Αυτοκόλλητα πλακάκια: Μία οικονομική λύση για Εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Τα αυτοκόλλητα πλακάκια είναι μία εξαιρετικά οικονομική και εύκολη ιδέα για να ανανεώσεις το χώρο σου αποτελεσματικά.  Στην αγορά κυκλοφορούν εκατοντάδες σχέδια και χρώματα, ώστε να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς! Το μόνο που αρκεί να γνωρίζεις είναι τα μέτρα της επιφάνειας που θα καλύψεις αλλά και τις αποχρώσεις που επιθυμείς. 

Αυτοκόλλητα πλακάκια: Ιδέες για κάθε χώρο

Η αντικατάσταση πλακιδίων μπάνιου και κουζίνας, είναι μία απαιτητική εργασία που χρειάζεται χρόνο και χρήμα. Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζεις μία ξεκούραστη και ανέξοδη λύση για το χώρο σου. Επίσης, συγκριτικά με άλλες λύσεις ο τρόπος εφαρμογής, μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά και δεν απαιτεί τεχνικές γνώσεις.
αυτοκόλλητα πλακάκια

Image credits: Pinterest

Διάβασε επίσης: Πώς να βάψω τα πλακάκια της κουζίνας;  
Παρακάτω σου παρουσιάζουμε φανταστικές ιδέες που μπορείς να εφαρμόσεις σε κάθε χώρο του σπιτιού:

Κουζίνα 

Η αντικατάσταση στα πλακάκια της κουζίνας σου, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη! Αποφάσισε το στυλ που θέλεις να δώσεις στο χώρο και μεταμόρφωσε τον! Από παραδοσιακά τούβλα μέχρι μοντέρνα πολύγωνα πλακάκια, οι επιλογές είναι αμέτρητες!

Μπάνιο

Παρομοίως και στο χώρο του μπάνιου μπορείς να δημιουργήσεις πρωτότυπους συνδυασμούς στο πάτωμα, τον τοίχο ακόμα και τον καθρέφτη του μπάνιου!

Πάτωμα

Το πάτωμά σου δε θα είναι ποτέ πιο μοναδικό! Επίλεξε σχέδια σε έντονα χρώματα και σχέδια, εφόσον το επιτρέπει και η διακόσμηση του δωματίου. Επίσης, μπορείς να πρωτοτυπήσεις και αντί για πλακάκια να επιλέξεις αυτοκόλλητους αρμούς πλακιδίων.

Διακόσμηση σπιτιού

Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και εκμεταλλεύσου τα αυτοκόλλητα πλακάκια, ώστε να δημιουργήσεις μοναδικές κατασκευές. Επένδυσε το τζάκι σου, φτιάξε ένα δικό σου πίνακα και ντύσε τα σκαλοπάτια του σπιτιού σου. Σου εγγυόμαστε πως θα κερδίσεις ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε να βρεις ιδέες για να τοποθετήσεις αυτοκόλλητα πλακάκια στο σπίτι σου. Αν ψάχνεις κάποιον εξειδικευμένο τεχνίτη που θα αναλάβει την τοποθέτηση πλακιδίων στο χώρο σου, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στο Douleutaras.gr. Συμπληρώνοντας τη σύντομη φόρμα, θα λάβεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες της περιοχής σου.

αυτοκόλλητα πλακάκια

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα