Καθαρισμός Επαγγελματικών χώρων

Βρες τα Καλύτερα Συνεργεία Καθαρισμού Επαγγελματικών Χώρων & Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή, σε 3'!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Σπίτι, Επαγγελματικό Χώρο
 • Σπίτι
 • Επαγγελματικό Χώρο
π.χ.: Έως 60 τ.μ., 61 τ.μ. - 90 τ.μ.
 • Έως 60 τ.μ.
 • 61 τ.μ. - 90 τ.μ.
 • 91 τ.μ. - 120 τ.μ.
 • 121 τ.μ. - 200 τ.μ.
 • Πάνω από 200 τ.μ.
π.χ.: Μία φορά, Επαναλαμβανόμενα
 • Μία φορά εξονυχιστικός καθαρισμός
 • Επαναλαμβανόμενος Καθαρισμός
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι επιθυμώ να τα προμηθευτεί το συνεργείο
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
π.χ.: Το συντομότερο δυνατό, Τις προσεχείς ημέρες
 • Το συντομότερο δυνατό
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Συγκεκριμένη ημερομηνία
Τελευταία ενημέρωση: 02/7/2020

Συνεργεία καθαρισμού επαγγελματικών χώρων

Σε χώρους με έντονη καθημερινή κίνηση, όπως είναι τα γραφεία εταιρειών, τα καταστήματα και οι χώροι εστίασης, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Οι εργαζόμενοι χρειάζονται ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον και γι’ αυτό η συνεργασία με έμπειρα συνεργεία καθαρισμού επαγγελματικών χώρων είναι απαραίτητη.

Το συνεργείο θα φροντίζει για τον τακτικό καθαρισμό του χώρου, χωρίς να ενοχλεί καθόλου την καθημερινότητά σου ή την καθημερινότητα άλλων εργαζομένων στο κτίριο. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για καθαρισμό επαγγελματικών χώρων, έτοιμους να σε εξυπηρετήσουν καθημερινά.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας. Μέσα σε λίγα λεπτά θα σε φέρουμε σε επαφή με κατάλληλο συνεργείο στην περιοχή σου, για να σε εξυπηρετήσει άμεσα, στην καλύτερη τιμή και με όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεσαι.

Γιατί να προτιμήσεις συνεργείο καθαρισμού του Douleutaras.gr;

Καθημερινά, τα συνεργεία καθαρισμού επαγγελματικών χώρων που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας προσφέρουν πλήθος υπηρεσιών, με στόχο την άνετη και υγιεινή διαβίωση των εργαζομένων στο κτίριο. Κάποιοι σημαντικοί λόγοι, για τους οποίους οι πελάτες μας μάς επιλέγουν σταθερά, είναι:

 • Διεξάγουν τους επαγγελματικούς καθαρισμούς, κατόπιν συνεννόησης με τους πελάτες, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εργασιών.

 • Διαθέτουν εξειδικευμένο εξοπλισμό και προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο επαγγελματικό καθαρισμό.

 • Διασφαλίζουν την υγιεινή του επαγγελματικού χώρου ώστε να οι εργαζόμενοι να εργάζονται σε ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από πιθανές ασθένειες.

 • Πραγματοποιούν τακτικούς καθαρισμούς στους επαγγελματικούς χώρους, όποτε χρειάζεται και με όλες τις απαραίτητες εργασίες.

Ποιες υπηρεσίες αναλαμβάνουν τα συνεργεία καθαρισμού επαγγελματικών χώρων μας;

Ο καθαρισμός επαγγελματικού χώρου μπορεί να περιλαμβάνει διαφορετικές εργασίες, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κτιρίου και το είδος επαγγελματικού χώρου. Μερικές δημοφιλείς υπηρεσίες που προσφέρουν τα συνεργεία μας είναι:

1. Γενικοί καθαρισμοί

Οι γενικοί καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων, ανάλογα με την περίπτωση και το χώρο, μπορεί να περιλαμβάνουν εργασίες για καθαρισμό τζαμιών, καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων, κουζινών, μπάνιου, συνεδριακών χώρων, χαλιών, επίπλων, δαπέδων ακόμη και απολυμάνσεις.

2. Αρχικοί καθαρισμοί

Τα συνεργεία καθαρισμού επαγγελματικών χώρων, μπορούν να αναλάβουν τον αρχικό καθαρισμό του κτιρίου σου ύστερα από ανακαίνιση ή από την κατασκευή του. Ο όγκος των υπολειμμάτων από τις τεχνικές εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί είναι μεγάλος και μόνο ένα επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού μπορεί να τον αφαιρέσει και να εξασφαλίσει τις κατάλληλες συνθήκες υγιεινής στο χώρο.

3. Καθαρισμούς προσόψεων κτιρίων & anti-graffiti

Τα συνεργεία καθαρισμού επαγγελματικών χώρων διαθέτουν εκπαιδευμένο προσωπικό, που μπορεί να φέρει εις πέρας, με τον κατάλληλο εξοπλισμό και έχοντας λάβει υπόψη τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, τον επαγγελματικό καθαρισμό των προσόψεων του κτιρίου.

4. Καθαρισμοί τζαμαρίας - υαλοπινάκων

Πολλοί επαγγελματικοί χώροι, όπως γραφεία και καταστήματα, διαθέτουν μεγάλης έκτασης τζαμαρίες που χρειάζονται συχνό καθάρισμα. Για το σκοπό αυτό, χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός. Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι διαθέσιμοι, για να φροντίσουν για την καθαριότητα κάθε τζαμαρίας, άμεσα και υπεύθυνα.

5. Απόσμηση χώρου

Σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστείς απόσμηση του χώρου από δυσάρεστες οσμές. Ένα συνεργείο καθαρισμού επαγγελματικών χώρων της πλατφόρμας μας διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό, για να σου προσφέρει αυτή την υπηρεσία, με ασφάλεια, αλλά και σε οικονομικές τιμές.

Ψάχνεις για συνεργεία καθαρισμού επαγγελματικών χώρων; Έχουμε τη λύση! Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε κατάλληλο συνεργείο στην περιοχή σου, για να σου δώσει προσφορά, ειδικά για τις ανάγκες σου. Ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων δεν ήταν ποτέ πιο εύκολος!

4,47 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που εμπιστεύθηκαν τα συνεργεία καθαρισμού επαγγελματικών χώρων μας

φωτογραφία επαγγελματία
Premium Cleaning
143 αξιολογήσεις

Ενω είχαμε ενημερωσει οτι το σπιτι ηταν επιπλωμενο , μας εκαναν παραπονα οτι εχουμε πολλά επιπλα και 3 ραφια με βιβλια (!) . 4 άτομα με διάλλειμμα καθε 1 ώρα για τσιγάρο.

φωτογραφία επαγγελματία
Α-IDEAL IKE
36 αξιολογήσεις

Η συνεργασία μόλις ξεκίνησε. Προς το παρόν είναι όλα μια χαρά.

φωτογραφία επαγγελματία
Α-IDEAL IKE
36 αξιολογήσεις

η επικοινωνία τους ήταν άμεση όπως άμεση ήταν και η προσφορά τους. Επειδή βιαζόμουν ήταν διατεθημένοι να εργαστούν και την Κυριακή για να με εξυπηρετήσουν. Το συνεργείο ήταν στην ώρα του στο γραφείο μου και ξεκίνησε αμέσως την εργασία του. Ήταν όλοι ευγενικοί και τυπικοί. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

Douleutaras.gr λογότυπο
Παναγιώτης Μπάκας
12 αξιολογήσεις

Στην ώρα του.Όλα όσα είχαμε πει έγιναν. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
Clean Makers
4 αξιολογήσεις

Έψαχνα άτομο για καθαριότητα σπιτιού 25 τετραγωνικών και την βρήκα ημέρα Σάββατο τελευταία στιγμή και ήταν η μόνη που βρήκα τέτοια μετά και ώρα! Παρόλα αυτά θεωρώ αρκετά τα 60€ για 2 ώρες δουλειάς που της χρειάστηκε να ολοκληρώσει την καθαριοτητα. Εξυπηρετική και ευγενική και θα την προτιμούσα ξανά αλλά με λίγο πιο λογικές τιμές.

Σχετικά άρθρα

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων: Πώς θα σε βοηθήσει;

Ίσως να μην το γνώριζες, αλλά ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων από ένα έμπειρο συνεργείο ή επαγγελματία

Καθαρισμός μαρμάρου: 3 κανόνες που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις!

Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για Καθαρισμό Επαγγελματικών χώρων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Premium Cleaning

Νότια Προάστια Αθήνας
143 αξιολογήσεις

Προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα ποιοτικών υπηρεσιών για την κάλυψη κάθε ανάγκης καθαρισμού τόσο σε επαγγελματικούς όσο και σε ιδιωτικούς χώρους με την παροχή ευέλικτων και εξατομικευμένων λύσεων καθαρισμού. Το συνεργείο καθαρισμού μας μπορεί να φέρει εις πέρας και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, με στόχο να νιώθετε ότι περνάτε την καθημερινότητά σας σε έναν πραγματικά καθαρό χώρο. Είμαστε στη διάθεσή σας!

Ιωσήφ Γκιετάνη

Κέντρο Αθήνας
66 αξιολογήσεις

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στο τομέα της εξυπηρέτησης και καθαριότητας κτιρίων από το 1999. Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι οι παρακάτω: καθαρισμοί πολυκατοικιών, καθαρισμοί οικιών,   καθαρισμοί υαλοπινάκων, βίο-καθαρισμοί (στρώματα,σαλόνια, χαλιά), απολυμάνσεις-μυοκτονίες κ.α 

 

Α-IDEAL IKE

Κέντρο Αθήνας
36 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Σπύρος Κοκκινάκης και αναλαμβάνω καθαρισμούς επαγγελματικών και οικιακών χώρων. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του επαγγελματικού και οικιακού σας χώρου όπως και τον καθαρισμό υαλοπινάκων (τζαμιών) - επιφανειών έως και 50% γρηγορότερα σε σχέση με τον συμβατικό τρόπο καθαρισμού (βρεχτήρας – μάκτρο) μειώνοντας το εργατικό κόστος.

Green Apple

Δυτικά Προάστια Αθήνας
13 αξιολογήσεις

Στην επιχείρησή μου διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε βιολογικό καθαρισμό στο χώρο σας. Πιο συγκεκριμένα ασχολούμαστε με υπηρεσίες γενικού καθαρισμού κτιρίων, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες καθαρισμού σας, τόσο για οικιακούς, όσο και για επαγγελματικούς χώρους. 
 

Glow Cleaning

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
9 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει καθαρισμούς για κατοικίες, πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Με πάθος για την καθαριότητα, καλύπτουμε πλήρως κάθε σας οικιακή ή επαγγελματική ανάγκη καθαρισμού. Αν χρειάζεστε αξιόπιστο συνεργείο καθαρισμού, είμαστε οι κατάλληλοι άνθρωποι για να σας βοηθήσουμε άμεσα!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Σπίτι
Ίλιον
Εκτελέστηκε από
New Generation P.
Περιγραφή εργασίας
Χώρος για καθαρισμό:
Σπίτι
Είδος καθαρισμού:
Καθαρισμό μετά από ανακαίνιση
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
91 τ.μ. - 120 τ.μ.
Συχνότητα καθαρισμού:
Μία φορά εξονυχιστικός καθαρισμός
Επιπλωμένος χώρος:
Όχι Κόστος: 230,00€
Σπίτι
Παπάγου - Χολαργού
Εκτελέστηκε από
Ιωσήφ Γ.
Περιγραφή εργασίας
Χώρος για καθαρισμό:
Σπίτι
Είδος καθαρισμού:
Καθαρισμό μετά από ανακαίνιση
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
91 τ.μ. - 120 τ.μ.
Συχνότητα καθαρισμού:
Μία φορά εξονυχιστικός καθαρισμός
Επιπλωμένος χώρος:
Όχι Κόστος: 250,00€
Επαγγελματικό Χώρο
Δάφνη
Εκτελέστηκε από
Δημήτρης Π.
Περιγραφή εργασίας
Χώρος για καθαρισμό:
Επαγγελματικό Χώρο
Είδος επαγγελματικού χώρου:
Γραφεία
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Πάνω από 200 τ.μ.
Συχνότητα καθαρισμού:
Μία φορά εξονυχιστικός καθαρισμός
Επιπλωμένος χώρος:
Όχι Κόστος: 500,00€
Σπίτι
Δήμος Χαλκηδόνας
Εκτελέστηκε από
Clean B.
Περιγραφή εργασίας
Χώρος για καθαρισμό:
Σπίτι
Είδος καθαρισμού:
Καθαρισμό μετά από ανακαίνιση
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
91 τ.μ. - 120 τ.μ.
Συχνότητα καθαρισμού:
Μία φορά εξονυχιστικός καθαρισμός
Επιπλωμένος χώρος:
Ναι Κόστος: 260,00€
Σπίτι
Νέα Σμύρνη
Εκτελέστηκε από
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε. A.
Περιγραφή εργασίας
Χώρος για καθαρισμό:
Σπίτι
Είδος καθαρισμού:
Καθαρισμό πριν/μετά από μετακόμιση
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
91 τ.μ. - 120 τ.μ.
Συχνότητα καθαρισμού:
Μία φορά εξονυχιστικός καθαρισμός
Επιπλωμένος χώρος:
Όχι Κόστος: 169,00€