Συνεργεία Καθαρισμού Γλυφάδα & Εταιρείες Καθαρισμού

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/8/2017

Οι χρήσιμες συμβουλές για τα συνεργεία καθαρισμού στη Γλυφάδα!

Τα συνεργεία καθαρισμού που δραστηριοποιούνται στην πλατφόρμα μας, αποτελούν την πρώτη επιλογή στον τομέα τους και αναλαμβάνουν καθημερινά καθαρισμούς επαγγελματικών χώρων και οικιακών στη Γλυφάδα.

Είναι η ιδανική λύση για εργασίες επαγγελματικού καθαρισμού ενός χώρου, ιδιαίτερα όταν χρειάζεσαι και παροχή του εξοπλισμού.

Πότε θα χρειαστείς ένα επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού;

Το συνεργείο καθαρισμού, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού και εγγυάται αστραφτερούς χώρους. Αναλυτικότερα παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει τις περιπτώσεις στις οποίες είναι απαραίτητο για το χώρο σου.

Καθαρισμός Επαγγελματικού Χώρου

Τα συνεργεία καθαρισμών, αναλαμβάνουν ολοκληρωμένους καθαρισμούς επαγγελματικών χώρων και γραφείων ώστε να να εξασφαλίζεται ένα υγιές περιβάλλον για τους εργαζόμενους αλλά και μία καλή εικόνα της εταιρείας προς τους πελάτες.

Το συνεργείο καθαρισμού, μπορεί να φέρει εις πέρας με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό και το έμπειρο προσωπικό του, είτε μικρούς είτε μεγάλους επαγγελματικούς χώρους, άμεσα και αποτελεσματικά.

Καθαρισμός Οικίας έπειτα από Μετακόμιση

Ο καθαρισμός του σπιτιού, έπειτα από μία μετακόμιση, είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί από ένα επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού. Η δύσκολη βρωμιά που μένει σε ένα κατοικημένο σπίτι μπορεί να απομακρυνθεί μόνο με τη βοήθεια πολλών ατόμων και ειδικού εξοπλισμού.

Επίσης η σκόνη που προκαλείται από την μεταφορά και τοποθέτηση επίπλων και αντικειμένων κατά τη μετακόμιση, μπορεί να κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Μετά από μία μετακόμιση, χρειάζεται ένα έμπειρο συνεργείο καθαρισμού για να κάνει ένα πρώτο επαγγελματικό καθάρισμα, ώστε η διαδικασία των επόμενων καθαρισμών του σπιτιού, να είναι ευκολότερη.

Καθαρισμός Πολυκατοικιών

Οι καθαρισμοί πολυκατοικιών, τα τελευταία χρόνια, πραγματοποιούνται από επαγγελματικά συνεργεία καθαρισμού.

Αυτό, συμβαίνει κυρίως γιατί ο καθαρισμός της πολυκατοικίας πέρα από τον εσωτερικό καθαρισμό των διαδρόμων και των σκαλιών περιλαμβάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα και απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες.

Καθαρισμός Επίπλων, Στρωμάτων & Χαλιών

Πολλές φορές, προκύπτει η ανάγκη για καθαρισμό επίπλων, στρωμάτων ή χαλιών. Ειδικά, σε περιπτώσεις που χρησιμοποιούν τον χώρο παιδιά μικρής ηλικίας.

Η εμφάνιση μυκήτων αλλά και βακτηρίων είναι πολύ επικίνδυνη για όσους χρησιμοποιούν τον χώρο, τα έμπειρα συνεργεία καθαρισμού συνιστούν βιολογικό καθαρισμό χαλιών, επίπλων και στρωμάτων δύο φορές τον χρόνο.

Γιατί να επιλέξεις τα συνεργεία καθαρισμού μας;

Τα συνεργεία καθαρισμού του Douleutaras.gr, προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους σε κτίρια και επαγγελματικούς χώρους σε όλες τις περιοχές της Αθήνας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να διαλέξεις τα συνεργεία καθαρισμού μας:

 • Πολύχρονη εμπειρία
 • Εξειδικευμένος Εξοπλισμός
 • Άμεση Εξυπηρέτηση
 • Αξιόπιστοι Καθαρισμοί Σπιτιών & Επαγγελματικών Χώρων

Η εξειδίκευση που διαθέτει ολόκληρη η ομάδα καθαρισμού καθώς και οι εκατοντάδες εργασίες καθαρισμού που έχουν αναλάβει και ολοκληρώσει με επιτυχία, αποτελούν εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών τους.

Τι άλλες υπηρεσίες μπορεί να σου προσφέρει ένα συνεργείο καθαρισμού;

Τα συνεργεία καθαρισμού προσφέρουν μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών καθαρισμού για οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να προκύψει σε ένα κτίριο ή μία οικία:

 • Επαγγελματικός Καθαρισμός Πολυκατοικίας
 • Εξειδικευμένος Καθαρισμός Κτιρίου
 • Αρχικός & Τακτικός Καθαρισμός
 • Καθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων
 • Γενικός Καθαρισμός Σπιτιού
 • Καθαρισμοί Προσόψεων Κτιρίου
 • Επαγγελματικός Καθαρισμός Γραφείου
 • Καθαρισμός Τζαμιών & Κουφωμάτων
 • Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιών, Επίπλων & Στρωμάτων
 • Απολύμανση Χώρου
 • Μυοκτονίες & Απεντομώσεις
 • Πρώτος Καθαρισμός Νεόχτιστου Κτιρίου

Οι παραπάνω υπηρεσίες προσφέρονται συνήθως από επαγγελματικά συνεργεία καθαρισμού και εγγυώνται ότι θα αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεις με την καθαριότητα του χώρου.

Σε περίπτωση που αναζητείς αξιόπιστα συνεργεία καθαρισμού στη Γλυφάδα, εμπιστεύσου τα συνεργεία της πλατφόρμας μας.

Τα έμπειρα συνεργεία καθαρισμού μας, αναλαμβάνουν ολοκληρωμένες λύσεις στους επαγγελματικούς καθαρισμούς κτιρίων και οικιών.

Καταχώρησε την εργασία καθαρισμού σου στο Douleutaras.gr και πάρε προσφορές για τιμές από τα καλύτερα συνεργεία καθαρισμού στη Γλυφάδα.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Καθαρισμού για το 2019

Βασιλική Δ.
134 αξιολογήσεις

Εξαιρετική!

Mastoras
117 αξιολογήσεις

Λάβαν άμεση δράση. Απόσυραν τον παλιο θερμοσίφωνα και μου βάλαν καινούργιο. Ένα λεπτό μετά το αίτημά μου έλαβα κλήση τους και την ίδια μέ...

Βαλέρια Κ.
77 αξιολογήσεις

Ακούραστη και συνεργασιμη!!!!

Βασιλική Δ.
73 αξιολογήσεις

όπως πάντα καταπληκτική ακόμα και στις πολύ δύσκολες δουλειές αναντικατάστατη ευχαριστώ πολύ

Κωσταντίνα Α.
71 αξιολογήσεις

Πολύ ευγενική και πολύ καλή στην δουλειά της. Έμεινα ευχαριστημένος

Μαρίνα Φ.
67 αξιολογήσεις

Για ακομα μια φορα εμεινα ευχαριστημενη απο ολα!! Συνεπεία και τέλειο αποτέλεσμα. . Η Μαρίνα ήταν πολύ καλή και θα την ζητήσω ξανά

Σχετικά άρθρα

Καθαρισμός μαρμάρου: 3 κανόνες που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις!

Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς. Αν και η λάμψη και η διαχρονικότητά του

Περισσότερα
Καθαρισμός μπανιέρας: Μυστικά ανάλογα με το είδος της!

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα γρήγορο ζεστό ντους ή μία ώρα χαλάρωσης σε μία μπανιέρα γεμάτη με αφρό μετά από μία δύσκολη μέρα.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότερα Συνεργεία Καθαρισμού

Επίλεξε το Συνεργείο Καθαρισμού που σου ταιριάζει στην περιοχή Γλυφάδα

Quick S. Συνεργεία Καθαρισμού Γλυφάδα | Εταιρείες Καθαρισμού - Καλλιθέα
62 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων και άκρως επαγγελματικών λύσεων, που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό του προσωπικού ή και επαγγελματικού σας χώρου. Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης μας και όλες οι εργασίες μας ολοκληρώνονται σεβόμενοι τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία ξέρουμε να κάνουμε την κατάλληλη εργασία προκειμένου να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ενοχλητική παρουσία και μικροοργανισμό, μπορεί να έχετε στο χώρο, στα στρώματά σας ή στα χαλιά σας. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης μας και κύριο μέλημά μας, η παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Προτιμήστε μας για βιολογικούς καθαρισμούς ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!
P. C. Συνεργεία Καθαρισμού Γλυφάδα | Εταιρείες Καθαρισμού - Ελληνικό
63 αξιολογήσεις
Τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού της εταιρείας μας, στέκονται δίπλα σας για να αναλάβουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού επαγγελματικών και οικιακών χώρων. Συνδυάζουμε πολύχρονη εμπειρία με αξιόπιστο προσωπικό και εξασφαλίζουμε αστραφτερούς χώρους. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό που μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς καθαρισμούς. Ακόμη, διαθέτουμε και υπηρεσίες απολύμανσης. Η ευχαρίστηση των πελατών μας από την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι αυτοσκοπός για εμάς. Είμαστε έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και υπεύθυνα!
Γιώργος Κ. Συνεργεία Καθαρισμού Γλυφάδα | Εταιρείες Καθαρισμού - Αχαρνές
44 αξιολογήσεις
Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του βιολογικού καθαρισμού χαλιών τα τελευταία 28 χρόνια και παρέχουμε ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες.Η εταιρεία μας απαρτίζεται από ειδικά εκπαιδευμένους επαγγελματίες, που ανταποκρίνονται με συνέπεια και επαγγελματισμό σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουν. Αξιοποιούμε προηγμένες μεθόδους και αξιόπιστα υλικά καθαρισμού.Το σήμα κατατεθέν της εταιρείας μας είναι η ποιότητα, η εμπειρία, η εξειδίκευση και η άνεση, λόγοι που μας καθιέρωσαν στην εμπιστοσύνη των πελατών μας. Οι βιολογικές μέθοδοι καθαρισμού χαλιών λειτουργούν σαν δικλείδα ασφαλείας για την συντήρηση και φροντίδα των χαλιών σας. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες, που θα σας εκπλήξουν θετικά!
T. C. Europe Συνεργεία Καθαρισμού Γλυφάδα | Εταιρείες Καθαρισμού - Αθήνα
18 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό, πλήρως συνεργάσιμο και πρόθυμο να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη. Υπερτερούμε του ανταγωνισμού, διότι το προσωπικό μας είναι μόνιμο, με αποτέλεσμα, να μπορεί να έχετε έναν έμπιστο και γνώριμο συνεργάτη, για την πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών του κτιρίου σας. Σε εμάς θα βρείτε το δικό σας άνθρωπο, που θα σας δώσει άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα.
Δημήτρης Χ. Συνεργεία Καθαρισμού Γλυφάδα | Εταιρείες Καθαρισμού - Περιστέρι
11 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις βιολογικού καθαρισμού, καλύπτοντας τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας βασίζεται στον επαγγελματισμό, την συνέπεια και την αγάπη για το αντικείμενο. Διαθέτουμε οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, αλλά και σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε με επαγγελματισμό και τον δικό σας βιολογικό καθαρισμό. Τα δικά σας αισθητικά και λειτουργικά κριτήρια είναι ο πήχης που πρέπει να ξεπεράσουμε. Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί η ελκυστική τιμολογιακή πολιτική μας, ώστε να μπορούν όλοι να έχουν το πράσινο στη ζωή τους. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον από τις συμφέρουσες προσφορές μας!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει