Πιστοποιητικά ΔΕΗ Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες ηλεκτρολόγους και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Έκδοση νέας παροχής ρεύματος
 • Έκδοση νέας παροχής Ρεύματος
 • Επανασύνδεση παλαιάς παροχής Ρεύματος
 • Αλλαγή ονόματος έκδοσης λογαριασμού
 • Αίτηση αυξησης ισχύος παροχής
 • Αίτηση για νυχτερινό ρεύμα ή κοινωνικό τιμολόγιο
π.χ.: Έως 30 τ.μ.
 • Έως 30 τ.μ.
 • 31 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 101 τ.μ. - 150 τ.μ.
 • Πάνω από 150 τ.μ.
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/4/2017

Τί πρέπει να ξέρεις για τα Πιστοποιητικά ΔΕΗ;

Το πιστοποιητικό ΔΕΗ, είναι ένα έγγραφο που έχει μπει για τα καλά πια στη ζωή μας και το ακούμε όλο και συχνότερα. Ξέρουμε όμως πραγματικά τι είναι;

Τα πιστοποιητικά ηλεκτρολόγου αποτελούν απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν το αν είναι κατάλληλη μία εσωτερική ηλεκτρολογική εγκατάσταση, αφού γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και μετρήσεις.

Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου διασφαλίζει την καταλληλότητα των εσωτερικών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων επομένως και την ασφάλεια όσων διαμένουν, εργάζονται ή επισκέπτονται τον ίδιο χώρο.

Οι επαγγελματίες μας, μπορούν να αναλάβουν να την άμεση έκδοση του πιστοιητικού ΔΕΗ και να σου εξασφαλίσουν το πολυπόθητο έγγραφο πολύ σύντομα.

Οι ίδιοι για την ενημέρωσή σου, μας έδωσαν μερικές βασικές πληροφορίες για το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου ώστε να μην χαθείς στο ψάξιμο.

3 Βασικά Σημεία στην έκδοση Πιστοποιητικού Ηλεκτρολόγου!

Υπάρχουν κάποιες βασικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις να κινείς τις διαδικασίες για την έκδοση πιστοπιητικού ΔΕΗ. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις 3 βασικά σημεία που πρέπει να προσέξεις. Ποια είναι αυτά;

 • Η έκδοση του πιστοποιητικού της ΔΕΗ γίνεται μόνο από επαγγελματία ηλεκτρολόγο με την απαραίτητη άδεια.
 • Από το 2011 είναι απαραίτητο από το νόμο να υπάρχει για κάθε κτίριο πιστοποιητικό από επαγγελματία ηλεκτρολόγο.
 • Η διάρκεια ισχύος του πιστοποιητικού της ΔΕΗ είναι 14 χρόνια για διαμέρισμα ή μονοκατοικία και 7 χρόνια εάν αφορά επαγγελματικό χώρο που δεν έχει εύφλεκτα υλικά.

Η έκδοση του πιστοποιητικού ΔΕΗ, είναι μία ιδιαίτερα εξειδικευμένη εργασία που πρέπει να πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένο ηελκτρολόγο. Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις αξιόλογους επαγγελματίες που έχουν εκδώσει εκατοντάδες πιστοποιητικά και μπορούν να εγγυηθούν την ακρίβεια και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων τους.

Πότε χρειάζεται έκτακτα η έκδοση Πιστοποιητικού ΔΕΗ;

Η έκτακτη έκδοση πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου, γίνεται σε περιπτώσεις που βάση νόμου δεν υπάρχει  η επιλογή της αποφυγής. Ποιες είναι αυτές;

 • Για αρχική ηλεκτροδότηση από την ΔΕΗ.
 • Για επανασύνδεση παροχής ηλεκτροδότησης.
 • Για επαύξηση ισχύος στην παροχή της ΔΕΗ.
 • Για αλλαγή ονόματος στον λογαριασμό της ΔΕΗ.
 • Για αίτηση για νυχτερινό ρεύμα για κοινωνικό τιμολόγιο.

Εφόσον δεν μπορείς να αποφύγεις την διαδικασία της έκδοσης πιστοποιητικού ΔΕΗ, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις έναν από τους πιστοποιημένους επαγγελματίες μας.

Τι έγγραφα περιλαμβάνονται στο Πιστοποιητικό ΔΕΗ;

Πριν ξεκινήσεις την διαδικασία για έκδοση του πιστοποιητικού ΔΕΗ, πρέπει να έχεις συγκεντρώσει τα απαραίτητα έγγραφα. Παρακάτω θα βρεις την λίστα με τα αναγκαία έγγραφα για την έκδοση του πιστοποιητικού:

 • Υπεύθυνη δήλωση του ηλεκτρολόγου
 • Σχέδια κάτοψης της ηλεκτρικής εγκατάστασης και του ηλεκτρικού πίνακα
 • Μονογραμμικό σχέδιο του ηλεκτρολογικού πίνακα της εγκατάστασης
 • Έκθεση παράδοσης της ηλεκτρικής εγκατάστασης
 • Πρωτόκολλο ελέγχου της ηλεκτρικής εγκατάστασης

Η συγκέντρωση των απαραίτητων εγγράφων, με την καθοδήγηση από τους επαγγελματίες μας, μπορεί να γίνει εύκολα και απλά. Εμπιστεύσου τις συμβουλές τους και θα η διαδικασία θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Πόσο κοστίζει η έκδοση του Πιστοποιητικού Ηλεκτρολόγου;

Το κόστος της έκδοσης των πιστοποιητικών ΔΕΗ, καθορίζεται από το μέγεθος των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, που πρέπει να ελέγξει ο επαγγελματίας ηλεκτρολόγος.

Σε κάθε περίπτωση, η τιμή για την έκδοση του πιστοποιητικού της ΔΕΗ καθορίζεται έπειτα πάντα από συνεννόηση με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας.

Στο Douleutaras.gr, μπορείς να βρεις αξιόπιστους και έμπειρους επαγγελματίες ηλεκτρολόγους που εξυπηρετούν την ευρύτερη Αττική αλλά και την Θεσσαλονίκη και δίνουν λύσεις σε παντός είδους ηλεκτρολογικές εργασίες. Οι επαγγελματίες μας, θα αναλάβουν άμεσα την έκδοση του πιστοποιητικού της ΔΕΗ για τον οικιακό ή τον επαγγελματικό σου χώρου.

Με λίγα κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου και να λάβεις άμεσα προσφορές από τους καλύτερους επαγγελματίες ηλεκτρολόγους της περιοχής σου, για αξιόπιστα πιστοποιητικά ΔΕΗ.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Ηλεκτρολόγοι για το 2019

Δημήτριος Μ.
61 αξιολογήσεις

Επαγγελματίας,ευγενικός,ευχάριστος.Του έτυχε δυσκολία σε σχέση με την εταιρία του πλυντηρίου όμως τα κατάφερε και σε λίγο χρόνο η δουλειά...

Douleutaras.gr λογότυπο
Αστέριος Β.
35 αξιολογήσεις

Πολύ ευγενικός συνεπής και με επαγγελματισμό.θα τον ξαναπροτιμούσα.

Αλμπέρτο Π.
25 αξιολογήσεις

Πάρα πολύ ευγενικοί, καθαρά επαγγελματίες και γνώστες στη δουλειά τους. Ευχαριστώ πολύ για όλα και ΠΑΝΤΑ θα τους προτείνω με κλειστά μάτι...

Θεόδωρος Μ.
12 αξιολογήσεις

Οι ηλεκτρολογικές εργασίες που ζητήθηκαν, έγιναν όπως είχε συμφωνηθεί και στο χρόνο και την τιμή που είχε συμφωνηθεί. Θα προτιμήσω τον συ...

Douleutaras.gr λογότυπο
Αθανάσιος Ν.
11 αξιολογήσεις

Πολύ καλή και γρήγορη δουλειά, καλός και φιλικός άνθρωπος!

Douleutaras.gr λογότυπο
Γεώργιος Μ.
5 αξιολογήσεις

Είναι εξυπηρετικός και καλός στη δουλειά του!

Σχετικά άρθρα

Οι 3 συχνότερες ηλεκτρολογικές βλάβες και ο οδηγός αντιμετώπισης τους!

Δύο από τα χειρότερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις στο σπίτι σου είναι οι υδραυλικές και οι ηλεκτρολογικές βλάβες

Περισσότερα
Ξέρεις πραγματικά να αλλάζεις μια λάμπα; Μάθε σε 5 απλά βήματα!

Στην ερώτηση “ Πόσοι ηλεκτρολόγοι χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;”

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Ηλεκτρολόγοι

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Αλμπέρτο Π.

Πιστοποιητικά ΔΕΗ Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
25 reviews

Δίνω άμεσες και οριστικές λύσεις στις ηλεκτρολογικές εργασίες για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο και παρέχω πιστοποιητικά ΔΕΗ. Διαθέτω 10 χρόνια εμπειρίας στην αγορά και στις ευαίσθητες αυτές εργασίες, επιπλέον διαθέτω πολλές συστάσεις ευχαριστημένων πελατών που αποτελούν εγγύηση τς ποιότητας της δουλειάς μου. Δραστηριοποιούμαι στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Την δουλειά μου, την χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης, αλλά και ο σεβασμός προς τον πελάτη και τον χώρο του. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τον πελάτη και μακροχρόνιας συνεργασίας. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθώ στο αίτημά σας και να σας παρέχω ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

Κωνσταντίνος Κ.

Πιστοποιητικά ΔΕΗ Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
11 reviews

Δραστηριοποιούμαι στην Θεσσαλονίκη στον τομέα της έκδοσης πιστοποιητικών ΔΕΗ. Με την ομάδα συνεργατών μου παρέχουμε αξιόλογες λύσεις και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας που συνεχώς μας προτιμούν. Εκπαιδευόμαστε καθημερινά για να μαθαίνουμε τις εξελίξεις του τομέα μας και να παρέχουμε αξιόπιστα πιστοποιητικά. Διαθέτουμε ευγένεια, αξιοπιστία και συνέπεια και εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μας. Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

Θεόδωρος Μ.

Πιστοποιητικά ΔΕΗ Θεσσαλονίκη - Δήμος Αρριανών
12 reviews

Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στις εργασίες που αφορούν την έκδοση πιστοποιητικών ΔΕΗ πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη. Γνωρίζοντας πως πολλές φορές κάτι πολύ μικρό προσφέρει τόσα πολλά, βρίσκομαι στη διάθεση σας για να εξυπηρετήσω άμεσα την ανάγκη σας. Το υψηλό επίπεδο κατάρτισης μου αλλά και των συνεργατών μου αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μου. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Είμαι ο ηλεκτρολόγος που αναζητάτε να δώσει λύση στο πρόβλημά σας άμεσα και οικονομικά!

Αθανάσιος Ν.

Πιστοποιητικά ΔΕΗ Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
11 reviews

Παρέχω μια μεγάλη γκάμα εργασιών στον κλάδο των ηλεκτρολογικών εργασιών, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και συγκεκριμένα αναλαμβάνω την έκδοση πιστοποιητικών ΔΕΗ για τον χώρο σας. Η εμπειρία μου ως ηλεκτρολόγος μετρά για παραπάνω από 25 χρόνια. Κάθε εργασία που αναλαμβάνω φροντίζω να ολοκληρώνεται στον προσυμφωνηθέντα χρόνο, και με τα απαραίτητα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με επιλέξετε. Θα χαρώ πολύ να με προτιμήσετε για την ολοκλήρωση των εργασιών σας και εγγυώμαι ότι θα βρίσκομαι στην διάθεσή σας και μετά το πέρας της εργασίας!

Γεώργιος Μ.

Πιστοποιητικά ΔΕΗ Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
5 reviews

Eίμαι έμπειρος ηλεκτρολόγος μηχανικός, με πορεία 16 ετών στον κλάδο της έκδοση της πιστοποιητικών ΔΕΗ του χώρου σας. Το άρτια εκπαιδευμένο και εξίσου έμπειρο προσωπικό μου μπορεί να αναλάβει για λογαριασμό των πελατών μου πληθώρα ηλεκτρολογικών εργασιών, άμεσα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Σεβόμαστε τον χώρο, τον χρόνο και το πρόσωπο του πελάτη μας και θέτουμε επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας, την δική σας ικανοποίησή. Στόχος μας είναι η παράδοση αποτελεσμάτων που χαρακτηρίζουν κι εμάς ως επαγγελματίες. Προτιμήστε μας και δεν θα απογοητευθείτε από το αποτέλεσμα!

Επαγγελματίες Ηλεκτρολόγοι σε άλλες περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει