Αλλαγή & Αντικατάσταση Πλακιδίων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Αλλαγή & Αντικατάσταση Πλακιδίων

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
 • Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
 • Άλλο
π.χ.: Μάρμαρο, Πλακάκι
 • Μάρμαρο
 • Πλακάκι
 • Πέτρα
 • Άλλο
π.χ.: Έως 25 τ.μ., 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ
 • Πάνω από 100 τ.μ.
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν αλλάξεις τα πλακάκια σου;

Ετοιμάζεσαι για αλλαγή πλακιδίων δαπέδου ή τοίχου; Αν έχεις ξεκινήσει να ψάχνεις καινούργια πλακάκια, θα έχεις ήδη διαπιστώσει πόσο δύσκολη επιλογή είναι. Η συγκεκριμένη εργασία, πραγματοποιείται από εξειδικευμένους τεχνίτες και συνεργεία ανακαινίσεων καθώς θεωρείται δημοφιλής εργασία ανακαίνισης.

Ο περισσότερος κόσμος παιδεύεται όταν θέλει να κάνει αλλαγή στα πλακάκια μπάνιου. Ο βασικός λόγος, είναι τα πλακάκια ολοκληρώνουν την αισθητική όψη ενός χώρου και ειδικά στα μπάνια πρέπει η επιλογή που θα κάνεις να ταιριάξει αρμονικά τόσο με τους τοίχους όσο και με τα έπιπλα.

Ανεξαρτήτως του δωματίου που επιθυμείς να αντικαταστήσεις τα πλακάκια δαπέδου, η ποικιλία που υπάρχει είναι πραγματικά τεράστια και οι δυνατότητες που έχεις αμέτρητες. Για να μην σε κυριεύσει απελπισία, συγκεντρώσαμε τι πρέπει να ξέρεις πριν προχωρήσεις στην αντικατάσταση πλακιδίων.

3 Σημεία Προσοχής στην Αντικατάσταση Πλακιδίων

Η αντικατάσταση των πλακιδίων, αποτελεί πολύ σημαντική εργασία και επιβάλλεται να δώσεις προσοχής σε ορισμένα σημεία, εάν επιθυμείς να έχεις ένα επαγγελματικό και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Διάβασε, λοιπόν, ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν τα καινούργια πλακάκια δαπέδου σου:

Να είναι ανθεκτικά

Τα πλακάκια είναι έτσι κι αλλιώς ένα ανθεκτικό υλικό, ωστόσο αν δεν θες να ξαναχρειαστείς σύντομα αντικατάσταση ή επισκευή πλακιδίων, διάλεξε εκείνα με τη μεγαλύτερη αντοχή. Κατά την επιλογή σου σιγουρέψου ότι τα πλακάκια σου θα αντέξουν την έντονη χρήση, αλλά και το πέρασμα του χρόνου.

Να συντηρούνται εύκολα

Υπάρχουν κάποια είδη πλακιδίων δαπέδου που χρειάζονται ειδική και τακτική συντήρηση. Είσαι διατεθειμένος να υποστείς ένα τέτοιο έξοδο; Αν όχι, κατά την αγορά πλακιδίων περιόρισε τις επιλογές σου σε εκείνα με τις χαμηλότερες ανάγκες συντήρησης. Ακόμη, μην παραλείψεις να βεβαιωθείς ότι δεν θα αντιμετωπίζεις προβλήματα με τον καθαρισμό τους.

Να είναι διαχρονικά

Η τοποθέτηση πλακιδίων δεν είναι μια διαδικασία την οποία κάνουμε πολύ συχνά. Ουσιαστικά πρόκειται για μια απόφαση που θα πάρεις και θα σε συνοδεύει για πολλά χρόνια. Για να μην τη μετανιώσεις, λοιπόν, στο μέλλον και χρειάζεσαι ξανά ανακαίνιση απέφυγε τις εξεζητημένες επιλογές που βρίσκονται το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στη μόδα. Επίλεξε κάτι που ταιριάζει στο στυλ διακόσμησης σου, αλλά ταυτόχρονα είναι διαχρονικό.

Είναι γεγονός ότι η αλλαγή πλακιδίων δεν είναι μια εύκολη ή απλή διαδικασία. Η οργάνωση και οι τεχνικές γνώσεις που απαιτούνται είναι αρκετές και για αυτό χρειάζεσαι επαγγελματική βοήθεια. Οι τεχνίτες, εφαρμόζουν κάποια συγκεκριμένα βήματα, ώστε να έχουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα που ταιριάζει στην αισθητική τόσο του χώρου όσο και των πελατών τους.

Ποια είναι τα βασικά βήματα στην αλλαγή πλακιδίων;

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα σου εξασφαλίσει μια επιτυχημένη αντικατάσταση των πλακιδίων κουζίνας, μπάνιου ή οποιουδήποτε δαπέδου του σπιτιού σου, χωρίς ταλαιπωρία και περιττά κόστη.Η διαδικασία που συνήθως ακολουθείται κατά την αλλαγή είναι:

 • Η αφαίρεση του αρμού

Ο αρμός μπορεί να αφαιρεθεί με μαχαίρι ή ένα ειδικό εργαλείο που διαθέτει ο τεχνίτης. Συνήθως, μετά την αφαίρεση του αρμού το πλακάκι μπορεί με ένα τράβηγμα να βγει από τη θέση του. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο, απαιτείται η συμβολή ενός ανθεκτικού εργαλείου με μυτερή άκρη κι ενός σφυριού.

 • Η αφαίρεση του πλακιδίου- Ξήλωμα πλακιδίων

Μετά την επιτυχημένη αφαίρεση του αρμού, το κάθε πλακάκι δέχεται απαλό χτύπημα με το σφυρί για να ξεκολλήσει. Εάν παρατηρείται αντίσταση, χρειάζεται η βοήθεια από ένα τρυπάνι, ώστε να δημιουργηθούν ρωγμές ή και μικρές τρύπες. Έτσι, το πλακίδιο θα τεμαχιστεί σε μικρότερα κομμάτια και θα μπορέσει να αποκοπεί εύκολα από τη θέση του.

 • Η προετοιμασία του εδάφους

Κατά το βήμα αυτό επιδιώκεται η λείανση της επιφάνειας του τοίχου ή του δαπέδου από σημάδια κόλλας που έχουν ξεμείνει. Η λείανση αυτή πραγματοποιείται μέσω μιας ειδικής ξύστρας. Ακολουθεί το σκούπισμα και το καλό καθάρισμα του υποστρώματος, ώστε η επιφάνεια να είναι έτοιμη να υποδεχτεί τα νέα πλακίδια. Εάν τυχόν υπάρχουν φθορές, τότε χρειάζεται λίγος στόκος ώστε να καλυφθούν τα κενά.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσο μεγαλύτερος είναι ο χώρος σου τόσο περισσότερη προσοχή χρειάζεται στην αλλαγή πλακιδίων και στην τοποθέτηση και των καινούργιων, καθώς οι πιθανότητες για μια απροσεξία και ζημιά αυξάνονται σημαντικά.

Η περιπλοκότητα του έργου απαιτεί εμπειρία, αφού πέρα από τα πλακίδια και το υπόστρωμα φροντίδα χρειάζονται και οι καλωδιώσεις και τα υδραυλικά. Για άψογο αποτέλεσμα, που αντέχει στο χρόνο, άφησε τη σκληρή δουλειά στα χέρια ενός επαγγελματία.

Οι επαγγελματίες μας, δίνουν ολοκληρωμένες λύσεις σε αλλαγές στα πλακάκια δαπέδου και εγγυώνται ότι η αντικατάστασή τους θα γίνει εξειδικευμένα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Εμπιστεύσου τους έμπειρους κι αξιολογημένους τεχνικούς της πλατφόρμας μας και βρες τη λύση για ό,τι σε προβληματίζει. Αρκούν λίγα μόνο κλικ για να πάρεις προσφορές για το κόστος αλλαγής και αντικατάστασης πλακιδίων και να μεταμορφώσεις τον χώρο σου!


4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
ΝΙΚΟΣ Τ.
132 αξιολογήσεις

Ο κύριος Νίκος ήταν άψογος και για την τιμή που έδωσε και για τους χρόνους που τήρησε και για την δουλειά που έκανε τον προτείνω ανεπιφύλ...

φωτογραφία επαγγελματία
ΣΠΥΡΟΣ Π.
113 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση,επαγγελματισμός ,και χαμηλές τιμές . Άψογη συνεργασία

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Α.
57 αξιολογήσεις

Συνεπής σε ότι είπαμε στην αποπεράτωση της εργασίας με επαγγελματισμό και ποιοτική δουλειά.

φωτογραφία επαγγελματία
Μαστροτεχνική G.
52 αξιολογήσεις

Πολυ καλη δουλεια Εμεινα ευχαριστημενη

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Στράνας G.
38 αξιολογήσεις

Παρα πολυ καλο συνεργειο με απιστευτη προσοχη στην λεπτομερια που δεν βρησκεις ευκολα σε επαγγελματιες του ειδους. Το συστηνω 100%

Σχετικά άρθρα

Καθαρισμός μαρμάρου: 3 κανόνες που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις!

Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.

Περισσότερα
Ανακαίνιση μπάνιου: Oι κορυφαίες τάσεις της αγοράς!

Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα ορισμένες βασικές αποφάσεις π.χ για το χρώμα,

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Τεχνίτες για Αλλαγή & Αντικατάσταση Πλακιδίων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΣΠΥΡΟΣ Π. Αλλαγή & Αντικατάσταση Πλακιδίων - Αθήνα
113 αξιολογήσεις
Με μια ομάδα έμπειρων τεχνικών με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια, καλύπτουμε το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων σας για αλλαγή και αντικατάσταση πλακιδίων, αναλαμβάνοντας να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μικρής ή μεγάλης κλίμακας για τα πατώματα και τα δάπεδά σας. Είμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό με υλικά τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας!
Παναγιώτης Κ. Αλλαγή & Αντικατάσταση Πλακιδίων - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η Εταιρεία Τεχνικών Κατασκευών μας προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες επισκευής και κατασκευής από την πιο απλή επισκευή μέχρι την πιο πολύπλοκη κατασκευή για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία που σχετίζεται με πλακάκια και μάρμαρα. Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης, την υψηλή ποιότητα εργασίας, το σεβασμό στις ανάγκες σας και την εξαιρετική φροντίδα του χώρου σας. Στόχος μας είναι να παραδίδουμε έναν χώρο ξεχωριστό και μοναδικό! Η ομάδα μας αποτελείται από άψογα εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στο χώρο σας, σας προτείνουν τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας!
Ιωαννης Α. Αλλαγή & Αντικατάσταση Πλακιδίων - Χαλάνδρι
26 αξιολογήσεις
Με εμπειρία στις τοποθετήσεις πλακιδίων για 30 και πλέον χρόνια, το συνεργείο μας αναλαμβάνει γρήγορα και αξιόπιστα, να σας εξυπηρετήσει. Εξυπηρετούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό εργασίες που αφορούν τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις πλακιδίων. Διαθέτουμε υλικά υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες και πραγματοποιούμε τοποθετήσεις πλακιδίων α' ποιότητας.
Γιάννης Μ. Αλλαγή & Αντικατάσταση Πλακιδίων - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Έχω πολυετή πείρα στον χώρο των οικοδομικών εργασιών, όπου αναλαμβάνω εργασίες που αφορούν πλακάκια και μάρμαρα με συνέπεια και άριστο αποτέλεσμα. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, μπορούμε να αναλάβουμε μια μεγάλη γκάμα εργασιών. Χάρη στη χρήση μόνο των καλύτερων πιστοποιημένων υλικών και την υψηλή ποιότητα εργασιών, απολαμβάνουμε να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Επιπλέον, πραγματοποιούμε επίσκεψη στον χώρο σας, σε όλη την Αττική, έτσι ώστε να σας υποβάλουμε την πλέον συμφέρουσα προσφορά, τόσο σε ποιοτικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας άμεσα και οικονομικά!
Γιώργος Σ. Αλλαγή & Αντικατάσταση Πλακιδίων - Αγία Παρασκευή
28 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω εργασίες σχετικές με τοποθέτηση πλακιδίων, άμεσα και αποτελεσματικά. Η επαγγελματική μου εμπειρία μετρά πάνω από 24 χρόνια, και μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία, πολλές εργασίες μικρής αλλά και μεγάλης κλίμακας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε μας εργασία, είναι η άριστη ποιότητα των υλικών, η πολυετής εμπειρία μας που μας επιτρέπει να αντιλαμβανόμαστε ακριβώς τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αλλά και το μεράκι μας για ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας! Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε εργασία χρειάζεστε σε τεχνικό κομμάτι, προσφέροντας οικονομικές λύσεις!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει