3 οφέλη που σου προσφέρει ο βιολογικός καθαρισμός χαλιών!

Το ήξερες ότι ένα χαλί μπορεί να συγκεντρώσει τόσα μικρόβια όσο 4 φορές το βάρος του; Μάλλον όχι. Μήπως έδωσες τα χαλιά σου στο καθαριστήριο και νομίζεις ότι αυτό είναι αρκετό; Ή μήπως σκουπίζεις κάθε μέρα και πιστεύεις ότι έτσι εξαφανίζεις όλα τα μικρόβια. Δυστυχώς αυτά δεν είναι αρκετά. Ο βιολογικός καθαρισμός χαλιών είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Με το πέρασμα του χρόνου στα χαλιά μας μαζεύονται σκόνες και μικρόβια που μπορεί να παραμείνουν εκεί για μήνες. Οι περισσότεροι περπατάμε πάνω στα χαλιά με τα παπούτσια που φοράμε κι έξω, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κάτι από το φαγητό μας πέφτει κάτω. Ακόμη μπορείς σίγουρα να μαλώσεις το κατοικίδιό σου για το ατύχημα που είχε πάνω στο χαλί, αλλά μπορείς να το κατηγορήσεις και για τις τρίχες που φεύγουν από το μαλλάκι του; Προφανώς και όχι. Άρα δεν έχεις άλλη επιλογή από το να προσπαθήσεις για τον καλύτερο δυνατό καθαρισμού του χώρου σου. Αν δεν έχεις πειστεί ακόμα, διάβασε παρακάτω.

Βιολογικός καθαρισμός χαλιών: 3 σημαντικά πράγματα που θα κερδίσεις!

Καθαριότητα

Όσο και να σκουπίζεις και να καθαρίζεις τα χαλιά σου, κάποιοι λεκέδες απλά δεν βγαίνουν. Ο βιολογικός καθαρισμός χαλιών είναι η μόνη λύση. Για να δεις το χαλί σου να λάμπει ξανά, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς στον κατάλληλο επαγγελματία. Κάνε έναν βαθύ καθαρισμό πριν στρώσεις τα χαλιά σου και στη συνέχεια προσπάθησε να το διατηρήσεις με πιο απλές μεθόδους. Η ηλεκτρική σκούπα και τα ειδικά καθαριστικά μπορούν να γίνουν σύμμαχοι σου, όταν χρησιμοποιούνται σωστά.

Υγεία

Έχεις εμφανίσει κάποια αλλεργία και δεν ξέρεις πού οφείλεται; Τρέχει η μύτη σου και φτερνίζεσαι χωρίς σταματημό; Σύμφωνα με έρευνες ένα χαλί μπορεί να διατηρήσει επιβλαβή βακτήρια για πάρα πολύ καιρό. Ο βιολογικός καθαρισμός, επομένως, μπορεί να είναι η μαγική λύση που ψάχνεις για την αλλεργία σου. Επίσης ένα πραγματικά καθαρό χαλί, βοηθάει σε ένα καθαρό αέρα. Με την ηλεκτρική σκούπα, πολλές φορές, απλά μεταφέρουμε τη σκόνη στον αέρα που αναπνέουμε. Είναι εύκολο λοιπόν να συμπεράνουμε ότι ένα πιο καθαρό χαλί οδηγεί σε πιο καθαρό αέρα, άρα και σε λιγότερες ασθένειες.

Διάρκεια

Είναι αυτονόητο ότι ο καλός καθαρισμός βοηθάει στην επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του χαλιού σου. Τί καλύτερο από έναν επαγγελματικό βιολογικό καθαρισμό; Το χαλί σου θα φανεί αμέσως σαν καινούργιο ενώ οι λεκέδες που κατέστρεφαν τις ίνες του θα εξαφανιστούν. Όπως συμβαίνει στα πάντα, έτσι κι σ αυτή την περίπτωση, η πρόληψη έχει καίρια σημασία. Φρόντισε κατάλληλα το χαλί σου και μη περιμένεις τη τελευταία στιγμή. Ένα μικρό έξοδο τώρα, θα σε προστατέψει από ένα μεγάλο έξοδο αργότερα.

Μη το σκέφτεσαι άλλο! Ο καιρός έχει ήδη κρυώσει και τα χαλιά σου περιμένουν να τα στρώσεις. Προστάτεψε κι εσένα κι αυτά, κάνοντας έναν βιολογικό καθαρισμό. Στο Douleutaras.gr θα βρεις τον έμπειρο επαγγελματία που θες, για να σε βοηθήσει με ότι χρειάζεσαι!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Βάρη 13/01/2021
Εκτελέστηκε από
Δημήτρης Ρ.
Αντικείμενα για καθαρισμό:
Σαλόνι
Πόσα αντικείμενα αφορά η εργασία;
6 ή περισσότερα
Πότε θέλεις να γίνει ο καθαρισμός;
Το αργότερο μέσα στις επόμενες 2 ημέρες
Κερατσίνι 13/01/2021
Εκτελέστηκε από
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Γ.
Αντικείμενα για καθαρισμό:
Στρώμα
Μονό/Διπλό στρώμα:
Διπλό
Πόσα αντικείμενα αφορά η εργασία;
1
Πότε θέλεις να γίνει ο καθαρισμός;
Τις προσεχείς ημέρες
Αθήνα 12/01/2021
Εκτελέστηκε από
Μάριος Μ.
Αντικείμενα για καθαρισμό:
Καναπέ, Στρώμα
Μονό/Διπλό στρώμα:
Διπλό
Πόσα αντικείμενα αφορά η εργασία;
2-3
Πότε θέλεις να γίνει ο καθαρισμός;
Τις προσεχείς ημέρες
Κόστος 90,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

4,9

Ο κ. Σκούτας ήταν ευγενέστατος και εξυπηρετικός. Σίγουρα θα τον καλέσω ξανά αλλά και θα τον συστήσω.

Για: Χρήστος Σκούτας / Καθαρισμός / Φύλαξη Χαλιών
5,0

Τέλεια

Για: Μάριος Μιχτάκης / Βιολογικός Καθαρισμός
5,0

Γνώστης του αντικειμένου. Σωστός επαγγελματίας. Συνεπής. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Θα τον προτιμήσω ξανά σύντομα και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Για: Μάριος Μιχτάκης / Βιολογικός Καθαρισμός
4,9

Συνεπής από θέμα χρόνου και πολύ καλή ποιότητα εργασίας.

Για: Α-IDEAL IKE / Βιολογικός Καθαρισμός
5,0

Εξαιρετικός επαγγελματίας και πολύ ευγενικός!

Για: Δημήτρης Τσιάπος / Καθαρισμός / Φύλαξη Χαλιών
2,8

Ο κ. Χρήστος ήταν πολύ ευγενικός και συνεπής. Είχα άμεση εξυπηρέτηση. Παρ όλα αυτά ο λεκές του λαδιού δεν έφυγε από τον καναπέ μου οπότε έδωσα τσάμπα χρήματα. Ωστόσο και ο ίδιος μου είπε ότι υπάρχει η πιθανότητα να μη βγεί. Ο βιοκαθαρισμος δεν λειτούργησε για μένα :(

Για: Χρήστος Σκούτας / Βιολογικός Καθαρισμός