Σίτες Πλισέ & με Τελάρο

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Σίτες Πλισέ & με Τελάρο

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Σίτες Πλισέ & Τελάρο: Τί πρέπει να γνωρίζεις;

Η σίτα πλισέ και η σίτα τελάρο, αποτελούν τα πιο δημοφιλή είδη στις συρόμενες σίτες. Η τοποθέτησή τους, πραγματοποιείται από επαγγελματίες τεχνικούς σε παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

Η σίτα, παίζει καθοριστικό ρόλο στην καταπολέμηση των εντόμων και κυρίως των κουνουπιών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.Ιδιαίτερα τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει και οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνιση τους, αν δεν έχεις ήδη προχωρήσει σε τοποθέτηση σιτών, ήρθε η ώρα να το κάνεις.

Οι συρόμενες πλισέ σίτες και οι συρόμενες σίτες τελάρου, είναι ιδιαίτερα χρηστικές και λειτουργικές και η πιθανότητα να χρειαστούν επισκευή ή αντικατάσταση είναι πολύ μικρή. Εμείς Συγκεντρώσαμε με την βοήθεια των εξειδικευμένων τεχνικών μας τα χαρακτηριστικά του κάθε είδους για να σε καθοδηγήσουμε προς την επιλογή που καλύπτει τις ανάγκες σου.

Πλισέ Σίτα

Πρόκειται για συρόμενη σίτα που το πανί μαζεύει σαν ακορνετόν. Δε λειτουργεί με ελατήριο επαναφοράς και για αυτό έχει πολύ εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο, ενώ μπορούμε να τη σταματήσουμε όπου θέλουμε. Διαθέτει ανθεκτικό πανί που προστατεύει τόσο από έντομα όσο και από σκόνη. Ακόμη μπορεί να χρησιμεύσει και σαν ηλιοπροστασία λόγω του σκούρου πανιού της. Οι σίτες πλισέ με ερπύστρια, αποτελούν υποκατηγορία της σήτας πλισέ και ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι ότι επειδή διαθέτουν ερπύστρια, δεν απαιτείται κάτω οδηγός, γεγονός που διευκολύνει τον καθαρισμό του δαπέδου.

Στην απίθανη περίπτωση, που παρουσιάσει βλάβη κάποιο εξάρτημα στις σίτες πλισέ, οι τεχνικοί μας συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο της σήτας και διαθέτουν ανταλλακτικά για την επισκευή τους.

Σίτα Τελάρο

Είναι ίσως το πιο διαδεδομένο και εύχρηστο είδος. Έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και μπορεί να βγει για να αποθηκευτεί το καιρό που δεν χρησιμοποιείται. Συνίσταται ιδιαίτερα για παράθυρα και μπαλκονόπορτες με μεγάλη έκταση που δύσκολα θα μπορούσαν να καλυφθούν αποτελεσματικά από κάποιο άλλο είδος.

Οι συρόμενες σίτες τελάρου, διαθέτουν τελάρο από αλουμίνιο κάτω από το οποίο τοποθετούνται οδηγοί - ράγες που επιτρέπουν το άνοιγμα και το κλείσιμο της σίτας. Το πανί της, είναι είτε από πλαστικό είτε από αλουμινίο. Τέλος, είναι πολύ χρήσιμο το ότι μπορεί να γίνουν είτε μονόφυλλες είτε δίφυλλες ενώ από οικονομικής άποψης δεν θα σε απογοητεύσουν.

Τόσο οι πλισέ σίτες όσο και οι σίτες τελάρο, μπορούν να λειτουργήσουν εξίσου αποτελεσματικά απέναντι σε έντομα, σκόνη και κουνούπια. Η τοποθέτηση, η επισκευή και ο καθαρισμός τους, απαιτεί εξειδικευμένους τεχνικούς. Ακόμη κι αν χρειαστείς αλλαγή της πλισέ σίτας ή της σίτας με τελάρο, οι τεχνικοί μας θα την αναλάβουν άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Σαμουήλ Ζατικιάν
30 αξιολογήσεις
Σωστός επαγγελματίας. Γρήγορο αποτέλεσμα και λογικές τιμές!
Κώστας Σταθόπουλος
46 αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!
ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ.
189 αξιολογήσεις
Ο κύριος Φιλιππαίος είναι πολύ καλός επαγγελματίας και συνεπής. Μας έκανε πολύ καλή δουλειά και πάνω απ` όλα, οικονομικά!
Παναγιώτης Κουρούκλης
66 αξιολογήσεις
Καταρτισμένος στο χώρο του, πρόθυμος και εξυπηρετικός!
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΑΝΙΗΛ
25 αξιολογήσεις
Καλή και οικονομική δουλειά. Ευχαριστούμε!
Ιωάννης Δανιηλίδης
40 αξιολογήσεις
Άριστη και επαγγελματική δουλειά σε λογικές τιμές!
Σχετικά άρθρα
Αν το ενοχλητικότερο στοιχείο του καλοκαιριού είναι η υπερβολική ζέστη, τότε το αμέσως επόμενο, είναι σίγουρα τα κουνούπια.
Το καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν εποχή, κατά την οποία επιθυμούμε να αφήνουμε ανοιχτά τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει