Χτίσιμο Τοίχου

Χτίσιμο Τοίχου

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

Εξυπηρέτηση 24/7
2.415 ολοκληρωμένες εργασίες έως σήμερα
No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Αξιολόγηση εργασιών

4.8

μέσος όρος από 968 αξιολογήσεις πελατών

Αστερης Π.
5.0

Άψογη συνεργασία

Για: PAULIN MARKU
Ευγενια Σ.
5.0

Συνεργάσιμος, τήρησε την συμφωνία, μου έκανε και μικροδουλειές χωρίς να ζητήσει επιπλέον χρήματα. Είμαι πολύ ικανοποιημένη. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Για: Νίκος Μαζε
Σπυρος Λ.
5.0

Ο κύριος Κιτσιος ήταν επαγγελματίας έφερε εις πέρας την εργασία σε σύντομο χρονικό διάστημα και άφησε καθαρό τον χώρο.

Για: Θεμιστοκλής Κίτσιος
Farantou M.
5.0

Αμμεση εξυπηρέτηση, αξιόπιστος,πολυ καλη δουλεια!

Για: Θεμιστοκλής Κίτσιος
Christina L.
5.0

Πολύ καλός επαγγελματίας. Συνεπής και γρήγορος

Για: Θεμιστοκλής Κίτσιος
Kleanthis D.
5.0

Εξαιρετικός επαγγελματίας, πολύ ωραίος σαν άνθρωπος, συνεπής σε ραντεβού μας και σε όσα συμφωνήθηκαν. Άμεση ανταπόκριση και αποτελεσματικός σε περάτωση εργασίας με πλήρη εξοπλισμό…

Για: Βασίλης Ραμάι
Χρηστος Γ.
5.0

Άψογος, ποιοτικός, επαγγελματίας, γρήγορος, μάστορας από τους λίγους, πρώτη φορά συνεργάστηκα μαζί του και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία

Για: Γεώργιος Μουταφτσής
Αναστασια Σ.
5.0

Πολυ ευγενικος κυριος, εξυπηρετικος, συνεπης, συνεννοησιμος και πολυ καλος στη δουλεια του

Για: Νίκος Μορφονιός

Δες πόσο κοστίζει

Ενδεικτικό κόστος από 2.493 αντίστοιχες εργασίες:
150€ - 530€
Χτίσιμο ή γκρέμισμα (και σοβάτισμα) έως 50 τ.μ. από
200€
Σοβάτισμα έως 50 τ.μ. από
150€
Χτίσιμο ή γκρέμισμα (και σοβάτισμα) άνω των 50 τ.μ. από
530€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή υλικά για χτίσιμο τοίχου;

1. Χτίσιμο τοίχου με γυψοσανίδα: Αποτελούν πολύ καλή επιλογή ειδικά σε περιπτώσεις κατασκευής εσωτερικών τοίχων, για διακοσμητικούς ή λειτουργικούς λόγους. Η κατασκευή τους γίνεται άμεσα και η γυψοσανίδα είναι υλικό που μπορεί εύκολα να επεξεργαστεί, να βαφεί και να διαμορφωθεί με βάση τις ανάγκες του χώρου σας. Μεγάλο συν είναι οι θερμομονωτικές της ιδιότητες. Τέλος, επιτρέπει να γίνονται οι εργασίες εγκατάστασης ηλεκτρολογικών και υδραυλικών χωρίς ιδιαίτερα μπάζα και σκόνες.

2. Χτίσιμο τοίχου με τούβλα από πορομπεντόν: Διαθέτουν πολύ καλές θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες. Ακόμη, προσφέρουν μέγιστη αντισεισμική προστασία και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους. Διακρίνονται για την γρήγορη κατασκευή ενώ δημιουργούνται λιγότερα μπάζα σε σχέση με τα κανονικά τούβλα κατά την τοποθέτηση υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Τοποθετούνται και επεξεργάζονται πολύ εύκολα ενώ παράλληλα διαθέτουν μικρό βάρος. Το κόστος τους, δεν είναι ιδιαίτερα οικονομικό όμως αντισταθμίζεται από τα οφέλη που σου προσφέρουν.

3. Χτίσιμο τοίχου με απλά τούβλα: Είναι φυσικό προϊόν και χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια για τα χτισίματα. Αποτελεί το δημοφιλέστερο υλικό δόμησης κι αυτό γιατί μπορεί να προσφέρει αμέτρητα πλεονεκτήματα στην κατασκευή σου. Δημιουργεί ιδανικές συνθήκες στο εσωτερικό του κτιρίου καθώς διαθέτει θερμομονωτικές ιδιότητες ενώ παράλληλα λειτουργεί αποτρεπτικά στην δημιουργία υγρασίας. Η υψηλή μηχανική τους αντοχή και η αντισεισμική τους προστασία, τα καθιστούν την ασφαλέστερη λύση στον τομέα της τοιχοποιίας. Τέλος, ακόμη και σε ακραίες συνθήκες φωτιάς, τα τούβλα είναι ανθεκτικά και διαθέτουν μεγάλη αντίσταση στις υψηλές θερμοκρασίες.

4. Χτίσιμο τοίχου με τσιμεντόλιθους: Οι τσιμεντόλιθοι, κατασκευάζονται από τσιμεντοκονίαμα ενώ παράλληλα διαθέτουν χοντρή άμμο. Παλαιότερα χρησιμοποιούνται πιο συχνά στα χτισίματα τοίχων, τώρα τα τούβλα έχουν κλέψει την παράσταση. Είναι πιο ακριβό υλικό από τα τούβλα ενώ παράλληλα δεν είναι το ίδιο εύκολο και προσαρμοστικό στις κατασκευές.

Πώς θα πάρεις προσφορά για χτίσιμο τοίχου στην πλατφόρμα μας;

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, αναλαμβάνουν εργασίες για γκρέμισμα, σοβάτισμα και χτίσιμο τοίχων και εγγυώνται ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Συμπληρώνοντας την φόρμα, μπορείς να λάβεις προσφορές για το κόστος χτισίματος τοίχου από αξιολογημένους τεχνίτες στην περιοχή σου!

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
ΦΩΤΗΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ
Μαρούσι

Είμαι έτοιμος να δώσω λύσεις στις υπηρεσίες σοβατίσματος άμεσα και οικονομικά. Έχω πολλά χρόνια εμπειρίας και μπορώ να αντεπεξέλθ…

4.9
(58)
4.8
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.8
Τιμή
Seller photo
Φώτης Μπίτρι
Θεσσαλονίκη

Είμαι ο Φώτης Μπίτρι και διαθέτω μία μακρόχρονη πορεία στο χώρο που αφορά Χτίσιμο - Γκρέμισμα - Σοβάτισμα, δίνοντάς μου τη δυνατό…

5.0
(6)
5.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.7
Τιμή

Σχετικές Υπηρεσίες