Ξεβούλωμα Σωλήνων Αποχέτευσης

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για την κατηγορία Ξεβούλωμα Σωλήνων Αποχέτευσης

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε δωρεάν την παρακάτω φόρμα & θα σε συνδέσουμε την ίδια στιγμή με τον καλύτερο επαγγελματία για Αποχέτευση - Απόφραξη στην περιοχή σου
Τελευταία ενημέρωση: 06/8/2018

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το ξεβούλωμα σωλήνων αποχέτευσης

Για όλους μας είναι δυσάρεστο το να προκύπτει κάποιο πρόβλημα με θέματα υδραυλικής φύσεως. Αναμφίβολα, είναι δύσκολο να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για τις αποφράξεις σιφονιών, ή για το ξεβούλωμα σωλήνων αποχέτευσης.

Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσεις προβλήματα με βουλωμένους σωλήνες, τουλάχιστον μια φορά. Ειδικά αν δε μεριμνείς για τη συντήρηση της αποχέτευσης σου ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αυξάνονται οι πιθανότητες να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα.

Πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις το ξεβούλωμα σωλήνων αποχέτευσης και τον καθαρισμό σωλήνων αποχέτευσης, εύκολα και γρήγορα; Οι έμπειροι επαγγελματίες μας στις αποφράξεις, μάς ενημέρωσαν για όλα όσα είναι σημαντικό να γνωρίζουμε.

Πότε θα χρειαστείς ξεβούλωμα σωλήνων αποχέτευσης;

Γνωρίζεις πως είναι ώρα να προχωρήσεις στην απόφραξη σωληνώσεων για την αποχέτευση, όταν παρατηρείς κάποια ανησυχητικά σημάδια. Όταν δεις, πως εμφανίζονται τα σημάδια αυτά στο σπίτι σου, πρέπει να δράσεις άμεσα για το ξεβούλωμα σωληνώσεων αποχέτευσης. Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε τα πιο συνηθισμένα δείγματα που υποδεικνύουν πως υπάρχει πρόβλημα με βουλωμένους σωλήνες στο σπίτι.

1. Υπάρχει δυσάρεστη μυρωδιά στο χώρο. Από τους σωλήνες της αποχέτευσης βγαίνει μια δυσάρεστη μυρωδιά, η οποία φτάνει στο μπάνιο, ή την κουζίνα του σπιτιού. Ακολουθώντας την εστία του προβλήματος, βρίσκεις ότι η μυρωδιά βγαίνει από τα σιφόνια.

2. Αργεί να αδειάσει ο νιπτήρας. Αυτό είναι κλασικό σημάδι που σε προειδοποιεί ότι έχουν βουλώσει οι σωλήνες της αποχέτευσης. Αν ο νιπτήρας του μπάνιου, ή της κουζίνας, δεν αδειάζει εύκολα, τότε χρειάζεσαι ξεβούλωμα σωληνώσεων αποχέτευσης.

3. Ακούγονται ήχοι από μπουρμπουλήθρες στο άδειασμα του νιπτήρα. Αν ο νιπτήρας, ή η μπανιέρα, αδειάζει το νερό, αλλά ακούγονται μπουρμπουλήθρες, μάλλον οι σωλήνες της αποχέτευσης έχουν αρχίσει να βουλώνουν.

4. Βγαίνει νερό από το σιφόνι του δαπέδου. Παρατηρείς ότι το σιφόνι του δαπέδου δυσκολεύεται να απορροφήσει και να αποβάλει τα νερά, όταν λειτουργεί το πλυντήριο, ή αδειάζει η μπανιέρα. Αυτό είναι σημάδι, πως έχουν βουλώσει οι σωλήνες και χρειάζονται απόφραξη.

Με ποιους τρόπους γίνεται η απόφραξη σωληνώσεων αποχέτευσης;

Η επαγγελματική απόφραξη σωληνώσεων αποχέτευσης είναι, αποδεδειγμένα, ο πιο σίγουρος τρόπος για να λύσεις το πρόβλημα σου. Ωστόσο, υπάρχουν και σπιτικές λύσεις που μπορείς να δοκιμάσεις, αν γνωρίζεις πως δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τους σωλήνες της αποχέτευσης.

  • Ξεβούλωμα σωλήνων αποχέτευσης με σόδα και ξύδι. Η μαγειρική σόδα και το ξύδι είναι φυσικά υλικά που βρίσκονται σε κάθε σπίτι. Ο καθαρισμός σωλήνων αποχέτευσης γίνεται πολύ εύκολα με αυτή τη μέθοδο, αν το πρόβλημα δεν είναι πολύ σοβαρό.

  • Ξεβούλωμα σωληνώσεων με ζεστό νερό. Το ζεστό νερό βοηθά στο να λιώνουν τα λίπη μέσα στους σωλήνες. Έτσι, είναι ένα μέσο που βοηθά να αποφράξεις τους σωλήνες της αποχέτευσης. Ωστόσο, αυτή η φυσική μέθοδος θα λειτουργήσει, μόνο αν δεν υπάρχουν άλλα αντικείμενα που προκαλούν τους βουλωμένους σωλήνες.

  • Ξεβούλωμα σωλήνων με βεντούζα. Πρόκειται για κλασική λύση στο πρόβλημα των βουλωμένων σωληνώσεων. Η βεντούζα είναι αρκετά αποτελεσματική στην απόφραξη σωληνώσεων και σιφονιών. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν έχει μεγάλη διάρκεια, αφού χρειάζεται να κάνεις την απόφραξη συχνά για να λειτουργεί.

  • Ξεβούλωμα αποχέτευσης με αποφρακτικά υγρά. Στο εμπόριο υπάρχουν αποφρακτικά υγρά σε μεγάλη ποικιλία. Αυτά δεν κάνουν απόφραξη με φυσικό τρόπο, αλλά είναι αρκετά αποτελεσματικά. Ωστόσο, πρέπει να χρησιμοποιούνται με μεγάλη προσοχή και σύμφωνα με τις οδηγίες, γιατί οι αναθυμιάσεις τους είναι επικίνδυνες για τον άνθρωπο.

  • Επαγγελματική απόφραξη σωλήνων αποχέτευσης. Το επαγγελματικό ξεβούλωμα σωληνώσεων είναι και ο πιο σίγουρος τρόπος επιτυχίας. Τα έμπειρα συνεργεία αποφράξεων χρησιμοποιούν σύγχρονο εξοπλισμό, για να ξεβουλώνουν τις αποχετεύσεις γρήγορα και να δίνουν ριζικές λύσεις στο πρόβλημα.

Πώς γίνεται ο καθαρισμός σωλήνων αποχέτευσης & γιατί είναι σημαντικός;

Ο καθαρισμός σωλήνων αποχέτευσης είναι μια εργασία, για την οποία μπορείς να φροντίσεις και με σπιτικές λύσεις, αλλά μόνο στην περίπτωση της πρόληψης. Αν η αποχέτευσή σου παρουσιάζει ήδη προβλήματα, οι σπιτικές λύσεις δε θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν. Ωστόσο, ο καθαρισμός είναι πολύ σημαντικός για τη λειτουργικότητα του αποχετευτικού δικτύου του κτιρίου σου. Από τους σωλήνες περνούν καθημερινά πάρα πολλά απορρίμματα, όπως λίπη, τρίχες, χαρτιά και μικροαντικείμενα. Έτσι, είναι βέβαιο πως κάποια στιγμή θα κάνουν την αποχέτευση δυσλειτουργική. Ας δούμε πώς μπορείς να καθαρίσεις τους σωλήνες της αποχέτευσης, για να αποφύγεις τη φραγή.

  • Καθαρισμός σωλήνων αποχέτευσης με σπιτικές λύσεις:

Μια καλή ιδέα, για να καθαρίζουν συχνά οι σωλήνες της αποχέτευσης και να μη φράζουν εύκολα, είναι να ρίχνεις μεγάλες ποσότητες ζεστού νερού, ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Δε χρειάζεται να είναι καυτό το νερό, είναι καλύτερα να μην καίει, για να μην επηρεάσει αρνητικά το υλικό των σωλήνων.

Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιείς μαγειρική σόδα και ξύδι για τον καθαρισμό σωλήνων. Αυτή η λύση πρέπει να ακολουθείται με προσοχή, αν οι σωλήνες είναι πολύ παλιοί, ή αμφιβόλου ποιότητας, για να μη διαβρωθούν. Ο συχνός καθαρισμός με ξύδι μπορεί να αποφέρει αρνητικές συνέπειες για την αποχέτευσή σου.

  • Καθαρισμός σωλήνων αποχέτευσης με υδροβολή:

Τα επαγγελματικά συνεργεία αποφράξεων μπορούν να αναλάβουν έναν καθαρισμό σωλήνων αποχέτευσης, γρήγορα και εύκολα. Μια πολύ δημοφιλής μέθοδος, με την οποία επιτυγχάνεται ριζικός καθαρισμός σωλήνων αποχέτευσης, είναι η υδροβολή.

Κατά τη μέθοδο αυτή, χρησιμοποιείται ειδικό μηχάνημα, με το οποίο διοχετεύονται μεγάλες ποσότητες νερού στην αποχέτευση, με μεγάλη πίεση. Έτσι, απομακρύνονται υπολείμματα και απορρίμματα από τους σωλήνες και ουσιαστικά, γίνεται ένα αρκετά εύκολο ξεβούλωμα σωλήνων αποχέτευσης.

Γιατί να επιλέξεις τα συνεργεία αποφράξεων του Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρα και αξιολογημένα συνεργεία στον τομέα των αποφράξεων σωληνώσεων και αποχετεύσεων. Θα εντοπίσουν το πραγματικό πρόβλημα για τις βουλωμένες σωληνώσεις της αποχέτευσης σου γρήγορα, για να σε εξυπηρετήσουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Τα συνεργεία μας διαθέτουν εξελιγμένο εξοπλισμό για το ξεβούλωμα σωληνώσεων αποχέτευσης, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να κάνεις το παραμικρό, για να λυθεί το πρόβλημά σου. Έρχονται στο χώρο σου άμεσα και πραγματοποιούν την εργασία σου με πλήρη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Σκέφτεσαι να προχωρήσεις άμεσα σε ξεβούλωμα σωλήνων αποχέτευσης, ή καθαρισμό σωλήνων; Η λύση είναι απλή. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε άμεσα την καλύτερη προσφορά για να αντιμετωπιστεί ριζικά το πρόβλημά σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
309 αξιολογήσεις

Η εργασία αφορούσε καθαρισμό μικρού φρεατίου τριώροφης κατοικίας και ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και επιτυχώς. Είμαι πολύ ...

φωτογραφία επαγγελματία
Λάζαρος Κ.
236 αξιολογήσεις

Άριστος επαγγελματίας, συνεπής και αποτελεσματικός. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Douleutaras.gr λογότυπο
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

Αριστη συνεργασία, επαγγελματισμός, συνέπεια, σωστή ενημέρωση, πολύ καλή δουλειά, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.
88 αξιολογήσεις

Ευγενικοί, εξαιρετικά καθαροί και αποτελεσματικοί. Επικοινώνησαν αμέσως και ήρθαν ακριβώς στην ώρα τους!

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Σ.
82 αξιολογήσεις

Πολύ ευχαριστημένος. Συνεπής, αποτελεσματικός και εξυπηρετικός. Έκανε μια απόφραξη σιφωνιού. Στα θετικά επίσης, η προσιτή τιμή της υπηρεσ...

φωτογραφία επαγγελματία
Άγγελος Π.
61 αξιολογήσεις

Συνεπής,γρήγορος αποτελεσματικός και ευγενικός.

Σχετικά άρθρα

4 συνηθισμένοι λόγοι που θα σε αναγκάσουν να κάνεις απόφραξη αποχέτευσης!

Μία βουλωμένη μπανιέρα, τουαλέτα ή ένας νιπτήρας είναι προβλήματα που σχεδόν όλοι έχουμε αντιμετωπίσει έστω

Περισσότερα
O βόθρος γεμίζει γρήγορα. Τι να κάνω;

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείς ότι ο βόθρος γεμίζει με ταχύτερο ρυθμό συγκριτικά με παλαιότερα.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Ξεβούλωμα Σωλήνων Αποχέτευσης

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Χρήστος Σ. Ξεβούλωμα Σωλήνων Αποχέτευσης - Πειραιάς
82 αξιολογήσεις
Η ομάδα μου και εγώ αναλαμβάνουμε το ξεβούλωμα των σωληνώσεων αποχέτευσης με συνέπεια και επαγγελματισμό. Χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, είμαστε στο χώρο σας άμεσα, για να σας απαλλάξουμε, από την ταλαιπωρία μίας βουλωμένης αποχέτευσης.
Αναστάσιος Κ. Ξεβούλωμα Σωλήνων Αποχέτευσης - Κερατσίνι
15 αξιολογήσεις
Διατηρώ ομάδα που δραστηριοποιείται στον χώρο των αποφράξεων για πάνω από 25 χρόνια. Αναλαμββάνουμε το ξεβούλωμα κάθε σωλήνωσης αποχέτευσης, σε οικιακό και επαγγελματικό χώρο με αμεσότητα και επαγγελματισμό.  
Ανδρέας Ν. Ξεβούλωμα Σωλήνων Αποχέτευσης - Κηφισιά
30 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας ξεβουλώνει κάθε φραγμένη σωλήνωση με επιτυχία εδώ και χρόνια. Χαρακτηριζόμαστε από την άμεση εξυπηρέτηση και τα υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Εξυπηρετούμε όλο το 24ωρο, με έδρα τη Νέα Ερυθραία.
Γιάννης Β. Ξεβούλωμα Σωλήνων Αποχέτευσης - Κορυδαλλός
95 αξιολογήσεις
Έχω πολυετή τεχνογνωσία στον τομέα των αποφράξεων. Σκοπός μου είναι η αμεσότητα και η συνέπεια στην αντιμετώπιση ενός προβλήματος. Είμαι στη διάθεσή σας, για την άμεση αντιμετώπιση κάθε προβλήματος.
Σταμάτης Κ. Ξεβούλωμα Σωλήνων Αποχέτευσης - Αιγάλεω
30 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει λύσεις για το ξεβούλωμα σωληνώσεων αποχέτευσης και τη συντήρηση των φρεατίων της οικίας σας. Αναλαμβάνουμε έλεγχο με κάμερες αποχετεύσεων,άδειασμα βόθρου,αντιπλημμυρική συντήρηση και αντλήσεις υδάτων. Μας χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη και τα χρονοδιαγράμματα καθώς και ο σεβασμός για τον χώρο σας.

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει