Τσιμεντοσανίδα - Κατασκευή & Τοποθέτηση

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για Κατασκευές με Τσιμεντοσανίδα

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τσιμεντοσανίδα: Τι πρέπει να γνωρίζεις;

Εάν ψάχνεις για ένα ποιοτικό και οικονομικό δομικό στοιχείο για κατασκευές στον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, η τσιμεντοσανίδα αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Η τσιμεντοσανίδα είναι ο αξιόπιστος αντικαταστάτης των παραδοσιακών τούβλων και εγγυάται ανθεκτικότητα και ποικιλία εφαρμογών σε όποιον την επιλέξει.

Ρωτήσαμε τους έμπειρους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε τα βασικότερα χαρακτηριστικά της τσιμεντοσανίδας. Τα χαρακτηριστικά αυτά, είναι που κάνουν το συγκεκριμένο υλικό να ξεχωρίζει. Παρακάτω, θα βρεις τα πλεονεκτήματα στις τσιμεντοσανίδες, καθώς και κάποιες άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της τσιμεντοσανίδας;

Τα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνουν οι τσιμεντοσανίδες είναι πολλά και είναι δύσκολο να τα αγνοήσεις. Ποια είναι, λοιπόν, τα πλεονεκτήματα της τσιμεντοσανίδας;

 • Η κατασκευή της μπορεί να φτάσει έως και 65% μικρότερο βάρος, συγκριτικά με άλλα δομικά υλικά.

 • Έχει πυροπροστατευτικές και αντισεισμικές ιδιότητες.

 • Είναι εντυπωσιακά ανθεκτική σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

 • Συνδυάζει μικρό χρόνο και κόστος κατασκευής.

 • Η τσιμεντοσανίδα έχει μεγάλη ελαστικότητα και για αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για κατασκευές με καμπύλες.

Οι επαγγελματίες μας, πραγματοποιούν την εξειδικευμένη τοποθέτηση τσιμεντοσανίδων σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Ακόμη αναλαμβάνουν την κατασκευή τους, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τσιμεντοσανίδα Μειονεκτήματα: Ποια μειονεκτήματα έχουν οι τσιμεντοσανίδες;

Όσα οφέλη κι αν χαρίζουν οι κατασκευές από τσιμεντοσανίδες, είναι βέβαιο ότι υπάρχουν και μελανά σημεία στο συγκεκριμένο υλικό. Παρακάτω, θα βρεις μία μικρή λίστα με τα μειονεκτήματά τους:

 • Μία κακοτεχνία στην κατασκευή της τσιμεντοσανίδας μπορεί να σου στοιχίσει τόσο αισθητικά, όσο και οικονομικά. Τα συχνότερα λάθη εντοπίζονται κατά την βαφή της τσιμεντοσανίδας ή την επίστρωση από το σοβάτισμα.

 • Στην εξωτερική τοιχοποιία με τσιμεντοσανίδα, έχεις να χειριστείς μικρά υλικά που χρειάζονται εξειδίκευση. Εάν δεν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις δεν μπορείς να διαχειριστείς τα πιθανά λάθη και να εκμεταλλευτείς τις ιδιότητες του υλικού για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 • Στην διαδικασία της αρμολόγησης, πρέπει να χρησιμοποιηθεί το κατάλληλο υλικό στοκαρίσματος. Εάν αυτό δεν γίνει τότε το πιο πιθανό είναι να δημιουργηθούν ρωγμές στην επιφάνεια των τσιμεντοσανίδων.

Για όλους αυτούς τους λόγους, θα πρέπει να αναθέσεις την εργασία σε έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες, που είναι σε θέση να σου παραδώσουν αποτελέσματα εξαιρετικής ποιότητας.

Τσιμεντοσανίδα Τοποθέτηση: Ποιοι είναι οι βασικοί κανόνες στην κατασκευή τσιμεντοσανίδας;

Όπως και η τοποθέτηση έτσι και η κατασκευή, απαιτεί ειδικές γνώσεις και συγκεκριμένα βήματα, ώστε να είναι βέβαιη η ποιότητα όσο και η ασφάλεια της κατασκευής. Οι τεχνίτες μας, μοιράστηκαν μαζί μας κάποιους βασικούς κανόνες που ακολουθούν στην διαδικασία της κατασκευής. Εάν θέλεις να αντέξουν στην φθορά του χρόνου οι κατασκευές με τσιμεντοσανίδα, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τους παρακάτω κανόνες:

 1. Χρήση ειδικού σκελετού: Οι τσιμεντοσανίδες, χρειάζονται ειδικό μεταλλικό σκελετό ο οποίος τοποθετείται με βάση τις προδιαγραφές του χώρου που τοποθετούνται.

 2. Ειδικές Βίδες: Οι βίδες που τοποθετούνται μεταξύ της τσιμεντοσανίδας και του μεταλλικού σκελετού, πρέπει να μην σκουριάζουν καθώς να είναι κατάλληλες για εξωτερική χρήση.

 3. Αρμολόγηση: Χρησιμοποιούνται συγκεκριμένα υλικά και ακολουθείται διαφορετική διαδικασία.

 4. Φινίρισμα: Είναι απαραίτητο και πραγματοποιείται μετά την τοποθέτηση της τσιμεντοσανίδας και την αρμολόγηση.

 5. Πλαστικά Προφίλ: Τοποθετούνται στις γωνίες των τσιμεντοσανίδων και δεν πρέπει να είναι μεταλλικά αλλά πλαστικά ώστε να μην σκουριάσουν με την πάροδο του χρόνου.

Οι τσιμεντοσανίδες, βρίσκουν εφαρμογές, τόσο σε εσωτερικές, όσο και εξωτερικές κατασκευές τοιχοποιίας. Συγκεκριμένα, μπορείς να βρεις κατασκευές από τσιμεντοσανίδα σε δωμάτια όπως κουζίνες, μπάνια και εσωτερικές πισίνες, όπου υπάρχει έντονη υγρασία. Για την εξωτερική τοιχοποιία με τσιμεντοσανίδα θα βρεις πληροφορίες παρακάτω.

Εξωτερική Τοιχοποιία με Τσιμεντοσανίδα: Ποια είναι τα οφέλη;

Ως σύστημα δόμησης, οι τσιμεντοσανίδες μπορούν να φανούν ιδιαίτερα ευεργετικές στο εξωτερικό κτιρίων. Η τσιμεντοσανίδα εξωτερικού χώρου, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των σύγχρονων κτιρίων και να εντυπωσιάσει με το τελικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, τα οφέλη που θα έχεις από την χρήση της τσιμεντοσανίδας στον εξωτερικό χώρο των κτιρίων είναι:

 • Γερή & Ανθεκτική κατασκευή στο πέρασμα του χρόνου

 • Άκαυστο υλικό

 • Μπορεί να καμπυλωθεί ώστε να εφαρμόσει ακριβώς στο κτίριό σου

 • Διαθέτει μεγάλη αντοχή στην υγρασία και το συνολικό της σύστημα

 • Μπορεί να επενδυθεί με ειδικά υλικά και να μην εμφανίσει σημάδια φθοράς

Οι τεχνίτες μας, έχοντας αναλάβει εργασίες για εξωτερική τοιχοποιία με τσιμεντοσανίδα, μπορούν να εγγυηθούν για την ποιότητα της κατασκευής.

Τσιμεντοσανίδα Τιμή: Ποιο είναι το εύρος τιμών στην τσιμεντοσανίδα;

Οι τιμές της τσιμεντοσανίδας προσαρμόζονται ανάλογα με την ποιότητα της τσιμεντοσανίδας, τα κόστη εργασίας ανά επαγγελματία και τα υλικά που απαιτούνται για να δομηθεί. Μια ποιοτική τσιμεντοσανίδα μπορεί να βρεθεί στο εμπόριο από 20 €/m². Σε αυτή την τιμή προστίθενται, επίσης, τα κόστη των υλικών που χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση τσιμεντοσανίδας, όπως οι ορθοστάτες, οι βίδες, η ταινία αρμών, υλικό αρμολόγησης κλπ., καθώς επίσης και τα κόστη της εργασίας.

Αν αναζητάς το συνολικό κόστος για τη δική σου εργασία, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και να λάβεις δωρεάν ολοκληρωμένες προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες στην τσιμεντοσανίδα.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr στη τσιμεντοσανίδα;

Η εξωτερική τοιχοποιία με τσιμεντοσανίδα και οι κατασκευές με τσιμεντοσανίδες αποτελούν ευέλικτα συστήματα δόμησης. Για να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να αναθέσεις αυτή την εργασία σε έμπειρους επαγγελματίες.

Η επιλογή ενός έμπειρου συνεργείου θα διασφαλίσει ότι δεν θα χάσεις κανένα από τα οφέλη και τις ιδιότητες που διαθέτει το συγκεκριμένο υλικό. Καταχώρησε άμεσα την εργασία σου για κατασκευή και εξωτερική τοιχοποιία με τσιμεντοσανίδα και πάρε τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές από αξιόλογους τεχνίτες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΝΙΚΟΣ Τ.
127 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση, πολύ καλός μάστορας και πολύ καλή η τιμή του για την εργασία που ήθελα. Θα τον ξαναπροτιμήσω σύντομα!
ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις
πολύ καλός επαγγελματιας!
Γιώργος Κ.
91 αξιολογήσεις
Πολύ καλή εργασία από τον κύριο Κίτο. Ήρθε στην ώρα του και έκανε ιδιαίτερα ποιοτική δουλειά, σε σύντομο χρονικό διάστημα!
K Metal KM
82 αξιολογήσεις
Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΘΕΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΨΗ ΜΙΑΣ ΣΩΛΗΝΑΣ ΑΠΟΧΕΥΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ. ΘΑ ΞΑ...
Γιώργος Α.
55 αξιολογήσεις
Καλή δουλειά
Βαγγέλης Μ.
51 αξιολογήσεις
Ο Σέργιος , που ήταν στο συνεργείο του κ. Μπαλούκα ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας . Συνέστησα την εφαρμογή και το site στους συναδέλφους μου
Σχετικά άρθρα
Η τσιμεντοσανίδα συγκεντρώνει αρκετά χαρακτηριστικά που την καθιστούν ιδανική επιλογή και αποτελεί έναν σύγχρονο εναλλακτικό τρόπο δόμησης.
Μιας και η επιλογή της γυψοσανίδας είναι ταυτόχρονα πολύ μοντέρνα αλλά και οικονομική, σίγουρα θα θέλεις να ανακαλύψεις περισσότερες ιδέες.
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει