Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Καθαρισμός Επαγγελματικών χώρων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Επαγγελματικών χώρων

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Σπίτι, Επαγγελματικό Χώρο
 • Σπίτι
 • Επαγγελματικό Χώρο
π.χ.: Έως 60 τ.μ., 61 τ.μ. - 90 τ.μ.
 • Έως 60 τ.μ.
 • 61 τ.μ. - 90 τ.μ.
 • 91 τ.μ. - 120 τ.μ.
 • 121 τ.μ. - 200 τ.μ.
 • Πάνω από 200 τ.μ.
π.χ.: Μία φορά, Επαναλαμβανόμενα
 • Μία φορά εξονυχιστικός καθαρισμός
 • Επαναλαμβανόμενος Καθαρισμός
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι επιθυμώ να τα προμηθευτεί το συνεργείο
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
π.χ.: Το συντομότερο δυνατό, Τις προσεχείς ημέρες
 • Το συντομότερο δυνατό
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Συγκεκριμένη ημερομηνία
Τελευταία ενημέρωση: 26/4/2019

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τα συνεργεία καθαρισμού επαγγελματικών χώρων;

Οι επαγγελματικοί χώροι, εξαιτίας της συχνής διέλευσης ατόμων είναι απαραίτητο να καθαρίζονται τακτικά από εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού. Το βασικό όφελος που κερδίζεις με την επιλογή ενός έμπειρου συνεργείου καθαρισμού για το γραφείο, την εταιρεία ή το κατάστημά σου, είναι η διεκπεραίωση των εργασιών καθαρισμού σύμφωνα με το οργανόγραμμα που έχει συμφωνηθεί.

Γιατί να προτιμήσεις το συνεργείο καθαρισμού μας;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξεις τα συνεργεία καθαρισμού της πλατφόρμας μας για τον επαγγελματικό σου χώρο. Παρακάτω, θα βρεις μία λίστα με τα βασικά προτερήματα των εταιρειών καθαρισμού με τις οποίες συνεργαζόμαστε:

 • Διεξάγουν τους επαγγελματικούς καθαρισμούς, κατόπιν συνεννόησης με τους πελάτες, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εργασιών.
 • Διαθέτουν εξειδικευμένο εξοπλισμό και προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο επαγγελματικό καθαρισμό.
 • Διασφαλίζουν την υγιεινή του επαγγελματικού χώρου ώστε να οι εργαζόμενοι να εργάζονται σε ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από πιθανές ασθένειες.
 • Πραγματοποιούν τακτικούς καθαρισμούς στους επαγγελματικούς χώρους, ως μέθοδο πρόληψης από μολύνσεις και ασθένειες.

Πέρα από τα οφέλη, τα συνεργεία επαγγελματικών χώρων της πλατφόρμας μας, προσφέρουν μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών καθαρισμού, οι βασικότερες από τις οποίες είναι::

Γενικοί καθαρισμοί

Οι γενικοί καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων, ανάλογα με την περίπτωση και τον χώρο μπορεί να περιλαμβάνουν εργασίες για καθαρισμό τζαμιών, τον καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων,κουζινών, μπάνιου, συνεδριακών χώρων, χαλιών, επίπλων, δαπέδων ακόμη και απολυμάνσεις.

Αρχικοί καθαρισμοί

Τα συνεργεία καθαρισμού επαγγελματικών χώρων, μπορούν να αναλάβουν τον αρχικό καθαρισμό του κτιρίου σου ύστερα από ανακαίνιση ή από την κατασκευή του. Ο όγκος των υπολειμμάτων από τις τεχνικές εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί είναι μεγάλος και μόνο ένα επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού μπορεί να τον αφαιρέσει και να εξασφαλίσει τις κατάλληλες συνθήκες υγιεινής στον χώρο.

Καθαρισμούς προσόψεων κτιρίων & anti-graffiti

Είναι πολύ συχνό, η εμφάνιση σχεδίων γκράφιτι στην πρόσοψη των κτιρίων και σε πλάγιους τοίχου. Τα συνεργεία καθαρισμού επαγγελματικών χώρων, αντιμετωπίζουν κι αυτό το φαινόμενο. Συγκεκριμένα, διαθέτουν εκπαιδευμένο προσωπικό που μπορεί να φέρει εις πέρας με τον κατάλληλο εξοπλισμό και έχοντας λάβει υπόψη τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, τον επαγγελματικό καθαρισμό των προσόψεων του κτιρίου σας.

Ακόμη, και στις περιπτώσεις που τα κτίρια και οι επαγγελματικοί χώροι διαθέτουν γυάλινες επιφάνειες και τζάμια που είναι αρκετά δύσκολο να καθαριστούν τα συνεργεία μας μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με τα εξειδικευμένα μηχανήματα καθαρισμού που διαθέτουν.

Ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων, μπορεί να γίνει είτε τακτικά είτε μεμονωμένα, σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα θα είναι επαγγελματικό και οι πελάτες μένουν πλήρως ικανοποιημένοι!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογα συνεργεία καθαρισμού στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία

Λίγο στην συννενόηση υπήρξε μια ατυχία ,ωστόσο έμεινα απολύτως ευχαριστημένη από την εργασία . Συνιστώ ανεπιφύλακτα .

φωτογραφία επαγγελματία

Πολύ καλοί και συνεπείς σε ότι συμφωνήσαμε.

φωτογραφία επαγγελματία

Είμαι ευχαριστημένη με την όλη συνεργασία. Στα θετικά χαρακτηριστικά ήταν η συνέπεια και το ενδιαφέρων για το σωστό αποτέλεσμα. Ακόμα και...

φωτογραφία επαγγελματία

Η συνολική εμπειρία από τον επαγγελματία ήταν πολύ καλή. Ήρθε από τον χώρο μου και μου έκανε προσφορά, κανονίσαμε ημέρα και ήταν εκεί ακρ...

φωτογραφία επαγγελματία

Πάρα πολύ καλοί έτσι απλά!

φωτογραφία επαγγελματία

Καθαρισμός επαγγελματικού χώρου. Μείναμε ευχαριστημένοι.

Σχετικά άρθρα

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων: Πώς θα σε βοηθήσει;

Ίσως να μην το γνώριζες, αλλά ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων από ένα έμπειρο συνεργείο ή επαγγελματία

Περισσότερα
Καθαρισμός μαρμάρου: 3 κανόνες που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις!

Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Καθαρισμός Επαγγελματικών χώρων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Ιωσήφ Γ.

Καθαρισμός Επαγγελματικών χώρων - Αθήνα
21 reviews

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στο τομέα της εξυπηρέτησης και καθαριότητας κτιρίων από το 1999. Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι οι παρακάτω: καθαρισμοί πολυκατοικιών, καθαρισμοί οικιών,   καθαρισμοί υαλοπινάκων, βίο-καθαρισμοί (στρώματα,σαλόνια, χαλιά), απολυμάνσεις-μυοκτονίες κ.α 

 

Ελένη Β.

Καθαρισμός Επαγγελματικών χώρων - Βύρωνας
17 reviews

Στην επιχείρησή μου διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε βιολογικό καθαρισμό στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε με συνέπεια και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας και μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες και για τους επαγγελματικούς σας χώρους. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν για την λεπτομέρεια τους και όλα αυτά με πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

T. C. Europe

Καθαρισμός Επαγγελματικών χώρων - Αθήνα
18 reviews

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό, πλήρως συνεργάσιμο και πρόθυμο να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη. Υπερτερούμε του ανταγωνισμού, διότι το προσωπικό μας είναι μόνιμο, με αποτέλεσμα, να μπορεί να έχετε έναν έμπιστο και γνώριμο συνεργάτη, για την πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών του κτιρίου σας. Σε εμάς θα βρείτε το δικό σας άνθρωπο, που θα σας δώσει άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα.

Θεόδωρος Τ.

Καθαρισμός Επαγγελματικών χώρων - Πειραιάς
17 reviews

Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό του επαγγελματικού χώρου σας. Έχουμε πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Το υπεύθυνο και εργατικό προσωπικό μας, ο σεβασμός προς τους πελάτες μας και η εγγύηση εργασίας που παρέχουμε είναι κάποιοι από τους λόγους που έχουμε σταθερή και αναπτυξιακή πορεία. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε για τους επαγγελματικούς η οικιακούς χώρους σας.

Εμμανουήλ Παναγιώτης Ο.

Καθαρισμός Επαγγελματικών χώρων - Δήμος Αρριανών
9 reviews

Η ομάδα μας αποτελείται απο πολύ έμπειρους συνεργάτες με πολυετή εμπειρία στο τομέα του καθαρισμού. Χρησιμοποιώντας σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια φέρνουμε πάντα τα ιδανικά αποτελέσματα!

Σχετικές υπηρεσίες