Δώρο γάμου: Έξυπνες προτάσεις εντός budget!

Ο φίλος ή η φίλη σου παντρεύεται σε λίγο καιρό και εσύ ακόμη δεν έχεις καταλήξει σε ένα όμορφο δώρο γάμου. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η επιλογή δεν είναι καθόλου εύκολη πια, αφού, αφενός, οι εποχές των μεγάλων και ακριβών δώρων έχουν περάσει, ενώ αφετέρου υπάρχει ο κίνδυνος να ξοδευτείς για ένα δώρο γάμου, που θα καταλήξει σε κάποιο ξεχασμένο ντουλάπι.

Επειδή τα νέα ζευγάρια, στις μέρες μας, αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες στην αρχή της κοινής του ζωής, εμείς σου προτείνουμε μερικές έξυπνες, πρωτότυπες και οικονομικές λύσεις για ένα δώρο γάμου που θα ξεχωρίσει, αλλά, το κυριότερο, θα φανεί και εξαιρετικά χρήσιμο.

1. Καθαρισμός σπιτιού

Ίσως να σου φαίνεται περίεργη αυτή η ιδέα αλλά σκέψου το για μια στιγμή. Τι θα προτιμούσες περισσότερο; Τρεις καφετιέρες ή δύο καφετιέρες και ένα πολύ έξυπνο δώρο γάμου; Μπορείς να αποφορτίσεις το ζευγάρι από την κούραση του καθαρισμού για μία φορά, παραδείγματος χάριν, μετά το ταξίδι του μέλιτος ή να εξασφαλίσεις ότι το σπίτι τους θα καθαρίζεται για ένα συγκεκριμμένο χρονικό διάστημα, με δική σου χορηγία. Ειδικά αν εργάζονται και οι δύο και ο χρόνος τους είναι πολύ περιορισμένος, νομίζω ότι δεν θα υπάρξει άλλο δώρο που θα εκτιμήσουν περισσότερο.

2. Massage για δύο

Aν οι φίλοι σου απολαμβάνουν μια δόση πολυτέλειας και περιποίησης, πού και πού, είναι βέβαιο ότι θα εκτιμήσουν και με το παραπάνω μία ή περισσότερες απολαυστικές συνεδρίες massage. Αν θέλεις, λοιπόν, να κάνεις ένα μοναδικό δώρο στους νεόνυμφους, μπορείς να εμπιστευθείς έναν από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, οι οποίοι μπορούν να επισκεφτούν το ζευγάρι ακόμα και στο χώρο του. Οι φίλοι σου δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουν αυτό το δώρο γάμου, ενώ ταυτόχρονα εσύ θα έχεις μείνει εντός προϋπολογισμού.

3. Επισκευές σπιτιού

Η μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι αλλά και η συντήρηση ενός παλιού σπιτιού είναι μια διαδικασία που ενέχει πολλά έξοδα. Μπορείς, επομένως, να χαρίσεις ένα πρακτικό δώρο στους φίλους σου, αναλαμβάνοντας εσύ το κόστος ορισμένων μικροεπισκευών. Αυτό θα είναι ένα πολύ προσωπικό και όμορφο δώρο γάμου, που κάθε νέο ζευγάρι θα εκτιμούσε δεόντως στο ξεκίνημα της κοινής του πορείας.

4. Λευκά Είδη

Ένα ακόμη πολύ όμορφο δώρο γάμου είναι τα λευκά είδη, που φέρουν επάνω τους τα ονόματα των νεόνυμφων. Μπορείς να περιοριστείς σε μπουρνούζια και πετσέτες αν δεν θέλεις να ξεφύγεις από άποψη προϋπολογισμού. Ακόμη και αν το ζευγάρι έχει εξοπλιστεί με λευκά είδη για το νέο του σπίτι, οι πετσέτες και τα μπουρνούζια είναι ένα δώρο γάμου που πάντοτε αποδεικνύεται χρήσιμο.

5. Kηπουρική

Μετέτρεψε το “βίον ανθόσπαρτον” σε πράξη, χαρίζοντας στους νέονυμφους ως δώρο γάμου, υπηρεσίες κηπουρικής. Έτσι θα σε σκέφτονται κάθε φορά που χαλαρώνουν στο όμορφο μπαλκόνι ή τον κήπο τους. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να δείχνεις την αγάπη σου, από το να ομορφαίνεις την καθημερινή ζωή των αγαπημένων σου ανθρώπων;

Eλπίζουμε οι ιδέες μας να σε βοηθήσουν να χαρίσεις στους νεόνυμφους ένα δώρο γάμου που θα το θυμούνται για πάντα! Αν οι ιδέες μας σε ενέπνευσαν, μη διστάσεις να απευθυνθείς σε έναν από τους επιλεγμένους και αξιολογημένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για να τις κάνουν πράξη!

Mix_Blog_Banner_3

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα