικό και συνεννόησημος επαγγελματίας.

φωτογραφία επαγγελματία
CK Services
25 αξιολογήσεις

Γρήγοροι, συνεπείς ευγενικοί και στην ώρα τοτς. Θα τους σύστηνα σε κάθε περίπτωση. Έκαναν επίσης πολύ καλή και καθαρή δουλειά. Εξαιρετικοί …

φωτογραφία επαγγελματία
ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΦΑΜΕΛΗΣ
21 αξιολογήσεις

Η Εταιρία Frosting Hot και ο κύριος Φαμέλης επικοινώνησαν άμεσα και έγκαιρα μαζί μου. Εξήγησα τη βλάβη σχετικά με το καζανάκι και μου έστει…

φωτογραφία επαγγελματία
Νίκος Σπηλιώτης
11 αξιολογήσεις

Ο κος Σπηλιώτης ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανάγκη μας. Ευγενέστατος και επαγγελματίας! Μπράβο Douleutaras για τους σωστούς συνεργάτες.

Τελευταία ενημέρωση: 12/3/2020

Κατασκευή Υδρορροών: Όσα Πρέπει να γνωρίζεις!

Η κατασκευή υδρορροών αποτελεί ένα πολύ σημαντικό σημείο της εξωτερικής κατασκευής ενός σπιτιού. Η κύρια λειτουργία τους είναι η απορροή μεγάλων ποσοτήτων νερού σε μικρό χρονικό διάστημα, από την στέγη, το μπαλκόνι, την ταράτσα κλπ.  

Υπάρχουν πολλοί τύποι υδρορροών στο εμπόριο. Μπορεί κανείς να βρει υδρορροές αλουμινίου, μεταλλικές υδρορροές, γαλβανιζέ υδρορροές, πλαστικές υδρορροές με αποσπώμενο καπάκι κλπ. Σε κάθε περίπτωση επιλέγεις τα υλικά που χρειάζεται ο ο εξωτερικός χώρος σου και φυσικά εκείνα που θα σου προτείνει ο υδραυλικός σου.

Τι πρέπει να προσέξεις στην κατασκευή υδρορροών;

Θα πρέπει να λάβεις υπόψη κάποιες σημαντικές παραμέτρους για την κατασκευή υδρορροών. Οι υδρορροές θα πρέπει να είναι σε θέση να αποστραγγίσουν το νερό της βροχής, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος της υπερχείλισης της περιμετρικής υδρορροής και εκτόνωσης του νερού προς το εσωτερικό της στέγης ή τους τοίχους. Για αυτό πριν προχωρήσεις στην κατασκευή της υδρορροής θα πρέπει να έχεις αποφασίσει για τα παρακάτω.

1. Επιλογή του σωστού βάθους και πλάτους της περιμετρικής υδρορροής

Είναι σημαντικό να γίνει επιλογή σωστού βάθους και πλάτους της περιμετρικής υδρορροής. Θα πρέπει να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει και μπορεί να τοποθετηθεί στον εξωτερικό χώρο. Να θυμάσαι ότι κάθε πλάτος ή βάθος εξυπηρετεί σε διαφορετικές ανάγκες.

2.  Επιλογή του σωστού αριθμού διατομών και των κάθετων υδρορροών

Κατά την αγορά των υλικών θα πρέπει να γνωρίζεις ακριβώς τα υλικά που πρέπει να αγοράσεις. Είναι πολύ σημαντικό να υπολογιστεί ο αριθμός των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν, ώστε να μην αγοράσεις παραπάνω υλικά, δαπανώντας περισσότερα χρήματα, αλλά ούτε και λιγότερα.

3. Επιλογή καλής ποιότητας υλικών

Θα πρέπει να γίνει επιλογή καλής ποιότητας υλικών με τα οποία θα συνδέονται τα στεγανά μεταξύ τους. Η κατασκευή υδρορροής θα πρέπει να είναι σταθερή και ανθεκτική με την πάροδο του χρόνου. Συνεπώς, η επιλογή καλών υλικών στην κατασκευή σου θα μειώσουν την πιθανότητα να χαλάσει μετά από λίγο καιρό.

4. Σωστή τοποθέτηση

Στην κατασκευή υδρορροών, όπως και σε κάθε κατασκευή, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η τοποθέτηση. Όταν τοποθετείται η κατασκευή υδρορροών θα πρέπει να έχει σωστή κλήση και απόσταση από τα κεραμίδια. Σε αντίθετη περίπτωση, το νερό δεν θα απορρέει σωστά.

5. Χρήση προστατευτικών σχαρών

Τέλος, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν σχάρες που να εμποδίζουν τα βουλώματα από φερτά υλικά (π.χ. Φύλλα δέντρων, φτερά πουλιών κλπ).

Πώς θα καταλάβεις ότι η κατασκευή υδρορροών δεν έχει γίνει σωστά;

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις από τις οποίες θα καταλάβεις ότι κάτι δεν έχει πάει σωστά με την κατασκευή υδρορροών. Οι ενδείξεις αυτές παρατηρούνται εύκολα, χωρίς να υπάρχει σχετική τεχνογνωσία.

Για παράδειγμα, μπορεί να διακρίνεις αν το νερό ακολούθησε την αναμενόμενη πορεία, μετά από βροχή. Ιδανικά, αν είναι η κατακευή σου σωστή θα πρέπει να διοχετεύεται το σύνολο του νερού, μέσα στις υδρορροές και σε κανένα σημείο του να μην στάζει. Έπειτα μπορείς να αξιολογήσεις και την αντοχή του. Μια σωστά τοποθετημένη κατασκευή δεν γέρνει, ούτε παρουσιάζει οπτικά ελαττώματα.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του Douleutaras.gr για την υδραυλική κατασκευή υδρορροών;

Όπως προκύπτει από τα παραπάνω, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη και χρειάζονται προσοχή. Στόχος είναι να γίνει σωστά η κατασκευή, να αγοραστούν τα κατάλληλα υλικά και στις σωστές ποσότητες και να είναι σε θέση να παραμείνει στην θέση της για αρκετό καιρό. Για να κατοχυρώσεις πως όλα τα παραπάνω θα συμβούν, θα πρέπει να επιλέξεις ένα εξειδικευμένο συνεργείο τεχνικών, που θα αναλάβει την ολοκλήρωση του έργου με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας διαθέτουν εμπειρία, αλλά και τεχνογνωσία, για να αναλάβουν την κατασκευή υδρορροών, με ασφάλεια και αξιοπιστία. Μπορούν να έρθουν στο χώρο σου και να αναλάβουν τη μελέτη του χώρου σου, άμεσα και οικονομικά.

Αν θέλεις να προχωρήσεις άμεσα σε κατασκευή υδρορροών, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες της περιοχής σου, στο πιο προσιτό κόστος!

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Θέρμανση
Ηλιούπολη
Εκτελέστηκε από
Γιώργος Κρίκης
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Θέρμανση
Είδος εργασίας θέρμανσης:
Επισκευή
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες Κόστος: 30,00€
Θέρμανση
Αιγάλεω
Εκτελέστηκε από
WMD Solution
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Θέρμανση
Είδος εργασίας θέρμανσης:
Επισκευή
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα Κόστος: 30,00€
Θέρμανση
Χαλάνδρι
Εκτελέστηκε από
Γεώργιος Παυλίδης
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Θέρμανση
Είδος εργασίας θέρμανσης:
Επισκευή
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 30,00€
Θέρμανση
Δήμος Νέαπολης - Συκεών
Εκτελέστηκε από
Trimmis Powercosmos
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Θέρμανση
Είδος εργασίας θέρμανσης:
Επισκευή
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα Κόστος: 52,41€
Αποχέτευση
Ζωγράφου
Εκτελέστηκε από
ΒΑΙΟΣ ΜΗΤΑΚΟΥΔΗΣ
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αποχέτευση
Είδος εργασίας αποχέτευσης:
Απόφραξη (σιφώνι, νιπτήρας κ.α.)
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 45,00€

Σχετικά άρθρα

5 τρόποι για να αποφύγεις διαρροές στο σπίτι σου!

Oι διαρροές στο σπίτι είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους σου για τον χειμώνα που έρχεται; Μάθε πώς να τις αποφύγεις!

Πώς γίνεται ο καθαρισμός υδρορροών σε 3 απλά βήματα;

Ο καθαρισμός υδρορροών είναι μια εργασία που δεν πρέπει να ξεχνάς, ειδικά κατά την διάρκεια των φθινοπωρινών και χειμερινών μηνών!

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Κατασκευή Υδρορροών

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Μιχάλης Κατσαρός

Πειραιάς
68 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός υδραυλικών εγκαταστάσεων και αναλαμβάνω κάθε είδους υδραυλικές εργασίες και βλάβες, υπεύθυνα και αξιόπιστα. Η πείρα και ο εξειδικευμένος εξοπλισμός μου, μου δίνει τη δυνατότητα να μπορώ να αντιμετωπίσω ακόμη και τις πιο απαιτητικές βλάβες. Κατανοώντας πόσο επείγουσα μπορεί να είναι μια βλάβη στα υδραυλικά και πόσο δυσκολεύει την καθημερινότητά σας, αναλαμβάνω εργασίες έως και 24 ώρες καθημερινά. 

Γεώργιος Μάμαλης

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
16 αξιολογήσεις

Είμαι Αδειούχος Υδραυλικός. Η εταιρία μας από το 1987 δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων. Με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες που μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν, προσφέρουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις για κάθε ανάγκη. Είτε σας έχει προκύψει κάποια απρόοπτη υδραυλική βλάβη, είτε χρειάζεστε άλλες εργασίες για τις υδραυλικές σας εγκαταστάσεις, είμαστε δίπλα σας καθημερινά!

Άλκης Μπαμπούρας

Κέντρο Αθήνας
6 αξιολογήσεις

Η ομάδα μου κι εγώ αναλαμβάνουμε υπηρεσίες για κάθε υδραυλική εγκατάσταση, για το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Είμαστε οι κατάλληλοι άνθρωποι για να αναλάβουμε έργα μεγάλης ή μικρής κλίμακας για το χώρο σας και να βεβαιωθούμε πως θα λύσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε!

Kostas Ntinas

Κέντρο Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Kostas Ntinas και παρέχω υδραυλικές εργασίες παντός τύπου, μελέτη όπως και επισκευή για όλες τις υδραυλικές βλάβες που μπορεί να προκύψουν στον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο. Οι υπηρεσίες μου απευθύνονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις (μικρές ή μεγάλες), έχοντας στη διάθεση μου άρτιο εξοπλισμό και δίνοντας άμεσα λύση στο πρόβλημά σας, υπεύθυνα και αποτελεσματικά.
 

Trimmis Powercosmos

Θεσσαλονίκη
4 αξιολογήσεις

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει όλες τις υδραυλικές εργασίες που μπορεί να χρειαστεί ένα σπίτι ή ένας επαγγελματικός χώρος. Από μια απλή βλάβη στα υδραυλικά, έως ολοκληρωμένες υδραυλικές εγκαταστάσεις, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας, στις καλύτερες τιμές. 

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές