Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Πολυκαρβονικά Φύλλα - Τοποθέτηση

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Πολυκαρβονικά Φύλλα - Τοποθέτηση

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Επιδιόρθωση
 • Επιδιόρθωση σκεπής
 • Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
π.χ.: Κεραμοσκεπή, Ξύλινη
 • Κεραμοσκεπή
 • Σκεπή με πάνελ
 • Ξύλινη κατασκευή
 • Πολυκαρβονικά στέγαστρα
 • Άλλο
π.χ.: Έως 25 τ.μ., 25 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 25 τ.μ.
 • 25 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Πάνω από 100 τ.μ.
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 03/6/2019

Πολυκαρβονικά Φύλλα: Τοποθέτηση με πολλά πλεονεκτήματα!

Τα πολυκαρβονικά φύλλα είναι ένα ιδιαίτερα καινοτόμο δομικό υλικό. Χρησιμοποιούνται για εφαρμογές όπως η κατασκευή στεγάστρων και προσόψεων, ενώ η χρήση τους φτάνει μέχρι και την κάλυψη αφισών. Ακόμη η τοποθέτηση πολυκαρβονικών φύλλων ενδείκνυται ιδιαιτέρως για διαχωριστικά γραφείων, καθώς παρέχουν έναν πολύ ικανοποιητικό βαθμό ηχομόνωσης.

Τα πολυκαρβονικά φύλλα υπάρχουν στο εμπόριο σε πολλές αποχρώσεις και διαφορετικά σχέδια. Η σύνθεσή τους προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα, γι’ αυτό και πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν τα πολυκαρβονικά φύλλα για τοποθέτηση σε στέγαστρα και διαχωριστικά. Παρακάτω θα βρεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν την τοποθέτηση πολυκαρβονικών φύλλων.

Ποια πλεονεκτήματα προσφέρει η τοποθέτηση πολυκαρβονικών φύλλων;

Ο λόγος που οι εφαρμογές τους κυμαίνονται σε ένα τόσο ευρύ φάσμα είναι τα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει η εγκατάσταση πολυκαρβονικών φύλλων. Συγκεντρώσαμε σε μια λίστα τα στοιχεία που τα καθιστούν τόσα ευέλικτα και κατάλληλα για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείς.

 • Είναι πολύ ελαφριά, καθώς διαθέτουν μόνο το μισό βάρος από αυτό του γυαλιού.

 • Τόσο η τοποθέτηση, όσο και η επεξεργασία τους είναι πολύ εύκολη.

 • Είναι άθραυστα.

 • Διαθέτουν θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες.

 • Είναι εύκαμπτα.

 • Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες.

 • Απορροφούν 100% την υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ ταυτόχρονα είναι φωτοδιαπερατά.

 • Μένουν ανεπηρέαστα στις περισσότερες χημικές ουσίες.

Το συγκεκριμένο είδος στέγης είναι ιδανικό, καθώς πέρα από τα βασικά πλεονεκτήματα που συγκεντρώνει ως υλικό, προσδίδει και υψηλή αισθητική στον χώρο που τοποθετείται. Εάν ανησυχείς για το αν θα ταιριάξει με το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, μπορείς να μείνεις ήσυχος, καθώς οι επιλογές σε χρωματικές αποχρώσεις και διαστάσεις είναι πολλές και θα σε ικανοποιήσουν πλήρως.

Πολυκαρβονικά Φύλλα- Τοποθέτηση: Σε ποια σημεία τοποθετούνται τα πολυκαρβονικά φύλλα;

Τα πολυκαρβονικά φύλλα μπορούν να τοποθετηθούν σε πολλά σημεία και να προσφέρουν κάλυψη και φωτεινότητα. Όπου και αν αποφασίσεις να τα τοποθετήσεις, θα επωφεληθείς από τα πλεονεκτήματά τους. Ποια είναι, λοιπόν, τα ιδανικά σημεία για να τοποθετήσεις πολυκαρβονικά φύλλα;

1. Πολυκαρβονικά στέγαστρα εισόδου και μπαλκονιού

Τα πολυκαρβονικά φύλλα τοποθετούνται σε πολλές κατασκευές στεγάστρων. Είτε πρόκειται για στέγαστρα εισόδου, είτε για στέγαστρα μπαλκονιού και βεράντας, τα πολυκαρβονικά φύλλα μπορούν να προσφέρουν την καλύτερη λύση. Στα στέγαστρα βεράντας και μπαλκονιού, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως επένδυση πάνω από τεντοπέργκολα, προσφέροντας προστασία από τη βροχή.

2. Στέγαστρα αυτοκινήτων με πολυκαρβονικά φύλλα

Τα πολυκαρβονικά φύλλα χρησιμοποιούνται αρκετά στην κάλυψη των στεγάστρων των αυτοκινήτων. Εξαιτίας των πλεονεκτημάτων που προσφέρουν, αποτελούν ιδανική λύση για την κάλυψη του αυτοκινήτου σου από τις ακτίνες του ήλιου και όλα τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ποια είδη πολυκαρβονικών φύλλων υπάρχουν;

Πριν προχωρήσεις στην τοποθέτηση, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι τα πολυκαρβονικά φύλλα διακρίνονται σε 3 είδη. Ποια είναι αυτά και πώς θα αποφασίσεις ποιο είναι καλύτερο για το χώρο σου, λοιπόν;

 • Πολυκαρβονικά κυψελωτά: Χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις όπου απαιτείται αρκετή φωτεινότητα και ανθεκτικότητα, καθώς επίσης και εξασφάλιση θερμομόνωσης και προστασίας από τις υπέρυθρες ακτίνες του ήλιου.  

 • Πολυκαρβονικά διαμορφωμένα συμπαγή: Είναι κατάλληλα για πέργκολες και το σχήμα τους είναι τραπεζοειδές.

 • Πολυκαρβονικά επίπεδα συμπαγή: Χρησιμοποιούνται κυρίως σε στέγαστρα εισόδου, όπου απαιτείται προστασία και ασφάλεια από τις καιρικές συνθήκες.

Τα πολυκαρβονικά φύλλα μπορείς να τα βρεις σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία. Διατίθενται σε διαφορετικό πάχος, μήκος και σχέδιο. Επομένως, σίγουρα θα βρεις εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου και θα αναβαθμίσει την αισθητική της κατασκευής.

Πολυκαρβονικά Φύλλα - Τιμές: Που κυμαίνονται οι τιμές του εμπορίου στα πολυκαρβονικά φύλλα;

Οι τιμές των πολυκαρβονικών φύλλων εξαρτώνται από τις διαστάσεις και το είδος. Τα πολυκαρβονικά κυψελωτά αποτελούν την πιο οικονομική λύση και, ενδεικτικά, οι τιμές ενός κομματιού 210x100 εκ., ξεκινούν από τα 13 ευρώ. Αντίθετα, τα πολυκαρβονικά συμπαγή που είναι διάφανα, ξεκινούν από τα 210 ευρώ. Στο εμπόριο θα βρεις πολλές διαφορετικές τιμές, καθώς τα πολυκαρβονικά φύλλα διατίθενται σε διαφορετικό πάχος και διαστάσεις.

Αν θες να λάβεις μια εκτίμηση του κόστους της εργασίας, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και λάβε τις καλύτερες προσφορές με βάση τις δικές σου απαιτήσεις, σε πολύ λίγα λεπτά!

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr για να τοποθετήσουν πολυκαρβονικά φύλλα;

Στα πολυκαρβονικά φύλλα, η τοποθέτηση μπορεί να μοιάζει μια απλή διαδικασία, αλλά δεν είναι. Αν δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία σε αντίστοιχες εργασίες και χωρίς επαγγελματικό εξοπλισμό, δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Κρίνεται αναγκαίο, λοιπόν, να αναθέσεις αυτή την εργασία σε έναν έμπειρο επαγγελματία, που θα σου παρέχει υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα στην κατασκευή σου.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις αξιόλογους επαγγελματίες που αναλαμβάνουν την κατασκευή και την τοποθέτηση πολυκαρβονικών στεγάστρων και εγγυώνται ότι θα έχεις ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Καταχώρησε την εργασία σου για τοποθέτηση πολυκαρβονικών στεγάστρων και πάρε προσφορές για τιμές από τους καλύτερους τεχνίτες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
260 αξιολογήσεις

Πολύ καλός στη δουλειά του, σωστός στους χρόνους του, λίγο προβληματική η συνεννόηση αλλά όλα καλά.

Douleutaras.gr λογότυπο
Γιώργος Σ.
87 αξιολογήσεις

Σας ενημερώνω ότι τελείωσε η εργασία που χρειαζόμουν και είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον τεχνικό σας. Ευχαριστώ

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Α.
60 αξιολογήσεις

1. ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ 2. ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτριος Σ.
46 αξιολογήσεις

Πολυ καλος ανθρωπος ο Δημητρης. Συνεπεις στα ραντεβου του και πολυ οργανωνενος με τα υλικα για τη δουλια.

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Ρ.
42 αξιολογήσεις

Είμαι ευχαριστημένη από τον κο Ρουσιάκη, ήταν συνεπής, έκανε προσεκτική δουλειά με το βοηθό του χωρίς να λερώσει και έλεγξε προσεκτικά τη...

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΡΜΠΕΝ Ν.
31 αξιολογήσεις

Γρήγορος, ακριβής στην ώρα του, αρμόδιος.

Σχετικά άρθρα

10 ιδέες & σχέδια για πέργκολες που θα σε εμπνεύσουν!

Τα συστήματα σκίασης είναι απαραίτητα, για να χαρείς τη βεράντα ή τον κήπο σου το καλοκαίρι. Πάρε ιδέες για τις πέργκολες του κήπου σου!

Περισσότερα
7+1 Ιδέες που θα σε πείσουν ότι οι Ξύλινες Πέργκολες είναι ό,τι έψαχνες για τον Κήπο σου!

Οι ξύλινες πέργκολες αποτελούν μια πολύ όμορφη και έξυπνη λύση που πρέπει να σκεφτείς για τον κήπο. Ανακάλυψε μοναδικές ιδέες!

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για την κατηγορία Τοποθέτηση Πολυκαρβονικών Φύλλων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Παναγιώτης Κ.

Πολυκαρβονικά Φύλλα - Τοποθέτηση - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην τοποθέτηση πολυκαρβονικών φύλλων. Διαθέτουμε επαγγελματικό εξοπλισμό και μπορούμε να σας προτείνουμε τα καλύτερα πολυκαρβονικά φύλλα να τοποθέτηση πάνω σε στέγαστρα και πέργκολες. Η ομάδα μας διακρίνεται για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα των εργασιών μας. Σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και είμαστε καθημερινά διαθέσιμοι για να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία! 

Γιάννης Μ.

Πολυκαρβονικά Φύλλα - Τοποθέτηση - Αθήνα
21 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και προσφέρω τις καλύτερες λύσεις στην τοποθέτηση πολυκαρβονικών φύλλων. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στις οικοδομικές εργασίες και είμαι σε θέση να αναλάβω την τοποθέτηση για τα πολυκαρβονικά φύλλα σε οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε. Προσφέρω άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω και μπορώ να εγγυηθώ για την ποιότητα των εργασιών που θα παραλάβετε. Εμπιστευτείτε με και θα σας εξυπηρετήσω άμεσα!   

Δημήτριος Β.

Πολυκαρβονικά Φύλλα - Τοποθέτηση - Αθήνα
17 αξιολογήσεις

Παρέχω τις καλύτερες λύσεις στην τοποθέτηση πολυκαρβονικών φύλλων. Είτε πρόκειται για την οικία σας, είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο, η ομάδα μας είναι σε θέση να αναλάβει την τοποθέτηση και να σας προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στα πολυκαρβονικά φύλλα. Εργαζόμαστε με επαγγελματισμό, συνέπεια και αξιοπιστία. Είμαστε συνεπείς στους χρόνους παράδοσης και προσφέρουμε πολύ προσιτές τιμές. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε! 

Δημήτρης Κ.

Πολυκαρβονικά Φύλλα - Τοποθέτηση - Πειραιάς
27 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαι στις τεχνικές και οικοδομικές εργασίες για το σπίτι. Είμαι σε θέση να αναλάβω την τοποθέτηση πολυκαρβονικού φύλλου σε πέργκολες και σκέπαστρα. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον κλάδο και όλα αυτά τα χρόνια έχω βρεθεί αντιμέτωπος με πολλές παρόμοιες εργασίες. Κάτι που με χαρακτηρίζει πολύ είναι η αγάπη για τη δουλειά μου και η υπευθυνότητα και ο σεβασμός προς τις ανάγκες των πελατών μου. Εργάζομαι καθημερινά για να προσφέρω τις καλύτερες υπηρεσίες στις πιο προσιτες τιμές! 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν.

Πολυκαρβονικά Φύλλα - Τοποθέτηση - Κηφισιά
19 αξιολογήσεις

Η εξειδικευμένη ομάδα μας προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες στην τοποθέτηση πολυκαρβονικών φύλλων. Μπορούμε να αναλάβουμε το σχεδιασμό και την εκτέλεση των εργασιών σε οποιαδήποτε κατασκευή με πολυκαρβονικά φύλλα έχετε σκεφτεί. Εργαζόμαστε με συνέπεια, σεβασμό και στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας από την εργασία μας. Οι οικονομικές μας τιμές αποτελούν ένα από τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Επιλέξτε μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Σχετικές υπηρεσίες