Οργάνωση γάμου: Τα μυστικά για να αισθάνεσαι μόνο ευτυχία!

Σε έχει στοιχειώσει η σκέψη ότι πρέπει να ασχοληθείς με την οργάνωση γάμου; Κοιμάσαι και ξυπνάς σκεπτόμενος/-η πότε θα προλάβεις; Τρως και αναρωτιέσαι από πού να ξεκινήσεις; Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Το μόνο που θα έπρεπε, όμως, να σε νοιάζει είναι ότι ήρθε η στιγμή να παντρευτείς τον άνθρωπό σου. Σταμάτα, λοιπόν, να χαλάς την υπέροχη αυτή μέρα και προσπάθησε να αποβάλλεις το άγχος σου. Πριν από σένα έχουν επιζήσει πολλοί από αυτή τη διαδικασία. Αρκεί να ακολουθήσεις μερικά απλά βήματα και ο γάμος σου θα είναι όπως τον έχεις ονειρευτεί, χωρίς άγχος.

6 μυστικά για μια επιτυχημένη οργάνωση γάμου!

1. Παντρεύεσαι!

οργάνωση γάμου

Ακριβώς. Το ξαναλέω, ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ! Το πιο σημαντικό σε όλο αυτό το γεγονός είναι ότι εσύ και ο άνθρωπός σου αποφασίσατε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μαζί. Μπομπονιέρες, τραπέζια και όλα τα υπόλοιπα έρχονται έπειτα. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να καταλάβεις ότι δεν χρειάζεται να έχεις άγχος. Αν επικεντρωθείς σε πράγματα που αφορούν περισσότερο τους άλλους, χάνεις την ουσία του γάμου. Σου δίνουμε 2 λεπτά, λοιπόν, για να το συνειδητοποιήσεις...Συγχαρητήρια λοιπόν!!

2. Και πότε είπαμε με το καλό;

fotolia_51052793

Θα είναι η πιο συχνή ερώτηση που θα ακούς από τη στιγμή που θα ανακοινώσετε το γάμο σας. Μη βιαστείς, όμως, να κλείσεις μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Είναι προτιμότερο να θέσετε ένα γενικό χρονικό πλαίσιο και στη συνέχεια να καταλήξετε στο μήνα που θα θέλατε να γίνει ο γάμος. Αυτό θα σε βοηθήσει να λάβεις υπόψη σου στην οργάνωση τις ιδιαιτερότητες κάθε εποχής, αλλά και θα σου δώσει μια ευελιξία, όταν φτάσει η στιγμή να πρέπει να κλείσεις εκκλησία ή κάποιο κέντρο διασκέδασης. Μετά από αυτό μπορείτε να ορίσετε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

3. Ώρα να μιλήσουμε για το οικονομικό κομμάτι.

οργάνωση γάμου

Φτιάξε έναν προϋπολογισμό. Είναι γεγονός ότι όλοι θέλουμε έναν παραμυθένιο γάμο. Στις μέρες μας, όμως, μπορεί να χρειαστεί να διαλέξεις ανάμεσα σε μερικά νοίκια και σε εκείνο το τέλειο άγαλμα από πάγο, που είδες σε κάποια σελίδα στο ίντερνετ. Οπότε ίσως θα ήταν καλό να αποφύγεις τις υπερβολές και να ορίσεις ένα συγκεκριμένο χρηματικό ταβάνι. Έτσι θα δεις ποιό είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ανάλογα με τους πόρους σου.

4. Ο τρίτος σου ξάδερφος θα έρθει;

  οργάνωση γάμου

Πρέπει πριν κανονίσεις οτιδήποτε άλλο, να αποφασίσεις ποιους θα καλέσεις. Θα είναι σε κλειστό κύκλο μόνο με την οικογένεια και τους πολύ στενούς φίλους ή θα κάνεις ένα μεγάλο γλέντι που θα αποτελεί και reunion για το σόι; Ξεκίνα να φτιάχνεις μια λίστα και προσπάθησε να την ακολουθήσεις. Σίγουρα θα προκύψουν και κάποιοι παραπάνω αλλά καλό είναι να υπάρχει ένα σχέδιο ώστε να μην ξεφύγουν οι αριθμοί.

5. Κλείσε τα μάτια και φτιάξε μια εικόνα.

 

οργάνωση γάμου

Κάτσε και σκέψου πώς θα φανταζόσουν τον γάμο σου. Θέλεις να παντρευτείς στην αμμουδιά με τη θάλασσα να σκάει στα πόδια σου ή προτιμάς μια μεγάλη εκκλησία με εντυπωσιακό στολισμό; Το θέμα που θα επιλέξεις είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία στην οργάνωση γάμου. Με βάση αυτό θα κανονίσεις όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες όπως την τοποθεσία, τον στολισμό, το φαγητό, κλπ.

6. Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

 

οργάνωση γάμου

Αφού έχεις καταλήξει σε όλα τα παραπάνω, ήρθε η στιγμή να περάσεις στο διαδικαστικό κομμάτι. Διάλεξε εκκλησία και τοποθεσία που θα γίνει το τραπέζι. Φυσικά θα θέλετε να φάτε και μουσική για να χορέψετε μετά. Ο dj γάμου που θα επιλέξεις παίζει καθοριστικό ρόλο καθώς αυτός θα δώσει τον τόνο στο πάρτυ, ενώ το catering μπορεί εύκολα να καταστρέψει μια δεξίωση.

Σίγουρα χρειάζεσαι και φωτογράφο γάμου. Κάνε έρευνα αγοράς ώστε να εξασφαλίσεις μαγικές φωτογραφίες. Τέλος ήρθε η ώρα για το πιο διασκεδαστικό κομμάτι. Οπλίσου με υπομονή και ξεκίνα να ψάχνεις τι θα φορέσεις.

Και φυσικά, σε όλη τη διαδικασία της οργάνωσης, θα είμαστε μαζί σου. Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας θα φροντίσουν για οτιδήποτε χρειαστείς, από το στολισμό της εκκλησίας και το φαγητό στην δεξίωση, έως τον κομμωτή σου και την ανθοδέσμη. Εσύ απλά συμπλήρωσε δωρεάν τη φόρμα μας. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα σου βρούμε κατάλληλους συνεργάτες, για να σου δώσουν προσφορές για τις υπηρεσίες που χρειάζεσαι!

douleutaras banner

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα