Συνεργεία Καθαρισμού Θεσσαλονίκη & Εταιρείες Καθαρισμού

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία καθαρισμού και διάλεξε την καλύτερη τιμή!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/8/2017

Μάθε τα πάντα για τα συνεργεία καθαρισμού!

Τα συνεργεία καθαρισμού, αναλαμβάνουν επαγγελματικούς καθαρισμούς κτιρίων και εταιρειών και τα τελευταία χρόνια αποτελούν την καλύτερη λύση καθώς πραγματοποιούν εξειδικευμένους καθαρισμούς άμεσα και αποτελεσματικά.

Τα συνεργεία καθαρισμού μας στην Θεσσαλονίκη, αποτελούν την πρώτη επιλογή στον τομέα του καθαρισμού επαγγελματικών χώρων και οικιών και έχουν αναλάβει εκατοντάδες καθαρισμούς, με επιτυχημένα αποτελέσματα.

Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεσαι συνεργεία καθαρισμού;

Τα συνεργεία μας που αναλαμβάνουν καθαρισμούς στην Θεσσαλονίκη, βρίσκονται δίπλα σου οποιαδήποτε στιγμή για να σου παρέχουν ένα αστραφτερό αποτέλεσμα.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας στην Θεσσαλονίκη, μας ενημέρωσαν για τις πιο συχνές περιπτώσεις που αναλαμβάνουν δράση:

Εξειδικευμένος Καθαρισμός Οικίας μετά από Μετακόμιση

Η μετακόμιση, πολλές φορές προκαλεί πολύ σκόνη στον επαγγελματικό ή οικιακό χώρο και η ανάγκη ενός επαγγελματικού συνεργείου καθαρισμού, κρίνεται απαραίτητη.

Τα συνεργεία μας στην Θεσσαλονίκη, έχουν αναλάβει εκατοντάδες καθαρισμούς επαγγελματικών και οικιακών χώρων ύστερα από μία μετακόμιση και εγγυώνται ότι θα απομακρύνουν την σκόνη από τα έπιπλα και τα προσωπικά σου αντικείμενα.

Τα έμπειρα συνεργεία καθαρισμού μας στην Θεσσαλονίκη, βρίσκονται ανά πάσα στιγμή έτοιμα να αναλάβουν τον πλήρη καθαρισμού του χώρου σου έπειτα από μία μετακόμιση και να κάνουν τους μελλοντικούς σου καθαρισμούς παιχνιδάκι.

Καθαρισμός Επαγγελματικών Χώρων

Τα συνεργεία μας στην Θεσσαλονίκη, σε κάθε επαγγελματικό καθαρισμό που αναλαμβάνουν, εγγυώνται την παράδοση αξιόπιστων αποτελεσμάτων.

Είναι σημαντικό το περιβάλλον εργασίας να είναι  υγιές για τους εργαζόμενους και παράλληλα να εξασφαλίζεται μία όμορφη και καθαρή εικόνα της εταιρείας.

Το συνεργείο καθαρισμού μας στην Θεσσαλονίκη, θα αναλάβει τον καθαρισμό του γραφείου ή του σπιτιού σου και θα σου χαρίσει ένα πεντακάθαρο αποτέλεσμα.

Καθαρισμός Πολυκατοικίας

Ο καθαρισμός της πολυκατοικίας από ένα επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού, τα τελευταία χρόνια προγραμματίζεται από τον διαχειριστή, με την σύμφωνη γνώμη πάντα των ενοίκων

Τα συνεργεία καθαρισμού μας στην Θεσσαλονίκη, είναι η βασική επιλογή στους καθαρισμούς πολυκατοικιών.

Πέρα από τον καθαρισμό των σκαλιών και των διαδρόμων, πραγματοποιούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες ώστε να έχουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Επαγγελματικός Καθαρισμός Επίπλων, Στρωμάτων & Χαλιών

Τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού, συνιστούν δύο φορές τον χρόνο να πραγματοποιείται ο επαγγελματικός καθαρισμός επίπλων, στρωμάτων και χαλιών.

Ειδικά, σε περιπτώσεις που χρησιμοποιούν τον χώρο παιδιά μικρής ηλικίας, ο επαγγελματικός καθαρισμός από εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού, κρίνεται απαραίτητος.

Η εμφάνιση μυκήτων αλλά και βακτηρίων είναι πολύ επικίνδυνη για όσους χρησιμοποιούν τον χώρο. Τα συνεργεία μας στην Θεσσαλονίκη, διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για να σας προσφέρουν ένα υγιές περιβάλλον.

4 λόγοι που κάνουν τα συνεργεία καθαρισμού μας να ξεχωρίζουν!

Τα συνεργεία καθαρισμού του Douleutaras.gr που εδρεύουν και εξυπηρετούν την Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουν εργασίες καθαρισμού σε όλες τις περιοχές της και εγγυώνται ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Υπάρχουν 4 λόγοι που κάνουν τα συνεργεία καθαρισμού μας στην Θεσσαλονίκη, να ξεχωρίζουν:

Πολύχρονη εμπειρία

Η πολύχρονη εμπειρία των αξιόπιστων συνεργείων μας στην Θεσσαλονίκη, τους βοηθάει ώστε να πραγματοποιήσουν τους καθαρισμούς σπιτιών, γραφείων και πολυκατοικιών, με απόλυτη επιτυχία.

Εξειδικευμένος Εξοπλισμός

Τα αξιόπιστα συνεργεία καθαρισμού μας στην Θεσσαλονίκη, ανανεώνουν και εξελίσσουν τον εξοπλισμό τους μέρα με την μέρα ώστε να είναι σίγουροι ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών τους.

Είτε αφορά γενικούς καθαρισμούς είτε πιο εξειδικευμένες εργασίες όπως απολυμάνσεις και βιολογικούς καθαρισμούς, τα συνεργεία μας στην Θεσσαλονίκη, αποτελούν μονόδρομο ώστε να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Άμεση Εξυπηρέτηση

Τα επαγγελματικά συνεργεία μας στην Θεσσαλονίκη, παρέχουν άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση σε όποιο σημείο της πόλης κι αν βρίσκεσαι.

Το επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού μας, θα έρθει στον χώρο σου αμέσως κι εσύ δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσεις τον χρόνο σου ψάχνοντας την καλύτερη επιλογή για εσένα.

Αξιόπιστοι Καθαρισμοί Σπιτιών & Επαγγελματικών Χώρων

Τα επαγγελματικά μας συνεργεία στην Θεσσαλονίκη, διακρίνονται για την παράδοση αξιόπιστων αποτελεσμάτων είτε αφορά οικιακούς καθαρισμούς είτε επαγγελματικούς χώρους.

Εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών που διαθέτουν τα εξειδικευμένα συνεργεία μας στην Θεσσαλονίκη, αποτελούν η εξειδίκευση αλλά και οι θετικές αξιολογήσεις από προηγούμενους καθαρισμούς.

Τί υπηρεσίες προσφέρει ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού;

Τα συνεργεία καθαρισμού μας στην Θεσσαλονίκη προσφέρουν μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών για τον καθαρισμό σπιτιών και γραφείων. Ποιες είναι αυτές οι υπηρεσίες;

 • Επαγγελματικός Καθαρισμός Πολυκατοικίας
 • Εξειδικευμένος Καθαρισμός Κτιρίου
 • Καθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων
 • Γενικός Καθαρισμός Σπιτιού
 • Καθαρισμοί Προσόψεων Κτιρίου
 • Επαγγελματικός Καθαρισμός Γραφείου
 • Καθαρισμός Τζαμιών & Κουφωμάτων
 • Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιών, Επίπλων & Στρωμάτων
 • Απολύμανση Χώρου
 • Μυοκτονίες & Απεντομώσεις
 • Πρώτος Καθαρισμός Νεόχτιστου Κτιρίου

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα επαγγελματικά μας συνεργεία στην Θεσσαλονίκη, δεν μπορούν να προσφερθούν από κάποιον ερασιτέχνη στον καθαρισμό.

Εάν αναζητείς επαγγελματικά συνεργεία καθαρισμού στην Θεσσαλονίκη, τότε η πιο σωστή επιλογή βρίσκεται στην πλατφόρμα μας.

Τα έμπειρα συνεργεία καθαρισμού της πλατφόρμας μας, διακρίνονται για την ποιοτικά αποτελέσματα που προσφέρουν σε καθαρισμούς σε ολόκληρη την Θεσσαλονίκη.

Στο Douleutaras.gr, μπορείς να πάρεις προσφορές για τιμές στα συνεργεία καθαρισμού στην Θεσσαλονίκη και να επιλέξεις εκείνη που εξυπηρετεί τις ανάγκες σου!

 

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Καθαρισμού για το 2019

Αθηνά Ζ.
44 αξιολογήσεις

Η Αθηνά ήταν εξαιρετική! Γρήγορη και αποτελεσματική!

B. Hellas
44 αξιολογήσεις

έδωσα από 2 σπίτια τα χαλιά, ήρθαν αμέσως και συνεννοήθηκα και πάρα πολύ καλά για την παράδοση. όλα καλά.

Αννέτα Τ.
19 αξιολογήσεις

Έμεινα ευχαριστημένη απο την δουλειά της. Ο καθαρισμός του σπιτιού μου ηταν πολύ δύσκολος και έκανε δουλειά με λεπτομέρεια.

Clean B.
11 αξιολογήσεις

Καλός επαγγελματίας με συνέπεια, οργάνωση και καλό εξοπλισμό!

ΆΨΟΓΗ.

Παναγιώτης Μ.
6 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά, και μάλιστα κάτω από συνθήκες μεγάλης πίεσης καθότι ερχόντουσαν στο σπίτι οι μεταφορείς με τα έπιπλα... Ευγενέστατος ο...

Σχετικά άρθρα

Καθαρισμός μαρμάρου: 3 κανόνες που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις!

Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς. Αν και η λάμψη και η διαχρονικότητά του

Περισσότερα
Καθαρισμός μπανιέρας: Μυστικά ανάλογα με το είδος της!

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα γρήγορο ζεστό ντους ή μία ώρα χαλάρωσης σε μία μπανιέρα γεμάτη με αφρό μετά από μία δύσκολη μέρα.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότερα Συνεργεία Καθαρισμού

Επίλεξε το Συνεργείο Καθαρισμού που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

P. C. Συνεργεία Καθαρισμού Θεσσαλονίκη & Εταιρείες Καθαρισμού - Ελληνικό
67 αξιολογήσεις
Τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού της εταιρείας μας, στέκονται δίπλα σας για να αναλάβουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού επαγγελματικών και οικιακών χώρων. Συνδυάζουμε πολύχρονη εμπειρία με αξιόπιστο προσωπικό και εξασφαλίζουμε αστραφτερούς χώρους. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό που μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς καθαρισμούς. Ακόμη, διαθέτουμε και υπηρεσίες απολύμανσης. Η ευχαρίστηση των πελατών μας από την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι αυτοσκοπός για εμάς. Είμαστε έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και υπεύθυνα!
B. Hellas Συνεργεία Καθαρισμού Θεσσαλονίκη & Εταιρείες Καθαρισμού - Θεσσαλονίκη
44 αξιολογήσεις
Έχοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των βιολογικών καθαρισμών, είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την άριστη καθαριότητα του χώρου σας, αλλά και των πραγμάτων σας. Διακρινόμαστε από αξιοπιστία, χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και μπορούμε να ολοκληρώσουμε πληθώρα σχετικών εργασιών, με μεγάλη επιτυχία. Η εταιρία μας αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την ολοκλήρωση κάθε είδους εργασίας, ανεξαρτήτως κλίμακας, δυσκολίας και μεγέθους, σε οικιακούς ή και επαγγελματικούς χώρους. Θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε την ολοκλήρωση της υπηρεσίας, που επιθυμείτε, καλύπτοντας και τις δικές σας ανάγκες. Είμαστε η λύση για τον βιολογικό σας καθαρισμό, πάντα στη διάθεση σας!
Γεώργιος Λ. ΕΕ Συνεργεία Καθαρισμού Θεσσαλονίκη & Εταιρείες Καθαρισμού - Θεσσαλονίκη
5 αξιολογήσεις
Η επιχείρηση μας παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού για επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στις κηπουρικές εργασίες και τους καθαρισμούς, έχοντας πάνω από 28 χρόνια εμπειρίας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η υψηλή ποιότητα της εργασίας αλλά και η αξιοπιστία ως προς το άριστο αποτέλεσμα. Έχουμε συνεργαστεί με πολύ μεγάλες Ελληνικές Εταιρίες και είμαστε αναγνωρισμένοι από τα συστήματα ISO για όλες τις υπηρεσίες μας.
Μπεζάτι Σ. Συνεργεία Καθαρισμού Θεσσαλονίκη & Εταιρείες Καθαρισμού - Θεσσαλονίκη
1 αξιολόγηση
Η εταιρία μας αναλαμβάνει μεγάλη γκάμα βιολογικών καθαρισμών στους χώρους του σπιτιού σας, στην επιχείρηση σας αλλά και το αυτοκίνητο σας, υποσχόμενη ένα εγγυημένο άριστο αποτέλεσμα! Διαθέτουμε υλικά οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον και σύγχρονο και αποτελεσματικό εξοπλισμό καθαρισμού. Εξειδικευόμαστε στον βιολογικό καθαρισμό του στρώματός σας και σας προσφέρουμε χώρους και καθαρά αντικείμενα, αντάξια των προσδοκιών σας. Η στρατηγική της εταιρείας μας είναι να αντιμετωπίζει κάθε πελάτη ως ξεχωριστή περίπτωση, καταρτίζοντας του πρόγραμμα εργασιών, το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του. Σκοπός της εταιρείας μας είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας σχεδιάζοντας οργανωμένες, ευέλικτες και οικονομικά αποδεκτές λύσεις!
Β. Βιολογικοί Καθαρισμοί Συνεργεία Καθαρισμού Θεσσαλονίκη & Εταιρείες Καθαρισμού - Θεσσαλονίκη
0 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου ή του κτιρίου σας. Διαθέτουμε πολύ έμπειρη ομάδα καθώς και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, με αποτέλεσμα να μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Σε κάθε εργασία, τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι υποαλλεργικά και βιοδιασπώμενα με πιστοποιήσεις και iso από την Kärcher. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι.

Συνεργεία Καθαρισμού σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει