3 οφέλη που σου προσφέρει ο βιολογικός καθαρισμός χαλιών!

Το ήξερες ότι ένα χαλί μπορεί να συγκεντρώσει τόσα μικρόβια όσο 4 φορές το βάρος του; Μάλλον όχι. Μήπως έδωσες τα χαλιά σου στο καθαριστήριο και νομίζεις ότι αυτό είναι αρκετό; Ή μήπως σκουπίζεις κάθε μέρα και πιστεύεις ότι έτσι εξαφανίζεις όλα τα μικρόβια. Δυστυχώς αυτά δεν είναι αρκετά. Ο βιολογικός καθαρισμός χαλιών είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Με το πέρασμα του χρόνου στα χαλιά μας μαζεύονται σκόνες και μικρόβια που μπορεί να παραμείνουν εκεί για μήνες. Οι περισσότεροι περπατάμε πάνω στα χαλιά με τα παπούτσια που φοράμε κι έξω, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κάτι από το φαγητό μας πέφτει κάτω. Ακόμη μπορείς σίγουρα να μαλώσεις το κατοικίδιό σου για το ατύχημα που είχε πάνω στο χαλί, αλλά μπορείς να το κατηγορήσεις και για τις τρίχες που φεύγουν από το μαλλάκι του; Προφανώς και όχι. Άρα δεν έχεις άλλη επιλογή από το να προσπαθήσεις για τον καλύτερο δυνατό καθαρισμού του χώρου σου. Αν δεν έχεις πειστεί ακόμα, διάβασε παρακάτω.

Βιολογικός καθαρισμός χαλιών: 3 σημαντικά πράγματα που θα κερδίσεις!

Καθαριότητα

Όσο και να σκουπίζεις και να καθαρίζεις τα χαλιά σου, κάποιοι λεκέδες απλά δεν βγαίνουν. Ο βιολογικός καθαρισμός χαλιών είναι η μόνη λύση. Για να δεις το χαλί σου να λάμπει ξανά, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς στον κατάλληλο επαγγελματία. Κάνε έναν βαθύ καθαρισμό πριν στρώσεις τα χαλιά σου και στη συνέχεια προσπάθησε να το διατηρήσεις με πιο απλές μεθόδους. Η ηλεκτρική σκούπα και τα ειδικά καθαριστικά μπορούν να γίνουν σύμμαχοι σου, όταν χρησιμοποιούνται σωστά.

Υγεία

Έχεις εμφανίσει κάποια αλλεργία και δεν ξέρεις πού οφείλεται; Τρέχει η μύτη σου και φτερνίζεσαι χωρίς σταματημό; Σύμφωνα με έρευνες ένα χαλί μπορεί να διατηρήσει επιβλαβή βακτήρια για πάρα πολύ καιρό. Ο βιολογικός καθαρισμός, επομένως, μπορεί να είναι η μαγική λύση που ψάχνεις για την αλλεργία σου. Επίσης ένα πραγματικά καθαρό χαλί, βοηθάει σε ένα καθαρό αέρα. Με την ηλεκτρική σκούπα, πολλές φορές, απλά μεταφέρουμε τη σκόνη στον αέρα που αναπνέουμε. Είναι εύκολο λοιπόν να συμπεράνουμε ότι ένα πιο καθαρό χαλί οδηγεί σε πιο καθαρό αέρα, άρα και σε λιγότερες ασθένειες.

Διάρκεια

Είναι αυτονόητο ότι ο καλός καθαρισμός βοηθάει στην επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του χαλιού σου. Τί καλύτερο από έναν επαγγελματικό βιολογικό καθαρισμό; Το χαλί σου θα φανεί αμέσως σαν καινούργιο ενώ οι λεκέδες που κατέστρεφαν τις ίνες του θα εξαφανιστούν. Όπως συμβαίνει στα πάντα, έτσι κι σ αυτή την περίπτωση, η πρόληψη έχει καίρια σημασία. Φρόντισε κατάλληλα το χαλί σου και μη περιμένεις τη τελευταία στιγμή. Ένα μικρό έξοδο τώρα, θα σε προστατέψει από ένα μεγάλο έξοδο αργότερα.

Μη το σκέφτεσαι άλλο! Ο καιρός έχει ήδη κρυώσει και τα χαλιά σου περιμένουν να τα στρώσεις. Προστάτεψε κι εσένα κι αυτά, κάνοντας έναν βιολογικό καθαρισμό. Στο Douleutaras.gr θα βρεις τον έμπειρο επαγγελματία που θες, για να σε βοηθήσει με ότι χρειάζεσαι!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Ηλιούπολη 02/07/2020
Εκτελέστηκε από
Βασίλης Φ.
Αντικείμενα για καθαρισμό:
Καναπέ, Στρώμα
Θέσεις καναπέ:
3-4
Μονό/Διπλό στρώμα:
Διπλό
Πότε θα ήθελες να γίνει ο καθαρισμός;
Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Νέα Φιλαδέλφεια 03/07/2020
Εκτελέστηκε από
Χρήστος Σ.
Αντικείμενα για καθαρισμό:
Καναπέ
Θέσεις καναπέ:
5 ή περισσότερες
Πότε θα ήθελες να γίνει ο καθαρισμός;
Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Κόστος 60,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Συνεπεστατος ,ευγενεστατος και πολυ καλος επαγγελματιας

Για: Χρήστος Σκούτας / Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα
5,0

Συνέπειες και πολύ καλός στην δουλεια του.

Για: Spiti Clean & Kill / Βιολογικός Καθαρισμός - Θεσσαλονίκη
5,0

Συνέπεια στους χρόνους, ευγένεια, ό,τι συμφωνήσαμε έγινε :)

Για: Α-IDEAL IKE / Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα
4,9

Γρήγορος αποτελεσματικός

Για: Spiti Clean & Kill / Βιολογικός Καθαρισμός - Θεσσαλονίκη
5,0

Εξαιρετική δουλειά!!!!!Το αποτέλεσμα πραγματικά απροσδόκητο, συνέπεια και ευγένεια!

Για: Χρήστος Σκούτας / Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα
5,0

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Ο καθαρισμός ήταν σχολαστικός και με πολύ καλό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι υπάρχει και κατοικίδιο στο σπίτι, που αποτελεί επιπλέον βαθμό δυσκολίας στο καθάρισμα!

Για: Βασίλης Φερράρας / Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα