Υαλοπίνακες & Τζάμια Τρίπλεξ

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Υαλοπίνακες & Τζάμια Τρίπλεξ

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ. Τοποθέτηση, Αντικατάσταση
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Άλλο
π.χ.: 1, 2
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Γιατί να τοποθετήσεις τζάμια τρίπλεξ;

Ψάχνεις για μία ασφαλή επιλογή στα τζάμια; Τα τρίπλεξ τζάμια, είναι μία σύγχρονη και άκρως ασφαλής επιλογή για να τοποθετήσεις στην οικία και τον επαγγελματικό σου χώρο. Οι υαλοπίνακες που θα τοποθετήσουμε στον χώρο μας, αποτελούν βασικό παράγοντα για να έχουμε μία ποιοτική κατασκευή, που θα μας εξασφαλίσει την ατμόσφαιρα που επιθυμούμε στο εσωτερικό.

Ανάλογα, με την θέση που βρίσκεται το κούφωμα στο οποίο θα τοποθετηθεί ο υαλοπίνακας, επιλέγεται ο κατάλληλος τύπος τζαμιού που θα ταιριάξει και θα ενισχύσει τα κουφώματα του χώρου. Οι τρίπλεξ υαλοπίνακες, συγκεντρώνουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα σε κάνεις να μην σκεφτείς δεύτερη φορά το αν επιθυμείς να τους τοποθετήσεις.

Τι είναι τα τρίπλεξ τζάμια;

Τα πολύφυλλα τζάμια ή αλλιώς τρίπλεξ, είναι δύο ή και περισσότερα φύλλα γυαλιού που έχουν συγκολληθεί μεταξύ τους μέσω μίας ειδικής μεμβράνης, η οποία δημιουργεί μία αδιαχώριστη κατασκευή που διακρίνεται για την αντοχή και την ασφάλεια που προσφέρει. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του συγκεκριμένου είδους υαλοπίνακα, είναι ότι σε περίπτωση θραύσης, τα κομμάτια από το γυαλί δεν διασπώνται άναρχα παντού αλλά προσκολλώνται στην μεμβράνη με αποτέλεσμα να αποφεύγεται ο κίνδυνος κάποιου τραυματισμού.

Τι οφέλη έχεις να κερδίσεις από την τοποθέτησή τους;

Τα τρίπλεξ τζάμια, πέρα από τον πολύ ικανοποιητικό βαθμό ασφάλειας που παρέχουν, ξεχωρίζουν για κάποια ακόμη χαρακτηριστικά που βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι:

 • Ηχομονωτικές Ιδιότητες
 • Προστασία από τις επικίνδυνες ακτίνες του ήλιου
 • Ανθεκτικότητα σε έντονα καιρικά φαινόμενα
 • Αντοχή σε απόπειρες διάρρηξης
 • Καθυστέρηση διάδοσης σε περίπτωση πυρκαγιάς
 • Ενεργειακά τρίπλεξ τζάμια

Από τα παραπάνω καταλαβαίνει κανείς, ότι η τοποθέτηση τρίπλεξ υαλοπινάκων, αποτελεί επένδυση και σε συνδυασμό με ένα γερό και ανθεκτικό κούφωμα, το αποτέλεσμα της εξωτερική ενίσχυσης της οικίας, είναι εκπληκτικό. Ακόμη, σε περίπτωση που είσαι υπερ των ενεργειακών κουφωμάτων, τότε στα τρίπλεξ έχεις βρει την κατάλληλη επιλογή για εσένα καθώς το συγκεκριμένο είδος προσφέρεται και σε ενεργειακό.

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις αξιολογημένους τζαμάδες που εξυπηρετούν όλες τις περιοχές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου και εγγυώνται την άμεση και ασφαλή τοποθέτηση τριπλεξ τζαμιών στον χώρο σου.

Με ελάχιστα κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου για τοποθέτηση τζαμιού τρίπλεξ και να λάβεις προσφορές για τιμές από τους καλύτερους τζαμάδες στη περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία

Εξαιρετικός επαγγελματίας, επικοινώνησε άμεσα μαζί μου και ήρθε την επομένη για την επισκευή που χρειαζόμουν σε γυάλινη πόρτα ντουσιέρας....

φωτογραφία επαγγελματία

Ευγενέστατος, ήρθε μισή ώρα πιο νωρίς απο το κανονικό. μου έδωσε προσφορά με βάση το χρόνο που θα μας έπαιρνε η εργασία και απο τη μισή ...

φωτογραφία επαγγελματία

Άμεση εξυπηρέτηση, πολύ τυπικός στη δουλειά του και πολύ ευγενικός!

φωτογραφία επαγγελματία

Ήταν εξαιρετικοί!

φωτογραφία επαγγελματία

Ευγενέστατος, άμεσος, βρήκε δύσκολο υλικό και με εξυπηρέτησε πολύ γρήγορα. Ευχαριστώ πολύ.

Douleutaras.gr λογότυπο

Σωστός επαγγελματίας, ακριβής στο ραντεβού για να πάρει τα μέτρα, γρήγορη και άκρως ικανοποιητική προσφορά σε σχέση με άλλους και το αποτ...

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για Υαλοπίνακες & Τζάμια Τρίπλεξ

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΣΠΥΡΟΣ Π.

Υαλοπίνακες & Τζάμια Τρίπλεξ - Αθήνα
113 reviews

Έχω πολυετή εμπειρία και ειδίκευση σε παντός είδους κατασκευές και εγκαταστάσεις τρίπλεξ τζαμιών. Με μια ομάδα έμπειρων τεχνικών με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια, καλύπτουμε το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων σας για ενίσχυση των κουφωμάτων σας με υαλοπίνακες ασφαλείας, αναλαμβάνοντας να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Η σχέση ποιότητας τιμές για το συγκεκριμένο είδος τζαμιού είναι ιδιαίτερα καλή. Οι τεχνίτες μας, θα αναλάβουν την τοποθέτηση και θα σου παραδώσουν μία γερή και ανθεκτική στην φθορά κατασκευή.

Σάββας Π.

Υαλοπίνακες & Τζάμια Τρίπλεξ - Αθήνα
23 reviews

Αναλαμβάνω για την οικία ή την επιχείρησή σας την άμεση τοποθέτηση τζαμιών ασφαλείας, τα γνωστά τρίπλεξ τζάμια. Η εγκατάσταση των τζαμιών τρίπλεξ μπορεί να γίνει άμεσα και αποτελεσματικά. Οι τιμές στα τρίπλεξ είναι χαμηλές σε σχέση με την ποιότητα και την αντοχή τους σε άσχημες καιρικές συνθήκες. Οι τεχνικοί μας, αναλαμβάνουν υπηρεσίες τοποθέτησης τόσο τρίπλεξ υαλοπινάκων όσο και ενεργειακών τρίπλεξ τζαμιών.

Κώστας Μ.

Υαλοπίνακες & Τζάμια Τρίπλεξ - Αθήνα
8 reviews

Είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με 15ετή πορεία στον κλάδο των υαλοπινάκων τρίπλεξ. Τα τρίπλεξ, αποτελούν ιδανική επιλογή τόσο για σπίτια όσο και για επαγγελματικούς χώρους και εξασφαλίζουν ασφάλεια και ανθεκτικότητα απέναντι σε φθορές απέναντι σε έντονα καιρικά φαινόμενα. Η τοποθέτησή τους, είναι μία απλή διαδικασία και η τιμή με τοποθέτηση του προϊόντος, είναι ιδιαίτερα οικονομική.

Βασίλης Δ.

Υαλοπίνακες & Τζάμια Τρίπλεξ - Ηλιούπολη
22 reviews

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των υαλοπινάκων. Με πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας η ομάδα μας, αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα ένα μεγάλο εύρος εργασιών για την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας. Το προϊόν που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σ' εμάς, είναι τα τρίπλεξ. Τοποθετούνται άμεσα και απλά και εγγυώνται μακροχρόνια αντοχή και ασφάλεια στην απίθανη περίπτωση της θραύσης. Οι τιμές τους ποικίλουν και η ποιότητά τους είναι εγγυημένη. Σκοπός μας, είναι, να φέρουμε εις πέρας την εγκατάσταση των τζαμιών τρίπλεξ, άμεσα και υπεύθυνα!

Αστέριος Μ.

Υαλοπίνακες & Τζάμια Τρίπλεξ - Αθήνα
4 reviews

Η εταιρία μας ασχολείται με την κατασκευή και τοποθέτηση τζαμιών και υαλοπινάκων από το 1975 και ξεχωρίζει για τα τρίπλεξ. Μέσα από την πολυετή πείρα μας στο χώρο αυτό καταφέραμε να διαμορφώσουμε έναν σύγχρονο χώρο απ’ τον οποίο μας δίνεται η δυνατότητα κατασκευής κάθε είδους τζαμιού που ανταποκρίνεται άριστα στις απαιτήσεις της εποχής μας αλλά και των πελατών μας. Η ποιότητα των τρίπλεξ και η ασφάλεια που προσφέρουν τα καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε χώρο.

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει