Κλείσιμο Μπαλκονιού με Πλέξιγκλας

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για το Κλείσιμο Μπαλκονιού με Πλέξιγκλας

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά από έναν ή περισσότερους επαγγελματίες

Επιλέγεις την προσφορά που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ. Τοποθέτηση, Αντικατάσταση
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Άλλο
π.χ.: 1, 2
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 03/6/2019

Κλείσιμο Μπαλκονιού με Πλέξιγκλας: Τι πρέπει να ξέρεις;

Θέλεις να προστατέψεις το μπαλκόνι σου και να το απομονώσεις από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες; Μήπως θέλεις να χρησιμοποιείς το μπαλκόνι σου και τους χειμερινούς μήνες με άνεση; Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς νάιλον ή τέντες. Η ιδανική λύση για εσένα είναι το κλείσιμο μπαλκονιού με πλέξιγκλας.

Το κλείσιμο χώρων με πλέξιγκλας έχει πολλές εφαρμογές. Χρησιμοποιείται κατά κόρων σε μαγαζιά και χώρους εστίασης, καθώς επίσης και σε βεράντες σπιτιών, σε χώρους μπάρμπεκιου κ.ο.κ. Αποτελεί, λοιπόν, έναν αρκετά διαδεδομένο τρόπο για να απομονώνονται ανοιχτοί χώροι και προσφέρει ευκολία στο άνοιγμα και το κλείσιμο.

Κλείσιμο Μπαλκονιού με Πλέξιγκλας: Γιατί να το προτιμήσεις;

Οι περισσότεροι, όταν επιθυμούν να κλείσουν το μπαλκόνι τους με το σύστημα φυσαρμόνικας, αλουμινίου ή PVC, σκέφτονται πως θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσουν γυαλί, αντί για πλέξιγκλας. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζεις πως το υλικό πλέξιγκλας είναι εντελώς διαφορετικό από το κοινό γυαλί, παρόλο που οπτικά φαίνονται σχεδόν ίδια.

Οι βασικές διαφορές είναι οι εξής:

1. Έχουν διαφορετική σύσταση

Αρχικά, αποτελούνται από πολύ διαφορετικά υλικά. Το γυαλί έχει ως βάση την χαλαζιακή άμμο, ενώ ενισχύεται με διάφορους σταθεροποιητές, όπως είναι το ανθρακικό νάτριο, το ανθρακικό μαγνήσιο, το κάλιο κλπ. Από την άλλη μεριά, το πλέξιγκλας παρασκευάζεται από ακρυλικό πλαστικό οξύ, το οποίο σαν υλικό παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή.

2. Έχουν διαφορετικό βάρος

Εξαιτίας της σύστασής τους, το γυαλί και το πλέξιγκλας παρουσιάζουν διαφορετικό βάρος. Το γυαλί είναι πολύ πιο βαρύ, ενώ το πλέξιγκλας είναι αρκετά ελαφρύ, κάτι που το κάνει ακόμα πιο εύκολο στην τοποθέτηση και το κλείσιμο μπαλκονιού με πλέξιγκλας.

3. Έχουν διαφορετικό κόστος

Το κόστος είναι ακόμη ένας σημαντικός παράγοντας που θα πρέπει να λάβεις υπόψη, πριν προχωρήσεις στην επιλογή σου. Το γυαλί είναι αρκετά πιο ακριβό, συγκριτικά με το πλέξιγκλας, επομένως το κλείσιμο μπαλκονιού με γυαλί θα σου κοστίσει πολύ περισσότερο συγκριτικά με το κλείσιμο μπαλκονιού με πλέξιγκλας.

Βασικά οφέλη στο Κλείσιμο Μπαλκονιού με Πλέξιγκλας

Το πλέξιγκλας μπορεί να σου προσφέρει πολυάριθμα πλεονεκτήματα. Τα βασικότερα πλεονεκτήματα είναι τα εξής:

1. Δημιουργείται ένα εύχρηστο περιβάλλον

Το πλέξιγκλας μπορεί να προσφέρει ένα ευχάριστο και εύχρηστο περιβάλλον στο μπαλκόνι σου. Με το κλείσιμο μπαλκονιού με πλέξιγκλας μπορείς να δημιουργήσεις έναν επιπλέον χώρο που μπορείς να αξιοποιήσεις ακόμη και το χειμώνα.

2. Δημιουργείται μια περίφραξη στο μπαλκόνι   

Με το κλείσιμο μπαλκονιού με πλέξιγκλας θα καταφέρεις να θωρακίσεις το μπαλκόνι σου και να το προστατέψεις από τις καιρικές συνθήκες. Σου δίνεται η δυνατότητα να το προστατέψεις από τη βροχή, το κρύο, τον αέρα, τους εξωτερικούς θορύβους, το χιόνι κλπ.

3. Ανοίγει και κλείνει εύκολα

Το πλέξιγκλας εξαιτίας της κατασκευής του μπορεί να ανοίγει και να κλείνει με μεγάλη ευκολία. Με αυτό τον τρόπο, μπορείς να το έχεις ανοιχτό, τόσο τους καλοκαιρινούς μήνες, όσο και όποτε το επιθυμείς. Επιπλέον, μπορείς να το ανοίγει τμηματικά ή σε όλο του το μήκος, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

4. Διατηρεί τον φυσικό φωτισμό και τη θέα

Το κλείσιμο μπαλκονιού με πλέξιγκλας προσφέρει θωράκιση στο μπαλκόνι, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει την είσοδο στο φως της μέρας. Έτσι, ακόμη και το χειμώνα μπορείς να περνάς χρόνο στο μπαλκόνι σου και να απολαμβάνεις τη θέα, χωρίς να σε επηρεάζουν οι εξωτερικές καιρικές συνθήκες.

5. Προσφέρει μόνωση

Ακόμη ένα σημαντικό πλεονέκτημα στο κλείσιμο μπαλκονιού με πλέξιγκλας αποτελεί η θερμομόνωση και η ηχομόνωση. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα βοηθητική τις κρύες μέρες του χειμώνα, καθώς επίσης και σε διαμερίσματα που βρίσκονται σε περιοχές με συχνή κίνηση. Έτσι, μπορείς να απολαύσεις ένα ήσυχο απόγευμα, όλες τις μέρες του χρόνου.

6. Προσφέρει αισθητικό αποτέλεσμα

Το πλέξιγκλας μπορεί να ταιριάξει σε όλους τους τύπους μπαλκονιού. Είτε θέλεις να το τοποθετήσεις σε μπαλκόνι με κάγκελα, είτε σε μπαλκόνι με τοιχάκι, το κλείσιμο μπαλκονιού με πλέξιγκλας μπορεί να αναδείξει το μπαλκόνι σου, προσφέροντας αισθητικό αποτέλεσμα.

7. Δεν χρειάζονται κατασκευαστικές επεμβάσεις

Η τοποθέτηση του πλέξιγκλας δεν απαιτεί καμία επέμβαση στην κατασκευή του μπαλκονιού ή στα πλακάκια. Τοποθετείται άμεσα και σου προσφέρει ένα μοναδικό σκηνικό στο μπαλκόνι σου.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr στο Κλείσιμο Μπαλκονιού με Πλέξιγκλας;

Το κλείσιμο μπαλκονιού με πλέξιγκλας δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Ένας σωστός επαγγελματίας, θα πρέπει να έρθει στο χώρο σου, να τον μελετήσει, να μετρήσει και να σου προτείνει την καλύτερη λύση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του μπαλκονιού σου. Έτσι, με την κατάλληλη προετοιμασία, μπορεί να έρθει και να τοποθετήσει την κατασκευή εύκολα και γρήγορα στο μπαλκόνι σου.

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr κατέχουν μεγάλη εμπειρία στο κλείσιμο μπαλκονιού με πλέξιγκλας. Είναι δίπλα σου σε όλα τα στάδια της εργασίες και μπορούν να σε συμβουλέψουν για οτιδήποτε χρειαστείς, ώστε να κάνεις σωστές αποφάσεις. Για να έρθεις σε επαφή μαζί τους, συμπλήρωσε τη φόρμα και θα λάβεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές της αγοράς από τους αξιολογημένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία

Εξαιρετικός επαγγελματίας, επικοινώνησε άμεσα μαζί μου και ήρθε την επομένη για την επισκευή που χρειαζόμουν σε γυάλινη πόρτα ντουσιέρας....

φωτογραφία επαγγελματία

Ευγενέστατος, ήρθε μισή ώρα πιο νωρίς απο το κανονικό. μου έδωσε προσφορά με βάση το χρόνο που θα μας έπαιρνε η εργασία και απο τη μισή ...

φωτογραφία επαγγελματία

Άμεση εξυπηρέτηση, πολύ τυπικός στη δουλειά του και πολύ ευγενικός!

φωτογραφία επαγγελματία

Ήταν εξαιρετικοί!

φωτογραφία επαγγελματία

Ευγενέστατος, άμεσος, βρήκε δύσκολο υλικό και με εξυπηρέτησε πολύ γρήγορα. Ευχαριστώ πολύ.

Douleutaras.gr λογότυπο

Σωστός επαγγελματίας, ακριβής στο ραντεβού για να πάρει τα μέτρα, γρήγορη και άκρως ικανοποιητική προσφορά σε σχέση με άλλους και το αποτ...

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Έχεις απορίες σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Θέλεις να μάθεις ποια είναι τα δημοφιλέστερα είδη και πώς να επιλέξεις σωστά;

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Ποια πλεονεκτήματα και ποια μειονεκτήματα παρουσιάζουν τα κουφώματα PVC; Τι πρέπει να ξέρεις;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για το Κλείσιμο Μπαλκονιού με Πλέξιγκλας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.

Κλείσιμο Μπαλκονιού με Πλέξιγκλας - Κηφισιά
255 reviews

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τον κλάδο των σιδηροκατασκευών. Είμαστε η λύση στο κλείσιμο μπαλκονιού με πλέξιγκλας και μπορούμε να αναλάβουμε εργασίες μικρής ή μεγάλης κλίμακας, αναλόγως με τις απαιτήσεις του χώρου σας. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά της αγοράς και εξελίσσουμε συνεχώς τον εξοπλισμό μας για να σας προσφέρουμε τις πιο καινοτόμες προτάσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Εμπιστευτείτε την εργασία σας σε εμάς!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.

Κλείσιμο Μπαλκονιού με Πλέξιγκλας - Παιανία
41 reviews

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των κουφωμάτων και των σιδηροκατασκευών. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στον τομέα και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο κλείσιμο μπαλκονιού με πλέξιγκλας. Διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και είμαστε σε θέση να καλύψουμε οποιαδήποτε κατασκευαστική λύση χρειάζεται ο χώρος σας. Στοχεύουμε στην κάλυψη των αναγκών σας και θα χαρούμε πολύ να αναθέσετε την εργασία σας σε εμάς.   

Παναγιώτης Κ.

Κλείσιμο Μπαλκονιού με Πλέξιγκλας - Χαλάνδρι
66 reviews

Η τεχνική μας εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στο κλείσιμο μπαλκονιού με πλέξιγκλας. Το προσωπικό είναι έμπειρο και εξειδικευμένο. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στο χώρο και είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τις κατάλληλες και πιο ασφαλείς λύσεις για το μπαλκόνι σας. Χρησιμοποιούμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα πιο ποιοτικά υλικά της αγοράς. Είμαστε άμεσα διαθέσιμοι να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία!   

Ηλίας Ι.

Κλείσιμο Μπαλκονιού με Πλέξιγκλας - Ελληνικό
44 reviews

Η κατασκευαστική μας εταιρεία αναλαμβάνει το κλείσιμο μπαλκονιού με πλέξιγκλας για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για την κατασκευή και την τοποθέτηση του πλέξιγκλας, ώστε να δημιουργούμε επαγγελματικά αποτελέσματα που ταιριάζουν στον χώρο σας και τον αναδεικνύουν. Η πολυετής εμπειρία μας, μας επιτρέπει να προτείνουμε καινοτόμες ιδέες και σχέδια. Μπορείτε να αναθέσετε την εργασία σας σε εμάς και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!   

Σάββας Π.

Κλείσιμο Μπαλκονιού με Πλέξιγκλας - Αθήνα
23 reviews

Η τεχνική μας εταιρεία ασχολείται με τις σιδηροκατασκευές και τις τοποθετήσεις κουφωμάτων με πλέξιγκλας, για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Είμαστε σε λειτουργία από το 1980 και παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις στο κλείσιμο μπαλκονιού με πλέξιγκλας, όποια και αν είναι η δομή του χώρου. Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και εξειδικευμένο σε όλο το φάσμα εργασιών που απαιτείται για την ολοκλήρωση της εργασίας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!   

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει