Σοβάτισμα

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Σοβάτισμα

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Σοβάτισμα, Γκρέμισμα
 • Σοβάτισμα
 • Χτίσιμο / Γκρέμισμα (και σοβάτισμα)
π.χ.: Έως 20 τ.μ., 20 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 20 τ.μ.
 • 20 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Πάνω από 100 τ.μ.
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Κατοικία, Κατάστημα
 • Κατοικία (διαμέρισμα - μονοκατοικία)
 • Κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας
 • Γραφεία / Επιχείρηση
 • Κατάστημα
 • Άλλο
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 27/5/2020

Σοβάτισμα Τοίχου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Η πάροδος του χρόνου είναι λογικό να αφήνει τα σημάδια της στον σοβά του σπιτιού σου. Όταν όμως η φθορά στον σοβά γίνει αισθητή με γυμνό μάτι, τότε χρειάζεται να προχωρήσεις σε διαδικασία σοβατίσματος των τοίχων ή της οροφής ενός χώρου. 

Το σοβάτισμα δεν είναι απαραίτητο μόνο για αισθητικούς λόγους. Ο σοβάς, γνωστός και ως επίχρισμα, παρέχει προστασία από την έκθεση των τοίχων στα καιρικά φαινόμενα και είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί πριν προχωρήσεις στο βάψιμο του σπιτιού σου, ώστε να εξασφαλίσεις το ιδανικό τελικό αποτέλεσμα. 

Το σοβάτισμα, συνήθως πραγματοποιείται από επαγγελματίες τεχνίτες και η εφαρμογή του γίνεται είτε με το χέρι είτε με πρέσα είτε με πεταχτά, που είναι ειδικά μηχανήματα που εκτοξεύουν τον σοβά ομοιόμορφα στην επιφάνεια του τοίχου.

Ζητήσαμε από τους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας να μοιραστούν χρήσιμες πληροφορίες για το σοβάτισμα. Θα τις βρεις συγκεντρωμένες στον οδηγό που ακολουθεί.

Τι είναι το σοβάτισμα;

Το σοβάτισμα είναι μια οικοδομική εργασία άρρηκτα συνδεδεμένη με την τοιχοποιία. Πρόκειται ουσιαστικά για την επάλειψη των εσωτερικών ή εξωτερικών τοίχων με σοβά, ώστε να δημιουργηθεί μία λεία και καθαρή επιφάνεια και να καλυφθούν τυχόν αστοχίες στην κατασκευή των τοίχων.

Ποια είναι τα κύρια είδη σοβά;

Η εφαρμογή του σοβά γίνεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια, καθώς ο παραδοσιακός σοβάς είναι ένα δομικό υλικό που αποτελείται κατά κύριο λόγο από άμμο, τσιμέντο, νερό και ασβέστη. Βέβαια, με τα χρόνια έχουν προκύψει παραλλαγές στην εφαρμογή και στην αναλογία των υλικών, ενώ στην αγορά κυκλοφορεί πλέον έτοιμος σοβάς.

Οι έτοιμοι σοβάδες είναι οι πιο εύκολοι στη χρήση, καθώς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους αναμείξεις με νερό. Σε κάθε κουτί με σκόνη σοβά, περιγράφεται το ποσοστό νερό και σοβά που απαιτείται, ώστε να έχεις ένα ποιοτικό υλικό. 

Σχετικά με τις παραλλαγές των υλικών, οι τεχνίτες μας μπορούν ενδεικτικά να χρησιμοποιήσουν επίσης μαρμαρόσκονη, υδράσβεστο και γύψο, σε δοσολογίες κατάλληλες με τη φύση της εκάστοτε εργασίας που αναλαμβάνουν.

Πόσο κοστίζει το σοβάτισμα ανά τετραγωνικό μέτρο;

Ανάλογα με τα τετραγωνικά που θα χρειαστεί να καλύψεις, το κόστος του παραδοσιακού σοβατίσματος θα κυμαίνεται περίπου στα 3-6€/τ.μ. για τα εργατικά και 3-5€/τ.μ. για τα υλικά.

Ο μέσος όρος τιμής για σοβάτισμα υπολογίζεται γύρω στα 300€. Βέβαια για πολύ μικρές δουλειές, το κόστος εργατικών θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο, καθώς όπως θα μάθεις παρακάτω, το παραδοσιακό σοβάτισμα απαιτεί 3 στρώματα, άρα και τουλάχιστον 3 επισκέψεις από τον επαγγελματία. Ένας μέσος επαγγελματίας μπορεί να σοβατίσει 10-15τ.μ. την ημέρα.

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις τιμές για σοβάτισμα;

Τα τετραγωνικά μέτρα της επιφάνειας που θα σοβατιστεί, η ενδεχόμενη ανάγκη για χρήση σκαλωσιάς, καθώς και άλλοι παράγοντες, όπως αν πρόκειται για σοβάτισμα εξωτερικού χώρου, θα διαμορφώσουν το τελικό κόστος της δικής σου εργασίας.

Αναλυτικότερα:

 • Τετραγωνικά μέτρα και τρεχόμετρα 

Καλό θα ήταν, πριν αρχίσεις την εργασία σου να συμφωνήσετε με τον επαγγελματία για τον τρόπο μέτρησης των επιφανειών, καθώς τα συνολικά τετραγωνικά μέτρα και τρεχόμετρα θα είναι αυτά που στον μεγαλύτερο βαθμό θα καθορίσουν την τιμή. 

Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο τα τετραγωνικά μέτρα ανεβαίνουν, ανεβαίνει και το συνολικό κόστος, αλλά το ανά τετραγωνικό κόστος ενδέχεται να πέφτει ειδικά σε μεγάλες επιφάνειες. Αυτό συμβαίνει διότι, σε περίπτωση μικρών επιφανειών, θα πρέπει να βγουν τα μεροκάματα των τεχνιτών, ενώ σε μεγάλες επιφάνειες τα μεροκάματα είναι εγγυημένα. 

Μεγάλες επιφάνειες μπορούν να θεωρηθούν περίπου 1000 τετραγωνικών μέτρων, δηλαδή η επιφάνεια μιας πολυκατοικίας. Σχετικά μεγάλες μπορούν να θεωρηθούν επιφάνειες πάνω από 250-300τ.μ.

 • Σκαλωσιά

Μία δουλειά σοβατίσματος ενδέχεται να χρειαστεί σκαλωσιά. Αν πρόκειται για σοβάτισμα ολόκληρης οικοδομής ή επιδιόρθωση σε ψηλό σημείο εξωτερικού τοίχου, η σκαλωσιά κρίνεται απαραίτητη. Για μικρές επιδιορθώσεις σε σημεία προσβάσιμα και με απλή σκάλα, δηλαδή σε ύψος περίπου στα 2 μέτρα, ενδέχεται να μην χρειαστεί. 

Ο υπολογισμός κόστους σκαλωσιάς γίνεται με βάση τα τετραγωνικά μέτρα τοίχου που θα καλυφθούν για να ολοκληρωθεί η εργασία. Γενικά σε σύγκριση με κάποιο ανυψωτικό μηχάνημα, η σκαλωσιά φαίνεται να είναι η συμφέρουσα λύση.

 • Λοιποί παράγοντες

Υπάρχουν μερικοί παράγοντες που μπορούν να καθορίσουν το κόστος μέχρι ενός σημείου, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικοί. Για παράδειγμα, το σοβάτισμα εξωτερικού χώρου, ενώ απαιτεί τις ίδιες διαδικασίες και υλικά, μπορεί να κοστίσει σαν εργατικά 0,5-1€/τ.μ.* παραπάνω, λόγω του ότι ο επαγγελματίας είναι εκτεθειμένος στα στοιχεία της φύσης και λόγω της επικινδυνότητας της χρήσης σκαλωσιάς.

* Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

4,72 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες Τεχνίτες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Αχιλλέας Πρέτσι
49 αξιολογήσεις

συνεπης προθυμος γρηγορος γενικά εμεινα ευχαριστημενος

Douleutaras.gr λογότυπο
Yovko Goudjerov
37 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά,γρήγορα με συνέπεια.

φωτογραφία επαγγελματία
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
18 αξιολογήσεις

Ο κ.Κώστας είναι εξαιρετικός επαγγελματίας! Έκανε τη δουλειά του γρήγορα και ποιοτικά. Οι τιμές του εξαιρετικές!

Douleutaras.gr λογότυπο
Λευτέρης Ματσόλης
17 αξιολογήσεις

Ο Λευτέρης είναι από τους πιο έμπειρους τεχνίτες που έχω γνωρίσει. Βλέπει τα σημεία που υπάρχει ακριβώς η ζημιά και την επισκευάζει με τελειότητα. Από την πρώτη ημέρα ήταν άψογος στα ραντεβού του και υποδειγματικός στα χρήματα που είχαμε συμφωνήσει. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
Τρύφωνας Βέλτσος
11 αξιολογήσεις

Πολύ καλός στη δουλειά του, απόλυτα συνεπής και καλές τιμές

Ποια είναι η διαδικασία για σοβάτισμα;

Το παραδοσιακό σοβάτισμα περιλαμβάνει 3 στρώματα σοβά (πεταχτό, λάσπωμα και μάρμαρο), τα οποία σε συνολικό πάχος δεν ξεπερνούν τα 3 εκατοστά. Κάθε στρώμα χρειάζεται κάποιες μέρες να στεγνώσει προκειμένου να συνεχίσει η διαδικασία. Αν το ένα στρώμα σοβά δεν έχει στεγνώσει και πάμε να εφαρμόσουμε καινούργιο, τότε υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ο σοβάς μας να βγει προβληματικός.

Ας εξετάσουμε κάθε βήμα της διαδικασίας σοβατίσματος:

 1. Πρώτη στρώση ή “πεταχτό” σοβάτισμα

Η πρώτη στρώση αποτελείται από μια τραχιά και λεπτή επιφάνεια σοβά. Σε αυτό το αρχικό στάδιο, μπαίνουν οι οδηγοί, ώστε να συνδεθεί ομοιόμορφα η πρώτη με τη δεύτερη στρώση.

 1. Δεύτερη στρώση ή “λάσπωμα”

Αυτή η στρώση εξομαλύνει την επιφάνεια, ώστε να απλωθεί η τελική επίστρωση. Με τη βοήθεια μιας ειδικής χτένας, δημιουργούνται πτυχώσεις, ώστε να απλωθεί επιτυχώς η επόμενη στρώση σοβά.

 1. Τρίτη στρώση ή “μάρμαρο”

Η τελευταία στρώση ονομάζεται και “μάρμαρο”, γιατί χρησιμοποιείται μαρμαρόσκονη ή άσπρο τσιμέντο. Έπειτα, η επιφάνεια λειαίνεται με τριβίδι, ώστε να είναι καθαρή, ομοιόμορφη και έτοιμη για βάψιμο.

Το διάστημα που πρέπει να περάσει για να στεγνώσει ο σοβάς διαφέρει ανάλογα με την εποχή, αλλά και στην περίπτωση που έχουμε να κάνουμε με σοβάτισμα εξωτερικού χώρου. Επίσης. η στρώση στην οποία βρισκόμαστε καθορίζει το πόσες μέρες θα χρειαστεί να περάσουν, για να στεγνώσει σωστά ο σοβάς. Η γενική παραδοχή είναι ότι ο σοβάς είναι σκούρος όταν τοποθετείται και ασπρίζει όσο στεγνώνει.

Όσο πιο άσπρος, τόσο το καλύτερο! Η αναμονή που απαιτεί το στέγνωμα, κάνει το σοβάτισμα μία εργασία η οποία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί με τίποτα μέσα σε μία μέρα, οπότε για οποιαδήποτε εργασία σοβατίσματος, σίγουρα θα χρειαστεί να δώσεις τουλάχιστον 3 μεροκάματα.

Οι τεχνίτες μας προμηθεύονται σοβά χαμηλού κόστους και υψηλής αντοχής και ποιότητας. Η τιμή ανά τετραγωνικό που προσφέρουν, είναι η πιο ανταγωνιστική στην αγορά και η εφαρμογή του γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή. Καταχωρώντας άμεσα την εργασία σου, μπορείς να ζητήσεις προσφορές για τιμές στα σοβατίσματα από αξιολογημένους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

Πότε χρειάζεται σοβάτισμα ο τοίχος;

Εμφάνιση επιφανειακών, βαθύτερων ή δομικών ρωγμών, σκασίματα του υπάρχοντος σοβά και εμφανείς αρμοί είναι μερικές από τις ενδείξεις ότι οι εξωτερικοί ή εσωτερικοί τοίχοι ή το ταβάνι της οικίας ή του επαγγελματικού σου χώρου χρειάζονται σοβάτισμα.

Οι ενδείξεις αυτές παρουσιάζονται παρακάτω αναλυτικά, ώστε να είσαι σε θέση να κάνεις “διάγνωση” της κατάστασης του δικού σου τοίχου:

 • Επιφανειακές ρωγμές: Είναι συνήθως πολύ λεπτές και ρηχές και δεν βρίσκονται σε όλο το βάθος του σοβά. Εμφανίζονται μόνο μερικές ώρες μετά το σοβάτισμα και δεν είναι εμφανείς στο γυμνό μάτι, εκτός αν πέσει πάνω στον τοίχο υγρασία. Αυτές οι ρωγμές μπορούν να καλυφθούν με ένα κατάλληλης ποιότητας χρώμα.

 • Βαθύτερες ρωγμές: Σχηματίζουν εξάγωνα που είναι ορατά από το γυμνό μάτι και συνήθως προκύπτουν όταν χρησιμοποιείται μείγμα σοβά με υψηλή περιεκτικότητα σε τσιμέντο, το οποίο ξεραίνεται πιο γρήγορα απ’ όσο πρέπει. Αυτές οι ζημιές καλύπτονται με τα κατάλληλη σφραγιστικά, τα οποία έχουν συνήθως ως βάση τα υαλονήματα.

 • Δομικές ρωγμές: Μερικές ρωγμές, ορατές στον σοβά, μπορεί να έχουν προκύψει από ρωγμές που υπάρχουν ήδη στον τοίχο. Αυτές συνήθως προκύπτουν από διείσδυση υγρασίας, συρρίκνωση λόγω ξήρανσης, κίνηση στα θεμέλια κ.α. Μόνο ένας οικοδόμος μπορεί να προτείνει τον κατάλληλο τρόπο, αντιμετώπισής τους, καθώς το πρόβλημα εντοπίζεται στον ίδιο τον τοίχο και όχι τόσο στον σοβά.

 • Μάτιση: Με αυτόν τον όρο χαρακτηρίζεται ο σοβάς όταν οι θέσεις των αρμών κονιάματος φαίνονται μέσα από αυτόν. Αιτία είναι η διαφορά της αναρρόφησης μεταξύ των μονάδων τοιχοποιίας και του κονιάματος. Μπορεί να διορθωθεί με αφαίρεση του σοβά και σοβάτισμα εκ νέου.

 • Σκασίματα & Αποκολλήσεις: Τα σκασίματα είναι κωνικά θραύσματα που κάνουν την εμφάνισή τους στην επιφάνεια του σοβά, αφήνοντας οπές, ενώ οι αποκολλήσεις προκαλούνται από την ανεπαρκή προετοιμασία του υποστρώματος.

Τι πρέπει να προσέξεις στο σοβάτισμα;

Οι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μοιράζονται μαζί σου μερικές χρήσιμες συμβουλές για να ένα επιτυχημένο σοβάτισμα, αλλά και για τη σωστή συντήρησή του:

 • Δεν σοβατίζουμε με ακραία καιρικά φαινόμενα. Οι κατάλληλες θερμοκρασίες για σοβάτισμα κυμαίνονται από 8 έως 32°C.

 • Αν σοβατίσουμε τον χειμώνα, οι τοίχοι μας πρέπει να είναι στεγνοί. Αν σοβατίσουμε το καλοκαίρι, οι τοίχοι καλό είναι να είναι λίγο υγροί, γι’ αυτό και μπορεί να χρειαστεί να βραχούν.

 • Γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες και λοιπές κατασκευές ξηράς δόμησης δεν απαιτούν σοβάτισμα.

 • Προστατεύουμε τους τοίχους που έχουμε σοβατίσει από την υγρασία και πραγματοποιούμε τακτικό βάψιμο για να παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής του σοβά μας.

Σχετικά άρθρα

Γιατί να επιλέξω το σοβάτισμα με έτοιμο σοβά;

Σκέφτεσαι ότι έρχεται η ώρα να σοβατίσεις ξανά το σπίτι σου; Μήπως το σοβάτισμα που ήδη υπάρχει στους τοίχους σου δε σε ικανοποιεί;

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα άλφα μπλοκ: Τι ισχύει πραγματικά;

Το άλφα μπλοκ είναι δομικό υλικό που χρησιμοποιείται σε ανακαινίσεις σπιτιών, για την κατασκευή τοιχοποιίας. Αποκαλείται και ως

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για την κατηγορία Σοβάτισμα

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

PAULIN MARKU

Κέντρο Αθήνας
41 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας εδώ και 20 χρόνια αναλαμβάνει διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων, ανακαινίσεις και χτισίματα, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες και την ιδιαίτερη αισθητική των πελατών μας. Είμαστε οι πλέον κατάλληλοι για να αναλάβουμε την οικοδομική εργασία που χρειάζεστε, για σίγουρα αποτελέσματα με επαγγελματισμό. Είμαστε έτοιμοι να θέσουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας στις υπηρεσίες σας!

Αχιλλέας Πρέτσι

Θεσσαλονίκη
49 αξιολογήσεις

Απασχολούμαστε στον κλάδο των οικοδομικών εργασιών εδώ και 25 χρόνια και αναλαμβάνουμε το γκρέμισμα ή χτίσιμο τοίχου, το σοβάτισμα των τοίχων σας και ό,τι άλλο χρειαστείτε, με ασφάλεια και αξιοπιστία. Στόχος μας, είναι η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας και η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα για οτιδήποτε χρειαστείτε!

Yovko Goudjerov

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
37 αξιολογήσεις

Διαθέτω 22 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και το χτίσιμο τοιχοποιίας και εξασφαλίζω επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Αναλαμβάνω εργασίες για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, για τοιχοποιίες και άλλες οικοδομικές εργασίες που θα αντέξουν για πάρα πολλά χρόνια και θα στολίσουν τον χώρο. Είμαι έτοιμος να σας δώσω την προσφορά μου.

Θεμιστοκλής Κίτσιος

Βόρεια Προάστια Αθήνας
14 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Θεμιστοκλής Κίτσιος και είμαι έμπειρος επαγγελματίας, που αναλαμβάνει για την οικία ή την επιχείρησή σας κάθε είδους οικοδομική εργασία. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνω: Χτίσιμο - Γκρέμισμα - Σοβάτισμα. 

Ντάνης Ρετζανόπουλος

Κέντρο Αθήνας
19 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας τεχνίτης και αναλαμβάνω την κατασκευή τοιχοποιίας και κάθε είδους οικοδομικές εργασίες για τον χώρο σας, με τα πλέον ποιοτικά και ασφαλή υλικά. Στόχος μου είναι κάθε πελάτης μου που μου εμπιστεύεται το σοβάτισμα, το χτίσιμο, γκρέμισμα ή οποιαδήποτε άλλη εργασία, να μένει ικανοποιημένος. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας, για άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση!

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Σοβάτισμα
Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης
Εκτελέστηκε από
Αχιλλέας Π.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Σοβάτισμα
Τετραγωνικά μέτρα επιφανειών:
Έως 20 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Είδος ακινήτου:
Κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας Κόστος: 50,00€
Χτίσιμο / Γκρέμισμα (και σοβάτισμα)
Χαλάνδρι
Εκτελέστηκε από
Γρηγόρης Γ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Χτίσιμο / Γκρέμισμα (και σοβάτισμα)
Τετραγωνικά μέτρα επιφανειών:
Έως 20 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
Είδος ακινήτου:
Κατοικία (διαμέρισμα - μονοκατοικία) Κόστος: 80,00€
Σοβάτισμα
Αρτέμιδα(Λούτσα)
Εκτελέστηκε από
Τρύφωνας Β.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Σοβάτισμα
Τετραγωνικά μέτρα επιφανειών:
Έως 20 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Είδος ακινήτου:
Κατοικία (διαμέρισμα - μονοκατοικία) Κόστος: 120,00€
Σοβάτισμα
Ελληνικό
Εκτελέστηκε από
Νικόλαος Λ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Σοβάτισμα
Τετραγωνικά μέτρα επιφανειών:
Έως 20 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Είδος ακινήτου:
Κατοικία (διαμέρισμα - μονοκατοικία) Κόστος: 60,00€
Σοβάτισμα
Λυκόβρυση
Εκτελέστηκε από
MARCU P.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Σοβάτισμα
Τετραγωνικά μέτρα επιφανειών:
Έως 20 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Είδος ακινήτου:
Κατοικία (διαμέρισμα - μονοκατοικία) Κόστος: 60,00€

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές