Υψηλή λειτουργικότητα με λύσεις τσιμεντοσανίδας

Πιο πρακτικοί και λειτουργικοί χώροι; Οι επαγγελματίες μας προσφέρουν λύσεις με τοποθέτηση γυψοσανίδας, χωρισμάτων και ψευδοροφών.

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Η παρακάτω φόρμα θα αντιστοιχίσει τις ανάγκες σου με τους κατάλληλους επαγγελματίες.
π.χ.: Κατασκευή ψευδοροφής, Αποξήλωση
 • Κατασκευή ψευδοροφής
 • Κατασκευή χωρίσματος
 • Αποξήλωση υπάρχουσας γυψοσανίδας
 • Διακοσμητικές γυψοσανίδες
 • Κατασκευή Τσιμεντοσανίδας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Από τον επαγγελματία, Από έμπορο
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Τις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 10/3/2020

Τσιμεντοσανίδα: Τι πρέπει να γνωρίζεις;

Εάν ψάχνεις για ένα ποιοτικό και οικονομικό δομικό στοιχείο για κατασκευές στον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, η τσιμεντοσανίδα αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Η τσιμεντοσανίδα είναι ο αξιόπιστος αντικαταστάτης των παραδοσιακών τούβλων και εγγυάται ανθεκτικότητα και ποικιλία εφαρμογών σε όποιον την επιλέξει.

Ρωτήσαμε τους έμπειρους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε τα βασικότερα χαρακτηριστικά της τσιμεντοσανίδας. Τα χαρακτηριστικά αυτά, είναι που κάνουν το συγκεκριμένο υλικό να ξεχωρίζει. Παρακάτω, θα βρεις τα πλεονεκτήματα στις τσιμεντοσανίδες, καθώς και κάποιες άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

 

Πού κυμαίνονται οι τιμές στις γυψοσανίδες;

Οι τιμές της τσιμεντοσανίδας προσαρμόζονται ανάλογα με την ποιότητα της τσιμεντοσανίδας, τα κόστη εργασίας ανά επαγγελματία και τα υλικά που απαιτούνται για να δομηθεί. Μια ποιοτική τσιμεντοσανίδα μπορεί να βρεθεί στο εμπόριο από 20 €/m². Σε αυτή την τιμή προστίθενται, επίσης, τα κόστη των υλικών που χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση τσιμεντοσανίδας, όπως οι ορθοστάτες, οι βίδες, η ταινία αρμών, υλικό αρμολόγησης κλπ., καθώς επίσης και τα κόστη της εργασίας.

Αν αναζητάς το συνολικό κόστος για τη δική σου εργασία, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και να λάβεις δωρεάν ολοκληρωμένες προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες στην τσιμεντοσανίδα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα της τσιμεντοσανίδας;

Τα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνουν οι τσιμεντοσανίδες είναι πολλά και είναι δύσκολο να τα αγνοήσεις. Ποια είναι, λοιπόν, τα πλεονεκτήματα της τσιμεντοσανίδας;

 • Η κατασκευή της μπορεί να φτάσει έως και 65% μικρότερο βάρος, συγκριτικά με άλλα δομικά υλικά.

 • Έχει πυροπροστατευτικές και αντισεισμικές ιδιότητες.

 • Είναι εντυπωσιακά ανθεκτική σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

 • Συνδυάζει μικρό χρόνο και κόστος κατασκευής.

 • Η τσιμεντοσανίδα έχει μεγάλη ελαστικότητα και για αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για κατασκευές με καμπύλες.

Οι επαγγελματίες μας, πραγματοποιούν την εξειδικευμένη τοποθέτηση τσιμεντοσανίδων σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Ακόμη αναλαμβάνουν την κατασκευή τους, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τσιμεντοσανίδα Μειονεκτήματα: Ποια μειονεκτήματα έχουν οι τσιμεντοσανίδες;

Όσα οφέλη κι αν χαρίζουν οι κατασκευές από τσιμεντοσανίδες, είναι βέβαιο ότι υπάρχουν και μελανά σημεία στο συγκεκριμένο υλικό. Παρακάτω, θα βρεις μία μικρή λίστα με τα μειονεκτήματά τους:

 • Μία κακοτεχνία στην κατασκευή της τσιμεντοσανίδας μπορεί να σου στοιχίσει τόσο αισθητικά, όσο και οικονομικά. Τα συχνότερα λάθη εντοπίζονται κατά την βαφή της τσιμεντοσανίδας ή την επίστρωση από το σοβάτισμα.

 • Στην εξωτερική τοιχοποιία με τσιμεντοσανίδα, έχεις να χειριστείς μικρά υλικά που χρειάζονται εξειδίκευση. Εάν δεν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις δεν μπορείς να διαχειριστείς τα πιθανά λάθη και να εκμεταλλευτείς τις ιδιότητες του υλικού για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 • Στην διαδικασία της αρμολόγησης, πρέπει να χρησιμοποιηθεί το κατάλληλο υλικό στοκαρίσματος. Εάν αυτό δεν γίνει τότε το πιο πιθανό είναι να δημιουργηθούν ρωγμές στην επιφάνεια των τσιμεντοσανίδων.

Για όλους αυτούς τους λόγους, θα πρέπει να αναθέσεις την εργασία σε έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες, που είναι σε θέση να σου παραδώσουν αποτελέσματα εξαιρετικής ποιότητας.

Τσιμεντοσανίδα Τοποθέτηση: Ποιοι είναι οι βασικοί κανόνες στην κατασκευή τσιμεντοσανίδας;

Όπως και η τοποθέτηση έτσι και η κατασκευή, απαιτεί ειδικές γνώσεις και συγκεκριμένα βήματα, ώστε να είναι βέβαιη η ποιότητα όσο και η ασφάλεια της κατασκευής. Οι τεχνίτες μας, μοιράστηκαν μαζί μας κάποιους βασικούς κανόνες που ακολουθούν στην διαδικασία της κατασκευής. Εάν θέλεις να αντέξουν στην φθορά του χρόνου οι κατασκευές με τσιμεντοσανίδα, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τους παρακάτω κανόνες:

 1. Χρήση ειδικού σκελετού: Οι τσιμεντοσανίδες, χρειάζονται ειδικό μεταλλικό σκελετό ο οποίος τοποθετείται με βάση τις προδιαγραφές του χώρου που τοποθετούνται.

 2. Ειδικές Βίδες: Οι βίδες που τοποθετούνται μεταξύ της τσιμεντοσανίδας και του μεταλλικού σκελετού, πρέπει να μην σκουριάζουν καθώς να είναι κατάλληλες για εξωτερική χρήση.

 3. Αρμολόγηση: Χρησιμοποιούνται συγκεκριμένα υλικά και ακολουθείται διαφορετική διαδικασία.

 4. Φινίρισμα: Είναι απαραίτητο και πραγματοποιείται μετά την τοποθέτηση της τσιμεντοσανίδας και την αρμολόγηση.

 5. Πλαστικά Προφίλ: Τοποθετούνται στις γωνίες των τσιμεντοσανίδων και δεν πρέπει να είναι μεταλλικά αλλά πλαστικά ώστε να μην σκουριάσουν με την πάροδο του χρόνου.

Οι τσιμεντοσανίδες, βρίσκουν εφαρμογές, τόσο σε εσωτερικές, όσο και εξωτερικές κατασκευές τοιχοποιίας. Συγκεκριμένα, μπορείς να βρεις κατασκευές από τσιμεντοσανίδα σε δωμάτια όπως κουζίνες, μπάνια και εσωτερικές πισίνες, όπου υπάρχει έντονη υγρασία. Για την εξωτερική τοιχοποιία με τσιμεντοσανίδα θα βρεις πληροφορίες παρακάτω.

Τσιμεντοσανίδα: Τι είναι & Γιατί κερδίζει τις εντυπώσεις;

Εξωτερική Τοιχοποιία με Τσιμεντοσανίδα: Ποια είναι τα οφέλη;

Ως σύστημα δόμησης, οι τσιμεντοσανίδες μπορούν να φανούν ιδιαίτερα ευεργετικές στο εξωτερικό κτιρίων. Η τσιμεντοσανίδα εξωτερικού χώρου, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των σύγχρονων κτιρίων και να εντυπωσιάσει με το τελικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, τα οφέλη που θα έχεις από την χρήση της τσιμεντοσανίδας στον εξωτερικό χώρο των κτιρίων είναι:

 • Γερή & Ανθεκτική κατασκευή στο πέρασμα του χρόνου

 • Άκαυστο υλικό

 • Μπορεί να καμπυλωθεί ώστε να εφαρμόσει ακριβώς στο κτίριό σου

 • Διαθέτει μεγάλη αντοχή στην υγρασία και το συνολικό της σύστημα

 • Μπορεί να επενδυθεί με ειδικά υλικά και να μην εμφανίσει σημάδια φθοράς

Οι τεχνίτες μας, έχοντας αναλάβει εργασίες για εξωτερική τοιχοποιία με τσιμεντοσανίδα, μπορούν να εγγυηθούν για την ποιότητα της κατασκευής.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες μας για τοποθέτηση τσιμεντοσανίδας;

Η εξωτερική τοιχοποιία με τσιμεντοσανίδα και οι κατασκευές με τσιμεντοσανίδες αποτελούν ευέλικτα συστήματα δόμησης. Για να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να αναθέσεις αυτή την εργασία σε έμπειρους επαγγελματίες.

Η επιλογή ενός έμπειρου συνεργείου θα διασφαλίσει ότι δεν θα χάσεις κανένα από τα οφέλη και τις ιδιότητες που διαθέτει το συγκεκριμένο υλικό. Καταχώρησε άμεσα την εργασία σου για κατασκευή και εξωτερική τοιχοποιία με τσιμεντοσανίδα και πάρε τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές από αξιόλογους τεχνίτες στην περιοχή σου!

Σχετικά άρθρα

Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα της τσιμεντοσανίδας;

Η τσιμεντοσανίδα συγκεντρώνει αρκετά χαρακτηριστικά που την καθιστούν ιδανική επιλογή και αποτελεί έναν σύγχρονο εναλλακτικό τρόπο δόμησης.

8 Super Σχέδια για να Φτιάξεις τη δική σου Βιβλιοθήκη από Γυψοσανίδα!

Μιας και η επιλογή της γυψοσανίδας είναι ταυτόχρονα πολύ μοντέρνα αλλά και οικονομική, σίγουρα θα θέλεις να ανακαλύψεις περισσότερες ιδέες.

Διάβασε περισσότερα άρθρα
4,76 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύθηκαν τις κατασκευές τους με τσιμεντοσανίδες

φωτογραφία επαγγελματία
Jakobin Fjerce
22 αξιολογήσεις

Ο Jakobin Fjerce ήρθε στην ώρα του, δούλεψε διακριτικά κ γρήγορα. Θα συνιστούσα την συνεργασία μαζί του ανεπιφύλακτα!

φωτογραφία επαγγελματία
FF Con - Ευάγγελος Φέτσης
15 αξιολογήσεις

Ο Κ.ΦΕΤΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗΣ.ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ-ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ…

φωτογραφία επαγγελματία
FF Con - Ευάγγελος Φέτσης
15 αξιολογήσεις

Ο κος Φέτσης και η ομάδα του ήταν παρά πολύ εξυπηρετικοί. Επαγγελματίες και ευγενείς. Κράτησαν τον λόγο τους στο χρονοδιάγραμμα και η ποιότ…

φωτογραφία επαγγελματία
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΔΑΣ
9 αξιολογήσεις

Φοβερός επαγγελματίας. Καταπληκτική δουλειά. Συνεπής κ ολοκληρώθηκε η εργασία στο χρόνο που είπαμε. Άριστος σε όλα.

φωτογραφία επαγγελματία
ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ ΕΕ
4 αξιολογήσεις

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Οι Καλύτεροι Τεχνίτες στις Τσιμεντοσανίδες

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Εμμανουήλ Πασπάτης

Νότια Προάστια Αθήνας
34 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας τεχνίτης και αναλαμβάνω κατασκευές με γυψοσανίδα για το σπίτι σας. Μπορώ να αναλάβω να κατασκευάσω για εσάς ράφια βιβλιοθήκης από γυψοσανίδα, χωρίσματα εσωτερικών χώρων και άλλα πολλά, για να διακοσμήσω το σπίτι σας. Είμαι στη διάθεσή σας, όποτε χρειαστείτε υπηρεσίες για γυψοσανίδες!

Αθανάσιος Σιαμάτρας

Θεσσαλονίκη
4 αξιολογήσεις

H εταιρεία μας Σιαμάτρας Αθανάσιος, δραστηριοποιείται στη διαμόρφωση, διακόσμηση και ανακαίνιση κυρίως των εσωτερικών, αλλά και εξωτερικών χώρων, από το 1990 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου. Η πολυετής πείρα μας και η εξειδίκευση που διαθέτουμε στον τομέα των κατασκευών, μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις κατασκευές και ειδικά ότι αφορά τις γυψοσανίδες του χώρου σας. 

Σταύρος Καμενίδης

Θεσσαλονίκη
3 αξιολογήσεις

Στην εταιρία Καμενίδης Σταύρος στη Θεσσαλονίκη εξειδικευόμαστε στην κατασκευή εσωτερικών ή εξωτερικών τοίχων με την χρήση ‘’Ξηράς Δόμησης’’ ή όπως αλλιώς ονομάζεται η χρήση γυψοσανίδας. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία έχοντας κάνει κατασκευές σε χώρες της Ευρώπης με πολύ αυστηρές προδιαγραφές να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε επιλογές γυψοσανίδων.

Σταύρος Κουγιουμτζόγλου

Θεσσαλονίκη
3 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Σταύρος Κουγιουμτζόγλου και είμαι έμπειρος τεχνικός οικοδομικών εργασιών τα τελευταία 25 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνω εργασίες γυψοσανίδας όπως την κατασκευή και τοποθέτηση της, κατασκευή ψευδοροφής και διακοσμητικές γυψοσανίδες αλλά και κατασκευή τσιμεντοσανίδας.
 

Παναγιώτης Γεωργίου

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας στον τομέα της τοποθέτησης γυψοσανίδας. Με εμπειρία πολλών ετών παρέχω τις υπηρεσίες μου στον τομέα της ξηράς δόμησης για λειτουργικούς αλλά και διακοσμητικούς σκοπούς, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας που αφορούν κατασκευή γυψοσανίδων, ψευδοροφών και χωρισμάτων, για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. 

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Κατασκευή χωρίσματος
Βάρη
Εκτελέστηκε από
Νίκος Δήμας
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή χωρίσματος
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
11 τ.μ. - 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 250,00€
Κατασκευή χωρίσματος
Διόνυσος
Εκτελέστηκε από
Στέλιος Τσακμάκ
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή χωρίσματος
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 200,00€
Κατασκευή ψευδοροφής
Πειραιάς
Εκτελέστηκε από
Νίκος Δήμας
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή ψευδοροφής
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
50 τ.μ. και άνω
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 450,00€
Διακοσμητικές γυψοσανίδες
Λυκόβρυση
Εκτελέστηκε από
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΔΑΣ
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Διακοσμητικές γυψοσανίδες
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 150,00€
Κατασκευή Τσιμεντοσανίδας
Πειραιάς
Εκτελέστηκε από
Γρηγόρης Σιεράνκα
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή Τσιμεντοσανίδας
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 80,00€