5 χρήσιμες συμβουλές για την επιδιόρθωση σκεπής!

Η επιδιόρθωση σκεπής, ή ακόμη και η αλλαγή της, εφόσον χρειάζεται, είναι μία από τις σημαντικότερες εργασίες για την ασφάλεια του σπιτιού σου. Αν αισθάνεσαι ευτυχισμένος που έχεις μια στέγη επάνω από το κεφάλι σου, θα πρέπει και να τη φροντίζεις.

Αν ο περσινός χειμώνας έχει αφήσει τα σημάδια του στη σκεπή του σπιτιού σου και αμέλησες για την επισκευή της, κατά το πέρασμα τον τελευταίων μηνών, μάλλον θα πρέπει να το σκεφτείς διπλά. Έχεις ακόμη αρκετό χρόνο εως ότου πιάσουν τα τσουχτερά κρύα και ο παγετός, οπότε και η επιδιόρθωση σκεπής θα είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Καλώς ή κακώς, ένα πρόβλημα στη σκεπή σου, δεν μπορεί να συγκριθεί με μια ηλεκτρολογική ή υδραυλική βλάβη.

Μια απλή διαρροή στη σκεπή του σπιτιού σου, μπορεί να γίνει ο λόγος, που δεν θα πας διακοπές φέτος αλλά και του χρόνου το καλοκαίρι. Και επειδή το μότο μας είναι “προσέχουμε για να έχουμε”, αναζητήσαμε συμβουλές για να κάνεις ορισμένες έξυπνες επιλογές για την επιδιόρθωση σκεπής στο σπίτι σου.

Επιδιόρθωση σκεπής: 5 χρήσιμες συμβουλές για την σκεπή και την τσέπη σου!

1. Επισκευές του παρελθόντος “παιδεύουσι τέκνα”

Στην περίπτωση αυτή υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια. Είτε δεν έχει γίνει ποτέ επιδιόρθωση σκεπής ή η προηγούμενη εργασία στη σκεπή δεν έχει γίνει σωστά. Αν ανήκεις σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες, μη βιαστείς να πάρεις μέτρα και αποφάσεις. Δώσε την ευκαιρία σε 2-3 επαγγελματίες να σου πουν την άποψη τους, πριν καταλήξεις σε μία επιλογή. Επίσης, μην ενθουσιαστείς με την πιο φθηνή λύση. Οι πιο φθηνές επιλογές είναι συχνά εκείνες που μας στοιχίζουν και πιο ακριβά!

2. Έρευνα αγοράς, το κλειδί της επιτυχίας

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία κάθε εργασίας είναι η έρευνα αγοράς. Όταν ο εκάστοτε επαγγελματίας έρχεται στο σπίτι σου και σε “βομβαρδίζει” με πληροφορίες, οφείλεις να γνωρίζεις ορισμένα βασικά στοιχεία για αυτά που πρόκειται να συζητήσετε. Άφησε για λίγο στην άκρη το οικονομικό κομμάτι και εξέτασε κατά πόσο κάθε επαγγελματίας ενδιαφέρεται πραγματικά για το πρόβλημα και τις ανάγκες σου. Προσπάθησε να καταλάβεις ποιος πραγματικά θέλει να λύσει το πρόβλημα και ποιος απλώς θέλει να πουλήσει τις υπηρεσίες του.

3. Διατήρηση μιας καθαρής στέγης.

Το βασικό ζήτημα είναι προφανώς η επιδιόρθωση σκεπής. Εκτός, όμως, από το να είναι η σκεπή του σπιτιού σου στην εντέλεια, πρέπει να φαίνεται και στην εντέλεια. Μην ξεχάσεις, επομένως, να ρωτήσεις τους επαγγελματίες ποιες υπηρεσίες προσφέρουν για τον καθαρισμό της σκεπής σου, αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες επισκευής. Όταν θα ολοκληρωθούν οι εργασίες τους, θα πρέπει να έχει εξαφανιστεί κάθε σημάδι της όλης διαδικασίας.

4. Προηγούμενες εργασίες & Αξιολογήσεις

Οι φωτογραφίες προηγούμενων εργασιών των επαγγελματιών και οι αξιολογήσεις που έχουν λάβει για την εκτέλεση τους, παρέχονται για να εξασφαλίσουν ότι θα βρεις τον άνθρωπο σου. Μην παραλείψεις να συμβουλευτείς τα προφίλ των επαγγελματιών για να ελέγξεις την εμπειρία των πελατών, που τους επέλεξαν. Για εργασίες, όπως είναι η επιδιόρθωση σκεπής, δεν θα πρέπει να είσαι βιαστικός/-ή. Επισκέψου τα προφίλ των επαγγελματιών, που σου έχουν στείλει προσφορά, κλείσε ραντεβού και διάλεξε τον καταλληλότερο για τις ανάγκες σου.

5. Εκτίμηση κόστους

Για την στέγη του σπιτιού σου, όπως αναφέραμε και παραπάνω, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/-ή με τις επιλογές σου. Αν η διαφορά μεταξύ διαφορετικών οικονομικών προσφορών είναι ανεξήγητα μεγάλη, ίσως θα πρέπει να προβληματιστείς. Στην περίπτωση αυτή, σου συνιστούμε να επιστρέψεις στο δεύτερο βήμα, δηλαδή στην έρευνα αγοράς. Εξέτασε τις επιλογές και τις λύσεις που σου προσφέρει κάθε επαγγελματίας και επίλεξε εκείνη που σε ικανοποιεί περισσότερο!

Αν έχεις πάρεις απόφαση να προχωρήσεις σε επιδιόρθωση σκεπής ή μόνωση σκεπής, μη ξεχάσεις να πάρεις προσφορές από τους έμπειρους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας. Ό,τι ψάχνεις για το σπίτι σου, σε βρίσκει στο Douleutaras.gr!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
Ραφήνα 26/11/2020
Εκτελέστηκε από
Γιώργος Π.
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
Είδος στέγης:
Σκεπή με πάνελ
Τετραγωνικά μέτρα:
25 τ.μ. - 50 τ.μ.
Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
Λαύριο 23/11/2020
Εκτελέστηκε από
Δημήτρης Ζ.
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
Είδος στέγης:
Κεραμοσκεπή
Τετραγωνικά μέτρα:
50 τ.μ. - 100 τ.μ.
Κόστος 3000,00€
None
Αναρτήθηκε από Αθηνά Χ.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

1,0

Πρώτα απ΄'ολα θα αναφερθώ στο γεγονός ότι ενώ ήρθε αρχικά και αρνήθηκε να αναλάβει την τοποθέτηση των πολυκαρβονικών φύλλων λέγοντας πως λόγω του σκελετού δεν μπορούσε να κάνει την τοποθέτηση και πως όπως και να τα έβαζε το στέγαστρο θα έβαζε νερά, στη συνέχεια ήρθε με το συνεργείο του λέγοντας πως θα μετρήσει και θα τα βάλει όπως εκείνος κρίνει. Η τοποθέτηση δεν έγινε σωστά και στην συνέχεια εφόσον του ζητήθηκε να έρθει και να διορθώσει την εγκατάσταση όπως εκείνος και ο βοηθός του διαπίστωσε (!) δεν εμφανίστηκε ποτέ και δεν έβγαινε στα τηλέφωνα. Για την εργασία του φυσικά πληρώθηκε προτού βρέξει (δικό μου λάθος) και αναγκάστηκα να φέρω ξανά συνεργείο για να διορθώσω όλες τις κακοτεχνίες του. Δεν έκανε ούτε τα μισά από αυτά που συμφωνήσαμε προκειμένου το στέγαστρο να είναι στεγανό. Απλά απαράδεκτος.

Για: Γιώργος Αδαμόπουλος / Σκεπές
5,0

Ο Γιώργος ειναι συνεπής στους χρόνους του,δούλεψε γρήγορα και αποτελεσματικά,η τιμή του ήταν πολύ καλή,μου διόρθωσε πολλά προβλήματα του σπιτιού μου,προβλήματα που δεν ηταν στην συμφωνία πχ μου εδεσε την καμινάδα,λίγο σύρμα ήταν,αλλά έπρεπε να να ανέβεις στα δέκα μέτρα.! Καλός μάστορας,φιλότιμος,τον προτείνω.

Για: Γιώργος Πέππας / Σκεπές
5,0

Από την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον κ.Χρηστο κατάλαβα ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Σοβαρός ευγενής μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και σιγουριά.δεν έπεσα έξω.η προσωπική μου επαφή και η ολοκλήρωση της εργασίας του ήταν ακόμη καλύτερα.Η δουλειά μου έγινε με τον καλύτερο τρόπο με υπευθυνότητα και ταχύτητα.Η τυπικότητα κ η υπευθυνότητα του κ.χρηστου μου έκανε εντύπωση καθώς κ το αποτέλεσμα της δουλειάς του.μου έλυσε ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε χρόνια γρήγορα κ οικονομικά.τον συνιστώ ανεπιφύλακτα και εννοείται ότι θα ξανασυνεργαστεί μαζί του

Για: Χρήστος Beqiraj / Σκεπές
5,0

Απόλυτα αξιόπιστος, καλός επαγγελματίας και τυπικός στα ραντεβού του. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.

Για: Ηλίας Νέτζα / Σκεπές
5,0

ΣΥΝΕΠΗΣ, ΕΥΓΕΝΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Για: Τρύφωνας Τόλα / Σκεπές
5,0

Εξαιρετικός στη δουλειά του. Συνεπής ,φιλότιμος και ευγενικός. Μου άρεσε που είχε την υπομονή να μου εξηγεί το οτιδήποτε εκανε.Τον εμπιστεύτηκα από την αρχή και όντως μου έκανε πολύ καλή δουλειά.

Για: Ηλίας Νέτζα / Σκεπές