No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Γυψοσανίδες Οροφής

Πιο πρακτικοί και λειτουργικοί χώροι; Οι επαγγελματίες μας προσφέρουν λύσεις με τοποθέτηση γυψοσανίδας, χωρισμάτων και ψευδοροφών.

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Η παρακάτω φόρμα θα αντιστοιχίσει τις ανάγκες σου με τους κατάλληλους επαγγελματίες.
π.χ.: Κατασκευή ψευδοροφής, Αποξήλωση
 • Κατασκευή ψευδοροφής
 • Κατασκευή χωρίσματος
 • Αποξήλωση υπάρχουσας γυψοσανίδας
 • Διακοσμητικές γυψοσανίδες
 • Κατασκευή Τσιμεντοσανίδας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Από τον επαγγελματία, Από έμπορο
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Τις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2020

Γιατί να επιλέξεις τις γυψοσανίδες οροφής;

Οι γυψοσανίδες οροφής, είναι ο νέος τρόπος για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα η οροφή σου και να αποκτήσει το μοντέρνο στυλ που πάντα επιθυμούσες. Με την τοποθέτησή τους, θα έχεις ένα περίτεχνο και πρωτότυπο σχέδιο στην οροφή, το οποίο συνδυασμένο με τα κατάλληλα διακοσμητικά στοιχεία, θα δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πέρα από το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα, οι γυψοσανίδες οροφής προτιμώνται από τους καταναλωτές για τα διάφορα οφέλη που μπορούν να προσφέρουν σε ένα κτίριο. Εάν βρίσκεσαι στην διαδικασία της αναζήτησης πληροφοριών γύρων από την γυψοσανίδα, παρακάτω θα βρεις όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου.

Τι είναι οι γυψοσανίδες οροφής;

Οι γυψοσανίδες αποτελούν δομικά στοιχεία με βάση τον γύψο και το χαρτί. Η γυψοσανίδα, είναι εύπλαστο υλικό, φιλικό προς το περιβάλλον και η τιμή της κατασκευής και τοποθέτησής της είναι ιδιαίτερα οικονομική. Οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν τις γυψοσανίδες για να επενδύσουν τις οροφές των κτιρίων τόσο για διακοσμητικούς όσο και για πρακτικούς λόγους.

Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν ότι πλέον οι γυψοσανίδες οροφής αποτελούν τάση της εποχής και υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που εξηγούν αυτήν την τάση.

Ποια σημαντικά οφέλη σου προσφέρουν οι γυψοσανίδες οροφής;

Η ζήτηση στις γυψοσανίδες οροφής, αποδεικνύει το πόσο ελκυστική έχει γίνει η τοποθέτηση και η κατασκευή τους από πλήθος καταναλωτών. Γιατί όμως οι γυψοσανίδες είναι το καλύτερο δομικό υλικό;

1. Πρωτότυπα διακοσμητικά στοιχεία: Οι γυψοσανίδες οροφής, με την βοήθεια ενός εξειδικευμένου επαγγελματία τεχνίτη, μπορούν να δημιουργήσουν κλίσεις, εσοχές και προεξοχές στο ταβάνι σας. Αν συνδυαστούν με τον κατάλληλο φωτισμό θα δημιουργήσουν την ιδανική ατμόσφαιρα για τον χώρο σας.

2. Απεριόριστος Φωτισμός: Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των γυψοσανίδων οροφής είναι ότι μπορούν να δεχτούν απεριόριστο φωτισμό και τα καλώδια να μην φαίνονται στο γυμνό μάτι. Ειδικά, σε περίπτωση που επιθυμείς κρυφό φωτισμό, οι γυψοσανίδες μπορούν να καλύψουν τον μηχανισμό από τα φωτιστικά.

3. Διαχωρισμός των χώρων του σπιτιού: Οι γυψοσανίδες οροφής, με την σωστή τοποθέτηση και με το κατάλληλο σχέδιο, μπορούν να οριοθετήσουν τους χώρους του σπιτιού και να ξεχωρίσουν για παράδειγμα το σαλόνι από την κουζίνα.

4. Οι γυψοσανίδες οροφής, μπορούν να λειτουργήσουν ως κάλυψη για τα συστήματα θέρμανσης και εξαερισμού του χώρου.

5. Οι γυψοσανίδες οροφής, μπορούν να συνδυαστούν με άλλα υλικά όπως ξύλο και μέταλλο και να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αισθητικά αποτέλεσμα.

6. Μικρός Χρόνος Κατασκευής & Μεγάλη Αντοχή: Οι γυψοσανίδες οροφής, δεν χρειάζονται παρά ελάχιστο χρόνο για την κατασκευή τους. Ακόμη, διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου, γεγονός που τις κάνει την ιδανικότερη επιλογή για κάθε οροφή σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου.

7. Ελαφρύ & Καθαρό υλικό: Η γυψοσανίδα οροφής, δεν επιβαρύνει το κτήριο που τοποθετείται καθώς το βάρος της είναι πολύ μικρό. Επίσης, είναι από τα λίγα δομικά στοιχεία που δεν απαιτούν επιπλέον εργασίες ώστε να καθαριστεί ο χώρος από μπάζα έπειτα από την εγκατάστασή τους.

Τι να προσέξεις στις γυψοσανίδες οροφής;

Πριν προχωρήσεις στην τοποθέτηση γυψοσανίδας οροφής είναι καλό να εστιάσεις σε κάποια βασικά σημεία, όπως μας τα κατέδειξαν οι επαγγελματίες τεχνίτες μας:

1. Την τιμή. Οι γυψοσανίδες οροφής, δεν κοστολογούνται μόνο για την διαδικασία της κατασκευής και της τοποθέτησης αλλά και για το υλικό που χρησιμοποιείται. Οι επαγγελματίες μας, συνιστούν να σε υποψιάζουν οι πολύ χαμηλές τιμές αφού είναι πολύ πιθανό το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί να μην είναι ποιοτικό.

2. Τις ηλεκτρολογικές και τις υδραυλικές εργασίες. Είναι σημαντικό, πριν πραγματοποιηθεί η κατασκευή και η τοποθέτηση της γυψοσανίδας οροφής, να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες. Δεν

3. Τις πιθανές εφαρμογές που μπορεί να έχει στο μέλλον. Πρέπει από την αρχή να προβλέψεις τις πιθανές εφαρμογές που μπορεί να έχουν οι γυψοσανίδες οροφής μελλοντικά. Πέρα από διακοσμητικό στοιχείο, οι γυψοσανίδα οροφής μπορεί να λειτουργήσει ως κάλυψη σε καλώδια και σωλήνες των ηλεκτρολογικών ή υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Οι επαγγελματίες τεχνίτες της πλατφόρμας μας, βρίσκονται σε επιφυλακή ανά πάσα στιγμή να αναλάβουν την τοποθέτηση και κατασκευή της γυψοσανίδας οροφής και ψευδοροφής στον χώρο σου και να σου προσφέρουν ένα λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Γυψοσανίδες οροφής: 5 Πλεονεκτήματα & Μοναδικές Ιδέες!

Κρυφός φωτισμός - Γυψοσανίδα: Γιατί πάνε μαζί;

Αν θέλεις κρυφό φωτισμό για κάποιο δωμάτιο του σπιτιού, σίγουρα θέλεις και επένδυση γυψοσανίδας μαζί. Για να κρύψεις τις καλωδιώσεις και τα εξαρτήματα του κρυφού φωτισμού, χρειάζεσαι μια επένδυση από υλικό ελαφρύ και εύπλαστο, που να μπορεί να τοποθετηθεί ακριβώς όπως το θέλεις.

Αυτό ακριβώς παρέχει ο κρυφός φωτισμός με γυψοσανίδα και γι' αυτό είναι τόσο δημοφιλής σαν επιλογή.

10 Μοναδικά Σχέδια για Οροφές με Γυψοσανίδα

#1 Οροφή με κρυφό φωτισμό

Το σύστημα κρυφού φωτισμού είναι μια πρόσθετη νότα πολυτελείας για το σπίτι. Συνήθως, λειτουργεί συμπληρωματικά προς το βασικό φωτισμό του χώρου. Ο πιο εύκολος και αισθητικά όμορφος τρόπος να τοποθετήσεις σύστημα κρυφού φωτισμού, είναι να το συνδυάσεις με ψευδοροφή από γυψοσανίδα. Η τοποθέτηση ψευδοροφής είναι μια αγαπημένη κατασκευή για το σπίτι και βρίσκει όλο και περισσότερους υποστηρικτές. Εκτός από το να δημιουργεί ξεχωριστή ατμόσφαιρα, το σύστημα κρυφού φωτισμού σου μπορεί και να εστιάζει στα σημεία που επιθυμείς, για να αναδείξει κάποια αντικείμενα του χώρου. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να τοποθετήσεις τα φώτα στο κατάλληλο σημείο της ψευδοροφής.

οροφή για κρυφό φωτισμό

#2 Οροφή με διχρωμία

Οι οροφές με γυψοσανίδα, αλλά και γενικότερα οι κατασκευές από γυψοσανίδα, έχουν ένα βασικό πλεονέκτημα. Το πλεονέκτημα αυτό είναι πως μπορούν εύκολα να βαφούν στο χρώμα της επιλογής σου. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως η ψευδοροφή σου μπορεί εύκολα να ταιριάξει με τη διακόσμηση του χώρου. Μπορείς, ακόμα, να βάψεις την ψευδοροφή από γυψοσανίδα σε 2 διαφορετικά χρώματα. Αυτό θα την κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή και μοντέρνα. Ωστόσο, θα σου προτείναμε να διαλέξεις τη διχρωμία της οροφής σου πολύ προσεκτικά και να μη βάλεις πολύ φανταχτερά χρώματα. Ειδικά αν οι τοίχοι του δωματίου έχουν ήδη ζωηρά χρώματα, μπορεί το αποτέλεσμα να είναι μια θορυβώδης διακόσμηση που κουράζει το βλέμμα.

οροφή με διχρωμία

#3 Οροφή σε γεωμετρικά σχήματα

Τα γεωμετρικά σχήματα είναι must στοιχεία της σύγχρονης διακόσμησης, ειδικά αν γίνεται σε μινιμαλιστικό ύφος. Κυριαρχούν οι ίσιες και καθαρές γραμμές, η απλότητα που φέρνει η κομψότητα χωρίς υπερβολές. Μπορείς να κινηθείς στο μοτίβο αυτό, ακόμα και σε ό,τι αφορά τις οροφές με γυψοσανίδα. Ένα πολύ όμορφο σχέδιο για ψευδοροφή από γυψοσανίδα είναι ο σχηματισμός σε τετράγωνα. Ξεφεύγει από την εντελώς απλή οροφή και μοιάζει πιο όμορφο αισθητικά. Ταυτόχρονα, δεν είναι υπερβολικό σαν σχέδιο και μπορεί εύκολα να ταιριάξει με τη διακόσμηση σου. Είναι μια επιλογή μοντέρνα και πρωτοποριακή, η οποία όμως δεν απογοητεύει ποτέ. Ειδικά αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις ψευδοροφή σε σαλόνι μεγάλων διαστάσεων, ο σχεδιασμός σε τετράγωνα θα αναδείξει το χώρο πάρα πολύ.

οροφή με τετράγωνα σχέδια

#4 Οροφή σε κυκλικό σχέδιο

Οι καμπύλες γραμμές χρησιμοποιούνται εντελώς διαφορετικά, σε σχέση με τις ίσιες γραμμές. Έτσι, μια ψευδοροφή σε κυκλικό σχήμα θα φέρει εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα, από μια ψευδοροφή σε τετράγωνα. Οι οροφές με γυψοσανίδα σε καμπύλες γραμμές είναι πιο κλασικές, δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε αρχοντικό. Πώς να ενισχύσεις ακόμα περισσότερο την αίσθηση του κομψού αρχοντικού; Ένας απλός τρόπος είναι να διαλέξεις τα σωστά φωτιστικά οροφής. Για παράδειγμα, κάποιες κλασικές επιλογές με ξύλο που κάνουν αντίθεση με το ουδέτερο χρώμα της οροφής, είναι ό,τι πρέπει. Αντιθέτως, θα σου προτείναμε να αποφύγεις πολύ μοντέρνα και μινιμαλιστικά φωτιστικά, γιατί θα δημιουργήσουν διαφορετική ατμόσφαιρα.

οροφή σε κυκλικό σχήμα

#5 Οροφή σε πρωτοποριακό σχεδιασμό

Όταν κάνουμε λόγο για πρωτοποριακό σχεδιασμό, εννοούμε κάτι που ξεφεύγει από όλα όσα βλέπουμε συνήθως. Όταν σχεδιάζεις τη δική σου οροφή από γυψοσανίδα, μπορείς ελεύθερα να δείχνεις δημιουργικότητα. Το πιο σημαντικό στη διακόσμηση σου είναι τα στοιχεία να “δένουν” μεταξύ τους σαν σύνολο, αλλά και να ταιριάζουν στην προσωπικότητα σου. Λοιπόν, αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι με διαφορετικά σχέδια, σου προτείνουμε να εξετάσεις κάποια σχέδια για οροφές με γυψοσανίδα που δε βλέπεις συχνά. Άλλωστε, ίσως έτσι μπορέσεις να καθορίσεις τη δική σου μόδα, την οποία θα θαυμάζουν οι καλεσμένοι σου.

Διάβασε επίσης: 10 εκπληκτικά σχέδια οροφής με γυψοσανίδα για το σπίτι σου!

οροφή σε πρωτοποριακό σχεδιασμό

#6 Οροφή με συνδυασμό φωτιστικών

Ποιος είπε πως πρέπει να διαλέξεις ένα σχέδιο φωτιστικών για να στολίσεις την οροφή και να φωτίσεις το χώρο σου; Οι οροφές με γυψοσανίδα μπορούν να συνδυαστούν τόσο με συστήματα κρυφού φωτισμού, όσο και με κλασικά φωτιστικά. Έτσι, σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις ένα μοντέρνο συνδυασμό που θα έχει και τα δύο. Εξάλλου, κάθε είδος φωτισμού μπορεί να εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό. Εσύ επιλέγεις τι είδους ατμόσφαιρα θέλεις να κάνεις με το φωτισμό σου. Ωστόσο, θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις φωτιστικά σε απλές γραμμές, τα οποία δεν είναι πολύ φανταχτερά. Λόγω του συνδυασμού 2 ειδών φωτισμού, η οροφή σου στολίζεται ούτως ή άλλως και δε χρειάζεται προσπάθεια για να εντυπωσιάσει.

οροφή με συνδυασμό φωτιστικών

#7 Οροφή με γυψοσανίδα & ξύλο

Οι οροφές με γυψοσανίδα μπορούν πολύ εύκολα να συνδυαστούν με διάφορα άλλα οικοδομικά υλικά. Το μόνο πράγμα που έχεις να κάνεις για να συνδυάσεις την ψευδοροφή σου με κάποιο άλλο υλικό, είναι να τη βάψεις στο κατάλληλο χρώμα. Συνήθως, οι οροφές βάφονται έτσι κι αλλιώς σε ουδέτερα χρώματα, όπως το λευκό. Αυτό συμβαίνει, έτσι ώστε ο χώρος να μοιάζει πιο μεγάλος και το φως να διαχέεται με μεγαλύτερη ευκολία. Οπότε, ας υποθέσουμε πως η ψευδοροφή σου είναι βαμμένη σε λευκό χρώμα. Αν τη συνδυάσεις με φωτιστικά από σκουρόχρωμο ξύλο, η οπτική αντίθεση θα σε εντυπωσιάσει όσο δε φαντάζεσαι. Η ιδέα είναι ιδανική για σένα, αν σχεδιάζεις τη διακόσμηση σου σε κλασικό, ή παραδοσιακό στυλ.

οροφή με γυψοσανίδα και ξύλο

#8 Οροφή για ανάδειξη έργων τέχνης

Αν έχεις κάποια έργα τέχνης που θαυμάζεις πολύ στο χώρο σου, υπάρχει τρόπος να τα αναδείξεις περισσότερο. Μια από τις πιο ιδιαίτερες ιδέες για οροφές με γυψοσανίδα, είναι το να τις συνδυάσεις με τον κατάλληλο φωτισμό, ώστε να αναδεικνύουν συγκεκριμένα σημεία που θέλεις. Έτσι λοιπόν, μπορείς να κινηθείς και για τα έργα τέχνης που έχεις στον τοίχο σου. Διάλεξε ένα σχέδιο ψευδοροφής, το οποίο συνδυάζεται με σύστημα φωτισμού στο σημείο, όπου η οροφή κάνει γωνία με τον τοίχο. Σαν αποτέλεσμα, θα έχεις φωτισμό ακριβώς πάνω από τα έργα τέχνης σου. Η ψευδοροφή δε θα προσελκύει και τόσο τα βλέμματα, αλλά εσύ θα έχεις αυτό που χρειάζεσαι.

οροφή για ανάδειξη έργων τέχνης

#9 Οροφή για τον πάγκο της κουζίνας

Μήπως θεωρείς πως η κουζίνα σου δεν έχει λάβει την προσοχή που αξίζει; Πολλές φορές, σχεδιάζουμε τη διακόσμηση του σπιτιού μας και δίνουμε τη μικρότερη σημασία στην κουζίνα. Ίσως για αυτό να οφείλεται η υπερβολικά πρακτική χρήση που αναγνωρίζουμε σε εκείνη, δηλαδή το να μαγειρεύουμε, να σερβίρουμε και να διατηρούμε το φαγητό. Αν έχεις αποφασίσει να αλλάξεις διακόσμηση στην κουζίνα σου για να γίνει πιο μοντέρνα, οι οροφές με γυψοσανίδα έχουν τη λύση για σένα. Επικεντρώσου στο σημείο πάνω από τον πάγκο της κουζίνας και τοποθέτησε εκεί το σύστημα κρυφού φωτισμού. Έτσι θα ομορφύνει η κουζίνα, αλλά θα έχεις και καλύτερη ορατότητα, όταν εργάζεσαι πάνω στον πάγκο.

οροφή για τον πάγκο κουζίνας

#10 Οροφή & διακόσμηση τζακιού

Ο καλύτερος τρόπος να συνδυάσεις την οροφή από γυψοσανίδα, είναι με περισσότερη γυψοσανίδα! Αυτό σημαίνει, πως μπορείς να βάλεις στο σαλόνι σου μια υπέροχη ψευδοροφή από γυψοσανίδα σε απλό σχέδιο και να τη συνδυάσεις με επένδυση τζακιού από γυψοσανίδα στο ίδιο χρώμα. Μάλιστα, η επένδυση από γυψοσανίδα για τζάκια έχει γίνει πολύ δημοφιλής σαν ιδέα. Είναι οικονομική, αισθητικά όμορφη και μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα οικοδομικά υλικά. Έτσι, σου προτείνουμε να αξιοποιήσεις αυτή την τάση για να κάνεις πιο μοντέρνο το σαλόνι σου.

οροφή για διακόσμηση τζακιού

Σχετικά άρθρα

Τοποθέτηση ψευδοροφής: Mία μοντέρνα λύση για το σπίτι σου!

Η τοποθέτηση ψευδοροφής έχει αναδειχθεί πλέον σε τάση για τη διακόσμηση της σύγχρονης κατοικίας.

Τα ομορφότερα σχέδια γυψοσανίδας για τηλεόραση σαλονιού!

Η τηλεόραση είναι αναπόσπαστο κομμάτι σε πολλά σαλόνια ελληνικών νοικοκυριών. Είναι μέσο ενημέρωσης

8 Super σχέδια για να φτιάξεις τη δική σου βιβλιοθήκη από γυψοσανίδα!

Η γυψοσανίδα είναι πιθανότατα το αγαπημένο μας οικοδομικό υλικό για όλο το σπίτι. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει

7 Γύψινες διακοσμήσεις που αξίζουν μία θέση στο σπίτι σου!

Στις μέρες μας, οι γύψινες διακοσμήσεις φαίνεται να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στη διακόσμηση του

Κρυφός φωτισμός: Μοναδικές ιδέες για κάθε δωμάτιο του σπιτιού!

Το σύστημα κρυφού φωτισμού είναι ένας μοντέρνος τρόπος για να αναβαθμίσεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου.

Διάβασε περισσότερα άρθρα
4,77 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που τοποθέτησαν Γυψοσανίδες Οροφής

φωτογραφία επαγγελματία
Πέτρος Σαββίδης
78 αξιολογήσεις

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ, ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΕΓΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ.

φωτογραφία επαγγελματία
Πέτρος Σαββίδης
78 αξιολογήσεις

ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ,ΓΡΗΓΟΡΟΣ, ΤΟΝ ΣΥΝΙΣΤΏ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ. ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ

φωτογραφία επαγγελματία
Γρηγόρης Ρόπης
17 αξιολογήσεις

Πολυ καλος μάστορας με εμφαση στη Λεπτομέρεια! Μεγαλη εμπειρία στις γυψοσανιδες ο ιδιος και το συνεργειο του!τον συστηνω ανεπιφύλακτα!

φωτογραφία επαγγελματία
Γρηγόρης Ρόπης
17 αξιολογήσεις

Πολύ καλός στη δουλειά του και υπεύθυνος.Έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

φωτογραφία επαγγελματία
Αθανάσιος Σιαμάτρας
12 αξιολογήσεις

Αριστος, ευγενικοτατος και αποτελεσματικος!

Οι Καλύτεροι Τεχνίτες για την κατηγορία Γυψοσανίδες Οροφής

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Αθανάσιος Τσιρώνης

Νότια Προάστια Αθήνας
35 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος τεχνίτης με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των γυψοσανίδων όπου αναλαμβάνω κάθε εργασία κατασκευής και τοποθέτησης, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. 

Προκόπης Πολαναγνωστάκης

Πειραιάς
32 αξιολογήσεις

Με 40 χρόνια εμπειρίας στις γυψοσανίδες, την τοποθέτηση τους και τις ιδιαίτερες κατασκευές για το σπίτι, η εταιρεία μας προσφέρει προσωποποιημένες λύσεις για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Αναλαμβάνουμε διαμερίσματα, πολυκατοικίες, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους, εξοχικές κατοικίες και εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Προτιμήστε μας, για να σας χαρίσουμε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε άμεσα και σε οικονομικές τιμές!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ

Βόρεια Προάστια Αθήνας
15 αξιολογήσεις

Διαθέτω πολυετή εμπειρία σε εργασίες για κατασκευή - τοποθέτηση γυψοσανίδας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Χάρη στην τεχνογνωσία που έχω αποκτήσει με το πέρασμα των χρόνων, είμαι σε θέση να προτείνω λύσεις υψηλής αισθητικής για οτιδήποτε χρειαστείτε, όπως για υπέροχες ψευδοροφές. Προτιμήστε με και η επιλογή σίγουρα θα σας δικαιώσει!

ZEKUS MERDZANOSKI

Πειραιάς
42 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει παντός είδους κατασκευές με γυψοσανίδες για τον χώρο σας, όπως χωρίσματα δωματίων και περίτεχνες ψευδοροφές. Καμία περίπτωση δεν είναι πολύ δύσκολη για εμάς, εφόσον έχετε την ιδέα του τι θέλετε να πετύχετε. Η γυψοσανίδα είναι ένα υλικό που τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται σε πολλά σπίτια, για τις μονωτικές ιδιότητες που κατέχει και για την αισθητική της. Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!

Εμμανουήλ Πασπάτης

Νότια Προάστια Αθήνας
40 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας τεχνίτης και αναλαμβάνω κατασκευές με γυψοσανίδα για το σπίτι σας. Μπορώ να αναλάβω να κατασκευάσω για εσάς ράφια βιβλιοθήκης από γυψοσανίδα, χωρίσματα εσωτερικών χώρων και άλλα πολλά, για να διακοσμήσω το σπίτι σας. Είμαι στη διάθεσή σας, όποτε χρειαστείτε υπηρεσίες για γυψοσανίδες!

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Κατασκευή ψευδοροφής
Χαλάνδρι
Εκτελέστηκε από
Στέλιος Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή ψευδοροφής
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
11 τ.μ. - 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 400,00€
Κατασκευή ψευδοροφής
Πετρούπολη
Εκτελέστηκε από
Karda G.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή ψευδοροφής
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
11 τ.μ. - 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 450,00€
Κατασκευή χωρίσματος
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Παναγιώτης Ρ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή χωρίσματος
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
11 τ.μ. - 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 400,00€
Αποξήλωση υπάρχουσας γυψοσανίδας
Αγία Παρασκευή
Εκτελέστηκε από
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Λ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αποξήλωση υπάρχουσας γυψοσανίδας
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 150,00€
Κατασκευή Τσιμεντοσανίδας
Περιστέρι
Εκτελέστηκε από
Μιχαίλο Σ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή Τσιμεντοσανίδας
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 245,00€

Σχετικές εργασίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές