3 Επιφάνειες στο Σπίτι σου που είναι πολύ πιο βρώμικες απ' ότι νομίζεις!

Πώς θα ένιωθες αν ήξερες ότι το στρώμα, όπου κοιμάσαι, είναι πιθανότατα το πιο βρώμικο σημείο μέσα σε ολόκληρο το σπίτι σου; Ακόμη και αν δεν τους βλέπεις, τα στρώματα του σπιτιού σου φιλοξενούν αμέτρητους ανεπιθύμητους “συγκατοίκους”. Πώς μπορείς να τους ξεφορτωθείς; Mόνο μ’ έναν οικιακό βιολογικό καθαρισμό.

Ο βιολογικός καθαρισμός, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, είναι απαραίτητος για να εξασφαλίσεις ότι εσύ και η οικογένεια σου, ζείτε σ’ ένα υγιές και καθαρό περιβάλλον. Η σκόνη και τα ακάρεα που αναπτύσσονται στο εσωτερικό των στρωμάτων και των μοκετών μας, συνιστούν πολύ συνηθισμένη αιτία αλλεργιών αλλά και πολλών αναπνευστικών παθήσεων. Επίσης, τους αποδίδονται ευθύνες και για το ανεξήγητο συναίσθημα κόπωσης, που μπορεί να νιώθεις, ακόμη και μετά από έναν καλό ύπνο.

Για αυτούς, αλλά και πολλούς ακόμα λόγους, ρωτήσαμε τα εξειδικευμένα συνεργεία της πλατφόρμας μας, ορισμένα βασικά πράγματα για τον οικιακό βιολογικό καθαρισμό. Θελήσαμε να μάθουμε ποιες είναι οι επιφάνειες όπου εφαρμόζεται και ποια οφέλη προσφέρει μπορεί να σου προσφέρει για κάθεμια εξ αυτών.

Ποιες επιφάνειες χρειάζονται οικιακό βιολογικό καθαρισμό;

1. Στρώμα Κρεβατιού

Το πρώτο και σημαντικότερο σημείο μέσα στο σπίτι, που χρειάζεται οπωσδήποτε οικιακό βιολογικό καθαρισμό, είναι το στρώμα του κρεβατιού. Θα προσπαθήσουμε να σε πείσουμε γι’αυτό παραθέτοντας μερικές αρκετά ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, που μάλλον δεν γνωρίζεις. Πώς θα ένιωθες αν ήξερες υπάρχουν περισσότερα από 5.000.000 ακάρεα στο στρώμα που κοιμάσαι; Aυτό, όμως, δεν είναι παράξενο αν αναλογιστείς ότι ο πληθυσμός τους αυξάνεται κατά περίπου 10 φορές κάθε εβδομάδα. Το καλύτερo; Tα περιττώματα τους,  μικροσκοπικοί σβόλοι, μετακινούνται συνεχώς στο κρεβάτι και έρχονται σε επαφή με όλα τα σημεία του σώματος μας. Βουλώνει η μύτη σου ή φαγουρίζεσαι συνέχεια; Τώρα ξέρεις τι χρειάζεται να κάνεις.

2. Μοκέτες/ Χαλιά

Αν έχει περάσει καιρός από τον τελευταίο βιολογικό καθαρισμό χαλιών, καλό θα ήταν να αποφεύγεις την άμεση επαφή με τα χαλιά και τις μοκέτες σου. Έρευνες αποδεικνύουν ότι ποσοστό έως και 50% των ανθρώπινων ασθενειών, προκαλούνται ή επιδεινώνται από τον αέρα στο εσωτερικό του σπιτιού. Ακόμη και αν είσαι ιδιαίτερα επιμελής με την καθαριότητα του σπιτιού σου, ένα απλό καθάρισμα, δυστυχώς, δεν αρκεί. Όπως στα στρώματα, έτσι και στα χαλιά, μεγαλώνουν και αναπτύσσονται ακάρεα και λοιποί οργανισμοί, καθώς επίσης και σκόνη. Τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού αναλαμβάνουν να τα εξολοθρεύσουν από κάθε είδους ύφασμα και φυσικά να απολυμάνουν το χώρο σου.

3. Καναπέδες & Πολυθρόνες

Οι καναπέδες και οι πολυθρόνες του σπιτιού σου, βρίσκονται εκεί για να σε χαλαρώσουν στις αγαπημένες σου στιγμές. Όταν γυρνάς από μια κουραστική μέρα στο γραφείο. Όταν βλέπεις την αγαπημένη σου ταίνια ή όταν απλώς χαζεύεις στην τηλεόραση. Επίσης όταν θέλεις να ζεσταθείς μπροστά στο τζάκι, διαβάζοντας το βιβλίο σου. Σκέψου, λοιπόν, πόσες ώρες έχεις περάσει εσύ, η οικογένεια και οι φίλοι σου σε αυτό το καθιστικό. Φαντάσου τώρα πόσες βρωμιές, μισο-εξαφανισμένοι λεκέδες, σκόνη και μικρόβια “κάθονται” μαζί σου, χωρίς να το ξέρεις. Ειδικά αν έχεις κατοικίδιο στο σπίτι σου, το οποίο σου κλέβει συνεχώς την θέση του καναπέ, θα πρέπει να σκεφτείς διπλά τον οικιακό βιολογικό καθαρισμό καναπέ. Διαφορετικά αυξάνεται ο κίνδυνος να κολλήσετε ομαδικώς ψείρες, τσιμπούρια ή ακόμα και σκουληκάκια.

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις έναν γενικό οικιακό βιολογικό καθαρισμό; Διάλεξε την ώρα και την ημέρα, που σε βολεύει και κλείσε ραντεβού με ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία της πλατφόρμας μας.

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Βάρη 13/01/2021
Εκτελέστηκε από
Δημήτρης Ρ.
Αντικείμενα για καθαρισμό:
Σαλόνι
Πόσα αντικείμενα αφορά η εργασία;
6 ή περισσότερα
Πότε θέλεις να γίνει ο καθαρισμός;
Το αργότερο μέσα στις επόμενες 2 ημέρες
Κερατσίνι 13/01/2021
Εκτελέστηκε από
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Γ.
Αντικείμενα για καθαρισμό:
Στρώμα
Μονό/Διπλό στρώμα:
Διπλό
Πόσα αντικείμενα αφορά η εργασία;
1
Πότε θέλεις να γίνει ο καθαρισμός;
Τις προσεχείς ημέρες
Αθήνα 12/01/2021
Εκτελέστηκε από
Μάριος Μ.
Αντικείμενα για καθαρισμό:
Καναπέ, Στρώμα
Μονό/Διπλό στρώμα:
Διπλό
Πόσα αντικείμενα αφορά η εργασία;
2-3
Πότε θέλεις να γίνει ο καθαρισμός;
Τις προσεχείς ημέρες
Κόστος 90,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Τέλεια

Για: Μάριος Μιχτάκης / Βιολογικός Καθαρισμός
5,0

Γνώστης του αντικειμένου. Σωστός επαγγελματίας. Συνεπής. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Θα τον προτιμήσω ξανά σύντομα και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Για: Μάριος Μιχτάκης / Βιολογικός Καθαρισμός
4,9

Συνεπής από θέμα χρόνου και πολύ καλή ποιότητα εργασίας.

Για: Α-IDEAL IKE / Βιολογικός Καθαρισμός
2,8

Ο κ. Χρήστος ήταν πολύ ευγενικός και συνεπής. Είχα άμεση εξυπηρέτηση. Παρ όλα αυτά ο λεκές του λαδιού δεν έφυγε από τον καναπέ μου οπότε έδωσα τσάμπα χρήματα. Ωστόσο και ο ίδιος μου είπε ότι υπάρχει η πιθανότητα να μη βγεί. Ο βιοκαθαρισμος δεν λειτούργησε για μένα :(

Για: Χρήστος Σκούτας / Βιολογικός Καθαρισμός
5,0

Πολύ καλός επαγγελματίας!

Για: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΜΑΣ / Βιολογικός Καθαρισμός
5,0

Εξαιρετικός επαγγελματίας! Γρήγορος, καθαρός, ευγενής. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Για: Μάριος Μιχτάκης / Βιολογικός Καθαρισμός