Σίτες Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

 Σίτες Αθήνα: Γιατί να προχωρήσεις άμεσα στην τοποθέτησή τους;

Οι σίτες είναι πλέον, ένα αναπόσπαστο κομμάτι του κουφώματος, μιας και είναι ο πρώτος τρόπος αντιμετώπισης κατά της εισβολής των εντόμων στο χώρο σου.

Επίσης, με τις σίτες αντιμετωπίζεις εξίσου αποτελεσματικά και την εισροή σκόνης στο εσωτερικού του σπιτιού.

Η μεγάλη ποικιλία σε σε χρώματα και σύνθεση το καθιστά πρακτικά αδύνατο να μη βρεις σίτα που να ταιριάζει στο χώρο σου.

Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει σε πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες, ενώ υπάρχει ευρεία γκάμα και στα υλικά κατασκευής τους.

Οποιαδήποτε σίτα κι αν επιλέξεις για τον χώρο σου, έχεις την επιλογή μεταξύ διαφορετικών διαστάσεων. Έτσι μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μονόφυλλη, σε δίφυλλη ή ακόμη και σε τρίφυλλη.

Ποιες είναι οι επιλογές για σίτες στην Αθήνα;

Πιο συγκεκριμένα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του χώρου σου, καλείσαι να διαλέξεις από μία ευρεία γκάμα από σίτες στην Αθήνα:

Σίτα οριζόντιας κίνησης

Οι σίτες οριζόντιας κίνησης, είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες και χαρακτηρίζονται από το οικονομικό τους κόστος και την ευκολία χρήσης τους. Το βουρτσάκι που βρίσκεται ενσωματωμένο στους οδηγούς, διαθέτει μεγάλη αντοχή στον αέρα και ακόμη αποκλείει την είσοδο σε σκόνη και έντομα.

Στην σίτα οριζόντιας κίνησης, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης φρένου για αποφυγή βλάβης, ενώ η επαναφορά τους συνήθως γίνεται με την χρήση ελατηρίου.

Σίτα κάθετης κίνησης

Η σίτα κάθετης κίνησης, χρησιμοποιείται ιδανικά σε μικρά παράθυρα και κουφώματα. Το κόστος για την εγκατάστασή της είναι χαμηλό. Είναι εύχρηστη και κινείται εύκολα με κορδόνι.

Η συγκεκριμένη σίτα λειτουργεί με κάθετη κίνηση και επαναφέρεται μέσω ενός ελατηρίου. Επίσης το κόστος επισκευής της σίτας κάθετης κίνησης είναι χαμηλό. Οι περισσότερες κάθετες σίτες διαθέτουν και το ειδικό φρένο για αποφυγή βλάβης.

Σίτες πλισέ

Οι σίτες πλισέ, είναι από τις δημοφιλέστερες επιλογές στην Αθήνα, τόσο για πόρτες όσο και για παράθυρα.

Χρησιμοποιείται άκαυστο, υψηλής αντοχής πανί τύπου ακορντεόν που προσφέρει απόλυτη προστασία από την είσοδο εντόμων και σκόνης.

Δεν διαθέτει ελατήριο επαναφοράς και σταματάει σε όποιο σημείο επιθυμείς.

Σταθερή σίτα

Επιλέγεται κυρίως για παράθυρα σε φωταγωγούς και μπάνια και αποτελεί εγγυημένη λύση κατά της σκόνης και των εντόμων. Από την στιγμή που τοποθετείται η σταθερή σίτα, δεν ανοιγοκλείνει και γι’ αυτό είναι ιδανική επιλογή για κουφώματα τα οποία δεν χρησιμοποιούνται.

Η τοποθέτηση της σίτας πραγματοποιείται συνήθως σε ένα πλαίσιο από αλουμίνιο ή ξύλο και στερεώνεται στον τοίχο ή το κούφωμα.

Χαρακτηρίζεται για την αντοχή και την λειτουργικότητα που προσφέρει ενώ παράλληλα το κόστος της είναι ιδιαιτέρως χαμηλό.

Ανοιγόμενη Σίτα

Χρησιμοποιείται ευρέως στις πόρτες του σπιτιού. Έχει την δυνατότητα να επαναφέρεται και να κλείνει με την χρήση ελατηρίου επαναφοράς. Δεν διαθέτει οδηγό στο κάτω μέρος, καθιστώντας εύκολη την διέλευση και το καθάρισμα.

Σίτες πλισέ με ερπύστρια

Οι σίτες πλισέ με ερπύστρια, τοποθετούνται κυρίως σε μπαλκονόπορτες και εξαιτίας της ερπύστριας δεν υπάρχει οδηγός στο κάτω μέρος της. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται η πρόσβαση στο χώρο.

Ακόμη, δεν διαθέτουν ελατήριο επαναφοράς, με αποτέλεσμα να μπορείς να τις σταματήσεις σε όποιο σημείο επιθυμείς.

Τέλος, μπορούν να καλύψουν μεγάλα ανοίγματα στις μπαλκονόπορτες.

Σίτες Αθήνα: Ποιο είδος είναι το δημοφιλέστερο;

Την πρώτη θέση στις σίτες στην Αθήνα, κατέχουν οι σίτες αλουμινίου, οι οποίες τοποθετούνται στα κουφώματα αλουμινίου ανάμεσα από το παντζούρι και το τζάμι και διαθέτουν τη μέγιστη ανθεκτικότητα.

Για να βρεις την καταλληλότερη σίτα για σένα, πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον εξειδικευμένο επαγγελματία που σε θα κατατοπίσει για τις διάφορες επιλογές που έχεις.

Που θα βρεις τον κατάλληλο επαγγελματία για σίτες στην Αθήνα;

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες στην Αθήνα για την τοποθέτηση, επισκευή και αντικατάσταση σίτας.

Με μία σύντομη μελέτη του χώρου, οι έμπειροι τεχνικοί της υπηρεσίας μας γνωρίζουν ποια είναι η ιδανική σίτα για την οικία σου με τα περισσότερα πλεονεκτήματα.

Οι επαγγελματίες μας, συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείες του χώρου και διαθέτουν ποιοτικές σίτες αλουμινίου, αλλά και σίτες για πόρτες και παράθυρα ανεξαρτήτως υλικού και διαστάσεων.

Μπες στην υπηρεσία μας, καταχώρησε την εργασία σου για Σίτες Αθήνα και θα λάβεις άμεσα προσφορές για σίτες στην Αθήνα, από τους πιο αξιόλογους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας.

Είδη Σήτας
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
209 αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση στην κλήση. Άμεση διευθέτηση ραντεβού και πολύ καλή συνεννόηση και ευελιξία για την πραγματοποίηση του. Φαίνεται ότι έχ...
Γιώργος Κ.
91 αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματισμός,άμεση εξυπηρέτηση,καταρτισμένος μάστορας,έμεινα υπερευχαριστημενος!
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
82 αξιολογήσεις
Απολυτα ευχαριστημένος απο τη δουλεια του και τη συμπεριφορά του
K Metal KM
82 αξιολογήσεις
Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Παναγιώτης Κ.
66 αξιολογήσεις
Γρήγορος και συνεργάσιμος. Η εργασία ολοκληρώθηκε πολύ γρήγορα, χωρίς να λερωθεί το σπίτι. Συνέπεια και επαγγελματισμός!
Γιώργος Σ.
60 αξιολογήσεις
Η συνέπεια στους χρόνους και η εμπιστοσύνη που ένοιωσα για τη δουλειά του, με οδήγησαν να επιλέξω τον Κο Σούκαρη, παρ΄οτι ήταν λίγο πιο α...
Σχετικά άρθρα
Αν το ενοχλητικότερο στοιχείο του καλοκαιριού είναι η υπερβολική ζέστη, τότε το αμέσως επόμενο, είναι σίγουρα τα κουνούπια
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει