5 χρήσιμες συμβουλές για την επιδιόρθωση σκεπής!

Η επιδιόρθωση σκεπής, ή ακόμη και η αλλαγή της, εφόσον χρειάζεται, είναι μία από τις σημαντικότερες εργασίες για την ασφάλεια του σπιτιού σου. Αν αισθάνεσαι ευτυχισμένος που έχεις μια στέγη επάνω από το κεφάλι σου, θα πρέπει και να τη φροντίζεις.

Αν ο περσινός χειμώνας έχει αφήσει τα σημάδια του στη σκεπή του σπιτιού σου και αμέλησες για την επισκευή της, κατά το πέρασμα τον τελευταίων μηνών, μάλλον θα πρέπει να το σκεφτείς διπλά. Έχεις ακόμη αρκετό χρόνο εως ότου πιάσουν τα τσουχτερά κρύα και ο παγετός, οπότε και η επιδιόρθωση σκεπής θα είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Καλώς ή κακώς, ένα πρόβλημα στη σκεπή σου, δεν μπορεί να συγκριθεί με μια ηλεκτρολογική ή υδραυλική βλάβη.

Μια απλή διαρροή στη σκεπή του σπιτιού σου, μπορεί να γίνει ο λόγος, που δεν θα πας διακοπές φέτος αλλά και του χρόνου το καλοκαίρι. Και επειδή το μότο μας είναι “προσέχουμε για να έχουμε”, αναζητήσαμε συμβουλές για να κάνεις ορισμένες έξυπνες επιλογές για την επιδιόρθωση σκεπής στο σπίτι σου.

Επιδιόρθωση σκεπής: 5 χρήσιμες συμβουλές για την σκεπή και την τσέπη σου!

1. Επισκευές του παρελθόντος “παιδεύουσι τέκνα”

Στην περίπτωση αυτή υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια. Είτε δεν έχει γίνει ποτέ επιδιόρθωση σκεπής ή η προηγούμενη εργασία στη σκεπή δεν έχει γίνει σωστά. Αν ανήκεις σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες, μη βιαστείς να πάρεις μέτρα και αποφάσεις. Δώσε την ευκαιρία σε 2-3 επαγγελματίες να σου πουν την άποψη τους, πριν καταλήξεις σε μία επιλογή. Επίσης, μην ενθουσιαστείς με την πιο φθηνή λύση. Οι πιο φθηνές επιλογές είναι συχνά εκείνες που μας στοιχίζουν και πιο ακριβά!

2. Έρευνα αγοράς, το κλειδί της επιτυχίας

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία κάθε εργασίας είναι η έρευνα αγοράς. Όταν ο εκάστοτε επαγγελματίας έρχεται στο σπίτι σου και σε “βομβαρδίζει” με πληροφορίες, οφείλεις να γνωρίζεις ορισμένα βασικά στοιχεία για αυτά που πρόκειται να συζητήσετε. Άφησε για λίγο στην άκρη το οικονομικό κομμάτι και εξέτασε κατά πόσο κάθε επαγγελματίας ενδιαφέρεται πραγματικά για το πρόβλημα και τις ανάγκες σου. Προσπάθησε να καταλάβεις ποιος πραγματικά θέλει να λύσει το πρόβλημα και ποιος απλώς θέλει να πουλήσει τις υπηρεσίες του.

3. Διατήρηση μιας καθαρής στέγης.

Το βασικό ζήτημα είναι προφανώς η επιδιόρθωση σκεπής. Εκτός, όμως, από το να είναι η σκεπή του σπιτιού σου στην εντέλεια, πρέπει να φαίνεται και στην εντέλεια. Μην ξεχάσεις, επομένως, να ρωτήσεις τους επαγγελματίες ποιες υπηρεσίες προσφέρουν για τον καθαρισμό της σκεπής σου, αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες επισκευής. Όταν θα ολοκληρωθούν οι εργασίες τους, θα πρέπει να έχει εξαφανιστεί κάθε σημάδι της όλης διαδικασίας.

4. Προηγούμενες εργασίες & Αξιολογήσεις

Οι φωτογραφίες προηγούμενων εργασιών των επαγγελματιών και οι αξιολογήσεις που έχουν λάβει για την εκτέλεση τους, παρέχονται για να εξασφαλίσουν ότι θα βρεις τον άνθρωπο σου. Μην παραλείψεις να συμβουλευτείς τα προφίλ των επαγγελματιών για να ελέγξεις την εμπειρία των πελατών, που τους επέλεξαν. Για εργασίες, όπως είναι η επιδιόρθωση σκεπής, δεν θα πρέπει να είσαι βιαστικός/-ή. Επισκέψου τα προφίλ των επαγγελματιών, που σου έχουν στείλει προσφορά, κλείσε ραντεβού και διάλεξε τον καταλληλότερο για τις ανάγκες σου.

5. Εκτίμηση κόστους

Για την στέγη του σπιτιού σου, όπως αναφέραμε και παραπάνω, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/-ή με τις επιλογές σου. Αν η διαφορά μεταξύ διαφορετικών οικονομικών προσφορών είναι ανεξήγητα μεγάλη, ίσως θα πρέπει να προβληματιστείς. Στην περίπτωση αυτή, σου συνιστούμε να επιστρέψεις στο δεύτερο βήμα, δηλαδή στην έρευνα αγοράς. Εξέτασε τις επιλογές και τις λύσεις που σου προσφέρει κάθε επαγγελματίας και επίλεξε εκείνη που σε ικανοποιεί περισσότερο!

Αν έχεις πάρεις απόφαση να προχωρήσεις σε επιδιόρθωση σκεπής ή μόνωση σκεπής, μη ξεχάσεις να πάρεις προσφορές από τους έμπειρους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας. Ό,τι ψάχνεις για το σπίτι σου, σε βρίσκει στο Douleutaras.gr!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
Αχαρνές 09/07/2020
Εκτελέστηκε από
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
Είδος στέγης:
Σκεπή με πάνελ
Τετραγωνικά μέτρα:
Πάνω από 100 τ.μ.
Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
Χαϊδάρι 09/07/2020
Εκτελέστηκε από
Luan Z.
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
Είδος στέγης:
Κεραμοσκεπή
Τετραγωνικά μέτρα:
25 τ.μ. - 50 τ.μ.
Κόστος 1200,00€
4,1
Αναρτήθηκε από Σπυρίδων Α.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Εξαιρετική δουλειά. Συνεπής σε ότι συμφωνήθηκε και στο χρονοδιάγραμμα που είχε οριστεί.

Για: ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ. / Σκεπές
5,0

ΑΨΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. ΤΟΝ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!

Για: Ηλίας Νέτζα / Σκεπές
5,0

Ηρθε συνεργαστηκαμε αριστα μειναμε ευχαριστημενοι - συμπεριφορα , τιμη,αξιοπιστος και γνωστης της εργασίας που κάνει. Ποιοτητα!

Για: Βασίλης Σφυρίδης / Σκεπές
5,0

Εξαιρετικός επαγγελματίας! Μου πρότεινε την οικονομικότερη δυνατή λύση,την οποία και υλοποίησε με προσοχή και είχα μια ικανοποιητικότατη επισκευή στη σκεπή.Οικονομική τιμή χωρίς να "ρίχνει" το κόστος στα υλικά,τα οποία ήταν τα καλύτερα της αγοράς. Γνώστης της δουλειάς του, έκανε την επισκευή με υπομονή σωστά και καθαρά!Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και τον προτείνω ανεπιφύλακτα! Εννοείτε οτι πάλι τον Ηλία θα καλέσω αν χρειαστώ κάτι..! (Αν και με την δουλειά που μου έκανε...δε θα τον χρειαστώ για τα επόμενα 10-15 χρόνια.... :-) )

Για: Ηλίας Νέτζα / Σκεπές
5,0

Είμαι πολύ ικανοποιημένη με την εξυπηρέτηση του Νινη group

Για: Γιάννης Νίνης / Σκεπές
3,8

Πολύ έμπειρος τεχνίτης και συνεπής στα ραντεβού του και την παράδοση της δουλειάς.

Για: Luan Zeka / Σκεπές