Σίτες Πλισέ & με Τελάρο

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Σίτες Πλισέ & με Τελάρο

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Σίτες Πλισέ & Τελάρο: Τι πρέπει να γνωρίζεις;

Η σίτα πλισέ και η σίτα τελάρο, αποτελούν τα πιο δημοφιλή είδη στις συρόμενες σίτες. Η τοποθέτησή τους, πραγματοποιείται από επαγγελματίες τεχνικούς σε παράθυρα, πόρτες και μπαλκονόπορτες.

Η σίτα, παίζει καθοριστικό ρόλο στην καταπολέμηση των εντόμων και κυρίως των κουνουπιών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες που οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνιση τους, η τοποθέτηση σίτας κρίνεται απαραίτητη.

Οι συρόμενες πλισέ σίτες και οι συρόμενες σίτες τελάρου, είναι ιδιαίτερα χρηστικές και λειτουργικές και η πιθανότητα να χρειαστούν επισκευή ή αντικατάσταση είναι πολύ μικρή. Εμείς, με την βοήθεια των εξειδικευμένων τεχνικών μας, συγκεντρώσαμε τα χαρακτηριστικά του κάθε είδους για να σε καθοδηγήσουμε προς την επιλογή που καλύπτει τις ανάγκες σου.

Πλισέ Σίτα

Πρόκειται για συρόμενη σίτα που το πανί μαζεύει σαν ακορντεόν. Δε λειτουργεί με ελατήριο επαναφοράς και για αυτό έχει πολύ εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο, ενώ μπορούμε να τη σταματήσουμε όπου θέλουμε. Διαθέτει ανθεκτικό πανί που προστατεύει τόσο από έντομα όσο και από σκόνη. Ακόμη μπορεί να χρησιμεύσει και σαν ηλιοπροστασία λόγω του σκούρου πανιού της.

Σίτες πλισέ με ερπύστρια

Οι σίτες πλισέ με ερπύστρια, αποτελούν υποκατηγορία της σίτας πλισέ και ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι ότι επειδή διαθέτουν ερπύστρια, δεν απαιτείται κάτω οδηγός, γεγονός που διευκολύνει τον καθαρισμό του δαπέδου.

Στην απίθανη περίπτωση, που παρουσιάσει βλάβη κάποιο εξάρτημα στις σίτες πλισέ, οι τεχνικοί μας συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο της σίτας και διαθέτουν ανταλλακτικά για την επισκευή τους.

Σίτα Τελάρο

Είναι ίσως το πιο διαδεδομένο και εύχρηστο είδος. Έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και μπορεί να βγει για να αποθηκευτεί το καιρό που δεν χρησιμοποιείται. Συνιστάται ιδιαίτερα για παράθυρα και μπαλκονόπορτες με μεγάλη έκταση που δύσκολα θα μπορούσαν να καλυφθούν αποτελεσματικά από κάποιο άλλο είδος.

Σίτα τελάρο συρόμενη: Τιμές

Οι συρόμενες σίτες τελάρου, διαθέτουν τελάρο από αλουμίνιο κάτω από το οποίο τοποθετούνται οδηγοί - ράγες που επιτρέπουν το άνοιγμα και το κλείσιμο της σίτας. Το πανί της, είναι είτε από πλαστικό, είτε από αλουμινίο. Τέλος, είναι πολύ χρήσιμο το ότι μπορεί να γίνουν είτε μονόφυλλες, είτε δίφυλλες ενώ από οικονομικής άποψης δεν θα σε απογοητεύσουν.

Οι τιμές για την σίτα τελάρο συρόμενη ξεκινούν από τα 60-65 ευρώ στην μονόφυλλη και από τα 100-120 στην δίφυλλη. Οι τιμές αυτές αφορούν την αγορά της σίτας από κατασκευαστή του εμπορίου και δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα για τοποθέτηση και εγκατάσταση.

Ποια είδη για πανί σίτας μπορείς να επιλέξεις;

Υπάρχουν στο εμπόριο διαφορετικά είδη για πανί σίτας που μπορείς να επιλέξεις. Η επιλογή θα πρέπει να γίνει ανάλογα με το είδος της σίτας που έχεις επιλέξει, σίτα πλισέ με ερπύστρια ή σίτα τελάρο και σύμφωνα με τις ανάγκες που έχεις.

1.Πανί σίτας αλουμινίου

Το πανί σίτας αλουμινίου είναι αρκετά ανθεκτικό. Είναι σχεδιασμένο για να αντέχει στις εισβολές των τρωκτικών, ενώ μπορεί να διατηρηθεί αναλλοίωτο για χρόνια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σίτες πλισέ με ερπύστρια και για σίτες τελάρο.

2.Πανί σίτας Fiberglass

Το πανί σίτας Fiberglass παρασκευάζεται με υαλοΐνες. Παρουσιάζει τεράστια αντοχή στις μεταβολές των καιρικών συνθηκών και την ηλιακή ακτινοβολία. Εξαιτίας της κατασκευής του μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στις σίτες τελάρο και όχι στις σίτες πλισέ.

3.Πανί σίτας pet screen

Σε περίπτωση που έχεις κατοικίδιο αυτή η λύση είναι για εσένα. Συχνά, τα κατοικίδια προκαλούν ζημιές στις σίτες, στην προσπάθειά τους να μπουν ή να βγουν από το σπίτι. Το πρόβλημα αυτό ήρθαν να λύσουν τα πανιά για σίτες pet screen.

Τα πανιά αυτά παρουσιάζουν τεράστια αντοχή στα γδαρσίματα, ενώ παράλληλα είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην τα τραυματίζουν. Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε είδος σίτας έχεις επιλέξει για την πόρτα ή την μπαλκονόπορτά σου.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του Douleutaras.gr;

Τόσο οι πλισέ σίτες, όσο και οι σίτες τελάρο, μπορούν να λειτουργήσουν εξίσου αποτελεσματικά απέναντι σε έντομα, σκόνη και κουνούπια. Η τοποθέτηση, η επισκευή και ο καθαρισμός τους, απαιτεί εξειδικευμένους τεχνικούς. Ακόμη κι αν χρειαστείς αλλαγή της πλισέ σίτας ή της σίτας με τελάρο, οι τεχνικοί μας θα την αναλάβουν άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αν, λοιπόν, ενδιαφέρεσαι για την τοποθέτηση σίτας πλισέ με ερπύστρια ή σίτα τελάρο συρόμενη, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία στου στην πλατφόρμα μας. Συμπληρώνοντας μια σύντομη φόρμα, θα λάβεις τις καλύτερες προσφορές από τους έμπειρους τεχνικούς μας.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
203 αξιολογήσεις
Η ανταπόκριση ήταν άμεση και η εξυπηρέτηση καταπληκτική!
Γιώργος Κ.
87 αξιολογήσεις
Επαγγελματίας και τυπικός στα ραντεβού του. Κατάφερε και τοποθέτησε τις σίτες παρά τις κατασκευαστικές δυσκολίες που υπήρχαν λόγω του παρ...
K Metal KM
82 αξιολογήσεις
ΑΨΟΓΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ .ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
74 αξιολογήσεις
Ο Κος Νερούτσος ανταποκρίθηκε άμεσα με την ανάρτηση στο site και αυθημερόν πέρασε από τον χώρο. Ήταν συνεπής ως προς την ημερομηνία εκτέλ...
Παναγιώτης Κ.
66 αξιολογήσεις
Όλα τέλεια!!! Σας ευχαριστώ πολύ!!!
KRETALUMIN
64 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση, η καλύτερη τιμή της αγοράς για σίτες πλισέ!
Σχετικά άρθρα
Αν το ενοχλητικότερο στοιχείο του καλοκαιριού είναι η υπερβολική ζέστη, τότε το αμέσως επόμενο, είναι σίγουρα τα κουνούπια.
Το καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν εποχή, κατά την οποία επιθυμούμε να αφήνουμε ανοιχτά τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει