Χτίσιμο Τοίχου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για Χτίσιμο Τοίχου - Τοιχοποιίας

Απόλυτη Συνέπεια & Ασφάλεια

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Σοβάτισμα, Γκρέμισμα
 • Σοβάτισμα
 • Χτίσιμο / Γκρέμισμα (και σοβάτισμα)
π.χ.: Έως 20 τ.μ., 20 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 20 τ.μ.
 • 20 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Πάνω από 100 τ.μ.
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Κατοικία, Κατάστημα
 • Κατοικία (διαμέρισμα - μονοκατοικία)
 • Κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας
 • Γραφεία / Επιχείρηση
 • Κατάστημα
 • Άλλο
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 01/6/2020

Χτίσιμο Τοίχου: Τι πρέπει να γνωρίζεις ;

Το χτίσιμο του τοίχου, αποτελεί μία εξειδικευμένη εργασία που απασχολεί κυρίως όσους αποφασίζουν να δημιουργήσουν ένα νέο δωμάτιο στην οικία τους ή να δημιουργήσουν έναν διαχωριστικό τοίχο για λειτουργικούς λόγους. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές υλικών που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτείς. Τα πιο δημοφιλή υλικά για χτισίματα τοίχων είναι τα τούβλα, οι γυψοσανίδες και τα τούβλα από πορομπετόν.

Πριν ξεκινήσεις τις εργασίες χτισίματος, πρέπει να εστιάσεις στα βασικά σημεία προσοχής και αυτά είναι τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις, η ταχύτητα κατασκευής τους, το βάρος τους και η ευκολία στην χρήση τους κατά την εργασία κατασκευής.

Αυτό που θα σε δυσκολέψει πιθανότερα περισσότερο είναι η επιλογή του κατάλληλου υλικού για τον τοίχο σου. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές βασικές πληροφορίες γύρω από το χτίσιμο με την χρήση κάθε υλικού. Διάβασε παρακάτω και ξεδιάλυνε το τοπίο.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή υλικά για χτίσιμο τοίχου;

1. Χτίσιμο τοίχου με γυψοσανίδα: Αποτελούν πολύ καλή επιλογή ειδικά σε περιπτώσεις κατασκευής εσωτερικών τοίχων, για διακοσμητικούς ή λειτουργικούς λόγους. Η κατασκευή τους γίνεται άμεσα και η γυψοσανίδα είναι υλικό που μπορεί εύκολα να επεξεργαστεί, να βαφεί και να διαμορφωθεί με βάση τις ανάγκες του χώρου σας. Μεγάλο συν είναι οι θερμομονωτικές της ιδιότητες. Τέλος, επιτρέπει να γίνονται οι εργασίες εγκατάστασης ηλεκτρολογικών και υδραυλικών χωρίς ιδιαίτερα μπάζα και σκόνες.

2. Χτίσιμο τοίχου με τούβλα από πορομπεντόν: Διαθέτουν πολύ καλές θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες. Ακόμη, προσφέρουν μέγιστη αντισεισμική προστασία και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους. Διακρίνονται για την γρήγορη κατασκευή ενώ δημιουργούνται λιγότερα μπάζα σε σχέση με τα κανονικά τούβλα κατά την τοποθέτηση υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Τοποθετούνται και επεξεργάζονται πολύ εύκολα ενώ παράλληλα διαθέτουν μικρό βάρος. Το κόστος τους, δεν είναι ιδιαίτερα οικονομικό όμως αντισταθμίζεται από τα οφέλη που σου προσφέρουν.

3. Χτίσιμο τοίχου με απλά τούβλα: Είναι φυσικό προϊόν και χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια για τα χτισίματα. Αποτελεί το δημοφιλέστερο υλικό δόμησης κι αυτό γιατί μπορεί να προσφέρει αμέτρητα πλεονεκτήματα στην κατασκευή σου. Δημιουργεί ιδανικές συνθήκες στο εσωτερικό του κτιρίου καθώς διαθέτει θερμομονωτικές ιδιότητες ενώ παράλληλα λειτουργεί αποτρεπτικά στην δημιουργία υγρασίας. Η υψηλή μηχανική τους αντοχή και η αντισεισμική τους προστασία, τα καθιστούν την ασφαλέστερη λύση στον τομέα της τοιχοποιίας. Τέλος, ακόμη και σε ακραίες συνθήκες φωτιάς, τα τούβλα είναι ανθεκτικά και διαθέτουν μεγάλη αντίσταση στις υψηλές θερμοκρασίες.

4. Χτίσιμο τοίχου με τσιμεντόλιθους: Οι τσιμεντόλιθοι, κατασκευάζονται από τσιμεντοκονίαμα ενώ παράλληλα διαθέτουν χοντρή άμμο. Παλαιότερα χρησιμοποιούνται πιο συχνά στα χτισίματα τοίχων, τώρα τα τούβλα έχουν κλέψει την παράσταση. Είναι πιο ακριβό υλικό από τα τούβλα ενώ παράλληλα δεν είναι το ίδιο εύκολο και προσαρμοστικό στις κατασκευές.

Πώς θα πάρεις προσφορά για χτίσιμο τοίχου στην πλατφόρμα μας;

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, αναλαμβάνουν εργασίες για γκρέμισμα, σοβάτισμα και χτίσιμο τοίχων και εγγυώνται ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Συμπληρώνοντας την φόρμα, μπορείς να λάβεις προσφορές για το κόστος χτισίματος τοίχου από αξιολογημένους τεχνίτες στην περιοχή σου!

4,72 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύθηκαν τις οικοδομικές τους εργασίες

Douleutaras.gr λογότυπο
Yovko Goudjerov
37 αξιολογήσεις

Ο Yovko και το συνεργείο του είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες. Τους ζήτησα να χτίσουν και να σοβατίσουν ένα καθιστικό σε υπαίθριο χώρο. Συνεπέστατοι στους χρόνους τους, ξεκίνησαν και ολοκλήρωσαν τη δουλειά όπως ακριβώς είχαμε συμφωνήσει. Απόλυτα συνεννοήσιμοι, διάβασαν με ευκολία το σχέδιο που τους έδειξα - αν και μικρή κατασκευή, ήταν αρκετά περίπλοκη. Το αποτέλεσμα άψογο, φοβερά καθαρή δουλειά. Και η τιμή πολύ λογική. Τους ευχαριστώ θερμά και τους συνιστώ χωρίς επιφύλαξη.

Douleutaras.gr λογότυπο
Yovko Goudjerov
37 αξιολογήσεις

Πολύ καλός, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Douleutaras.gr λογότυπο
Λευτέρης Ματσόλης
18 αξιολογήσεις

Εξαίρετος επαγγελματίας. Έκανε ακριβώς ότι είχαμε συζητήσει στην τιμή που είχαμε συμφωνήσει εξαρχής. Ανέλαβε και ένα δύο μερεμέτια που προέκυψαν στην πορεία χωρίς έξτρα χρέωση. Σαν ποιότητα δουλειάς είμαι απόλοιτα ευχαριστημένος, χωρίς πασαλίματα και δουλειές του ποδαριού. Τον συνηστώ ανεπυφίλακτα και στους επόμενους εργοδότες!!

Douleutaras.gr λογότυπο
Θεμιστοκλής Κίτσιος
14 αξιολογήσεις

Πολύ εξυπηρετικός, ευγενικός και άριστος επαγγελματίας. Ο,τι συμφωνήσαμε έγινε και με το παραπάνω. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Douleutaras.gr λογότυπο
Θεμιστοκλής Κίτσιος
14 αξιολογήσεις

Επαγγελματίας. Ποιότητα που θα μείνει σε βάθος χρόνου

Σχετικά άρθρα

6 απαραίτητα εργαλεία που πρέπει να έχεις στο σπίτι σου!

Μετακομίζοντας για πρώτη φορά μόνος/-η σίγουρα θα έχεις πολλά πράγματα να κάνεις. Τα έπιπλα, τα κουζινικά και τα είδη μπάνιου

Πότε είναι η καλύτερη περίοδος για ανακαίνιση;

Μία ανακαίνιση σπιτιού, καταστήματος ή γενικά της επιχείρησής σου, μπορεί να επιδράσει θετικά σε πολλαπλά επίπεδα

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Τεχνίτες για την κατηγορία Χτίσιμο Τοίχου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιαννης Ματσόλης

Πειραιάς
14 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας ελαιοχρωματιστής και χτίστης. Αναλαμβάνω παντός τύπου βαψίματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, αλλά και τεχνοτροπίες παρέχοντας ποιοτικά αποτελέσματα, ενώ μπορώ να ασχοληθώ και με εργασίες δόμησης - χτισίματος. Χάρη στη χρήση ποιοτικών υλικών αλλά και την υψηλής ποιότητας εργασία, είμαι σε θέση να φέρω για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 

Χρήστος Αντωνόπουλος

Κέντρο Αθήνας
28 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος υπεργολάβος οικοδομών, με πολυάριθμα επιτυχημένα project στο ιστορικό μου. Αναλαμβάνω σοβατίσματα, χτισίματα, γκρεμίσματα για το σπίτι σας, με τα καλύτερα υλικά. Για κάθε εργασία που αναλαμβάνω, δεσμεύομαι να παρέχω επαγγελματικά αποτελέσματα, με συνέπεια και αξιοπιστία. Βρίσκομαι στη διάθεσή σας, όποτε με χρειαστείτε!

Νικόλαος Σταλίκας

Θεσσαλονίκη
7 αξιολογήσεις

Η ομάδα μου αποτελείται από 15 μέλη, όπου όλοι διαθέτουν σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία σε οικοδομικές εργασίες, όπως στο σοβάτισμα και την κατασκευή τοιχοποιίας. Είμαστε η πρώτη επιλογή για τους πελάτες που ξέρουν τη δουλειά μας, γιατί γνωρίζουν ότι η εργασία που θα μας αναθέσουν θα πραγματοποιηθεί με συνέπεια, αξιοπιστία και ταχύτητα, σε προσιτή τιμή.

Ντάνης Ρετζανόπουλος

Κέντρο Αθήνας
19 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας τεχνίτης και αναλαμβάνω την κατασκευή τοιχοποιίας και κάθε είδους οικοδομικές εργασίες για τον χώρο σας, με τα πλέον ποιοτικά και ασφαλή υλικά. Στόχος μου είναι κάθε πελάτης μου που μου εμπιστεύεται το σοβάτισμα, το χτίσιμο, γκρέμισμα ή οποιαδήποτε άλλη εργασία, να μένει ικανοποιημένος. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας, για άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση!

Αναστάσιος Ιωαννίδης

Θεσσαλονίκη
3 αξιολογήσεις

Έχω πολυετή πείρα στο χώρο των ανακαινίσεων και με την ποιότητα των εργασιών μου, έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου, για πληθώρα εργασιών, όπως είναι και το Χτίσιμο & Γκρέμισμα Τοίχου και τα σοβατίσματα. Με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια, καλύπτω το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων σας για ανακαίνιση του χώρου σας, αναλαμβάνοντας να προσφέρω υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μικρής ή μεγάλης κλίμακας. 

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Σοβάτισμα
Χαλάνδρι
Εκτελέστηκε από
Τρύφωνας Β.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Σοβάτισμα
Τετραγωνικά μέτρα επιφανειών:
Έως 20 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Είδος ακινήτου:
Κατοικία (διαμέρισμα - μονοκατοικία) Κόστος: 100,00€
Χτίσιμο / Γκρέμισμα (και σοβάτισμα)
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Γρηγόρης Γ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Χτίσιμο / Γκρέμισμα (και σοβάτισμα)
Τετραγωνικά μέτρα επιφανειών:
Έως 20 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Είδος ακινήτου:
Κατοικία (διαμέρισμα - μονοκατοικία) Κόστος: 350,00€
Σοβάτισμα
Πειραιάς
Εκτελέστηκε από
Λεονάρντο M.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Σοβάτισμα
Τετραγωνικά μέτρα επιφανειών:
Έως 20 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Είδος ακινήτου:
Κατοικία (διαμέρισμα - μονοκατοικία) Κόστος: 50,00€
Σοβάτισμα
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Ντένις Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Σοβάτισμα
Τετραγωνικά μέτρα επιφανειών:
Έως 20 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Είδος ακινήτου:
Κατοικία (διαμέρισμα - μονοκατοικία) Κόστος: 50,00€
Χτίσιμο / Γκρέμισμα (και σοβάτισμα)
Αιγάλεω
Εκτελέστηκε από
Ντάνης Ρ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Χτίσιμο / Γκρέμισμα (και σοβάτισμα)
Τετραγωνικά μέτρα επιφανειών:
Έως 20 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Είδος ακινήτου:
Κατοικία (διαμέρισμα - μονοκατοικία) Κόστος: 250,00€