Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Ξύλινα Στέγαστρα με Κεραμίδια

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες στα Ξύλινα Στέγαστρα με Κεραμίδια

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Επιδιόρθωση
 • Επιδιόρθωση σκεπής
 • Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
π.χ.: Κεραμοσκεπή, Ξύλινη
 • Κεραμοσκεπή
 • Σκεπή με πάνελ
 • Ξύλινη κατασκευή
 • Πολυκαρβονικά στέγαστρα
 • Άλλο
π.χ.: Έως 25 τ.μ., 25 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 25 τ.μ.
 • 25 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Πάνω από 100 τ.μ.
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 03/6/2019

Ξύλινα στέγαστρα με κεραμίδια: Ποια είναι η καλύτερη επιλογή;

Τα ξύλινα στέγαστρα με κεραμίδια αποτελούν μία παραδοσιακή λύση για τους εξωτερικούς χώρους. Η κατασκευή στεγάστρου με κεραμίδια αναβαθμίζει την αισθητική του χώρου και προσφέρει μία άλλη νότα στην αρχιτεκτονική κήπου ή του χώρου όπου θα τοποθετηθούν. Εκτός από τον κήπο, μπορούν να τοποθετηθούν στο μπαλκόνι, στη βεράντα ή στην ταράτσα και να δώσουν ένα μοναδικό στυλ στο χώρο. Επιπλέον, πολλές φορές έχει ζητηθεί από τους επαγγελματίες μας να τοποθετήσουν τα ξύλινα στέγαστρα με κεραμίδια, ως στέγαστρα αυτοκινήτων και ως σκέπαστρα παραθύρων με κεραμίδια.

Το στέγαστρο με κεραμίδια προσφέρει τη μέγιστη κάλυψη από τον ήλιο και τις καιρικές συνθήκες και αποτελεί μία κατασκευή που μπορείς να διατηρήσεις για πάρα πολλά χρόνια. Αξίζει, λοιπόν, να προχωρήσεις στην τοποθέτηση ξύλινου στεγάστρου με κεραμίδια στο χώρο σου και να επωφεληθείς από τα πλεονεκτήματά τους. Παρακάτω, θα βρεις όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για να πάρεις τη σωστή απόφαση στα ξύλινα στέγαστρα με κεραμίδια.

Που μπορείς να τοποθετήσεις τα ξύλινα στέγαστρα με κεραμίδια;

Το στέγαστρο με κεραμίδια αποτελεί την καλύτερη λύση για όλα τα σημεία του εξωτερικού χώρου του σπιτιού, καθώς προσφέρει πλήρη σκίαση, στεγανότητα και αποτελεί μία αρκετά ανθεκτική λύση. Στα βασικά πλεονεκτήματά του, συμπεριλαμβάνεται και η ευκολία τοποθέτησής τους σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείς.

Ρωτήσαμε τους έμπειρους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και μας έδωσαν αρκετές ιδέες για το που μπορούν να τοποθετηθούν τα ξύλινα στέγαστρα με κεραμίδια. Που μπορείς, λοιπόν, να τοποθετήσεις την κατασκευή στεγάστρου με κεραμίδια;

1. Σκέπαστρο μπάρμπεκιου

Το μπάρμπεκιου αποτελεί το must χώρο όπου τοποθετούνται σκέπαστρα. Αν χρησιμοποιείς συχνά το μπάρμπεκιου στο σπίτι σου, σίγουρα θα έχεις νιώσει την ανάγκη της καλύτερης κάλυψης από τον ήλιο. Για να πετύχεις αυτό το σκοπό, το στέγαστρο με κεραμίδια αποτελεί την καλύτερη λύση.

2. Στέγαστρα αυτοκινήτων

Αν θέλεις να προφυλάξεις αποτελεσματικά το χώρο του αυτοκινήτου σου, αυτή η λύση είναι για εσένα. Το στέγαστρο με κεραμίδια αποτελεί την καλύτερη λύση, καθώς προσφέρει τη στεγανότητα που επιθυμείς και θα προφυλάσσει το αμάξι σου αποτελεσματικά από όλα τα καιρικά φαινόμενα. Επιπλέον, σε σύγκριση με τα άλλα σκέπαστρα, τα ξύλινα στέγαστρα με κεραμίδια, θα προσφέρουν έναν άλλον αέρα στη διακόσμηση του κήπου σου και θα αναβαθμίσουν την αισθητική του χώρου.

3. Στέγαστρα εισόδου & σκέπαστρα παραθύρων με κεραμίδια

                                                         

Τα ξύλινα στέγαστρα με κεραμίδια αποτελούν την καλύτερη λύση στέγασης της περιοχής του παραθύρου και της εισόδου του σπιτιού. Προφυλάσσουν το παράθυρο και την είσοδο του σπιτιού από τον ήλιο, τη βροχή, το χαλάζι κλπ και προσφέρουν υψηλή αισθητική, είτε τοποθετηθούν σε μικρούς, είτε σε μεγάλους χώρους.

4. Ξύλινα στέγαστρα με κεραμίδια για το μπαλκόνι

                                           

Είτε έχεις μικρό, είτε μεγάλο μπαλκόνι, τα ξύλινα στέγαστρα με κεραμίδια μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σου για προστασία από τα καιρικά φαινόμενα. Η κατασκευή στεγάστρου με κεραμίδια, μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε χώρο και σε όποια διάσταση επιθυμείς. Επιπλέον, στο στέγαστρο με κεραμίδια μπορούν να τοποθετηθούν υδρορροές και προστατευτικά, για την ομαλή απομάκρυνση των υδάτων από την επιφάνειά του.

5. Ξύλινα στέγαστρα με κεραμίδια για την ταράτσα

Αν θέλεις να αναβαθμίσεις την αισθητική της ταράτσας σου και να την αξιοποιήσεις ως έναν επιπλέον χώρο χαλάρωσης, το στέγαστρο με κεραμίδια μπορεί να σου προσφέρει ακριβώς αυτό που επιθυμείς. Οι επαγγελματίες μας μπορούν να κατασκευάσουν οποιοδήποτε στέγαστρο έχεις σκεφτεί, ακριβώς στις διαστάσεις που το χρειάζεσαι.

Τα ξύλινα στέγαστρα με κεραμίδια προσφέρουν πολλές επιλογές στυλ. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μονόριχτη ή δίριχτη κατασκευή και να προσφέρεις το καλύτερο αποτέλεσμα, με βάση τη διαμόρφωση του χώρου σου. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν συχνά την κατασκευή στεγάστρου με κεραμίδια και είναι σε θέση, αφού δουν το χώρο σου, να σου προτείνουν τις καλύτερες λύσεις.

Στέγαστρο με κεραμίδια: Ποιες είναι οι must επιλογές σε κεραμίδια;

Αν έχεις επιλέξεις ήδη το μέρος στο οποίο θέλεις να τοποθετήσεις το στέγαστρο με κεραμίδια, ήρθε η ώρα να πάρεις άλλη μία απόφαση. Υπάρχουν αρκετές επιλογές στα κεραμίδια που μπορείς να τοποθετήσεις στην κατασκευή σου. Κάθε μία επιλογή εξυπηρετεί έναν συγκεκριμένο σκοπό και μπορεί να χαρίσει μακροζωία στην κατασκευή στεγάστρου με κεραμίδια. Ποιες είναι οι must επιλογές και ποια επιλογή είναι κατάλληλη για εσένα;

1. Αργιλικά Κεραμίδια

Τα αργιλικά κεραμίδια και συγκεκριμένα τα κεραμίδια ρωμαϊκού στυλ, μπορούν να προσφέρουν στην κατασκευή σου την παραδοσιακή νότα που επιθυμείς. Προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, όπως η πυραντίσταση, η δυνατότητά τους να ανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία και η δυνατότητα διαπνοής. Αντέχουν και στο θερμό κλίμα, αλλά και στον παγετό και είναι σε θέση να σου προσφέρουν μία μακροχρόνια λύση.

2. Ασφαλτικά κεραμίδια

Αποτελούν μία ακόμη δημοφιλή επιλογή στα ξύλινα στέγαστρα με κεραμίδια. Το τελευταίο διάστημα επιλέγονται αρκετά εξαιτίας του χαμηλού κόστους τους και την ανθεκτικότητας τους. Είναι αρκετά ελαφριά και θα τα βρεις σε τρεις διαφορετικές εκδοχές, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σου και να σου προσφέρουν ένα όμορφο οπτικό αποτέλεσμα.

3. Κεραμίδια Σκυροδέματος

Αν σκοπεύεις να τοποθετήσεις την κατασκευή στεγάστρου με κεραμίδια σε κάποια παραθαλάσσια περιοχή ή σε περιοχή με μεγάλο υψόμετρο, τα κεραμίδια σκυροδέματος αποτελούν την καλύτερη επιλογή. Παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στα άλατα, αλλά και στις έντονες εναλλαγές της θερμοκρασίας.

4. Μεταλλικά κεραμίδια

Τα μεταλλικά κεραμίδια έχουν ως βάση τους το αλουμίνιο, ενώ στο πάνω μέρος τους φέρουν κεραμική επικάλυψη. Προσφέρουν μεγάλη ανθεκτικότητα στις εναλλαγές της θερμοκρασίας και είναι αρκετά ελαφριά. Ωστόσο, μπορεί να παρουσιάσουν φθορές αν αφαιρεθεί με το πέρασμα των χρόνων η κεραμική επικάλυψη.

5. Πολυμερικά Κεραμίδια

Αποτελούν μία αναβαθμισμένη λύση στα κεραμίδια, καθώς προσφέρουν αρκετά πλεονεκτήματα και είναι αρκετά πιο ελαφριά από όλα τα υπόλοιπα είδη. Προβάλουν αρκετή ανθεκτικότητα στον παγετό και διαθέτουν μεγάλη ελαστικότητα.

Αν, πάλι, δεν μπορείς να επιλέξεις το καλύτερο είδος κεραμιδιών για την κατασκευή σου, μπορείς να απευθυνθείς στους επαγγελματίες τους Douleutaras.gr. Με την εμπειρία τους και τις τεχνικές τους γνώσεις, είναι σε θέση να σου προτείνουν τις καλύτερες επιλογές με βάση τις ανάγκες σου και την αισθητική του χώρου.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr στην κατασκευή στεγάστρου με κεραμίδια;

Τα ξύλινα στέγαστρα με κεραμίδια αποτελούν μία σύνθετη κατασκευή. Αν θέλεις να εξασφαλίσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θα πρέπει να επιλέξεις έναν έμπειρο επαγγελματία που έχει τις γνώσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό, για να δημιουργήσει για εσένα την καλύτερη κατασκευή στεγάστρου για κεραμίδια.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι σε θέση να σου προσφέρουν όλα όσα ζητάς. Κατέχουν μεγάλη εξειδίκευση και τεχνογνωσία και μπορούν να σου προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις, που θα αναβαθμίσουν την αισθητική του χώρου.

Καταχώρησε την εργασία σου στο douleutaras.gr. Συμπληρώνοντας τη σύντομη φόρμα θα λάβεις μέσα σε λίγα λεπτά, τις καλύτερες προσφορές από τους έμπειρους επαγγελματίες της περιοχής σου. Άμεσα & Αξιόπιστα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία

Πολύ καλός στη δουλειά του, σωστός στους χρόνους του, λίγο προβληματική η συνεννόηση αλλά όλα καλά.

Douleutaras.gr λογότυπο

Σας ενημερώνω ότι τελείωσε η εργασία που χρειαζόμουν και είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον τεχνικό σας. Ευχαριστώ

φωτογραφία επαγγελματία

1. ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ 2. ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...

φωτογραφία επαγγελματία

Πολυ καλος ανθρωπος ο Δημητρης. Συνεπεις στα ραντεβου του και πολυ οργανωνενος με τα υλικα για τη δουλια.

φωτογραφία επαγγελματία

Είμαι ευχαριστημένη από τον κο Ρουσιάκη, ήταν συνεπής, έκανε προσεκτική δουλειά με το βοηθό του χωρίς να λερώσει και έλεγξε προσεκτικά τη...

φωτογραφία επαγγελματία

Γρήγορος, ακριβής στην ώρα του, αρμόδιος.

Σχετικά άρθρα

7+1 Ιδέες που θα σε πείσουν ότι οι Ξύλινες Πέργκολες είναι ό,τι έψαχνες για τον Κήπο σου!

Οι ξύλινες πέργκολες αποτελούν μια πολύ όμορφη και έξυπνη λύση που πρέπει να σκεφτείς για τον κήπο! Βρες το σχέδιο που σου ταιριάζει!

Περισσότερα
Άδεια για Πέργκολα με Κεραμίδια: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Πριν προχωρήσεις στην κατασκευή στεγάστρου με κεραμίδια, θα πρέπει να γνωρίζεις τι ορίζει ο νόμος. Μάθε όλα όσα χρειάζεσαι στο άρθρο!

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες στα Ξύλινα Στέγαστρα με Κεραμίδια

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Παναγιώτης Κ.

Ξύλινα Στέγαστρα με Κεραμίδια - Χαλάνδρι
66 reviews

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην κατασκευή στεγάστρου με κεραμίδια για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες, που είναι σε θέση να προσφέρουν τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις για την κατασκευή σας. Η εργασία μας διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα και τη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε! 

Γιάννης Μ.

Ξύλινα Στέγαστρα με Κεραμίδια - Αθήνα
21 reviews

Κατέχω πολυετή εμπειρία στον τομέα των οικοδομικών εργασιών. Διαθέτω επαγγελματικό εξοπλισμό και άρτια τεχνογνωσία και είμαι σε θέση να αναλάβω οποιαδήποτε εργασία αφορά τα ξύλινα στέγαστρα με κεραμίδια. Χρησιμοποιώ τα πιστοποιημένα υλικά της αγοράς και φροντίζω τις λεπτομέρειες για να παραδίδω τις καλύτερες κατασκευές, που θα παραμείνουν στο χώρο σας για χρόνια. Εμπιστευτείτε με και δεν θα σας απογοητεύσω! 

Δημήτριος Β.

Ξύλινα Στέγαστρα με Κεραμίδια - Αθήνα
17 reviews

Προσφέρω επαγγελματικές υπηρεσίες σε οποιαδήποτε εργασία αφορά το στέγαστρο με κεραμίδια. Δραστηριοποιούμαι στο χώρο εδώ και πολλά χρόνια και είμαι σε θέση να δημιουργήσω τις καλύτερες κατασκευές στα σκέπαστρα παραθύρων, εισόδου, μπάρμπεκιου κλπ. Χρησιμοποιώ τα πιο ποιοτικά υλικά της αγοράς και προσφέρω τις πιο ανθεκτικές κατασκευές. Αναθέστε σε εμένα την εργασία σας και θα σας εξυπηρετήσω άμεσα! 

Σταμάτης Κ.

Ξύλινα Στέγαστρα με Κεραμίδια - Αιγάλεω
30 reviews

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή στεγάστρου με κεραμίδια σε οποιοδήποτε σημείο του κήπου ή του μπαλκονιού σας επιθυμείτε. Η ομάδα μας εργάζεται καθημερινά στον τομέα των σκεπών και των στεγάστρων και κατέχει πολυετή εμπειρία. Οι άρτια καταρτισμένοι συνεργάτες μας είναι σε θέση να σας προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας. Αν αναζητάτε επαγγελματικά αποτελέσματα, απευθυνθείτε σε εμάς! 

Δημήτρης Κ.

Ξύλινα Στέγαστρα με Κεραμίδια - Πειραιάς
27 reviews

Εργάζομαι καθημερινά στα ξύλινα στέγαστρα με κεραμίδια και είμαι σε θέση να αναλάβω οποιαδήποτε εργασία ή κατασκευή αφορά αυτό τον τομέα. Διαθέτω ένα άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο και μαζί είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας εργασίες μικρής ή μεγάλης κλίμακας για την ολοκλήρωση της κατασκευής σας. Υποσχόμαστε πως θα παραλάβετε τα καλύτερα αποτελέσματα, που θα κρατήσουν για χρόνια! 

Σχετικές υπηρεσίες