Καθαρισμός Πολυκατοικιών

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Πολυκατοικιών

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 26/4/2019

Τι πρέπει να περιλαμβάνει ο γενικός καθαρισμός πολυκατοικιών;

Ο καθαρισμός πολυκατοικιών είναι μια αρκετά παραμελημένη διαδικασία. Όλοι ενδιαφέρονται πρωτίστως για τον καθαρισμό σπιτιού και ελάχιστες φορές θα δώσουν την σημασία που χρειάζεται στους κοινόχρηστους χώρους. Ωστόσο, αυτή η συνήθεια πέρα από ανθυγιεινή είναι και μη λειτουργική, καθώς η σκόνη που υπάρχει έξω από την πόρτα σας μπορεί πολύ εύκολα να μεταφερθεί και μέσα.

Ένας σωστός διαχειριστής φροντίζει για τον τακτικό καθαρισμό της πολυκατοικίας και την ανάληψή του από ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού. Το βασικό προτέρημα των συνεργείων καθαρισμού, είναι ότι τηρούνται όλες οι εργασίες καθαρισμού που έχουν συμφωνηθεί, υπάρχει οργάνωση και αποτελεσματικότητα.

Ο καθαρισμός των πολυκατοικιών δεν είναι απαραίτητο ότι αφορά όλα τα δωμάτια και τους χώρους μίας πολυκατοικίας. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από μία ευρεία γκάμα χώρων που επιθυμείς να καθαριστούν, καθώς υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη. Παρακάτω, θα βρεις μία λίστα με τους βασικούς χώρους που αναλαμβάνουν τα συνεργεία καθαρισμού μας να καθαρίσουν:

 • Κλιμακοστάσιο
 • Διάδρομους
 • Είσοδο
 • Σκάλες
 • Εσωτερικά παράθυρα
 • Εξωτερικά παράθυρα
 • Εξώπορτα
 • Πόρτες διαμερισμάτων
 • Ανελκυστήρα
 • Πεζοδρόμιο

Μπορείς να επιλέξεις έναν ή και περισσότερους χώρους για να καθαριστούν εξειδικευμένα από τα συνεργεία καθαρισμού μας και να είσαι βέβαιος ότι θα έχεις ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Η γενική καθαριότητα της πολυκατοικίας είναι τόσο απαραίτητη όσο εκείνη του σπιτιού. Επομένως, ένα συνεργείο καθαρισμού θα συντελέσει στην διατήρηση της καλής υγιεινής του χώρου και θα σε απαλλάξει από οποιαδήποτε ταλαιπωρία και άγχος.

Τι υπηρεσίες προσφέρει το συνεργείο καθαρισμού μας;

Τα συνεργεία καθαρισμού, έχοντας εκπαιδευτεί πάνω στον καθαρισμό των πολυκατοικιών, ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με εργασίες καθαρισμού. Ποιες είναι αυτές;

 • Σκούπισμα και σφουγγάρισμα της εισόδου
 • Καθαρισμός τζαμιών και κρυστάλλων
 • Καθαρισμός ανελκυστήρα
 • Ξεσκόνισμα κουπαστών
 • Πλύσιμο πυλωτής και ακάλυπτου
 • Καθαρισμός των διακοπτών φωτισμού
 • Σκούπισμα λεβητοστασίου

Στην πλατφόρμα μας μπορείτε να βρείτε έμπιστα και αξιολογημένα συνεργεία καθαρισμού που αναλαμβάνουν τον καθαρισμό πολυκατοικιών και σας απαλλάσσουν από μία ακόμα έγνοια. Μην περιορίζεσαι στην επιφανειακή καθαριότητα, δώσε βάση στην ουσία!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

B. Hellas
44 αξιολογήσεις

Μεχρι τωρα η οικοδομη καθαριστηκε μια φορα Ολα πολυ καλα,μειναμε ευχαριστημενοι

T. C. Europe
18 αξιολογήσεις

Με βάση το διαθέσιμο bugdet, η επιλογή της Total Clean Europe ήταν πολύ καλή. Δυστυχώς για μεγάλη περίοδο συνέπεσε ο καθαρισμός με τεχνικ...

Θεόδωρος Τ.
16 αξιολογήσεις

Συνεργαζομαστε 2ο μηνα με τον κ.Τζουβεκα και ειμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την δουλεια του. Ευγενικός, συνεπής και με καλή διαθεση! Το ...

Δέσποινα Τ.
16 αξιολογήσεις

Καλησπερα σας... Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου ως προς τη Δέσποινα Τζόκα Best Cleaner τη συνεργάτη σας... Ο επαγγελματισμός σε ...

Θωμάς Μ.
8 αξιολογήσεις

Συνεπής στο ραντεβού, ευγενικός. Ο Καθαρισμος φαίνεται αρκετά καλός.

T.G. Service
5 αξιολογήσεις

Εξαιρετικοί όλοι τους! Είμαστε ευχαριστημένοι και από το καθάρισμα και από τις εργασίες στον κήπο ( κλάδεμα , καθάρισμα κτλ)

Σχετικά άρθρα

Αυτοματισμός κτιρίων: Καλωσήρθες στην “έξυπνη” ζωή!

Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου, οδηγώντας σε σημαντική

Περισσότερα
4 εύκολοι τρόποι για να βελτιώσεις την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σου!

Θέλεις να αυξήσεις την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σου, να ξεφουσκώσεις τους λογαριασμούς, που πληρώνεις και να

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Τα Καλύτερα Συνεργεία Καθαρισμού για Καθαρισμούς Πολυκατοικιών

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Quick S. Καθαρισμός Πολυκατοικιών - Καλλιθέα
62 αξιολογήσεις
Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης μας και όλες οι εργασίες μας ολοκληρώνονται σεβόμενοι τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία ξέρουμε να κάνουμε την κατάλληλη εργασία προκειμένου να έχετε μία πεντακάθαρη πολυκατοικία! Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης μας και κύριο μέλημά μας, η παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.
B. Hellas Καθαρισμός Πολυκατοικιών - Θεσσαλονίκη
44 αξιολογήσεις
Έχοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των καθαρισμών, είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την άριστη καθαριότητα του χώρου σας, αλλά και των πραγμάτων σας. Διακρινόμαστε από αξιοπιστία, χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και μπορούμε να ολοκληρώσουμε πληθώρα σχετικών εργασιών, με μεγάλη επιτυχία. Η εταιρία μας αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την ολοκλήρωση κάθε είδους εργασίας, ανεξαρτήτως κλίμακας, δυσκολίας και μεγέθους, σε οικιακούς ή και επαγγελματικούς χώρου.
T. C. Europe Καθαρισμός Πολυκατοικιών - Αθήνα
18 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό, πλήρως συνεργάσιμο και πρόθυμο να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη. Υπερτερούμε του ανταγωνισμού, διότι το προσωπικό μας είναι μόνιμο, με αποτέλεσμα, να μπορεί να έχετε έναν έμπιστο και γνώριμο συνεργάτη, για την πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών του κτιρίου σας.
Δημήτρης Χ. Καθαρισμός Πολυκατοικιών - Περιστέρι
11 αξιολογήσεις
Η φιλοσοφία της εταιρείας μας βασίζεται στον επαγγελματισμό, την συνέπεια και την αγάπη για το αντικείμενο. Διαθέτουμε οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, αλλά και σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε με επαγγελματισμό και τον δικό σας καθαρισμό πολυκατοικίας. Τα δικά σας αισθητικά και λειτουργικά κριτήρια είναι ο πήχης που πρέπει να ξεπεράσουμε.
Γιώργος Κ. Καθαρισμός Πολυκατοικιών - Αχαρνές
45 αξιολογήσεις
Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του καθαρισμού πολυκατοικίας τα τελευταία 28 χρόνια και παρέχουμε ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες.Η εταιρεία μας απαρτίζεται από ειδικά εκπαιδευμένους επαγγελματίες, που ανταποκρίνονται με συνέπεια και επαγγελματισμό σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουν. Αξιοποιούμε προηγμένες μεθόδους και αξιόπιστα υλικά καθαρισμού.Το σήμα κατατεθέν της εταιρείας μας είναι η ποιότητα, η εμπειρία, η εξειδίκευση και η άνεση, λόγοι που μας καθιέρωσαν στην εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει