Σίτες Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Σίτες: Ποιο είδος να επιλέξεις;

Οι σίτες, είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο υλικό που χρησιμοποιείται κατά κόρον σε πολλά σπίτια. Αποτελεί έναν ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο για να προστατέψεις το χώρο σου από διάφορα έντομα και να κρατήσεις μακριά τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Η τοποθέτηση της σίτας, μπορεί να γίνει σε πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες, ενώ υπάρχει μεγάλη ποικιλία και στα υλικά κατασκευή τους. Παράλληλα υπάρχουν πολλά είδη και έτσι είναι πρακτικά αδύνατο να μη βρεις κάποιο να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σου.

Η δημοφιλέστερη επιλογή στις σίτες, είναι οι σίτες αλουμινίου, οι οποίες τοποθετούνται στα κουφώματα αλουμινίου ανάμεσα από το παντζούρι και το τζάμι. Πέρα όμως από αυτό το είδος, στην αγορά μπορείς να βρεις αμέτρητες επιλογές με διαφορετικούς μηχανισμούς.

Για να βρεις την καταλληλότερη σίτα για σένα, πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον εξειδικευμένο επαγγελματία που σε θα κατατοπίσει για τις διάφορες επιλογές που έχεις. Οι τεχνικοί μας, μάς έδωσαν  μία λίστα με τα βασικότερα είδη σίτας και τα χαρακτηριστικά τους. Ποια είναι αυτά;

Σταθερή σίτα

Επιλέγεται κυρίως για παράθυρα σε φωταγωγούς και μπάνια και αποτελεί εγγυημένη λύση κατά της σκόνης και των εντόμων. Από την στιγμή που τοποθετείται η σταθερή σίτα, δεν ανοιγοκλείνει και γι’ αυτό είναι ιδανική για κουφώματα τα οποίο δεν χρησιμοποιούνται.

Χαρακτηρίζεται για την αντοχή και την λειτουργικότητα που προσφέρει ενώ παράλληλα το κόστος της είναι ιδιαιτέρως χαμηλό. Η τοποθέτηση της σίτας πραγματοποιείται συνήθως σε ένα πλαίσιο από αλουμίνιο ή ξύλο και στερεώνεται στον τοίχο ή το κούφωμα.

Σίτα κάθετης κίνησης

Η σίτα κάθετης κίνησης, είναι ιδανική επιλογή για μικρά παράθυρα ανοιγόμενα και μικρά κουφώματα. Η τοποθέτησή της έχει χαμηλό κόστος. Είναι εύχρηστη και οικονομική ενώ ανοιγοκλείνει εύκολα με κορδόνι.

Η συγκεκριμένη σίτα λειτουργεί με κάθετη κίνηση και επαναφέρεται μέσω ενός ελατηρίου. Για να αποφεύγονται τα ατυχήματα αλλά και η βλάβη στην σίτα, συνήθως χρησιμοποιείται και ένα φρένο. Στην απίθανη περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα με την σίτα σου, το κόστος επισκευής της σίτας κάθετης κίνησης είναι χαμηλό.

Σίτα οριζόντιας κίνησης

Οι σίτες οριζόντιας κίνησης, τοποθεντούται κυρίως σε μπαλκονόπορτες ανοιγόμενες και χαρακτηρίζονται για την εύρυθμη λειτουργία τους και το οικονομικό τους κόστος. Το αντιανεμικό βουρτσάκι που διαθέτουν διαθέτει μεγάλη αντοχή στον αέρα και ακόμη φροντίζουν για την αποτροπή της εισόδου σκόνης και εντόμων.

Στην σίτα οριζόντιας κίνησης, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης φρένου για αποφυγή ατυχήματος ενώ η επαναφορά τους συνήθως γίνεται με την χρήση ελατηρίου.

Σίτες πλισέ

Οι σίτες πλισέ, είναι από τις δημοφιλέστερες επιλογές τόσο για πόρτες όσο και για παράθυρα. Χαρακτηρίζεται για την ευκολία στην χρήση καθώς δεν διαθέτει ελατήριο επαναφοράς και σταματάει σε όποιο σημείο επιθυμείς.

Χρησιμοποιείται άκαυστο και υψηλής αντοχής πανί τύπου ακορντεόν που προσφέρει απόλυτη προστασία από την είσοδο εντόμων και σκόνης. Το κόστος επισκευής στις σίτες πλισέ είναι χαμηλό.

Σίτες πλισέ με ερπύστρια

Οι σίτες πλισέ με ερπύστρια, τοποθετούνται εύκολα κυρίως σε μπαλκονόπορτες και το ανταγωνιστικό τους πλεονεκτήματα είναι ότι η χρήση ερπύστριας δίνει την δυνατότητα να μην υπάρχει οδηγός και να διευκολύνεται έτσι η πρόσβαση και η διέλευση από το σημείο.

Ακόμη, δεν διαθέτουν ελατήριο επαναφοράς άρα μπορείς να τις σταματήσει σε όποιο σημείο επιθυμείς και μπορούν να καλύψουν μεγάλα ανοίγματα στις μπαλκονόπορτες.

Ανοιγόμενη Σίτα

Είναι η ιδανική σίτα για κουζινόπορτες και πόρτες εισόδου. Έχει την δυνατότητα να επαναφέρεται και να κλείνει με την χρήση ελατηρίου επαναφοράς. Δεν διαθέτει οδηγό στο κάτω μέρος, καθιστώντας εύκολη την διέλευση και το καθάρισμα.

Οποιαδήποτε σίτα κι αν επιλέξεις για τον χώρο σου, έχεις την επιλογή μεταξύ διαφορετικών διαστάσεων. Έτσι μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μονόφυλλη, σε δίφυλλη ή ακόμη και σε τρίφυλλη.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες που εξυπηρετούν την Θεσσαλονίκη για εργασίες τοποθέτησης, επισκευής και αντικατάστασης σίτας.

Οι επαγγελματίες μας, συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείες του χώρου και διαθέτουν ποιοτικές σίτες αλουμινίου, σίτες για πόρτες και παράθυρα, συρόμενες σίτες ανεξαρτήτως υλικού και διαστάσεων.

Από την πρώτη επαφή με τον χώρο, μπορούν να ανακαλύψουν την ανάγκη των κουφωμάτων σου και να σου προτείνουν την κατάλληλη σίτα που θα σου προσφέρει τα περισσότερα πλεονεκτήματα.

Μπες στην πλατφόρμας μας, καταχώρησε την εργασία σου και θα λάβεις άμεσα προσφορές για κόστη στις σίτες από τους πιο αξιόλογους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας.

Είδη Σήτας
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Κώστας Θ.
61 αξιολογήσεις
Άψογη συνεννόηση, σωστή επαγγελματικότητα, διακριτικότητα κατά την εργασία ώστε να μην ενοχλείτε το σπιτικό, αναλυτική ενημέρωση της εργα...
ΝΙΚΟΣ Μ.
44 αξιολογήσεις
Συνέπεια στο ραντεβού, γρήγορος στη δουλειά του, επικοινωνιακός, προσιτή τιμή. Θα επέλεγα και στο μέλλον τον ίδιο.
Ιωάννης Δ.
42 αξιολογήσεις
Εξυπηρετηθηκα πολυ σωστα και με βοηθησε περισσοτερο ωστε να εχω το επιθυμητο αποτελεσμα. Πολυ καλη τιμη σε σχεση με την υπολοιπη αγορα. Τ...
Λάζαρος Σ.
41 αξιολογήσεις
Ολοκλήρωσε την εργασία του σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η ενοικιάστριά μου έμεινε πολύ ευχαριστημένη από την εργασία του.
Μάριος Κ.
25 αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας, με καλές τιμές, τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Νικόλαος Μ.
18 αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Συνεπής και προσεκτικός!
Σχετικά άρθρα
Αν το ενοχλητικότερο στοιχείο του καλοκαιριού είναι η υπερβολική ζέστη, τότε το αμέσως επόμενο, είναι σίγουρα τα κουνούπια
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει