Κηπουροί Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες κηπουρούς και διάλεξε την καλύτερη τιμή

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Τί είδους εργασίες αναλαμβάνει ένας κηπουρός;

Ψάχνεις για κηπουρό στην Αθήνα; Ο κήπος, για να είναι όμορφος και καλοδιατηρημένος, χρειάζεται τακτική συντήρηση και φροντίδα. Τα φυτά είναι πολύ ευαίσθητα και πρέπει να τα περιποιείσαι ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ειδικά, εάν έχεις ποικιλία φυτών και δέντρων, το κάθε είδος έχει διαφορετικές ανάγκες και μόνο ένας επαγγελματίας κηπουρός μπορεί να τα φροντίσει κατάλληλα ώστε να αναπτυχθούν και να επιβιώσουν όλους του μήνες του χρόνου.

Οι εξειδικευμένοι κηπουροί μας, εξυπηρετούν σπίτια και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αθήνα και αναλαμβάνουν μία ευρεία γκάμα κηπουρικών εργασιών. Διάβασε την παρακάτω λίστα και θα μάθε τί είδους εργασία μπορείς να ζητήσεις από έναν επαγγελματία κηπουρό:

 • Συντήρηση και περιποίηση κήπου
 • Κούρεμα γκαζόν & Μεταφύτευση
 • Κλάδεμα δένδρων και θάμνων
 • Λιπάνσεις δένδρων και θάμνων
 • Τσάπισμα & Κόψιμο
 • Αρχιτεκτονική, σχεδιασμός και κατασκευή κήπου
 • Διαμόρφωση αυλής & κήπου
 • Κατασκευή βραχόκηπου
 • Δημιουργία τεχνιτών λιμνών
 • Μελέτη και προετοιμασία εδάφους
 • Εγκατάσταση δικτύου ποτίσματος (αυτόματου)
 • Επιδιόρθωση βλαβών στο δίκτυο ποτίσματος
 • Τοποθέτηση αρδευτικού συστήματος

Οι κηπουροί λοιπόν, εξυπηρετούν ιδιαίτερα απαιτητικές και εξειδικευμένες κηπουρικές εργασίες. Ο κήπος, είναι σημαντικό να είναι περιποιημένος και ζωντανός. Ειδικά, οι κήποι σε επαγγελματικούς χώρους, εάν δεν είναι συντηρημένοι καταστρέφουν την εικόνα των καταστημάτων και λειτουργούν αποτρεπτικά προς τους πελάτες.

Το κόστος συντήρησης ή διαμόρφωσης ενός κήπου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Πολλοί επιλέγουν να φροντίζουν μόνοι τους τις ανάγκες του κήπου για οικονομία χρημάτων. Στην πραγματικότητα τα έξοδα για τον εξοπλισμό συντήρησης και τα λιπάσματα έχουν μεγαλύτερο κόστος.

Στην συνέχεια, μπορείς να διαβάσεις τους παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές στην διαμόρφωση και συντήρηση των κήπων:

 • Η έκταση του κήπου
 • Το είδος των φαρμάκων ή των λιπασμάτων που απαιτείται για την συντήρησή του
 • Ο αριθμός των ατόμων που χρειάζεται για την διαμόρφωσή του
 • Τα είδη των φυτών που θα φυτευθούν
 • Ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί

Στο Douleutaras.gr, μπορείς να βρεις επαγγελματίες κηπουρούς να αναλάβουν παντός είδους κηπουρικές εργασίες για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Οι κηπουροί μας, εξυπηρετούν όλες τις συνοικίες στην Αθήνα και μπορούν να εγγυηθούν καλαίσθητους και ζωντανούς κήπους.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Κηπουροί για το 2019

Douleutaras.gr λογότυπο
Σωτήρης Β.
91 αξιολογήσεις

Ο κύριος Βόντας είναι :Επαγγελματίας, συνεπής, μεθοδικός, τιμή λογική αντικειμενική

Νίκος Γ.
76 αξιολογήσεις

Πολύ καλοι επαγγελματίες και άνθρωποι. Έμεινα περισσότερο ευχαριστημένος τόσο στο αποτέλεσμα της δουλειάς όσο και στο ενδιαφέρον τους να ...

Ιωάννης Α.
59 αξιολογήσεις

Ήταν πολύ συνεπής στα ραντεβού του , ακριβής στην περιγραφή και πολύ καλός στην εκτέλεση της εργασίας του σε καλή τιμή !

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτρης Λ.
45 αξιολογήσεις

O Koς Λαμπροπουλος εδειξε οτι υπαρχουν ακομη σωστοι επαγγελματιες σε αυτο που δηλωνουν.Ηταν αψογως σε ολα του!!! Τον συστηνω ανεπιφυλακτα...

Douleutaras.gr λογότυπο
ADRIAN M.
42 αξιολογήσεις

Επαγγελματίας 100% Ανταγωνιστικές τιμές

Νικόλαος Α.
25 αξιολογήσεις

Εμένα με Εξυπηρέτησε ο Κ. Κωνσταντίνος εξαιρετικός κ κατατοπιστικος σε ότι αφορούσε την εργασία που ανέλαβε να εκτελέσει. Πολύ καλός κ Ε...

Σχετικά άρθρα

Top 5 κηπουρικές εργασίες του Σεπτεμβρίου!

Οι φθινοπωρινοί μήνες φέρνουν στο μυαλό μας, συνήθως, μελαγχολικές εικόνες “γυμνών” δέντρων και ξεραμένων φύλλων.

Περισσότερα
Top 5 Κηπουρικές εργασίες του Αυγούστου!

Τo Douleutaras.gr σου παρουσιάζει τις κηπουρικές εργασίες του Αυγούστου που δεν πρέπει να παραλείψεις για να είναι ο κήπος σου στην εντέλει

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Κηπουροί

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

Νίκος Γ. Κηπουροί Αθήνα - Νέα Σμύρνη
76 αξιολογήσεις
Η επιχείριση μου ειδικεύεται στα έργα πρασίνου και πλαισιώνεται από εξειδικευμένους συνεργάτες με άρτια τεχνογνωσία. Διαθέτοντας 33 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, μπορούμε να δημιουργήσουμε τους πιο όμορφους και εντυπωσιακούς περιβάλλοντες χώρους.
Σωτήρης Β. Κηπουροί Αθήνα - Πετρούπολη
91 αξιολογήσεις
Έχω πολυετή εμπειρία στις κηπουρικές εργασίες. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στις κηπουρικές εργασίες έχω την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσω σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για την οικία η την επιχείρηση σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με ολοκληρωμένες λύσεις!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ. Κηπουροί Αθήνα - Αθήνα
20 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας είναι μια γεωτεχνική εταιρεία που έχει ως σκοπό να δημιουργήσει "πράσινους” χώρους χαλάρωσης και διαφυγής από την καθημερινότητα. Αποτελούμενη από πτυχιούχους γεωπόνους και εξειδικευμένο προσωπικό και έχοντας αρωγό την εμπειρία που έχει αποκομίσει όντας στον χώρο της κηποτεχνίας από το 2003, έρχεται κοντά σας για να σας βοηθήσει και να δημιουργήσει μαζί σας ένα προσωπικό χώρο ξεκούρασης και αναζωογόνησης όπως ακριβώς εσείς τον φαντάζεστε.
Δημητρης Τ. Κηπουροί Αθήνα - Αθήνα
17 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω για εσάς την περιποίηση, συντήρηση αλλά και κατασκευή του κήπου σας. Η ομάδα μας, αποτελείται από εξειδικευμένους Γεωπόνους συνεργάτες, και από έμπειρους τεχνίτες κηπουρούς, που μπορούν να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Προσφέροντας τα πιο εξελιγμένα προϊόντα αλλά και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εγγυόμαστε ένα άριστο αποτέλεσμα. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Βασίλης Κ. Κηπουροί Αθήνα - Πειραιάς
14 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας, ειδικεύεται στο σχεδιασμό, κατασκευή και συντήρηση χώρων πρασίνου. Οι εξειδικευμένες μας υπηρεσίες αφορούν Διαμόρφωση-Σχεδιασμό κήπων, μπαλκονιών, αίθριων και ταρατσών, Επιλογή φυτικού υλικού, Συντηρήσεις χώρων πρασίνου, Κλαδέματα-Μεταφυτεύσεις, Οικιακούς λαχανόκηπους, Συμβουλευτική και οργάνωση καλλιεργειών, Αυτόματο πότισμα και Πρόγραμμα λιπάνσεων.

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε κοντινές περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει