No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Κατασκευή Υδρορροών

Κορυφαίοι επαγγελματίες βρίσκονται στην περιοχή σου για άμεση ανταπόκριση και δράση.

Άμεση επικοινωνία με τον υδραυλικό

Δίκτυο επιλεγμένων τεχνικών

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι υδραυλική εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορά

Λαμβάνεις άμεσα επικοινωνία για προσφορά από πιστοποιημένο υδραυλικό.

Επίλεξε τον κατάλληλο υδραυλικό

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία!

Οι επαγγελματίες μας είναι κοντά σου όλες τις ώρες. Συμπλήρωσε τη φόρμα για να σε ταιριάξουμε άμεσα με τον κατάλληλο.
π.χ.: Υδραυλικά, Θέρμανση
  • Υδραυλικά
  • Θέρμανση
  • Αποχέτευση
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
  • Αποκλειστικά σήμερα
  • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
  • Τις προσεχείς ημέρες
  • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
4,64 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που εμπιστεύθηκαν τους υδραυλικούς μας

φωτογραφία επαγγελματία
ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
278 αξιολογήσεις

Ο Βαγγελης ηταν αμεσος, γρηγορος, εξαιρετικα επεξηγηματικος και αποτελεσματικος.Συστηνεται ενεπιφυλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
WMD Solution
138 αξιολογήσεις

Σειρα εργασιων σε σχεση με τα υδραυλικα, ολα εγιναν με επιτυχια παρα ενα μικρο μπερδεμα με τα ραντεβου. Αν και δημιουργηθηκε ενα μικρο θεμα σε ενα σημειο, πολυ γρηγορα ξαναεπισκεφτηκαν το χωρο και το διορθωσαν χωρις προσθετη χρεωση.

φωτογραφία επαγγελματία
Κωνσταντίνος Φούντας
50 αξιολογήσεις

Ευγενικός συνεπής και αποτελεσματικός. Μου άρεσε που χρησιμοποιεί την τεχνολογία για επικοινωνία. Θεωρώ όμως υψηλό το κόστος εργασίας για μία αΛλαγή σιφονιού

φωτογραφία επαγγελματία
Φώτης Ρουσούδης
49 αξιολογήσεις

Ο Φώτης και ο Δημήτρης έδωσαν λύσεις στην ανακαίνιση μπάνιου. Το ραντεβού κλείστηκε για συγκεκριμένη ημερομηνία και συμφωνήθηκε δυο ημέρες δουλειά. Το ραντεβού τηρήθηκε επιμελώς και η δουλειά τελείωσε τελικώς σε μια ημέρα. Ποιότητα δουλειάς άψογη.

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Δημητρίου
23 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας. Έκανε ότι υποσχέθηκε και με το παραπάνω. Τον συστήνω ανεπιφύλαχτα.

Τελευταία ενημέρωση: 12/8/2020

Κατασκευή Υδρορροών: Όσα Πρέπει να γνωρίζεις!

Η κατασκευή υδρορροών αποτελεί ένα πολύ σημαντικό σημείο της εξωτερικής κατασκευής ενός σπιτιού. Η κύρια λειτουργία τους είναι η απορροή μεγάλων ποσοτήτων νερού σε μικρό χρονικό διάστημα, από την στέγη, το μπαλκόνι, την ταράτσα κλπ.  

Υπάρχουν πολλοί τύποι υδρορροών στο εμπόριο. Μπορεί κανείς να βρει υδρορροές αλουμινίου, μεταλλικές υδρορροές, γαλβανιζέ υδρορροές, πλαστικές υδρορροές με αποσπώμενο καπάκι κλπ. Σε κάθε περίπτωση επιλέγεις τα υλικά που χρειάζεται ο ο εξωτερικός χώρος σου και φυσικά εκείνα που θα σου προτείνει ο υδραυλικός σου.

Τι πρέπει να προσέξεις στην κατασκευή υδρορροών;

Θα πρέπει να λάβεις υπόψη κάποιες σημαντικές παραμέτρους για την κατασκευή υδρορροών. Οι υδρορροές θα πρέπει να είναι σε θέση να αποστραγγίσουν το νερό της βροχής, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος της υπερχείλισης της περιμετρικής υδρορροής και εκτόνωσης του νερού προς το εσωτερικό της στέγης ή τους τοίχους. Για αυτό πριν προχωρήσεις στην κατασκευή της υδρορροής θα πρέπει να έχεις αποφασίσει για τα παρακάτω.

1. Επιλογή του σωστού βάθους και πλάτους της περιμετρικής υδρορροής

Είναι σημαντικό να γίνει επιλογή σωστού βάθους και πλάτους της περιμετρικής υδρορροής. Θα πρέπει να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει και μπορεί να τοποθετηθεί στον εξωτερικό χώρο. Να θυμάσαι ότι κάθε πλάτος ή βάθος εξυπηρετεί σε διαφορετικές ανάγκες.

2.  Επιλογή του σωστού αριθμού διατομών και των κάθετων υδρορροών

Κατά την αγορά των υλικών θα πρέπει να γνωρίζεις ακριβώς τα υλικά που πρέπει να αγοράσεις. Είναι πολύ σημαντικό να υπολογιστεί ο αριθμός των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν, ώστε να μην αγοράσεις παραπάνω υλικά, δαπανώντας περισσότερα χρήματα, αλλά ούτε και λιγότερα.

3. Επιλογή καλής ποιότητας υλικών

Θα πρέπει να γίνει επιλογή καλής ποιότητας υλικών με τα οποία θα συνδέονται τα στεγανά μεταξύ τους. Η κατασκευή υδρορροής θα πρέπει να είναι σταθερή και ανθεκτική με την πάροδο του χρόνου. Συνεπώς, η επιλογή καλών υλικών στην κατασκευή σου θα μειώσουν την πιθανότητα να χαλάσει μετά από λίγο καιρό.

4. Σωστή τοποθέτηση

Στην κατασκευή υδρορροών, όπως και σε κάθε κατασκευή, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η τοποθέτηση. Όταν τοποθετείται η κατασκευή υδρορροών θα πρέπει να έχει σωστή κλήση και απόσταση από τα κεραμίδια. Σε αντίθετη περίπτωση, το νερό δεν θα απορρέει σωστά.

5. Χρήση προστατευτικών σχαρών

Τέλος, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν σχάρες που να εμποδίζουν τα βουλώματα από φερτά υλικά (π.χ. Φύλλα δέντρων, φτερά πουλιών κλπ).

Πώς θα καταλάβεις ότι η κατασκευή υδρορροών δεν έχει γίνει σωστά;

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις από τις οποίες θα καταλάβεις ότι κάτι δεν έχει πάει σωστά με την κατασκευή υδρορροών. Οι ενδείξεις αυτές παρατηρούνται εύκολα, χωρίς να υπάρχει σχετική τεχνογνωσία.

Για παράδειγμα, μπορεί να διακρίνεις αν το νερό ακολούθησε την αναμενόμενη πορεία, μετά από βροχή. Ιδανικά, αν είναι η κατακευή σου σωστή θα πρέπει να διοχετεύεται το σύνολο του νερού, μέσα στις υδρορροές και σε κανένα σημείο του να μην στάζει. Έπειτα μπορείς να αξιολογήσεις και την αντοχή του. Μια σωστά τοποθετημένη κατασκευή δεν γέρνει, ούτε παρουσιάζει οπτικά ελαττώματα.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του Douleutaras.gr για την υδραυλική κατασκευή υδρορροών;

Όπως προκύπτει από τα παραπάνω, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη και χρειάζονται προσοχή. Στόχος είναι να γίνει σωστά η κατασκευή, να αγοραστούν τα κατάλληλα υλικά και στις σωστές ποσότητες και να είναι σε θέση να παραμείνει στην θέση της για αρκετό καιρό. Για να κατοχυρώσεις πως όλα τα παραπάνω θα συμβούν, θα πρέπει να επιλέξεις ένα εξειδικευμένο συνεργείο τεχνικών, που θα αναλάβει την ολοκλήρωση του έργου με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας διαθέτουν εμπειρία, αλλά και τεχνογνωσία, για να αναλάβουν την κατασκευή υδρορροών, με ασφάλεια και αξιοπιστία. Μπορούν να έρθουν στο χώρο σου και να αναλάβουν τη μελέτη του χώρου σου, άμεσα και οικονομικά.

Αν θέλεις να προχωρήσεις άμεσα σε κατασκευή υδρορροών, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες της περιοχής σου, στο πιο προσιτό κόστος!

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Υδραυλικά
Φιλοθέη
Εκτελέστηκε από
Γιώργος Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Επείγουσα βλάβη/επισκευή
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 50,00€
Υδραυλικά
Ελληνικό
Εκτελέστηκε από
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Τοποθέτηση/Αντικατάσταση
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 30,00€
Υδραυλικά
Ίλιον
Εκτελέστηκε από
Μιχαλης Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Επείγουσα βλάβη/επισκευή
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 40,32€
Υδραυλικά
Ελληνικό
Εκτελέστηκε από
Κωνσταντίνος Φ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Επείγουσα βλάβη/επισκευή
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες Κόστος: 50,00€
Υδραυλικά
Φιλοθέη
Εκτελέστηκε από
Λάμπρος Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Τοποθέτηση/Αντικατάσταση
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα Κόστος: 50,00€

Σχετικά άρθρα

5 τρόποι για να αποφύγεις διαρροές στο σπίτι σου!

Oι διαρροές στο σπίτι είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους σου για τον χειμώνα που έρχεται; Μάθε πώς να τις αποφύγεις!

Πώς γίνεται ο καθαρισμός υδρορροών σε 3 απλά βήματα;

Ο καθαρισμός υδρορροών είναι μια εργασία που δεν πρέπει να ξεχνάς, ειδικά κατά την διάρκεια των φθινοπωρινών και χειμερινών μηνών!

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Κατασκευή Υδρορροών

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Πειραιάς
278 αξιολογήσεις

Είμαι υδραυλικός με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων. Στα χρόνια δραστηριοποίησής μου στον κλάδο, έχω αναλάβει με επιτυχία πολλά έργα μικρής ή μεγάλης κλίμακας, προσφέροντας στους πελάτες μου ριζικές λύσεις σε προβλήματα με τα υδραυλικά τους. Είμαι στη διάθεσή σας καθημερινά, για να σας εξυπηρετήσω στην καλύτερη τιμή!

Γιώργος Κουρτέσης

Κέντρο Αθήνας
382 αξιολογήσεις

Είμαι υδραυλικός με μεγάλη εμπειρία και η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις υδραυλικές βλάβες που μπορούν να προκύψουν στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, με συνέπεια και αξιοπιστία. Διαθέτουμε υπεύθυνο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο δεν παύει να εκπαιδεύεται και να δοκιμάζεται καθημερινά με ιδιαίτερα δύσκολες εργασίες. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε αίτημα, εξαιτίας της πολυετούς μας εμπειρίας.Ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας εντός χρονοδιαγράμματος, ενώ λειτουργούμε σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, δίνοντας στον πελάτη τη λύση που επιθυμεί να βρει για να είναι ο χώρος του ξανά λειτουργικός. βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές υδραυλικές εργασίες. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ

Βόρεια Προάστια Αθήνας
54 αξιολογήσεις

Εδώ και 23 χρόνια, αναλαμβάνω υδραυλικές εγκαταστάσεις, αλλά και επείγουσες υδραυλικές βλάβες, προσφέροντας ποιοτική εξυπηρέτηση στην πιο προσιτή τιμή. Σε μια υδραυλική βλάβη, η ταχύτητα είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να προσέξει κανείς. Γνωρίζοντας αυτό, προσφέρω τις υπηρεσίες μου έως και 24 ώρες καθημερινά. Είμαι έτοιμος να σας εξυπηρετήσω!

ΑΠ- ΟΙΚΟ

Πειραιάς
50 αξιολογήσεις

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για υδραυλικές εργασίες παντός τύπου, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Είμαστε οι ιδανικοί άνθρωποι για να φροντίσουμε τις ανάγκες του χώρου σας, καθώς η αμεσότητα και η συνέπεια είναι για εμάς βασική προτεραιότητα. Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά, για οτιδήποτε χρειαστείτε!

Βασίλης Τυλιγάδας

Πειραιάς
26 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας υδραυλικός και παρέχω υπηρεσίες αποκατάστασης υδραυλικών βλαβών και υδραυλικών εγκαταστάσεων. Διαθέτω εξειδικευμένη τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στους κλάδους των υδραυλικών, της ψύξης, της θέρμανσης και του κλιματισμού και ολοκληρώνω και εργασία ελέγχου διαρροών. Εξασφαλίζω ένα ασφαλές και εγγυημένο αποτέλεσμα σε ανταγωνιστικές τιμές. Δεκάδες πελάτες μου είδαν τη διαφορά μετά την εργασία μου. Κύριο μέλημά μου είναι η ικανοποίησή των πελατών μας, μέσα από την παροχή μόνιμης και ασφαλούς επιδιόρθωσης των υδραυλικών βλαβών του. Οι τιμές μας συμβαδίζουν με τις δυσκολίες της εποχής. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν, για την εργασία, που επιθυμείτε, να εκτελέσουμε, στον οικιακό ή και προσωπικό σας χώρο.

Μανώλης Λαμπαρδάκης

Κέντρο Αθήνας
100 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας Water Thermic στα Πατήσια, στην Αθήνα, παρέχει τις υπηρεσίες που παρέχει ένας υδραυλικός, όπως υδραυλικές εγκαταστάσεις, εγκαταστάσεις θέρμανσης – ψύξης, εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, επισκευές κλπ. Η δεκαπεντάχρονη πείρα μας στον τομέα της παροχής υπηρεσιών έχει εξασφαλίσει σε εκατοντάδες πελάτες μόνιμης συνεργασίας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΚΑΛΕΞΗΣ

Πειραιάς
24 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος υδραυλικός με εξειδίκευση στον τομέα της θέρμανσης. Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις, αλλά και επισκευές για τον χώρο σας. Στόχος μας είναι η άριστη λειτουργία των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων, για περισσότερα χρόνια. Είμαστε διαθέσιμοι για να σας εξυπηρετήσουμε!

Παναγιώτης Αρβανίτης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
20 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των υδραυλικών εργασιών, όπου προσφέρουμε ολοκοληρωμένες υπηρεσίες για τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του κτιρίου σας, αλλά και της θέρμανσης. Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό και εγγυώμαστε ποιοτικά αποτελέσματα για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

Αλέξανδρος Κρίσιλας

Θεσσαλονίκη
20 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας παρέχει ολοκληρωμένες υδραυλικές εργασίες, με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Οι υδραυλικοί μας είναι έμπειροι και άρτια καταρτισμένοι και μπορούν να δώσουν λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τις υδραυλικές σας εγκαταστάσεις. Για άμεση εξυπηρέτηση με σύγχρονο εξοπλισμό, είμαστε οι άνθρωποι που ψάχνετε!

Κωνσταντίνος Φούντας

Νότια Προάστια Αθήνας
50 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας βρίσκεται στον χώρο τον υδραυλικών και αποχετευτικών εγκαταστάσεων, με 20 χρόνια εμπειρία στον κλάδο. Μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη, από την πλήρη ανακαίνιση υδραυλικών εγκαταστάσεων ή παλαιών σωληνώσεων ακόμα και την αλλαγή μπαταριών και σιφονιών.

Σχετικές εργασίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές