Ηλεκτρολόγοι Περιστέρι

Πάρε προσφορά για το κόστος από αξιολογημένους ηλεκτρολόγους

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Όλες οι περιπτώσεις που είναι απαραίτητος ένας επαγγελματίας ηλεκτρολόγος

Αντιμετωπίζεις κάποια ηλεκτρολογική βλάβη στην οικία σου; Χρειάζεσαι ηλεκτρολόγο στο Περιστέρι; Παρακάτω σου παραθέτουμε κάποια βασικά σημεία ώστε να είσαι ενημερωμένος αναφορικά με την αποκατάσταση του προβλήματος.

Οι ηλεκτρολογικές εργασίες είναι από τις βασικές περιπτώσεις που χρήζουν επαγγελματικής βοήθειας, μιας και η ασφάλεια των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του οικιακού ή επαγγελματικού χώρου σου αποτελεί ένα πολύ σοβαρό ζήτημα.

Επίσης, ο επαγγελματίας ηλεκτρολόγος είναι καθοριστική επιλογή, είτε πρόκειται για μια μικρή ηλεκτρολογική επισκευή, είτε για μεγάλες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Μιλήσαμε με τους καλύτερους ηλεκτρολόγους στο Περιστέρι και βρήκαμε όλες τις απαντήσεις που έψαχνες.

Για ποιους λόγους δεν πρέπει να φτιάξεις μόνος σου την ηλεκτρολογική βλάβη που προέκυψε;

Όσο απλό και αν σου φαίνεται ένα ηλεκτρολογικό πρόβλημα, στην πραγματικότητα δεν είναι. Τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνει ένας ερασιτέχνης ηλεκτρολόγος, χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό, είναι:

Χαλαρές πρίζες: Οφείλεται στην κακή τοποθέτηση των εσοχών στα κουτιά διασταύρωσης καλωδίων. Το συγκεκριμένο σφάλμα, είναι σοβαρό καθώς μπορεί να προκαλέσει ακόμη και πυρκαγιά.

Λανθασμένη μέτρηση των καλωδίων: Η τοποθέτηση κοντών καλωδίων, είναι συχνό σφάλμα για έναν άπειρο ηλεκτρολόγο.

Λανθασμένη τοποθέτηση καλωδίων πρίζας: Η τοποθέτηση καλωδίων πρίζας αντίστροφα, μπορεί να προκαλέσει φωτιά ή ηλεκτροπληξία σε όποιον προσπαθήσει να διορθώσει την ηλεκτρολογική ζημιά. Οι εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι της υπηρεσίας μας στο Περιστέρι, αναλαμβάνουν υπεύθυνα να δώσουν εγγυημένες λύσεις σε τέτοια προβλήματα.

Ποια είναι τα πιο συχνά ηλεκτρολογικά προβλήματα σε έναν οικιακό ή επαγγελματικό χώρο;  

Οι πιο συχνές ενδείξεις ότι ο ηλεκτρολόγος είναι απαραίτητος είναι οι εξής:

Δεν έχει ρεύμα το σπίτι: Σε αυτή την περίπτωση πρέπει πρώτα, να ελεγχθούν οι ασφάλειες. Σε περίπτωση που είναι ανεβασμένες, το πιθανότερο είναι να έχει καεί η ασφάλεια στον ηλεκτρολογικό πίνακα και να χρειάζεται αντικατάσταση ή να έχει έχει καεί κάποια ασφάλεια στο ρολόι της ΔΕΗ. Ο επαγγελματίας ηλεκτρολόγος θα ελέγξει τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του χώρου σου και θα διασφαλίσει την σωστή λειτουργία τους.

Δεν ζεσταίνει το νερό ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας: Οι συχνότερες αιτίες, είναι είτε να έχει καεί η ασφάλεια ή ο θερμοστάτης είτε να υπάρχει βλάβη στην αντίσταση του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα.

Έχει χαλάσει η πρίζα: Οι συνήθεις ένοχοι για τις χαλασμένες πρίζες, είναι τα χαλαρωμένα καλώδια, ή καλώδια που έχουν καεί. Σε αυτή την περίπτωση ο πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος θα αναλάβει υπεύθυνα την αντικατάστασή τους, χωρίς κίνδυνο πυρκαγιάς.

Δεν ανάβει το φως: Η λύση συνήθως βρίσκεται στον ηλεκτρολογικό πίνακα και στις ασφάλειές του. Ο έμπειρος ηλεκτρολόγος μπορεί να εντοπίσει άμεσα το πρόβλημα και να προχωρήσει σε στοχευμένη επισκευή τους.

Έχει καεί ο διακόπτης: Το συγκεκριμένο πρόβλημα γίνεται αντιληπτό από την μυρωδιά του καμένου ή τους σπινθήρες. Η αντικατάσταση του διακόπτη είναι μία γρήγορη διαδικασία εάν πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο.

Πέφτει το ρελέ: Πολλές φορές ευθύνονται οι ηλεκτρολογικές συσκευές του σπιτιού. Μία καμμένη συσκευή ή ταυτόχρονη λειτουργία πολλών ηλεκτρικών συσκευών, μπορεί να ρίξει το ρελέ. Οι ηλεκτρολόγοι μπορούν να εντοπίσουν άμεσα την συσκευή που προκαλεί το πρόβλημα και να το διορθώσουν.

Τα φώτα τρεμοπαίζουν: Εντοπίζεται όταν υπάρχει βλάβη στις ενώσεις των καλωδίων του σπιτιού. Οι ηλεκτρολόγοι μπορούν άμεσα, να επαναφέρουν την σωστή λειτουργία στα φώτα της οικίας σου.

Υπάρχει βλάβη στον ηλεκτρολογικό πίνακα: Τη συγκεκριμένη βλάβη τη μαρτυράει η άσχημη μυρωδιά που βγαίνει από τον ηλεκτρολογικό πίνακα. Επειδή ο ηλεκτρολογικός πίνακας, αποτελεί ένα περίπλοκο ηλεκτρολογικό σύστημα, καλό θα ήταν να εξεταστεί από επαγγελματία ηλεκτρολόγο.

Μυρίζει ψαρίλα ο ηλεκτρολογικός πίνακας: Όταν μυρίζει ψαρίλα ο ηλεκτρολογικός πίνακας, αιτία είναι είτε κάποια καμμένη ασφάλεια, είτε την υπερθέρμανση κάποιου καλωδίου. Ένας πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος, θα σε απαλλάξει από την άσχημη μυρωδιά.

Βγαίνει μυρωδιά καμένου και σπινθήρες από κάποια συσκευή: Συνήθως εμφανίζεται στο τηλέφωνο της ντουζιέρας και πιθανώς αφορά θέμα γείωσης, αλλά σε κάθε περίπτωση οι ηλεκτρολόγοι στο Περιστέρι, διαθέτουν τις γνώσεις για να δώσουν άμεσα απάντηση στο ηλεκτρολογικό σου πρόβλημα.

Δεν πιάνει η κεραία: Aπευθύνσου σε έναν ηλεκτρολόγο για να ελέγξει πιθανό πρόβλημα στα καλώδια της κεραίας σου και να την τοποθετήσει στο σωστό μέρος και με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να σε ικανοποιήσει πλήρως στο σήμα της.

Υπάρχει πρόβλημα στην τηλεφωνική γραμμή: Σε αυτή την περίπτωση, τα φθαρμένα καλώδια, είναι ο βασικός ένοχος για την συγκεκριμένη ηλεκτρολογική βλάβη. Έμπειρος ηλεκτρολόγος είναι στη διάθεσή σου για έλεγχο και αντικατάσταση των καλωδίων.

Ποιες είναι οι πιο συχνά εμφανιζόμενες εργασίες, που εξυπηρετούν οι ηλεκτρολόγοι στο Περιστέρι;

Από τα παραπάνω γίνεται εύκολα κατανοητό ότι οι ηλεκτρολόγοι είναι απαραίτητοι για ένα πολύ μεγάλο πεδίο εργασιών. Μερικές από τις πιο “δημοφιλείς” εργασίες, που εξυπηρετούν οι ηλεκτρολόγοι της υπηρεσίας μας στο Περιστέρι είναι:

 • Σχέδιο ηλεκτρολογικής εγκατάστασης
 • Εγκατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα (μονοφασικού, τριφασικού, κλιμακοστασίου)
 • Εγκατάσταση κεραίας τηλεόρασης και δορυφορικής κεραίας
 • Συντήρηση και ανακαίνιση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
 • Τοποθέτηση φωτιστικών
 • Γειώσεις
 • Τοποθέτηση πριζών και διακοπτών
 • Σύνδεση διακόπτη αλέ ρετούρ
 • Εγκατάσταση και επισκευή θερμοσίφωνα
 • Σύνδεση ηλεκτρικής κουζίνας ή άλλων συσκευών
 • Εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας (εγκατάσταση συναγερμού, τοποθέτηση καμερών ασφαλείας, κλπ)
 • Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών
 • Επανασύνδεση ΔΕΗ
 • Εγκατάσταση θυροτηλέφωνου και θυροτηλεόρασης
 • Έκδοση πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου - Πιστοποιητικό ΔΕΗ
 • Τηλεφωνικές εγκαταστάσεις και τηλεφωνικές βλάβες
 • Επισκευή ηλεκτρολογικών βλαβών

Γιατί να επιλέξεις ηλεκτρολόγο του Douleutaras.gr;

Οι εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι της πλατφόρμας μας, διαθέτουν την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό να αντιμετωπίσουν τις ηλεκτρολογικές βλάβες του χώρου, με συνέπεια και αξιοπιστία. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό οι επαγγελματίας αναλαμβάνουν υπεύθυνα κάθε ηλεκτρολογική εργασία ή βλάβη.

Αν ψάχνεις τον καλύτερο ηλεκτρολόγο στο Περιστέρι, δεν έχεις παρά να κάνει λίγα κλικ. Καταχώρησε την εργασία σου, πάρε προσφορά για το κόστος και εξασφάλισε άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Ηλεκτρολόγοι για το 2019

Οι ηλεκτρολόγοι με τις καλύτερες κριτικές

Ανδρεας Σ.
189 αξιολογήσεις
Απόλυτα επαγγελματίας. Ευγενικός και πολύ καλές τιμές. Αρχικά ήμουν πολύ επιφυλακτική να προσλάβω κάποιον απο το internet και ο κος Σαμαρ...
Σταύρος Π.
180 αξιολογήσεις
Πολύ καλοί και ικανοί τεχνικοί, με εμπειρία. Συνεπείς και η δουλειά κλείστηκε και έγινε πολύ άμεσα. Προσεκτικοί, και να το τονίσω αυτό, η...
Βασίλειος Τ.
169 αξιολογήσεις
Επεσε το ρεύμα στον πάνο όροφο του σπιτιού μας την ώρα που θέλαμε να φύγουμε για την εξοχή. Απο 'κει λοιπόν αναζήτησα ήλεκτρολόγο, για τη...
Παναγιώτης Δ.
144 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας
Mastoras
117 αξιολογήσεις
Φοβεροί και οι 2 τεχνικοί που ήρθαν, τέλειοι σε όλα, αλλά 70 ευρώ για ούτε μία ώρα δουλειάς, και χωρίς να χρειάζονται έξτρα υλικά (παρά μ...
E. Μ.
112 αξιολογήσεις
Συγχαρητήρια στα παιδιά! Άμεση εξυπηρέτηση, σωστή και καθαρή δουλειά. Σας τους συστήνω ανεπιφύλακτα!
Σχετικά άρθρα
Η καθημερινή μας ζωή κρύβει πολλούς κινδύνους, που μπορούν να βλάψουν τόσο εμάς όσο και τους ανθρώπους, που αγαπάμε.
Στην ερώτηση “ Πόσοι ηλεκτρολόγοι χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;” η σωστή απάντηση είναι μόνο μία: Kανένας!
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει