Τσιμεντοσανίδα - Κατασκευή & Τοποθέτηση

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για Κατασκευές με Τσιμεντοσανίδα

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τσιμεντοσανίδες: Τί πρέπει να γνωρίζεις;

Εάν ψάχνεις για ένα ποιοτικό και οικονομικό δομικό στοιχείο για κατασκευές στον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, η τσιμεντοσανίδα είναι η καλύτερη επιλογή. Αποτελεί αξιόπιστο αντικαταστάτη των παραδοσιακών τούβλων και εγγυάται ανθεκτικότητα και ποικιλία εφαρμογών σε όποιον την επιλέξει.

Συγκεντρώσαμε τα βασικότερα χαρακτηριστικά της τσιμεντοσανίδας. Τα χαρακτηριστικά αυτά, είναι που κάνουν το συγκεκριμένο υλικό να ξεχωρίζει. Παρακάτω, θα βρεις τα πλεονεκτήματα στις τσιμεντοσανίδες καθώς και κάποιες άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Πλεονεκτήματα Τσιμεντοσανίδας

Τα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνουν οι τσιμεντοσανίδες είναι πολλά και είναι δύσκολο να τα αγνοήσεις. Δες την παρακάτω λίστα και προχώρησε στην άμεση τοποθέτησή της.

 • Η κατασκευή της μπορεί να φτάσει έως και 65% μικρότερο βάρος συγκριτικά με άλλα δομικά υλικά.

 • Έχει πυροπροστατευτικές και αντισεισμικές ιδιότητες.

 • Είναι εντυπωσιακά ανθεκτική σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

 • Συνδυάζει μικρό χρόνο και κόστος κατασκευής.

 • Η τσιμεντοσανίδα έχει μεγάλη ελαστικότητα και για αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για κατασκευές με καμπύλες.

Οι επαγγελματίες μας, πραγματοποιούν την εξειδικευμένη τοποθέτηση τσιμεντοσανίδων σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους ενώ ακόμη αναλαμβάνουν την κατασκευή τους, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Όπως και η τοποθέτηση έτσι και η κατασκευή, απαιτεί ειδικές γνώσεις και συγκεκριμένα βήματα ώστε να είναι βέβαιη η ποιότητα όσο και η ασφάλεια της κατασκευής. Οι τεχνίτες μας, μοιράστηκαν μαζί μας κάποιους βασικούς κανόνες που ακολουθούν στην διαδικασία της κατασκευής.

Βασικοί Κανόνες στην Κατασκευή Τσιμεντοσανίδας

Εάν θες να οι κατασκευές με τσιμεντοσανίδα να αντέξουν στην φθορά του χρόνου, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τους παρακάτω κανόνες:

 1. Χρήση ειδικού σκελετού: Οι τσιμεντοσανίδες, χρειάζονται ειδικό μεταλλικό σκελετό ο οποίος τοποθετείται με βάση τις προδιαγραφές του χώρου που τοποθετούνται.

 2. Ειδικές Βίδες: Οι βίδες που τοποθετούνται μεταξύ της τσιμεντοσανίδας και του μεταλλικού σκελετού, πρέπει να μην σκουριάζουν καθώς να είναι κατάλληλες για εξωτερική χρήση.

 3. Αρμολόγηση: Χρησιμοποιούνται συγκεκριμένα υλικά και ακολουθείται διαφορετική διαδικασία.

 4. Φινίρισμα: Είναι απαραίτητο και πραγματοποιείται μετά την τοποθέτηση της τσιμεντοσανίδας και την αρμολόγηση.

 5. Πλαστικά Προφίλ: Τοποθετούνται στις γωνίες των τσιμεντοσανίδων και δεν πρέπει να είναι μεταλλικά αλλά πλαστικά ώστε να μην σκουριάσουν με την πάροδο του χρόνου.

Οι τσιμεντοσανίδες, βρίσκουν εφαρμογές τόσο σε εσωτερικές όσο και εξωτερικές κατασκευές τοιχοποιίας. Συγκεκριμένα, μπορείς να βρεις κατασκευές από τσιμεντοσανίδα σε δωμάτια όπως κουζίνες, μπάνια και εσωτερικές πισίνες όπου υπάρχει έντονη υγρασία. Για την εξωτερική τοιχοποιία με τσιμεντοσανίδα θα βρεις πληροφορίες παρακάτω.

Εξωτερική Τοιχοποιία με Τσιμεντοσανίδα

Ως σύστημα δόμησης, οι τσιμεντοσανίδες μπορούν να φανούν ιδιαίτερα ευεργετικές στο εξωτερικό κτιρίων. Η τσιμεντοσανίδα εξωτερικού χώρου, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των σύγχρονων κτιρίων και να εντυπωσιάσει με το τελικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, τα οφέλη που θα έχεις από την χρήση της τσιμεντοσανίδας στον εξωτερικό χώρο των κτιρίων είναι:

 • Γερή & Ανθεκτική στον χρόνο κατασκευή

 • Άκαυστο υλικό

 • Μπορεί να καμπυλωθεί ώστε να εφαρμόσει ακριβώς στο κτίριό σου.

 • Διαθέτει μεγάλη αντοχή στην υγρασία και το συνολικό της σύστημα

 • Μπορεί να επενδυθεί με αντισκορικό και να μην εμφανίσει σημάδια φθοράς

Οι τεχνίτες μας, έχοντας αναλάβει εργασίες για εξωτερική τοιχοποιία με τσιμεντοσανίδα, μπορούν να εγγηθούν για την ποιότητα της κατασκευής. Τώρα που γνωρίζεις τα βασικές πληροφορίες για την τσιμεντοσανίδα, είναι σημαντικό να μάθεις κι εκείνα τα στοιχεία που μπορεί να αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα στην τοποθέτησή της.

Μειονεκτήματα Τσιμεντοσανίδας

Όσα οφέλη κι αν χαρίζουν οι κατασκευές από τσιμεντοσανίδες, είναι βέβαιο ότι υπάρχουν και μελανά σημεία στο συγκεκριμένο υλικό. Παρακάτω, θα βρεις μία μικρή λίστα με τα μειονεκτήματά τους:

 • Μία κακοτεχνία στην κατασκευή της τσιμεντοσανίδας μπορεί να σου στοιχίσει τόσο αισθητικά όσο και οικονομικά. Τα συχνότερα λάθη εντοπίζονται κατά την βαφή της τσιμεντοσανίδας ή την επίστρωση από το σοβάτισμα.

 • Στην εξωτερική τοιχοοποιία με τσιμεντοσανίδες, έχεις να χειριστείς μικρά υλικά που χρειάζονται εξειδίκευση. Εάν δεν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις δεν μπορείς να διαχειριστείς τα πιθανά λάθη και να εκμεταλλευτείς τις ιδιότητες του υλικού για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 • Στην διαδικασία της αρμολόγησης, πρέπει να χρησιμοποιηθεί το κατάλληλο υλικό στοκαρίσματος. Εάν αυτό δεν γίνει τότε το πιο πιθανό είναι να δημιουργηθούν ρωγμές στην επιφάνεια των τσιμεντοσανίδων.

Η επιλογή ενός έμπειρου συνεργείου θα διασφαλίσει ότι δεν θα χάσεις κανένα από τα οφέλη και τις ιδιότητες που διαθέτει το συγκεκριμένο υλικό. Καταχώρησε άμεσα την εργασία σου για κατασκευή και τοποθέτηση τσιμεντοσανίδας και πάρε τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές από αξιόλογους τεχνίτες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΝΙΚΟΣ Τ.
127 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση, πολύ καλός μάστορας και πολύ καλή η τιμή του για την εργασία που ήθελα. Θα τον ξαναπροτιμήσω σύντομα!
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
πολύ καλός επαγγελματιας!
Γιώργος Κ.
83 αξιολογήσεις
Πολύ καλή εργασία από τον κύριο Κίτο. Ήρθε στην ώρα του και έκανε ιδιαίτερα ποιοτική δουλειά, σε σύντομο χρονικό διάστημα!
K Metal KM
82 αξιολογήσεις
Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΘΕΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΨΗ ΜΙΑΣ ΣΩΛΗΝΑΣ ΑΠΟΧΕΥΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ. ΘΑ ΞΑ...
Βαγγέλης Μ.
50 αξιολογήσεις
Ο Σέργιος , που ήταν στο συνεργείο του κ. Μπαλούκα ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας . Συνέστησα την εφαρμογή και το site στους συναδέλφους μου
Γιώργος Α.
50 αξιολογήσεις
Καλή δουλειά
Σχετικά άρθρα
Η επιδιόρθωση σκεπής, ή ακόμη και η αλλαγή της, εφόσον χρειάζεται, είναι μία από τις σημαντικότερες εργασίες
Ο καθαρισμός υδρορροών είναι μια εργασία που δεν πρέπει να ξεχνάς, ειδικά κατά την διάρκεια των φθινοπωρινών και χειμερινών μηνών
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει