Αυτοκόλλητα πλακάκια: Μία οικονομική λύση για Εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Τα αυτοκόλλητα πλακάκια είναι μία εξαιρετικά οικονομική και εύκολη ιδέα για να ανανεώσεις το χώρο σου αποτελεσματικά.  Στην αγορά κυκλοφορούν εκατοντάδες σχέδια και χρώματα, ώστε να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς! Το μόνο που αρκεί να γνωρίζεις είναι τα μέτρα της επιφάνειας που θα καλύψεις αλλά και τις αποχρώσεις που επιθυμείς. 

Αυτοκόλλητα πλακάκια: Ιδέες για κάθε χώρο

Η αντικατάσταση πλακιδίων μπάνιου και κουζίνας, είναι μία απαιτητική εργασία που χρειάζεται χρόνο και χρήμα. Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζεις μία ξεκούραστη και ανέξοδη λύση για το χώρο σου. Επίσης, συγκριτικά με άλλες λύσεις ο τρόπος εφαρμογής, μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά και δεν απαιτεί τεχνικές γνώσεις.
αυτοκόλλητα πλακάκια

Image credits: Pinterest

Διάβασε επίσης: Πώς να βάψω τα πλακάκια της κουζίνας;  
Παρακάτω σου παρουσιάζουμε φανταστικές ιδέες που μπορείς να εφαρμόσεις σε κάθε χώρο του σπιτιού:

Κουζίνα 

Η αντικατάσταση στα πλακάκια της κουζίνας σου, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη! Αποφάσισε το στυλ που θέλεις να δώσεις στο χώρο και μεταμόρφωσε τον! Από παραδοσιακά τούβλα μέχρι μοντέρνα πολύγωνα πλακάκια, οι επιλογές είναι αμέτρητες!

Μπάνιο

Παρομοίως και στο χώρο του μπάνιου μπορείς να δημιουργήσεις πρωτότυπους συνδυασμούς στο πάτωμα, τον τοίχο ακόμα και τον καθρέφτη του μπάνιου!

Πάτωμα

Το πάτωμά σου δε θα είναι ποτέ πιο μοναδικό! Επίλεξε σχέδια σε έντονα χρώματα και σχέδια, εφόσον το επιτρέπει και η διακόσμηση του δωματίου. Επίσης, μπορείς να πρωτοτυπήσεις και αντί για πλακάκια να επιλέξεις αυτοκόλλητους αρμούς πλακιδίων.

Διακόσμηση σπιτιού

Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και εκμεταλλεύσου τα αυτοκόλλητα πλακάκια, ώστε να δημιουργήσεις μοναδικές κατασκευές. Επένδυσε το τζάκι σου, φτιάξε ένα δικό σου πίνακα και ντύσε τα σκαλοπάτια του σπιτιού σου. Σου εγγυόμαστε πως θα κερδίσεις ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε να βρεις ιδέες για να τοποθετήσεις αυτοκόλλητα πλακάκια στο σπίτι σου. Αν ψάχνεις κάποιον εξειδικευμένο τεχνίτη που θα αναλάβει την τοποθέτηση πλακιδίων στο χώρο σου, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στο Douleutaras.gr. Συμπληρώνοντας τη σύντομη φόρμα, θα λάβεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες της περιοχής σου.

αυτοκόλλητα πλακάκια

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Γαλάτσι 26/02/2021
Εκτελέστηκε από
Γιώργος Γ.
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
Τι υλικό χρειάζεται να τοποθετήσεις;
Πλακάκι
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αθήνα 26/02/2021
Εκτελέστηκε από
Ιούλιος B.
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
Τι υλικό χρειάζεται να τοποθετήσεις;
Πλακάκι
Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
Αχαρνές 25/02/2021
Εκτελέστηκε από
Σταθης Β.
Είδος εργασίας:
Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
Τετραγωνικά μέτρα:
26 τ.μ. - 50 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Τι υλικό χρειάζεται να συντηρήσεις;
Μάρμαρο
Κόστος 500,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

4,5

Η επικοινωνία με τον Φίλιππο ήταν άριστη. Γρήγορα και εύκολα κανόνισε το πρόγραμμα του προκειμένου να με εξυπηρετήσει. Η δουλειά είχε γίνει προς το τέλος του χρόνου αλλά άφησα το περιθώριο ώστε να δω τα αποτελέσματα μετά από μερικούς μήνες. Η δουλειά που έκανε ήταν σωστή και ικανοποιητική βάση των κριτηρίων που το δόθηκαν. Σε κάθε περίπτωση συνιστάται ανεπιφύλακτα.

Για: Φιλιππος Τζεβελεκης / Πλακάκια - Μάρμαρα
5,0

Εξαιρετικοί άνθρωποι! Γρήγοροι, εξυπηρετικοί και επαγγελματίες. Αναγεννήσανε μωσαικό 60 χρόνων.

Για: Βασίλης Ντίνος / Πλακάκια - Μάρμαρα
5,0

Εξαιρετικός, συνεπής, πρόθυμος και αποτελεσματικός. θα τον συνιστούσα χωρίς αμφιβολία. θα τον χρησιμοποιήσω ξανά. Σπάνια συναντάς τόσο εργατικούς και συνεπείς σε αυτό το χώρο.

Για: Σταθης Βαρβελης / Πλακάκια - Μάρμαρα
5,0

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την δουλειά του κ.Τζεβελέκη Φίλιππου.Εγώ αγόρασα μόνο τα πλακάκια και με βοήθησε με όλα τα υλικά για την τοποθέτηση τους. Επίσης μου φέρθηκε σαν άνθρωπος αυτή την δύσκολη στιγμή, λόγω πανδημίας.Ο κ.Τζεβελέκης και το συνεργείο του είναι άριστοι γνώστες της εργασίας τους, ευγενικότατοι, κατατοπιστικότατοι και πάντα με το χαμόγελο.Τους ευχαριστώ πολύ!!!

Για: Φιλιππος Τζεβελεκης / Πλακάκια - Μάρμαρα
2,1

Δεν ήταν μία επιτυχημένη συνεργασία. Ήταν η ακριβότερη προσφορά που λάβαμε αλλά την προτιμήσαμε γιατί έδειχνε αξιόπιστος. Δυστυχώς η ασυνέπειά του ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα στη συνεργασία αυτή. Ευχαριστώ την εταιρεία Douleutaras που έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον και μεσολάβησε για να διορθωθούν τα πράγματα.

Για: Παύλος Βίτσας / Πλακάκια - Μάρμαρα
4,9

Πολύ καλός και συνεπής

Για: Γεώργιος Βεργής / Πλακάκια - Μάρμαρα