Τσιμεντοσανίδα - Κατασκευή & Τοποθέτηση

Βρες κορυφαίους αξιολογημένους επαγγελματίες για Κατασκευές με Τσιμεντοσανίδα & πάρε προσφορές στις καλύτερες τιμές!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Κατασκευή ψευδοροφής, Αποξήλωση
 • Κατασκευή ψευδοροφής
 • Κατασκευή χωρίσματος
 • Αποξήλωση υπάρχουσας γυψοσανίδας
 • Διακοσμητικές γυψοσανίδες
 • Κατασκευή Τσιμεντοσανίδας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Από τον επαγγελματία, Από έμπορο
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Τις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 04/9/2019

Τσιμεντοσανίδα: Τι πρέπει να γνωρίζεις;

Εάν ψάχνεις για ένα ποιοτικό και οικονομικό δομικό στοιχείο για κατασκευές στον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, η τσιμεντοσανίδα αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Η τσιμεντοσανίδα είναι ο αξιόπιστος αντικαταστάτης των παραδοσιακών τούβλων και εγγυάται ανθεκτικότητα και ποικιλία εφαρμογών σε όποιον την επιλέξει.

Ρωτήσαμε τους έμπειρους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε τα βασικότερα χαρακτηριστικά της τσιμεντοσανίδας. Τα χαρακτηριστικά αυτά, είναι που κάνουν το συγκεκριμένο υλικό να ξεχωρίζει. Παρακάτω, θα βρεις τα πλεονεκτήματα στις τσιμεντοσανίδες, καθώς και κάποιες άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

 

Πού κυμαίνονται οι τιμές στις γυψοσανίδες;

Οι τιμές της τσιμεντοσανίδας προσαρμόζονται ανάλογα με την ποιότητα της τσιμεντοσανίδας, τα κόστη εργασίας ανά επαγγελματία και τα υλικά που απαιτούνται για να δομηθεί. Μια ποιοτική τσιμεντοσανίδα μπορεί να βρεθεί στο εμπόριο από 20 €/m². Σε αυτή την τιμή προστίθενται, επίσης, τα κόστη των υλικών που χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση τσιμεντοσανίδας, όπως οι ορθοστάτες, οι βίδες, η ταινία αρμών, υλικό αρμολόγησης κλπ., καθώς επίσης και τα κόστη της εργασίας.

Αν αναζητάς το συνολικό κόστος για τη δική σου εργασία, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και να λάβεις δωρεάν ολοκληρωμένες προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες στην τσιμεντοσανίδα.

None

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα της τσιμεντοσανίδας;

Τα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνουν οι τσιμεντοσανίδες είναι πολλά και είναι δύσκολο να τα αγνοήσεις. Ποια είναι, λοιπόν, τα πλεονεκτήματα της τσιμεντοσανίδας;

 • Η κατασκευή της μπορεί να φτάσει έως και 65% μικρότερο βάρος, συγκριτικά με άλλα δομικά υλικά.

 • Έχει πυροπροστατευτικές και αντισεισμικές ιδιότητες.

 • Είναι εντυπωσιακά ανθεκτική σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

 • Συνδυάζει μικρό χρόνο και κόστος κατασκευής.

 • Η τσιμεντοσανίδα έχει μεγάλη ελαστικότητα και για αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για κατασκευές με καμπύλες.

Οι επαγγελματίες μας, πραγματοποιούν την εξειδικευμένη τοποθέτηση τσιμεντοσανίδων σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Ακόμη αναλαμβάνουν την κατασκευή τους, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τσιμεντοσανίδα Μειονεκτήματα: Ποια μειονεκτήματα έχουν οι τσιμεντοσανίδες;

Όσα οφέλη κι αν χαρίζουν οι κατασκευές από τσιμεντοσανίδες, είναι βέβαιο ότι υπάρχουν και μελανά σημεία στο συγκεκριμένο υλικό. Παρακάτω, θα βρεις μία μικρή λίστα με τα μειονεκτήματά τους:

 • Μία κακοτεχνία στην κατασκευή της τσιμεντοσανίδας μπορεί να σου στοιχίσει τόσο αισθητικά, όσο και οικονομικά. Τα συχνότερα λάθη εντοπίζονται κατά την βαφή της τσιμεντοσανίδας ή την επίστρωση από το σοβάτισμα.

 • Στην εξωτερική τοιχοποιία με τσιμεντοσανίδα, έχεις να χειριστείς μικρά υλικά που χρειάζονται εξειδίκευση. Εάν δεν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις δεν μπορείς να διαχειριστείς τα πιθανά λάθη και να εκμεταλλευτείς τις ιδιότητες του υλικού για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 • Στην διαδικασία της αρμολόγησης, πρέπει να χρησιμοποιηθεί το κατάλληλο υλικό στοκαρίσματος. Εάν αυτό δεν γίνει τότε το πιο πιθανό είναι να δημιουργηθούν ρωγμές στην επιφάνεια των τσιμεντοσανίδων.

Για όλους αυτούς τους λόγους, θα πρέπει να αναθέσεις την εργασία σε έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες, που είναι σε θέση να σου παραδώσουν αποτελέσματα εξαιρετικής ποιότητας.

Τσιμεντοσανίδα Τοποθέτηση: Ποιοι είναι οι βασικοί κανόνες στην κατασκευή τσιμεντοσανίδας;

Όπως και η τοποθέτηση έτσι και η κατασκευή, απαιτεί ειδικές γνώσεις και συγκεκριμένα βήματα, ώστε να είναι βέβαιη η ποιότητα όσο και η ασφάλεια της κατασκευής. Οι τεχνίτες μας, μοιράστηκαν μαζί μας κάποιους βασικούς κανόνες που ακολουθούν στην διαδικασία της κατασκευής. Εάν θέλεις να αντέξουν στην φθορά του χρόνου οι κατασκευές με τσιμεντοσανίδα, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τους παρακάτω κανόνες:

 1. Χρήση ειδικού σκελετού: Οι τσιμεντοσανίδες, χρειάζονται ειδικό μεταλλικό σκελετό ο οποίος τοποθετείται με βάση τις προδιαγραφές του χώρου που τοποθετούνται.

 2. Ειδικές Βίδες: Οι βίδες που τοποθετούνται μεταξύ της τσιμεντοσανίδας και του μεταλλικού σκελετού, πρέπει να μην σκουριάζουν καθώς να είναι κατάλληλες για εξωτερική χρήση.

 3. Αρμολόγηση: Χρησιμοποιούνται συγκεκριμένα υλικά και ακολουθείται διαφορετική διαδικασία.

 4. Φινίρισμα: Είναι απαραίτητο και πραγματοποιείται μετά την τοποθέτηση της τσιμεντοσανίδας και την αρμολόγηση.

 5. Πλαστικά Προφίλ: Τοποθετούνται στις γωνίες των τσιμεντοσανίδων και δεν πρέπει να είναι μεταλλικά αλλά πλαστικά ώστε να μην σκουριάσουν με την πάροδο του χρόνου.

Οι τσιμεντοσανίδες, βρίσκουν εφαρμογές, τόσο σε εσωτερικές, όσο και εξωτερικές κατασκευές τοιχοποιίας. Συγκεκριμένα, μπορείς να βρεις κατασκευές από τσιμεντοσανίδα σε δωμάτια όπως κουζίνες, μπάνια και εσωτερικές πισίνες, όπου υπάρχει έντονη υγρασία. Για την εξωτερική τοιχοποιία με τσιμεντοσανίδα θα βρεις πληροφορίες παρακάτω.

Τσιμεντοσανίδα: Τι είναι & Γιατί κερδίζει τις εντυπώσεις;

Εξωτερική Τοιχοποιία με Τσιμεντοσανίδα: Ποια είναι τα οφέλη;

Ως σύστημα δόμησης, οι τσιμεντοσανίδες μπορούν να φανούν ιδιαίτερα ευεργετικές στο εξωτερικό κτιρίων. Η τσιμεντοσανίδα εξωτερικού χώρου, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των σύγχρονων κτιρίων και να εντυπωσιάσει με το τελικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, τα οφέλη που θα έχεις από την χρήση της τσιμεντοσανίδας στον εξωτερικό χώρο των κτιρίων είναι:

 • Γερή & Ανθεκτική κατασκευή στο πέρασμα του χρόνου

 • Άκαυστο υλικό

 • Μπορεί να καμπυλωθεί ώστε να εφαρμόσει ακριβώς στο κτίριό σου

 • Διαθέτει μεγάλη αντοχή στην υγρασία και το συνολικό της σύστημα

 • Μπορεί να επενδυθεί με ειδικά υλικά και να μην εμφανίσει σημάδια φθοράς

Οι τεχνίτες μας, έχοντας αναλάβει εργασίες για εξωτερική τοιχοποιία με τσιμεντοσανίδα, μπορούν να εγγυηθούν για την ποιότητα της κατασκευής.

None

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες μας για τοποθέτηση τσιμεντοσανίδας;

Η εξωτερική τοιχοποιία με τσιμεντοσανίδα και οι κατασκευές με τσιμεντοσανίδες αποτελούν ευέλικτα συστήματα δόμησης. Για να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να αναθέσεις αυτή την εργασία σε έμπειρους επαγγελματίες.

Η επιλογή ενός έμπειρου συνεργείου θα διασφαλίσει ότι δεν θα χάσεις κανένα από τα οφέλη και τις ιδιότητες που διαθέτει το συγκεκριμένο υλικό. Καταχώρησε άμεσα την εργασία σου για κατασκευή και εξωτερική τοιχοποιία με τσιμεντοσανίδα και πάρε τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές από αξιόλογους τεχνίτες στην περιοχή σου!

None

Σχετικά άρθρα

Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα της τσιμεντοσανίδας;

Η τσιμεντοσανίδα συγκεντρώνει αρκετά χαρακτηριστικά που την καθιστούν ιδανική επιλογή και αποτελεί έναν σύγχρονο εναλλακτικό τρόπο δόμησης.

Περισσότερα
8 Super Σχέδια για να Φτιάξεις τη δική σου Βιβλιοθήκη από Γυψοσανίδα!

Μιας και η επιλογή της γυψοσανίδας είναι ταυτόχρονα πολύ μοντέρνα αλλά και οικονομική, σίγουρα θα θέλεις να ανακαλύψεις περισσότερες ιδέες.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία

Άμεση εξυπηρέτηση, πολύ καλός μάστορας και πολύ καλή η τιμή του για την εργασία που ήθελα. Θα τον ξαναπροτιμήσω σύντομα!

φωτογραφία επαγγελματία

Πολύ καλή εργασία από τον κύριο Κίτο. Ήρθε στην ώρα του και έκανε ιδιαίτερα ποιοτική δουλειά, σε σύντομο χρονικό διάστημα!

φωτογραφία επαγγελματία

πολύ καλός επαγγελματιας!

φωτογραφία επαγγελματία

Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΘΕΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΨΗ ΜΙΑΣ ΣΩΛΗΝΑΣ ΑΠΟΧΕΥΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ. ΘΑ ΞΑ...

φωτογραφία επαγγελματία

Καλή δουλειά

φωτογραφία επαγγελματία

Ο Σέργιος , που ήταν στο συνεργείο του κ. Μπαλούκα ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας . Συνέστησα την εφαρμογή και το site στους συναδέλφους μου

Οι Καλύτεροι Τεχνίτες στις Τσιμεντοσανίδες

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Παναγιώτης Κ.

Τσιμεντοσανίδα - Κατασκευή & Τοποθέτηση - Χαλάνδρι
66 reviews

Η Εταιρεία Τεχνικών Κατασκευών μας, προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες κατασκευής και τοποθέτηση τσιμεντοσανίδας από την πιο απλή επισκευή μέχρι την πιο πολύπλοκη κατασκευή για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης, την υψηλή ποιότητα εργασίας, το σεβασμό στις ανάγκες σας και την εξαιρετική φροντίδα του χώρου σας. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εφαρμόζουμε νέες μεθόδους με μοναδικό στόχο να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Μοναδικός μας στόχος είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημά άμεσα και με τις καλύτερες κατασκευές από τσιμεντοσανίδα στην αγορά!

Γιάννης Μ.

Τσιμεντοσανίδα - Κατασκευή & Τοποθέτηση - Αθήνα
21 reviews

Παρέχω υπηρεσίες τοποθέτησης τσιμεντοσανίδας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους με επιτυχημένα αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαι για πολλά χρόνια στον κλάδο των οικοδομικών εργασιών, όπου αναλαμβάνω κάθε εργασία ανεξαρτήτως κλίμακας, με μεγάλη υπευθυνότητα και μεράκι. Χάρη στη χρήση ποιοτικών υλικών αλλά και την υψηλής ποιότητας εργασία, είμαστε σε θέση να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βασικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, γι’ αυτό και σεβόμαστε τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής. Για άμεση εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές η ομάδα μας είναι η λύση που αναζητάτε!

Γιώργος Σ.

Τσιμεντοσανίδα - Κατασκευή & Τοποθέτηση - Αγία Παρασκευή
28 reviews

Είμαι εξειδικευμένος τεχνίτης και παρέχω τις υπηρεσίες μου για την κατασκευή και τοποθέτηση τσιμεντοσανίδων. Η επαγγελματική μου εμπειρία μετρά πάνω από 24 χρόνια, και μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία, πολλές εργασίες μικρής αλλά και μεγάλης κλίμακας. Είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες σας για θερμοπροσώψεις με τσιμεντοσανίδα αλλά και τοποθετήσεις εξωτερικής τοιχοποιίας από τσιμεντοσανίδα. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε μας εργασία, είναι η άριστη ποιότητα των υλικών και η πολυετής εμπειρία που μας επιτρέπει να αντιλαμβανόμαστε ακριβώς τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν.

ΝΙΚΟΣ Τ.

Τσιμεντοσανίδα - Κατασκευή & Τοποθέτηση - Νέα Ιωνία
132 reviews

Η πείρα μας στον χώρο των οικοδομικών εργασιών μετρά πάνω από 25 χρόνια και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις κατασκευές εσωτερικής και εξωτερικής τοιχοποιίας. Μέσα από την μακρόχρονη αυτή εμπειρία, έχουμε καταφέρει να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, διατηρώντας τους ήδη υπάρχοντες πελάτες μας, αλλά και έχοντας κάθε χρόνο μια νέα γκάμα πελατών. Μπορούμε να αναλάβουμε και την ολοκληρωμένη τοποθέτηση τσιμεντοσανίδας στον χώρο σας. Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των οικοδομικών εργασιών, ξεχωρίζουμε από την υψηλής ποιότητας υλικών που χρησιμοποιούμε πάντα, τις λογικές τιμές, αλλά και την στήριξη που παρέχουμε στον πελάτη μας, και κατά τη διάρκεια της εργασίας αλλά και στην συνέχεια σε ότι χρειαστεί για την συντήρηση του έργου!

Σταμάτης Κ.

Τσιμεντοσανίδα - Κατασκευή & Τοποθέτηση - Αιγάλεω
30 reviews

Η εταιρεία μας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή και τοποθέτηση τσιμεντοσανίδων στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της οικίας σας. Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές καθώς και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη.Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και φροντίζουμε να ενσωματώνουμε νέες τεχνικές και μεθόδους και να εξασφαλίζουμε την καλή ατμόσφαιρα του χώρου σας. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Μας χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη και τα χρονοδιαγράμματα καθώς και ο σεβασμός για τον χώρο του. Θα είναι χαρά μας να έρθουμε σε επικοινωνία και να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει