Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Μόνωση Κεραμοσκεπής

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για Μόνωση Κεραμοσκεπής & Στεγανοποίηση Κεραμιδιών!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Αντικατάσταση
 • Τοποθέτηση νέας μόνωσης
 • Αντικατάσταση υπάρχουσας μόνωσης
 • Άλλο
π.χ.: Υγρομόνωση, Ηχομόνωση
 • Υγρομόνωση - Στεγανοποίηση
 • Θερμομόνωση & Υγρομόνωση - Στεγανοποίηση
 • Ηχομόνωση
 • Θερμοπρόσοψη
 • Ό,τι προτείνει ο επαγγελματίας
π.χ.: Έως 25 τ.μ., 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 100 και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Τις επόμενες 10 ημέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 30/5/2019


Μόνωση κεραμοσκεπής - Στεγανοποίηση κεραμιδιών

Η μόνωση κεραμοσκεπής αποτελεί μια πολύ σημαντική εργασία για νέες, αλλά και ήδη υπάρχουσες στέγες, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις καλύτερη θερμομόνωση. Ομοίως, η στεγανοποίηση κεραμιδιών κρίνεται απαραίτητη, ειδικά αν παρουσιαστούν σπασίματα και βλάβες στα κεραμίδια.

Στην αγορά κυκλοφορούν διάφορα μονωτικά υλικά για κεραμοσκεπές. Συχνά, επιλέγονται οι μονώσεις με πετροβάμβακα και πολυουρεθάνη για μόνωση κεραμοσκεπής εξωτερικά. Φυσικά, είναι καλό να συμβουλεύεσαι εξειδικευμένους τεχνικούς, πριν επιλέξεις τα κατάλληλα υλικά για την περίπτωσή σου, καθώς κάθε μόνωση σκεπής έχει ιδιαιτερότητες.

Θέλεις να μάθεις πώς θα σε ωφελήσει η μόνωση κεραμοσκεπής και πώς θα βρεις τους καλύτερους τεχνικούς για στεγανοποίηση κεραμιδιών; Εμείς συγκεντρώσαμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να ξεδιαλύνεις το τοπίο.

μόνωση κεραμοσκεπής

Τι μπορεί να σου προσφέρει η μόνωση σκεπής & η στεγανοποίηση κεραμιδιών;

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα που θα απολαύσεις από τη μόνωση σκεπής. Η μόνωση έχει σαν βασικό στόχο να κάνει τη διαβίωση στο σπίτι σου ακόμα πιο άνετη, αλλά και να βελτιώσει αισθητικά την εξωτερική όψη του σπιτιού. Ας δούμε τα πιο σημαντικά οφέλη που θα σου προσφέρει η μόνωση κεραμοσκεπής:

1. Βελτίωση της θερμομόνωσης: Χάρη στην επαγγελματική στεγανοποίηση κεραμιδιών, η θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού παραμένει πιο σταθερή και επηρεάζεται λιγότερο από απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας. Έτσι, σου εξασφαλίζει πιο δροσερό καλοκαίρι και πιο ζεστό χειμώνα.

2. Αύξηση εξοικονόμησης ενέργειας: Αν ψάχνεις τρόπους για να μειώσεις τα έξοδά σου για θέρμανση, η βελτίωση της μόνωσης είναι πάντα μια βιώσιμη λύση. Η μόνωση κεραμοσκεπής εξωτερικά, σε βοηθά να έχεις πιο αποδοτική θέρμανση στο εσωτερικό του σπιτιού, μειώνοντας τα έξοδα για καύσιμα.

3. Προστασία της στέγης από τη φθορά: Η σκεπή του σπιτιού σου είναι εκτεθειμένη στα έντονα καιρικά φαινόμενα, 365 μέρες το χρόνο. Έτσι, είναι λογικό να παρουσιάζει φθορές, σπασίματα και να συσσωρεύει βρωμιά. Με τη διαδικασία στεγανοποίησης κεραμιδιών και μόνωσης κεραμοσκεπής, η στέγη καθαρίζεται και προστατεύεται για περισσότερα χρόνια.

4. Αισθητική βελτίωση της στέγης: Κατά τη διαδικασία για μόνωση κεραμοσκεπής εξωτερικά, γίνεται καθαρισμός της σκεπής και ανανέωση του χρώματος. Έτσι, η κεραμοσκεπή του σπιτιού σου μοιάζει σαν καινούρια και βελτιώνει τη γενική εξωτερική εικόνα του σπιτιού.

μόνωση κεραμοσκεπής

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή υλικά για μόνωση σκεπής;

Η μόνωση κεραμοσκεπής με πολυουρεθάνη και η μόνωση κεραμοσκεπής με πετροβάμβακα, αποτελούν τα πιο δημοφιλή είδη για στεγανοποίηση κεραμοσκεπής. Ας δούμε κάποια βασικά χαρακτηριστικά των δύο επιλογών:

1. Μόνωση κεραμοσκεπής με πολυουρεθάνη:
 

Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι ιδανική για μόνωση κεραμοσκεπής εξωτερικά, σε ήδη υπάρχουσες σκεπές. Ο επαγγελματίας ξεκινά με τον καθαρισμό της στέγης από μύκητες, σκουπίδια και ό,τι άλλο χρειάζεται. Στη συνέχεια, περνά μια στρώση ειδικό αστάρι, για να εφαρμόσει καλύτερα το μονωτικό υλικό.

μόνωση κεραμοσκεπής

Ακολουθεί το πέρασμα με σπρέι πολυουρεθάνης, ειδικό για τη μόνωση σκεπής. Στις περισσότερες περιπτώσεις, χρειάζονται δύο χέρια πέρασμα, έτσι ώστε να γίνει σωστά η δουλειά. Τέλος, ανανεώνεται το χρώμα της στέγης, για να μοιάζει σαν καινούρια και να διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση, για περισσότερα χρόνια.

2. Μόνωση κεραμοσκεπής με πετροβάμβακα:
 

Και η μόνωση κεραμοσκεπής με πετροβάμβακα έχει να σου προσφέρει ιδιαίτερα οφέλη, τα οποία θα κάνουν την καθημερινότητά σου καλύτερη. Ο πετροβάμβακας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξωτερική και εσωτερική μόνωση σκεπής, ανάλογα με τον τρόπο εφαρμογής και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

μόνωση κεραμοσκεπής

Σαν υλικό, είναι πολύ ελαφρύ και τοποθετείται εύκολα και γρήγορα, μειώνοντας σημαντικά τις μέρες που απαιτούνται για εργασίες μόνωσης. Επίσης, προσφέρει ηχομόνωση και θερμομόνωση, αντιπυρικές ιδιότητες και πολύ μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Αυτοί είναι κάποιοι βασικοί λόγοι, που καθιστούν τη μόνωση με πετροβάμβακα τόσο δημοφιλή.

Αν δεν ξέρεις ποιο είδος για μόνωση σκεπής είναι πιο κατάλληλο για το σπίτι σου, υπάρχει λύση. Τα συνεργεία μονώσεων της πλατφόρμας μας είναι διαθέσιμα, όποτε το χρειάζεσαι, για να σου προτείνουν την καλύτερη μέθοδο για στεγανοποίηση κεραμοσκεπής, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Πώς γίνεται η μόνωση κεραμοσκεπής εξωτερικά με πολυουρεθάνη;

Η μόνωση κεραμοσκεπής με πολυουρεθάνη είναι μια δημοφιλής μέθοδος, που χρησιμοποιείται σε πολλές περιπτώσεις. Φυσικά, πρέπει να ζητήσεις τη γνώμη ενός έμπειρου τεχνικού μονώσεων, πριν επιλέξεις πολυουρεθάνη, πετροβάμβακα ή άλλο υλικό.

Η μόνωση κεραμοσκεπής εξωτερικά γίνεται με τον εξής τρόπο:

1. Καθαρισμός κεραμιδιών με ειδικές μεθόδους.

2. Επιδιόρθωση τυχόν σπασμένων κεραμιδιών, προετοιμασία υποστρώματος.

3. Ψεκασμός κεραμοσκεπής με πολυουρεθάνη για μόνωση.

4. Κάλυψη πολυουρεθάνης με επαλειφόμενα υλικά για προστασία της.

Φυσικά, μπορεί να χρειαστούν διαφορετικές εργασίες από περίπτωση σε περίπτωση. Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να αναλάβουν τη μόνωση κεραμοσκεπής, με τα καλύτερα υλικά της αγοράς!

Γιατί να επιλέξεις τα συνεργεία μονώσεων του Douleutaras.gr για μόνωση κεραμοσκεπής & στεγανοποίηση κεραμιδιών;

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις τους καλύτερους επαγγελματίες για μόνωση κεραμοσκεπής εξωτερικά ή εσωτερικά, με πολυουρεθάνη ή πετροβάμβακα. Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία τους, θα σου προτείνουν τη βέλτιστη επιλογή, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σου.

Όλα τα συνεργεία μονώσεών μας είναι αξιολογημένα για το επίπεδο εξυπηρέτησης και την ποιότητα της εργασίας τους και μπορείς να επιλέξεις το συνεργείο, όπου νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια για το αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τα πιο ασφαλή υλικά, ώστε να σου προσφέρουν ιδανική μόνωση, για περισσότερα χρόνια.

Αν, λοιπόν, σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε μόνωση κεραμοσκεπής και στεγανοποίηση κεραμιδιών, εμείς είμαστε εδώ. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, συμπληρώνοντας μια πολύ σύντομη φόρμα με τις ανάγκες σου και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές, από έμπειρα συνεργεία για μόνωση σκεπής στην περιοχή σου!

4,76 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν τη Μόνωση της Κεραμοσκεπής τους

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Α.
62 αξιολογήσεις

πολυ καλη συνεργασια και καλος στην δουλεια του

φωτογραφία επαγγελματία
Πέτρος Γ.
43 αξιολογήσεις

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΦΙΛΙΚΟΣ, ΣΥΝΕΠΗΣ

Douleutaras.gr λογότυπο
Yovko G.
37 αξιολογήσεις

Ο κ.Yovko ήταν συνεπής, ευγενικός και πιστεύω ότι έχει κάνει σωστή δουλειά, παρόλο που είμαι μακριά και δεν έχω δει από κοντά το αποτέλεσμα…

φωτογραφία επαγγελματία
MARCU P.
34 αξιολογήσεις

Αμεση ανταποκριση,πολυ ευγενικος και αψογος στην δουλεια του και ο Paulin και ο συνεργατης του.Τελειωσε την εργασια πιο συντομα απο οτι μου…

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΡΜΠΕΝ Ν.
31 αξιολογήσεις

Συνεπής στο ραντεβού του και η δουλειά του ήταν πολύ καλή! Νοικοκύρης! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

φωτογραφία επαγγελματία
Σταμάτης Κ.
31 αξιολογήσεις

Όλα μια χαρά. Πολύ εξυπηρετικός, γρήγορη και καθαρή εργασία!

Μόνωση Κεραμοσκεπής: Οφέλη & Υλικά

Σχετικά άρθρα

Εξωτερική Θερμομόνωση: ‘Ο,τι Θέλεις να Γνωρίζεις για το Σπίτι σου!

Τα υψηλά επίπεδα υγρασίας, οι διαρροές και ο υπερβολικός θόρυβος είναι μόνο λίγα από τα προβλήματα που μπορεί

Περισσότερα
Γιατί μπαίνει νερό από τα κεραμίδια & τι πρέπει να κάνεις;

Μπαίνει νερό από τα κεραμίδια της στέγης σου; Όταν βρέχει, βρίσκεις νερά στη σοφίτα ή στάζει νερό το ταβάνι σου;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για μόνωση κεραμοσκεπής & στεγανοποίηση κεραμιδιών

Μάθε περισσότερα και επίλεξε το συνεργείο μόνωσης που σου ταιριάζει

Πέτρος Γ.

