Διακόσμηση Σαλονιού

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Διακόσμηση Σαλονιού

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τα σημαντικότερα βήματα για μία εντυπωσιακή διακόσμηση σαλονιού!

Είτε βρίσκεσαι σε ανακαίνιση σπιτιού είτε θέλεις απλώς να κάνεις μια ανανέωση του προσωπικού σου χώρου, σίγουρα το σαλόνι είναι ένα μέρος που τραβάει την προσοχή όλων και είναι το επίκεντρο σε όλες τις συγκεντρώσεις μας.

Για να έχεις όμως το αποτέλεσμα που έχεις φανταστεί υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις. Έχουμε ρωτήσει τους επαγγελματίες διακοσμητές της πλατφόρμας μας και έχουμε συγκεντρώσεις παρακάτω τις καλύτερες συμβουλές για το τι να κάνεις και να μην κάνεις, στη διακόσμηση του σαλονιού σου!

Τι θα αλλάξει ριζικά τη διακόσμηση του σαλονιού σου;

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε κάποιες βασικές κινήσεις που χρειάζεται να σκεφτείς αρχικά και οι οποίες θα αλλάξουν ριζικά το ύφος του σαλονιού σου:

  • Άλλαξε τις κουρτίνες
  • Άλλαξε το χρώμα στους τοίχους
  • Πρόσθεσε φυτά στο χώρο
  • Επέλεξε τεχνοτροπίες ή και έργα τέχνης
  • Παίξε με τα διαχωριστικά

Ποια είναι τα συχνότερα λάθη στη διαδικασία της διακόσμησης σαλονιού;

Πριν ξεκινήσεις τη διακόσμηση του συγκεκριμένου χώρου καλό είναι να δεις ποια βήματα πρέπει να αποφύγεις για μια επιτυχημένη διακόσμηση!

Προσωπικότητα

Ένα πολύ συχνό λάθος που γίνεται είναι η έλλειψη του προσωπικού μας τόνου στο χώρο. Είτε ταιριάζοντας τα πάντα και αγοράζοντας σεταρισμένα έπιπλα, είτε απλά αντιγράφοντας από περιοδικά έτοιμες λύσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι ένας κρύος, ξένος χώρος που δεν θα έχει τίποτα ξεχωριστό.

Φωτισμός

Μια άλλη πολύ σημαντική παράλειψη που γίνεται στη διακόσμηση σαλονιού έχει να κάνει με το φωτισμό. Τις περισσότερες φορές επιλέγουμε μια κεντρική πηγή φωτός, χάνοντας πολλές δυνατότητες που θα είχαμε διαφορετικά. Επιλέγοντας μερικά δευτερεύοντα φωτιστικά για το χώρο σου, μπορεί να τονίσεις κάθε όμορφη λεπτομέρεια, να παίξεις με τις σκιές και τέλος να πετύχεις την κατάλληλη ένταση φωτισμού για κάθε περίσταση.

Λάθος έπιπλα

Αρκετά συχνά, τα έπιπλα που έχουμε επιλέξει για το σαλόνι μας μπορούν να έχουν το αντίθετο από το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είτε με τη λάθος τοποθέτησή τους, είτε φορτώνοντας ασφυκτικά το χώρο, μπορούμε εύκολα να ξεφύγουμε από την αρχική ιδέα που είχαμε στο μυαλό μας. Τέλος, ένα ακόμα πολύ σημαντικό λάθος που γίνεται στη διακόσμηση σαλονιού είναι οι βιαστικές αγορές. Πριν αγοράσεις ένα έπιπλο που είδες και σου άρεσε, σιγουρέψου ότι καταρχάς πέρα από όμορφο είναι και λειτουργικό και ότι κατά δεύτερον ταιριάζει με το στυλ του χώρου σου.

Επέλεξε έμπειρο διακοσμητή για το σαλόνι σου

Εφόσον ενδιαφέρεσαι να λάβεις ξεχωριστές προτάσεις για τη διακόσμηση του σαλονιού σου, καταχώρησε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ και πάρε προσφορές για το κόστος διακόσμησης σαλονιού.

Στο παρακάτω βίντεο θα βρεις όμορφες και μοντέρνες ιδέες για να ανανεώσεις το σαλόνι σου. Για οτιδήποτε χρειάζεσαι για το σπίτι, στο Douleutaras.gr θα βρεις έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!! ΑΑΑ+++
Άψογη επαγγελματίας, χαρούμενος άνθρωπος, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Σας ευχαριστώ πολυ!
Σχετικά άρθρα
Στη καθημερινότητα μας τα πράγματα σπάνια είναι απλά και ξεκάθαρα. Αυτό που λέμε μαύρο ή άσπρο δύσκολα συναντάται.
Ένα μικρό σαλόνι μπορεί, μερικές φορές, να θεωρείται σαν ένα μειονέκτημα του σπιτιού, το οποίο ανεχόμαστε, χωρίς να μας αρέσει πραγματικά.
Σχετικές υπηρεσίες