Σίτες Θεσσαλονίκη

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Σίτες Θεσσαλονίκη: Ποιο είδος να επιλέξεις;

Οι σίτες προσφέρουν πρακτικότητα και χρησιμοποιούνται σε πολλά σπίτια στη Θεσσαλονίκη. Αποτελεί έναν ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο για να προστατέψεις το χώρο σου από διάφορα έντομα και να κρατήσεις μακριά τους ανεπιθύμητους επισκέπτες. Η τοποθέτηση της σίτας, μπορεί να γίνει σε πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες, ενώ υπάρχει μεγάλη ποικιλία και στα υλικά κατασκευή τους. Παράλληλα υπάρχουν πολλά είδη και έτσι είναι πρακτικά αδύνατο να μη βρεις κάποιο να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σου.

Η δημοφιλέστερη επιλογή στις σίτες, είναι οι σίτες αλουμινίου, οι οποίες τοποθετούνται στα κουφώματα αλουμινίου ανάμεσα από το παντζούρι και το τζάμι. Πέρα όμως από αυτό το είδος, στην αγορά μπορείς να βρεις αμέτρητες επιλογές με διαφορετικούς μηχανισμούς. Παρακάτω θα βρεις όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις, για να κάνεις την πιο σωστή επιλογή, σύμφωνα με το χώρο και τις ανάγκες σου.

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες σίτες στη Θεσσαλονίκη;

Ρωτήσαμε του έμπειρους τεχνικούς μας που δραστηριοποιούνται στις σίτες στη Θεσσαλονίκη και μας έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες για τα δημοφιλέστερα είδη σίτας. Συγκεντρώσαμε τις πληροφορίες που μας έδωσαν σε μία λίστα με τα βασικότερα είδη σίτας και τα χαρακτηριστικά τους. Ποια είναι αυτά;

1. Σταθερή σίτα

Επιλέγεται κυρίως για παράθυρα σε φωταγωγούς και μπάνια και αποτελεί εγγυημένη λύση κατά της σκόνης και των εντόμων. Από την στιγμή που τοποθετείται η σταθερή σίτα, δεν ανοιγοκλείνει και γι’ αυτό είναι ιδανική για κουφώματα τα οποία δεν χρησιμοποιούνται. Χαρακτηρίζεται για την αντοχή και την λειτουργικότητα που προσφέρει, ενώ παράλληλα το κόστος της είναι ιδιαιτέρως χαμηλό. Η τοποθέτηση της σίτας πραγματοποιείται συνήθως σε ένα πλαίσιο από αλουμίνιο ή ξύλο και στερεώνεται στον τοίχο ή το κούφωμα.

2. Σίτα κάθετης κίνησης

Η σίτα κάθετης κίνησης, είναι ιδανική επιλογή για μικρά παράθυρα ανοιγόμενα και μικρά κουφώματα στη Θεσσαλονίκη. Η τοποθέτησή της έχει χαμηλό κόστος, είναι εύχρηστη και οικονομική, ενώ ανοιγοκλείνει εύκολα με κορδόνι. Η συγκεκριμένη σίτα λειτουργεί με κάθετη κίνηση και επαναφέρεται μέσω ενός ελατηρίου. Για να αποφεύγονται τα ατυχήματα αλλά και η βλάβη στην σίτα, συνήθως χρησιμοποιείται και ένα φρένο. Στην απίθανη περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα με την σίτα σου, το κόστος επισκευής της σίτας κάθετης κίνησης είναι χαμηλό.

3. Σίτα οριζόντιας κίνησης

Οι σίτες οριζόντιας κίνησης ή αλλιώς σίτες συρόμενες τοποθετούνται κυρίως σε μπαλκονόπορτες ανοιγόμενες στη Θεσσαλονίκη και χαρακτηρίζονται για την εύρυθμη λειτουργία τους και το οικονομικό τους κόστος. Το αντιανεμικό βουρτσάκι που διαθέτουν διαθέτει μεγάλη αντοχή στον αέρα και ακόμη φροντίζουν για την αποτροπή της εισόδου σκόνης και εντόμων. Στην σίτα οριζόντιας κίνησης, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης φρένου για αποφυγή ατυχήματος, ενώ η επαναφορά τους συνήθως γίνεται με την χρήση ελατηρίου.

4. Σίτες πλισέ

Οι σίτες πλισέ, αποτελούν μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές στη Θεσσαλονίκη, τόσο για πόρτες όσο και για παράθυρα. Χαρακτηρίζονται για την ευκολία στην χρήση, καθώς δεν διαθέτουν ελατήριο επαναφοράς και σταματάει σε όποιο σημείο επιθυμείς. Στις σίτες πλισέ στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιείται άκαυστο και υψηλής αντοχής πανί τύπου ακορντεόν που προσφέρει απόλυτη προστασία από την είσοδο εντόμων και σκόνης. Το κόστος επισκευής στις σίτες πλισέ είναι χαμηλό.

5. Σίτες πλισέ με ερπύστρια

Οι σίτες πλισέ με ερπύστρια, τοποθετούνται εύκολα κυρίως σε μπαλκονόπορτες και το ανταγωνιστικό τους πλεονεκτήματα είναι ότι η χρήση ερπύστριας δίνει την δυνατότητα να μην υπάρχει οδηγός και να διευκολύνεται, έτσι, η πρόσβαση και η διέλευση από το σημείο. Ακόμη, δεν διαθέτουν ελατήριο επαναφοράς άρα μπορείς να τις σταματήσει σε όποιο σημείο επιθυμείς και μπορούν να καλύψουν μεγάλα ανοίγματα στις μπαλκονόπορτες.

6. Ανοιγόμενη Σίτα

Είναι η ιδανική σίτα για κουζινόπορτες και πόρτες εισόδου στη Θεσσαλονίκη. Ανοίγει προς τα έξω και η κίνησή της είναι ίδια με εκείνη της πόρτας. Προσφέρει μεγάλη ευκολία και αποτελεί μία κατασκευή που μπορείς να διατηρήσεις για χρόνια, χωρίς να χρειάζεται επισκευή στο μηχανισμό της.

Οποιαδήποτε σίτα κι αν επιλέξεις για τον χώρο σου, έχεις την επιλογή μεταξύ διαφορετικών διαστάσεων. Έτσι μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μονόφυλλη, σε δίφυλλη ή ακόμη και σε τρίφυλλη. Επιπλέον, μελλοντικά μπορείς να αλλάζεις το πανί της σίτας σου, εύκολα και οικονομικά, σε όλα τα είδη σίτας,  χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις όλο το μηχανισμό.

Σίτες Θεσσαλονίκη-Τιμές: Σε τι τιμές θα βρεις τις σίτες στη Θεσσαλονίκη;

Οι τιμές στις σίτες στη Θεσσαλονίκη εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες. Οι βασικές παράμετροι που ορίζουν την τιμή είναι οι διαστάσεις της σίτας, το είδος της και το βασικό υλικό στο κούφωμά της. Όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σίτας, αντίστοιχα αυξάνονται και οι τιμές. Όπως είναι φανερό, οι σταθερές σίτες είναι πολύ πιο οικονομικές από τις σίτες πλισέ με ερπύστρια.

Πιο συγκεκριμένα, μπορούμε να σου δώσουμε μερικές ενδεικτικές τιμές εκκίνησης ανά είδος σίτας, για να αποκτήσεις μία πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Ενδεικτική τιμή εκκίνησης για:

  • Σταθερές σίτες: 20€

  • Σίτα κάθετης κίνησης: 30€

  • Σίτα οριζόντιας κίνησης: 60€

  • Ανοιγόμενη σίτα: 40€

  • Σίτες πλισέ: 80€

Οι παραπάνω τιμές εκκίνησης μπορεί να διαφέρουν ανά περίπτωση και με βάση τις διαστάσεις και τα υλικά.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr στις σίτες στη Θεσσαλονίκη;

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες που εξυπηρετούν την Θεσσαλονίκη, για εργασίες τοποθέτησης, επισκευής και αντικατάστασης σίτας. Οι επαγγελματίες μας, συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείες του χώρου και μπορούν να σου προσφέρουν ποιοτικές σίτες αλουμινίου, σίτες για πόρτες και παράθυρα, συρόμενες σίτες ανεξαρτήτως υλικού και διαστάσεων.

Από την πρώτη επαφή με τον χώρο, μπορούν να ανακαλύψουν την ανάγκη των κουφωμάτων σου και να σου προτείνουν την κατάλληλη σίτα που θα σου προσφέρει τα περισσότερα πλεονεκτήματα. Μπες στην πλατφόρμας μας, καταχώρησε την εργασία σου και θα λάβεις άμεσα προσφορές για τιμές στις σίτες στη Θεσσαλονίκη, από τους πιο αξιόλογους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για το 2019

Κώστας Θ.
67 αξιολογήσεις

Ευχάριστος επαγγελματίας, συνεπής και συνεννοήσιμος. Η δουλειά έγινε σε χρόνο ρεκόρ.

ΝΙΚΟΣ Μ.
50 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας, συνεπής, ευγενικός και οικονομικός.

Λάζαρος Σ.
43 αξιολογήσεις

Ολα καλα.

Ιωάννης Δ.
42 αξιολογήσεις

Αριστος επαγγελματιας, μου περασε σητες. Πολυ καλη δουλεια. Αμεση ανταποκριση στο αιτημα μου . Επισης πολυ οικονομικες τιμες σε σύγκριση...

Μάριος Κ.
25 αξιολογήσεις

Εξυπηρετήθηκα εξαιρετικά από τον κ. Μάριο Κορδονούρη. Ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις μου και με το παραπάνω. Σας ευχαριστώ πολύ!

Νικόλαος Μ.
21 αξιολογήσεις

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Συνεπής και προσεκτικός!

Είδη Σήτας

Σχετικά άρθρα

Τοποθέτηση σίτας: 3+1 λύσεις για εσένα!

Αν το ενοχλητικότερο στοιχείο του καλοκαιριού είναι η υπερβολική ζέστη, τότε το αμέσως επόμενο, είναι σίγουρα τα κουνούπια

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σίτες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Ιωάννης Δ. Σίτες Θεσσαλονίκη | Πλισέ, Αλουμινίου & Συρόμενες - Θεσσαλονίκη
42 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, εδώ και πολλά χρόνια, δραστηριοποιείται στις σίτες στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό και έχουμε στην κατοχή μας σύγχρονα μέσα, για να δημιουργούμε τις πιο ανθεκτικές σίτες. Οι σίτες μας μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε κούφωμα, ακόμη και σε θωρακισμένες πόρτες. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά της αγοράς και προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση, σε κάθε εργασία! 
Νικόλαος Μ. Σίτες Θεσσαλονίκη | Πλισέ, Αλουμινίου & Συρόμενες - Θεσσαλονίκη
21 αξιολογήσεις
Διαθέτω μακρόχρονη εμπειρία στην κατασκευή και στο εμπόριο κουφωμάτων αλουμινίου για σίτες στη Θεσσαλονίκη. Χρησιμοποιώ σύγχρονο εξοπλισμό και διαλέγω τα καλύτερα υλικά της αγοράς από πιστοποιημένους παρόχους. Μπορώ να δημιουργήσω οποιοδήποτε είδος σίτας επιθυμείτε, ακριβώς στις διαστάσεις που θέλετε. Παραμένω καθημερινά στη διάθεσή σας για να αναλάβω την εργασία σας και να σας προσφέρω τις καλύτερες κατασκευές στις σίτες Θεσσαλονίκη. 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Λ. Σίτες Θεσσαλονίκη | Πλισέ, Αλουμινίου & Συρόμενες - Μεταμόρφωση
4 αξιολογήσεις
Ασχολούμαστε για περισσότερα από 15 χρόνια στις σίτες. Εξυπηρετούμε την περιοχή της Θεσσαλονίκης και προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με στόχο τη λειτουργικότητα και την πρακτικότητα. Κρατήστε μακριά τα έντομα και τη σκόνη, με ανθεκτικές κατασκευές που παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα των χρόνων. Ζητήστε μας δωρεάν προσφορά και θα ανταποκριθούμε άμεσα στο αίτημά σας! 
Τέντες Ν. Σίτες Θεσσαλονίκη | Πλισέ, Αλουμινίου & Συρόμενες - Θεσσαλονίκη
3 αξιολογήσεις
Από το 1987, η επιχείρησή μας προσφέρει καθημερινά νέες λύσεις στα συστήματα σίτας. Εδρεύουμε στη Θεσσαλονίκη και προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε είδος σίτας που χρειάζεστε για το χώρο σας. Ακόμη και αν δεν έχετε επιλέξει το κατάλληλο είδος, η ομάδα μας είναι άμεσα διαθέσιμη να σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις για το χώρο σας και να σας προμηθεύσει με τις πιο ανθεκτικές κατασκευές. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε! 
Θανάσης Α. Σίτες Θεσσαλονίκη | Πλισέ, Αλουμινίου & Συρόμενες - Αθήνα
1 αξιολόγηση
Η ομάδα μας αναλαμβάνει άμεσα οποιαδήποτε κατασκευή σχετίζεται με σίτες στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στις κατασκευές και προσφέρουμε εγγυημένα αποτελέσματα και ανθεκτικές κατασκευές σίτας σε όλα τα είδη. Στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και προσφέρουμε υπηρεσίες κατασκευής και τοποθέτησης στις καλύτερες τιμές. Θα είναι χαρά για εμάς να σας εξυπηρετήσουμε! 

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει