Πιστοποιητικό ΔΕΗ & Ηλεκτρολόγου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Πιστοποιητικό ΔΕΗ & Ηλεκτρολόγου

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε δωρεάν την παρακάτω φόρμα & θα σε συνδέσουμε την ίδια στιγμή με τον καλύτερο επαγγελματία για Πιστοποιητικά ΔΕΗ στην περιοχή σου
π.χ.: Έκδοση νέας παροχής ρεύματος
 • Έκδοση νέας παροχής Ρεύματος
 • Επανασύνδεση παλαιάς παροχής Ρεύματος
 • Αλλαγή ονόματος έκδοσης λογαριασμού
 • Αίτηση αυξησης ισχύος παροχής
 • Αίτηση για νυχτερινό ρεύμα ή κοινωνικό τιμολόγιο
π.χ.: Έως 30 τ.μ.
 • Έως 30 τ.μ.
 • 31 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 101 τ.μ. - 150 τ.μ.
 • Πάνω από 150 τ.μ.
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 27/8/2019

Πιστοποιητικό ΔΕΗ: Πότε χρειάζεται;

Αναρωτιέσαι τι διαφορά έχουν το πιστοποιητικό ΔΕΗ, το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου και η υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρολόγου; Δεν χρειάζεται να σπας το κεφάλι σου, έχουμε τις απαντήσεις σε όλες τις απορίες σου!

Είναι λογικό να μπερδεύεσαι και να μη ξέρεις ποιο από όλα χρειάζεσαι, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για το ίδιο ακριβώς πράγμα. Όποια ονομασία και αν χρησιμοποιήσεις, η ουσία είναι η ίδια. Το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου ή υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη όπως ονομάζεται, είναι ένα έγγραφο που από το 2011 είναι απαραίτητο από το νόμο για κάθε κτήριο.

Ουσιαστικά, πρόκειται για εκείνο το έγγραφο που πιστοποιεί την καταλληλότητα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων για τον χώρο για τον οποίο εκδίδεται. Για να μη χάνεσαι στο πλήθος των γραφειοκρατικών λεπτομερειών, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας και συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το πιστοποιητικό ΔΕΗ.

Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου: Πόσο κοστίζει η έκδοση του;

Το κόστους ενός πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου εξαρτάται από την βασική εγκατάσταση και τα τετραγωνικά του χώρου. Στις οικίες, όπου η ηλεκτρολογική εγκατάσταση αποτελείται από έναν ή δύο πίνακες, το κόστος ξεκινάει από τα 50 ευρώ.

Σε περιπτώσεις μεγάλων εγκαταστάσεων, το κόστος μπορεί να ξεκινήσει από τα 50 ευρώ, μόνο για χώρους που φτάνουν τα 30 τ.μ. Όσο αυξάνονται τα τετραγωνικά, αυξάνεται και το κόστος έκδοσης του πιστοποιητικού ΔΕΗ και για χώρους έως 200 τ.μ., ξεκινάει από τα 60 ευρώ.

Θα πρέπει να γνωρίζεις πως οι παραπάνω τιμές για το πιστοποιητικό ΔΕΗ, αφορούν την χρέωση του ηλεκτρολόγου και δεν συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ. Επομένως, στον προϋπολογισμό του κόστους, μην ξεχάσεις να υπολογίσεις το φορολογικό συντελεστή.

Γιατί να διαλέξεις έναν επαγγελματία του Douleutaras.gr στην έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ;

Στο Douleutaras.gr θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση. Η ομάδα μας αποτελείται από τους καλύτερους ηλεκτρολόγους της αγοράς που θα σου βοηθήσουν με οτιδήποτε χρειάζεσαι σχετικά με την έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένο εξοπλισμό, οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν αξιόπιστα την έκδοση υπεύθυνης δήλωσης ηλεκτρολόγου, αλλά και κάθε ηλεκτρολογική εργασία με την οποία χρειάζεσαι βοήθεια. Είναι στη διάθεσή σου όποτε και όπου εσύ επιθυμείς, έτοιμοι να σου εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Καταχώρησε την εργασία σου εύκολα και γρήγορα με λίγα μόνο κλικ, πάρε την πιο ανταγωνιστική προσφορά για το κόστος πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου και ένας από τους αξιολογημένους επαγγελματίες μας θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία ηλεκτρολόγο στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Π.
260 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας και πολύ πρόθυμος!!

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΑΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ A.
213 αξιολογήσεις

Απαντησε πολυ γρηγορα στο αιτημα μου!πολυ εξυπηρετικος,πολυ καλος επαγγελματιας,πολυ ευγενικος και ευχαριστος!θα τον επελεγα ξανα!

φωτογραφία επαγγελματία
Σταύρος Π.
195 αξιολογήσεις

Πολύ καλός στην εργασία που του ανατέθηκε!

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Δ.
191 αξιολογήσεις

Πολυ ικανοποιημενος.

φωτογραφία επαγγελματία
Βασίλειος Τ.
177 αξιολογήσεις

Εξαιρετική συνεργασία.

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτριος Μ.
58 αξιολογήσεις

Όλα έγιναν όπως συμφωνήθηκαν και στον χρόνο που συμφωνήθηκε.

Σχετικά άρθρα

Οι 3 συχνότερες ηλεκτρολογικές βλάβες και ο οδηγός αντιμετώπισης τους!

Δύο από τα χειρότερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις στο σπίτι σου είναι οι υδραυλικές και οι ηλεκτρολογικές βλάβες.

Περισσότερα
Ξέρεις πραγματικά να αλλάζεις μια λάμπα; Μάθε σε 5 απλά βήματα!

Στην ερώτηση “ Πόσοι ηλεκτρολόγοι χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;”

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Πιστοποιητικό ΔΕΗ & Ηλεκτρολόγου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Δημήτριος Π. Πιστοποιητικό ΔΕΗ & Ηλεκτρολόγου - Πετρούπολη
153 αξιολογήσεις
Ως έμπειρος επαγγελματίας αναλαμβάνω την μελέτη και την έκδοση του πιστοποιητικού της ΔΕΗ, που έχετε ανάγκη άμεσα και οικονομικά. Μέσα από τη δουλειά μου, έχω μάθει να εργάζομαι με υπευθυνότητα και σεβασμό στον πελάτη. Mε τους έμπειρους και ειδικευμένους συνεργάτες μου, είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας δώσουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε ένα μεγάλο εύρος εργασιών. Συνεργάζομαι με τους πελάτες μου για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην εργασία που επιθυμούν! Θα ήταν χαρά μου να με εμπιστευθείτε για την καλύτερη ποιότητα των εργασιών σας.
Δημήτριος Ν. Πιστοποιητικό ΔΕΗ & Ηλεκτρολόγου - Αθήνα
34 αξιολογήσεις
Παρέχω υπηρεσίες μελέτης και έκδοσης πιστοποιητικού ΔΕΗ. Είμαι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχω πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των ενεργειακών μελετών. Αναλαμβάνω κάθε εργασία με συνέπεια και υπευθυνότητα και εξασφαλίζω έγγυρα και επαγγελματικά αποτελέσματα. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω έχω ως στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη αλλά και την παράδοση ενός ποιοτικού αποτελέσματος. Αποκτήστε γρήγορα το απαραίτητο πιστοποιητικό για την κατοικία σας και δώστε λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!
Αλμπέρτο Π. Πιστοποιητικό ΔΕΗ & Ηλεκτρολόγου - Θεσσαλονίκη
25 αξιολογήσεις
Δίνω άμεσες και οριστικές λύσεις στις ηλεκτρολογικές εργασίες για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο και παρέχω πιστοποιητικά ΔΕΗ. Διαθέτω 10 χρόνια εμπειρίας στην αγορά και στις ευαίσθητες αυτές εργασίες, επιπλέον διαθέτω πολλές συστάσεις ευχαριστημένων πελατών που αποτελούν εγγύηση τς ποιότητας της δουλειάς μου. Δραστηριοποιούμαι στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Την δουλειά μου, την χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης, αλλά και ο σεβασμός προς τον πελάτη και τον χώρο του. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τον πελάτη και μακροχρόνιας συνεργασίας. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθώ στο αίτημά σας και να σας παρέχω ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!
Γιάννης Π. Πιστοποιητικό ΔΕΗ & Ηλεκτρολόγου - Χαλάνδρι
260 αξιολογήσεις
Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα στον χώρο των επισκευών. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου θα αναλάβουμε την εργασία σας και είμαι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο σπίτι ή στο κατάστημα σας. Χαρακτηριζόμαστε για τον επαγγελματισμό που δείχνουμε σε κάθε μας εργασία καθώς και για την ευγένεια του χαρακτήρα μας. Η δική σας ευχαρίστηση θα αποτελέσει την δική μας καταξίωση στον χώρο. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας παραδώσουμε ένα τέλειο λειτουργικά κλιματιστικό και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!
Δημήτρης Μ. Πιστοποιητικό ΔΕΗ & Ηλεκτρολόγου - Αθήνα
18 αξιολογήσεις
Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στην έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ για τον χώρο σας. Έχοντας άριστη τεχνική κατάρτιση και εμπειρία 20 ετών στον κλάδο της ηλεκτρολογίας, αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας οποιαδήποτε, σχετική, εργασία. Με διακρίνουν η συνέπεια και ο επαγγελματισμός. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω να διεκπεραιώσω, δίνω άμεσες, αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις, ενώ η εγγυημένη ποιότητα της εργασίας μου, είναι το στοιχείο που με έχει καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω άμεσα και να σας παρέχω αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Πόση διάρκεια έχει το Πιστοποιητικό ΔΕΗ;

 • Κάθε χρόνο για χώρους ψυχαγωγίας, συνάθροισης κόσμου και επαγγελματικών εγκαταστάσεων στην ύπαιθρο.

 • Κάθε 2 χρόνια για επαγγελματικούς χώρους με εύφλεκτα υλικά.

 • Κάθε 7 χρόνια για επαγγελματικούς χώρους χωρίς εύφλεκτα υλικά.

 • Κάθε 14 χρόνια για κατοικίες όπως διαμερίσματα, μονοκατοικίες, κλπ.

Ο τακτικός έλεγχος και η έκδοση του πιστοποιητικού ΔΕΗ, καθορίζεται από το νόμο με βάση τον τύπο και το λόγο που χρησιμοποιείται το κτίριο. Έτσι, ισχύουν τα εξής:

Τι είναι το Σχέδιο Ηλεκτρολόγου;

Το σχέδιο ηλεκτρολόγου εκδίδεται από έναν εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο μηχανικό και είναι απαραίτητο μαζί με κάποια άλλα στοιχεία για την έκδοση του Πιστοποιητικού ΔΕΗ ή αλλιώς υπεύθυνη δήλωση του εγκαταστάτη ηλεκτρολόγου. Το ηλεκτρολογικό σχέδιο διακρίνεται σε λειτουργικό σχέδιο, μονοφασικό και πολυγραμμικό σχέδιο. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις που χρειαζόμαστε ηλεκτρολογικό σχέδιο για ΔΕΗ, εννοούμε το μονογραμμικό σχέδιο του ηλεκτρικού πίνακα και την κάτοψη της εγκατάστασης.

Το σχέδιο ηλεκτρολόγου είναι απαραίτητο για την έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ.

Το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου πότε χρειάζεται;

 • Πιστοποιητικό ΔΕΗ για καινούργια παροχή: Μετά το πέρας των εργασιών κάθε ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, απαιτείται πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου για να αποδειχθεί η ποιότητα της εγκατάστασης, πριν τεθεί σε λειτουργία.

 • Πιστοποιητικό ΔΕΗ για αλλαγή ονόματος: Eφόσον έχει λήξει το πιστοποιητικό ΔΕΗ και ο πελάτης ζητήσει αλλαγή ονόματος λογαριασμού.

 • Πιστοποιητικό ΔΕΗ για επανασύνδεση ρεύματος: Σε περίπτωση που ο πελάτης ζητήσει επανασύνδεση ρεύματος, εφόσον έχει λήξει το πιστοποιητικό ΔΕΗ.

 • Πιστοποιητικό ΔΕΗ για τροποποίηση ηλεκτρολογικών εργασιών: Σε περίπτωση τροποποίησης ή επέκτασης ηλεκτρολογικών εργασιών, πριν τεθούν σε λειτουργία.

 • Πιστοποιητικό ΔΕΗ για έκδοση Κοινωνικού Τιμολογίου: Αν θέλεις να κάνεις αίτηση για το νυχτερινό τιμολόγιο, θα πρέπει να εκδόσεις πιστοποιητικό ΔΕΗ.

Εάν παιδεύεσαι με την συγκέντρωση των παραπάνω απαραίτητων εγγράφων, οι επαγγελματίες μας βρίσκονται δίπλα σου για να σου δώσουν οδηγίες, ώστε τα έχεις σε σύντομο διάστημα. 

Το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου απαιτείται από τον ιδιοκτήτη στις εξής περιπτώσεις:

Τι δικαιολογητικά χρειάζονται για Πιστοποιητικό ΔΕΗ;

 1. Την υπεύθυνη δήλωση του ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη

 2. Τα σχέδια κάτοψης της ηλεκτρικής εγκατάστασης και του ηλεκτρικού πίνακα

 3. Το μονογραμμικό σχέδιο του ηλεκτρολογικού πίνακα της εγκατάστασης

 4. Την έκθεση παράδοσης της ηλεκτρικής εγκατάστασης

 5. Το πρωτόκολλο ελέγχου της ηλεκτρικής εγκατάστασης

Η υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρολόγου μπορεί να εκδοθεί μόνο από επαγγελματία ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη με την απαραίτητη άδεια και μετά από προσεκτικό έλεγχο με τα ειδικά όργανα μέτρησης.

Οι ηλεκτρολόγοι της πλατφόρμας μας κατέχουν όλη την απαραίτητη εξειδίκευση και τις απαιτούμενες άδειες που απαιτούνται για την έκδοση ενός ολοκληρωμένου πιστοποιητικού ΔΕΗ.

Το πιστοποιητικό ΔΕΗ για να είναι πλήρες πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής δικαιολογητικά:

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει