Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Υπηρεσίες Καθαρισμού

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για Υπηρεσίες Καθαρισμού

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογες καθαρίστριες και συνεργεία στην περιοχή σου

Douleutaras.gr λογότυπο

Ευγενική, συνεπής, αποτελεσματική.

φωτογραφία επαγγελματία

Τυπική επαγγελματίας σχετικά με την ώρα προσέλευσης και τις εργασίες. Μολονότι δεν έδωσα αναλυτικές οδηγίες ήξερε τον τρόπο διαχείρισης τ...

φωτογραφία επαγγελματία

Αξιοπρεπής, Ευγενική Και άψογη στην δουλειά της

φωτογραφία επαγγελματία

Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την κυρία Μαρία. Έφτασε λίγο νωρίτερα, είχε μαζί της γάντια και ξεσκονόπανο με μικροΐνες, ήταν πολύ ευγεν...

φωτογραφία επαγγελματία

Εξαιρετική στη δουλειά της. Εύχομαι η «συνεργασία» μας να συνεχιστεί σε μηνιαία βάση

φωτογραφία επαγγελματία

Ολα τελεια

Σχετικά άρθρα

10 λάθη & tips για την καθαριότητα του σπιτιού σου!

Λατρεύεις τη μυρωδιά της χλωρίνης μετά το καθάρισμα του μπάνιου, απεχθάνεσαι τη σκόνη και παθαίνεις υστερία στην εικόνα των λεκιασμένων

Περισσότερα
Καθαρισμός τζαμιών με φυσικό τρόπο σε 4 συνταγές!

Τα τζάμια του σπιτιού δέχονται ισχυρό πλήγμα το φθινόπωρο και το χειμώνα, λόγω δύσκολων καιρικών φαινομένων. Ο αέρας, η βροχή και η μεγάλη

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για την κατηγορία Υπηρεσίες Καθαρισμού

Μάθε περισσότερα και επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει

Quick S.

Υπηρεσίες Καθαρισμού - Καλλιθέα
62 reviews

Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων και άκρως επαγγελματικών λύσεων, που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό του προσωπικού ή και επαγγελματικού σας χώρου. Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης μας και όλες οι εργασίες μας ολοκληρώνονται σεβόμενοι τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία ξέρουμε να κάνουμε την κατάλληλη εργασία προκειμένου να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ενοχλητική παρουσία και μικροοργανισμό, μπορεί να έχετε στο χώρο, στα στρώματά σας ή στα χαλιά σας. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης μας και κύριο μέλημά μας, η παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Προτιμήστε μας για βιολογικούς καθαρισμούς ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

P. C.

Υπηρεσίες Καθαρισμού - Ελληνικό
107 reviews

Είμαι μία έμπειρη και αξιόπιστη εταιρεία και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό που μπορεί να παραδίδει επαγγελματικά αποτελέσματα. Τα συνεργεία μας, αποτελούνται από υπεύθυνους επαγγελματίες που εξυπηρετούν άμεσα και εγγυώνται καθαρούς που πληρούν τους βασικούς κανόνες υγιεινής. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και αποτελούν ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι η συνέπεια και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Οι τιμές μας, ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας για άμεσες και επαγγελματικούς γενικούς και τακτικούς καθαρισμούς!

Βασίλης Φ.

Υπηρεσίες Καθαρισμού - Μαρούσι
21 reviews

Είμαστε εταιρεία βιοκαθαρισμού με έδρα το Χαλάνδρι. Αναλαμβάνουμε βιολογικούς καθαρισμούς σε όλη την Αθήνα, με αξιοπιστία και επαγγελματισμό!  

Ιωσήφ Γ.

Υπηρεσίες Καθαρισμού - Αθήνα
21 reviews

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στο τομέα της εξυπηρέτησης και καθαριότητας κτιρίων από το 1999. Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι οι παρακάτω: καθαρισμοί πολυκατοικιών, καθαρισμοί οικιών,   καθαρισμοί υαλοπινάκων, βίο-καθαρισμοί (στρώματα,σαλόνια, χαλιά), απολυμάνσεις-μυοκτονίες κ.α 

 

B. Hellas

Υπηρεσίες Καθαρισμού - Θεσσαλονίκη
47 reviews

Έχοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των βιολογικών καθαρισμών, είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την άριστη καθαριότητα του χώρου σας, αλλά και των πραγμάτων σας. Διακρινόμαστε από αξιοπιστία, χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και μπορούμε να ολοκληρώσουμε πληθώρα σχετικών εργασιών, με μεγάλη επιτυχία. Η εταιρία μας αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την ολοκλήρωση κάθε είδους εργασίας, ανεξαρτήτως κλίμακας, δυσκολίας και μεγέθους, σε οικιακούς ή και επαγγελματικούς χώρους. Θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε την ολοκλήρωση της υπηρεσίας, που επιθυμείτε, καλύπτοντας και τις δικές σας ανάγκες. Είμαστε η λύση για τον βιολογικό σας καθαρισμό, πάντα στη διάθεση σας!

Σχετικές υπηρεσίες

Τελευταία ενημέρωση: 11/1/2019

Ποιες υπηρεσίες καθαρισμού καλύπτει η ομάδα μας;

Πόσες φορές ευχήθηκες να είχες έναν επαγγελματία για να πραγματοποιήσει τον καθαρισμό του σπιτιού ή του γραφείου σου; Οι υπηρεσίες καθαρισμού, είναι απαραίτητες ειδικά σε περιπτώσεις που απαιτείται τακτικός καθαρισμός από εξειδικευμένο συνεργείο ή από μία έμπειρη καθαρίστρια.

Η ομάδα του Douleutaras Cleaning, καλύπτει κάθε ανάγκη για υπηρεσίες καθαρισμού είτε επιθυμείς να τις αναλάβουν αξιόλογες καθαρίστριες, είτε έμπειρα συνεργεία. Συνηθίζεται τους καθαρισμούς στις οικίες να τις αναλαμβάνουν οικιακές βοηθοί και τους καθαρισμούς στους επαγγελματικούς χώρους συνεργεία. Παρακάτω, θα βρεις μία λίστα με τις υπηρεσίες καθαριότητας που μπορεί σου προσφέρει μία καθαρίστρια και ένα συνεργείο καθαρισμού της πλατφόρμας μας.

Τι υπηρεσίες προσφέρουν οι καθαρίστριές μας;

Η καθαρίστρια της πλατφόρμας μας, μπορεί να αναλάβει την γενική καθαριότητα τόσο σπιτιών όσο και γραφείων και να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες του χώρου σας. Για κάθε δωμάτιο, υπάρχουν συγκεκριμένες εργασίες που αναλαμβάνει να ολοκληρώσει, ώστε να εξασφαλίσει ιδανικές συνθήκες υγιεινής που επιθυμείς:

 • Καθαρισμός Υπνοδωματίων, Καθιστικού και Γραφείου

Εξειδικευμένος καθαρισμός σε όλες τις προσβάσιμες επιφάνειες, έπιπλα και αντικείμενα

Προσεκτικός καθαρισμός των σημείων επαφής (πόμολα, κάσες, διακόπτες)

 • Εξωτερικός Καθαρισμός των ντουλαπιών

Καθαρισμός των τζαμιών από μέσα και από έξω(καθρέπτες και άλλες γυάλινες επιφάνειες)

Τακτοποίηση των κρεβατιών

Σκούπισμα και σφουγγάρισμα της κουζίνας

 • Καθαρισμός Κουζίνας

Προσεκτικός καθαρισμός όλων των προσβάσιμων επιφανειών, των επίπλων και των αντικειμένων

Εξωτερικός καθαρισμός των ντουλαπιών του πάγκου και του νεροχύτη.

Καθαρισμός των εστιών της ηλεκτρικής κουζίνας, του απορροφητήρα και των πλακιδίων.

Καθάρισμα των σημείων επαφής (πόμολα, κάσες, διακόπτες).

Εξωτερικός καθαρισμός των ηλεκτρικών συσκευών.

Καθαρισμός των τζαμιών από μέσα και από έξω.

Σκούπισμα και σφουγγάρισμα της κουζίνας.

 • Καθαρισμός Μπάνιου και WC

Καθαρισμός των ειδών υγιεινής (μπανιέρα ή ντουσιέρα, λεκάνη, νιπτήρας)

Καθαρισμός όλων των προσβάσιμων επιφανειών, των επίπλων και των αντικειμένων

Καθαρισμός των πλακιδίων και των ντουλαπιών εξωτερικά

Καθαρισμός των καθρεπτών και των γυάλινων επιφανειών

Προσεκτικό καθάρισμα των σημείων επαφής (πόμολα, κάσες, διακόπτες)

Καθαρισμός των τζαμιών από μέσα και από έξω

Σκούπισμα και σφουγγάρισμα του μπάνιου ή του wc

Ποιες επιπλέον υπηρεσίες μπορείς να επιλέξεις;

Μήπως ενδιαφέρεσαι για επιπλέον εργασίες οικιακού καθαρισμού; Μπορείς να επιλέξεις επιπλέον μία ή περισσότερες υπηρεσίες, προγραμματίζοντας αντίστοιχα μεγαλύτερη διάρκεια καθαρισμού.

Καθαρισμός της Βεράντας ή των Μπαλκονιών: Αφορά κάγκελα και δάπεδα.

Καθαρισμός των Παντζουριών και των Παραθυρόφυλλων: Πραγματοποιείται και από τις δύο όψεις που είναι προσβάσιμες από στερεό δάπεδο.

Σιδέρωμα όλων των πλυμένων ρούχων

Εσωτερικός καθαρισμός του ψυγείου: Περιλαμβάνει τον καθαρισμό των εσωτερικών επιφανειών του ψυγείου εφόσον έχουν αφαιρεθεί από μέσα τρόφιμα και σκεύη.

Εσωτερικός καθαρισμός των ντουλαπιών της κουζίνας: Τα ντουλάπια πρέπει να είναι άδεια από τρόφιμα και σκεύη.

Καθαρισμός του φούρνου εσωτερικά: Απομακρύνονται λίπη, λάδια και υπολείμματα φαγητών.

Τι υπηρεσίες προσφέρουν τα συνεργεία καθαρισμού μας;

Τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού μας, διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να εκπληρώσουν με επιτυχία κάθε καθαρισμό κτιρίου και επαγγελματικού χώρου και να σου παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Συγκεκριμένα, τα συνεργεία καθαρισμού αναλαμβάνουν το καθάρισμα χώρων όπως πολυκατοικίες και μονοκατοικίες, κτίρια

επαγγελματικοί χώροι, γενικοί Καθαρισμοί και αρχικοί Καθαρισμοί νεόκτιστων κτιρίων, ξενοδοχεία, γραφεία, φροντιστήρια, εταιρείες και χώρους έπειτα από μετακόμιση.

Οι υπηρεσίες καθαρισμού από ένα επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού, με το οποίο συνεργαζόμαστε μπορεί να περιλαμβάνουν:

 1. Καθαρισμός Δαπέδου

 2. Καθάρισμα πλακιδίων και μαρμάρων

 3. Καθαρισμός Τζαμιών & Υαλοπινάκων

 4. Καθαρισμός Μοκετών & Χαλιών

 5. Καθαρισμός Επίπλων

 6. Αρχικός Καθαρισμός & Τακτικός Καθαρισμός

 7. Καθαρισμός έπειτα από Μετακόμιση

Σε κάθε περίπτωση το τελικό αποτέλεσμα από την γενική καθαριότητα του σπιτιού είτε από τις καθαρίστριές μας είτε από τα συνεργεία μας, ξεπερνάει τις προσδοκίες των πελατών. Σε συνεννόηση με τους επαγγελματίες μας, μπορείς να οργανώσεις τον τακτικό καθαρισμό των δωματίων του σπιτιού σου ή του επαγγελματικού σου χώρου και να απαλλαχθείς από το άγχος του καθαρισμού.

Ειδικά, σε περιπτώσεις που οι χώροι χρησιμοποιούνται από άτομα με ειδικές ανάγκες ή διέρχεται από εκεί μεγάλος αριθμός ατόμων, οι καλές συνθήκες υγιεινής είναι απαραίτητες. Ακόμη όμως και για τις περιπτώσεις, που επιθυμείς ένα μεμονωμένο καθαρισμό σπιτιού, η ομάδα μας θα σε ικανοποιήσει πλήρως.