Μόνωση Κεραμοσκεπής - Δυτικά Προάστια Αθήνας
43 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των μονώσεων και μπορώ να αναλάβω για εσάς τη μόνωση κεραμοσκεπής και τη στεγανοποίηση κεραμιδιών, με συνέπεια και εγγυημένα επαγγελματικά αποτελέσματα. Χάρη στα χρόνια ενασχόλησής μου στο σχετικό τομέα, έχω αποκτήσει πολύτιμη τεχνογνωσία, χάρη στην οποία μπορώ να σας προσφέρω τα καλύτερα αποτελέσματα, για περισσότερα χρόνια. Είμαι διαθέσιμος, για να σας προτείνω τα καλύτερα μονωτικά υλικά για το σπίτι σας και να αναλάβω την εργασία σας για μόνωση σκεπής, άμεσα και σε οικονομικές τιμές!

Παναγιώτης Κ.

Μόνωση Κεραμοσκεπής - Βόρεια Προάστια Αθήνας
66 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τη μόνωση του σπιτιού σας, με στόχο την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας, για μια πιο άνετη καθημερινότητα στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε για εσάς τη μόνωση κεραμοσκεπής και βρισκόμαστε δίπλα σας, από την αρχική μελέτη του χώρου, μέχρι την επιτυχή ολοκλήρωση της εργασίας σας. Η δουλειά μας χαρακτηρίζεται από συνέπεια, υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στο χώρο κάθε πελάτη μας. Έτσι, έχουμε καθιερωθεί στα μάτια των πελατών που γνωρίζουν την εργασία μας. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να αναλάβουμε τη στεγανοποίηση κεραμιδιών και κεραμοσκεπής, άμεσα και αξιόπιστα!

Παναγιώτης Κ.

Μόνωση Κεραμοσκεπής - Πειραιάς
22 αξιολογήσεις

Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο των μονώσεων, όπου αναλαμβάνω κάθε εργασία για τη μόνωση του χώρου σας, όπως μόνωση σκεπής. Η στεγανοποίηση της κεραμοσκεπής γίνεται με πολυουρεθάνη και υλικά υψηλής ποιότητας, με τα οποία μπορούμε να εγγυηθούμε επαγγελματικά αποτελέσματα, που θα κρατήσουν περισσότερα χρόνια. Βρισκόμαστε διαθέσιμοι, για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και στις πιο προσιτές τιμές!

Γιάννης Μ.

Μόνωση Κεραμοσκεπής - Κέντρο Αθήνας
21 αξιολογήσεις

Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον κλάδο των μονώσεων και μπορώ να αναλάβω μεγάλης και μικρής κλίμακας εργασίες για την άριστη μόνωση του χώρου σας. Η μόνωση κεραμοσκεπής και μόνωση σκεπής κάθε τύπου είναι μια πολύ καλή επιλογή για καλύτερη θερμομόνωση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της σκεπής και μπορώ να ολοκληρώσω την εργασία αυτή, φέρνοντας ιδανικά αποτελέσματα για το χώρο σας. Χάρη στην εμπειρία, την τεχνογνωσία και τον εξειδικευμένο εξοπλισμό μου, μπορώ να εγγυηθώ άριστα αποτελέσματα που θα κρατήσουν για χρόνια. Είμαι στη διάθεσή σας, για να σας εξυπηρετήσω στο πιο προσιτό κόστος!

Γιώργος Σ.

Μόνωση Κεραμοσκεπής - Βόρεια Προάστια Αθήνας
28 αξιολογήσεις

Διαθέτω 24 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των μονώσεων στεγών και μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες πραγματοποιούμε άμεσα εφαρμογές μονωτικών υλικών, όπως πολυουρεθάνης και πετροβάμβακα, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας. Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η ποιότητα των υπηρεσιών μας να είναι υψηλή και φροντίζουμε να επιλέγουμε υλικά που εξασφαλίζουν άριστη μόνωση κεραμοσκεπής και στεγανοποίηση κεραμιδιών, για περισσότερα χρόνια. Είμαστε στην διάθεσή σας για επαγγελματική εξυπηρέτηση με τις πιο οικονομικές τιμές!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές