160.000+ εργασίες έως σήμερα!

Τσιμεντοσανίδες - Κατασκευή & Τοποθέτηση

Τοποθέτησε τσιμεντοσανίδες στον χώρο σου & εκμεταλλεύσου τα σημαντικά πλεονεκτήματά τους!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Η παρακάτω φόρμα θα αντιστοιχίσει τις ανάγκες σου με τους κατάλληλους επαγγελματίες.
π.χ.: Κατασκευή ψευδοροφής, Αποξήλωση
 • Κατασκευή ψευδοροφής
 • Κατασκευή χωρίσματος
 • Αποξήλωση υπάρχουσας γυψοσανίδας
 • Διακοσμητικές γυψοσανίδες
 • Κατασκευή Τσιμεντοσανίδας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Από τον επαγγελματία, Από έμπορο
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Τις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 04/7/2020

Τσιμεντοσανίδα: Το υλικό που ξεχωρίζει!

Εάν ψάχνεις για ένα ποιοτικό και οικονομικό δομικό στοιχείο για κατασκευές στον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, η τσιμεντοσανίδα αποτελεί την καλύτερη επιλογή. 

Για τη σωστή  αξιοποίηση αυτού του ευέλικτου υλικού στον δικό σου χώρο, η επιλογή ενός έμπειρου συνεργείου θα διασφαλίσει ότι δεν θα χάσεις κανένα από τα οφέλη και τις ιδιότητες του. Καταχώρησε άμεσα την εργασία σου για κατασκευή και εξωτερική τοιχοποιία με τσιμεντοσανίδα και πάρε τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές από αξιόλογους τεχνίτες στην περιοχή σου!

Στο μεταξύ, ρωτήσαμε τους έμπειρους επαγγελματίες της πλατφόρμας για την κατασκευή και την τοποθέτηση τσιμεντοσανίδας και συγκεντρώσαμε παρακάτω τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις.

 

Τι είναι η τσιμεντοσανίδα;

Η τσιμεντοσανίδα είναι ένα επίπεδο και άκαυστο υλικό από τσιμέντο και διάφορα αδρανή πρόσμικτα, το οποίο χρησιμοποιείται στη δόμηση χώρων - είναι μάλιστα ιδιαίτερα δημοφιλές για εργασίες τοιχοποιίας - και αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο αντικαταστάτη των παραδοσιακών τούβλων και των σοβάδων.

Ποια είναι η τιμή για τσιμεντοσανίδες;

 • Κατασκευή τσιμεντοσανίδας έως 10 τ.μ. από 150€

 • Κατασκευή τσιμεντοσανίδας έως 25 τ.μ. από 300€

 • Κατασκευή τσιμεντοσανίδας έως 50 τ.μ. από 410€

Στις τιμές περιλαμβάνονται τα υλικά και τα εργατικά κόστη για τις τσιμεντοσανίδες. 

Εκτός από τον παράγοντα των τετραγωνικών μέτρων, το κόστος για τσιμεντοσανίδες προσαρμόζεται ανάλογα με την ποιότητα της τσιμεντοσανίδας και άλλων υλικών που απαιτούνται για να δομηθεί. 

Για να μάθεις το συνολικό κόστος για τη δική σου εργασίας τοποθέτησης τσιμεντοσανίδας, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και να λάβεις δωρεάν προσφορές ειδικά για σένα από έμπειρους επαγγελματίες.

Πού βρίσκουν εφαρμογή οι τσιμεντοσανίδες;

Οι τσιμεντοσανίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικές και εξωτερικές κατασκευές τοιχοποιίας, οροφών, δαπέδων, αλλά και σε ανακατασκευές προσόψεων, μεταξύ άλλων εφαρμογών. 

Μπορείς να βρεις κατασκευές από τσιμεντοσανίδα σε δωμάτια όπως κουζίνες, μπάνια και εσωτερικές πισίνες ή όπου αλλού υπάρχει έντονη υγρασία.

Τσιμεντοσανίδα: Τι είναι & Γιατί κερδίζει τις εντυπώσεις;

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της τσιμεντοσανίδας;

Τα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνουν οι τσιμεντοσανίδες είναι πολλά και σημαντικά, γι’ αυτό και δύσκολα μπορείς να τα αγνοήσεις:

 • Έως και 65% μικρότερο βάρος, συγκριτικά με άλλα δομικά υλικά.

 • Έχει πυροπροστατευτικές, αντισεισμικές και μονωτικές ιδιότητες.

 • Είναι εντυπωσιακά ανθεκτική σε όλες τις καιρικές συνθήκες, το νερό, την υγρασία και τη μούχλα.

 • Συνδυάζει μικρό χρόνο και κόστος κατασκευής.

 • Η τσιμεντοσανίδα έχει μεγάλη ελαστικότητα και είναι εύκολη στην κοπή. Συνεπώς, είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για κατασκευές με καμπύλες.

 • Υπάρχουν διάφορα χρώματα και σχέδια τσιμεντοσανίδας για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στην αισθητική σου.

Οι επαγγελματίες μας πραγματοποιούν την εξειδικευμένη τοποθέτηση τσιμεντοσανίδων σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις όλα τα οφέλη τους. Ακόμη αναλαμβάνουν την κατασκευή τους, επεξεργάζονται κοινώς οι ίδιοι το δομικό υλικό, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα της τσιμεντοσανίδας;

Όσα οφέλη κι αν χαρίζουν οι κατασκευές από τσιμεντοσανίδες, είναι βέβαιο ότι υπάρχουν και μελανά σημεία στο συγκεκριμένο υλικό. Ακολουθεί μία συνοπτική λίστα με τα μειονεκτήματά τους:

 • Μια κακοτεχνία στην κατασκευή της τσιμεντοσανίδας μπορεί να σου στοιχίσει τόσο αισθητικά, όσο και οικονομικά. Τα συχνότερα λάθη εντοπίζονται κατά την βαφή της τσιμεντοσανίδας ή την επίστρωση από το σοβάτισμα.

 • Στην εξωτερική τοιχοποιία με τσιμεντοσανίδα, έχεις να χειριστείς μικρά υλικά που χρειάζονται εξειδίκευση. Εάν δεν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις δεν μπορείς να διαχειριστείς τα πιθανά λάθη και να εκμεταλλευτείς τις ιδιότητες του υλικού για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 • Στη διαδικασία της αρμολόγησης, κοινώς στο γέμισμα των αρμών με το ειδικό υλικό, πρέπει να χρησιμοποιηθεί το κατάλληλο υλικό στοκαρίσματος. Εάν αυτό δεν γίνει, τότε το πιο πιθανό είναι να δημιουργηθούν ρωγμές στην επιφάνεια των τσιμεντοσανίδων.

Για όλους αυτούς τους λόγους, θα πρέπει να αναθέσεις την εργασία σε έμπειρους επαγγελματίες, που είναι σε θέση να σου παραδώσουν αποτελέσματα εξαιρετικής ποιότητας.

4,77 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύθηκαν τις κατασκευές τους με τσιμεντοσανίδες

φωτογραφία επαγγελματία
Πέτρος Σαββίδης
71 αξιολογήσεις

Σ΄ ένα δωμάτιο είχε πολύ υγρασία στον τοίχο και κάλεσα τον κο Σαββίδη για να περάσει τον τοίχο με μονωτικό υλικό και να τον ντύσει με γυψοσανίδα. Χρησιμοποιήθηκαν καλής ποιότητας υλικά και η εργασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η συνεννόηση ήταν καλή και ο επαγγελματίας ήταν συνεπής.

φωτογραφία επαγγελματία
Πέτρος Σαββίδης
71 αξιολογήσεις

Επαγγελματίας συνεργασιμος συνεπής.

φωτογραφία επαγγελματία
SAAD ELFAHAM
38 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας!!!

φωτογραφία επαγγελματία
Jakobin Fjerce
26 αξιολογήσεις

Αψογος επαγγελματίας. Καθαρή και ποιοτικη δουλειά. Πολυ συνεννοησιμος με πολυ καλές τιμες, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
Αθανάσιος Τσιρώνης
22 αξιολογήσεις

Ο Θανάσης είναι άψογος επαγγελματίας! Τόσο στην ποιότητα εργασίας, όσο και στο κόστος. Είναι ευγενέστατος, επικοινωνιακός και θα σας προτείνει σίγουρα λύσεις στα μέτρα σας, με σκοπό να μείνετε ικανοποιημένοι. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Ποιοι είναι οι βασικοί κανόνες στην κατασκευή τσιμεντοσανίδας;

Η κατασκευή τσιμεντοσανίδας, όπως και η σωστή τοποθέτησή της, απαιτεί ειδικές γνώσεις και υλικά, καθώς και συγκεκριμένα βήματα, ώστε να είναι βέβαιη η ποιότητα, η ασφάλεια και η αντοχή της κατασκευής ενάντια στη φθορά του χρόνου. Οι τεχνίτες μας, μοιράστηκαν μαζί μας κάποιους βασικούς κανόνες που ακολουθούν στη διαδικασία της κατασκευής: 

 1. Χρήση Ειδικού Σκελετού: Οι τσιμεντοσανίδες χρειάζονται ειδικό μεταλλικό σκελετό, ο οποίος χαράσσεται και τοποθετείται με βάση τις προδιαγραφές του χώρου για τον οποίο προορίζεται.

 2. Ειδικές Βίδες: Οι βίδες, οι οποίες τοποθετούνται μεταξύ της τσιμεντοσανίδας και του μεταλλικού σκελετού, πρέπει να μην σκουριάζουν και να είναι κατάλληλες για εξωτερική χρήση.

 3. Αρμολόγηση: Χρησιμοποιούνται συγκεκριμένα υλικά αρμολόγησης, τα οποία αναμιγνύονται σε συγκεκριμένες ποσότητες. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείται ειδική σπάτουλα για να γεμίσουν οι αρμοί με τη σωστή ποσότητα μίγματος.

 4. Επίχρισμα και Φινίρισμα: Είναι απαραίτητα βήματα και πραγματοποιούνται μετά την τοποθέτηση της τσιμεντοσανίδας και την αρμολόγηση.

 5. Πλαστικά Προφίλ: Τοποθετούνται στις γωνίες των τσιμεντοσανίδων και δεν πρέπει να είναι μεταλλικά, αλλά πλαστικά, ώστε να μην σκουριάσουν με την πάροδο του χρόνου.

Ποια είναι τα οφέλη στην εξωτερική τοιχοποιία με τσιμεντοσανίδα;

Η εφαρμογή τσιμεντοσανίδων στο εξωτερικό κτιρίων έχει αποδειχτεί μια πολύ αποτελεσματική επιλογή ως σύστημα δόμησης. Εκτός από το εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα, παρουσιάζει τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Είναι μια κατασκευή γερή και ανθεκτική κατασκευή στο πέρασμα του χρόνου και τις καιρικές συνθήκες.

 • Είναι φτιαγμένη από άκαυστο και αδιάβροχο υλικό.

 • Εξασφαλίζει ηχομόνωση και θερμομόνωση.

 • Μπορεί να καμπυλωθεί, ώστε να εφαρμόσει ακριβώς στο κτίριό σου.

 • Μπορεί να επενδυθεί με ειδικά υλικά ή θερμοπρόσοψη και να μην εμφανίσει σημάδια φθοράς.

Τσιμεντοσανίδα ή Γυψοσανίδα: ποια να διαλέξω;

Οι τσιμεντοσανίδες και οι γυψοσανίδες ανήκουν στην ίδια οικογένεια δομικών υλικών, αυτή της ξηράς δόμησης, καθώς είναι προκατασκευασμένες λύσεις που παρουσιάζουν ευκολία στην εφαρμογή τους. 

Είναι όμως φτιαγμένες από διαφορετικά υλικά, γεγονός που καθορίζει το κόστος, αλλά και τα επιμέρους χαρακτηριστικά τους. Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις, πριν κάνεις την επιλογή σου, είναι ότι οι γυψοσανίδες, αν και οικονομικότερες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε εσωτερικούς χώρους, καθώς δεν παρουσιάζουν την ίδια ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες, την υγρασία, τις κρούσεις και τη φθορά του χρόνου, σε σχέση με τις τσιμεντοσανίδες.

Οι επαγγελματίες τεχνίτες της πλατφόρμας μας θα σου παρέχουν την πιο ανταγωνιστική τιμή για τσιμεντοσανίδα, για σίγουρη και ασφαλή δόμηση. Κάποιες ενδεικτικές τιμές με υλικά και εργατικά, για να πάρεις μια πρώτη ιδέα, συγκεντρώνονται στον πίνακα που ακολουθεί:

Εργασία Τιμή
Κατασκευή τσιμεντοσανίδας έως 10 τ.μ. από 150€
Κατασκευή τσιμεντοσανίδας έως 25 τ.μ. από 300€
Κατασκευή τσιμεντοσανίδας έως 50 τ.μ. από 410€

Οι Καλύτεροι Τεχνίτες στις Τσιμεντοσανίδες

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Προκόπης Πολαναγνωστάκης

Πειραιάς
23 αξιολογήσεις

Με 40 χρόνια εμπειρίας στις γυψοσανίδες, την τοποθέτηση τους και τις ιδιαίτερες κατασκευές για το σπίτι, η εταιρεία μας προσφέρει προσωποποιημένες λύσεις για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Αναλαμβάνουμε διαμερίσματα, πολυκατοικίες, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους, εξοχικές κατοικίες και εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Προτιμήστε μας, για να σας χαρίσουμε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε άμεσα και σε οικονομικές τιμές!

Γρηγόρης Σιεράνκα

Πειραιάς
21 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας με μεγάλη εμπειρία στις εργασίες τοποθέτησης γυψοσανίδων. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνω να ολοκληρώσω εργασίες που σχετίζονται με: γυψοσανίδες παντός τύπου,θερμομονώσεις, τσιμεντοσανίδες. 

Εμμανουήλ Πασπάτης

Νότια Προάστια Αθήνας
37 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας τεχνίτης και αναλαμβάνω κατασκευές με γυψοσανίδα για το σπίτι σας. Μπορώ να αναλάβω να κατασκευάσω για εσάς ράφια βιβλιοθήκης από γυψοσανίδα, χωρίσματα εσωτερικών χώρων και άλλα πολλά, για να διακοσμήσω το σπίτι σας. Είμαι στη διάθεσή σας, όποτε χρειαστείτε υπηρεσίες για γυψοσανίδες!

FF Con - Ευάγγελος Φέτσης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
17 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της δόμησης, όπου προσφέρει ολοκληρωμένα αποτελέσματα για τη σύγχρονη κατοικία και τον εργασιακό χώρο. Αναλαμβάνουμε κατασκευές με γυψοσανίδες, με πρωτότυπα και λειτουργικά σχέδια που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας, πρακτικά και αισθητικά. Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε προσφορά στα μέτρα σας!

Στυλιανός Κατσούλης

Θεσσαλονίκη
49 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε τις κατασκευές με γυψοσανίδες για τον χώρο σας, προσφέροντας δωρεάν μελέτη των αναγκών σας, έτσι ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση. Η εταιρεία μας απασχολείται στον κλάδο εδώ και χρόνια, έχοντας αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία, για να μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε κατασκευή. Προτιμήστε μας, για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Διακοσμητικές γυψοσανίδες
Αγία Παρασκευή
Εκτελέστηκε από
Παναγιώτης Γ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Διακοσμητικές γυψοσανίδες
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 150,00€
Διακοσμητικές γυψοσανίδες
Αγία Παρασκευή
Εκτελέστηκε από
Παναγιώτης Γ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Διακοσμητικές γυψοσανίδες
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 150,00€
Κατασκευή Τσιμεντοσανίδας
Παλαιό Φάληρο
Εκτελέστηκε από
Αθανάσιος Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή Τσιμεντοσανίδας
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 220,00€
Κατασκευή χωρίσματος
Λυκόβρυση
Εκτελέστηκε από
Παναγιώτης Γ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή χωρίσματος
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
11 τ.μ. - 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 150,00€
Κατασκευή χωρίσματος
Παλαιό Φάληρο
Εκτελέστηκε από
Προκόπης Π.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή χωρίσματος
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
11 τ.μ. - 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 350,00€

Σχετικά άρθρα

Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα της τσιμεντοσανίδας;

Η τσιμεντοσανίδα συγκεντρώνει αρκετά χαρακτηριστικά που την καθιστούν ιδανική επιλογή και αποτελεί έναν σύγχρονο εναλλακτικό τρόπο δόμησης.

8 Super Σχέδια για να Φτιάξεις τη δική σου Βιβλιοθήκη από Γυψοσανίδα!

Μιας και η επιλογή της γυψοσανίδας είναι ταυτόχρονα πολύ μοντέρνα αλλά και οικονομική, σίγουρα θα θέλεις να ανακαλύψεις περισσότερες ιδέες.

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές