9 γαμήλιες φωτογραφίες που πρέπει οπωσδήποτε να βγάλεις!

Μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις κατά την προετοιμασία του γάμου σου είναι η επιλογή του φωτογράφου. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι έψαξες και βρήκες αυτόν που σου ταιριάζει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς και να τον αφήσεις να κάνει τη δουλειά του. Ασφαλώς και πρέπει να συζητήσετε ένα πλάνο του για το τι θες και τί έχεις στο μυαλό σου για τις γαμήλιες φωτογραφίες σου, από εκεί και πέρα όμως πρέπει να τον αφήσεις να δημιουργήσει μόνος του. Μη προσπαθήσεις να του επιβάλεις τις ιδέες σου γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να έχεις έναν δυσαρεστημένο συνεργάτη. Ο κάθε φωτογράφος έχει έναν βασικό οδηγό για γαμήλιες φωτογραφίες, πάνω στον οποίο πατάει και προσαρμόζεται ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Ρωτήσαμε έμπειρους επαγγελματίες τι περιλαμβάνει, ώστε να μπορέσεις να προετοιμάστεις και να σκεφτείς άμα χρειάζεσαι κάτι παραπάνω.

Οι γαμήλιες φωτογραφίες που δεν πρέπει να λείπουν από το άλμπουμ σου!

Ετοιμασία νύφης- γαμπρού

γαμήλιες φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες ενώ ετοιμάζεται το ζευγάρι είναι από τις πιο όμορφες. Η στιγμή που η μητέρα της νύφης, την βλέπει πρώτη φορά έτοιμη να παντρευτεί είναι γεμάτη συγκίνηση και χαρά. Ένας έμπειρος φωτογράφος θα μπορέσει να αποθανατίσει όλη τη μαγεία που υπάρχει σε εκείνες τις στιγμές.

Πορτραίτο νύφης- γαμπρού

γαμήλιες φωτογραφίες

Αφού όλες οι ετοιμασίες έχουν γίνει, ο γαμπρός και η νύφη πρέπει να βγάλουν μια φωτογραφία μόνη τους. Λίγο πριν ξεκινήσουν για την εκκλησία ίσως είναι η μόνη στιγμή της ημέρας που θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν ένα πορτρέτο.

Βέρες- Ανθοδέσμη- Προσκλητήρια

γαμήλιες φωτογραφίες

Η ανθοδέσμη της νύφης, καθώς την περιμένει είναι μια πολύ όμορφη λεπτομέρεια. Το ίδιο και οι βέρες είτε απλά μέσα στο κουτάκι τους είτε σε μια πιο καλλιτεχνική λήψη. Ακόμη μια όμορφη φωτογραφία από τις προσκλήσεις γάμου σου, θα είναι μια ωραία εισαγωγή για το άλμπουμ σου.

Διακόσμηση- μπομπονιέρες

γαμήλιες φωτογραφίες

Ο όμορφες στολισμός της άδειας εκκλησίας καθώς γεμίζει σιγά σιγά με καλεσμένους και οι μπομπονιέρες δεν ξεφεύγουν ποτέ από τον φωτογραφικό φακό. Το ίδιο και ο στολισμός του χώρου που θα γίνει η δεξίωση.

Άφιξη

γαμήλιες φωτογραφίες

Όλα τα στιγμιότυπα είναι μοναδικά. Η άφιξη της νύφης στην εκκλησία, όταν πλησιάζει με τον πατέρα της, η ανυπομονησία στα μάτια του γαμπρού ενώ περιμένει στα σκαλιά της εκκλησίας, τα παρανυφάκια και η στιγμή της συνάντησης. Τίποτα από αυτά δεν πρέπει να παραληφθεί.

Τελετή

γαμήλιες φωτογραφίες

Κατά τη διάρκεια που τελείται το μυστήριο υπάρχουν χαρακτηριστικές στιγμές που φωτογραφίζονται πάντα. Η στιγμή που το ζευγάρι αλλάζει βέρες, όταν οι κουμπάροι αλλάζουν τα στέφανα, ο χορός του Ησαΐα, ακόμα και η στιγμή που η νύφη πατάει το πόδι του γαμπρού είναι μόνο μερικές από αυτές.

Έξοδος

γαμήλιες φωτογραφίες

Ωστόσο το σημείο όπου τα φλας παίρνουν φωτιά είναι όταν το ζευγάρι βγαίνει από την εκκλησία. Παντρεμένοι πια, κατεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας με το ρύζι να πέφτει βροχή πάνω τους. Δίνουν, έτσι, μια από τις πιο χαρακτηριστικές γαμήλιες φωτογραφίες.

Ομαδικές

γαμήλιες φωτογραφίες

Συνήθως μετά το τέλος της τελετής υπάρχει λίγος ελεύθερος χρόνος, μέχρι όλοι οι καλεσμένοι να συγκεντρωθούν στον χώρο της δεξίωσης. Έτσι ο γαμπρός με τη νύφη, τις οικογένειες και τους κουμπάρους έχουν χρόνο ώστε να βγάλουν τις καθιερωμένες ομαδικές φωτογραφίες.

Δεξίωση

γαμήλιες φωτογραφίες

Τέλος μεγάλο μέρος από τις γαμήλιες φωτογραφίες ανήκει στη δεξίωση. Η στιγμή της πρόποσης ή της τούρτας είναι κλασσικά στιγμιότυπα. Ο πρώτος χορός, όμως, είναι αυτός που δίνει τις περισσότερες ευκαιρίες στον φωτογράφο να δημιουργήσει κάτι αξέχαστο.

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Βάπτιση
Μαρούσι 31/01/2021
Εκτελέστηκε από
Agapi Events Γ.
Είδος εκδήλωσης:
Βάπτιση
Αριθμός καλεσμένων:
Έως 50
Αριθμός υπηρεσιών:
Πάνω από μία υπηρεσίες
Υπηρεσίες διοργάνωσης:
Φωτογράφιση - Βιντεοσκόπηση, Catering, Στολισμός, Προσκλητήρια, Μπομπονιέρες, Διακόσμηση χώρου
Βάπτιση
Αθήνα 27/09/2020
Εκτελέστηκε από
ΓΙΩΡΓΟΣ Χ.
Είδος εκδήλωσης:
Βάπτιση
Αριθμός καλεσμένων:
Έως 50
Αριθμός υπηρεσιών:
Μία υπηρεσία (π.χ. Μόνο Φωτογράφιση)
5,0
Αναρτήθηκε από ΜΑΡΙΛΕΝΑ Σ.

Πολύ ωραία δουλειά.

Βάπτιση
Άγιος Δημήτριος 14/09/2020
Εκτελέστηκε από
Λευκοθέα Α.
Είδος εκδήλωσης:
Βάπτιση
Αριθμός καλεσμένων:
151 - 200
Αριθμός υπηρεσιών:
Πάνω από μία υπηρεσίες
Υπηρεσίες διοργάνωσης:
Φωτογράφιση - Βιντεοσκόπηση, Catering, Στολισμός, Προσκλητήρια, Χώρο εκδηλώσεων, Διακόσμηση χώρου
Κόστος 250,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Επιλέξαμε τον Γιάννη για να αναλάβει τη φωτογράφιση και τη βιντεοσκόπηση στη βάφτιση της κόρης μας. Δεν θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερη επιλογή!! Εξαιρετικός επαγγελματίας αλλά και υπέροχος άνθρωπος που μας αντιμετώπισε με φιλικότητα, ζεστασιά και ευγένεια. Το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες και το βίντεο ήταν εξαιρετικό και όπως το είχαμε φανταστεί. Σε ευχαριστούμε πολύ Γιάννη!

Για: Γιάννης Μπεκρής / Φωτογράφιση
5,0

Εξαιρετική δουλειά & εξαιρετικός άνθρωπος!!!! Ευχαριστούμε πολύ για όλα Γιαννη!!!! Δημήτρης-Ελπίδα

Για: Γιάννης Μπεκρής / Φωτογράφιση
5,0

Επαγγελματική δουλειά και άψογη συνεργασία. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό και το κόστος συγκριτικά με τις παροχές ήταν ελάχιστο και μακράν το πιο οικονομικό. Πλήρης κάλυψη των προετοιμασιών,του μυστηρίου και της δεξίωσης.

Για: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΙΩΤΗΣ / Φωτογράφιση
5,0

Σημερα παραλάβαμε τις φωτογραφίες κ το βίντεο της βαφτίσεις του Μάνου μας,καταπληκτική δουλειά απο υπέροχους επαγγελματίες κ πανω απ ολα καλούς ανθρώπους!Συνιστώ ανεπιφύλακτα Momentary frame!

Για: Βασίλης Κατσόγιαννος / Φωτογράφιση
5,0

Αψογος επαγγελματιας και ανθρωπος.Σου βγαζει οικειοτητα και σε κανει να νιωθεις ανετα στην φωτογραφιση.Πολυ καλη συνεννοηση και εξυπηρετηση.Ακομα και στις πολυ δυσκολες εποχες και πρωτοφανεις καταστασεις που ζουμε λογω πανδημιας το αποτελεσμα και η εμπειρια μας μαζι του ηταν εκπληκτικα.Τον προτεινουμε ανεπιφυλακτα και τον ευχαριστουμε πολυ!

Για: Βασίλης Κατσόγιαννος / Φωτογράφιση
5,0

ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ! ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΕΡΑ...ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ!

Για: Βασίλης Κατσόγιαννος / Φωτογράφιση