Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Κατασκευή, Επισκευή
 • Κατασκευή / Τοποθέτηση / Μετατροπή
 • Επισκευή
 • Καθαρισμό Τζακιού / Καμινάδας
π.χ.: Σήμερα, Τις προσεχείς ημέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2019

Τοποθέτηση καπέλου καμινάδας

Η σωστή τοποθέτηση καπέλου καμινάδας έχει σημαντική επίδραση στη σωστή λειτουργία του τζακιού στο σπίτι. Συχνά παρατηρείται η λανθασμένη λειτουργία ενός τζακιού, που μπορεί να οφείλεται κυρίως στην κατασκευή του. Η τοποθέτηση καπέλου καμινάδας μπορεί να λύσει το πρόβλημα του κακού εξαερισμού και να βελτιώσει την αποδοτικότητά του. 

Για την ασφαλή κατασκευή της καμινάδας σου, οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι, καθημερινά, να σου προσφέρουν λύσεις, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αρκεί να συμπληρώσεις τη σύντομη, δωρεάν φόρμα μας, για να σε φέρουμε άμεσα σε επαφή με εξειδικευμένο τεχνίτη στην περιοχή σου!

Ποιοι είναι οι τύποι καπέλου καμινάδας που μπορείς να τοποθετήσεις;

Υπάρχουν καπέλα καμινάδας που δεν περιστρέφονται και καπέλα καμινάδας που περιστρέφονται. Σε γενικές γραμμές, θεωρείται πως τα περιστρεφόμενα καπέλα προσφέρουν καλύτερη απόδοση. Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου προτείνουν την καλύτερη λύση για το σπίτι σου.

Ποιες επιλογές υπάρχουν για τοποθέτηση καπέλου καμινάδας;

 • Τοποθέτηση καπέλου καμινάδας από τσιμέντο

 • Τοποθέτηση καπέλου καμινάδας INOX σταθερό

 • Τοποθέτηση καπέλου καμινάδας INOX περιστρεφόμενο

 • Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας INOX με μοτέρ

Αναλυτικά, κάθε επιλογή έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

1. Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας από Τσιμέντο

Στο εμπόριο υπάρχουν δύο τύποι τσιμεντένιου καπέλου, το απλό τετράγωνο τσιμεντένιο καπέλο και το τσιμεντένιο καπέλο 3+1. Το απλό τσιμεντένιο καπέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καμινάδες παραδοσιακού ή ενεργειακού τζακιού, για αγωγούς εξαερισμού, ξυλόσομπες, ψησταριές, καυστήρες κλπ.

Το τσιμεντένιο καπέλο 3+1 αποτελείται από 3 επαναλαμβανόμενα οριζόντια στοιχεία που βοηθούν στην αποτροπή εισαγωγής αέρα ή βρώσιμου νερού στην καμινάδα. Η βασική του ιδιότητα είναι να συμβάλλει στην καλύτερη απορρόφηση του καπνού από το εσωτερικό του τζακιού προς το εξωτερικό.

2. Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας INOX σταθερού

Αν δεν θέλεις να τοποθετήσεις κάποιο τσιμεντένιο καπέλο καμινάδας, υπάρχει η επιλογή του ανοξείδωτου καπέλου. Ειδικά για περιοχές με δυσμενείς καιρικές συνθήκες και ανέμους, μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιδανική λύση. 

3. Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας INOX περιστρεφόμενου

Τα κλασικά ανοξείδωτα περιστρεφόμενα καπέλα καμινάδας αποτελούν μια πολύ καλή λύση για την καμινάδα στο τζάκι. Στο εμπόριο μπορείς να τα βρεις σε διαστάσεις Φ25 και Φ30. Είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε αν ο εξωτερικός αέρας είναι πολύ δυνατός, να μην προκαλείται μεγαλύτερη κατανάλωση ξύλων, όσο γρήγορα και αν περιστρέφεται.

4. Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας INOX με μοτέρ

Τα καπέλα καμινάδας INOX με μοτέρ θεωρούνται ως η καλύτερη επιλογή για τις καμινάδες τζακιών. Το μοτέρ λειτουργεί με ρεύμα και χρησιμεύει στην περιστροφή του καπέλου. Η περιστροφή του καπέλου γύρω από τον άξονά του βοηθά στην απομάκρυνση του καπνού και στην αντιμετώπιση των ρευμάτων του αέρα. Είναι πολύ ανθεκτικά στο πέρασμα του χρόνου και διατίθενται σε στρογγυλή ή τετράγωνη βάση.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για κατασκευή καμινάδας τζακιού και καπέλου καμινάδας, με πολυετή εμπειρία στο σχετικό τομέα. Θα αναλάβουν την άμεση εξυπηρέτησή σου, με τα πιο ποιοτικά υλικά της αγοράς, παρέχοντας σου αποτελέσματα που θα κρατήσουν για πολλά χρόνια.

Χρειάζεσαι αξιολογημένο επαγγελματία για επισκευή ή τοποθέτηση καπέλου καμινάδας; Μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα σε φέρουμε σε επαφή με τον κατάλληλο επαγγελματία στην περιοχή σου, για να σου δώσει προσφορά!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Εργασία για το Τζάκι ή την Καμινάδα τους

φωτογραφία επαγγελματία

Θεωρώ ότι η ενασχόληση μισής ώρας για καθαρισμό 5 μέτρων τζακιού (τα υπόλοιπα 6 έμειναν ακαθάριστα) με μία συρματόβουρτσα με κόστος 40 ευρώ…

Douleutaras.gr λογότυπο
Νίκος Κ.
52 αξιολογήσεις

Πολυ καλος στη δουλεια του με γνωση και συνεπεια.

Douleutaras.gr λογότυπο
Στέλιος Κ.
47 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας, επικοινωνιακός, συνεπής στο ραντεβού του και στο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της εργασίας, σχετικά συνεπής στην τε…

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Σ.
44 αξιολογήσεις

πολύ καλός.Άψογος επαγγελματίας.

Douleutaras.gr λογότυπο
Τάσος Θ.
33 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας, συνεπέστατος... ευχαριστώ πολύ :)

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΡΜΠΕΝ Ν.
31 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας και άνθρωπος! Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Σχετικά άρθρα

Ανακάλυψε γιατί καπνίζει το τζάκι σου & βρες λύσεις!

Καπνίζει το τζάκι σου; Ανακάλυψε τι μπορεί να ευθύνεται και πώς μπορείς να το αντιμετωπίσεις!

Περισσότερα
Πώς μπορεί να προκληθεί φωτιά στην καμινάδα;

Φωτιά στην καμινάδα; Πώς μπορείς να την αντιμετωπίσεις και με ποιούς τρόπους μπορείς να αποφύγεις μια ανεπιθύμητη φωτιά στην καμινάδα;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας για Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΣΠΥΡΟΣ Π.

Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας - Αθήνα
113 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας απασχολεί έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς στον τομέα των τζακιών και των καπνοδόχων. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο και εργαζόμαστε με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και οργάνωση. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση καπέλου καμινάδας χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια. Είμαστε στην διάθεσή σας για να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και υπεύθυνα. 

Γιάννης Μ.

Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας - Αθήνα
21 αξιολογήσεις

Έχω πολυετή εμπειρία στο χώρο και προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις στην τοποθέτηση καπέλου καμινάδας. Αναλαμβάνω άμεσα την εργασία σας με συμφέρουσες και εξειδικευμένες λύσεις. Εργάζομαι με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη και στέκομαι δίπλα του, τόσο στο στάδιο επιλογής του κατάλληλου καπέλου για την καμινάδα, όσο και στην τελική τοποθέτησή του. Απευθυνθείτε σε εμένα για την εργασία σας! 

Γιάννης Β.

Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας - Κορυδαλλός
95 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον κλάδο του τζακιού εδώ και πολλά χρόνια. Παρέχουμε γρήγορη και ποιοτική εργασία με την χρήση των πιο ποιοτικών υλικών για να κάνουμε την τοποθέτηση καπέλου καμινάδας, μια κατασκευή που θα κρατήσει χρόνια. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση σε οικονομικές τιμές. 

Σταμάτης Κ.

Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας - Αιγάλεω
30 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, με μακρόχρονη εμπειρία στις κατασκευές και με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει άμεσα την ανάγκη σας για τοποθέτηση καπέλου καμινάδας. Μελετάμε προσεκτικά την καμινάδα και είμαστε σε θέση να σας υποδείξουμε την καλύτερη λύση, στην επιλογή του κατάλληλου καπέλου καμινάδας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα ανταποκριθούμε άμεσα στο αίτημά σας!

Πάνος Σ.

Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας - Καλλιθέα
27 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας ασχολείται με τον κλάδο των τζακιών και των καπνοδόχων με συνέπεια και αξιοπιστία. Τα συνεργεία μας είναι πλήρως εξοπλισμένα και αξιόπιστα, ικανά να σας προσφέρουν την καλύτερη λύση στην επιλογή και τοποθέτηση καπέλου καμινάδας. Επιλέξτε εμάς για επαγγελματικό αποτέλεσμα και αντοχή της κατασκευής για πολλά χρόνια!

Σχετικές υπηρεσίες