Σίτες Πλισέ

Θέλεις να τοποθετήσεις πλισέ σίτες; Βρες αξιολογημένους επαγγελματίες και πάρε ανταγωνιστικές προσφορές για σίτες φυσαρμόνικα!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 26/6/2019


Σίτες Πλισέ: Όσα θέλεις να γνωρίζεις για τις σίτες φυσαρμόνικα, πριν την τοποθέτηση!

Οι σίτες πλισέ ή σίτες φυσαρμόνικα, αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή είδη σίτας για κάθε είδους κούφωμα, για σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Παρά το γεγονός ότι μια σίτα πλισέ μπορεί να έχει αρκετά υψηλές τιμές αγοράς, επιλέγεται από πάρα πολλούς ενδιαφερόμενους, για την πρακτικότητά της, αλλά και για την υψηλή αισθητική που προσφέρει στο χώρο.Είναι καλό να εμπιστευτείς την τοποθέτηση σίτας πλισέ σε έναν έμπειρο επαγγελματία, έτσι ώστε να φροντίσει για την ανθεκτικότητα της κατασκευής και την πλήρη κάλυψη των κουφωμάτων σου. Όμως, τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις για τις σίτες πλισέ, πριν τις επιλέξεις για το χώρο σου; Εμείς συγκεντρώσαμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις, για να κάνεις τη βέλτιστη επιλογή!

Τι είναι η σίτα πλισέ & σε ποια κουφώματα εφαρμόζει;
 

Η σίτα πλισέ είναι μια συρόμενη σίτα, της οποίας το πανί μαζεύει σαν ακορντεόν. Δε λειτουργεί με ελατήριο επαναφοράς και για αυτό έχει πολύ εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο, ενώ μπορείς να τη σταθεροποιείς, ακριβώς στο σημείο που θέλεις. Διαθέτει ανθεκτικό πανί που προστατεύει, τόσο από έντομα, όσο και από σκόνη, όταν εφαρμόζεται σωστά στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες.

Ακόμη, μπορεί να χρησιμεύσει και σαν ηλιοπροστασία λόγω του σκούρου πανιού της. Υπάρχει και η σίτα πλισέ με ερπύστρια, όπου ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα είναι ότι επειδή διαθέτει ερπύστρια, δεν απαιτείται κάτω οδηγός, γεγονός που διευκολύνει τον καθαρισμό του δαπέδου, αν χρησιμοποιείται για μπαλκονόπορτα.

Τι πανί να επιλέξεις για σίτες πλισέ;

Ανάλογα με το είδος σίτας που επιλέγεις, αλλά και το είδος κουφώματος, μπορείς να επιλέξεις και το ανάλογο πανί σίτας για τις σίτες πλισέ. Για μια σίτα πλισέ με ερπύστρια ή κορδόνι, οι πιο δημοφιλείς επιλογές πανιού είναι:

1. Πανί αλουμινίου για σίτες φυσαρμόνικα

Το πανί σίτας αλουμινίου είναι αρκετά ανθεκτικό. Είναι σχεδιασμένο για να αντέχει στις εισβολές των τρωκτικών, ενώ μπορεί να διατηρηθεί αναλλοίωτο για χρόνια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σίτα πλισέ με ερπύστρια, σίτες με τελάρο και άλλα είδη.

2. Πολυεστερικό πτυχωτό πανί
 

Το πανί αυτό είναι εξειδικευμένο, για χρήση σε σίτες πλισέ. Είναι άκαυστο και διαθέτει μεγάλη ανθεκτικότητα στις καταπονήσεις, καθώς κατασκευάζεται από ενισχυμένο πολυεστερικό υλικό. Οι έμπειροι επαγγελματίες το προτιμούν για σίτα πλισέ με ερπύστρια ή κορδόνι.

3. Πανί σίτας pet screen
 

Σε περίπτωση που έχεις κατοικίδιο, αυτή η λύση είναι για σένα. Συχνά, τα κατοικίδια προκαλούν ζημιές στις σίτες, στην προσπάθειά τους να μπουν ή να βγουν από το σπίτι. Το πρόβλημα αυτό ήρθαν να λύσουν τα πανιά για σίτες pet screen.

Τα πανιά αυτά παρουσιάζουν τεράστια αντοχή στα γδαρσίματα, ενώ παράλληλα είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην τα τραυματίζουν. Παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλά είδη σίτας στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις σίτα φυσαρμόνικα;

Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις σίτες πλισέ / φυσαρμόνικα, οι έμπειροι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου προτείνουν τα καλύτερα συστήματα για τις ανάγκες σου και να αναλάβουν τη σωστή τοποθέτηση της σίτας, ώστε να αντέξει για περισσότερα χρόνια. Επίσης, αναλαμβάνουν επισκευές και επιδιορθώσεις, αλλά και ό,τι άλλο χρειαστείς για σίτα πλισέ με ερπύστρια ή κορδόνι.

Ψάχνεις για αξιόπιστους επαγγελματίες για να τοποθετήσεις σίτα πλισέ στο χώρο σου; Μην ψάχνεις αλλού! Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για σίτες πλισέ / φυσαρμόνικα, από έμπειρους τεχνικούς στην περιοχή σου!

Σίτες Πλισέ: Ποια είναι τα είδη τους & γιατί να τις επιλέξεις;

Σχετικά άρθρα

Τοποθέτηση σίτας: 3+1 λύσεις για εσένα!

Αν το ενοχλητικότερο στοιχείο του καλοκαιριού είναι η υπερβολική ζέστη, τότε το αμέσως επόμενο, είναι σίγουρα τα κουνούπια.

Ποια είναι η καλύτερη σίτα για τη μπαλκονόπορτά σου;

Το καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν εποχή, κατά την οποία επιθυμούμε να αφήνουμε ανοιχτά τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες

Διάβασε περισσότερα άρθρα
4,78 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν για Σίτες Πλισέ

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
341 αξιολογήσεις

ΑΨΟΓΟΙ επαγγελματίες, άμεσοι,στην ώρα τους,ευγενεστατοι, ευχαριστώ πολύ παιδιά... τους συνιστώ ανεπιφύλακτα...

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
341 αξιολογήσεις

Διόρθωσε μια σήτα και την έκανε σαν καινούργια. Πολύ ευγενικός και συνεπής.

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
341 αξιολογήσεις

Γρήγοροι και αξιόπιστοι!

Douleutaras.gr λογότυπο
Αναστασιος Λαμπρινάκος
44 αξιολογήσεις

Πρόκειται για εξαιρετικό επαγγελματία. Ο κύριος Τάσος υπήρξε συνεπέστατος και εκείνο που μου έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν ο χρόνος που χ…

Douleutaras.gr λογότυπο
BRK Κουφώματα
15 αξιολογήσεις

Ευκολη συνενοηση,αψογη συνεργασια,γρηγορη και καλη δουλεια και οικονομικα φυσικα

Οι Καλύτεροι Τεχνικοί για την κατηγορία Σίτες Πλισέ & με Τελάρο

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιώργος Σούκαρυς

Νότια Προάστια Αθήνας
94 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας στο χώρο της σίτας και δραστηριοποιούμαι στον τομέα της τοποθέτησης σε μπαλκονόπορτες και παράθυρα. Η 20ετής μου εμπειρία και οι γνώσεις μου, που σχετίζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες αλουμινίου, με καθιστούν την καταλληλότερη λύση στις σίτες. Αναλαμβάνω όλα τα είδη σίτας ( συρόμενες, πλισέ, ανοιγόμενες και σταθερές). Χαρακτηρίζομαι για την προσοχή που δείχνω στη λεπτομέρεια και την παράδοση γερών κατασκευών που προσφέρουν προστασία από έντομα και σκόνη.  Αν θέλετε να τοποθετήσετε σίτες πλισέ στο χώρο σας, είμαι έτοιμος να σας εξυπηρετήσω άμεσα!

Γιώργος Κίτος

Κέντρο Αθήνας
118 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας στο χώρο της σίτας με μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτό. Στα χρόνια δραστηριοποίησής μου, έχω φέρει εις πέρας πολυάριθμες εργασίες για σίτες φυσαρμόνικα / πλισέ, με επιτυχία. Στόχος μου είναι να σας προσφέρω γερές κατασκευές που θα αντέξουν στο χρόνο, αλλά προσφέρουν και υψηλή αισθητική στο χώρο σας. Αναλαμβάνω την τοποθέτηση για σίτα πλισέ με ερπύστρια ή κορδόνι, στις πιο προσιτές τιμές. Είμαι έτοιμος να σας εξυπηρετήσω!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
42 αξιολογήσεις

Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στoν τομέα της σίτας. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Εξειδικευόμαστε στην τοποθέτηση σίτας πλισέ / φυσαρμόνικας, αλλά μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις και σε άλλα είδη στις σίτες. Οι τιμές με τοποθέτηση στις σίτες είναι ιδιαίτερα οικονομικές. Εγγυόμαστε αντοχή, ποιότητα και αξιοπιστία!

Koutsos Metal KM

Πειραιάς
98 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο της σίτας. Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε αφορούν την τοποθέτηση σίτας πλισέ και σίτας τελάρου στις πόρτες, τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Η δουλειά μας χαρακτηρίζεται από συνέπεια και επαγγελματισμό, ενώ εργαζόμαστε καθημερινά για να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας! Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε για σίτες φυσαρμόνικα! 

Παναγιώτης Κουρούκλης

Βόρεια Προάστια Αθήνας
66 αξιολογήσεις

Η Εταιρεία Τεχνικών Κατασκευών μας προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες επισκευής και κατασκευής από την πιο απλή επισκευή μέχρι την πιο πολύπλοκη κατασκευή για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Αναλαμβάνουμε να λύσουμε το πρόβλημα σας γρήγορα, αξιόπιστα, ποιοτικά και οικονομικά. Τοποθετούμε σίτες πλισέ αλουμινίου και με τελάρο και υποσχόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Η σχέση ποιότητας - τιμής  είναι πολύ καλή. Περιμένουμε ανά πάσα σιτγμή να αναλάβουμε παντός τύπου κατασκευές και τοποθετήσεις σίτας για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Πετρούπολη
Εκτελέστηκε από
Νίκος Κουρλός
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Επισκευή
Μαρούσι
Εκτελέστηκε από
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Βάρη
Εκτελέστηκε από
Γιώργος Σούκαρυς
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Αριθμός κουφωμάτων:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Χαλάνδρι
Εκτελέστηκε από
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Αριθμός κουφωμάτων:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Επισκευή
Δήμος Ωραιοκάστρου
Εκτελέστηκε από
Κώστας Θώμου
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Αριθμός κουφωμάτων:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία