Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Πιστοποιητικό ΔΕΗ & Ηλεκτρολόγου

Βρες τους Καλύτερους Ηλεκτρολόγους για Έκδοση Πιστοποιητικού ΔΕΗ!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε δωρεάν την παρακάτω φόρμα & θα σε συνδέσουμε την ίδια στιγμή με τον καλύτερο επαγγελματία για Πιστοποιητικά ΔΕΗ στην περιοχή σου
π.χ.: Έκδοση νέας παροχής ρεύματος
 • Έκδοση νέας παροχής Ρεύματος
 • Επανασύνδεση παλαιάς παροχής Ρεύματος
 • Αλλαγή ονόματος έκδοσης λογαριασμού
 • Αίτηση αυξησης ισχύος παροχής
 • Αίτηση για νυχτερινό ρεύμα ή κοινωνικό τιμολόγιο
π.χ.: Έως 30 τ.μ.
 • Έως 30 τ.μ.
 • 31 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 101 τ.μ. - 150 τ.μ.
 • Πάνω από 150 τ.μ.
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2019

Πιστοποιητικό ΔΕΗ - Ηλεκτρολόγου

Το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου είναι το έγγραφο που πιστοποιεί την καταλληλότητα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων για τον χώρο για τον οποίο εκδίδεται. Με απλά λόγια, δηλαδη, το πιστοποιητικό ΔΕΗ βεβαιώνει ότι οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του κτιρίου σου είναι ασφαλείς και δεν υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος, π.χ. Από ηλεκτροπληξία. 

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις, για τις οποίες το πιστοποιητικό ΔΕΗ είναι απαραίτητο να υπάρχει διαθέσιμο. Ωστόσο, δεν είναι μόνο θέμα γραφειοκρατίας, αλλά και ασφαλείας. Φυσικά, είναι απαραίτητο να έχεις δίπλα σου έναν έμπειρο ηλεκτρολόγο, για να σε βοηθήσει με την υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη (ΥΔΕ) και την έκδοση πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου.

Οι ηλεκτρολόγοι που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι έτοιμοι καθημερινά, να αναλάβουν την εργασία που χρειάζεσαι. Αρκεί να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας, για να σου βρούμε τον κατάλληλο τεχνικό στην περιοχή σου, μέσα σε λίγα λεπτά!

Πόσα χρόνια διαρκεί το Πιστοποιητικό ΔΕΗ;

Ο τακτικός έλεγχος και η έκδοση του πιστοποιητικού ΔΕΗ, καθορίζεται από το νόμο με βάση τον τύπο και το λόγο που χρησιμοποιείται το κτίριο. Έτσι, ισχύουν τα εξής:

 • Κάθε 14 χρόνια για κατοικίες όπως διαμερίσματα, μονοκατοικίες, κλπ.

 • Κάθε 7 χρόνια για επαγγελματικούς χώρους χωρίς εύφλεκτα υλικά.

 • Κάθε 2 χρόνια για επαγγελματικούς χώρους με εύφλεκτα υλικά.

 • Κάθε χρόνο για χώρους ψυχαγωγίας, συνάθροισης και επαγγελματικών εγκαταστάσεων στην ύπαιθρο.

Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου: Πόσο κοστίζει η έκδοση του;

Οι τιμές για πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου ξεκινούν στα 30€ (+ΦΠΑ). Αν θέλεις να πάρεις προσφορά, ειδικά για το κτίριό σου, αρκεί να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα σου βρούμε κατάλληλο ηλεκτρολόγο για έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ σε όλη την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να γνωρίζεις, πως η τιμή ισχύει για χώρους, έως 30m² (τετραγωνικά μέτρα). Για μεγαλύτερους χώρους (οικίες ή επαγγελματικούς χώρους), η τιμή μπορεί να ξεπεράσει και τα 50€ (+ΦΠΑ). Επίσης, το κόστος είναι χαμηλότερο για κτίρια με μονοφασικό ρεύμα και υψηλότερο όταν υπάρχει τριφασικό.

Τι είναι το σχέδιο ηλεκτρολόγου;

Το σχέδιο ηλεκτρολόγου εκδίδεται από έναν εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο μηχανικό και είναι απαραίτητο, μαζί με κάποια άλλα στοιχεία, για την έκδοση του Πιστοποιητικού ΔΕΗ ή αλλιώς υπεύθυνη δήλωση του εγκαταστάτη ηλεκτρολόγου. 

Το ηλεκτρολογικό σχέδιο διακρίνεται σε λειτουργικό σχέδιο, μονοφασικό και πολυγραμμικό σχέδιο. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις που χρειαζόμαστε ηλεκτρολογικό σχέδιο για ΔΕΗ, εννοούμε το μονογραμμικό σχέδιο του ηλεκτρικού πίνακα και την κάτοψη της εγκατάστασης.

Ποια διαδικασία ακολουθούν οι ηλεκτρολόγοι μας;

Εφόσον επικοινωνήσεις με τον υπεύθυνο ηλεκτρολόγο που θα βρούμε για σένα στην περιοχή σου, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για να μελετήσει το χώρο και να κάνει απαραίτητες μετρήσεις. Έπειτα, ο ίδιος θα φροντίσει να συλλεγούν τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά για το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου. Μόλις γίνει η έκδοση, θα παραλάβεις το πρωτότυπο του πιστοποιητικού και αντίγραφο.

Πόσο χρόνο χρειάζεται η έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ;

Σε κάποιες περιπτώσεις, το πιστοποιητικό ΔΕΗ μπορεί να εκδοθεί και αυθημερόν. Φυσικά, αυτό θα συμβεί εφόσον έρθεις σε επαφή με ηλεκτρολόγο και έρθει στο χώρο σου για τις μετρήσεις. Στην πλατφόρμα μας, αρκούν λίγα λεπτά, για να βρεις τον κατάλληλο επαγγελματία για την εργασία σου!

Το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου πότε χρειάζεται;

Το πιστοποιητικό ΔΕΗ είναι απαραίτητο να ανανεώνεται, όποτε προβλέπεται από το νόμο, γιατί είναι το έγγραφο που πιστοποιεί ότι οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του κτιρίου είναι ασφαλείς. 

Πέρα από αυτό, θα χρειαστείς αντίγραφο του πιστοποιητικού ΔΕΗ για τις εξής περιπτώσεις:

 • Πιστοποιητικό ΔΕΗ για καινούργια παροχή: Μετά το πέρας των εργασιών κάθε ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, απαιτείται πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου για να αποδειχθεί η ποιότητα της εγκατάστασης, πριν τεθεί σε λειτουργία.

 • Πιστοποιητικό ΔΕΗ για αλλαγή ονόματος: Eφόσον έχει λήξει το πιστοποιητικό ΔΕΗ και ο πελάτης ζητήσει αλλαγή ονόματος λογαριασμού.

 • Πιστοποιητικό ΔΕΗ για επανασύνδεση ρεύματος: Σε περίπτωση που ο πελάτης ζητήσει επανασύνδεση ρεύματος, εφόσον έχει λήξει το πιστοποιητικό ΔΕΗ.

 • Πιστοποιητικό ΔΕΗ για τροποποίηση ηλεκτρολογικών εργασιών: Σε περίπτωση τροποποίησης ή επέκτασης ηλεκτρολογικών εργασιών, πριν τεθούν σε λειτουργία.

 • Πιστοποιητικό ΔΕΗ για έκδοση Κοινωνικού Τιμολογίου: Αν θέλεις να κάνεις αίτηση για το νυχτερινό τιμολόγιο, θα πρέπει να εκδόσεις πιστοποιητικό ΔΕΗ.

