Αρχικοί & Τακτικοί Καθαρισμοί

Βρες τα Καλύτερα Συνεργεία Καθαρισμού για την κατηγορία Αρχικοί & Τακτικοί Καθαρισμοί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 15/1/2019

Γιατί χρειάζεσαι επαγγελματία για ένα αρχικό καθαρισμό;

Μετακόμισες ή ανακαίνισες το σπίτι σου; Ο αρχικός του καθαρισμός, θα διασφαλίσει την ομαλή σου εγκατάσταση σε ένα υγιές περιβάλλον. Τα συνεργεία καθαρισμού του Douleutaras Cleaning, αναλαμβάνουν να σου παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού τόσο για οικίες όσο και για επαγγελματικούς χώρους, με εγγυημένα αποτελέσματα.

Το να επιχειρήσεις να καθαρίσεις το σπίτι ή το γραφείο μόνος ή με την βοήθεια μίας καθαρίστριας, μπορεί να μην είναι και η καλύτερη ιδέα τόσο από άποψη χρόνου όσο και τελικού αποτελέσματος. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, σε γλιτώνουν από περιττό κόπο με επαγγελματικούς αρχικούς καθαρισμούς.

Τι υπηρεσίες προσφέρουν τα συνεργεία μας;

Τα συνεργεία καθαρισμού, θα σου προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού και θα φροντίσουν να απαλλαγεί ο χώρος από σκόνη και υπολείμματα από τις εργασίες ανακαίνισης και μετακόμισης, με έναν γενικό καθαρισμό. Ακόμη, τα συνεργεία καθαρισμού μας, θα δώσουν την τελική πινελιά σε ένα νεόχτιστο κτίριο ή μία πολυκατοικία, καθαρίζοντας κάθε γωνία και αναδεικνύοντας την αισθητική του. Παρακάτω, θα βρεις μία λίστα με τις ενδεικτικές υπηρεσίες που καλύπτουν τα συνεργεία μας:

 • Καθαρισμός Δαπέδου
 • Αφαίρεση Κατασκευαστικών Κατάλοιπων
 • Καθαρισμός Υπολειμμάτων από Μπογιές
 • Πλύσιμο Ντουλαπιών Κουζίνας & Υπνοδωματίου
 • Καθαρισμός Πάγκων
 • Καθαρισμός Αρμών Πλακιδίων
 • Καθαρισμός Τουαλέτα & Ειδών Υγιεινής
 • Καθάρισμα Τοίχων, Βεραντών & Σκαλιών
 • Καθάρισμα Μαρμάρων
 • Καθαρισμός Τζαμιών & Υαλοπινάκων
 • Καθαρισμός Μοκετών & Χαλιών
 • Καθαρισμός Επίπλων

Οι παραπάνω εργασίες καθαρισμού, ανταποκρίνονται πλήρως σε περίπτωση μετακόμισης, ανακαίνισης ή νεόχτιστου κτιρίου και παραδίδουν τον χώρο σου έτοιμο για την διαμονή σου. Ένας αρχικός καθαρισμός όμως, δεν είναι αρκετός για την διατήρηση συνθηκών υγιεινής στο σπίτι ή στο γραφείο σου. Είναι πολύ σημαντικό να προχωρήσεις στην οργάνωση τακτικών καθαρισμών.

Γιατί είναι σημαντικοί οι τακτικοί καθαρισμοί;

Ο τακτικός καθαρισμός του σπιτιού, της πολυκατοικίας ή του επαγγελματικού σου χώρου, είναι απαραίτητος εάν θες να διασφαλίσεις τον εαυτό σου και όσους χρησιμοποιούν τον χώρο από προβλήματα υγείας. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε εξειδικευμένες οικιακές βοηθούς και επαγγελματικά συνεργεία καθαρισμού και το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιεί πλήρως. Οι εταιρείες καθαρισμού της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τους βασικούς λόγους που πρέπει να προγραμματίσεις τακτικούς καθαρισμούς:

 • Απομάκρυνση Βακτηρίων και Μικροβίων από επιφάνειες που έρχεσαι σε επαφή καθημερινά.
 • Η προστασία της υγείας ατόμων από ευαίσθητες ηλιακές ομάδες (παιδιά & ηλικιωμένους).
 • Η αναβάθμιση της εταιρικής εικόνας και η διατήρηση μίας καλής εικόνας του σπιτιού.
 • Υγιεινές Συνθήκες Διαβίωσης.
 • Καλύτερη ποιότητα Ζωής.
 • Ελεύθερος Χρόνος για άλλες δραστηριότητες.

Οι τακτικοί καθαρισμοί, δεν σημαίνουν λιγότερες εργασίες καθαριότητας από το συνεργείο ή τις οικιακές μας βοηθούς. Το πακέτο υπηρεσιών που θα επιλέξει για τον τακτικό καθαρισμό του χώρου μπορεί να αφορά επαναλαμβανόμενους γενικούς καθαρισμούς. Στους γενικούς καθαρισμούς, πραγματοποιείται η γενική καθαριότητα του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου και δεν παραλείπονται εργασίες. Ο κάθε πελάτης, μπορεί να συμφωνήσει με το συνεργείο ή την καθαρίστρια τις εργασίες γενικού καθαρισμού που επιθυμεί να ολοκληρώνονται σε κάθε καθαρισμό. Οι πιο συνηθισμένοι χώροι που πραγματοποιούν γενικούς και τακτικούς καθαρισμούς είναι:

 • Επαγγελματικοί χώροι, Κτίρια, Γραφεία, Εταιρείες
 • Πολυκατοικίες
 • Διαμερίσματα & Μονοκατοικίες
 • Γυμναστήρια
 • Ιατρεία
 • Θέατρα, Κινηματογράφοι, Καταστήματα & Χώροι Μαζικής Εστίασης

Η ομάδα του Douleutaras Cleaning, σου δίνει την δυνατότητα να προγραμματίσεις αρχικούς, τακτικούς και γενικούς καθαρισμούς τόσο με εταιρείες καθαρισμού όσο και με αξιόπιστες καθαρίστριες. Με λίγα μόνο κλικ μπορείς να συμπληρώσεις την φόρμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου και να έχεις άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτηση στον καθαρισμό σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογα συνεργεία καθαρισμού στην περιοχή σου

Βασιλική Δ.
144 αξιολογήσεις

Εξαιρετική!

Γεωργία Α.
126 αξιολογήσεις

Εξαιρετική, ευχάριστη και με σωστό καθαρισμό.

Μαρία Κ.
121 αξιολογήσεις

Η κυρία Μαρία είναι ένας ζεστός άνθρωπος με τον καλύτερο επαγγελματισμό στον χώρο. Πολύ οργανωτική και τελειομανής. Είμαστε πολύ ευχαριστ...

Αγγελική Φ.
113 αξιολογήσεις

Εξυπηρετηθηκαμε απόλυτα. Συνεπής και πολύ καλή στη δουλειά της.

Πόπη Ψ.
107 αξιολογήσεις

Άψογη σε Ποιότητα Καθαρισμού, Συμπεριφορά, Συνέπεια.

Χρήστος Κ.
93 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας, ήρθε στην ώρα του και έκανε άριστη δουλειά.

Σχετικά άρθρα

10 λάθη & tips για την καθαριότητα του σπιτιού σου!

Λατρεύεις τη μυρωδιά της χλωρίνης μετά το καθάρισμα του μπάνιου, απεχθάνεσαι τη σκόνη και παθαίνεις υστερία στην εικόνα των λεκιασμένων

Περισσότερα
Καθαρισμός τζαμιών με φυσικό τρόπο σε 4 συνταγές!

Τα τζάμια του σπιτιού δέχονται ισχυρό πλήγμα το φθινόπωρο και το χειμώνα, λόγω δύσκολων καιρικών φαινομένων. Ο αέρας, η βροχή και η μεγάλη

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Τα Καλύτερα Συνεργεία Καθαρισμού για Αρχικούς & Τακτικούς Καθαρισμούς

Μάθε περισσότερα και επίλεξε το συνεργείο που σου ταιριάζει

Quick S. Αρχικοί & Τακτικοί Καθαρισμοί - Καλλιθέα
62 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων και άκρως επαγγελματικών λύσεων, που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό του προσωπικού ή και επαγγελματικού σας χώρου. Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης μας και όλες οι εργασίες μας ολοκληρώνονται σεβόμενοι τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία ξέρουμε να κάνουμε την κατάλληλη εργασία προκειμένου να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ενοχλητική παρουσία και μικροοργανισμό, μπορεί να έχετε στο χώρο, στα στρώματά σας ή στα χαλιά σας. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης μας και κύριο μέλημά μας, η παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Προτιμήστε μας για βιολογικούς καθαρισμούς ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!
B. Hellas Αρχικοί & Τακτικοί Καθαρισμοί - Θεσσαλονίκη
44 αξιολογήσεις
Έχοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των βιολογικών καθαρισμών, είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την άριστη καθαριότητα του χώρου σας, αλλά και των πραγμάτων σας. Διακρινόμαστε από αξιοπιστία, χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και μπορούμε να ολοκληρώσουμε πληθώρα σχετικών εργασιών, με μεγάλη επιτυχία. Η εταιρία μας αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την ολοκλήρωση κάθε είδους εργασίας, ανεξαρτήτως κλίμακας, δυσκολίας και μεγέθους, σε οικιακούς ή και επαγγελματικούς χώρους. Θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε την ολοκλήρωση της υπηρεσίας, που επιθυμείτε, καλύπτοντας και τις δικές σας ανάγκες. Είμαστε η λύση για τον βιολογικό σας καθαρισμό, πάντα στη διάθεση σας!
T. C. Europe Αρχικοί & Τακτικοί Καθαρισμοί - Αθήνα
18 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό, πλήρως συνεργάσιμο και πρόθυμο να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη. Υπερτερούμε του ανταγωνισμού, διότι το προσωπικό μας είναι μόνιμο, με αποτέλεσμα, να μπορεί να έχετε έναν έμπιστο και γνώριμο συνεργάτη, για την πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών του κτιρίου σας. Σε εμάς θα βρείτε το δικό σας άνθρωπο, που θα σας δώσει άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα.
Δημήτρης Χ. Αρχικοί & Τακτικοί Καθαρισμοί - Περιστέρι
11 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις βιολογικού καθαρισμού, καλύπτοντας τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας βασίζεται στον επαγγελματισμό, την συνέπεια και την αγάπη για το αντικείμενο. Διαθέτουμε οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, αλλά και σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε με επαγγελματισμό και τον δικό σας βιολογικό καθαρισμό. Τα δικά σας αισθητικά και λειτουργικά κριτήρια είναι ο πήχης που πρέπει να ξεπεράσουμε. Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί η ελκυστική τιμολογιακή πολιτική μας, ώστε να μπορούν όλοι να έχουν το πράσινο στη ζωή τους. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον από τις συμφέρουσες προσφορές μας!
Γιώργος Κ. Αρχικοί & Τακτικοί Καθαρισμοί - Αχαρνές
45 αξιολογήσεις
Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του βιολογικού καθαρισμού χαλιών τα τελευταία 28 χρόνια και παρέχουμε ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες.Η εταιρεία μας απαρτίζεται από ειδικά εκπαιδευμένους επαγγελματίες, που ανταποκρίνονται με συνέπεια και επαγγελματισμό σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουν. Αξιοποιούμε προηγμένες μεθόδους και αξιόπιστα υλικά καθαρισμού.Το σήμα κατατεθέν της εταιρείας μας είναι η ποιότητα, η εμπειρία, η εξειδίκευση και η άνεση, λόγοι που μας καθιέρωσαν στην εμπιστοσύνη των πελατών μας. Οι βιολογικές μέθοδοι καθαρισμού χαλιών λειτουργούν σαν δικλείδα ασφαλείας για την συντήρηση και φροντίδα των χαλιών σας. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες, που θα σας εκπλήξουν θετικά!

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει