Πώς θα βγάλεις τις καλύτερες φωτογραφίες γάμου;

Ναι έφτασε αυτή η στιγμή. Μεγάλωσες, αποδέξου του. Ήρθε η μέρα να παντρευτείς, να ηρεμήσουν επιτέλους και οι γονείς σου. Τόσα χρόνια σίγουρα έχεις βγάλει πολλές φωτογραφίες. Ήταν, όμως, φωτογραφίες γάμου; Θέλεις να κάνεις πειράματα εκείνη τη μέρα; Σίγουρα θα τη θυμάσαι για το υπόλοιπο της ζωής σου άλλωστε. Μμμ ή και όχι…

Στην πραγματικότητα εκείνη τη μέρα θα τρέχεις περισσότερο από όσο φαντάζεσαι. Πήγαινε να χαιρετήσεις τη θεία Ελένη που ήρθε από το χωριό, σήκω για τον πρώτο χορό, μάζεψε τον κουμπάρο πριν σε ρεζιλέψει σε φίλους και συγγενείς από το μικρόφωνο. Η αλήθεια είναι οτι αμφιβάλλω αν θα προλάβεις και να φας. Μέσα στη βαβούρα θα χάσεις πολλές όμορφες λεπτομέρειες. Ξέρεις τι χρειάζεσαι λοιπόν; Απίστευτες φωτογραφίες γάμου! Περίμενε μη δοκιμάζεις ακόμα πόζες. Διάβασε πρώτα τις συμβουλές μας για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα.

6 βήματα για μαγικές φωτογραφίες γάμου

1. Βρες τον κατάλληλο φωτογράφο.

φωτογραφίες γάμου

Θέλεις φωτογραφίες γάμου που κόβουν την ανάσα; Αυτός θα είναι ο άνθρωπός σου, γι' αυτό φρόντισε να τον επιλέξεις σωστά. Μάζεψε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς. Είναι σημαντικό να δεις άλλες δουλειές του, ενώ ακόμα μπορείς να συμβουλευτείς τις αξιολογήσεις προηγούμενων πελατών. Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογήσεις το φωτογράφο είναι μέσω της επικοινωνίας με άλλα ζευγάρια. Εξίσου σημαντικό είναι και το κόστος. Σίγουρα εξωπραγματικές τιμές είναι εκτός συζήτησης την εποχή αυτή, δεν θέλεις, όμως, να καταφύγεις και σε πολύ φθηνές λύσεις με αμφίβολο αποτέλεσμα. Κάνε έρευνα αγοράς και σύγκρινε τί προσφέρει ο καθένας.

2. Φτιάξτε μαζί ένα πλάνο.

φωτογραφίες γάμουΑφού θα έχεις καταλήξει στο φωτογράφο σου, ήρθε η ώρα να καταλήξεις και στο τί θέλεις. Τελευταία όλο και περισσότερα ζευγάρια αποφασίζουν ότι θέλουν οι φωτογραφίες γάμου τους να έχουν κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Οι επιλογές είναι πολλές. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε κάποιο θέμα ανάλογα με την εποχή, σε vintage ύφος ,ακόμα και σε κάποιο θέμα από μια ταινία που σου αρέσει ιδιαίτερα. Στη συνέχεια επιλέξτε την τοποθεσία που θα γίνει η φωτογράφηση και πληροφορηθείτε για τυχόν κανόνες και περιορισμούς.

3.Βεβαιώσου οτι τα αξεσουάρ και τα ρούχα σας είναι σωστά.

φωτογραφίες γάμου

Για να έχετε όμορφες φωτογραφίες γάμου σίγουρα δεν χρειάζεστε ένα φόρεμα που σακουλιάζει στην κοιλιά ή ένα σακάκι που κοντεύει να σκιστεί αν σκύψει ο γαμπρός. Σιγουρέψου οτι τα ρούχα που έχετε επιλέξει γράφουν σωστά στη κάμερα και σου αφήνει ελευθερία κινήσεων. Μπορείς επίσης να επιλέξεις κάποια αξεσουάρ που θα κάνουν τις φωτογραφίες σας να ξεχωρίζουν.

4. Υπολόγισε αρκετό χρόνο για τη φωτογράφιση.

φωτογραφίες γάμου

Για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θες πρέπει να αφιερώσεις χρόνο. Βεβαιώσου οτι υπάρχει αρκετή διαθέσιμη ώρα και μη στριμώξεις τη φωτογράφιση σε στενά χρονικά πλαίσια. Ρωτήσαμε λοιπόν τους φωτογράφους της πλατφόρμας μας και καταλήξαμε στα εξής:

Ομαδικές φωτογραφίες : Μετά την τελετή θα χρειαστούν περίπου 10 λεπτά για κάθε γκρουπ. Έχε στο νου σου ότι το να συγκεντρώσεις τα άτομα που χρειάζεσαι για μια φωτογραφία μπορεί να αποδειχθεί πιο δύσκολο απ’ ότι φαίνεται.

φωτογραφίες γάμου

Προετοιμασία νύφης : Για να έχεις φωτογραφίες γάμου που περιλαμβάνουν κάθε λεπτομέρεια υπολόγισε οτι στην προετοιμασία της νύφης θα χρειαστούν περίπου 1,5 ώρα. Έτσι θα υπάρχει αρκετός χρόνος για φωτογραφίες τόσο κατά τη διάρκεια των ετοιμασιών όσο και για τη νύφη μόνη της.

Γαμπρός - Νύφη: Τέλος για το ζευγάρι μετά την τελετή θα χρειαστεί το λιγότερο μισή ώρα. καλή ιδέα είναι να βγάλετε αυτές τις φωτογραφίες στο διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ της τελετής και του δείπνου.

5. Οι φωτογράφοι είναι άνθρωποι!

φωτογραφίες γάμου

Όσο άγχος και να έχεις εκείνη τη μέρα μην πιέζεις το φωτογράφο παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Στο χρονοδιάγραμμα που θα συμφωνήσετε από την αρχή υπολογίστε σε κάποιο σημείο χρόνο για να προλάβει ο φωτογράφος να φάει και να πάρει μια ανάσα. Δεν θες να σε φωτογραφίζει κάποιος που βιάζεται να φύγει και ως γνωστόν νηστικό αρκούδι δεν χορεύει. Το πιο βολικό είναι να φάει και αυτός παράλληλα με εσάς ώστε να μη χάσει κάποιο στιγμιότυπο.

6. Δείξε εμπιστοσύνη στον φωτογράφο.

φωτογραφίες γάμου

Mε δεδομένο οτι έψαξες και μάζεψες αρκετές πληροφορίες πριν διαλέξεις τον φωτογράφο, δεν υπάρχει λόγος να μην τον εμπιστεύεσαι τώρα. Άφησε τον να είναι δημιουργικός και να σας καθοδηγήσει. Αυτή είναι και η πιο σημαντική συμβουλή. Ως επαγγελματίας,  που ασχολείται με αντικείμενο χρόνια, πιθανότα γνωρίζει καλύτερα από εσένα τι πρέπει να κάνει.

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Βάπτιση
Αθήνα 27/09/2020
Εκτελέστηκε από
ΓΙΩΡΓΟΣ Χ.
Είδος εκδήλωσης:
Βάπτιση
Αριθμός καλεσμένων:
Έως 50
Αριθμός υπηρεσιών:
Μία υπηρεσία (π.χ. Μόνο Φωτογράφιση)
5,0
Αναρτήθηκε από ΜΑΡΙΛΕΝΑ Σ.

Πολύ ωραία δουλειά.

Βάπτιση
Άγιος Δημήτριος 14/09/2020
Εκτελέστηκε από
Λευκοθέα Α.
Είδος εκδήλωσης:
Βάπτιση
Αριθμός καλεσμένων:
151 - 200
Αριθμός υπηρεσιών:
Πάνω από μία υπηρεσίες
Υπηρεσίες διοργάνωσης:
Φωτογράφιση - Βιντεοσκόπηση, Catering, Στολισμός, Προσκλητήρια, Χώρο εκδηλώσεων, Διακόσμηση χώρου
Γάμος
Ίλιον 06/09/2020
Εκτελέστηκε από
Λευκοθέα Α.
Είδος εκδήλωσης:
Γάμος
Αριθμός καλεσμένων:
Πάνω από 200
Αριθμός υπηρεσιών:
Μία υπηρεσία (π.χ. Μόνο Φωτογράφιση)
Κόστος 250,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Επαγγελματική δουλειά και άψογη συνεργασία. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό και το κόστος συγκριτικά με τις παροχές ήταν ελάχιστο και μακράν το πιο οικονομικό. Πλήρης κάλυψη των προετοιμασιών,του μυστηρίου και της δεξίωσης.

Για: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΙΩΤΗΣ / Φωτογράφιση
5,0

Σημερα παραλάβαμε τις φωτογραφίες κ το βίντεο της βαφτίσεις του Μάνου μας,καταπληκτική δουλειά απο υπέροχους επαγγελματίες κ πανω απ ολα καλούς ανθρώπους!Συνιστώ ανεπιφύλακτα Momentary frame!

Για: Βασίλης Κατσόγιαννος / Φωτογράφιση
5,0

Αψογος επαγγελματιας και ανθρωπος.Σου βγαζει οικειοτητα και σε κανει να νιωθεις ανετα στην φωτογραφιση.Πολυ καλη συνεννοηση και εξυπηρετηση.Ακομα και στις πολυ δυσκολες εποχες και πρωτοφανεις καταστασεις που ζουμε λογω πανδημιας το αποτελεσμα και η εμπειρια μας μαζι του ηταν εκπληκτικα.Τον προτεινουμε ανεπιφυλακτα και τον ευχαριστουμε πολυ!

Για: Βασίλης Κατσόγιαννος / Φωτογράφιση
5,0

ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ! ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΕΡΑ...ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ!

Για: Βασίλης Κατσόγιαννος / Φωτογράφιση
5,0

Προτείνεται ανεπιφύλακτα, άψογος επαγγελματίας, και τέλειο αποτέλεσμα !

Για: Βασίλης Κατσόγιαννος / Φωτογράφιση
5,0

Μέσο σελίδας βρήκαμε τους καλύτερους επαγγελματίες και Ανθρώπους με όποιους συνεργαστήκαμε στο γάμο μας και την βάφτιση του παιδιού μας. Ο λόγος για Artevideo και τον Γιώργο Χιώτη. Απίστευτοι επαγγελματίες σωστοί και με αγάπη για την δουλειά τους. Κάτι που φάνηκε στην πρώτη μας συνάντηση. Ηταν παρών σε όλοι την διάρκεια του γάμου ως το τέλος κα μας έκαναν ονειρεμένες φωτογραφίες και video . Άμα λοιπόν ψάχνετε σωστό επαγγελματία με πολύ καλές τιμές και άψογη δουλειά ο Γιώργος και η ομάδα του πρέπει να είναι η μόνη επιλογή. Σας Ευχαριστούμε για όλα και συνεχίστε έτσι.

Για: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΙΩΤΗΣ / Φωτογράφιση