Τι δικαιολογητικά χρειάζονται για Πιστοποιητικό ΔΕΗ;

Η υπεύθυνη δήλωση εγκαταστάτη ηλεκτρολόγου (ΥΔΕ) μπορεί να εκδοθεί μόνο από επαγγελματία ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη με την απαραίτητη άδεια και μετά από προσεκτικό έλεγχο με τα όργανα μέτρησης.

Οι ηλεκτρολόγοι της πλατφόρμας μας κατέχουν όλη την απαραίτητη εξειδίκευση και τις απαιτούμενες άδειες που απαιτούνται για την έκδοση ενός ολοκληρωμένου πιστοποιητικού ΔΕΗ.

Το πιστοποιητικό ΔΕΗ για να είναι πλήρες πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής δικαιολογητικά:

1. Την υπεύθυνη δήλωση του ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη

2. Τα σχέδια κάτοψης της ηλεκτρικής εγκατάστασης και του ηλεκτρικού πίνακα

3. Το μονογραμμικό σχέδιο του ηλεκτρολογικού πίνακα της εγκατάστασης

4. Την έκθεση παράδοσης της ηλεκτρικής εγκατάστασης

5. Το πρωτόκολλο ελέγχου της ηλεκτρικής εγκατάστασης

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ;

Οι ηλεκτρολόγοι που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στα πιστοποιητικά ΔΕΗ. Θα φροντίσουν για την άμεση, έως και αυθημερόν εξυπηρέτησή σου, συγκεντρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεσαι για έκδοση πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου.

Αναλαμβάνουν την υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη (ΥΔΕ) με ασφάλεια, αλλά κυρίως ταχύτητα, έτσι ώστε να έχεις το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου που χρειάζεσαι, τη στιγμή που το χρειάζεσαι. Απλά καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε τον κατάλληλο επαγγελματία στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που Εμπιστεύθηκαν τους Ηλεκτρολόγους μας για Πιστοποιητικό ΔΕΗ

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Π.
289 αξιολογήσεις

Είδη πιστοποιητικού ΔΕΗ. Πολύ καλή επικοινωνία, άμεση εξυπηρέτηση, λογικές τιμές.

φωτογραφία επαγγελματία
Σταύρος Π.
227 αξιολογήσεις

αποτελεσματικός, ακριβής στο ραντεβού, ταχύτατος. Άριστες εντυπώσεις!

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Δ.
226 αξιολογήσεις

Λογική τιμή για εκδοση πιατοποιητικού ΔΕΗ. Επικοινώνησε άμεσα. Ενημέρωσε αρκετά έγκαιρα (3ωρες νωριτερα), για την καθυστέρησή του, λόγω της…

φωτογραφία επαγγελματία
Βασίλειος Τ.
179 αξιολογήσεις

Επαγγελματικη συνειδηση, αμεση ανταποκριση, αποτελεσματικη εργασια με βελτιωση υφισταμενης ηλεκτρολογικης εγκαταστασης και με προσιτό κοστ…

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτριος Μ.
80 αξιολογήσεις

Ευγενικός, εργατικός, επαγγελματίας, απτόητος από τις αντιξοότητες που προκύπτουν! Αυτά που πρότεινε ότι πρέπει να γίνουν και αυτά που είπε…

φωτογραφία επαγγελματία
Σ & Κ Χ.
60 αξιολογήσεις

Εξαιρετικοί ....!!!

Σχετικά άρθρα

Οι 3 συχνότερες ηλεκτρολογικές βλάβες και ο οδηγός αντιμετώπισης τους!

Δύο από τα χειρότερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις στο σπίτι σου είναι οι υδραυλικές και οι ηλεκτρολογικές βλάβες.

Περισσότερα
Ξέρεις πραγματικά να αλλάζεις μια λάμπα; Μάθε σε 5 απλά βήματα!

Στην ερώτηση “ Πόσοι ηλεκτρολόγοι χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;”

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Δημήτριος Π.

Πιστοποιητικό ΔΕΗ & Ηλεκτρολόγου - Δυτικά Προάστια Αθήνας
161 αξιολογήσεις

Ως έμπειρος επαγγελματίας αναλαμβάνω την μελέτη και την έκδοση του πιστοποιητικού της ΔΕΗ, που έχετε ανάγκη άμεσα και οικονομικά. Μέσα από τη δουλειά μου, έχω μάθει να εργάζομαι με υπευθυνότητα και σεβασμό στον πελάτη. Mε τους έμπειρους και ειδικευμένους συνεργάτες μου, είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας δώσουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε ένα μεγάλο εύρος εργασιών. Συνεργάζομαι με τους πελάτες μου για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην εργασία που επιθυμούν! Θα ήταν χαρά μου να με εμπιστευθείτε για την καλύτερη ποιότητα των εργασιών σας.

Αλμπέρτο Π.

Πιστοποιητικό ΔΕΗ & Ηλεκτρολόγου - Θεσσαλονίκη
25 αξιολογήσεις

Δίνω άμεσες και οριστικές λύσεις στις ηλεκτρολογικές εργασίες για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο και παρέχω πιστοποιητικά ΔΕΗ. Διαθέτω 10 χρόνια εμπειρίας στην αγορά και στις ευαίσθητες αυτές εργασίες, επιπλέον διαθέτω πολλές συστάσεις ευχαριστημένων πελατών που αποτελούν εγγύηση τς ποιότητας της δουλειάς μου. Δραστηριοποιούμαι στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Την δουλειά μου, την χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης, αλλά και ο σεβασμός προς τον πελάτη και τον χώρο του. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τον πελάτη και μακροχρόνιας συνεργασίας. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθώ στο αίτημά σας και να σας παρέχω ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

Γιάννης Π.

Πιστοποιητικό ΔΕΗ & Ηλεκτρολόγου - Βόρεια Προάστια Αθήνας
289 αξιολογήσεις

Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα στον χώρο των επισκευών. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου θα αναλάβουμε την εργασία σας και είμαι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο σπίτι ή στο κατάστημα σας. Χαρακτηριζόμαστε για τον επαγγελματισμό που δείχνουμε σε κάθε μας εργασία καθώς και για την ευγένεια του χαρακτήρα μας. Η δική σας ευχαρίστηση θα αποτελέσει την δική μας καταξίωση στον χώρο. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας παραδώσουμε ένα τέλειο λειτουργικά κλιματιστικό και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Δημήτρης Μ.

Πιστοποιητικό ΔΕΗ & Ηλεκτρολόγου - Κέντρο Αθήνας
18 αξιολογήσεις

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στην έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ για τον χώρο σας. Έχοντας άριστη τεχνική κατάρτιση και εμπειρία 20 ετών στον κλάδο της ηλεκτρολογίας, αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας οποιαδήποτε, σχετική, εργασία. Με διακρίνουν η συνέπεια και ο επαγγελματισμός. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω να διεκπεραιώσω, δίνω άμεσες, αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις, ενώ η εγγυημένη ποιότητα της εργασίας μου, είναι το στοιχείο που με έχει καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω άμεσα και να σας παρέχω αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας!

Νικόλαος Α.

Πιστοποιητικό ΔΕΗ & Ηλεκτρολόγου - Βόρεια Προάστια Αθήνας
39 αξιολογήσεις

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Βρίσκομαι χρόνια στον κατασκευαστικό κλάδο και συνεργάζομαι με καταξιωμένους επαγγελματίες. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια προς τους πελάτες μου καθώς και η επιμονή μου για ένα υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα. Δίνω έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιώ ώστε να μπορώ να παραδίδω έργα που είναι ταυτόχρονα λειτουργικά και όμορφα αισθητικά. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και να σας παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών σας!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές