Υψηλή λειτουργικότητα με λύσεις γυψοσανίδας οροφής

Πιο πρακτικοί και λειτουργικοί χώροι; Οι επαγγελματίες μας προσφέρουν λύσεις με τοποθέτηση γυψοσανίδας, χωρισμάτων και ψευδοροφών.

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Η παρακάτω φόρμα θα αντιστοιχίσει τις ανάγκες σου με τους κατάλληλους επαγγελματίες.
π.χ.: Κατασκευή ψευδοροφής, Αποξήλωση
 • Κατασκευή ψευδοροφής
 • Κατασκευή χωρίσματος
 • Αποξήλωση υπάρχουσας γυψοσανίδας
 • Διακοσμητικές γυψοσανίδες
 • Κατασκευή Τσιμεντοσανίδας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Από τον επαγγελματία, Από έμπορο
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Τις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 01/6/2020

Γιατί να επιλέξεις τις γυψοσανίδες οροφής;

Οι γυψοσανίδες οροφής, είναι ο νέος τρόπος για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα η οροφή σου και να αποκτήσει το μοντέρνο στυλ που πάντα επιθυμούσες. Με την τοποθέτησή τους, θα έχεις ένα περίτεχνο και πρωτότυπο σχέδιο στην οροφή, το οποίο συνδυασμένο με τα κατάλληλα διακοσμητικά στοιχεία, θα δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πέρα από το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα, οι γυψοσανίδες οροφής προτιμώνται από τους καταναλωτές για τα διάφορα οφέλη που μπορούν να προσφέρουν σε ένα κτίριο. Εάν βρίσκεσαι στην διαδικασία της αναζήτησης πληροφοριών γύρων από την γυψοσανίδα, παρακάτω θα βρεις όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου.

Τι είναι οι γυψοσανίδες οροφής;

Οι γυψοσανίδες, αποτελούν δομικά στοιχεία με βάση τον γύψο και το χαρτί. Η γυψοσανίδα, είναι εύπλαστο υλικό, φιλικό προς το περιβάλλον και η τιμή της κατασκευής και τοποθέτησής της είναι ιδιαίτερα οικονομική. Οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν τις γυψοσανίδες για να επενδύσουν τις οροφές των κτιρίων τόσο για διακοσμητικούς όσο και για πρακτικούς λόγους. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν ότι πλέον οι γυψοσανίδες οροφής αποτελούν τάση της εποχής και υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που εξηγούν αυτήν την τάση.

Ποια σημαντικά οφέλη σου προσφέρουν οι γυψοσανίδες οροφής;

Η ζήτηση στις γυψοσανίδες οροφής, αποδεικνύει το πόσο ελκυστική έχει γίνει η τοποθέτηση και η κατασκευή τους από πλήθος καταναλωτών. Γιατί όμως οι γυψοσανίδες είναι το καλύτερο δομικό υλικό;

1. Πρωτότυπα διακοσμητικά στοιχεία: Οι γυψοσανίδες οροφής, με την βοήθεια ενός εξειδικευμένου επαγγελματία τεχνίτη, μπορούν να δημιουργήσουν κλίσεις, εσοχές και προεξοχές στο ταβάνι σας. Αν συνδυαστούν με τον κατάλληλο φωτισμό θα δημιουργήσουν την ιδανική ατμόσφαιρα για τον χώρο σας.

2. Απεριόριστος Φωτισμός: Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των γυψοσανίδων οροφής είναι ότι μπορούν να δεχτούν απεριόριστο φωτισμό και τα καλώδια να μην φαίνονται στο γυμνό μάτι. Ειδικά, σε περίπτωση που επιθυμείς κρυφό φωτισμό, οι γυψοσανίδες μπορούν να καλύψουν τον μηχανισμό από τα φωτιστικά.

3. Διαχωρισμός των χώρων του σπιτιού: Οι γυψοσανίδες οροφής, με την σωστή τοποθέτηση και με το κατάλληλο σχέδιο, μπορούν να οριοθετήσουν τους χώρους του σπιτιού και να ξεχωρίσουν για παράδειγμα το σαλόνι από την κουζίνα.

4. Οι γυψοσανίδες οροφής, μπορούν να λειτουργήσουν ως κάλυψη για τα συστήματα θέρμανσης και εξαερισμού του χώρου.

5. Οι γυψοσανίδες οροφής, μπορούν να συνδυαστούν με άλλα υλικά όπως ξύλο και μέταλλο και να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αισθητικά αποτέλεσμα.

6. Μικρός Χρόνος Κατασκευής & Μεγάλη Αντοχή: Οι γυψοσανίδες οροφής, δεν χρειάζονται παρά ελάχιστο χρόνο για την κατασκευή τους. Ακόμη, διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου, γεγονός που τις κάνει την ιδανικότερη επιλογή για κάθε οροφή σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου.

7. Ελαφρύ & Καθαρό υλικό: Η γυψοσανίδα οροφής, δεν επιβαρύνει το κτήριο που τοποθετείται καθώς το βάρος της είναι πολύ μικρό. Επίσης, είναι από τα λίγα δομικά στοιχεία που δεν απαιτούν επιπλέον εργασίες ώστε να καθαριστεί ο χώρος από μπάζα έπειτα από την εγκατάστασή τους.

Τι να προσέξεις στις γυψοσανίδες οροφής;

Πριν προχωρήσεις στην τοποθέτηση γυψοσανίδας οροφής είναι καλό να εστιάσεις σε κάποια βασικά σημεία, όπως μας τα κατέδειξαν οι επαγγελματίες τεχνίτες μας:

1. Την τιμή. Οι γυψοσανίδες οροφής, δεν κοστολογούνται μόνο για την διαδικασία της κατασκευής και της τοποθέτησης αλλά και για το υλικό που χρησιμοποιείται. Οι επαγγελματίες μας, συνιστούν να σε υποψιάζουν οι πολύ χαμηλές τιμές αφού είναι πολύ πιθανό το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί να μην είναι ποιοτικό.

2. Τις ηλεκτρολογικές και τις υδραυλικές εργασίες. Είναι σημαντικό, πριν πραγματοποιηθεί η κατασκευή και η τοποθέτηση της γυψοσανίδας οροφής, να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες. Δεν

3. Τις πιθανές εφαρμογές που μπορεί να έχει στο μέλλον. Πρέπει από την αρχή να προβλέψεις τις πιθανές εφαρμογές που μπορεί να έχουν οι γυψοσανίδες οροφής μελλοντικά. Πέρα από διακοσμητικό στοιχείο, οι γυψοσανίδα οροφής μπορεί να λειτουργήσει ως κάλυψη σε καλώδια και σωλήνες των ηλεκτρολογικών ή υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Οι επαγγελματίες τεχνίτες της πλατφόρμας μας, βρίσκονται σε επιφυλακή ανά πάσα στιγμή να αναλάβουν την τοποθέτηση και κατασκευή της γυψοσανίδας οροφής και ψευδοροφής στον χώρο σου και να σου προσφέρουν ένα λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Γυψοσανίδες οροφής: 5 Πλεονεκτήματα & Μοναδικές Ιδέες!

Σχετικά άρθρα

Τοποθέτηση ψευδοροφής: Mία μοντέρνα λύση για το σπίτι σου!

Η τοποθέτηση ψευδοροφής έχει αναδειχθεί πλέον σε τάση για τη διακόσμηση της σύγχρονης κατοικίας.

Τι δεν πρέπει να κάνεις σε ένα νοικιασμένο σπίτι;

Η αγορά ενός σπιτιού στις μέρες μας είναι εξαιρετικά δύσκολη πλέον, οπότε το… νοίκι αποτελεί την πιο εφικτή λύση.

Διάβασε περισσότερα άρθρα
4,76 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που τοποθέτησαν Γυψοσανίδες Οροφής

φωτογραφία επαγγελματία
Πέτρος Σαββίδης
66 αξιολογήσεις

Ο Κύριος Πέτρος Σαββίδης και το επιτελείο του μας παρέδωσαν μια τεχνικά άψογη εργασία στον τομέα του γύψινου κρυφού φωτισμού και της γύψινης διακόσμησης θύρας στη σαλονοτραπεζαρία του σπιτιού μας. Μείναμε απολύτως ικανοποιημένοι όσο από την άρτια και λεπτομερή υπηρεσία τους, που συμβάδισε πλήρως με τις ανάγκες του χώρου μας, τόσο και από τη συνέπεια και την τελική τιμή της εργασίας. Μέσα από μια ευρεία επιλογή λύσεων που μας παρέθεσαν μπορέσαμε να διαλέξουμε την ιδανικότερη επιλογή. Το ενδιαφέρον, η γνώση του αντικειμένου και η διαρκής επικοινωνία που διατηρήσαμε με τον Κύριο Σαββίδη μας καθησύχασε ότι λάβαμε εξαρχής την καλύτερη δυνατή επαγγελματική πρόταση. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
SAAD ELFAHAM
38 αξιολογήσεις

Εξαίρετος επαγγελματίας.Τελείωσε την δουλειά στον χρόνο που συμφωνήσαμε από την αρχή.Ευχαρίστως να του ξανα δώσω δουλειά στο μέλλον.

φωτογραφία επαγγελματία
Jakobin Fjerce
26 αξιολογήσεις

Αψογος και ππλυ γρήγορος. Θα τον προτημισω ξανα

φωτογραφία επαγγελματία
FF Con - Ευάγγελος Φέτσης
16 αξιολογήσεις

Συνεπεις στην ωρα τους και γρηγορο συνεργειο.και αυτο που με εντυπωσιασε περισσοτερο ειναι οτι καθαρισαν μετα το τελος της εργασιας.

Douleutaras.gr λογότυπο
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
5 αξιολογήσεις

Ποιοτική δουλεία, καλά υλικά, άμεση έναρξη εργασιών μετά την συμφωνία και οικονομικές τιμές. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!

Οι Καλύτεροι Τεχνίτες για την κατηγορία Γυψοσανίδες Οροφής

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

FF Con - Ευάγγελος Φέτσης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
16 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της δόμησης, όπου προσφέρει ολοκληρωμένα αποτελέσματα για τη σύγχρονη κατοικία και τον εργασιακό χώρο. Αναλαμβάνουμε κατασκευές με γυψοσανίδες, με πρωτότυπα και λειτουργικά σχέδια που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας, πρακτικά και αισθητικά. Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε προσφορά στα μέτρα σας!

Απόστολος Τζιόγκας

Νότια Προάστια Αθήνας
13 αξιολογήσεις

Η ομάδα μου κι εγώ αναλαμβάνουμε κατασκευές με γυψοσανίδες για τον χώρο σας, υπεύθυνα και αξιόπιστα. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον τομέα μας και φροντίζουμε πάντα να προσφέρουμε στους πελάτες μας κατάλληλες λύσεις. Σκοπός μας, είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας και η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας.

Γιώργος Τσιαπαρίκος

Νότια Προάστια Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Γιώργος Τσιαπαρίκος και δραστηριοποιούμαι στον τομέα των γύψινων διακοσμήσεων εδώ και 55 χρόνια, με μεγάλη επιτυχία. Η ομάδα μου κι εγώ μπορούμε να φροντίσουμε για τις γυψοσανίδες του χώρου σας, για διαχωριστικά εσωτερικού χώρου, ψευδοροφές ή άλλα στοιχεία διακόσμησης, με επαγγελματισμό και εγγυημένα ποιοτικά αποτελέσματα. Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε την προσφορά μας!

Γιάννης Νίνης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Είμαστε επαγγελματίες με πολλά χρόνια δραστηριοποίησης στον τομέα της γυψοσανίδας. Προσφέρουμε λύσεις υψηλής αισθητικής και κατασκευές που αντέχουν στο χρόνο. Για χωρίσματα, ψευδοροφές ή άλλες κατασκευές με γυψοσανίδες, είμαστε οι άνθρωποί σας!

Ιωάννης - Κωνσταντίνος Βλάχος

Θεσσαλονίκη
5 αξιολογήσεις

Η ομάδα μου κι εγώ, εδώ και πολλά χρόνια ασχολούμαστε με γυψοσανίδες και τις εφαρμογές της στο σπίτι, όπως ψευδοροφές και χωρίσματα εσωτερικών χώρων. Χάρη στην εμπειρία και την εξειδίκευσή μας στον τομέα, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιοδήποτε έργο χρειαστείτε, σε προσιτή τιμή. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Κατασκευή χωρίσματος
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Παναγιώτης Γ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή χωρίσματος
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 150,00€
Αποξήλωση υπάρχουσας γυψοσανίδας
Πειραιάς
Εκτελέστηκε από
γιαννης ν.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αποξήλωση υπάρχουσας γυψοσανίδας
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 60,00€
Κατασκευή χωρίσματος
Πετρούπολη
Εκτελέστηκε από
ZEKUS M.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή χωρίσματος
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
11 τ.μ. - 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 250,00€
Κατασκευή χωρίσματος
Καισαριανή
Εκτελέστηκε από
Αθανάσιος Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή χωρίσματος
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 120,00€
Κατασκευή ψευδοροφής
Νίκαια
Εκτελέστηκε από
Βαγγέλης Φ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή ψευδοροφής
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
26 τ.μ. - 50 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 525,00€