Πώς θα βγάλεις τις καλύτερες φωτογραφίες γάμου;

Ναι έφτασε αυτή η στιγμή. Μεγάλωσες, αποδέξου του. Ήρθε η μέρα να παντρευτείς, να ηρεμήσουν επιτέλους και οι γονείς σου. Τόσα χρόνια σίγουρα έχεις βγάλει πολλές φωτογραφίες. Ήταν, όμως, φωτογραφίες γάμου; Θέλεις να κάνεις πειράματα εκείνη τη μέρα; Σίγουρα θα τη θυμάσαι για το υπόλοιπο της ζωής σου άλλωστε. Μμμ ή και όχι…

Στην πραγματικότητα εκείνη τη μέρα θα τρέχεις περισσότερο από όσο φαντάζεσαι. Πήγαινε να χαιρετήσεις τη θεία Ελένη που ήρθε από το χωριό, σήκω για τον πρώτο χορό, μάζεψε τον κουμπάρο πριν σε ρεζιλέψει σε φίλους και συγγενείς από το μικρόφωνο. Η αλήθεια είναι οτι αμφιβάλλω αν θα προλάβεις και να φας. Μέσα στη βαβούρα θα χάσεις πολλές όμορφες λεπτομέρειες. Ξέρεις τι χρειάζεσαι λοιπόν; Απίστευτες φωτογραφίες γάμου! Περίμενε μη δοκιμάζεις ακόμα πόζες. Διάβασε πρώτα τις συμβουλές μας για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα.

6 βήματα για μαγικές φωτογραφίες γάμου

1. Βρες τον κατάλληλο φωτογράφο.

φωτογραφίες γάμου

Θέλεις φωτογραφίες γάμου που κόβουν την ανάσα; Αυτός θα είναι ο άνθρωπός σου, γι' αυτό φρόντισε να τον επιλέξεις σωστά. Μάζεψε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς. Είναι σημαντικό να δεις άλλες δουλειές του, ενώ ακόμα μπορείς να συμβουλευτείς τις αξιολογήσεις προηγούμενων πελατών. Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογήσεις το φωτογράφο είναι μέσω της επικοινωνίας με άλλα ζευγάρια. Εξίσου σημαντικό είναι και το κόστος. Σίγουρα εξωπραγματικές τιμές είναι εκτός συζήτησης την εποχή αυτή, δεν θέλεις, όμως, να καταφύγεις και σε πολύ φθηνές λύσεις με αμφίβολο αποτέλεσμα. Κάνε έρευνα αγοράς και σύγκρινε τί προσφέρει ο καθένας.

2. Φτιάξτε μαζί ένα πλάνο.

φωτογραφίες γάμουΑφού θα έχεις καταλήξει στο φωτογράφο σου, ήρθε η ώρα να καταλήξεις και στο τί θέλεις. Τελευταία όλο και περισσότερα ζευγάρια αποφασίζουν ότι θέλουν οι φωτογραφίες γάμου τους να έχουν κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Οι επιλογές είναι πολλές. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε κάποιο θέμα ανάλογα με την εποχή, σε vintage ύφος ,ακόμα και σε κάποιο θέμα από μια ταινία που σου αρέσει ιδιαίτερα. Στη συνέχεια επιλέξτε την τοποθεσία που θα γίνει η φωτογράφηση και πληροφορηθείτε για τυχόν κανόνες και περιορισμούς.

3.Βεβαιώσου οτι τα αξεσουάρ και τα ρούχα σας είναι σωστά.

φωτογραφίες γάμου

Για να έχετε όμορφες φωτογραφίες γάμου σίγουρα δεν χρειάζεστε ένα φόρεμα που σακουλιάζει στην κοιλιά ή ένα σακάκι που κοντεύει να σκιστεί αν σκύψει ο γαμπρός. Σιγουρέψου οτι τα ρούχα που έχετε επιλέξει γράφουν σωστά στη κάμερα και σου αφήνει ελευθερία κινήσεων. Μπορείς επίσης να επιλέξεις κάποια αξεσουάρ που θα κάνουν τις φωτογραφίες σας να ξεχωρίζουν.

4. Υπολόγισε αρκετό χρόνο για τη φωτογράφιση.

φωτογραφίες γάμου

Για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θες πρέπει να αφιερώσεις χρόνο. Βεβαιώσου οτι υπάρχει αρκετή διαθέσιμη ώρα και μη στριμώξεις τη φωτογράφιση σε στενά χρονικά πλαίσια. Ρωτήσαμε λοιπόν τους φωτογράφους της πλατφόρμας μας και καταλήξαμε στα εξής:

Ομαδικές φωτογραφίες : Μετά την τελετή θα χρειαστούν περίπου 10 λεπτά για κάθε γκρουπ. Έχε στο νου σου ότι το να συγκεντρώσεις τα άτομα που χρειάζεσαι για μια φωτογραφία μπορεί να αποδειχθεί πιο δύσκολο απ’ ότι φαίνεται.

φωτογραφίες γάμου

Προετοιμασία νύφης : Για να έχεις φωτογραφίες γάμου που περιλαμβάνουν κάθε λεπτομέρεια υπολόγισε οτι στην προετοιμασία της νύφης θα χρειαστούν περίπου 1,5 ώρα. Έτσι θα υπάρχει αρκετός χρόνος για φωτογραφίες τόσο κατά τη διάρκεια των ετοιμασιών όσο και για τη νύφη μόνη της.

Γαμπρός - Νύφη: Τέλος για το ζευγάρι μετά την τελετή θα χρειαστεί το λιγότερο μισή ώρα. καλή ιδέα είναι να βγάλετε αυτές τις φωτογραφίες στο διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ της τελετής και του δείπνου.

5. Οι φωτογράφοι είναι άνθρωποι!

φωτογραφίες γάμου

Όσο άγχος και να έχεις εκείνη τη μέρα μην πιέζεις το φωτογράφο παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Στο χρονοδιάγραμμα που θα συμφωνήσετε από την αρχή υπολογίστε σε κάποιο σημείο χρόνο για να προλάβει ο φωτογράφος να φάει και να πάρει μια ανάσα. Δεν θες να σε φωτογραφίζει κάποιος που βιάζεται να φύγει και ως γνωστόν νηστικό αρκούδι δεν χορεύει. Το πιο βολικό είναι να φάει και αυτός παράλληλα με εσάς ώστε να μη χάσει κάποιο στιγμιότυπο.

6. Δείξε εμπιστοσύνη στον φωτογράφο.

φωτογραφίες γάμου

Mε δεδομένο οτι έψαξες και μάζεψες αρκετές πληροφορίες πριν διαλέξεις τον φωτογράφο, δεν υπάρχει λόγος να μην τον εμπιστεύεσαι τώρα. Άφησε τον να είναι δημιουργικός και να σας καθοδηγήσει. Αυτή είναι και η πιο σημαντική συμβουλή. Ως επαγγελματίας,  που ασχολείται με αντικείμενο χρόνια, πιθανότα γνωρίζει καλύτερα από εσένα τι πρέπει να κάνει.

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Βάπτιση
Άγιος Δημήτριος 14/09/2020
Εκτελέστηκε από
Λευκοθέα Α.
Είδος εκδήλωσης:
Βάπτιση
Αριθμός υπηρεσιών:
Πάνω από μία υπηρεσίες
Υπηρεσίες διοργάνωσης:
Φωτογράφιση - Βιντεοσκόπηση, Catering, Στολισμός, Προσκλητήρια, Χώρος εκδηλώσεων, Διακόσμηση χώρου
Αριθμός καλεσμένων:
151 - 200
Γάμος
Ίλιον 06/09/2020
Εκτελέστηκε από
Λευκοθέα Α.
Είδος εκδήλωσης:
Γάμος
Αριθμός υπηρεσιών:
Μία υπηρεσία (π.χ. Μόνο Φωτογράφιση)
Αριθμός καλεσμένων:
Πάνω από 200
Κόστος 250,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Έμεινα ευχαριστημένη και ήταν συνεργάσιμος. Έχει ανταγωνιστικές τιμές.

Για: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΙΩΤΗΣ / Φωτογράφιση
5,0

Εξαιρετική δουλειά, εξαιρετικοι άνθρωποι και σίγουρα θα τους επιλέξουμε ξανα σε γαμο-βαφτιση κ ότι χρειαζόμαστε απο φωτογραφία!

Για: Βασίλης Κατσόγιαννος / Φωτογράφιση
5,0

Μείναμε απίστευτα ικανοποιημένοι από την δουλειά σας, και η κάλυψη του μυστηρίου και οι φωτογραφιες και τα πάντα δηλαδή κ οι αφίξεις και το τελος εξαιρετικά όλα! Ευχαριστούμε πολύ για όλα! Θα χαρούμε πολύ να μας εξυπηρετησετε και στον μέλλον όταν με το καλό χρειαστεί!!!

Για: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΙΩΤΗΣ / Φωτογράφιση
5,0

Εξαιρετικός φωτογράφος και σωστός επαγγελματίας. Συνεπέστατος στην ώρα του αν και ήρθε από πολύ μακριά. Με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου και πολύ καλή τιμή. Μου έκανε και περισσότερες λήψεις από όσες είχαμε συμφωνήσει, χωρίς να ζητήσει επιπλέον χρήματα. Τον ευχαριστώ και τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Για: Βασίλης Κατσόγιαννος / Φωτογράφιση
5,0

Καταπληκτικο αποτέλεσμα και υπέροχοι άνθρωποι!!!!τους συστήνω ανεπιφύλακτα!!!με πραγματικό μεράκι και εμπειρία απλα εμπιστευτειτε τους!!

Για: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΙΩΤΗΣ / Φωτογράφιση
5,0

Πριν 3 εβδομάδες έγινε η βάπτιση της κόρης μας και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την αμεσότητα, τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια! Αποτυπώθηκε μια τόσο σημαντική για εμάς μέρα σε ένα άψογο υλικό! Ακόμη και η κάθε λεπτομέρεια ήταν προσεγμένη!

Για: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΙΩΤΗΣ / Φωτογράφιση