Τι τεντόπανο να βάλω; Σημεία προσοχής και έξυπνες συμβουλές!

Επιλέγοντας έξυπνα το τεντόπανο που θα σκιάσει το χώρο σου, εξασφαλίζεις προστασία από τις βλαβερές ακτινοβολίες του ήλιου.  Έρχεται η ώρα που το τεντόπανο έχει φθαρεί και χρειάζεται αντικατάσταση. Η επιλογή του κατάλληλου τεντόπανου αποτελεί επένδυση για το σπίτι αλλά και για εσένα. Συνεπώς, σου προτείνουμε να επενδύσεις σημαντικά στην ποιότητα του νέου τεντόπανου για το χώρο σου.

Τεντόπανο: Υπάρχουν διαφορετικά είδη, ανάλογα το χώρο;

Φυσικά! Εφόσον θέλεις να σκιάσεις τον οικιακό σου χώρο, τότε του προτείνουμε το πολυεστερικό τεντόπανο για τις τέντες, καθώς έχει υψηλή θερμομόνωση, αντοχή στο χρόνο και είναι αδιάβροχο. Σε περίπτωση που θέλεις να σκιάσεις επαγγελματικό χώρο, τότε τα ακρυλικά τεντόπανα είναι τα ιδανικά για εσένα, γιατί διαθέτουν μικρό βάρος και μεγάλη χρωματική ποικιλία για να ταιριάξεις με την επωνυμία σου! Ο σημαντικότερος παράγοντας που πρέπει να μελετήσεις διεξοδικά είναι η προστασία που προσφέρει το τεντόπανο έναντι της ηλιακής ακτινοβολίας UV. Ιδανικά, αναζήτησε τεντόπανο που να προσφέρει 100% απορροφητικότητα των ηλιακών ακτινοβολιών UVΑ και UVΒ, να είναι οικολογικό, αλλά και αδιάβροχο. Με αυτό τον ακαταμάχητο συνδυασμό, δε θα χρειαστεί να αλλάξεις τέντα για πολλά χρόνια!

Τι τεντόπανο να βάλω

Μία καλή ερώτηση που χρειάζεται να κάνεις είναι για το ιδανικό χρώμα της τέντας που θα επιλέξεις. Προτείνουμε να αποφύγεις τα ακραία χρώματα: ολόμαυρη ή αποκλειστικά λευκή τέντα, δε θα σε ωφελήσουν πουθενά. Επιπλέον, θα ζεσταίνουν περισσότερο το χώρο σου. Το ίδιο ισχύει και για τα έντονα μοτίβα που μετά από λίγο καιρό θα ξεπεραστούν και θα τα βαρεθείς. Αντιθέτως, η απλότητα σε αυτή την περίπτωση είναι η καλύτερη επιλογή! Μία μονόχρωμη απαλή μπεζ, γαλάζια ή πράσινη τέντα ή μία τέντα με απαλές ρίγες στις αποχρώσεις του μπεζ, αποτελεί μία διαχρονική και ασφαλής επιλογή για κάθε μπαλκόνι.   Παράλληλα, δημιουργεί μία ξεκούραστη και ταυτόχρονα ανανεωμένη ατμόσφαιρα στο μπαλκόνι σου!

Τι τεντόπανο να βάλω

Ποια βήματα να ΜΗΝ ξεχάσεις πριν την αγορά του τεντόπανου;

Η επιλογή του κατάλληλου μηχανισμού για την τέντα σου είναι ένα αρκετά σημαντικό σημείο. Χρειάζεσαι ένα μηχανισμό που θα την συγκρατεί σταθερή, και θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις ξαφνικές έντονες καιρικές συνθήκες. Εκτός από την ηλιακή ακτινοβολία, η τέντα σου πρέπει να διαθέτει προστασία από τους μύκητες που προσβάλλουν το πανί και το καταστρέφουν ανεπανόρθωτα. Μη διστάσεις να ρωτήσεις, αν το τεντόπανο που επέλεξες έχει υποστεί επεξεργασία έναντι των μυκήτων.

Διάβασε επίσης: Άδεια για τέντες: Πότε χρειάζεται & τι πρέπει να γνωρίζεις;

Έχεις προχωρήσει στο ταμείο αλλά δεν έχεις ιδέα από τοποθέτηση τέντας; Μπες στο Douleutaras.gr, καταχώρησε την εργασία σου και επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία για την επιλογή της ιδανικής τέντας για το χώρο σου, αλλά και την επαγγελματική τοποθέτησή της.Τι τεντόπανο να βάλω

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα