No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Σίτες Πλισέ

Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Σίτα Πόρτας Φυσαρμόνικα - Σίτα Πλισέ με Τοποθέτηση από Αξιολογημένο Επαγγελματία!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες για σίτες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία για σίτες χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές για σίτες

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 12/7/2020

Σίτες πλισέ - Σίτα φυσαρμόνικα: Όσα θέλεις να ξέρεις πριν την αγορά!

Οι σίτες πλισέ ή σίτες φυσαρμόνικα, αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή είδη σίτας για κάθε είδους κούφωμα, για σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Παρά το γεγονός ότι μια σίτα πλισέ μπορεί να έχει αρκετά υψηλές τιμές αγοράς, επιλέγεται από πάρα πολλούς ενδιαφερόμενους, για την πρακτικότητά της, αλλά και για την υψηλή αισθητική που προσφέρει στο χώρο.

Είναι καλό να εμπιστευτείς την τοποθέτηση σίτας πλισέ σε έναν έμπειρο επαγγελματία, έτσι ώστε να φροντίσει για την ανθεκτικότητα της κατασκευής και την πλήρη κάλυψη των κουφωμάτων σου. Όμως, τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις για τις σίτες πλισέ, πριν τις επιλέξεις για το χώρο σου; Εμείς συγκεντρώσαμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις, για να κάνεις τη βέλτιστη επιλογή!

Ποιες είναι οι τιμές για σίτες πλισέ με τοποθέτηση;

 • Σίτα πλισέ παραθύρου με τοποθέτηση από 90€

 • Σίτα πόρτας φυσαρμόνικα με τοποθέτηση από 120€

 • Σίτες πλισέ με τοποθέτηση για όλο το σπίτι (4+) από 310€

Οι τιμές περιλαμβάνουν τις σίτες πλισέ και τα εργατικά κόστη για τοποθέτηση στον χώρο σου. Αν θέλεις προσφορές ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου, καταχώρησε την εργασία σου εδώ εντελώς δωρεάν και θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους επαγγελματίες.

Τι είναι η σίτα πλισέ & σε ποια κουφώματα εφαρμόζει;

Η σίτα πλισέ είναι μια συρόμενη σίτα, της οποίας το πανί μαζεύει σαν ακορντεόν. Δε λειτουργεί με ελατήριο επαναφοράς και για αυτό έχει πολύ εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο, ενώ μπορείς να τη σταθεροποιείς, ακριβώς στο σημείο που θέλεις. Διαθέτει ανθεκτικό πανί που προστατεύει, τόσο από έντομα, όσο και από σκόνη, όταν εφαρμόζεται σωστά στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες.

Ακόμη, μπορεί να χρησιμεύσει και σαν ηλιοπροστασία λόγω του σκούρου πανιού της. Υπάρχει και η σίτα πλισέ με ερπύστρια, όπου ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα είναι ότι επειδή διαθέτει ερπύστρια, δεν απαιτείται κάτω οδηγός, γεγονός που διευκολύνει τον καθαρισμό του δαπέδου, αν χρησιμοποιείται για μπαλκονόπορτα.

Σίτες Πλισέ: Ποια είναι τα είδη τους & γιατί να τις επιλέξεις;

Τι πανί να επιλέξεις για σίτες πλισέ;

Για μια σίτα πλισέ με ερπύστρια ή κορδόνι, οι πιο δημοφιλείς επιλογές πανιού είναι: Πανί αλουμινίου, πολυεστερικό πτυχωτό πανί και πανί pet screen.

Ανάλογα με το είδος σίτας που επιλέγεις, αλλά και το είδος κουφώματος, μπορείς να επιλέξεις και το ανάλογο πανί σίτας για τις σίτες πλισέ.

1. Πανί αλουμινίου για σίτες φυσαρμόνικα

Το πανί σίτας αλουμινίου είναι αρκετά ανθεκτικό. Είναι σχεδιασμένο για να αντέχει στις εισβολές των τρωκτικών, ενώ μπορεί να διατηρηθεί αναλλοίωτο για χρόνια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σίτα πλισέ με ερπύστρια, σίτες με τελάρο και άλλα είδη.

2. Πολυεστερικό πτυχωτό πανί

Το πανί αυτό είναι εξειδικευμένο, για χρήση σε σίτες πλισέ. Είναι άκαυστο και διαθέτει μεγάλη ανθεκτικότητα στις καταπονήσεις, καθώς κατασκευάζεται από ενισχυμένο πολυεστερικό υλικό. Οι έμπειροι επαγγελματίες το προτιμούν για σίτα πλισέ με ερπύστρια ή κορδόνι.

3. Πανί σίτας pet screen

Σε περίπτωση που έχεις κατοικίδιο, αυτή η λύση είναι για σένα. Συχνά, τα κατοικίδια προκαλούν ζημιές στις σίτες, στην προσπάθειά τους να μπουν ή να βγουν από το σπίτι. Το πρόβλημα αυτό ήρθαν να λύσουν τα πανιά για σίτες pet screen.

Τα πανιά αυτά παρουσιάζουν τεράστια αντοχή στα γδαρσίματα, ενώ παράλληλα είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην τα τραυματίζουν. Παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλά είδη σίτας στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες.

Ποιες είναι οι επιλογές σου στη σίτα πόρτας φυσαρμόνικα;

 • Μονόφυλλη σίτα φυσαρμόνικα

 • Δίφυλλη σίτα φυσαρμόνικα

 • Σίτα φυσαρμόνικα με ερπύστρια

 • Σίτα φυσαρμόνικα με κορδόνι

 • Σίτα φυσαρμόνικα με μαύρο ή γκρι ύφασμα

Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και σίγουρα αξίζει να πάρεις τη γνώμη ενός ειδικού, πριν αποφασίσεις ποια σίτα πλισέ ταιριάζει στις ανάγκες του χώρου σου. Οι επαγγελματίες μας βρίσκονται δίπλα σου για να σε συμβουλεύσουν και να σου δώσουν τις καλύτερες τιμές για σίτες πλισέ.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικούς του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις σίτα φυσαρμόνικα;

Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις σίτες πλισέ / φυσαρμόνικα, οι έμπειροι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου προτείνουν τα καλύτερα συστήματα για τις ανάγκες σου και να αναλάβουν τη σωστή τοποθέτηση της σίτας, ώστε να αντέξει για περισσότερα χρόνια. Επίσης, αναλαμβάνουν επισκευές και επιδιορθώσεις, αλλά και ό,τι άλλο χρειαστείς για σίτα πλισέ με ερπύστρια ή κορδόνι.

Ψάχνεις για αξιόπιστους επαγγελματίες για να τοποθετήσεις σίτα πλισέ στο χώρο σου; Μην ψάχνεις αλλού! Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για σίτες πλισέ / φυσαρμόνικα, από έμπειρους τεχνικούς στην περιοχή σου!

4,80 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύθηκαν για σίτες πλισέ

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
539 αξιολογήσεις

Εξαιρετικοι επαγγελματιας. Συνεπείς, φιλικοί και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν κάθε αίτημα. Πολύ καλή δουλειά. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
539 αξιολογήσεις

ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ .ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ .ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΑΣ.

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
539 αξιολογήσεις

Εξαιρετικοί επαγγελματίες!!! Πάρα τις δυσκολίες που προέκυψαν κατάφεραν να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα και να παραδώσουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Douleutaras.gr λογότυπο
Αναστασιος Λαμπρινάκος
62 αξιολογήσεις

εξαιρετική, άμεση εξυπηρέτηση

φωτογραφία επαγγελματία
Ιωάννης Δανιηλίδης
57 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά σε πολύ καλή τιμή!!!

Κορυφαίοι Τεχνικοί για Σίτες Πλισέ - Φυσαρμόνικα

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ

Δυτικά Προάστια Αθήνας
539 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και αντικατάσταση, αλλά και τυχόν επισκευή που θα χρειαστείτε για τις σίτες στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτές σας. Εξελισσόμαστε συνεχώς και παρακολουθούμε τα νέα στον τομέα μας, έτσι ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας αποτελέσματα υψηλής αισθητικής. Είμαστε έτοιμοι να σας κάνουμε κατάλληλες προτάσεις για τον χώρο σας.

Στέλιος Κοντέλης

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
72 αξιολογήσεις

Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, αναλαμβάνουμε εργασίες για σίτες σε παντός είδους κουφώματα, παράθυρα, πόρτες και μπαλκονόπορτες. Με συνεχή επιμόρφωση πάνω στο αντικείμενο στις σύγχρονες τάσεις και εφαρμογές και κυρίως με σεβασμό και αγάπη για την εργασία μας, κτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας γιατί δίνουμε το 100% στο αποτέλεσμα που παραδίδουμε. Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε αυτό που χρειάζεται ο χώρος σας!

Αναστασιος Λαμπρινάκος

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
62 αξιολογήσεις

Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, δίνουμε στους πελάτες μας λύσεις για εργασίες που αφορούν κουφώματα, κάγκελα και σιδηροκατασκευές και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που θα κρατήσουν για χρόνια. Η τοποθέτηση της σωστής σίτας μπορεί να γλυτώσει το σπίτι από πολλά προβλήματα, ειδικά το καλοκαίρι κι εμείς το γνωρίζουμε και γι' αυτό αντιμετωπίζουμε την εργασία με απόλυτη υπευθυνότητα. 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ.

Βόρεια Προάστια Αθήνας
302 αξιολογήσεις

Από το 1993, δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των αλουμινοκατασκευών και μεταλλικών κατασκευών με αφοσίωση και μεράκι. Φροντίζουμε για τις σίτες των κουφωμάτων σας, πάντα με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες και το γούστο σας, για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

Γιώργος Καραπλής

Βόρεια Προάστια Αθήνας
70 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας στον χώρο της σίτας, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των τεχνικών εργασιών για κουφώματα και σίτες κάθε τύπου. Για κάθε εργασία που θα χρειαστείτε στη σίτα σας, είμαι έτοιμος να τη φέρω εις πέρας, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και τα καλύτερα υλικά. Βρίσκομαι στη διάθεσή σας, για να εξυπηρετήσω και τη δική σας εργασία.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Επισκευή
Καλλιθέα
Εκτελέστηκε από
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Αριθμός κουφωμάτων:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 45,00€
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Ραφήνα
Εκτελέστηκε από
Λευτέρης Γ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Αριθμός κουφωμάτων:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 100,00€
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Ηλιούπολη
Εκτελέστηκε από
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Αριθμός κουφωμάτων:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 110,00€
Επισκευή
Μαρκόπουλο Μεσογαίας
Εκτελέστηκε από
Στέλιος Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Αριθμός κουφωμάτων:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 40,00€
Επισκευή
Ραφήνα
Εκτελέστηκε από
Λευτέρης Γ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 60,00€

Σχετικά άρθρα

Τοποθέτηση σίτας: 3+1 λύσεις για εσένα!

Αν το ενοχλητικότερο στοιχείο του καλοκαιριού είναι η υπερβολική ζέστη, τότε το αμέσως επόμενο, είναι σίγουρα τα κουνούπια.

Ποια είναι η καλύτερη σίτα για τη μπαλκονόπορτά σου;

Το καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν εποχή, κατά την οποία επιθυμούμε να αφήνουμε ανοιχτά τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές