Τι τεντόπανο να βάλω; Σημεία προσοχής και έξυπνες συμβουλές!

Επιλέγοντας έξυπνα το τεντόπανο που θα σκιάσει το χώρο σου, εξασφαλίζεις προστασία από τις βλαβερές ακτινοβολίες του ήλιου.  Έρχεται η ώρα που το τεντόπανο έχει φθαρεί και χρειάζεται αντικατάσταση. Η επιλογή του κατάλληλου τεντόπανου αποτελεί επένδυση για το σπίτι αλλά και για εσένα. Συνεπώς, σου προτείνουμε να επενδύσεις σημαντικά στην ποιότητα του νέου τεντόπανου για το χώρο σου.

Τεντόπανο: Υπάρχουν διαφορετικά είδη, ανάλογα το χώρο;

Φυσικά! Εφόσον θέλεις να σκιάσεις τον οικιακό σου χώρο, τότε του προτείνουμε το πολυεστερικό τεντόπανο για τις τέντες, καθώς έχει υψηλή θερμομόνωση, αντοχή στο χρόνο και είναι αδιάβροχο. Σε περίπτωση που θέλεις να σκιάσεις επαγγελματικό χώρο, τότε τα ακρυλικά τεντόπανα είναι τα ιδανικά για εσένα, γιατί διαθέτουν μικρό βάρος και μεγάλη χρωματική ποικιλία για να ταιριάξεις με την επωνυμία σου! Ο σημαντικότερος παράγοντας που πρέπει να μελετήσεις διεξοδικά είναι η προστασία που προσφέρει το τεντόπανο έναντι της ηλιακής ακτινοβολίας UV. Ιδανικά, αναζήτησε τεντόπανο που να προσφέρει 100% απορροφητικότητα των ηλιακών ακτινοβολιών UVΑ και UVΒ, να είναι οικολογικό, αλλά και αδιάβροχο. Με αυτό τον ακαταμάχητο συνδυασμό, δε θα χρειαστεί να αλλάξεις τέντα για πολλά χρόνια!

Τι τεντόπανο να βάλω

Μία καλή ερώτηση που χρειάζεται να κάνεις είναι για το ιδανικό χρώμα της τέντας που θα επιλέξεις. Προτείνουμε να αποφύγεις τα ακραία χρώματα: ολόμαυρη ή αποκλειστικά λευκή τέντα, δε θα σε ωφελήσουν πουθενά. Επιπλέον, θα ζεσταίνουν περισσότερο το χώρο σου. Το ίδιο ισχύει και για τα έντονα μοτίβα που μετά από λίγο καιρό θα ξεπεραστούν και θα τα βαρεθείς. Αντιθέτως, η απλότητα σε αυτή την περίπτωση είναι η καλύτερη επιλογή! Μία μονόχρωμη απαλή μπεζ, γαλάζια ή πράσινη τέντα ή μία τέντα με απαλές ρίγες στις αποχρώσεις του μπεζ, αποτελεί μία διαχρονική και ασφαλής επιλογή για κάθε μπαλκόνι.   Παράλληλα, δημιουργεί μία ξεκούραστη και ταυτόχρονα ανανεωμένη ατμόσφαιρα στο μπαλκόνι σου!

Τι τεντόπανο να βάλω

Ποια βήματα να ΜΗΝ ξεχάσεις πριν την αγορά του τεντόπανου;

Η επιλογή του κατάλληλου μηχανισμού για την τέντα σου είναι ένα αρκετά σημαντικό σημείο. Χρειάζεσαι ένα μηχανισμό που θα την συγκρατεί σταθερή, και θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις ξαφνικές έντονες καιρικές συνθήκες. Εκτός από την ηλιακή ακτινοβολία, η τέντα σου πρέπει να διαθέτει προστασία από τους μύκητες που προσβάλλουν το πανί και το καταστρέφουν ανεπανόρθωτα. Μη διστάσεις να ρωτήσεις, αν το τεντόπανο που επέλεξες έχει υποστεί επεξεργασία έναντι των μυκήτων.

Διάβασε επίσης: Άδεια για τέντες: Πότε χρειάζεται & τι πρέπει να γνωρίζεις;

Έχεις προχωρήσει στο ταμείο αλλά δεν έχεις ιδέα από τοποθέτηση τέντας; Μπες στο Douleutaras.gr, καταχώρησε την εργασία σου και επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία για την επιλογή της ιδανικής τέντας για το χώρο σου, αλλά και την επαγγελματική τοποθέτησή της.Τι τεντόπανο να βάλω

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Επιδιόρθωση τέντας
Νέα Σμύρνη 24/02/2021
Εκτελέστηκε από
ΓΙΩΡΓΟΣ Γ.
Είδος εργασίας:
Επιδιόρθωση τέντας
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Επιδιόρθωση τέντας
Χαλάνδρι 23/02/2021
Εκτελέστηκε από
MV s.
Είδος εργασίας:
Επιδιόρθωση τέντας
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
11 τ.μ. - 30 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Επιδιόρθωση τέντας
Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη 24/02/2021
Εκτελέστηκε από
Γιώργος Σ.
Είδος εργασίας:
Επιδιόρθωση τέντας
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
11 τ.μ. - 30 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Κόστος 150,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Πολύ καλή δουλεία, πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση!!!!

Για: Πέτρος Μελαχροινίδης / Τέντες
5,0

Καλός και σωστός επαγγελματίας

Για: Παντελής Βενετούλιας / Τέντες
5,0

Συστήνω ανεπιφύλακτα τον κύριο Μπαλογιάννη και τον συνεργάτη του, άψογοι στη δουλειά τους, ταχύτατοι, και στη καλύτερη τιμή της αγοράς έπειτα από προσφορές που πήρα. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και σίγουρα θα τους προτιμήσω στο μέλλον.

Για: Styl Tent / Τέντες
5,0

Εξαιρετικός επαγγελματίας θα τον συνιστούσα σίγουρα !

Για: Γεώργιος Παυλόπουλος / Τέντες
5,0

Αψογος επαγγελματιας και πολυ καλες τιμες

Για: Παντελής Ρούτσης / Τέντες
5,0

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΨΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Για: Πέτρος Φωληάς / Τέντες