Γκρέμισμα Τοίχου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Γκρέμισμα Τοίχου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Γκρέμισμα Τοίχου: Γιατί θα χρειαστείς επαγγελματική βοήθεια;

Το γκρέμισμα τοίχων, είναι μία εξειδικευμένη εργασία και σίγουρα το να το αναλάβει ένας ερασιτέχνης δεν είναι καλή ιδέα. Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι, που θα επιθυμήσει κάποιος να γκρεμίσει εσωτερικούς τοίχους στο σπίτι ή τον επαγγελματικό του χώρο, είναι για να βελτιώσει την διαρρύθμισή τους. Το ρίξιμο του τοίχου, μπορεί να συμβάλει στην δημιουργία ενός μεγαλύτερου δωματίου ή ενός νέου διαχωριστικού τοίχου.  

Σε μία ανακαίνιση, τα γκρεμίσματα τοίχων, πραγματοποιούνται από επαγγελματίες που ασχολούνται με τις οικοδομικές εργασίες, όμως παράλληλα συνεργάζονται επαγγελματίες από διαφορετικά πεδία ώστε να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας που έχει ορίσει η νομοθεσία και η εργασία να ολοκληρωθεί με επιτυχία. Σε εμάς θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες πολιτικούς μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, πατωματζήδες που θα αναλάβουν να ελέγξουν τις εγκαταστάσεις του χώρου σου και θα είσαι βέβαιος ότι εντέλει θα έχεις ένα έργο που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

Για να αναδείξουμε την ανάγκη για παρουσία επαγγελματιών στις κατεδαφίσεις τοίχων, φτιάξαμε μια λίστα με όλους τους λόγους για τους οποίους πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον εξειδικευμένο επαγγελματία και να μη το δοκιμάσεις μόνος σου.

5 Βασικοί Λόγοι! 

Θα χρειαστείς μερεμέτια: Στα γκρεμίσματα τοίχων, δημιουργούνται πολλές φορές μερεμέτια σε πατώματα αλλά και σε γύρω τοίχους. Έπειτα από το ρίξιμο του τοίχου, θα χρειαστείς έναν μερεμέτια για να διορθώσεις τις φθορές που έχουν δημιουργηθεί.

Για επανατοποθέτηση των υδραυλικών - ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων: Στους περισσότερους εσωτερικούς τοίχους ακόμη κι αν δεν έχουν κάποια μονάδα θέρμανσης ή πρίζα, συνήθως περνούν καλώδια και σωληνώσεις από τις ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου. Αφού γκρεμίσεις τον τοίχο, θα χρειαστεί να επανατοποθετήσεις τα συγκεκριμένα μέρη ώστε να λειτουργούν κανονικά τα υδραυλικά και τα ηλεκτρολογικά του χώρου.

Για ασφάλεια: Το γκρέμισμα τοίχου ενέχει κινδύνους για τη στατικότητα του κτιρίου και για αυτό πρέπει να γίνεται ειδική μελέτη πρώτα. Εάν ο τοίχος που έχεις επιλέξεις να ρίξεις, είναι σημαντικός για την στατικότητα του κτιρίου (ακουμπάει σε κολώνες ή σηκώνει βάρος της οικοδομής), με μία λάθος κίνηση μπορεί να γκρεμιστεί το κτίριο. Σε αυτές τις περιπτώσεις γίνονται κινήσεις αντιστήριξης ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια του κτιρίου.

Για να σε κατευθύνει στην έκδοση οικοδομικής άδειας: Για την κατεδάφιση τοίχου θα χρειαστείς ειδική άδεια για γκρέμισμα εσωτερικής τοιχοποιίας και ο υπεύθυνος πολιτικός μηχανικός μπορεί να σε γλυτώσει από κόπο και χρόνο που θα σπαταλήσεις για να ασχολείσαι με τη γραφειοκρατία. Οι επαγγελματίες πολιτικοί μηχανικοί, πραγματοποιούν αυτοψία και ειδική μελέτη του κτιρίου ώστε να εξετάσουν εάν είναι εφικτό το γκρέμισμα του τοίχου. Έπειτα, ενημερώνουν για τα απαραίτητα έγγραφα που θα χρειαστεί ο πελάτης να συλλέξει ώστε να αρχίσουν οι εργασίες.

Γιατί διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις: Όσο κι αν έχεις μελετήσει το θέμα του γκρεμίσματος τοίχων, δεν διαθέτεις τις γνώσεις που απαιτούνται για να προλάβεις λάθη αλλά και να προστατέψεις τον εαυτό σου. Για παράδειγμα, εάν ο τοίχος σου ανήκει σε κτίριο που έχει οικοδομηθεί πριν το 1980, τότε η μπογιά που έχει χρησιμοποιηθεί σε αυτόν διαθέτει μόλυβδο. Ο μόλυβδος, είναι δηλητηριώδης για τον άνθρωπο και η σκόνη και τα μπάζα που θα δημιουργηθούν από τις εργασίες είναι πιθανό να σου προκαλέσουν προβλήματα υγείας. Αυτή την γνώση την διαθέτουν μόνο οι επαγγελματίες.

Σίγουρα η ανάγκη σου να ρίξεις τον τοίχο του σπιτιού σου, δημιουργήθηκε για κάποιο σημαντικό λόγο όπως για παράδειγμα για να ανοίξεις μία πόρτα στον τοίχο, να κάνεις ένα ενιαίο χώρο σε σαλόνι και κουζίνα ή να διαμορφώσεις ένα μεγαλύτερο υπνοδωμάτιο ή παιδικό δωμάτιο. Αυτό που πρέπει να έχεις στο νου σου ότι εάν δεν θέλεις το κόστος να ξεφύγει και να δημιουργηθούν προβλήματα με την νομοθεσία ή τους γείτονες, επίλεξε έναν έμπειρο επαγγελματία.

Στο Douleutaras.gr θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες σε όλα τα πεδία που αφορούν το γκρέμισμα εσωτερικών τοίχων και θα σε βοηθήσουν με ότι χρειαστείς ώστε να έχεις την καλύτερη δυνατή διαρρύθμιση του χώρου σου. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε εύκολα προσφορές για το κόστος γκρεμίσματος χώρου, άμεσα και αξιόπιστα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Φίλιππος Στούκας
22 αξιολογήσεις
Εξαιρετική συνεργασία, ποιότητα και ταχύτητα, λογική τιμή. Ο κύριος Οδυσσέας με το βοηθό του έκαναν πολύ καλή δουλειά!
Dariusz Mielniczuk
1 αξιολόγηση
Πολύ καλός επαγγελματίας, γρήγορος και οικονομικός! Έμεινα πολύ ευχαριστημένος!
Γιάννης Μπλίντου
21 αξιολογήσεις
Πολύ καλή η δουλειά τους, οικονομικοί και γρήγοροι. Είναι επαγγελματίες!
Σχετικά άρθρα
Μετακομίζοντας για πρώτη φορά μόνος/-η σίγουρα θα έχεις πολλά πράγματα να κάνεις. Τα έπιπλα, τα κουζινικά και τα είδη μπάνιου
Μία ανακαίνιση σπιτιού, καταστήματος ή γενικά της επιχείρησής σου, μπορεί να επιδράσει θετικά σε πολλαπλά επίπεδα
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει