Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας!

Δωρεάν Προσφορές
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/12/2018

Πότε χρειάζεται η Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας;

Η τοποθέτηση καπέλου καμινάδας μπορεί να συμβάλει στην σωστή λειτουργία του τζακιού στο σπίτι. Συχνά παρατηρείται η λανθασμένη λειτουργία ενός τζακιού, που μπορεί να οφείλεται κυρίως στην κατασκευή του. Η τοποθέτηση καπέλου καμινάδας μπορεί να λύσει το πρόβλημα του κακού εξαερισμού και να βελτιώσει την αποδοτικότητά του. Όταν ο καπνός του τζακιού δεν φεύγει με φυσικό τρόπο, τότε η τοποθέτηση καπέλου καμινάδας θεωρείται απαραίτητη.

Ποιές επιλογές υπάρχουν στην Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας;

Υπάρχουν δύο βασικές κατηγορίες καπέλου καμινάδας που μπορείς να επιλέξεις. Η πρώτη αφορά τα μη περιστρεφόμενα καπέλα καμινάδας και η δεύτερη τα καπέλα καμινάδας που περιστρέφονται.

1. Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας που δεν περιστρέφεται

Αποτελούν μια απλή λύση για την κάλυψη της καμινάδας και δεν περιστρέφονται. Δεν χρειάζονται συντήρηση και μπορούν να παραμείνουν αναλλοίωτα στη θέση τους για πολλά χρόνια. Για να διατηρήσεις το καπέλο καμινάδας χωρίς κανένας πρόβλημα, αρκεί απλά να το ελέγχεις σε ετήσια βάση για τυχόν συσσώρευση σκουπιδιών, κυρίως μετά τους καλοκαιρινούς μήνες.

  • Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας από Τσιμέντο

Μια λύση για τοποθέτηση καπέλου καμινάδας αποτελεί το τσιμεντένιο καπέλο. Στο εμπόριο υπάρχουν δύο τύποι τσιμεντένιου καπέλου, το απλό τετράγωνο τσιμεντένιο καπέλο και το τσιμεντένιο καπέλο 3+1.

Απλό τσιμεντένιο καπέλο (πλάκα): Το απλό τσιμεντένιο καπέλο είναι τετράγωνο και κατασκευάζεται από κισσηρομπετόν. Όπως όλα τα καπέλα, έτσι και το συγκεκριμένο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για καμινάδες παραδοσιακού ή ενεργειακού τζακιού, όσο και για αγωγούς εξαερισμού, ξυλόσομπες, ψησταριές, καυστήρες κλπ.

Τσιμεντένιο καπέλο 3+1: Το τσιμεντένιο καπέλο 3+1 κατασκευάζεται επίσης από κισσηρομπετόν και έχει τετράγωνο σχήμα. Σε αντίθεση με το απλό, το τσιμεντένιο καπέλο 3+1 αποτελείται από 3 επαναλαμβανόμενα οριζόντια στοιχεία που έχουν ειδικό σχήμα. Τα οριζόντια στοιχεία βοηθούν στην αποτροπή εισαγωγής αέρα ή βρώσιμου νερού στην καμινάδα. Η βασική του ιδιότητα είναι να συμβάλλουν στην καλύτερη απορρόφηση του καπνού από το εσωτερικό του τζακιού προς το εξωτερικό.

  • Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας INOX σταθερό

Αν δεν θέλεις να τοποθετήσεις κάποιο τσιμεντένιο καπέλο καμινάδας, υπάρχει η επιλογή του ανοξείδωτου καπέλου. Ειδικά για περιοχές με δυσμενείς καιρικές συνθήκες και ανέμους μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιδανική λύση. Τα συγκεκριμένα καπέλα αποτελούνται από σταθερά και νευρωμένα πτερύγια. Ο εξωτερικός αέρας εισέρχεται και εκτονώνεται από τα σταθερά του πτερύγια, χωρίς να προκαλεί κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία της καμινάδας.

2. Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας που περιστρέφεται

Τα περιστρεφόμενα καπέλα καμινάδας, όπως υποδηλώνει και η κατηγορία τους, περιστρέφονται γύρω από τον άξονά τους. Η περιστρεφόμενη κίνηση συμβάλλει στην δημιουργία μιας φυσικής έλξης στον καπνό. Με την βοήθεια του αέρα, ο καπνός ανεβαίνει προς τα πάνω και απομακρύνεται. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να υπάρξει αύξηση στην απόδοση του τζακιού, που μπορεί να φτάσει έως 50-70%. Η κατασκευή των περιστρεφόμενων καπέλων και η κίνησή τους καθιστούν αδύνατη την δημιουργία φωλιάς πουλιών ή εισχώρησή τους προς το εσωτερικό, ενώ προστατεύουν το εσωτερικό του τζακιού από τον άνεμο και τα νερά τα βρώσιμα ύδατα. Μπορεί να έχουν στρογγυλό σχήμα ή σχήμα πουλιού.

  • Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας INOX

Τα κλασικά ανοξείδωτα περιστρεφόμενα καπέλα καμινάδας αποτελούν μια πολύ καλή λύση για την καμινάδα στο τζάκι. Στο εμπόριο μπορείτε να τα βρείτε σε διαστάσεις Φ25 και Φ30. Τα συγκεκριμένα καπέλα καμινάδας κατασκευάζονται με διπλό ρουλεμάν και μπίλια. Είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε αν ο εξωτερικός αέρας είναι πολύ δυνατός να μην προκαλείται μεγαλύτερη κατανάλωση ξύλων, όσο γρήγορα και αν περιστρέφεται.

  • Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας INOX με μοτέρ

Τα καπέλα καμινάδας INOX με μοτέρ θεωρούνται ως η καλύτερη επιλογή για τις καμινάδες τζακιών. Το μοτέρ λειτουργεί με ρεύμα και χρησιμεύει στην περιστροφή του καπέλου. Η περιστροφή του καπέλου γύρω από τον άξονά του βοηθά στην απομάκρυνση του καπνού και στην αντιμετώπιση των ρευμάτων του αέρα. Είναι πολύ ανθεκτικά στο πέρασμα του χρόνου και διατίθενται σε στρογγυλή ή τετράγωνη βάση.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα του Douleutaras.gr θα βρεις τους καλύτερους τεχνικούς για την τοποθέτηση καπέλου καμινάδας. Διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον κλάδο και μπορούν να σου προσφέρουν την καλύτερη και πιο οικονομική λύση.

Αν, λοιπόν, χρειάζεσαι κάποιον έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας. Άμεσα και υπεύθυνα, ένας έμπειρος τεχνικός θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αναλάβει την εργασία σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Σ.
44 αξιολογήσεις

πολύ καλός.Άψογος επαγγελματίας.

Douleutaras.gr λογότυπο
Νίκος Κ.
38 αξιολογήσεις

Πολυ αξιόπιστος πολυ καλη εργασία και για ότι χρειαστήκαμε επανήλθε να δει τη δουλεια και τα προβλήματα. Συστήνεται ανεπιφύλακτα

Douleutaras.gr λογότυπο
Στέλιος Κ.
32 αξιολογήσεις

Το τζάκι μετά την επισκευή της καμινάδας...έγινε καινούργιο.Ευχαριστω και πάλι.

Douleutaras.gr λογότυπο
Τάσος Θ.
32 αξιολογήσεις

Αριστος επαγγελματίας και σε γνώσεις και στην εκτέλεση της εγασίας, απόλυτα συνεπής και σωστός, άριστη επαγγελματική συμπεριφορά.

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΡΜΠΕΝ Ν.
30 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας και άνθρωπος! Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
Ευριπίδης Λ.
23 αξιολογήσεις

Με εξυπηρέτηησε απόλυτα με βάση την υπηρεσία που ζήτησα

Σχετικά άρθρα

Ανακάλυψε γιατί καπνίζει το τζάκι σου & βρες λύσεις!

Καπνίζει το τζάκι σου; Ανακάλυψε τι μπορεί να ευθύνεται και πώς μπορείς να το αντιμετωπίσεις!

Περισσότερα
Πώς μπορεί να προκληθεί φωτιά στην καμινάδα;

Φωτιά στην καμινάδα; Πώς μπορείς να την αντιμετωπίσεις και με ποιούς τρόπους μπορείς να αποφύγεις μια ανεπιθύμητη φωτιά στην καμινάδα;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΣΠΥΡΟΣ Π. Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας - Αθήνα
112 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας απασχολεί έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς στον τομέα των τζακιών και των καπνοδόχων. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο και εργαζόμαστε με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και οργάνωση. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση καπέλου καμινάδας χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια. Είμαστε στην διάθεσή σας για να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και υπεύθυνα. 
Γιάννης Μ. Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Έχω πολυετή εμπειρία στο χώρο και προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις στην τοποθέτηση καπέλου καμινάδας. Αναλαμβάνω άμεσα την εργασία σας με συμφέρουσες και εξειδικευμένες λύσεις. Εργάζομαι με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη και στέκομαι δίπλα του, τόσο στο στάδιο επιλογής του κατάλληλου καπέλου για την καμινάδα, όσο και στην τελική τοποθέτησή του. Απευθυνθείτε σε εμένα για την εργασία σας! 
Γιάννης Β. Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας - Κορυδαλλός
95 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον κλάδο του τζακιού εδώ και πολλά χρόνια. Παρέχουμε γρήγορη και ποιοτική εργασία με την χρήση των πιο ποιοτικών υλικών για να κάνουμε την τοποθέτηση καπέλου καμινάδας, μια κατασκευή που θα κρατήσει χρόνια. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση σε οικονομικές τιμές. 
Σταμάτης Κ. Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας - Αιγάλεω
30 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, με μακρόχρονη εμπειρία στις κατασκευές και με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει άμεσα την ανάγκη σας για τοποθέτηση καπέλου καμινάδας. Μελετάμε προσεκτικά την καμινάδα και είμαστε σε θέση να σας υποδείξουμε την καλύτερη λύση, στην επιλογή του κατάλληλου καπέλου καμινάδας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα ανταποκριθούμε άμεσα στο αίτημά σας!
Πάνος Σ. Τοποθέτηση Καπέλου Καμινάδας - Καλλιθέα
27 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας ασχολείται με τον κλάδο των τζακιών και των καπνοδόχων με συνέπεια και αξιοπιστία. Τα συνεργεία μας είναι πλήρως εξοπλισμένα και αξιόπιστα, ικανά να σας προσφέρουν την καλύτερη λύση στην επιλογή και τοποθέτηση καπέλου καμινάδας. Επιλέξτε εμάς για επαγγελματικό αποτέλεσμα και αντοχή της κατασκευής για πολλά χρόνια!

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει