Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Πάνελ Οροφής Κεραμίδι

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για Τοποθέτηση Οροφής με Πάνελ Κεραμίδι!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Επιδιόρθωση
 • Επιδιόρθωση σκεπής
 • Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
π.χ.: Κεραμοσκεπή, Ξύλινη
 • Κεραμοσκεπή
 • Σκεπή με πάνελ
 • Ξύλινη κατασκευή
 • Πολυκαρβονικά στέγαστρα
 • Άλλο
π.χ.: Έως 25 τ.μ., 25 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 25 τ.μ.
 • 25 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Πάνω από 100 τ.μ.
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 06/3/2019

Σκεπή με πάνελ κεραμίδι: Όσα θέλεις να ξέρεις, πριν την τοποθέτηση!

Οι σκεπές με πάνελ κεραμίδι έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στον τομέα της κατασκευής οροφής. Αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική επιλογή στις σκεπές και συγκεντρώνουν πολλά οφέλη, που κάνουν τα πάνελ οροφής κεραμίδι όλο και πιο δημοφιλή.

Για μια τόσο σύγχρονη και καινοτόμα επιλογή στις στέγες, είναι λογικό να έχεις απορίες, πριν το επιλέξεις για το σπίτι σου. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, μάς ενημέρωσαν για όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε, πριν προχωρήσουμε στην τοποθέτηση οροφής με πάνελ κεραμίδι.

Τι είναι το πάνελ κεραμίδι & ποιες εναλλακτικές σου προσφέρει;

Το πάνελ κεραμίδι αποτελείται από μεταλλικά φύλλα, ανάμεσα στα οποία έχει τοποθετηθεί αφρός πολυουρεθάνης και το εξωτερικό μέρος έχει τη μορφή κεραμιδιού. Συνεπώς, το πάνελ οροφής κεραμίδι μοιάζει με τα παραδοσιακά κεραμίδια, αλλά είναι κατασκευασμένο εντελώς διαφορετικά.

Βασικό πλεονέκτημα στο πάνελ κεραμίδι είναι, ότι αντικαθιστά με μεγάλη επιτυχία τα παραδοσιακά κεραμίδια, ενώ το κόστος τοποθέτησης του είναι σχετικά χαμηλό. Η τιμή αγοράς για πάνελ κεραμίδι ξεκινά, περίπου στα 26€ και η τιμή τοποθέτησης εξαρτάται από τις ιδιαιτερότητες της στέγης (π.χ. Κλίση στέγης, τοποθεσία). Παράλληλα, εξασφαλίζει υψηλή αισθητική, χωρίς να χάνει σε ποιότητα και ασφάλεια.

Για τις σκεπές με πάνελ κεραμίδι χρησιμοποιούνται δύο βασικά είδη, με τη διαφορά τους να βρίσκεται, κυρίως, στο αισθητικό κομμάτι. Έτσι, ανάλογα με τις προτιμήσεις και το στυλ του χώρου του, μπορεί κάποιος να διαλέξει ανάμεσα στους παρακάτω δύο τύπους:

 • Πάνελ κεραμίδι ρωμαϊκό

 • Πάνελ κεραμίδι ολλανδικό

Ποια οφέλη θα σου προσφέρει το πάνελ κεραμίδι στη σκεπή;

Τα πάνελ οροφής με κεραμίδι, καλύπτουν μία ευρεία γκάμα αναγκών, καθώς μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε κατασκευή και να αντικαταστήσουν οποιοδήποτε υλικό, όπως κεραμίδια, πισσόχαρτα, τάβλες, κλπ. Συγκεκριμένα, επιλέγοντας πάνελ κεραμίδι για τοποθέτηση στη σκεπή θα εξασφαλίσεις τα παρακάτω οφέλη:

1. Πολύ καλές μονωτικές ιδιότητες

Τα πάνελ οροφής κεραμίδι παρουσιάζουν εξαιρετικές μονωτικές ιδιότητες, παρέχοντας υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Παράλληλα, παρέχουν άριστη στεγάνωση, παρουσιάζοντας πολύ μεγάλη αντοχή στις βροχές και στην υγρασία. Ωστόσο, η στεγάνωση γίνεται με ειδικά υλικά, με τα οποία μπορεί να σε προμηθεύσει ένας έμπειρος επαγγελματίας στον τομέα της κατασκευής στέγης.

2. Εύκολη και γρήγορη κατασκευή

Η τοποθέτηση πάνελ οροφής με κεραμίδι γίνεται ιδιαίτερα εύκολα και γρήγορα. Υπάρχει μεγάλη ευελιξία στις διαστάσεις των πάνελ, ενώ η εφαρμογή τους μπορεί να γίνει, τόσο πάνω σε σιδηροκατασκευές, όσο και σε κατασκευές από ξύλο. Το πολύ μικρό τους βάρος κάνει ακόμα πιο εύκολη την τοποθέτησή τους.

3. Ελάχιστο κόστος συντήρησης

Τα πάνελ κεραμίδι είναι πολύ ανθεκτικά, δεν παρουσιάζουν ανάγκες συντήρησης και υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να παρουσιάσουν ανάγκη κάποιας επισκευής. Έχουν αντισεισμικές ιδιότητες και μένουν ανεπηρέαστα από κακές καιρικές συνθήκες. Οι σκεπές με πάνελ κεραμίδι χαρακτηρίζονται από μοναδική μακροζωία και είναι πραγματικά γερές κατασκευές.

4. Υψηλή αισθητική

Πέρα από τα πολλά πρακτικά τους πλεονεκτήματα, οι σκεπές από πάνελ κεραμίδι δε χάνουν τίποτα σε ομορφιά. Μοιάζουν εξαιρετικά με πραγματικά κεραμίδια και κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Τα πάνελ από κεραμίδι χαρίζουν την ομορφιά της παραδοσιακής κεραμοσκεπής, αφαιρώντας τα μειονεκτήματα που τη συνοδεύουν.

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για τοποθέτηση πάνελ κεραμιδιού στην οροφή;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες για την κατασκευή και τοποθέτηση σκεπής από πάνελ κεραμίδι. Οι τεχνίτες μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό, για να σε βοηθήσουν με την ασφαλή και γρήγορη τοποθέτηση της σκεπής σου.

Οι επαγγελματίες μας μπορούν να σου εξασφαλίσουν μια πολύ ανθεκτική κατασκευή με πάνελ οροφής κεραμίδι, σε προσιτές τιμές. Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, θα μονώσουν και θα στεγανοποιήσουν τη στέγη του σπιτιού σου, με τον πιο ασφαλή τρόπο.

Αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε τοποθέτηση σκεπής με πάνελ κεραμίδι στο σπίτι σου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για τοποθέτηση πάνελ οροφής με κεραμίδι, από έμπειρους επαγγελματίες!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
260 αξιολογήσεις

Πολύ καλός στη δουλειά του, σωστός στους χρόνους του, λίγο προβληματική η συνεννόηση αλλά όλα καλά.

Douleutaras.gr λογότυπο
Γιώργος Σ.
87 αξιολογήσεις

Σας ενημερώνω ότι τελείωσε η εργασία που χρειαζόμουν και είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον τεχνικό σας. Ευχαριστώ

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Α.
60 αξιολογήσεις

1. ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ 2. ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτριος Σ.
46 αξιολογήσεις

Πολυ καλος ανθρωπος ο Δημητρης. Συνεπεις στα ραντεβου του και πολυ οργανωνενος με τα υλικα για τη δουλια.

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Ρ.
42 αξιολογήσεις

Είμαι ευχαριστημένη από τον κο Ρουσιάκη, ήταν συνεπής, έκανε προσεκτική δουλειά με το βοηθό του χωρίς να λερώσει και έλεγξε προσεκτικά τη...

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΡΜΠΕΝ Ν.
31 αξιολογήσεις

Γρήγορος, ακριβής στην ώρα του, αρμόδιος.

Σχετικά άρθρα

5 χρήσιμες συμβουλές για την επιδιόρθωση σκεπής!

Η επιδιόρθωση σκεπής, ή ακόμη και η αλλαγή της, εφόσον χρειάζεται, είναι μία από τις σημαντικότερες εργασίες

Περισσότερα
Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα Ασφαλτικών Κεραμιδιών: 10 παράγοντες που πρέπει να ξέρεις!

Τα ασφαλτικά κεραμίδια είναι ένας οικονομικός και αισθητικά όμορφος τρόπος, για να επενδύσεις τη στέγη του σπιτιού σου

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για την κατηγορία Πάνελ Κεραμίδι Οροφής

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Παναγιώτης Κ.

Πάνελ Οροφής Κεραμίδι - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς την κατασκευή και επισκευή στέγης. Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε τοποθέτηση πάνελ κεραμιδιού, είμαστε οι ιδανικοί επαγγελματίες για να αναλάβουμε την εργασία, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η δουλειά μας χαρακτηρίζεται από αφοσίωση στη λεπτομέρεια, προσήλωση στην ποιότητα και απόλυτο σεβασμό στο χώρο του πελάτη. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την τοποθέτηση πάνελ με κεραμίδι στη σκεπή σας, άμεσα και αξιόπιστα!

Γιάννης Μ.

Πάνελ Οροφής Κεραμίδι - Αθήνα
21 αξιολογήσεις

Οι συνεργάτες μου κι εγώ αναλαμβάνουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή με πάνελ οροφής κεραμίδι. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένο εξοπλισμό και τα πιο ποιοτικά υλικά, με τα οποία εγγυώμαστε τα καλύτερα αποτελέσματα για τη στέγη του σπιτιού σας. Είμαστε έτοιμοι να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, αλλά και σε προσιτές τιμές!

Δημήτριος Β.

Πάνελ Οροφής Κεραμίδι - Αθήνα
17 αξιολογήσεις

Η ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών μας αναλαμβάνει την κατασκευή σκεπής με τοποθέτηση πάνελ κεραμίδι, φροντίζοντας για την ποιοτική σας εξυπηρέτηση, για κάθε περίπτωση που αντιμετωπίζουμε. Η εργασία μας χαρακτηρίζεται από συνέπεια απέναντι στα συμφωνηθέντα, αλλά και σεβασμό στο χώρο του πελάτη, γιατί θέλουμε πάντα να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Προτιμήστε μας, για να σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά και να ολοκληρώσουμε την εργασία σας, με τα πιο ποιοτικά αποτελέσματα!

Δημήτρης Κ.

Πάνελ Οροφής Κεραμίδι - Πειραιάς
27 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνω την τοποθέτηση σκεπής για τους χώρους του σπιτιού σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον κλάδο των ανακαινίσεων και των οικοδομικών εργασιών. Συνεργάζομαι με καταρτισμένο και άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο, έτοιμο να εξυπηρετήσει άμεσα και τους πιο απαιτητικούς. Με χαρακτηρίζει το πάθος για τη δουλειά μου και έχοντας βρεθεί αντιμέτωπος με διαφόρων ειδών ζητήματα τεχνικής φύσεως, βρίσκομαι σε θέση να αναλάβω την κατασκευή σας, με υλικά υψηλής ποιότητας. Αν ψάχνετε για πάνελ κεραμίδι τοποθέτηση με συνέπεια και επαγγελματισμό, είμαστε στη διάθεσή σας!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν.

Πάνελ Οροφής Κεραμίδι - Κηφισιά
19 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας απασχολείται στον κλάδο των τεχνικών εργασιών, έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία. Μπορούμε να αναλάβουμε κάθε είδους κατασκευές με πάνελ οροφής κεραμίδι, με ασφάλεια και αξιοπιστία. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πλήρως στεγανές σκεπές, που θα αντέξουν πολλά χρόνια, χωρίς προβλήματα. Είμαστε σε θέση να σας κάνουμε τις πιο κατάλληλες προτάσεις για τη στέγη του σπιτιού σας, για να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας, για να αναλάβουμε την τοποθέτηση πάνελ στη σκεπή σας, σε ανταγωνιστικές τιμές!

Σχετικές υπηρεσίες