Πόσο θα κοστίσει η φωτογράφιση της βάφτισης του μωρού μου;

Η βάφτιση του μωρού σου είναι μία στιγμή - ορόσημο για τη βρεφική του ηλικία αλλά και μία γλυκιά ανάμνηση που πάντα θα θυμάσαι. Ακόμη και αν περάσουν πολλά χρόνια και το μωρό σου έχει γίνει πια ολόκληρος άντρας ή γυναίκα, το άνοιγμα του άλμπουμ της βάφτισης του πάντα θα σε συγκινεί. Κάθε φωτογραφία σε γυρνά πίσω στο χρόνο και σε βοηθά να ξαναζήσεις όλες τις όμορφες στιγμές!

Θέλεις το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάφτιση του μικρού σου να είναι γεμάτο με υπέροχες αναμνήσεις και αγαπημένα σου πρόσωπα; Το μυστικό της επιτυχίας δεν είναι άλλο από τον επαγγελματία που θα επιλέξεις, για να μετατρέψει όλες τις εκπληκτικές στιγμές σε φωτογραφίες που θα κρατήσουν για πάντα. Πώς θα επιλέξεις τον άνθρωπο σου και φυσικά την τιμή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου; Σκεφτήκαμε ότι θα χρειαστείς λίγη βοήθεια. Κάναμε,  λοιπόν, εκτενή έρευνα για να εντοπίσουμε ποια είναι τα πιο δημοφιλή πακέτα της ελληνικής αγοράς. Πόσο κοστίζει κάθε πακέτο φωτογράφισης βάφτισης και ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνει;

Φωτογράφιση Βάφτισης

Bασικό Πακέτο

 380€ 

Ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνει το βασικό πακέτο φωτογράφισης βάφτισης;
✔ Φωτογράφιση μυστηρίου
✔ 50 φωτογραφίες 13 x 18 δώρο
✔ Βιντεοσκόπηση μυστηρίου με ψηφιακή κάμερα HD
✔ 1 Usb που περιλαμβάνει το βίντεο σε υψηλή ανάλυση   ( 1920 x 1080 ), μονταρισμένο με τίτλους, μουσική επένδυση, ειδικά εφέ, photo slideshow και best of αμοντάριστα πλάνα
✔Δυνατότητα βιντεοσκόπησης του μυστηρίου σε μορφή 4K, ώστε να είναι συμβατή με όλες τις σύγχρονες τηλεοράσεις. Η μορφή 4K ισοδυναμεί με 4 φορές καλύτερη ποιότητα της Full HD των 1920×1080, με αποτέλεσμα η ευκρiνεια, τα χρώματα και οι αποχρώσεις, να είναι πολύ πιο πλούσιες και εκλεπτυσμένες.
✔1 DVD με ολες τις φωτογραφίες σε πρωτότυπη μορφή
Διοργάνωση Βάπτισης

Premium Πακέτο

530€

Ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνει το premium πακέτο φωτογράφισης βάφτισης;
✔ Ψηφιακό άλμπουμ 20 x 30 το οποίο περιέχει 70 φωτογραφίες, με ειδική ψηφιακη επεξεργασία για ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα
✔ Ψηφιακό άλμπουμ κουμπάρου 20 x 20
✔ 50 φωτογραφίες 13 x 18 δώρο
✔ 6 φωτογραφίες 20 x 30 δώρο
✔ 2 φωτογραφίες 30 x 45 δώρο
✔ 1 καμβά 50 x 70 τελάρο box
✔ Βιντεοσκόπηση μυστηρίου με ψηφιακή κάμερα HD
✔ 1 USB με το βιντεο σε υψηλη αναλυση(1920 x 1080) μονταρισμένο με τίτλους - μουσική επένδυση - ειδικά εφέ - slide show photo - best of back stage με αμοντάριστα πλάνα κ.λ.π.
✔ Δυνατότητα βιντεοσκόπησης του μυστηρίου σε μορφή 4K, ώστε να είναι συμβατή με όλες τις σύγχρονες τηλεοράσεις. Η μορφή 4K ισοδυναμεί με 4 φορές καλύτερη ποιότητα της Full HD των 1920×1080. Ως αποτέλεσμα η ευκρiνεια,τα χρώματα και οι αποχρώσεις, είναι πολύ πιο πλούσιες και εκλεπτυσμένες.
 

Platinum Πακέτο

 650€

Ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνει το platinum πακέτο φωτογράφισης βάφτισης;
✔ Ψηφιακό άλμπουμ 30 x 30 με εξώφυλλο δερματίνης το οποίο περιέχει 100 φωτογραφίες με ειδική ψηφιακή επεξεργασία για ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα
✔ Ψηφιακό άλπμουμ κουμπάρου 20 x 20
✔ 50 φωτογραφίες 13 x 18 δώρο
✔6 φωτογραφίες 20 x 30 δώρο
✔ 2 φωτογραφίες 30 x 45 δώρο
✔ 1 καμβά 50 x 70 τελάρο box
✔ Βιντεοσκόπηση μυστηρίου με ψηφιακή κάμερα HD
✔ 1 USB με το βιντεο σε υψηλη αναλυση(1920χ1080) μονταρισμένο με τίτλους - μουσική επένδυση - ειδικά εφέ - slide show photo - best of back stage με αμοντάριστα πλάνα κ.λ.π.
✔ Δυνατότητα βιντεοσκόπησης του μυστηρίου σε μορφή 4K, ώστε να είναι συμβατή με όλες τις σύγχρονες τηλεοράσεις. Η μορφή 4K ισοδυναμεί με 4 φορές καλύτερη ποιότητα της Full HD των 1920×1080. Ως αποτέλεσμα η ευκρiνεια,τα χρώματα και οι αποχρώσεις, είναι πολύ πιο πλούσιες και εκλεπτυσμένες.
 

Extra Παροχές

To πρώτο βήμα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι η επιλογή του πακέτου που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. Στη συνέχεια, μπορείς να προσθέσεις επιμέρους υπηρεσίες επιπλέον του πακέτου, που έχεις διαλέξει. Συγκεντρώσαμε σε μία λίστα τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες που προσφέρουν οι επαγγελματίες φωτογράφοι σε μία βάφτιση. Ανακάλυψε ποιες είναι αυτές αλλά και πόσο κοστίζει κατά μέσο όρο κάθεμια από τις extra παροχές!

Φωτογράφιση του μπέμπη ή της μπέμπας στο σπίτι σας πρίν την βάπτιση  100€
Photo Session του μωρού σε εξωτερικό χώρο ή studio  150€
Φωτογράφιση του πάρτυ χωρίς περιορισμό ώρας  100€
Σχεδιασμός ψηφιακού άλμπουμ  50€
Ψηφιακό άλμπουμ 35 x 35 με 25 σαλόνια και εξώφυλλο δερματίνης  150€
Εκτύπωση φωτογραφίας διαστάσεων 13*18 σε χαρτί υψηλής ποιότητας  0,40€

Επίλεξε το κατάλληλο πακέτο, βρες τον κατάλληλο φωτογράφο και κάνε την ημέρα της βάφτισης του μωρού σου αξέχαστη!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα