Γυψοσανίδες Οροφής

Γυψοσανίδες Οροφής

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

Εγγυόμαστε να γίνουν όλα όπως θες!
No1 Πάροχος Υπηρεσιών και Λύσεων για το Σπίτι
86.000+ αξιολογήσεις πελατών
Εξυπηρέτηση 24/7

Αξιολόγηση εργασιών

4.8

μέσος όρος από 2129 αξιολογήσεις πελατών

Ραουλ αλεξανδρος Α.
5.0

Άψογος στην εργασία του τη δουλειά την κλείσαμε μέσα σε μια μέρα την επόμενη ήταν εκεί στην ώρα του ! Κανένα αρνητικό όλα τέλεια σκούπισαν ακομα και το χορό όπου εργάστηκαν !!! Ευ…

Για: Ηλίας Νταμιάν Ντορέλ
Ιωάννης Μ.
5.0

Πολύ σοβαρός και καλός επαγγελματίας, πεντακάθαρος εξυπηρετικός και αρκετά οικονομικός και φιλικός με τον πελάτη!!

Για: ΑΣΙΦ ΑΜΕΕΝ
Παύλος Α.
5.0

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ...Θα μπορουσε να μην ερθει για μια δουλεια τον 60 ευρω και να μπου πει φιλε ειμαι πνιγμενος ..Ομως στο πρωτο τηλεφωνημα στη περιγραφη που του εκανα …

Για: Παναγιώτης Ρούντης
Μπιτζας Α.
5.0

Αρίστος στη εργασία του,εξαιρετικό παιδί,κ σημαντικό,σου δίνει αίσθημα ασφαλείας κ ειλικρίνειας!!

Για: Αντώνης Σουμπάσης
Γεωργιος Μ.
5.0

Ευγενικά και πολύ εξυπηρετικά παιδιά (αυτός και οι συνεργάτες του) ακόμα και όταν χρειάστηκε να ξαναφτιάξουν κάποιο κομμάτι της κατασκευής - χωρίς να ήταν δικό τους λάθος- δεν γκρ…

Για: Αντώνης Σουμπάσης
Παναγιώτης Μ.
5.0

Η συνεργασία μας ήταν άψογη, με άμεση και εύκολη επικοινωνία, κατατοπιστικές συμβουλές και γρήγορη διεκπεραίωση. Τον συνιστώ.

Για: Μαρτσελο Mutu
Στεφανία Μ.
4.9

Σωστός επαγγελματίας,συνεπής,γρήγορος, καθαρός και καλό τελικό αποτέλεσμα!

Για: Παύλος Μανέκας
Βασίλης
5.0

Ο Κώστας και ο αδερφός του οι καλύτεροι μάστορες της πόλης, ποιοτικοί, καθαροί και άκρως συνεννοήσιμοι.

Για: Κώστας Antashev

Δες πόσο κοστίζει

Ενδεικτικό κόστος από 4.472 αντίστοιχες εργασίες:
120€ - 200€
Κατασκευή Τσιμεντοσανίδας από
200€
Αποξήλωση υπάρχουσας γυψοσανίδας από
120€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι οι γυψοσανίδες οροφής;

Οι γυψοσανίδες αποτελούν δομικά στοιχεία με βάση τον γύψο και το χαρτί. Η γυψοσανίδα, είναι εύπλαστο υλικό, φιλικό προς το περιβάλλον και η τιμή της κατασκευής και τοποθέτησής της είναι ιδιαίτερα οικονομική. Οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν τις γυψοσανίδες για να επενδύσουν τις οροφές των κτιρίων τόσο για διακοσμητικούς όσο και για πρακτικούς λόγους.

Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν ότι πλέον οι γυψοσανίδες οροφής αποτελούν τάση της εποχής και υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που εξηγούν αυτήν την τάση.

Ποια σημαντικά οφέλη σου προσφέρουν οι γυψοσανίδες οροφής;

Η ζήτηση στις γυψοσανίδες οροφής, αποδεικνύει το πόσο ελκυστική έχει γίνει η τοποθέτηση και η κατασκευή τους από πλήθος καταναλωτών. Γιατί όμως οι γυψοσανίδες είναι το καλύτερο δομικό υλικό;

1. Πρωτότυπα διακοσμητικά στοιχεία: Οι γυψοσανίδες οροφής, με την βοήθεια ενός εξειδικευμένου επαγγελματία τεχνίτη, μπορούν να δημιουργήσουν κλίσεις, εσοχές και προεξοχές στο ταβάνι σας. Αν συνδυαστούν με τον κατάλληλο φωτισμό θα δημιουργήσουν την ιδανική ατμόσφαιρα για τον χώρο σας.

2. Απεριόριστος Φωτισμός: Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των γυψοσανίδων οροφής είναι ότι μπορούν να δεχτούν απεριόριστο φωτισμό και τα καλώδια να μην φαίνονται στο γυμνό μάτι. Ειδικά, σε περίπτωση που επιθυμείς κρυφό φωτισμό, οι γυψοσανίδες μπορούν να καλύψουν τον μηχανισμό από τα φωτιστικά.

3. Διαχωρισμός των χώρων του σπιτιού: Οι γυψοσανίδες οροφής, με την σωστή τοποθέτηση και με το κατάλληλο σχέδιο, μπορούν να οριοθετήσουν τους χώρους του σπιτιού και να ξεχωρίσουν για παράδειγμα το σαλόνι από την κουζίνα.

4. Οι γυψοσανίδες οροφής, μπορούν να λειτουργήσουν ως κάλυψη για τα συστήματα θέρμανσης και εξαερισμού του χώρου.

5. Οι γυψοσανίδες οροφής, μπορούν να συνδυαστούν με άλλα υλικά όπως ξύλο και μέταλλο και να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αισθητικά αποτέλεσμα.

6. Μικρός Χρόνος Κατασκευής & Μεγάλη Αντοχή: Οι γυψοσανίδες οροφής, δεν χρειάζονται παρά ελάχιστο χρόνο για την κατασκευή τους. Ακόμη, διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου, γεγονός που τις κάνει την ιδανικότερη επιλογή για κάθε οροφή σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου.

7. Ελαφρύ & Καθαρό υλικό: Η γυψοσανίδα οροφής, δεν επιβαρύνει το κτήριο που τοποθετείται καθώς το βάρος της είναι πολύ μικρό. Επίσης, είναι από τα λίγα δομικά στοιχεία που δεν απαιτούν επιπλέον εργασίες ώστε να καθαριστεί ο χώρος από μπάζα έπειτα από την εγκατάστασή τους.

Τι να προσέξεις στις γυψοσανίδες οροφής;

Πριν προχωρήσεις στην τοποθέτηση γυψοσανίδας οροφής είναι καλό να εστιάσεις σε κάποια βασικά σημεία, όπως μας τα κατέδειξαν οι επαγγελματίες τεχνίτες μας:

1. Την τιμή. Οι γυψοσανίδες οροφής, δεν κοστολογούνται μόνο για την διαδικασία της κατασκευής και της τοποθέτησης αλλά και για το υλικό που χρησιμοποιείται. Οι επαγγελματίες μας, συνιστούν να σε υποψιάζουν οι πολύ χαμηλές τιμές αφού είναι πολύ πιθανό το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί να μην είναι ποιοτικό.

2. Τις ηλεκτρολογικές και τις υδραυλικές εργασίες. Είναι σημαντικό, πριν πραγματοποιηθεί η κατασκευή και η τοποθέτηση της γυψοσανίδας οροφής, να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες. Δεν

3. Τις πιθανές εφαρμογές που μπορεί να έχει στο μέλλον. Πρέπει από την αρχή να προβλέψεις τις πιθανές εφαρμογές που μπορεί να έχουν οι γυψοσανίδες οροφής μελλοντικά. Πέρα από διακοσμητικό στοιχείο, οι γυψοσανίδα οροφής μπορεί να λειτουργήσει ως κάλυψη σε καλώδια και σωλήνες των ηλεκτρολογικών ή υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Οι επαγγελματίες τεχνίτες της πλατφόρμας μας, βρίσκονται σε επιφυλακή ανά πάσα στιγμή να αναλάβουν την τοποθέτηση και κατασκευή της γυψοσανίδας οροφής και ψευδοροφής στον χώρο σου και να σου προσφέρουν ένα λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Κρυφός φωτισμός - Γυψοσανίδα: Γιατί πάνε μαζί;

Αν θέλεις κρυφό φωτισμό για κάποιο δωμάτιο του σπιτιού, σίγουρα θέλεις και επένδυση γυψοσανίδας μαζί. Για να κρύψεις τις καλωδιώσεις και τα εξαρτήματα του κρυφού φωτισμού, χρειάζεσαι μια επένδυση από υλικό ελαφρύ και εύπλαστο, που να μπορεί να τοποθετηθεί ακριβώς όπως το θέλεις.

Αυτό ακριβώς παρέχει ο κρυφός φωτισμός με γυψοσανίδα και γι' αυτό είναι τόσο δημοφιλής σαν επιλογή.

Γυψοσανίδες Οροφής Σχέδια που θα αγαπήσεις!

Η γυψοσανίδα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα οικοδομικά υλικά της σύγχρονης εποχής. Οι τεχνίτες την αγαπούν, κυρίως, χάρη στη ευκολία επεξεργασίας και τοποθέτησης της. Οι διακοσμητές λατρεύουν το ευρύ φάσμα επιλογών και σχεδίων που τους προσφέρει.

Πώς θα μπορούσε, λοιπόν, ένα τέτοιο υλικό να μην κατακτήσει το δικό του πιστό κοινό; Eκτός από την πρακτική της χρήση, κυρίως, ως διαχωριστικό χώρου, η τοποθέτηση γυψοσανίδας βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες προτιμήσεις των ενδιαφερόμενων για την αισθητική ανανέωση ενός δωματίου. Μία από τις αγαπημένες μας τάσεις είναι τα περίτεχνα σχέδια στην οροφή, κυρίως στο σαλόνι και το υπνοδωμάτιο. Τα σχέδια για ψευδοροφές με γυψοσανίδα συγκαταλέγονται ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς τεχνικές εργασίες του νέου έτους.

Οι έμπειροι επαγγελματίες του Douleutaras.gr μοιράστηκαν μαζί μας εκπληκτικά σχέδια ταβανιού με γυψοσανίδα για να σου δώσουν ιδέες και έμπνευση. Αν θέλεις να κάνεις μερικές μικρές ή μεγάλες αλλαγές στη διαρρύθμιση ή τη διακόσμηση της οροφής του δωματίου σου, βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος!

10 Σχέδια οροφής με γυψοσανίδα για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει!

#1 Μαζί με ξύλο

Οι ξύλινες επιφάνειες στο σπίτι προσφέρουν μία αίσθηση ζεστασιάς και ηρεμίας. Είτε αυτές καλύπτουν την επιφάνεια του τοίχου, της οροφής ή του δαπέδου. Τα σχέδια ταβανιού με γυψοσανίδα “αγκαλιάζουν” το ξύλο και δημιουργούν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι επιλογές είναι διάφορες. Μπορείς να δημιουργήσεις κατασκευές με ξύλο σε τετράγωνα σχήματα μεταξύ των κενών που δημιουργούν οι γραμμές της γυψοσανίδας. Ακόμη, μπορείς να δώσεις την αίσθηση της σκεπής και ότι τα ξύλινα δοκάρια στηρίζουν την επίπεδη γύψινη πλάκα. Ότι και να επιλέξεις, είναι εξασφαλισμένο ότι θα σε ικανοποιήσει.

#2 Στο υπνοδωμάτιο

Ο χώρος της κρεβατοκάμαρας πρέπει να σε ξεκουράζει και να σου δημιουργεί όμορφα συναισθήματα όταν ξεκουράζεσαι. Γι’ αυτό τον λόγο ο σχεδιασμός των κατασκευών και της διακόσμησης πρέπει να είναι πολύ προσεγμένος. Μία ωραία ιδέα είναι μία περιμετρική κατασκευή από γυψοσανίδα ώστε να δώσει σχήμα και βάθος στο δωμάτιο. Ο χώρος θα ανοίξει και στο κέντρο του ταβανιού μπορείς να δημιουργήσεις με διάφορα χρώματα και φωτιστικά. Ακόμη, μία άλλη ιδέα βασισμένη στην ιδέα της ψευδοροφής είναι να δημιουργήσεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε σοφίτα. Στις γωνίες του δωματίου επέλεξε πλάγιες κατασκευές που θυμίζουν σκεπή και πρόσθεσε κρυφό φωτισμό στη κρεβατοκάμαρά σου.

#3 Διαχωριστικό από την κουζίνα

Εξίσου αποτελεσματικά μπορεί να διαχωρίσει την κουζίνα από το σαλόνι σου και το ταβάνι σου. Οι γραμμές της κατασκευής της γυψοσανίδας έχουν την δυνατότητα να οριοθετούν τους χώρους ειδικά στα σπίτια όπου κουζίνα και καθιστικό είναι ενιαίοι χώροι. Συνιστά ιδανική επιλογή για να δημιουργήσεις κάτι διαφορετικό και εντυπωσιακό αν τα δύο δωμάτια δεν είναι ξεχωριστά. Θα πετύχεις έτσι την καλύτερη δυνατή διαρρύθμιση του χώρου.

#4 Πάνω από τον πάγκο της κουζίνας

Οι κουζίνες με πάσο αποτελούν από μόνες τους μία δυνατή επιλογή καθώς πέρα από την λειτουργικότητά τους προσφέρουν άποψη και στυλ στο χώρο. Πώς μπορείς να τις ενισχύσεις και να απογειώσεις τον μοντέρνο χαρακτήρα τους; Τα σχέδια ταβανιού με γυψοσανίδα θα σου δώσουν την λύση. Μία κατασκευή κατά μήκος του πάγκου θα αλλάξει την διάσταση του χώρου δίνοντας μήκος και ένταση. Ενδιάμεσα μπορείς εύκολα να τοποθετήσεις τα φωτιστικά σου και να μετατρέψεις τον χώρο στο στυλ διακόσμησης που σου ταιριάζει, από μίνιμαλ έως βιομηχανικό. Οι επιλογές είναι πολλές και το μόνο που χρειάζεται είναι δημιουργικότητα!

#5 Σύνδεση με τις τριγύρω κατασκευές

Αν κάποια σχέδια ταβανιού με γυψοσανίδα σου φαίνονται υπερβολικά, υπάρχει λύση να διατηρήσεις το διακριτικό ύφος που θες. Σε περίπτωση που το σχέδιο της οροφής σου φαίνεται παράταιρο, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ενώσεις με το περιβάλλον του. Τι εννοούμε; Να το συνδέσεις με τις κολώνες του σπιτιού σου, με τις πόρτες, με κατασκευές που έχεις δημιουργήσει στον τοίχο. Έτσι θα υπάρχει συνοχή τόσο στο αποτέλεσμα της κατασκευής όσο και στην αισθητική σου.

#6 Κυκλικό σχήμα

Ένα από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η γυψοσανίδα είναι ότι μπορεί να λάβει διάφορα σχήματα, μορφές και μοτίβα. Αν λοιπόν το καθιστικό σου διαχωρίζεται από την τραπεζαρία σου με μία ανοιχτή πόρτα, τότε σου προσφέρεται η ευκαιρία να την απογειώσεις. Στην ανοιχτή πόρτα που θυμίζει “πύλη”, μπορεί να κατασκευαστεί ένα σχέδιο με γυψοσανίδα που να ενσωματώνεται άψογα με το υπόλοιπο ταβάνι. Το ύφος διακόσμησης μπορεί να κρατηθεί σε ήσυχους τόνους αφού όλη την δόξα θα κλέψει η εντυπωσιακή είσοδος!

#7 Ένα κομμάτι αρκεί

Δεν χρειάζεται τα σχέδια ταβανιού με γυψοσανίδα να καταλαμβάνουν όλη την επιφάνειά του. Μπορείς να επενδύσεις σε ένα μόνο μέρος της οροφής σου πάνω από τον καναπέ, για παράδειγμα. Δημιούργησε μία οριζόντια ή γωνιακή κατασκευή που θα λαμβάνει το σχήμα του δωματίου. Ενίσχυσε την με διάφορα φώτα, κρυφούς φωτισμούς και έντονες γωνίες. Ένα μοντέρνο σχέδιο που προσφέρει ένταση στο χώρο, αλλά και θα συμβάλει στην καλή ηχομόνωση ταβανιού.

#8 Κρέμασε διακοσμητικά

Για σένα που δεν θες να πειραματιστείς με τολμηρά σχέδια ταβανιού με γυψοσανίδα, αρκέσου σε απλές γραμμές. Βάψε την οροφή σου σε ουδέτερα χρώματα, όπως λευκό, μπεζ, εκρού, απαλό γκρι και δώσε έμφαση στα αντικείμενα. Κρέμασε έναν ανεμιστήρα οροφής για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού ή εκκεντρικά φωτιστικά. Κάποιες φορές, οι απλές και λιτές γραμμές δημιουργούν φοβερά αποτελέσματα, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

#9 Τετράγωνες κατασκευές

Το σχέδιο αυτό που θυμίζει “κουτιά” στην οροφή, είναι αρκετά διαδεδομένο ανάμεσα στα σχέδια ταβανιού με γυψοσανίδα. Η τεχνική αυτή που ονομάζεται “coffer” ταβάνι, προκύπτει από την ελληνική λέξη κοφίνι, δηλαδή καλάθι. Δίνει διάσταση στο χώρο και μπορεί να προσαρμοστεί τόσο στην τραπεζαρία, στο καθιστικό και στο υπνοδωμάτιο. Μπορείς να καλύψεις τα κενά και τις επίπεδες επιφάνειες με ένα έντονο χρώμα μπογιάς που ταιριάζει με την διακόσμηση και τα έπιπλα. Έτσι θα πετύχεις την ιδανική αρμονία.

#10 Διαφορετικά ύψη

Εάν το σπίτι σου είναι αρκετά ψηλοτάβανο, σου προσφέρεται η δυνατότητα να παίξεις με το ύψος των κατασκευών. Δημιούργησε επίπεδες ορθογώνιες κατασκευές από γυψοσανίδα και τοποθέτησέ τες στην οροφή. Βάλε την κάθε μία σε διαφορετικό ύψος και με διαφορετική κλίση για να φτιάξεις ένα τρισδιάστατο εφέ που τραβάει το βλέμμα. Μην αφήσεις τις πλάκες να έχουν μεγάλη απόσταση μαζί τους καθώς ανάμεσά τους μπορείς να προσθέσεις κρυφό φωτισμό. Μία πρωτότυπη ιδέα ιδανική για τα δωμάτια που έχουν μεγάλο ύψος.

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
Αντώνης Ζέφη
Νέα Ιωνία

Λέγομαι Αντώνης Ζέφη και είμαι επαγγελματίας τεχνίτης με ειδικότητα σε εργασίες για Γυψοσανίδες - Ψευδοροφές - Χωρίσματα. Μα…

5.0
(132)
5.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.9
Τιμή
Seller photo
Νίκος Δήμας
Βύρωνας

Για γενικές ανακαινίσεις που αφορούν εργασίες με Γυψοσανίδες - Χωρίσματα - Ψευδοροφές‎, επικοινωνήστε μαζί μου! Λέγομαι…

4.9
(63)
4.9
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.8
Τιμή