Αλλαγή Ηλεκτρικού Πίνακα Σπιτιού

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Αλλαγή Ηλεκτρικού Πίνακα Σπιτιού

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί πρέπει να προσέξεις στην αλλαγή ηλεκτρικού πίνακα σπιτιού;

Η αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα είναι μια εξειδικευμένη εργασία που μόνο ένας έμπειρος ηλεκτρολόγος μπορεί να αναλάβει. Η αλλαγή ηλεκτρικού πίνακα σπιτιού απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και ειδικό εξοπλισμό που δεν μπορεί να έχει ένας ερασιτέχνης ηλεκτρολόγος.

Για να σε βοηθήσουμε να εξασφαλίσεις την σωστή λειτουργία της εγκατάστασής σου, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις. Ένας ηλεκτρικός πίνακας οφείλει να έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να είναι πιο εύχρηστος τόσο για τον ηλεκτρολόγο που τον έχει εγκαταστήσει όσο και για τον χρήστη του, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής και μακροχρόνια λειτουργία του.

Τί πρέπει να προσέξεις κατά την αλλαγή ηλεκτρικού πίνακα σπιτιού;

Μέγεθος ηλεκτρολογικού πίνακα: Προβλέψτε έναν ευρύχωρο πίνακα με εφεδρεία 20-30% για μελλοντική προσθήκη περισσότερων λειτουργιών, άμεσα και οικονομικά.
Αποσπώμενη μετώπη: Επιλέξτε έναν πίνακα του οποίου η μετώπη είναι αποσπώμενη για να μην καταστραφεί το περιμετρικό χτίσιμο στον τοίχο, αν χρειαστεί επέκταση η εγκατάσταση.
Πλαστικό μονωτικό κουτί: Διαθέτει ηλεκτρική μόνωση και δεν σκουριάζει.
Σήμανση στον ηλεκτρικό πίνακα: Είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να αναγνωρίζει ο χρήστης τις συσκευές του σπιτού.
Μηχανισμός αυτόματης επαναφοράς ρελέ διαρροής: Σε περιπτώσεις άσκοπης διακοπής του ρεύματος, επαναφέρει το ρεύμα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.

Πόσο κοστίζει η αλλαγή ηλεκτρικού πίνακα;

Αν σκέφτεσαι να αντικαταστήσεις τον ηλεκτρικό πίνακα του σπιτιού σου, η τιμή της εργασίας είναι σίγουρα κάτι που θα σε απασχολήσει. Ωστόσο, πρέπει να ξέρεις ότι το κόστος για αλλαγή ηλεκτρικού πίνακα σπιτιού εξαρτάται από τους παρακάτω παράγοντες:

  • Το πλήθος των εργασιών που πρέπει να γίνουν.
  • Το είδος του ηλεκτρολογικού πίνακα.
  • Το είδος των εξαρτημάτων που θέλεις να τοποθετήσεις.

Καταχωρώντας την εργασία σου μπορεί να πάρεις εύκολα την καλύτερη προσφορά για το κόστος, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σου. Οι επαγγελματίες μας θα εξετάσουν την εγκατάσταση σου και θα σε ενημερώσουν για το τι ακριβώς χρειάζεται, αλλά και πόσο θα κοστίσει. 

Γιατί να επιλέξεις τον ηλεκτρολόγο του Douleutaras.gr για αλλαγή ηλεκτρολογικού πίνακα;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς για να σε βοηθήσουν με οτιδήποτε χρειάζεσαι. Οι εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό, ενώ είναι στη διάθεση σου για οποιαδήποτε εργασία χρειάζεσαι ο ηλεκτρολογικός σου πίνακας, όπου και όποτε εσύ επιθυμείς.

Αν θες την καλύτερη και  πιο άμεση εξυπηρέτηση δεν έχεις παρά να κάνεις λίγα κλικ. Καταχώρησε την εργασία σου, πάρε προσφορά για κόστος αλλαγής ηλεκτρικού πίνακα και εμπιστεύσου έναν από τους αξιολογημένους επαγγελματίες μας.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία ηλεκτρολόγο στην περιοχή σου

Γιάννης Π.
225 αξιολογήσεις
Ο τεχνικός (Άγγελος) ήταν άψογος. Στην ώρα του, ευγενικός, γνώστης και με διάθεση να δώσει απαντήσεις & λύσεις. Το κόστος όμως για την συ...
Σάκης Κ.
221 αξιολογήσεις
Επαγγελματίας και ο ίδιος και ο συνεργάτης του (το όνομα μου διαφεύγει) συνεπέστατοι τυπικοί άψογοι οργανωτικοί σίγουρα θα προτιμηθούν ξα...
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
199 αξιολογήσεις
Επαγγελματική συμπεριφορά και αποτέλεσμα. η τιμή ήταν αυτή που είχαμε ορίσει αρχικά
Θεοφάνης Μ.
188 αξιολογήσεις
Στην ώρα του, οικονομικός, αποτελεσματικός, ευγενικός.
Σταύρος Π.
175 αξιολογήσεις
Στην αρχη μου φανηκε λιγο τσιμπημενη η τιμη (60 ευρω για μια εγκατασταση ρελε στον πινακα) αλλά μετα, οταν διαγνωσαμε πού ηταν η διαρροη,...
Ανδρεας Σ.
163 αξιολογήσεις
αριστη συνεργασια, ευγενικος και αναλυτικος
Σχετικά άρθρα
Δύο από τα χειρότερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις στο σπίτι σου είναι οι υδραυλικές και οι ηλεκτρολογικές βλάβες.
Στην ερώτηση “ Πόσοι ηλεκτρολόγοι χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;” η σωστή απάντηση είναι μόνο μία: Kανένας!
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει